עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shlomi8,

אני מנסה להתקין גם דרך windows update וגם התקנה רגילה ותראו מה זה עושה לי...מישהו יודע מה הבעיה? http://img247.imageshack.us/img247/7852/15aw.jpg אה וכל פעם זה עושה קובץ אחר נגיד SL1.TMP ואז SL22.TMP וכו וכו

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  2. Started by נגרי,

הי, כשאני מנסה להוציא הודעה מחשבוני בג'ימייל דרך האאוטלוק היא לא מגיעה. אודה לעזרתכם בפתרון הבעיה, אסף

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  3. Started by eyal2323,

שלום קניתי HD נייד וכאשר אני מחבר אותו למחשה הוא עובד לי במהירות נורא איטית וחסרת תועלת. אני מחפש דרייבר להתקן hi speed usb בבקשה מישהו יכול לתת לי קישור !!!

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  4. יש לי גיטרה ואני מחבר אותה למחשב... האם יש תוכנה שאפשר דרכה לעשות אפקטים?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  5. Started by NoLogo,

שלום! יש לי כמה שאלות בקשר לתוכנה הזאת..יש לציין שאני לא מבין כלום בזה.. מהם ההגדרות המומלצות לתוכנה? מהחיפוש בתוכנה..[הקבצים להורדה] באמת עובדים אחרי זה? איזה תוכנה יותר מומלצת,אזראוס או ביטקומנט? תודה מראש :]

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  6. בעקבות השינוי בעיצוב האתר ובעזרתו של MoRoses הכנו לכם גרסא חדשה של התוסף לפורומים של HWZone שכולל התאמות לעיצוב החדש, תיקון בעיית של גלישה לאתר עם WWW בהתחלה, ואת כל השיפורים שיש בגרסאות הקודמות. הגרסא החדשה (0.5.1), כולל ההוראות של איך להתקין נמצאות באתר הרגיל: http://icebreak.zickel.net/hwzone/ הרצתי בדיקות אצלי ואצל עוד כמה אנשים על FIREFOX 1.5 (אמור לעבוד בלי בעיות גם על גרסאות ישנות) ולא נראה שיש בעיות, כרגיל, אם יש לך טענות, בעיות, הצעות או תודות, אתם מוזמנים להגיב פה. --- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=135097.0

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  7. Started by LazyBoy,

זה מה שאני מקבל כשאני מנסה להפעיל אותו. לא התקנתי שום דבר מלבד הגרסה החדשה של ADBLOCK+ אתמול בערב ומאז הוא עבד יופי. עריכה: WTF?? אחרי (עוד) RESET פתאום הוא כן עובד... נו טוב. אבל ליתר ביטחון, מישהו יודע מה גורם לזה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  8. Started by ftzahi22,

היי יש לי בעיה כל דבר שאני מנסה לפתוח באינטרנט דרך הדפדפן (יש לי גם IE וגם FIREFOX ) שקשור לSREAMING "תוקע" לי את הדפדפן לדוגמא רדיו , סרטונים ... (חלק מסירטונים אני רואה אבל רדיו הוא פשוט לא מצליח 99FM 103FM וכו..) ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את המדיה פלייר את הIE את הקודקים כלום לא עוזר , יש למישהו רעיונות צירפתי תמונה של השגיאה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  9. יש לי כמה חשבונות מייל בוואלה , YAHOO וכו'. האם יש תוכנה שתעבוד ברקע בשורות המשימות ותבדוק מדי פעם האם יש מייל חדש בחשבונות האלה (מאחר וחשבונות מבוססי WEB אינם יכולים לעבוד בתוכנות דואר רגילות כמו OUTLOOK EXPRESS)

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  10. Started by efialon,

שלום לכולם אני צריך מכם עזרה במציאת דריבר לכרטיס מסך למחשב של אחותי. הכרטיס מסך הוא radeon 9250pro . חיפשתי נואשות ולא מצאתי.. :s05: ווינדוס XP פרו אם זה עקרוני.. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  11. Started by B@LENO,

שלום לכולם לא מזמן התקנתי חבילת מקודדים שחכתי מאיזה אתר ורוב הסרטים עבדו טוב אבל שהפעלתי היום סרט XVID נראה לי אז הקול בא לפניי התמונה ועשיתי מחיקה דרך ההוספה הסרה של ווינדוס וגם מחקתי מהרישום של ווינדוס את כל מה שקשור לDIVX (האם גרמתי נזק?)ואחר כך התקנתי DIVX 6 ואת המקודד של AC3 וXVID והסרט עדיין עשה לי בעיות אחר כך מחקתי את כל המקודדים להפתעתי הסרט עבד מצויין איך זה יכול להיות? ויש לי עוד בעיה הסרטים במשחקים ממש עובדים לאט לעומת זאת המחשק עובד מצויין גם במשחקים ישנים יש קירטועים השאלה שלי האם יש תוכנה שמנקה את כל הקבצים של המקודדים ואם לא איך עושים את זה? ואיזה חבילת מקודדים אני צריך להתקין? והאם מקודדים משפיעים על איכות התמונה במשחקים או שזה קשור רק לכרטיס מסך? תודה רב…

• 1 תגובה
    • 442 צפיות
  12. מישהו נגע לי בהגדרות ומאז יש לי בעיה נראה לי עם כלי הבחירה משהו שם לא טוב.. כשאני מנסה בכלי הגרדינט הוא לא צובע לי את האזור התחום מסיבה מוזרה דלא ידועה לי היא עושה משהו כזה לא ברור כמו מברשת ספריי דהוייה כנ"ל שאני משתמש לגדור עם הכלי הזה הוא גוזר באפקט של כאילו גזירה דהויה כאילו בקצבות הורידו את האופטיקלי.. הנה הדוגמה לשתי הבעיות.. תודה למי שעוזר [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  13. Started by liran_85,

שלום רציתי לדעת באיזה תוכנה לרוב משתמשים בוני אתרים לעצב את האתר , אני יודע שהתוכנה העיקרית זה photoshop אבל לדוגמא 3d עם איזו תוכנה כדי להשתמש , שתעבוד בשילוב עם פלאש וכל הדברים האלה בתודה לירן

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  14. שלום . אני גולש במהירות 1.5 מגה דרך 012. לאחרונה בעת שימוש באימיול גרסה 0.42 של ליוננטוורק , הגלשיה הופכת לאיטית באופן קיצוני ולא ניתן לקבל מיילים דרך האווטלוק. בבדיקה שנעשתה דרך 012 לא נמצאה בעיית תשתית או חיבור . הבעיה לא קיימת כאשר האימיול מנותק. האם מישהו נתקל בבעיה מהסוג הזה? ואם כן מה הפתרון .? יש לציין שאני עובד עם הגרסה הזו של האימיול כבר המון זמן , גם בגלל שהיא אינה גוזלת משאבי מערכת וגם כי עד עכשיו היא גם לא השפיעה לי על מהירות הגלישה.

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  15. Started by Croopy,

אני מחפש מפת צרטים אם זהו שמה הנכון אני צריך ממפה שלדוגמא הסימן ? -191 ´ - 180 וכל אלו אשמח אם תוכלו להביא לי אחת כזאת שתראה את הסימנים והמספר שלהם

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  16. Started by Just-tal,

אני רוצה לימחוק תתוכנה הזאת העם היא תמשיך לעבוד בסתר..? לחצתי בטעות על כפתור שמגן על האינטרנט שלי וזה מעיט לי נורא מישחק רשת עם אני ימחוק תתוכנה זה יעזור?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  17. אני רוצה לקחת את קובץ בפורמט AVI ולצרוב אותו על דיסק DVD כל שאני אוכל לצפות בו ב מכשיר DVD שלי. הבנתי שצריך להמיר את הקובץ AVI לפורמט של DVD נכון? יש לי את התוכנה "AVI DivX to DVD SVCD VCD Converter" בשביל זה. בתוך התוכנה הזו אני צריך להמיר לפורמט של DVD, VCD או SVCD? מישהו יכול לענות לי? אחרי שבחרתי לאיזה פרומט להמיר את הקובץ AVI איך אני צורב אותו ב NERO? יש לי את Nero 7 Premium. איזה אופציה של צריבה אני צריך לבחור שם? לאיזה קובץ אני עושה Burning? שעשיתי Convert מקובץ AVI ל DVD ראיתי שנוצרים שלושה קבצים שונים. איזה מהם אני צריך לצרוב?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Kidney_stonE,

חוץ מסנדרה, יש תחליף חינמי ל everest ? משהו ידוע, טוב ומתעדכן מדי פעם ? נ.ב הגרסה החינמית האחרונה של אוורסט עדיין ניתנת להורדה, (אמנם לא מהאתר שלהם, אבל...) כאן

19. טוב חברים סליחה אם זה לא המקום המתאים ... אני חדש בבקשה תעבירו אם זה לא מתאים עכשיו לבעיה הורדתי קובץ של מזחק ZIP ששוקל 2.4 ג'יגה... עכשיו היה בקובץ זיפ כמה קבצים כאלה והיה קובץ התקנה לחצי עליו וזה העביר לי דברים למחש ( כמו שמעבירים שירים וכו'..) עכשיו זה לקח כמה דקות ושזה נגמר לא היה כלום ושזה נגמר אני נכנס ל C ורואה שזה הוריד לי את כמות הזיכרון ב - 5 ג'יגה ( כי ניסיתי להתקין כמה פעמיים ) ובכלל לא התקנתי תמשחק עדיין !!!!!!!! עכשיו ניסיתי למצוא לאיפה הלך הזיכרון ולא מצאתי??? מה עושים בבקשה תעזרו לי ???????אני רוצה ת - 5 ג'יגה שלי......

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  20. שלום כולם! קניתי לא מזמן lw60 של lg, הוא מבוסס על 915pm ויש לו ביוס של phoenix שם הקוד של הלוח הוא hunter. חיפשתי בכל מקום ואני פשוט לא מוצא ביוס... והביוס שיש עכשיו פשוט זוועתי, מחזיר אות לימי הk6 העליזים... תודה לכל העוזרים, naorai

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  21. Started by דנינו,

המחשב שלי אחרי פירמוט אני נכנס לאתר של רדיו חיפה לשמוע או לראות את האולפן ו-2 האפשרויות לא עובדות לי.. בעבר שזה לא היה עובד הייתי מתקין מדיה פליר 10 מחדש וזה היה מסתדר. עכשיו זה לא עוזר ואין לי מושג מה לעשות. יש לכם רעיון אחר ? זה הלינק לאתר וזה בצד ימין למעלה. http://www.1075.fm/ בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  22. כאשר אני בא לפתוח טריילר באתר של סרט מסוים הוא מתחיל טעון ואז פתאום יש סימן כזה של קובץ קוויקטיים אבל שבור שם זה עוצר ואל עושה כלום אני מסיק מזה שיש איזושהי בעיה מישהו יכול לעזור לי לפתור אותה? תודה נ.ב. יש לי גירסה 6.5.2

23. Started by avi.hagit,

שאני מדליק את המחשב אני מקבל שני שורות שרשום שם sata driver not found אני לי מושג מה זה אומר ואיך אני מבטל את זה דרך אגב המחשב הוא פנטיום 4 לוח אסוס המחשב עולה בסדר אבל זה לא הופיע לי אף פעם רק בחודש האחרון

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  24. משהו חינמי אם אפשר ולא SCANDISK של חלונות.

25. Started by AVI.S.T,

אני צריך תוכנה שבודקת תטמפ של הכרטיס מסך (יש לי גיפורס 6600LE AGP8X) למי שיש שיבא לי לינק בבקשה !!!

• 1 תגובה
    • 438 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.