עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by mor873,

תוכנה שמקליטה שידורי אינטרנט , קליפים לדוגמא קול+וידיאו . האם יש ואיפה ניתן להוריד תודה

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  2. Started by yostal,

אני לא יכול להפעיל תוכנות אני מקבל את ההודעה הבאה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  3. למשהו יש תוכנה טובה ...לא חדשה מידי אני רוצה משתמשים...תוכנה שאני יוריד בה תו=כנות גדולות בעיקר

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  4. Started by YOSSI007,

כשאני מוריד קבצי bin שאמורים להיות bootable וצורב אותם לדיסק הקובץ שנצרב לא נצרב ב-boot זה כבר קורא לי כמה פעמים מה אני עושה לא נכון? בעיה מציקה מקווה שתעזרו לי... תודה...

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  5. Started by Ghosthunter,

התקנתי עכשיו קונפבולטור, ויש לי כמה שאלות: 1)איך מוסיפים "פגישות" או "אירועים" ללוח השנה. 2)מחקתי את כל התזכורות, ואני לא מוצא את הלחצן של הוסםת תזכורת, איפה הוא נמצע עכשיו? 3)האם יש NOTEBOOK כזה, עם כמה לשוניות לKONFABULATOR?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  6. Started by Shlomi32,

עם איזה תכונה הכי כדאי לקרוא הודעות לכתוב וכל זה... מה שחשוב זה שהיא תוכל גם להודיע לי כשיש הודעה חדשה! (לא כמו הOutlood Express)... או שאפשר לעשות גם בו ואני לא יודע איך.. תודה

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  7. Started by EagleX2,

שלום. אני כרגע עובד עם ADOBE ENCORE DVD בתצורת של PAL. אני צריך שסרט מסויים יהיה ברזולוציה מסויימת. האם יש תוכנה איתה אני יכול לשנות את הרזולוציה? (להקטין/להגדיל), או שזה בלתי אפשרי? אשמח לעזארה, תודה.

• 1 תגובה
    • 7.5k צפיות
  8. חוץ מזון אלרם ... , הזה לפי דעתי הוא עשה לי רק צרות ועוד משהו ... הוא לא מגן חוץ ממנו אין משהו אחרי ? אני אחרי פירמוט בגלל שתוכנות ריגול השלטו על כל המחשב ... אז מה אני מבקש בבקשה המלצה לתוכנת פיירואל ... ואם קיים דבר.. שלא שמגן בזמן אמת שלא יכנסו לי תוכנות ריגול או כל מה ... שהאיטרנאט עוזר בהרס ה windwos

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכם אחרי הרבה זמן שלא עשיתי סריקה מלאה למחשב אני מתחיל לסרוק עכשיו עם הקספרסקי ואחרי 35% פחות או יותר זורק לי מסך כחול. יש למישהו מושג למה זה קורה? ואיך מטפלים בזה?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  10. Started by a-v-hi,

שלום!הורדתי משחק עם קובץ bin וגם עם קובץ cue ניסיתי לצרוב אותו בנרו כמו שמוסבר כאן ,אבל כשאני בא לפתוח את הקובץ cue הוא כותב לי : cannot open the file .ואחרי זה הוא כותב לי: an error occurred while loading the cue sheet file מה יכולה להיות הבעיה ,אם מישהו יעזור לי אני יודה לו מאוד,תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  11. Started by NIVTOL,

ברשותי שירים שהמרתי לWAV הבעיה שהם תופסים 100 דקות ןאני רוצה להמיר את זה לדיסק אחד ולשמור על פורמט WAV בדיסק רגיל יש איזו תוכנה או הגדרה שמישהו מכיר שיכולה לעזור לי וככה אני אוכל לחסוך בדיסקים תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  12. Started by jeyjey,

קספרסקי או נורטון? ובכלל על איזה אנטיוירוס אתם ממליצים? תודה

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  13. שלום, יש לי שרת + קבוצת מחשבים עם נורטון: Symantec Corporate 9 האם ישנה דרך לבטל את סריקת הוירוסים בדואר יוצא ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  14. למישהו יש מושג למה אני לא יכול לפתוח הודעות מייל שמכילות תמונות וסרטונים? יש לי חשבון בוואלה ואני לא מצליח לפתוח תמונות ששולחים לי או להוריד סרטונים! אני משתמש במקסטון!אבל גם באקספלורר ברגיל יש לי את אותה בעיה! ניסיתי לשלוח מהחשבון בוואלה לאוטלוק שלי ושם זה נפתח מצוין??? אני משתמש באנטי של קספרסקי! למישהו יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  15. אחותי בקלידה בWORD 2003 מסמך באנגלית אבל היא רשמה את כולו ב CAPITAL ועכשיו היא נזכרה שהיא רוצה רוצה אותו באותיות קטנות רציתי לדעת אם מישהו מכיר איזה פקודה בWORD שהופכת אותיות גדולות לקטנות או יש איזה שהיא תוכנה שעושה את זה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 14.8k צפיות
  16. Started by gab1234,

שלום לכולם אני פחות או יותר כבר מכיר טוב את התוכנה הזאת ומשתמש בה להמרות די טובות. אבל אני מנסה להמיר סרט שהוא ב-FULL SCREEN והוא כול הזמן מוסיף לו שוליים שחורים בצדדים. זה מכווץ את הסרט וגורם לו להיות מתוח כזה לאורך. איך ממירים 4:3 למסך מלא אמיתי ? אני מאוד אשמח לעזרה... ;D ;D ;D

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  17. אני משתמש ב-eMule של LioNetwork גירסה 5.0 ויש לי Low ID. אני לא פותח פורטים ב-ZoneAlarm, מכיוון שאני לא רוצה שיחדרו לי למחשב דרך הפורטים הפתוחים. תקנו אותי אם אני טועה, אבל נראה לי שאם אני פותח פורטים ב-Firewall אז כל תוכנה יכולה להשתמש בפורט הזה באופן חופשי ולא רק eMule. יש דרך להעלות את הדירוג שלי ל-High ID בלי לפתוח פורטים? אולי שימוש ב-Credit System אחר? ה-Credit System שניתן להגדיר הם: Official Credit - default lovelace Credit Pawcio Credit EastShare Credit מישהו יודע מה ההבדל ביניהם? איזה eMule מחשב להכי טוב ולמה (הרשמי או אחר)? זה ממש מעצבן שאני מוריד קובץ מסויים ב-5KB/s ובאותו זמן מורידים ממני את אותו קובץ ב-10KB/s.

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  18. Started by Guy King,

אני עושה עכשיו עבודה ויש דבר שמאוד מטריד אותי, ובקיצור השאלה שלי היא: איך אני גורם לכך שלחיצה על ה-ALT לא תסמן לי את לחצן ה-File למעלה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  19. האם קיימת תוכנה שמראה את מצב הדיסק הקשיח (כמו המנורה שבמארז) על המסך?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  20. Started by meidan,

היי, מישהו יודע למה חלק מהשמות של ההשירים/אומן/אלבום מופיעים לי בג'יבריש ב WMP10. ניסיתי גם לשנות אותם ידנית אבל מייד אחרי זה הם חוזרים לג'יבריש. אני רוצה להדגיש שבחלק מהשירים העברית מופיעה כמו שצריך. מע' הפעלה XP pro.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  21. אני עכשיו אחרי פירמוט ויש כמה דברים (לא נזכיר בפורום הזה ) שאני רוצה להוריד מתוכנת שיתוף טובה חבר שלי המליץ לי על שראזה איזה הכי טוב? נ.ב הקרטיריונים שלי הם: מהירות, כמה שפחות ווירוסים (ובלי קבצים שקריים), בלי ספיוור ושאשפר יהיה למצוא קבצים בעיברית

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  22. אהלן, אני משתמש מזה זמן בתוכנה של Spybot S&D ואני מאוד מרוצה ממנה. התחלתי להשתמש בה לפני כשנה אחרי שסיפרו לי שהיא עדיפה על שאר התוכנות שקיימות בשוק ושהיא גם חינמית. השבוע, יצא לי לקרוא במקרה כתבה של YNET בנושא ומשום מה הם מצאו שהתוכנה הזו היא בין הגרועות בשוק ודווקא הטובות היותר הן Adaware ואפילו Antispyware של Microsoft. אשמח אם תקראו את הכתבה ותאמרו לי מה דעתכם, האם עליי להחליף תוכנת אנטי-ריגול ולאיזה מהן לפי נסיונכם. הכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3046154,00.html.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by hellyeahmofo,

אני מפעיל את האימיול ושתי דקות אח"כ , המחשב עושה ריסט! הוא נכנס ללופ של ריסטים ואני חייב לכבות אותו דרך הסוויץ' , כדי שהוא יצא מהלופ הזה מישהו יודע למה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  24. במחשב של ההורים שלי התקנתי את mcafee security center בל הוא מעמיס על המחשב בצורה קשה בדקתי את הלוג שלו ויש ניסיון חיבור כל כמה שניות מIP שונים , ובפורטים שונים , למרות שיש כאלה שחוזרים על עצמם (כמו 135,445 בד"כ) צירפתי תמונה של הלוג אין לי אף תוכנה שחסמתי ב Internet applications [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  25. Started by יעלה,

שלום לכולם אני רוצה להתקין office 2003 H יש לי 97 ואני לא מוצאת איך להסיר אותו, לא מוצאת אותו ברשימה של setting. מה עושים???? מקווה לקבל תשובה מהירה תודה :

• 2 תגובות
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים