עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by רוני1,

הייתי רוצה ללמוד לפענח מה כתוב בקבצי MINI DUMP. יש למישהו איזה רעיון כי כרגע זה נראה כמו ג'בריש. הרצתי איזה חיפוש בגוגל שלא ממש עזר אז אם יש רעיונות למישהו אני אודה לכם.

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  2. הוא מסדר את האלבומים עם תמונות ומוריד מהאינטרנט תמונות שאין, יש פלאג אין לWINAMP שעושה את זה ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  3. היי חבר'ה, יש פיצ'ר מאוד בסיסי ופשוט ב Avant שהתרגלתי אליו מזמן כבר וקשה לי לעבור ל Firefox בלעדו... אני מדבר על מעבר בין טאבים ע"י לחיצה הלחצן הימני ומעבר בין הטאבים באמצעות הזזת לחצן הגלילה, מכיוון שאני נוהג לעבוד בדרך כלל עם המון טאבים (לפעמים גם עשרות) אז הפיצ'ר הזה נורא חיוני לי. יש איזה שהיא דרך\אפשרות\פלג-אין שנותן את הפיצ'ר הזה ב Firefox ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by zoman,

אני פתחתי משתמש חדש במחשב שלי כלומר יש לי שני משתמשים ,כאשר לאדמנסטריטור עשיתי קוד כניסה ,טוב אז ככה שכחתי את הקוד ,האם מישהו יכול לומר לי כיצד אני מגלה את הקוד או מתגבר על הבעיה הזו :'(

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  5. אוקיי השאלה כבר בכותרת. שמעתי שיש תוכנה לפירוק סרטי DVD אבל מה אם איימג'ים של ISO MDF וכו'??? שמכילים נטו DATA. (אין כוח לשלם פי 4 על דיסק DVD וגם לקנות צורב חדש).

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by yosda-boy,

שלום רב, לא מיזמן היה לי וירוס ועשיתי Fornat, אבל בformat היה לי בעיה עם החילוק זיכרון. אז אמרו לי שזה לא נורא ואח''כ יש תוכנות שיכולות אחרי הformat, להזיז את הזיכרון מהכוננים מה שם התוכנות?. בתודה מראש yosda boy!

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  7. האם יש תוכנה שנותנת לפצל ולקבוע גדלים של מחיצות לאחר התקנת מערכת הפעלה (XP,7) ?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. Started by SpideyIRL,

על אחד המחשבים אצלי מותקן XP SP3, ואני רוצה לשדרג ל7. הבעיה היא שאי אפשר לשדרג ישירות מXP ל-7, ומה שמיקרוסופט מציעים זה לגבות את תוכן המחשב למקום אחר ואז לעשות התקנה נקיה של 7. כרגע יש שם כונן אחד ועליו רק מחיצה אחת NTFSית עם הכל; הייתי מאוד רוצה לפצל אותה ל-2, ולהתקין 7 על המחיצה החדשה שאצור. האם זה בכלל אפשרי בXP? בVista יש אפשרות לצמצם ולהרחיב מחיצות בזמן שהמערכת עובדת, לא מצאתי בXP את אותה פונקציונליות..

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by most,

היי, אני לא בטוח שאני בפורום הנכון....... ולשאלה: האם יש אפשרות לחבר מחשב ל 2 מסכים כך שאוכל לדוגמא לצפות בחלון(יישום)נפרד בכל מסך אם כן איך אני עושה זאת?? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. יש לי סרט DVD בנפח 8 גיגה אני רוצה לפצל אותו על 2 מדיות של 4.7 גיגה איזה תוכנה עושה את זה?

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  11. יש לי סרט בפורמט אבי אני מעוניין לצרוב אותו כ VCD אבל הוא ארוך מידי אז אני מענויין לפצל אותו לשני חלקים ולשים על שני דיסקים עם איזו תוכנה אני עושה את זה ? אני מתכוון להפוך אותו לשני סרטים נפרדים שאפשר להפעיל כל אחד בנפרד ולא צריך לחבר אותם שוב כמו נניח בתוכנה HJSPLIT

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  12. Started by et_gershon,

שלום אני רוצה לצרוב משהו ויש לי בעייה קטנה. יש לי דיסקים של 700 מגה ואני צריך לצרוב שתי קבצים,אחד 659 מגה שאין בעייה והשני 730 ואני לא רוצה לעשות אובר בורן. אני יודע שאני יכול לפצל את הקובץ ואני חושב שיש אפשרות דרך ווינראר מישהו יכול להגיד לי איפה זה? דרך אגב זה שתי קבצי ראר שצריך לאחד אותם מחכה לתשובה בתודה,איתי

13. Started by Wiz01,

יש לי קובץ ששוקל 900 MB והייתי רוצה לצרוב אותו על דיסק של 700MB, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה פשוטה שתפצל את הקובץ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  14. טוב.. יש לי סרט של 12 גיגה .. ועכשיו פיצלתי אותו על ידי HJ-SPLIT . אחרי שפיצלתי אותו מה שקיבלתי זה 12 קבצים 11 מתוכם הם 001 קבצי מחשב וקובץ 1 מהם הוא RAR קובץ 002 . הוא נהפך לי ל RAR . עכשיו אני לא יודע מה לעשות , יש איזה דרך שמחליפים את הסיומת קובץ של RAR לקובץ רגיל ? עם כן מה הסוג של הקובץ..? אגב אני לא יכול להפוך את כולם לקובץ RAR כי זה לא יפתח ניסיתי ..(זה לא מחבר).. מה שאני צריך לדעת איך הופכים את 002 לקובץ רגיל בינקום הראר.. זה מאוד חשוב לי . תודה על העזרה . עריכה : 001 File WinRar FILE File 003 File 004 File 005 File 006 File 007 File 008 File 009 File 010 FILE 011 File 012 ככה הקבצים .. אני לא יודע איך הופכים את WINRAR ל FILE 002 ..?????

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by SweeT_EviL,

אני רוצה לפצל קבצי MKV שיש לי. אני מעוניין לשמור על כל המידע שיש להם הכל, פשוט לפצל את הקובץ. חיפשתי כמה ובדקתי כמה תוכנות כולם למעט אחת בכלל לא תמכו בקבצי MKV, וזאת שתמכה לא נראה לי שהיא יודעת לפצל.

• 2 תגובות
    • 3.7k צפיות
  16. Started by Little SAVAGE,

שלום, יש לי קבוץ pdf רב עמודים, ואני מעוניין לפצל אותו למספר קבצים (למשל, את החצי הראשון להפוך לקובץ נפרד, וכן את החצי השני). מישהו יודע איך עושים את זה? אשמח לתשובות. עמרי.

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  17. Started by AloN(-)KiLLeR,

שלום. יש לי קובץ במחשב RAR, שוקל כ 6.2GB. הקובץ הוא משחק. איך אני יכול לפצל אותו כדי לצרוב אותו לשני דיסקים, ולאחר מכן לחבר אותו בלי פגיעה בקובץ ? תודה

18. Started by שמואלל,

שלום, יש לי קובץ אודיו באורך שעה וחצי ואכשיו אני רוצה לצרוב אותו על דיסק של 700 ואי אפשר כי הזמן של הדיסק קצר. השאלה היא איך אני מפצל קובץ אודיו לשתי חלקים באיזו תוכנה תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, יצרתי אימיג' בתוכנה של ACRONIS ועכשיו יש לי קובץ TIB בגודל של 6 ג'יגה בערך עלמנת שאני אוכל לשים ב- DOK עם (FAT32 (BOOTABLE אני צריך לפצל את הקובץ הקיים לחלקים של 2 ג'יגה אני יודע שיש אופציה לפיצול כזה בעת הכנת האימיג' בתוכנה של אקרוניס, אבל אני רוצה לפצל קובץ קיים ולא להכין שוב אימיג'. האם אתם מכירים דרך לעשות זאת? וכמובן שאני לא מדבר על ראר/זיפ/ספליט אלה משהו שאני יכול להשתמש ולשחזר את המערכת ישירות מהתוכנה של ACRONIS שתופעל מה-DOK שיכיל גם את האימיג'. תודה מראש

• 20 תגובות
    • 4.4k צפיות
  20. היי יש לי קובץ גיבוי שיצרתי בתוכנת אקרוניס הוא שוקל 950 מגה יש אפשרות לפצל אותו דרך התוכנה כדי שיכנס על שני דיסקים? תודה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by tigerex,

מישהו מכיר איזהשהי תוכנה שיכולה לפצל קובץ תמונה, לדוגמא - iso ??

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ori-silver,

יש לי אלבומים ב-flac וב-ape,האלבומים הם טראק אחד גדול,האבלבומים הועתקו מהדיסק המקורי והומרו לפורמטים שציינתי דרך eac ולאחר מכן הועלו לרשת,יש לי קובץ cue ואני רוצה לחלץ מהקובץ הגדול שכל שיר יהיה בנפרד בפורמט ape או flac ולא בקובץ גדול,משום מה אני לא מצליח לעשות את זה דרך cue splitter,שאני משתמש בתוכנה אני רק מקבל עוד 2 -3 קבצי cue קטנים של כמה ק"ב,איך אני יכול לעשות שיהיה לא טראקים נפרדים ב-flac\ape ולא טראק אחד גדול???

23. Started by guyyug,

הורדתי קובץ גדול שאי אפשר לצרוב בדיסק אחד עשיתי אובר ברן בנירו אבל אי אפשר לקרא את הדיסק לכן רציתי תוכנה שמפצלת את הקובץ ל2 או לערוך ולחתוך קטעים צריך להוריד רק 3 מגה גם עזרה בנירו תתקבל בברכה הדיסק נצרב אבל אי אפשר לקראו אותו

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  24. Started by Shadowman,

אפשר לחלק דיסק קשיח (כמו שאפשר לעשות בד"כ כשמפרמטים) דרך הווינדוס בלי לפרמט?

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  25. Started by the kon,

שלום רציתי לדעת איך אני מפוצץ דברים בMAX אבל בסגנון של הדיון שהיה פה על הסרטון של פיצוץ כד התה אני מתכוון שיהיו חלקים ולא מרובעים קטנים בלי עומק וכן אני רוצה לדעת איך החלקים שנופלים יפסיקו לפול כאשר הם מגיעים לצורה כלשהיא אלא לעצור שם תודה

• 1 תגובה
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים