תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כפי שאתם רואים בתמונה אין לי את האפשרות להחזיר את הסרגל כלים איך שהוא היה קודם וזה מאוד מעצבן אותי מאוד אני מבקש עזרה דחןף לפני שאני ישבור את המחשב הזה :pissed: :pissed:
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
תוכנה ייעודית (חינמית אם אפשר) שתאפשר הוצאת המנגינה ללא השירה משיר X. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 3.8k צפיות
-
-
לא google ולא driverguide מישהו יכול להציל אותי ולמצוא לי דריבר שעובד ל XP?
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
אני לא מצליח לרשום בעיברית בדפדפן הזה, כניראה משהו באופציות שונה ולכן אני לא מצליח לכתוב בעיברית, למישהו יש רעיון מה לעשות? התקנה מחדש לא עוזרת. ולא מתכוון לעבור לדפדפן אחר כלל.בתוכניות אחרות יש לך עברית והבעיה היא לא בלקרוא עברית אלא רק בלכתוב באוונט בעברית
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
איך אני יכול לבטל או לעשות RESET להשלמה האוטו' שיש, אשר משלימה אוטו, מילים ו/או כתובות? תודה
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
האי מיול שלי כל הזמן נמצא בID נמוך.. אני לא יודע מה לעשות.. ניסיתי את כל מה שהתוכנה מציעה בעזרה אבל זה לא עוזר.. אני מחובר למודם כבלים במהירות 1.5 דרך כרטיס רשת נוסף (המחשב שלי הוא ה"אורח") ואני חושב שכאן אולי הבעיה.. אבל אני לא יודע איך לפתור אותה.. (יש לי xp דרך אגב) (הסמל של החמור הקטן בשורת תוכנות למטה כל הזמן עם כיסוי עייניים.. מוזר) מה עושים תעזרו לי בבקשה...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לכבוד שנת העבדות החדשה (יב' ) http://www.deviantart.com/view/22592918/
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
האם יש דרך להפעיל קבצי mpc על winamp?פאץ' או משהו שאפשר להוריד
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
יש לי כמה אתרים מאוד חשובים במועדפים בדפדפן פיירפוקס, הרבה מהם שאני לא זוכר אותם בעל פה. עבדתי על המחשב, סתם גלשתי בתפוז כשהמחשב פתאום נהיה ממש איטי ואתרים פעלו לאט. לחצתי על כפתור הריסטרט מרוב עצבים, וכשעלה ווינדאוס נכנסתי לפיירפוקס והמועדפים לא היו שם!!! איך אני יכול לשחזר אותם? אגב, כל האתרים שנכנסתי אליהם עדיין שמורים וגם כל הקוקיס!
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
יותר מהכותרת אין לי ממש להרחיב! P: אבל בעיקרון אני צריך תוכנה שאני אוכל לבטל בעזרתה ערוצים מסויימים בקובץ כדי להוריד את כמות הפולי של קובץ מידי שיש לי, כדי שהפלאפון שלי ייקרא אותו..
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
האקספלורר שלי השתגע הייתי בחו"ל ואמא שלי אמרה שיש לה בעיות בתיבת דואר בוואלה.. הגעתי הביתה התקנתי מחדש את המחשב ועדיין יש בעיה..הדואר לא נשלח..גם ב FIREFOX אני רושם מייל שולח ואין תגובה ...כלום ביהו ובהוטמייל אין בעיה כזאת,ה JAVA אצלי מותקן בגירסה הכי חדשה יחד עם SP1 מעודכן. אם למישהו יש רעיונות אני אשמח לשמוע...
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם. אם יש מישהו מכם\מכן שיודעים\יודעות לנתח קבצי dmp אנא מכם עשו זאת לקבצים המצורפים ואולי תוכלו לעזור לי , בבקשה, לדעת מה עובר על המחשב שלי ולמה הוא עושה "מסכים כחולים"..... בתודה מראש, אוריה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אני צריך מערכת הפעלה שתתפקד לי בתור נגן MP3 יש לי פנטיום 3 לא בשימוש וחשבתי לקנות LCD ולהפוך אותו לנגן הקטע הוא שאני לא מוצא מערכת הפעלה שתומכת בשלט רחוק בחיבור LCD ועושה BOOT ישירות לנגן צריך עזרה דחוף
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום יש לי סרט במחשב שאני רוצה לראותו ב DVD שיש לי. ה DVD אינו קורא DIVX. איך אני צורב את הסרט בנרו (האם אפשר גם לצרוב כתוביות?) כדי שאוכל לראותו ב DVD? (מקווה שזה קשור לפורום הזה תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
אני מתכוון לפרמט עוד ממש מעט ואני לא מוצא ברשת איזכורים לגבי גיבוי ההיסטורי והחזרתו עם ההתקנה מחדש מישהו יודע איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה שבה אני יוכל לצרוב פלאפונים (של חברת פלאפון) אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה!
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
הורדתי Solid edge V16 ואני לא מוצא את קובץ ההתקנה הנה פרינט סקרין של הדיסק הוירטואלי [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום לכם, לאחרונה כשאני מנסה להיכנס לדפים מסויימים באינטרנט הם פשוט לא מופיעים, מופיע חלון ריק והסטטוס שמופיע למטה מופיע ב-DONE, כאילו הוא סיים לטעון אותו אבל לא רואים כלום בעצם. מישהו יודע איך לפתור את זה? שוב, זה לא בכל האתרים אלא רק בבודדים וזה נמשך כבר שבועיים. תודה מראש. עריכה: עכשיו שמתי לב שב-USER השני שלי על המחשב הדפים האלה כן מופיעים.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
http://shareaza.sourceforge.net/ ביקורת ב YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3140536,00.html מישהו ניסה ? יש התרשמות ?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
דבר ראשון, עשיתי חיפוש בפורום ומצאתי את easy recovery ואת getdataback. הצלחתי בעזרתן לשחזר מידע שעבר פירמוט או נמחק, הבעיה שקבצי התמונות שוחזרו אבל לא ניתן לצפות בתמונה, כנראה היא נפגמה או משהו כזה, רציתי לדעת אם יש משהו נוסף שאפשר לעשות על מנת לשחזר את התמונות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
-
??? יש תוכנה של כרטיס טלויזיה Life view לאקס פי זה כזה טלויזיה ובצד ימין יש כזה שלט עם כפתורים בצבע ירוק ואלה מי שיש לו את זה אני אודה לו מאודדדד בתודה מראש אלירן!
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
זה קובץ WMV וכל הקבצים מהסוג הזה נראים בצבעים בוהקים של צהוב, ירוק אדום. משהו לא בסדר בפילטר אני משתמש בקאזה קודק וFFDDSHOW.
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
אני מדבר על המסך הכחול שאומר את המשפט המעצבן הזה. למשהוא היה הבעיה הזה ? או יודע איך לפתור את זה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום יש לי את התוכנה הזאת, ואני לא מצליח להבין אותה ואת השימוש בה מישהו יכול אולי לקשר אותי או לתת לי אתר עם מדריכים שמסבירים בצורה טובה עם עבודה עם התוכנה? אפשר גם באנגלית. תודה.
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-