עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם, לאחרונה התחלתי להשתמש בתוכנת האנטי וירוס Bitdefender 8 ויש לי כמה שאלות לגביה: 1.האם היא יעילה בהסרת וירוסים וגילויים? 2.האם היא מתעדכן לעיתים קרובות? 3.האם היא נחשבת כבדה ומעמיסה על המערכת? (לוקחת כ30M של זכרון) ועל אנטי-וירוסים בכללי.. על איזה אתם ממליצים? אני זקוק לאנטי וירוס קליל,שמזהה ומסיר וירוסים בקלות ושמתעדכן לעיתים קרובות. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  2. כאן כתוב HIGH וכאן LOW.... מה נכון? ואני משתמש בפיירוול של SYGATE... אני שואל כי אני לא מוריד יותר מ 40-45 קילו בכללי(לכולם ביחד)....ויש לי אינטרנט 1.5 מגה....אני יודע בד"כ מגיעים ל 70-80 ממוצע... מה נכון? ואני משתמש בפיירוול של SYGATE... אני שואל כי אני לא מוריד יותר מ 40-45 קילו בכללי(לכולם ביחד)....ויש לי אינטרנט 1.5 מגה....אני יודע בד"כ מגיעים ל 70-80 ממוצע... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  3. השאלה בכותרת.

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  4. איך עושים שתוכנה תפעל אוטומטית עם הדלקת המחשב , אם אין בתוכנה עצמה את האפשרות הזאת...? הכוונה שהקובץ exe ידלק עם הפעלת המחשב...

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. שלום..אני מחפש תוכנה שתחליף את הכתבן Notpad ושתהיה נוחה ועם הרבה אפשרויות. אני אשתמש בתוכנה בשביל עריכות טקסטים וכד'. היה לי פעם את התוכנה Texturizer היא מעולה, אבל נמאס לי כבר ממנה ואני מחפש עוד תוכנות מודה לכם מראש אנשים!

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  6. Started by nehmia,

היש באי סי קיו 5 משחקים ושטויות חדשות?מה יש שם? זה יותר נוח מה מיוחד בו?

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  7. Started by devek,

התקנתי לפני שבועיים בערך את התוכנה הזאת ולפני איזה כמה ימים ראיתי איזה קובץ לא מזוהה (קובץ טקסט) אז מחקתי אותו.. מאז אני האנטי וירוס לא עובד ואני מקבל את שתי ההודעות האלה: עכשיו כבר התקנתי אנטי וירוס פלוס פיירוול של מקפי אז אני לא צריך את Kaspersky אבל אני מעוניין למחוק אותה ועד עכשיו לא מצאתי שום דרך! אז בבקשה תעזרו לי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  8. Started by The-Devil,

אני רוצה לדעת איך משתמשים בתוכנה Ghost לצורך העברת מידע מהארד דיסק להארד דיסק שכן תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  9. Started by TimoTy,

טוב בגלל שאני לא מצליך להתקין DT אני מחפש תחליף שלא צריך צריבה ....... .(הצורב לא מזוהה במחשב...) תודה מראש

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. היי החלטתי שהגיע הזמן שאני הגדיא את הoutlook שלי ויעשה בו שימוש.... אז באתי להגדיר ובכלל לא הבנתי מה אני צריך למלאות שם.... הכתובת שלי היא: eitv@walla.co.il אז איך אני צריך למלא את הפרטים (לפ שרתי וכו') תודה מראש install תמונות להסבר: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  11. Started by m0fo,

22 תוכנות אנטי-ווירוס פגיעות עבור באג ה GDI+ ! נשמע לא יאמן, לא מציאותי, אבל זה נכון !! 22 תוכנות אנטי-ווירוס פגיעות עבור באג ה JEPG ולא מצליחות לזהות אותו !!! לכתבה המלאה: http://sec.org.il/coverages.php?c=71

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  12. למישהו יש אחת כזאת? אמינה? ??? -לאי סי קיו- .דחוף. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 10.6k צפיות
  13. Started by tomerco,

שלום קיבלתי אתמול לוח אם + מעבד k8ns - 939 + amd 64 3000 כשאני נכנס לתוכנות כמו EVEREST ו AIDA 32 הוא רושם לי בלוח אם unknown מה לעשות? היתקנתי דרייברים והכל ואפילו הורדתי את כל הדרייברים הכי חדשים מהאתר של GIGABYTE מה כדאי לי לעשות? וד"א את הצ'יפסט הוא מזהה הוא רושם לי N-FORCE 3 ULTRA

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  14. אהלן אני צריך לעשות CAPTURE מוידאו בעזרת כרטיס טלוויזיה ל DVD. אני יודע לעשות את זה... כמו שכבר דיברנו על זה בעבר. הדרישה שאני צריך זה CAPTURE באיכות DVD כמובן. והדבר היותר חשוב זה שאני מקליט לדוגמא ל 6 שעות. וכל שעה הוא מתחיל קובץ חדש אוטומטית... או שעה וחצי, לפי איך שאני מגדיר לו... תודה לעוזרים! יניב

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  15. יש לי להכין עבודה ואני מעוניין להגדיר שבכל שורה יהיו רק 12 מילים, ושזה יסדר את זה אוטומטית. אפשרי?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  16. יש לי כמה שאלות,אם אתם יודעים תעזרו בבקשה... 1.האם זה חשוב(נורא או לא נורא) שהפיירוול חוסם את NT KERNEL & SYSTEM מלהיכנס לאינטרנט? 2.האם את ה ID באיימיול ניתן לשפר,או שזה תלוי רק בוותק בתוכנה ו UPLOADS? והכי חשוב: 3.יש לי קובץ בכונן עם המערכת הפעלה שלוקח 4 ג'יגה! מה זה לעזעזל???! זה הנתיב: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Dr Watson והקובץ הוא: DRWTSN32.LOG תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  17. Started by Black_eagle,

שלום. כשאני מפעיל את התוכנה יש את החלון הקטן הזה שמדווח שהוא וטוען רשימה וכד' עכשיו אחרי הסמך הזה מופיע לי חלון ובו כתוב שהוא מעדכן את ICQ, עכשיו אחרי שהוא מסיים את העדכון המוציא הודעה שמשהו לא הצליח ונסגר. עכשיו זה לא קורה בכל הפעלה בדר"כ רק בפעם הראשונה שאני מפעיל את וינדוז מחדש. מה גורם פה לבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  18. Started by רוני1,

הורדתי את התוכנה ואם מישהו יכול לעזור לי איך לתפעל אותה ברמת הבסיס או קישור מסוים אני אשמח. תודה.

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  19. היי פירמטתי את המחשב, ורציתי להתקין את babylon, ההתקנה עבדה "חלק" אבל ברגע שניסיתי לפעול את התוכנ העצמה קיבלתי את השגיאה :"babylon content server - initialization error (-3" לא הבנתי בכללל מה הבעיה.....ניסיתי כמה גירסאות, והבעיה חוזרת בכולם.... תודה מראש install (למי שלא הבין את השגיאה אז הינה תמונה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  20. כשהתקנתי אותו לא יכולתי לגלוש יותר... כנראה פורט 80 נחסם,לא הצלחתי לפתוח אותו... האם אתם יכולים לעזור לי להגדיר אותו לעבודת אבטחה גבוהה אבל לאיפשור גלישה ואיפשור פורטים לאיימיול בו זמנית... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  21. אני צריך לדעת מה המיקוד של העיר תל אביב (לא מיקוד פרטי של הבית שלכם, אלא מיקוד של העיר....) תודה ענקית למי שיודע!

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  22. Started by omri_ro,

יש לי מחשב בסלון והתקנתי עליו את תוכנת MEDIA PORTAL אבל אני לא מצליך להקליט מהממיר של הכבלים למרות שהגדרתי שם את התקן ליכדת הווידאו (מדובר בהתקן של AVERMEDIA USB2 http://www.avermedia.com/cgi-bin/products_capture_ezmakerusb2.asp ) אגב, לכידת VIDEO דרך תוכנות כמו MOVIEMAKER עובדת כמו שצריך רק ששמה הוא לא מקודד את ההקלטה לDIVX אז אני לא רוצה להשתמש בזה

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  23. מכירים את התופעה המעצבנת שאיסיקיו "ניתקע" לעיתים קרובות לכמה שניות כשפותחים חלון של הודעה חדשה שהתקבלה? מי שמכיר את התופעה וזה מפריע לו, הפתרון פשוט. control panel regional and language settings languages details language bar תעיפו את הוי מ show the language bar on desktop וזהו אין תקיעות.

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  24. Started by vinipyx,

יש לי ימיול 5 החדש פיתאום הוא היתחיל לכתוב דברים שאני לא יודעה מזה השאלה שלי כזאת :אם זה פוגעה לי במהירות של הורדה אנה התמונה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  25. בחבילת ה K-Lite מה ההבדל בין הגירסה הרגילה ( full ) לבין הגירסה של ה Mega ?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים