עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by za-david,

חברים בטעות עשיתי פורמט למחיצה לא נכונה מישהו יודע אם יש איזה תוכנה שאני יוכל לשחזר את מה שהיה לי על אותה מחיצה? אם מישהו מכיר דרך לעשות זאת בלי תוכנה גם טוב?

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  2. Started by s7rmt,

מי שהוא שמע על פורמט סרטים חדש אני לא בטוח בשמו משהו כמו xvcd (לא S) מי שהוא יכול להביא לי פרטים על הפורמט הזה?!

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  3. Started by alice in chains,

היי יש לי כמה קבצי AVI ואני רוצה לצרוב את כל הקבצים בדיסק DVD ,לאיזה פורמט כדי להמיר אותם כך שDVD יוכל לקרוא

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  4. שלום,לכבוד אירוע משפחתי קטן ערכתי והכנתי במובי מייקר 2 של הווינדוס סרטון קל בן 8 דקות,המובי מייקר שמר את הסרטון בתור WMV . הסרט היה אמור להיות מוקרן במן מכשיר DVD כזה שתומך בדי הרבה פורמטים שונים (DIVX,VCD וכאלה),והייתי בטוח שהDVD יוכל לנגן את הסרט בפורמט WMV,אבל בהקרנה הוא ניגן רק את הסאונד (MP3) שצורף לווידאו בעריכה. אני לא יודע עם זה משנה,אבל צרבתי את הסרטון בצורב CD רגיל,ולא בצורב DVD,והצריבה נעשתה דרך המובי מייקר. רציתי לשאול,באיזה פורמט אני יכול לשמור\להעביר את הסרט כך שיוכל להתנגן בנגן DVD,ואיך אני יכול לעשות את זה (עם איזה תוכנה וכו')? תודות רבות,ואשמח לתשובות בהקדם.

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  5. Started by barbaba,

אני רוצה לשאול שאלה שמעסיקה אותי הרבה זמן : (כי אני שוקל לקנות את ה nec 3500a . ) כמה זמן , (יש לי מחשב פנטיום 3 256מגה sdram) יקח להמיר סרט מפורמט xvid לפורמט dvd והאם פורמט צריבה זה יכול לכלול גם קידודAC3 , אם ה xvid מקודד כך ? :

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  6. Started by Electric Boom,

אהלן, יש לי מספר נגנים במעט שמאפשרים הצגה בפורמט 16:9 עדיין נתקלים בפסים השחורים המעצבנים האלה האם יש תכנה שמאפשרת סקיילינג כדי לנצל את כל שטחו של המסך?

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  7. Started by Fertilizer,

שאלתי בנוגע לפורמטים של קבצי קול אני רוצה לדעת כמה אני דקות (או שניות) של מוזיקה אני יכול לדחוס בפורמטים הבאים: mp3,wav,AAC,wma,G726,g7xx אני יודע מנסיון שלי 1MB mp3 = 1min 10MB wav = 1min ברור שזה תלוי באכות השמע , אבל אותי מעניין הממוצע

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  8. Started by weissby,

איזה פורמט של תמונה (תמונה רגילה..לא אנימציות) הוא הכי איכותי?

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  9. Started by wow,

אני מעוניין לפתוח FTP מהמחשב שלי בעזרת המדריך הזה http://planet.nana.co.il/zbengnet/8.htm איך יוכלו אנשים להתחבר אלי? איך זה הולך? מה\מו\מי?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  10. Started by overload,

הפעם לא מכונית על קיצונית ואקזוטית. הכיוון היה מכונית עירונית קטנה עם דגש על ההנאה בנהיגה. מפרט - מנוע אחורי (לא חסר לה תחת). 3 מקומות ישיבה, נהג במרכז (הרבה יותר כיף וגם מאפשר 3 מושבים במקום 2). דלתות פרפר (חוסך מקום בחנייה, הרבה פוזה). משקל, 900 קילו+ - . גג נפתח וחלון אחורי חשמלי שיורד שהופכים את המכונית לפוחה בלי לאבד את הקורות המרכזיות(פטנט שלי....לפחות נראה לי). מנוע - טויוטה ;D. עשיתי צעד קדימה הפעם והצלחתי לעשות החלקה נורמאלית למודל פעם ראשונה, עדיין יש קצת עבודה בכמה פינות אבל אין בעיה. הצעד הבא זה ללמוד לרנדר.

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  11. Started by bugosdckh,

למישהו יש חוברת קריאה בעברית של התוכנה פטושופ?

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  12. Started by overload,

לקראת הגעתה של אחת המכוניות היותר מעוצבות שנחתו בארץ לדעתי. הגרסה שלי :

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by dimago,

באיזו בעיות נתקלתם?

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  14. שלום לכולם, בעיה מציקה בגוגל כרום.. כל פעם שאני נכנס לפייסבוק הוא נטען חלקית ורק אחרי רפרש הוא נטען לגמרי. ניסיתי לחפש בגוגל ואף מצאתי פוסט שנראה רלוונטי אבל לא הצלחתי להבין מה צריך לעשות ממנו.. אם מישהו יואיל לגאול אותי מייסוריי...

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  15. Started by elior021,

היי מישהו מכיר את הוירוס הזה ששלוח לינקים לכל העולם דרך הצאט של הפייסבוק ויכול לתת לי קצת פרטים על זה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by yan,

יש לי נגיד 20 מחשבים שמחוברים למחשב אחד ברשת והוא שולט על כולם רציתי לדעת אם יש פייר ווואל שיכול לחסום אתרי סקס במחשבים אם אני מתקין אותו רק על המחשב על אם אין כזה דבר אז אני פייר וואל שחוסם אתרי סקס..

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by DannyBoy1904,

מאז שהתקנתי את הפלאש פייר החדש! שום דבר לא פועל לי! כל פעם שאני נכנס לאתרים מבוססים פלאש אני רואה חלון ריק במקום מה שצריך להיות! מה לעשות :s05: :nixweiss:

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  18. זה קורה לי הרבה פעמים עם FF. מישהו יודע למה? (רק חלון אחד פתוח בלי שום לשוניות) [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 983 צפיות
  19. מה אני יכול לעשות? אני לא רואה את התפריט הזה באתר! רק ב IE אני רואה! זה קרה סתם ככה פתאום זה הפסיק להציג ג'אווה

20. Started by UltraWaveMUSA,

עכשיו יש ברשותי את תוכנות הפיירואלס הבאות : ZoneAlarm Pro גרסה 6 Sygate Pro 5.6 Kerio v4.2.2 מה להתקין? אני מחפש תוכנה שתהיה כמה שפחות מורגשת, הן אם זה בניצול משאבים והן אם זה בהתערבות שלי לתכנות התוכנה וכדומה [פורטים] כמו כן, שתעשה את הפעולה הפשוטה ביותר של לחסום גישה של תוכנות מהמחשב שלי אל האינטרנט [מה שקספרסקי לא עושה] וכמובן פריצה של קראקרים. תודה מראש. נ.ב. באמא שלכם, אל תגידו לי עכשיו לעשות חיפוש כי אני ישבתי חצי שעה וקראתי פה דיונים על חומות אש כמו מים אך עדיין לא הצלחתי לבחור בתוכנה האולטימטיבית. שוב תודה.

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  21. Started by Night,

יש לי רשת ופיירוול קספרסקי איך אני מגדיר את הפיירוול לעבוד עם הרשת? (כרגע הוא חוסם מהמחשב שמתחבר למחשב הראשי להתחבר לאינטרנט.) תודה

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  22. Started by shauli,

שלום לכולם. אתם יכולים להמליץ לי על פיירוול חינמי? פשוט לא נראה לי שזה שבא עם הווינדוס מספק את ההגנה הטובה ביותר... חשוב מאוד שהוא יהיה ידידותי למשתמש, עם ממשק פשוט, וכמובן שיהיה יעיל, ו.....חינמי. בתודה, שאולי.

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  23. שלום. אני צריך פיירוול חזק, נוח, קל, ושנותן לפתוח פורטים. לא חייב להיות חינמי - אני מוכן גם לשלם - הכל בשביל האזוראוס. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  24. כרגע אני משתמש בZONE ALARM ויש לי הרגשה שהיא חוסמת את הBT מלהגיע למהירות גבוהה. אז יש המלצות?

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  25. היי אין לי שום פיירוול על המחשב, (גם לא זה של האקס פי), אבל באימיול זה לא נותן לי להוריד, תיראו את המסך: אז איזה פיירוול יש לי על המחשב, יש לי רק את האנטי וירוס, ואני יוודע שהוא לא פייר וול, יש לי גם את כל החבילה של נורטון אבל הוא לא דולק כעת! אז מה הבעיה במחשב? (אם התמונה לא עובדת אז היהנה היא [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים