תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מדובר בכרטיס הזה עכשיו הורדתי דרייברים וזה מראה לי באפשרויות לבחור בין 2 רמקולים ל4 מה הבעיה? איך אני מפעיל את הסנטר?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון אני סובל מאיזשהו סוג של Mass Emailer Virus שמתחבר להמון שרתי SMTP, איך אני יודע? אני רואה את כל אותם החיבורים דרך Process Explorer, יש לציין שהחיבורים מתבצעים בקובץ winlogon.exe, וזה כמובן לוקח המון משאבים. הקובץ winlogon עצמו הוא מקורי, של וינדוס, מקושר לכתובת הנכונה, ואינה "מתחזה". ניסיתי אפילו להחליף אותו באחד חדש מדיסק ההתקנה של וינדוס (הדיסק נקי), ולעשות אפילו Repair לוינדוס, אך זה לא עזר. כשהבעיה התחילה הייתי עם NOD32 מעודכן יום-יום, והוא לא איתר את הבעיה. עכשיו אני עם קספירסקי, שוב, שמעודכן יום-יום, והוא אינו מאתר את הוירוס. כמובן שניתן לפתור את זה באופן חלקי ע"י פירוול שיחסום פשוט את winlogon, אבל זה לא פתרון. מה קורה פה? מישהו יכול לעזור? …
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום, שאלה קצת בסיסית אבל אם לדוגמא התקנתי תוכנה שידוע לי שיש בה חור אבטחה, האם כל מה שעלי לעשות זה לבטל לה הרשאות לשליחת וקבלת נתונים בפיירוול? או שיש דרכים לעקוף את זה? (התוכנה היא כמו ACROBAT READER או OFFICE, כלומר היא יוצרת וקוראת מסמכים חיצוניים). תודה.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי דיסק מוסיקה שניסיתי לצרוב במחשב שלי ובמחשב של אחי וקיבלתי שגיאה שנכשלה הקריאה מהדיסק למרות שהדיסק תקין וחדש, ניסיתי דיסק אחר והצלחתי לצרוב, כנראה הדיסק מוגן בזכויות יוצרים או משהו (למרות שחיפשתי על העטיפה ולא מצאתי). עכשיו אני אנסה להפוך את הטראקים ל-Wav ולצרוב את ה-Wav, אך אני מעוניין לדעת אם יש דרך אחרת (Tweak או משהו...) שמאפשר לצרוב דיסקים מוגנים בזכויות יוצרים ללא הפיכתם ל-Wav וצריבת ה-Wav... תודה.
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן, התחלתי היום להעביר את כל המחברות של הלימודים לאופיס. משהו מאוד מוזר קורה לי, אני בוחר כתב\צבע\גופן וכל מה שצריך , כותב את השורה וברגע שאני לוחץ אנטר זה חוזר לשחור הקטן והמגעיל הזה שהיה בהתחלה לפני השינוי. מה שקורה שכל פעם שאני לוחץ אנטר אני צריך להגדיר את סוג הכתב מחדש. למישהו יש רעין כלשהו? אני בטוח שזאת סתם הגדרה דבילית איפשהו שם.
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אני לא מאמין שאני נוגע בIE... אבל אם כבר מעדכנים את הווינדוס פעם בשלוש שנים, אז כבר מעדכנים הכל אז הגעתי לעדכון האחרון, IE7. אני לא משתמש בIE אבל לפעמים נכנס אליו כשFF וIETAB לא עוזרים. כדאי לעדכן? יש לו יתרונות מול IE6 (הפשוט והקל )? לא מדבר על טאבים ושטויות כאלה, אלא יתרונות ממשיים. (מהירות, קלות שימוש...) מצד אחד, לא בא לי לעדכן את הIE הישן. אבל מצד שני, אני לא רוצה שההודעות שיש עדכונים ישגעו אותי כל חמש דקות...
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום אני משתמש ב UTORRENT , כשאני מוריד מטראקר מסויים , אני מקבל CONNECTION CLOSED BY PEER מה אני יכול לעשות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
ההיתי רוצה לדעת איזה אנטי וירוס הייתם ממליצים שיהיה לי במחשב?? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
באתר הזה: http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest בדקתי אם אני יכול להריץ משחק (FAR CRY 2) וזה אמר לי שהכרטיס מסך שלי יריץ אבל לא ממש טוב... (הכרטיס הוא 4870 בודד) וזה ממש לא הגיוני כי חבר שלי מריץ על הכי גבוהה עם כרטיס חלש משלי בהרבהה. רשום שם שהדריבר של הכרטיס מסך שלי הוא 7. משו... אבל התקנתי את 8.10 ... נראה לי שהבעיה יהא שהדריבר 7. משו מותקן עדין והמחשב "משתמש" בו ולא ב8.10 החדש שהורדתי היום.. אז אם אפשר תוכלו להגיד לי איך אני מוחק דריבר של ATI ואז מתקין מחדש את ה8.10 ? (אם זאת הבעיה) וגם שהרצתי FAR CRY 2 המשחק רץ באמת די גרוע.. העכבר זז בדיליי( G5 , התקנתי דרייבר חדיש) יש תקיעות לפעמים גם, הכנסתי קראק טוב (RAZOR) והתקנתי כרגיל.. למי שרוצה לדעת: זיכרון…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתבצע גיבוי של DOK (כלומר Disk On Key) או יותר טוב סינכרון עם ה-DOK (ממחשב לDOK או להפך לפי הצורך) אשמח להמלצות (רק חשוב לי שתהיה תוכנה אמינה לכן גם אני נמנע מחיפוש ברשת ללא התייעצות) אם כבר העליתי את נושא אשמח לשמוע על תוכנות שימושיות האחרות מומלצות בהקשר זה. (למשל אם יש תוכנה שאפשר עבודה עם דוא"ל על גבי ה-DOK אולי אפילו תוך שימוש בקובץ PST כבסיס) תודה לממליצים, טל
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני יוכל לשלוט איתה דרך מחשב אחר אחר, חינמית או לא זה ממש לא משנה אבל חשוב שתהיה לא מסובכת ושאנטי וירוס לא יזהה אותה כוירוס... עד לא מזמן הייתי משתמש בשליטה מרחוק של ווינדווס אבל אני משום מה לא מצליח לעבוד איתה בכלל תודה
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
^ אם אפשר שתהיה חינמית (: תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הורדתי קובץ MP3 שהוא למעשה אלבום שלם של איזה להקה.. הקובץ הוא 60 מגה ואם אני צורב אותו כAUDIO הוא יוצא כ TRACK יחיד ברגע שאני שם אותו בדיסק באוטו.. אומנם יש רווחים בין השירים אבל אני לא יכול לדפדף בניהם כי המערכת מראה שיש שיר אחד. האם יש דרך להגיד לNERO לצרוב את הקובץ כמספר שירים ולא כאחד - כלומר אולי להגיד לו שיעשה רווחים בין השירים או שיחלק את הקובץ לפני...? תודה
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
יש לי במחשב כמה קבצים של MP3 באורך 100דקות כל אחד יש איזו תוכנה טובה לפיצול שלהם?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם XP SP3 בבית, המחשב עבר פירמוט. לאחר הפירמוט צצה בעיה, כאשר מנסים לפתוח שיר הוא פועל, לעומת זאת שפותחים ווידאיו המחשב עושה לעצמו ריסטרט. לא משנה באיזה תוכנה פותחים, ניסיתי להתקין מספר שונה של קודקים, עידכנתי את כל הדרייברים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש נפתרה הבעיה: חבילת הקודקים K-lite codec pack 4.95 פתרה את הבעיה [כל שאר הגרסאות גם גרמו לבעיה כולל החדשות יותר].
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום איזה תוכנה מומלצת בשביל להוריד טורנטים?שלא תעשה בעיות ללא פירסומות משהו שפשוט עושה את העבודה? WIN 7 תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי Word 2006 באנגלית ושאני כותב בעברית אז זה לא מתקן שגיאות כתיב.. מה אני אמור לעשות בשביל שזה יתקן שגיאות כתיב בעברית??? ואיך משנים (אם אפשר) את השפה בתוכנה מאנגלית לעברית??? דניאל.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשביל לראות קובץ GIF שהועלה אני צריך כל הזמן בצורה מסורבל קודם לבצע שמירה במערכת שלי ואז לפתוח אותו לעומת זאת עם שאר קבצים כמו JPEG אין לי את הבעיה ואני יכול לפתוח ולעיין בהם ישירות מלינק ההעלאה. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה עם קבצי ה GIF ? ***הבעיה התחילה מאז שעברתי למערכת הפעלה חדשה W7
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש בדפדפן פיירפוקס 7.0 וכבר יותר מ-4 חודשים יש כמה אתרים שפשוט כמעט ומסרבים לעלות! ניקח לדוגמא את mako.co.il ,לוקח לו המון זמן לטעון אותו.. אני מחכה דקה,רואה שזה לא עוזר אז לוחץ אנטר על השורת כתובת כדי שזה ינסה לטעון שוב.. מה גם שכתבות במאקו הוא לא פותח בכלל כל האתרים עולים כמו צב איתו וכל זה נראה לי בגלל השדרוגים המעצבנים האלה כל חודש.. נראה לי אני אחזור לגרסא 3.6 וזהו, אגב יש לי 5mbps מהירות אינטרנט כשהספק הוא בזק בינלאומי.. עוד מישהו חווה בעיות כאלו עם פיירפוקס? :-\
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן התקנתי את נורטון 2007 וזה נותן לי את ההתראה שה 2006 נתן לי - שנשארו לי עוד כמה ימים לתוקף העדכונים.. חשבתי שאם אני מתקין את הגרסה החדשה זה אמור לתת לי עוד שנה של עדכונים... לא? יש רעיונות מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום אני מתחרפן כבר, כל פעם שאני מזיז את הסמן של העכבר מעל תפריטים בתוכנות מסויימות ואפילו סתם בדפדפן באינטרנט אני שומע רעשים מכיוון הארד דיסק שכאילו קורא מה זה יכול להיות ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל עזרה מכם לגבי תקלה שזיהיתי דרך תוכנת ה-EVEREST, בלי שום קשר לתוכנה המחשב לאחר פירמוט והתקנת XP PRO כך שהכל נקי והמחשב פשוט נהיה איטי עד מאוד! דרך התוכנה מסתבר ש-CORE #1 מגיע בצורה קבועה ל100%-90 וה-CORE #2 נשאר נמוך ולרוב לא עובר את ה-10%. מדובר במעבד CPU Type DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz מבחינת הזיכרון הכל תקין וכך גם ההרדיסק. יש למישהו עצה או המלצה? אשמח לתשובה ותודה! ג'וני.
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
צרבתי דיסק ובטעות לא סימנתי את "finalized". כיצד ניתן לעשות פעולה זאת לאחר הצריבה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך msi x1900xt 512 mb עם vivo ואני צריך תוכנה שתאפשר לי לקלוט וידיאו מהממיר או מהטלויזיה על המסך
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-