תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, שמתי לב שכל פעם שאני עושה Adj Layer הוא עובד על כל התמונה. איך אפשר לגרום לו לעבוד רק על לייר אחד ? אצרף תמונה להמחשה. במצב כזה הAdj Layer עובד על כל התמונה, אני רוצה לגרום לו לעבוד רק על הלייר שמתחתיו (שקראתי לו Transparency Mask) בתודה מראש, מייק. עריכה: הצלחתי בעזרת Clipping Mask. ד"א אני לא מוחק את התראד משום שהוא אולי יעזור למישהו בעתיד. אם זה באמת מפריע למישהו הוא מוזמן לשלוח לי הודעה ואני אמחק את התראד. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום חברים, נתקלתי לאחרונה במשהו מוזר, האמת שלאחרונה כי אופי העבודה שלי היה מאז ומתמיד בפוטשופ היה מיועד למדית מחשב, אז עבדתי בRGB. לאחרונה אני עובד על הפקת ספר. מה שאומר שהעבודה מיועדת לדפוס. את כל הניואנסים הקטנים שמשתנים מכורח כך אני מבין (מעבר ל300DPI, מעבר לCMYK , מעבר תצוגה לס"מ/מ"מ מפיקסלים וכו'...) בכל מקרה, שמתי לב שבמעבר לCMYK נעלמו לי חצי מהפילטרים (או בכלליות- הFILTER GALLERY), כשהעברתי חזרה לRGB הם חזרו. למה זה? אני לא מוצא סיבה הגיונית לדבר, אם מישהו יסביר לי אשמח. כמו כן, איך משנים את תהליך העבודה בהתאם? האם לעבוד בRGB, לסיים עם הפילטרים ואז להעביר את המסמך לCMYK? זה קצת מעצבן היות טכלח הסקאלת צבעים שאני בונה עליה תשתנה לי בסוף העבודה, מה שיוביל כנראה לאי ש…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לכתוב על החתימה שלי עם כתב זהר ויפה, מה אני צריך לעשות , האם אני צריך להוריד משהו? תסבירו לי איך אני עושה את זה בבקשה תודה ::StorM FighteR::
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
התקנתי אותה פעם ראשונה על ויסטה והתוכנה נחנקת. המעבד עובד על סביבות ה-55%, הזיכרון בסביבות 1.5GB והתוכנה מגיבה לי בdelay של 5 שניות. מצד שני, המשאבים לא נמצאים בגג. לא מבינה את זה, ולכן חשבתי שאולי יש בעית תאימות ביניהן. מישהו יכול לספק איזו עזרה או כיוון בנושא?
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
בפורום תוכנה לאף אחד אין מושג אחרי 3 הקפצות, נראה אם מישהו פה יודע.. \: עד לפני יומיים שלושה הוא עבד כמו שצריך, ואחרי ששיחקתי עם הATI Overdrive הוא התחיל להיות ממש איטי. אחרי שביטלתי את מה שעשיתי בOverdrive ואתחול, לא השתנה כלום, איטי כרגיל. בנוסף להוריד את התמיכת OpenGL לא עוזר, זה עדיין איטי ומעצבן, רק טיפה פחות. במקור זה עבד חלק לחלוטין.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בGPU ACCELERATION לא כתוב כלום.. כאילו אין כרטיס בכלל מה אני עושה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
רציתי לשמור תמונה בגודל 4000 פיקסל על 7000 פיקסל ברזולוציה 200פיקסל/אינצ' וזה אומר לי not enough scratch memory available אתם יכולים לראות את המפרט שלי בצד לי זה נראה לא הגיוני וכנראה צריך לשנות משהו בהגדרות של הפוטושופ תודה על העזרה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי להתקין גרסת נסיון של פוטושופ CS4, על מערכת חלונות 7, 64 ביט. בעת סיום התהליך, תוכנית ההתקנה הודיעה לי שהתוכנה הותקנה אך עם שגיאות. לא הצלחתי להפעיל אותה, וגם נסיון חוזר להתקנה לאחר אתחול של המחשב (כפי שהמליץ לי אשף ההתקנה), כשל. בדיקה שעשיתי באתר של אדובה (system requierments) העלתה שלפוטושופ יש תאימות עם חלונות XP וחלונות ויסטה. האם יכול להיות שלתוכנה שיש לה תאימות עם ויסטה, לא תהיה תאימות עם '7'? האם לעוד מישהו מכם זה קרה? ואם כן, איך פתרתם את הבעיה? הערה - את החיבור לאינטרנט אני עושה באמצעות מערכת XP, ולא באמצעות '7', מאחר ה'הוט' ו'נטויז'ון' אינן ערוכות עדיין להגדרת חייגנים במערכת החדשה. לפיכך אין לי את היכולת לפנות לאתר של אדובי באמצעות אשף ההתנה של פוטושופ (כא…
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת - האם יש לכם המלצה מסוימת לגבי סוג מחשב שניתן לעבוד איתו בפוטושופ על קבצים כבדים (RAW) שמשקלם נע בין 40-100 מגה כל-אחד - בצורה הכי מהירה ויעילה ? בהנחה שמדובר ב-PC ולא ב-MAC ואין הגבלה לתקציב. כרגע יש לי מחשב "סביר" ועדיין - אני מבזבז זמן רב עד שהמחשב מסיים לבצע פעולות מורכבות. אני שואל את השאלה כי הבנתי שצריך מחשב עם רכיב מסוים כדי שיפעיל את הפוטושופ בצורה המקסימאלית (ההסבר היה, כי פוטושופ עובד בצורה אידיאלית עם מחשבים שיש להם רכיב מסוים בלבד - כי להם הוא בנוי). אמנם חשוב שיהיה כרטיס מסך סביר וטוב אבל הדגש הוא על מהירות הביצוע. בכל מקרה אודה לתשובה מהירה ועניינית, דני
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת - האם יש לכם המלצה מסוימת לגבי סוג מחשב שניתן לעבוד איתו בפוטושופ על קבצים כבדים (RAW) שמשקלם נע בין 40-100 מגה כל-אחד - בצורה הכי מהירה ויעילה ? בהנחה שמדובר ב-PC ולא ב-MAC ואין הגבלה לתקציב. כרגע יש לי מחשב "סביר" ועדיין - אני מבזבז זמן רב עד שהמחשב מסיים לבצע פעולות מורכבות. אני שואל את השאלה כי הבנתי שצריך מחשב עם רכיב מסוים כדי שיפעיל את הפוטושופ בצורה המקסימאלית (ההסבר היה, כי פוטושופ עובד בצורה אידיאלית עם מחשבים שיש להם רכיב מסוים בלבד - כי להם הוא בנוי). אמנם חשוב שיהיה כרטיס מסך סביר וטוב אבל הדגש הוא על מהירות הביצוע. בכל מקרה אודה לתשובה מהירה ועניינית, דני
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום, מבין גירסאות הפוטושופ, מהי הגיסרא הכי מעודכנת שתומכת בפונטים עבריים? לא משנה לי הכתיבה ההפוכה. זתומרת שבשיל לרשום "שלום" אז בפועל אני אצטרך לרשום "םולש" בתודה,
-
- 8 תגובות
- 691 צפיות
-
-
כותרת מגרה הא? באתם לצעוק "ווארז ווארז", אבל לא! אדובי מעלה לרשת גירסה חינמית של פוטושופ. היא סופסוף קלטה שגוגל משתלטת על העולם. הם מבינים שהם בתחרות עכשיו, אז הם יוציאו גרסה חינמית: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3371341,00.html אולי זה צריך להיות בפורום תוכנה, אם כן מנהלים תעבירו.
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
מה עושים, כשאני מדליק את פוטושופ עוד לפני תחילת העבודה הוא כבר מנצל את כל המעבד, מזל שיש לי פנטיום D אז זה יוצא רק 50 אחוז. אבל מה עושים? בדקתי רולות ווירוסים, ולא מצאתי כלום. לפעמים הוא עומד על 20 אחוז ולפעמים על 50 אחוז. נתקלתם בזה פעם? איתחול לא עוזר התקנה מחדש של פוטושופ לא עוזרת.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני עובד הרבה על תמונות ברזולוציה של 100X70 ס"מ(11811X8268),לאחרונה שידרגתי את המחשב כדי שפוטושופ תוכל להתמודד עם הרזולוציות הללו,הקצתי לתוכנה מקום איכסון בכונן פיזי נפרד,כמו כן 5 גי'גה ראם מותך ה7 שיש לי במחשב,כשאני עובד על קובץ חדש התוכנה צורכת בקושי 500 מגה ועדיין זוחלת...אני לא יודע כבר מה לעשות
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על סדרת עיבוד התמונה הזאת??? אנשים תגובות בבקשה! :) http://www.kishkush.co.il/content/view/1065/36 נ.ב. עוד מעט יוצא SC3 יש כבר REVIEW באינטרנט, לא הרבה השתנה אבל יש כמה פונקציות חדשות
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה זמן התקנתי פוטושופ (לא פעם ראשון, זוהי התקנה טובה שהשתמשתי בה פעמים רבות בעבר) וכל פעם שפתחתי את התוכנה, היא נתקעה בשלב כלשהיא שלה (או בהתחלה, או כאשר התחלתי לעבוד, או כעבור דקות ספורות. בכל מקרה היא נתקעה) פירמטטי אתמול, והתקנתי היום שוב פוטושופ. דאגתי לעדכן את כל הדרייבירים וכעת הם החדשים ביותר שיצאו (כרטיס מסך גיפורס 4 440MX, שעבד שנים עם הפוטושופ) אך עדיין הפוטושופ נתקעת!! למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? ד"א, גירסת הפוטושופ היא 7. נדב
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אלו הם תמונות מפוברקות של אנשי רויטרס ווסינגטון פוסט וכל החברה הטובים שאוהבים אותנו החלטתי דווקא לשים את הלינק פה כי אין כמו פוטושופ! http://www.aish.com/movies/PhotoFraud.asp
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני יודע שדייבר של הכרטיס מסך עושה 2 דברים בלבד 1. מגדיר את שם המסך שידחף לכל מקום אפשרי 2. מגדיר מקסימום מהירות רענון לכל רזולוציה התקנתי את הפוטושופ הוא הביא לי הודעה מוזרה עשיתי אישור וכל מה שלבן, הפך לצהוב הכל ממש הכל ניהיה בגוון מחריד! לא ידעתי מה לעשות מחקתי את הדרייבר של המסך שיחזור להיות "פלאג אנד פליי" והפוטושופ הסתדר... שוב התקנתי את הדרייבר של המסך שוב אותה בעיה.. מה פה קורה פה?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאד מעצבנת. כשאני משתמש בפוטושופ אז כל פעם (בלי יוצא מהכלל) תוך כמה דקות אחרי שאני עושה כל מיני דברים אז התוכנה פשוט נתקעת ושום דבר לא מגיב או לו זז אי אפשר ללחוץ ctrl+alt+del זה לא עושה כלום (win2000) ובכלל המחשב תקוע לגמרי. יש לי רק 128 מ"ב זכרון אבל לא נראה לי שזו הבעיה כי אני רואה שבזמן שפוטושופ פועל תמיד יש לי כ 30-40 מגה פנויים ובכל מקרה זה לא אמור לתקוע את המחשב. אז מה הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בכל פעם שאני פותח את הפוטושופ CS6 המחשב קופא ולא ניתן לעשות כלום. גם לחיצה על לחצן הריסטרט הפיזי של המחשב לא מניסה תוצאות. האפשרות היחידה היא לחיצה ארוכה על לחצן הכיבוי/הדלקה של המחשב למספר שניות ולהדליק את המחשב שוב. מה יכולה להיות הבעיה? נתוני המחשב: i5-4570 12GB RAM SSD SAMSUNG 840 seagate 1TB Windows 10 pro
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שאני עושה ריבוע רגיל הסטרווק (stroke) עובד וכך גם העיגול. אך כשאני עושה ריבוע עם הסימון הזה ובfeather עושה 5PX שזה יהיה ריבוע מעוגל בפינות ואז עושה סטרווק אז יוצא לי לא ממש טוב הוא נמתח כזה יותר למרות שאני עושה 1PX בstroke הנה יוצא לי ככה: מה לעשות שזה יצא חלק ונקי כמו בצד שמאל בריבוע הרגיל? כי בהרבה עבודות נתקעתי רק בגלל זה. תודה לעוזרים.
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי חבר'ה. פעם היה לי WIN98SE. עכשיו, ב-ICQ היה לי פונט שנקרא 'GUTTEM YED BRUSH' או משהו כזה ועכשיו שיש לי XP PRO אין לי את הפונט הזה. יש לי את ICQ PRO 2003A, למה אין לי את הפונט הנ'ל? ואיך אפשר שיהיה לי אותו?
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום משום מה בזמן האחרון הפונט באקספלורר שלי נהיה ממש מזערי... בעיקר בפורומים למיניהם זה ממש מטריד מישהו יכול לעזור ? חן
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
אנטי קורא לכם לחכמים הכי גדולים בפורום תגידו לי עם איזה תוכנה אפשר להכין פונטים ? אני מה זה רוצה לעשות פונט יש לי חבר שכותב יפה אז אני ורצה להכניס את הלתוך פונטים ! (עם אפשר תביאו גם לינק)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-