עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Rhx,

אני צריך אנטי ווירוס טוב וחינמי שלא עושה בעיות,נפטרתי מהנורטון.

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  2. פתאום סתם בה לי להתחיל לעצב כל מיני חתימות ואנימציות אבל הבעיה שכל התוכנות שראיתי עד היום עולות כסף אם מישהוא יכול להביא לי אתר שיש בו איזה תוכנה מסוימת תודה רבה מראש : ;D 8)

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  3. אורח

המעבד שלי הוא AMD Athlon 64 3200+ 939 tray Venice Core הכרטיס מסך Gigabyte GF 6200 TC 128MB PCX והדיסק קשיח הוא WD 160GB 8MB Sata איזה תוכנה תוכל לעשות לי את זה? SpeedFan לא עובדת אצלי EVEREST Home Edition לא מראה לי טמ"פ MBM גם לא מראה לי טמ"פ איזה תוכנה תעשה תעבודה..? תודה מראש יהבץץ

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  4. לאחרונה התקנתי SP2 על הWinXP שיש על המחשב השלי, לאחר ההתקנה האימיול נחסם ולא רוצה להתחבר, ביטלתי את הפיירוול של הווינדאוס ושל האנטי וירוס והוא עדיין לא מתחבר. איך אני מסדר את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  5. שלום לכולם, לפני כשבוע רכשתי מחשב חדש והתקנתי בו מערכת הפעלה XP. הבעיה שלי היא בהדלקת המחשב הוא מריץ הרבה דברים עד שה XP עולה. אני לא ממש יודע מה זה אבל זה במסכים שנראים כמו DOS, כיתוב לבן על גבי שחור. הוא מריץ כאילו כמה דברים במשך כ 40 שניות ורק אז ה XP מתחיל לעלות. זה נראה לי מוגזם כי במחשב הישן שלי זה לא ככה. המחשב החדש שונה בזה שהוא AMD 64 BIT ולא אינטל וכך כמובן לוח האם בהתאמה (אולי זה קשור?) בכל מקרה באותם מסכים הוא מגיע גם לשלב שהוא מחכה שאני אלחץ על מקש S להמשך BOOT. אם אני לא לוחץ הוא מחכה כמה שניות וממשיך. זה לא אמור להיות ככה עד כמה שאני יודע. אין לי ממש מושג מה זה אבל בכל פעם בהדלקת המחשב רץ המסך השחור עם כיתוב לבן כמו DOS והוא מחפש כל מיני דברים שבינהם…

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  6. Started by Snufkin,

אני רוצה ליצור לוגו בעזרת האותיות JSM לוגו לאתר אינטרנט שאני רוצה לעשות וחשבתי גם להוסיף מאזניים (בגלל שזה קשור לשיפוט). אשמח אם מישהו פה יוכל לעזור לי להכין משהו (או אפילו לשלוח לי משהו מוכן : )

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  7. Started by liran325,

פירמטתי את המחשב והתקנתי את הגרסה החדשה של זון אלארם 5.94 עם אנטי וירוס וכל אלה והיא מאטה לי את המחשב לאללה ועושה לי בעיות עם תוכנות מסנגר והאייסיקיו מישהו מכיר גרסה חדשה של זון אלארם אבל רק עם פיירווול ???? \תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  8. שווה לשדרג?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  9. השאלה בכותרת. ^^ תודה.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  10. Started by Lancer,

שלום לכולם. יש לי סורק דיי ישן מדגם AVISION 363C ,ואני עובד במערכת הפעלה XP. כאשר אני מנסה להתקין את הדרייבר נכתבת לי הודעה שמצביעה על איזה קובץ ובנוסף כתוב WINDOWS 16-BIT SUB SYSTEM. יש למישהו מושג איך אני מתקן את זה? או איפה אני יכול להוריד דרייבר חדש? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  11. היי, אני מחפש תוכנה שתעזור לי למחוק ולהשיב את הקודקים של וינדוס למצבם התחילתי, כלמור למחוק את כל הקודקים שהותקנו מאז תחילת הוינדוס. מישהוא מכיר כזה דבר? תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  12. Started by Rhx,

שלום הורדתי את התוכנה הבאה - Style Xp ושמתי THEME שיש בתוכנה עצמה,אבל אני זוכר עוד תוכנה שהשתמשתי בה אני לא זוכר את השם שלה אני חייב ! או שתגידו לי פה ואני יזכר מה התוכנות לעיצוב הווינדוס כמו Style Xp ? ואם יש לכם THEME יפה שאתם ממליצים לי עליו אז תגידו לי בבקשה תודה

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  13. משום מה האופציות שיש בצד ימין לא פועלות לי למעט האופציה של האוברקלוקינג מישהו יודע איך להפעיל אותן? מה אני צריך לעשות? תודה http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/y/a/r/i/k/g/o/l/i/k/o/v/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200502161750258524/200507200114312301/untitled.JPG

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  14. Started by moshiko211,

הווינדוס מדיה פלייר 10 לא קורא לי סרטים,שאני לוחץ על הקובץ הוא רושם למטה codec משהו ולא מראה תמונה האם אני צריך מקודדים או משהו אחר? ואם כן בבקשה תנו לי לינק.

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  15. Started by triple_maxim188,

יש לי סוס טרויני ב Internet Explorer אני מוצא אותו אם נורטון אבל לא יכול למחוק מה אני יכול לעשות הדפדפן לא נפתח לי

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  16. היי! אני מוריד עכשיו קובץ וידאו ואני אכן רוצה לוודא כי זה הקובץ אותו אני מחפש. האופציה של PREVIEW בEMULE לא זמינה... רציתי לשאול איך בכל זאת רואים מה הורדתי עד כה? יש המלצה לתוכנה (בסגנון AVIPREVIEW)?

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  17. Started by 64haim,

לאחרונה המחשב שלי עושה בעיות לאחר האתחול. הוא מעלה את סרגל הפעלה מהירה אך ה- DESKTOP נשאר ריק. רק לאחר מס' דקות עולים ה- ICON'S אך המחשב לא מזהה קבצים בכלל (אם נכנסים ל- MY COMPUTER נראה כאילו אין כלל כוננים וקבצים במחשב). בעת ניסיון כיבוי המחשב נתקע וניתן לכבותו רק ע"י ניתוק פיזי מהחשמל. אשמח לעצות. נ"ב יש לי P4, 512M, 3GHZ

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  18. Started by panterw07,

לחבר שלי יש כזה לוח אם והוא עשה פירמוט ואין לו SOUND אני פעם מצאתי תדריברים של זה אבל אני לא מוצא את זה מישהו יכול לתת לי לינק לדריברים של הלוח ם הזה בבקשה?!?! תודה חבר'ה

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  19. Started by tania131,

חתימה חדשה,איך? http://img40.imageshack.us/img40/761/50cent2lr.jpg

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  20. Started by vinipyx,

אני לא מצליח להתקין ,פשוט הווינדווס לא מוצא את הדרייברים אפילו שהדיסק בפנים ,מה אני יכול לעשות

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  21. Started by arielus,

אני צריך עזרה ! המחשב שלי פנטיום 4 2.4 מגה הרץ אייך שלא קוראים לזה יש לי 256 ראם 120 ג'יגה וכרטיס מסך radeon 9200 אבל אני לא יודע למה הוא לא זז לי.......במשחקים הוא עולה חלק והכל אבל על השולחן עבודה הוא לא זז לי יש לי 4 מאווררים עזרו לי בבקשה.....פרטו לי בהרחבה אם אפשר

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  22. לא מצאתי דרייבר בכל האינטרנט, אין לי מושג מה הדגם, זה כנראה מה שנפוץ בארץ... אני צריך דרייבר בשביל להתקין אותה... זהו המצלמה: מקווה שמישהו יוכל להפריש לי את הדרייבר מהדיסק של המצלמה תודה.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  23. שלום , עד לפני יומיים הכל היה בסדר ויכלתי לקבל קבצים באייסיקיו ( 5 ) אבל בדיוק שחבר רצה לשלוח לי תמונות ( חשובות יש לציין ) האייסיקיו חדל לקבל קבצים הICQ למשך כמה זמן יכל לקבל , אך כעת הוא לא מסוגל בכלל ... * יש לי רשת ביתית כבר כחצי שנה .. * ניסיתי גם להתקין איסיקיו 2003B ולהגדיר שיש לי פיירוול וזה לא הולך.. תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  24. Started by sickfilth,

שלום לא ידעתי איפה לישאול את זה אז אני שואל כאן. צילמתי סרט שהכנתי שהעברתי אותו למחשב הוא היה באיכות מצוינת אבל אחרי שערכתי אותו האיכות ירדה והסרט מתושתש עכשיו. אני יכול איך שהוא להמיר את הסרט לאיכות טובה יותר והוא יחזור לאיכות ההתחלתית? בבקשה תעזרו לי.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.