תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , היום בסריקה באווירה לא נמצאו וירוסים אך נמצא היידן אובג'קט - לפי ההסבר שלהם לא בדיוק מדובר בוירוס והוצאתי אותו . ביצעתי לאחר מכן עוד כמה בדיקות נוספות והוא ממשיך כל הזמן למצוא את אותו היידן אובג'קט יש סיבה לדאוג ?? Tnx
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
למישהו יש לינק מתאים? אני צריך את זה כי אני מתכוון להעביר קלטוות ישנות למחשב... תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
יש לי בערך 200 קבצי AVI שאני רוצה לחבר לקובץ אחד. ניסיתי מספר תוכנות: Boilsoft Video Joiner- לא טוב, מתקבל קובץ שכולל רק את קובץ ה AVI הראשון Easy Video Joiner- גם לא, מוציא קובץ שכולל את כל ה AVI אבל אין אודיו. VIRTUALDUB- לא בא בחשבון, צריך להוסיף כל קובץ שרוצים לאחד באופן ידני ואי אפשר לבחור את כולם. אני לא מתכוון להוסיף 200 קבצים אחד אחרי השני.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מנסה לעשות capture עם כרטיס ATI MSI X800XL ומשום מה אני מקבל את ההודעה הזו למרות שהתקנתי דרייבר מתאים tv-capture-wdm-6-14-10-6246v3.exe. מה יכולה להיות הסיבה? בתודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
דווקא בשני אתרי החדשות NRG + YNET הפיירפוקס לא חוסם אותם. יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום, בכל פעם שרושמים בעברית זה הפוך את סדר המילים לדוגמא: "שלום יש לי בעיה" יהפוך ל: "בעיה לי יש שלום" מישהו יודע איך פותרים את זה?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
הוא מביא לי דף שלם של שורות בשפת תיכנות כלשהי. מישהו יודע מה עושים? ד.א - ב IE האתר עובד טוב.
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
אני אובד עצות
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אז ככה אני משתמש כבר 3 שנים בתוכנה SOLIDWORKS עכשיו רציתי לדעת מה אתם אומרים על התוכנה הזאת דרך אגב זאת תוכנת 3D למי שלא יודע
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
מחשב תוכנה בישביל לצלם מה עובר אצלי על המסך.... יש לי סרט ברשת עכשיו אני לא יכול להוריד אותו ניסיתי עם FLASHGET זה מוריד לי איזה קובץ מעאפן בימקום... אז הייתי רוצה להקליט את זה.... מה שחשבתי שאפשר לעשות זה להפעיל את זה ושאיזה שהי תוכנה תקליט את מה שאני רואה על המסך... עם מי שהוא ניתקל בדבר כזה שאי אשפר להוריד סרט משרת ויודע איך לעקוף את זה אז שיגיד ועם אפשר ומי שהוא מכיר תוכנה מקליטה זה יהיה גם טוב
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
רציתי לדעת בבקשה מי יכול להגיד לי בבקשה מה צריך להוריד\להתקין כדי לראות את הסרטונים שמופיעים ברשת בעיקר אלו שבאתר ynet תודה רבה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי עכבר של TEAC אלחוטי עם 10 מקשם עליו דגם M43WC, אני מחפש תוכנה שתיתן לי לשלוט בכל מקש, להגדיר אותם. התוכנה שבאה עם העכבר איכשהו מפילה לי את המחשב.... (מסך כחול...) וגם היא לא משהו בכלל... (יש בה איזה 15 אופציות קבועות מראש) אם זה שייך לפורום תוכנה אז בבקשה להעביר. בראל.
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
יש לי אנימה שאני פשוט מת על שיר הפתיחה שלה (מה לעשות, כבר ידוע, אני מטורף) איך אני יכול לחלץ את השיר עצמו ואני רוצה ידעות של אנשים עשיתי חיפוש בגוגל כבר, אז נא לא להפנות עוד פעם
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
באנטי וירוס 32nod . האם האנטי וירוס עושה את העבודה שלו לבד- סורק ומוחק לבד? או שצריך להפעיל את הסריקה מדי כמה ימים?
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
האם הם מאיטים משהו? כלומר, הם עושים ממש הרבה יותר יפה אין ספק, אבל לדוגמא לXP אני ממש רוצה לשים סקין יפה, כי אני רואה שיש תוענות רבות עם סקינים ממ שיפים האלה אם זה לא מכביד יותר מדי? ובכל אופן, אם אפשר לקבל המלצות לסקינים לXP ולאקספלורר אני אשמח. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון כשאני מנסה לראות סרט או פרק של סדרה או כל קטע וידאו אחר ומפעיל תרגום התרגום מופיע לי באידיש במקום בעברית. התופעה קוראת בכל התוכנות והתרגום אכן בעברית. עוד יש להוסיף כי הדבר החל אחרי הרצת תוכנת REIMAGE והווינדוס שלי הוא באנגלית כאשר השפה העברית מותקנת ואני משתמש בה בכל דבר ואין שום בעיות חוץ מהבעיה הנ"ל. אשמח לעזרה. תודה. נ.ב. ניסיתי לשחזר את המערכת, השחזור הצליח אך הבעיה לא נפתרה.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אסביר בקצרה: יש לי מצלמת וידאו שמצלמת על דיסקים של DVD. אני רוצה להעביר את התוכן שיש על דיסק ה DVD שיצרתי למחשב כסרט אחד. כשאני מצלם, בכל פעם שאני עוצר וממשיך לצלם זה כאילו יוצר פרק חדש, אבל כאשר רואים את זה כסרט DVD אז זה סרט אחד ארוך שנשמך 45 דקות. שאני מעביר את זה למחשב עם כל מיני תוכנות שניסיתי, זה מזהה שיש סרט DVD של 45 דקות, אבל הוא מעביר את זה למחשב עם כל מיני קבצים וכאילו עושה לי העתק הדבק מהדיסק למחשב. קיצור מה שאני רוצה הוא שהתוכן של ה 45 דקות שיש לי על דיסק הDVD יעבור כקובץ אחד בלבד למחשב (ואני מעדיף כקובץ AVI ) כלומר, צריך תוכנה שתזהה שמדובר בסרט ארוך אחד של 45 דקות (ולא תוכנה שתתחיל לשגע אותי ולהראות שיש שם פרקים או לא יודע מה) ושתדע להמיר את זה ל AVI בל…
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
-
-
איך אני מוחק כל מה שעשיתי באקספלורר נגיד אתה מועדפים את כל מה שכתבתי במנועי חיפוש הכל אני מתכוון הכלש יהיה כאילו פעם ראשונה אני פותח אותו בקשה תעזרו לי תודה מראש גיא
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
איך מבטלים את הרקע השחור לכתוביות ? איל מבטלים את הקראת המספרים בכתוביות ? (כשיש מספרים בכתובית יש קול שמקריא אותם באנגלית ) תודה
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אני רוצה לעבור לפיירפוקס החדש מאקספלורר. יש לו תמיכה נורמאלית בעיברית? ומאיפה להוריד?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום ! אמא שלי החליטה שאני יותר מידי זמן על המחשב ועשתה סיסמה למשתמש ..... רציתי לשאול כיצד אני יכול לגלות את הסיסמה ? אני יודע איך נכנסים לSAFEMODE .... ..... אז איך אפשר לגלות את הסיסמה תודה רבה רבה רבה לעוזריים !! :hat:
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
היי לפני חצי שנה היה לי את הכ.מסך X700PRO וכל ההגדרות של הכרטיס היו בתוך הDISPLAY SETTINGS בעט שלוחצים על לחצן ימני לPROPERTIES > SETTINGS<ADVANCED ושם יכולתי למצוא את כל ההגדרות של הכרטיס כולל AA וAF. כיום יש לי את הX1950PRO וכל ההגדרות ניתן להגדיר רק דרך הCCC המיותר כ"כ בשבילי. השאלה שלי היא האם יש אפשרות להשתמש שוב בהגדרות שהיו בדיספליי סטינגס בלי הCCC?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
יש לי Windows XP SP2 וכל פעם הנורטון פאנדה מנסה להתעדכן והוא מודיע לי שהוא לא מצליח הנה תמונה : מה יכול להיות הבעיה??? ??? :s05: ???
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-