תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הווינדוס שלי פשוט פגום ויש לי המון המון קראשים במשחקים שאין לאפחד אחר חוץ מימני השאלה היא כזאת איך אני מגבה כל כך הרבה קבצים?! במשקל כל כך גדול
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב! אני פותח קובץ מדיה בVLC ובאמצע הסרט "מגמגם" וקופץ פריימים. ראו תמונה. יש לי עוד שאלה: באיזו עוד תוכנה ניתן לפתוח קבצי ssa ו ogm . תודה רבה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתסנכרן חד כיוונית שתי תיקיות ברשת. יש צורך בסנכרון בזמן אמת או כמה שיותר קרוב. הסנכרון צריך להיות לקבצים מה30 יום האחרונים (על התוכנה למחוק קבצים לאחר שעובר זמן זה). אשמח להמלצות.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ברשותי משחק ישן שהוא JAVA. יש לי Java Virtual Machine מותקן, ועדיין הווינדוס לא מזהה במה לפתוח את הקובץ CLASS. איך פותחים אותו?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי Outlook 2007 ואך שאני מנשא להכינס אליו הוא קורס בחתימת השגיאה הוא רושם את זה AppName: outlook.exe AppVer: 12.0.6514.5000 AppStamp:4a89dc70 ModName: mspst32.dll ModVer: 12.0.6514.5000 ModStamp:4a89d536 fDebug: 0 Offset: 0001e19e נשאתי להסיר ולהתקין מחדש לבצע תיקון לכול חבילת האופיס ועדין לא עובד... אך אפשר לסדר את זה?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני כבר כמה שנים משתמשת בwinamp כתוכנה שאני שומעת בה שירים, אהבתי את התוכנה הזאת מאוד עד לא מזמן שהיא פשוט נהרסה, אני לא יודעת מה קרה לה אבל אני לא שומעת בה הכי טוב. יש לי רמקולים טובים שאתה המלצתם לי עליהם והם מצויינים ושמועים בהם מצויין אבל כשאני שומעת שירים בתוכנה הזאת היא פשוט לא משמיעה על פול ווליום. כשאני שמה את אותו השיר בתוכנה אחרת אני צריכה להנמיך לרמה מאוד נמוכה כי זה כבר יותר מידי חזק. יש לכם תוכנה מומלצת שהיא דומה לwinamp ושאין לה בעיות כאלו? תודה (:
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הקובץ מחולץ ותקין אבל עולה ההודעה הזאת מה זה אומר ? Sent from my LG-D802 using Tapatalk
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים....... משהו השתנה אצלי באופן פתאומי ולא רצוי בפייסבוק: כשאני נכנס לעמודי פייסבוק שמוגדרים כpublic figure, אני לא רואה את התגובות לפוסטים, אלא אם כן אני נכנס לפוסט עצמו. צירפתי תמונה שממחישה את הבעיה. ניסיתי להתנתק ולהתחבר וגם להשתמש בדפדפן אחר- שום דבר לא עוזר להחזיר את המצב לקדמותו. אציין שאתמול השתמשתי בפייסבוק כדי לפרסם שאלה באיזשהו אתר בשם techverse.com, אבל לא יודע אם זה קשור לזה. בבקשה תעזרו :-)
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש דרך למחוק סיסמה ספציפית שהאקספלורר שמר. אני יודע שאפשר לגרום לו למחוק הכל, אבל זה לא מה שאני רוצה, כי אני רוצה לשמור את שאר הסיסמאות (וחוץ מזה, זה טיפשי שאני אצטרך לעשות את זה...) ניסיתי לחפש בתמיכה של מיקרוסופט ולא מצאתי... וגם חיפוש בגוגל לא הועיל (מצאתי רק תוכנות שמציגות את הערכים, אבל לא משנות אותם....) אני יודע שב-firefox אפשר לעשות את זה, אבל זה לא בשבילי אלא בשביל אמא שלי שרגילה להשתמש באקספלורר. (מה גם שנראה לי שזה סיסמה ששמורה אצלה בעבודה, ולא בבית....) תודה.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, שאלה חיברתי דרך RGB את המחשב לטלויזיה הבעיה שאני צופה בסרטים נשארים למעלה ולמטה פסים שחורים ובעצם אני מפסיד המון שטח מסך סתם מדוע זה קורה? כיצד לעבוד נכון בכדי לראות את הסרטים בצורה המיטבית ביותר? האם תוכנה אחרת ? חיבור אחר יפתור את הבעיה HDMI ? או לא אלא כיוונון של משהו אחר ?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה utorrent גרסה 1.7.5 והקבצים יורדים במהירות אפסית. האם יש מישהו שיכול לעזור לי בהגדרת הפורטים , או להפנות אותי למדריך רלוונטי , בתודה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד מדגם Hasee MJ122 והוא בא עם דיסק של הכרטיס רשת הבעיה היא שאין לי כונן דיסקים ... חיפשתי ולא מצאתי הורדה של הדרייבירים אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזה אני כבר כמה ימים בלי אינטרנט בבית שלי וזה מחרפן תודה מראש חגי.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
WMP11 שוחרר אתמול לXP (לפחות זו הפעם הראשונה שאני ראיתי), הורדתי, ואני חייב להגיד שזה מוצר מדהים. קודם כל מיקרוסופט קלעו בול עם הלוק & פיל, מראה שחור עם הרבה ברק והשתקפויות. לכל אלבום יש את העטיפה שלו, ואם התוכנה לא מוצאת לבד אז אפשר להדביק בקלות. הסינכרון עם נגני הMP3 השתפר רבות, עכשיו יש גם אוטו פלייליסט וגם DRAG &DROP. האיכות סאונד ללא ספק השתפרה והיא משמועתית עדיפה על ווינאמפ וITUNES. קל מאד גם למצוא שיר/להקה שאתה רוצה ויש תמיכה מלאה בעברית. אני חייב להגיד שמי שמחפש ITUNES לנגן שהוא לא IPOD - בהחלט צריך לבדוק את WMP11.
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תופעה מוזרה, אני יושב לי ורואה סרט, לא הבנתי למה מדי כמה שניות המחשב לשניה מקרטע. חיפשתי וחיפשתי מה גורם לכך עד שמצאתי את התופעה הבאה: אני פותח את סקייפ, ואז הוא מתחיל לפתוח חיבורים, זה מתחיל מ10 ואז עולה עולה תוך 30 שניות עד 1950 חיבורים ואז בום במכה אחת יורד ל700 חיבורים, חוזר על עצמו שוב ושוב, תקוע בלופ. חשוב לציין שזה קורה מבלי שאני אפילו מתכתב עם מישהו בסקייפ כל החיבורים הם חיבורים נכנסים. אני משתמש בנתב במצב BRIDGE ככה שכל העומס של החיבורים הוא על המחשב שלי ולא על הנתב, אחרת האינטרנט לא היה זז. בכל אופן אני לא מצאתי שום דבר בתוכנה שמסביר למה הוא פותח כל כך המון חיבורים. (את כל זה אני רואה בתוכנה NETLIMITER, שם אני רואה גם את כמות החיבורים). שעשיתי בבדיקה של NETSTAT …
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם התוכנה הנ"ל התוכנה מריצה את הסרט + הכתוביות באופן סביר אך כשאני רוצה למקם את הכתוביות מתחת לסרט ( ב- WIN 7 ) הדבר לא צלח לי לעומת זאת ב- WIN XP הדבר עובד בלי בעיה (מיקום הכתוביות מתחת לסרט) אשמח אם מישהו יכול להדריך אותי כיצד למקם את הכתוביות מתחת לסרט ( איפה שממוקמים הפסים השחורים ) תודה man of god
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מעבד amd x2 4200+ כרטיס מסך HD4870 וכאשר אני מפעיל סרטי 1080P הסרטים נתקעים , במיוחד כאשר אני מעביר. אני רואה סרטים ב VLC ו media player classic שבו הסרטים עובדים יותר חלק אך עדייין נתקעים. אני משער שהמחשב שלי אמור להריץ חלק סרטים כאלו. אז כנראה שזאת בעיית תוכנה. אז אם כן. איזה קודק עדיף בשבילי ובאיזה תוכנה עדיף לנגן סרטים אלו? תודה לכל העוזרים
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, לאחר ניסיון כושל של ידידה שלי להוריד קובץ מסוים לאיזה תוכנה במחשב שלה, היא חטפה וירוס או תולעת די מעצבנת. הבעיה נוצרה לאחר ניסיון פתיחת הקובץ. דבר ראשון היו קיצורים לאתרי פרסומת על ה desktop ו ב startmenu, אם מפעילים iExplorer, ב enter הראשון הוא מתרסק פותח פופאפ שאומר שהמחשב מודבק בוירוס חזק וללחוץ ok כדי להוריד תיקון, כמובן שלא ניסיתי, ו בעזרת alt f4 חיסלתי כל פעם מחדש את הדף. עשיתי סריקה, עם spywareblaster, והוא מוצא כל פעם כמה קבצים מודבקים אבל לא את הסורס המקורי. הוא מצא משהוא בשם smitfraud, וכנראה שיש בזה משהוא כי גם האתר שנפתח כל פעם (הפופאפ) מנסה לשלוח אותי לכתובת שמתחילה ב smit משהו. ד.א. גם avast ו adaware "נכשלו" יצרתי קובץ של Hijackthis, אז אם מי…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. חשבתי ללמוד את מסלול ה-VFX ב-AIC http://www.ani-mator.com אבל הבנתי שאין ממש עבודה ב-VFX בארץ, ככה שאני לא יודע אם ישתלם לי ללמוד את זה. לכן חשבתי לפנות לתחום אחר בגרפיקה, אבל אני לא יודע איזה. חשבתי ללמוד את תוכנות הגרפיקה הפופולריות - פוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש - אבל לאיזה תחום בגרפיקה זה שייך?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מניסיונכם או מהשוואות באתרים שבדקו את הנושא, איזה firewall הטוב ביותר וכמובן נוח לתיפעול? ZoneAlarm Pro with Web Filtering Norton Personal Firewall 2004 Sygate Personal Firewall Pro McAfee Personal Firewall Plus 2004 Kerio Personal Firewall
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני משתמשב 6 תוכנות SYSTEM WORKS SPYBOT SOPACE ODYSSEY REGISTERY MECHANIC SYSTEM MECHANIC JV16 POWER TOOLS ואני מקפיד לשמור על המחשב שלי נקי ... מה שאני בטוח גם שלא כל הקבצים הלא נחוצים יוצאים .... תגידו מה שאתםפ חושבים הכי טובים ... שמות + מה הם עושים . בבקשה
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב נייד ואני אשמח לקבל המלצה על אנטי וירוס לניידים או בכלל מה הולך היום בשוק שלא מעמיס על המחשב ועדיין עושה את העבודה... תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן וחג שמח נתבקשתי להתקין אופיס 2010 למישהו עם לפטופ core i5 עם 4 גיגה זיכרון. רציתי לשאול איזה גירסא כדאי להתקין? מה המשמעות של 32 ביט ו 64 ביט? במה ההבדל בין הגירסאות בא לידי ביטוי? בכלל, אם מישהו יכול לתת לי הסבר מה זה 32 ביט ו 64 ביט וההבדלים בינהם, אשמח, כי לא ברור לי בכלל הנושא הזה... בנוסף עוד שאלה. יש לי תקליטור התקנה עם וינדאוס 7 (התקליטור לא אורגינל של מיקרוסופט). יוצא לי להתקין אותו הרבה על מחשבים שאני משמיש לחברים, רק מה, הגירסא של ההתקנה כל כך ישנה שאפילו אין SP1 מובנה. אחרי ההתקנה יש כל כך הרבה עדכונים שצריך לעשות שזה לוקח כמה שעות טובות. בעבר שמעתי על תוכנה צד שלישי בשם nLite שמאפשרת לצרף להתקנה של מערכת ההפעלה עדכונים שמורידים מראש, ובעצם ליצור תקליטור …
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הבעיה הזאת קרתה לא במחשב שלי אלא במחשב של בן-דודי. אז ככה, הוא טוען שברגע שהוא מעביר את הכתב לאנגלית, אז כשהוא לוחץ על אות מסויימת מופיעה לו אות אחרת על המסך. למישהו יש מושג מה זה? ו/או איך מסדרים את זה? אגב יש לו xp.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אז ככה יש לי משחק אחד שלא תומך במסכים עם יחס של 16:9 או 16:10 (הוא תומך רק ב 4:3) אז עד עכשיו שיחקתי כשהמסך נראה ככה שיש לי ריבועים שחורים בצדדים תמונה להמחשה : http://www.fastup.co.il/images/53487543.png לבן - החלק שהמשחק רץ בו שחור - פשוט נשאר ככה כל המשחק היום באתי לחבר שלי וראיתי את אותו משחק עובד לו ברזולוציה הטבעית של המסך שלו שזה 1920x1200 וזה לא 4:3 שאלתי אותו מה הוא עשה כדי שזה לא יראה כמו אצלי והוא הראה לי את זה : http://www.fastup.co.il/images/91348938.png (זה שלו) אבל כשאני נכנס לשם יש לי את זה : http://www.fastup.co.il/images/99411541.jpg ואין לי אפשרויות כמו אצלו יש לנו אותו כרטיסי מסך (gts 250) ולשנינו כרטיסי המסך מעודכנים יש דרך אחרת לפתור את …
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
והאמת משהו יכול לדעת מה אני רושם בתוך התוכנה במידה ומותקן לי קיילוגן על המחשב. עד כמה מומלץ לשמור שם סיסמאות של אימיילים חשובים, PAYPAL וכו'... :s05:
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-