תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
בעת עליית ה windows מקבלת הודעת שגיאה , כפי שמופיע בתמונה מזה ההודעה הזו? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנת טובה לאבטחת קבצים ותיקיות חינמית. תוכנה שמאפשרת הוספת סיסמת גישה לקבצים\תיקיות במחשב. תודה
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להפעיל את kazaa משום מה היא נתקעת לי, וב windows task messenger אני רואה שהיא סטטוס של not responding. ניסיתי להתקין כמה גירסאות שונות, אך בכולם הבעיה זהה. נראה לי שהבעיה הזו התחילה מאז שהתקנתי את ה SP2, אך אני כלל לא בטוח. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
שלום כיצד ניתן להחזיר את הדפדפן כך שיפתח את ה Dialog Box בזמן שמירה של קבצים? לפני מספר ימים הורדתי בטעות את הסימון "always ask before opening...." אני משתמש באקספלורר 6 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי חצי שנה של שימוש במחשב ללא אנטיוירוס החלתתי להתקין קאספרסקי,אתמול הכל היה טוב היום נכנסתי לפיירפוקס ופשוט שום דבר לא נפתח דף לבן וזהו ניסיתי לשנות את כל ההגדרות של התוכנה כולל הפירוול ושום דבר לא עוזר בINTERNET EXPLORER הכל עובד מצוין מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
היי לכולם אני וחברים שלי כבר שנים משתמשים בתוכנה hamachi כדי לשחק יחד, והייתי משתמש בתוכנה הזאתי בXP ובויסטה והוא עבד מושלם. עברתי לא ממזמן לWIN7, ועכשיו כשאני מנסה להתקין את התוכנה hamachi התוכנה עצמה עובדת אבל אני לא מסוגל להתחבר ולשחק עם חבריי. ניסיתי לחקור את העניין לעומק במחשב ובאינטרנט ומצאתי שלא נפתח לי ערוץ במרכז הרשת כמו שצריך ליהיות, הנה תמונה מצורפת למה שאני מתכוון: http://i42.tinypic.com/9fpkr6.png כמו שאתם רואים יש השוואה של המרכז שלי למרכז של חבר שיש לו וינדוס שבע, התקין את אותה גרסה של האמצ'י וזה הסתדר לו. הוא מסוגל להתחבר ולהסתדר, בעוד שאני מחקתי את האמצ'י והתקנתי אותו בגרסאות 7 פעמים ולא הסתדר, לא מופיע לי אחרי ההתקנה שום דרך להגדיר את החיבור או מ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, ניסיתי להתקין את תוכנת "פוטושופ 7" בעברית, וקיבלתי את הודעת השגיאה המצורפת. יש דרך לגרום לתוכנה לעבוד בכל זאת? מצורפים גם קבצי ההתקנה. תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
-
יש לי בכרטיס הקול כניסת LINE IN. אני רוצה להשתמש בה כדי להקליט אודיו (ב2 ערוצים, סטריאו) ממקור שיש לו שקע של 3.5MM. איזו תוכנה תאפשר לי לעשות זאת? רצוי גם שתהיה איכות קול כמה שיותר גבוהה: נניח OGG או עדיף WAV. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני עומד לרכוש מחשב כאשר הפעילות הכי מאמצת ממנו היא שימוש בתכנת ה-autocad. מה חשוב מבחינת החמרה מעבר ל-1GB זיכרון ומעבד מהיר (amd s939 3000+). האם צריך כרטיס מסך טוב או שמספיק ה-FX5200?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
כשאני מנסה לפתוח דף עם סרט כמו בוואללה חדשות הוא מוציא לי הודעת שגיאה וקורס יש לי את כל העדכונים של הווינדוס sp3 וכרגע אני עם מדיהפלייר 9 ניסיתי גם את 11 אבל הבעיה נשארה. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום, אבל אשמח לעזרה יש ליתמונה שאני מעוניין להדפיס על קנבס, אבל האיכות שלה לא משהו. האם יש מישהו שיודע איך לשפר את איכות התמונה להדפסה על קנבס או במקרה יש לו את התמונה באיכות יותר טובה
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי להתקל בבעייה שלא הייתה בעבר{עד לפני שבועיים} בשבועיים האחרונים אני לא מצליח להכנס לחלק מהאתים אלייהם נהגתי לגלוש ואין קשר כל שהוא בינייהם. אפילו לפורום זה אני לא יכול להכנס. זה קורה לי גם האקספלורר וגם בFIREFOX , ניסיתי כל תוכנה לנקות וגם ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הFIREFOX אך ללא הועיל. יש לי אנטי וירוס AVG 7 אך הוא אצלי כבר הרבה זמן כך שלא נראה לי שהוא הבעיה בפיירוואל אין חסימה כל שהיא. באחת הפעמים שהמחשב נתקע לי ,שמתי לב שמשהוא שרץ ברקע הפסיק לפעול ואז פתאום יכולתי להכנס לכל אתר כבעבר בשורת המשימות לתחתית המסך הופיע איזה תוכה שהיה לה שם ++C , יכול להיות שזו הבעייה אבל אני לא מצליח לאתר את הסקריפט הזה. אנא עזרתכם לפני פירמוט כי ניסיתי כבר כל דבר. תודה
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
אוף התקלות לא מפסיקות לרדוף אחריי. יש אתרים מסויימים שכאשר אני מקליד את הקישור שלהם ולוחץ אנטר במקום להיכנס לאתר הרצוי הוא פותח לי חיפוש בגוגל.. מישהו יודע למה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שבודקת אם הפינג גבוה/נמוך וקלה לתפעול.
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
האם אפשר עם NORTON GHOST לעשות IMAGE למחשב דרך כבל USB לUSB ? האם GHOST תומכת בצורב חיצוני USB ?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדשה פה והגעתי בעקבות המלצה חמה של חבר. בעקבות לימודי התואר שלי יוצא לי להתקין תוכנות רבות למחשב חלקן חוקיות וחלקן לא חוקיות. מכיוון שחלקן לא חוקיות חלקן גם לא עובדות או שיש בעיה עם ה-activation ולכן חלקן משאירות לי כנראה שאריות התקנה גם לאחר שאני עושה הסרת תוכנה דרך לוח הבקרה. לאחר שאני מנסה להתקין תוכנה חדשה שוב, התוכנה כבר דורשת לעשות ישר activation או פולטת אותי החוצה כי כביכול נגמרה תקופת הניסיון. הומלץ לי להוריד את תוכנת registry cleaner לשם ניקוי המחשב מעודפי התקנה. רציתי לשתף אתכם בקורה ולקבל ממכם תשובה לגבי מה כדאי לי לעשות? האם ההמלצה שקיבלתי טובה? ואם כן, מאיפה להוריד את התוכנה? מה הכי טוב? נאמר לי שאתם הטובים ביותר ותגובתכם מהירה ואדיבה אז תודה…
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
אם אני מעוניין להתקין Windows 2000, Windows 2003, Windows XP ו- Windows Vista באיזה סדר אני אמור להתקין אותם? האם ליצור מחיצות לוגיות לדיסק? האם יווצר תפריט BOOT אוטומטית ואם לא איך אני יוצר אחד כזה?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
היי, מדיות 720P שקודדו עם מאטרוסקה (MKV) ממש עובדים לאט, בדיליי ובכבדות... האם ניתן לפתור את הבעיה הזו ע"י קודק משופר ? או האם ישנו נגן אשר פותר את הבעיה למי שמכיר... אשמח לעזרה ופרטים אודות קודק MKV הבעייתיות שלו כיצד ניתן לפתור
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
היי אני התחלתי לעבוד בזמן האחרון בפוטושופ, ומצאתי את המדריך הזה: http://negetiv.net/index.php?option=content&task=view&id=66&Itemid=26 וכתוב שם בשלב השני לצבוע רקע, אז איך אני בעצם צובע רקע<? (על מה אני צריך ללחוץ?) תודה מראש Install
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
מחפש נגן כמו VLC או MEDIA PLAYER CLASSIC שמנגן גם קבצי וידאו של quick time מבלי שאצטרך כמובן להתקין quick time. האם קיים נגן כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפס תוכנה אמינה שיודעת לזהות אי תקינויות, ברכיב חומרה זה או אחר(כמובן שהיא צריכה להכיר את רוב סוגי החומרה)? אם כן, אשמח אם יצורף לינק להורדה. אם לא,אז אסתפק בתוכנות שבודקות רכיבי חומרה ספציפיים. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
עד היום השתמשתי ב ACDSEE היתרון הגדול שלה היה טמון בכך שהיה אפשר להמיר קבצי photoshop ל JPG בעזרת הקלקה על המקש הימני של העכבר , התוכנה יצרה קיצור דרך מובנה. כיום אני לא משתמש בACDSEE , וכדי להמיר קבצי photoshop ל JPG אני צריך להשתמש בתוכנה יעודית די מסורבלת. האם מישהו מכיר תוכנה שדומה ל ACDSEE ומאפשרת לי גם את הפיצ'ר ACDSEE איפשרה?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח שני קבצים שונים כאשר מופיע לי שתי הערות שונות(ניתן לראות בתמונה) מה בבקשה עלי נדרש? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-