עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by avihy,

אני מבקש המלצה על תוכנת גיבוי טובה שתגבה בין השאר על טייפ גיבוי קבצים במחשב וקצבים שעל השרתים (מדובר בעסק).

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  2. Started by snop,

כאילו שאלתי היא כזו : נכון נגיד שממירים את הסרט ל-VCD/SVCD אז זה עובר את ה-700 מגה בייט (דיסק רגיל לא DVD) יש איכשהו דרך להגדיר לו שיצרוב את הסרט על שני דיסקים פשוט שיצרוב וימשיך את הצריבה בדיסק שני..? או שאין כזה דבר וזה רק נשמע פשוט במילים ? תודה על התשובה

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  3. Started by d1zzy,

אני אמור לקבל מחר מחשב חדש (נייד ליתר דיוק). אני לא מבין גדול בתחום התוכנה, אבל ניסיתי לצבור קצת ידע בסיסי מקריאה של נושאי סטיקי וכדו' פה בפורום.. יש לי התלבטות בנוגע לתוכנות ההגנה על המחשב. הדבר היחיד שהחלטתי עליו בלב מלא הוא האנטיוירוס NOD.. בנוגע לשאר הדברים עדיין יש לי התלבטויות: האם עדיף להתקין את חבילת האבטחה ESS, או שעדיף להתקין פיירוול חיצוני (ואם כן איזה)? האם אפשר להסתפק באנטיוירוס הנ"ל (או בחבילת האבטחה המלאה) נגד ספייוורס? ומה לגבי טרויאנים? גם אם עדיף להתקין תוכנה נפרדת נגד ספייוורס, עדיין אני אובד עצות, כיוון שהמגוון די רחב.. בין אם זה AD-Aware, Spyware Doctor, Spybot S&D... בקיצור, אני מחפש את השילוב הטוב ביותר של אנטיוירוס NOD (או חבילת האבטחה המלאה ש…

4. Started by thebestof2005,

טוב, אז ככה, הורדתי אתמול סרט מיליון דולר בייבי מפאב, עכשיו הקובץ, אני לא בטוח אם הוא xvid למרות שבשמו כתוב שהוא כך, אך לא בסוגו (Million Dollar Baby.DVDRip-XViD.001). אני הורדתי את חבילת הקודק של k lite המלאה וזה לא עזר. אין לי dvd. מה שאני מחפש זה תוכנה שתמיר אותו ל avi או ל dvd. תודה H.B.S

5. Started by lader,

למה אני לא יכול לראות עכשיו סרטונים באתר YOU TUBE? לפני כמה ימים זה עבד ועכשיו כלום לא פועל. http://img267.imageshack.us/img267/6941/picture1db9.jpg

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  6. Started by singera,

כאשר אני מריץ אותו על מחשב אחרי התקנה נקייה של WIN2000 עם SP4 הוא אומר שהוא לא מצליח להתקין עקב root cetificate? במחשב עם WINXP הוא מותקן ללא בעיה אשמח אם תעזרו

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  7. וההתקנה שיש לי היא מהאתר של לוג'יטק,והיא ההתקנה הכי עדכנית באמת יכול להיות שאני קודם צריך להתקין את הדיסר המקורי שהיה לי ואז את ההתקנה מהאתר של לוג'טק(ההכי עדכנית) דרך אגב ההתקנה עבדה לי לא מזמןףפשוט עכשיו המחשב אחרי פירמוט

8. אני צריך המלצה לתוכנה שמקליטה מהרדיו ב toolbar ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by -AKEL-,

חיפשתי גם באתר של ASUS וגם באתר של NVIDIA אין את הדגם הזה להורדה וגם בחבילה של ה-GeForce ב-NVIDIA של הדרייברים הוא לא מוצא אותו... מישהו יודע איפה אני יכול להשיג אותו בבקשה?

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  10. השתמשתי בתכונות spybot ו ad-aware. הם מזהות ומעיפות את כל הספיי אבל בכל הדלקה של המחשב מחדש... זה חוזר ודף הבית משתמה לאתר בשם mysearch ונוספים tool-bar שנדבק וחוזר בכל פתיחת דפדפן מחדש! עזרה ?? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  11. טיפ קטן לפיירפוקס : control + shift + B מציג את הספריה לטיפול בסמניות. אין צורך לחטט בתפריט כול פעם מחדש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by דאגלס,

הי, יש לי OUTLOOK 2007 על גבי מחשב נייד ומחשב נייח. כאשר אני מוריד מיילים (ג'ימייל) קורה הדבר הבא- אם הורדתי את המיילים ללפטופ- המחשב הנייח לא יוריד את המיילים ולהיפך למרות שכל ההודעות נשמרות בשרת בכל מקרה (מוגדר בשני האאוטלוקים להשאיר עותק על השרת) אני רוצה שכל ההודעות יהיו על שני המחשבים. למישהו יש פתרון? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  13. יש לי כמות של תמונות ואני רוצה להקטין אותם עלמנת להעלותן,יש אישזהי תוכנה שיכולה להקטין יותר מתמונה אחת בו זמנית ? אה ועוד משהו,אני מחפש אתר חינמי להעלות כמות גדולה של תמונות,ככה לעשות לי אלבום שאותו אוכל לשלוח,מישהו מכיר ?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  14. Started by EcSm,

שלום כולם. הרצתי היום את גרסת הנסיון של 3DMARK VANTAGE בסוף התוצאה שלי הייתה כך: 3DMark Score: 7523 Graphics Score: 6700 CPU Score: 11914 יכול להיות שיש כאן בעיה? זאת גרסת נסיון ולכן אני לא יכול להריץ אותה שוב. (אם הנושא לא שייך לפורום פה תעבירו, פשוט לא מצאתי פורום מתאים יותר)

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  15. אני צריך תוכנה ש... תגביל את הרוחב פס או משהו כזה שאני נותן מהחמשב שלי (זה שמחובר אליו המודם) למחשב השני...

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  16. הכוונה שלי היתה איזה מעבד יש לי ,איזה כ.מסך יש לי...וכו'.... בבקשה עזרה..

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  17. Started by tobul,

שלום יש לי בעיה עם הפלאש במחשב.. אני משתמש גם בIE7 (דפדפן איטי וחרא) ובפיירפוקס (סבבה אבל לא עולים עליו כל הדברים) בכל מקרה אני גם מתחיל ללמוד פסיכומטרי בהיי קיו... האתר שלהם הוא אתר פלאש...והוא מחייב גירסה של IE7 (אי אפשר פיירפוקס או משהו אחר) בכל מקרה עד לא מזמן הכל היה בסדר אבל פתאום האתר אומר לי שאני צריך להתקין פלאש... מוזר כי בכל שאר האתרים כמו יטיוב הכל עבד כרגיל...אמרתי בסדר, נתקין...התקנתי וזה עדיין מראה לי את השגיאה... ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש את הפלאש, לא עזר ניסתי למחוק את IE7 ולהתקין מחדש גם לא עזר אולי אם אני אנסה להחזיר לIE6 זה יהיה בסדר אבל אני לא ממש מצליח לעשות את זה... זה ממש ממש מעצבן כי אני מפסיד על זה ימי לימוד בעע קורס לא זול עזרתכם...

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  18. Started by eliau21071981,

אפשר בבקשה מדריך לGHOST זה מאוד שימושי וחשוב שכולנו נדע איך להשתמש בכך

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  19. Started by יוסףש,

יש לי K-LITE רציתי לשאול אם יש חברה טובה יותר, תודה לעוזרים, יוסי.

20. Started by SHOOTER8,

קיבלתי מחו"ל COMMERCIAL INVOICE ממולא שאני צריך לצרף למשלוח לחו"ל. כשאני מנסה להדפיס אותו יוצא לי החשבון אבל ריק, בלי הסכומים והשמות שמולאו. איך אני מתגבר על הבעייה? תודה

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  21. Started by onn_the_vy,

חבר שלי זיין לי ת'סכל שאני ילמד אותו פסקל ולא הצלחתי :'( :'( מישה וא מכיר אתר טוב שילמד פסקל אחת מ*גר ???

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני לא מתכוון למצב של "לא נמצא" אלא שבכלל לא יראו שאני מחובר אבל שאני יוכל לשלוח הודעות ולהתכתב איתם. יש דבר כזה?

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  23. ניסיתי להוסיף וגם לשנות את הפורטים ברשת וזה לא עוזר...

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  24. Started by MA2,

יש לי את האנטי ווירוס הזה! אמרו לי שאנטיי ווירוס הזה כבד למחשב אז אמרו לי שצריך לליחוץ על איזה כפתור בשביל שאנטיי וירוס לא יהיה כבד

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  25. אני מנסה כבר מעל שבועיים לסדר לבתי הצפלונת את המחשב ללא פתרון ..סרטים מסוגים שונים של פורמטים בכונן הקשיח{7200-wd} כולל סרטי דיוידי בכונן הדיוידי{lg-gsah10n} לא מתנגנים חלק אלא עם תקיעות מדי מס' שניות ואין סינכרוניזציה בין הוידאו {כרטיס מסךnvidia 64mb} לקול {sbluster pci64} עדכנתי דרייברים,מערכת ההפעלה מעודכנת,התקנתי פאקים של מקודדים שונים התקנתי נגנים שונים ולפני כל התקנה של פאק או נגן הסרתי קודם את הקודם,ביצעתי פורמט והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה ועדיין אנלא מצליח למצוא תבעיה לכל מי שיש קצה חוט בבקשה ......... הנה פרטי המחשב: שם מערכת הפעלה Microsoft Windows XP Professional גירסה 5.1.2600 Service Pack 2 Build 2600 יצרן מערכת הפעלה Microsoft Corporation שם המערכת יצרן המע…

• 3 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.