עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה יש לי ויסטה + מדיה פליר 11. אני רוצה להוסיף לרשימת השמעה שלי תחנות רדיו... וגם אני רוצה אם אפשר את הכתובות של התחנות רדיו... תודה.

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  2. Started by moshiko69,

לא מצליח לפתוח אתרים עם JAVA בWindows Internet Explorer7 מקבל את ההודעה המצורפת ראה קובץ. וראה קישור http://stockcharts.com/charts/carpet.html למה זה קורה? ואיך מסדרים זאת? ניסיתי להוריד JAVA מהאתר שלהם וגם לא מצליח להתקין אותו מקבל את אותו הודעת שגיאה!!! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  3. Started by shimon-med,

איך אני מגיע ל safely remove hardware שלא מהסימון בסרגל בשולחן העבודה. אני מעונין ליצור קיצור דרך לפעולה זו, אך לא יודע איך להגיע אליה. תודה

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  4. Started by GiDo,

לאחד מחבריי נמחק בטעות האאוטלוק אקספרס 6. הוא משתמש בווינדוס XP. ניסיתי לעזור לו באמצעות אופציה הוספה\הסרה של תוכניות והתקנת מרכיבים חדשים - בדיוק מה שהיינו עושים בגירסאות קודמות של ווינדוס. אבל כלום לא עוזר. אפילו נסיון להתקין מחדש את האקספלורר עם האאוטלוק נענה בשלילה ע"י המחשב שמודיע כי יש עדין עבודות שיגור דוא"ל הממתינות לתורן. ANYBODY?

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  5. מחפש תוכנה לעריכת מוסיקה(בניית רימקסים וכו'...)

6. Started by Ghtm,

רציתי לדעת, האם הגירסה החינמית של AVG כוללת פיירוול? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  7. Started by crak100,

שלום לכולם אני מחפש כבר הרבה זמן דרך להתקין את הסרגל כלים על הכרום ואני לא מוצא ,יש למישהו מושג איך בכל זאת אפשר?

8. Started by kobi3211,

שלום ניסיתי פחות או יותר למצוא את התשובה לשאלתי שהיא למה בדיוק יש את הdeamon tool למה צריך אותו ומה הוא נותן תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  9. ה WINDOWS EXPLORER שלי הוא גרסה 7 כאשר אני פותח עוד חלונות אקספלורר באינטרנט הם נפתחים כלשוניות תחת חלון אחד וזה מרגיז איך נפטרים מזה

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  10. Started by junkqwe1,

יש לי Craeative live 5.1 ואני שומע מצוין עם 4 רמקולים הורדתי BSPLAYER 1.02 BUILD 812 ואני שומע רק בשניים למה ?????

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  11. Started by ybe,

באיזה תוכנה כדאי להשתמש על מנת לזהות את סוג הקידוד של סרטי וידאו( אני מתכוון לתוכנה שיודעת לזהות את כל הסוגים,כולל:mpeg-1,mpeg-2,mpeg-4,avi,וכו')?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. היי חברה, יש לי בבית 2 מחשבים אחד נייד שיש לו 3.11 ו- מחשב רגיל שיש לו XP אני צריך תוכנה פשוטה שבה אני יוכל להעביר קבצים עם חיבור כבל מדפסת...(אתם יודעים למה אני מיתכוון) תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  13. Started by Ferrari599,

איזה אנטי וירוס הכי מומלץ לקנות?[br]פורסם בתאריך: 10.02.2008 בשעה 20:47:44 KASPERSKY נראה טוב על פי הדברים שקראתי עליו ברשת. יש למישהו נסיון איתו?

14. Started by Nokia 6300,

יצא כבר פוטושופ 9 בעברית? אם כן,האם הוא הרבה יותר טוב מ8?

15. Started by lvionok5,

יש לי דיסק מוסיקה שכל הקבצים שם עם סיומת cda . אני רוצה לצרוב אותו ואני לא מצליח. צרבתי עם nero ועם easy cd cratore וגם עם clone cd . תהליך הצריבה היה תקין בכל התוכנות אבל בסוף אין לי כלום בדיסק החדש. בבקשה שמישהו יסביר לי מה הסיומת הזו ואיך צורבים דיסק כזה. * לסיום - :-\הדיסק שאני רוצה שיצא לי בסוף הוא מוסיקה רגילה ולא - mp3 .

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  16. Started by 888,

משהו מכיר את התוכנה NeoTrace?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  17. Started by moris,

היי! מותקנת אצלי תוכנת winfax v10. השאלה שלי היא כזו: אין לי קו לשיחות יוצאות קיים אצלי ADSL אני מעוניין בעזרת תוכנה זו לקבל פקס האם שייך דבר כזה? לגבי שליחת פקס ללא שיחות יוצאות אני מאמין שזה בלתי-אפשרי אשמח לשמוע שאני טועה! תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  18. Started by kikkler,

i have a bunch of slides stored in pdf file, with 4 slides per page (hardcoded). i want to split it so i'll have 1 slide per page - is it possible somehow? example: http://www.eng.tau.ac.il/networks/lectures/lec06-1.pdf

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  19. Started by boaz_aha,

רכשתי כונן גיבוי חצוני 250 גיגה של wd, הוא מגיע עם תכנת גיבוי טובה (סנכרון של כל הקבצים שהשתנו בלחיצת כפתור), אבל...בגרסה לחודש, לקנות עולה 40$, מכירים תכנת גיבוי טובה בחינם או בפחות?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  20. Started by MicroChip,

http://www.ronsblog.tops.co.il/ תגיבו!

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  21. שלום לכולם, תגידו:, יש תוכנה שאני יכול לבדוק איתה אם בוצעו שינויים כלשהם בתמונה?, כלומר, אם הוסיפו משהוא וכו'... בתודה, MuTaTiOn.

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  22. כמתבקש מהכותרת, הבנתי שיש תוכנות שאחרי שהם נסגרות עדיין משאירות עקבות של DLL בזיכרון, איזה תוכנה מומלצת לניקוי DLL?

23. שבוע טוב אני מחפש תוכנה שבאמצעותה אוכל לראות סרטים בmp4. הבנתי שצריך להמיר את הקובץ לפורמט אחר וכמו כן אני רוצה להקטין את הקובץ. אם למשהו יש מושג שייתן לי קישור לתוכנה כזאת והסבר תודה מראש

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  24. Started by The UnKnown,

Thanks alot ! Try to give couple types so i can choose.. and detail the cons and pros. Thnx again !

25. Started by com,

פורצים שינו לי את הססמא של האיסיקיו.. ועכשיו אני לא יכול לעשות לוגין.. אין איסי. פתחתי חדש. עכשיו, באיסי הישן היה פוול כוסיות. סתם, היה המון אנשים ואני לא זוכר את כולם.. בקיצור, לפני שפרצו לי נכנסתי באיסי 4 וגם בגרסת הפרו.. יכול להיות שמה שיש לי במחשב, אפשר לעשות אימפורט של השמות והמספרים שהיו ולשחזר את מי שהיה לי באיסי? תודה שבת שלום

• 1 תגובה
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.