תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
צריך תוכנה שזה ספירה לאחור לכיבוי מחשב.. יענו אם אני רוצה ללכת מהבית ושהמחשב יכבה לי עוד שעה.. תודה לעוזר.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כמה קבצי MATROSHKA ... MKV ואני רוצה להמיר אותם ל-AVI . עם איזו תוכנה אפשר לעשות את זה ?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אשמח אם תיתנו לי קודקים טובים... ניסיתי את Nimo קודק הוא ממש לא טוב הוא הופך לי תתמונה משום מה....
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלחו לי אתמול קובץ גיבוי דיי חשוב, אבל הטיפש שעשה את הגיבוי לא השתמש נכון בRAR ועכשיו אי אפשר לפרוס את הקובץ. הבעיה שהקבצים עצמם, עם שמות לא טובים, גם ארוכים מידי וגם עם כל מיני תווים מיוחדים. הארכיב נראה ככה: ספריה א' ספריה ב' שם קובץ + שם ספריה ב' + שם ספריה א' איך אני משנה את השמות של הקבצים? אני עובד עם Winrar, ניסיתי בווינזיפ וזה לא הראה בכלל את הקבצים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב.. יש לי בעיה בווינאפ, שאני מפעיל שיר בשביל לשמוע אותו, אני שומע אותו סבבה בשתי הרמקולים הקדמיים שלי.. ובשתי האחורים, אני שומע ממש חלש מהם.. לעומת זאת, במדיה פלייר אני שומע טוב מאוד בכל הרמקולים.. ניסית גם ב Musicmach jukebox .. וזה כמו בווינאמפ, בbsplayer אני שומע טוב כמו במדיה פלייר. אני יודע לכם מאוד אם תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-
אני מקווה שזה קשור לפורום כאן התקנתי Alcohol 120% וההתקנה לא השולמה בהצלחה והמחשב עשה מסך כחול עכשיו אני לא מצליח למחוק את הAlcohol 120% ההסרה של התוכנה עצמה לא עובדת ובהוספה הוסרה של הווינדוס (אקס פי) זה לא מופיע בכלל. ניסיתי למחוק את כל הקבצים של Alcohol 120% בregedit של הווינדוס מה עושים?
-
יש לחבר שלי solidworks 2005 (חוקי),והוא צריך להשתמש בו על מחשב אחר,איך אפשר לעשות את זה מבלי להוציא את הפלאג מאחורה? שמעתי שיש שיטה שאפשר להשתמש בעותק על עמדה אחרת למשך חודש מבלי להוציא את הפלאג.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
המחשב שלי נדבק באיזה רוגלה של hijackers וזה גורם לקפיצת הודעות פופ-אפ מרגיזות ובשינוי אתר הבית של הדפדפן שלי. יש לכם דרך אולי כיצד להיפטר מזה? הרצתי את התוכנה hijackerThis וזה הלוג שקיבלתי: Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 19:38:35, on 25/03/2005 Platform: Windows XP (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2600.0000) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\…
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קורא לכם שאתם רושמים כתובת אתר בעברית? רושמים הודעות ב ICQ באנגלית? עם התוכנה הזאת זה לא יקרה יותר, היא פשוט תהפוך את זה אוטמטית בלי ללחוץ על שום כפתור את התוכנה אפשר להוריד מפה http://www.makeithebrew.kef.li/ את התוכנה הזאת אני עשיתי, הערות יתקבלו בברכה
-
- 10 תגובות
- 959 צפיות
-
-
הסיפור: לפני כמה ימים הסרתי את הקאספרסקי והתקנתי זוןאלרם אנטיווירוס ופיירוול לא אהבתי אותם ואז הסרתי אותם..בנוסף להסרתם הם לקחו לי גם את ה"מחשב" שנמצא בחיבורי הרשת זתומרת המחשב שאומר כמה פאקטים יצאו וכמה נכנסו.. לא משנה האינטרנט לא השתנה ואיפלו נראה לי שהוא נהיה יותר מהר. פתאום האייסיקיו מדי פעם מתנתק לי ומתחבר שוב פעם וזה אף פעם לא קרה לי לפני או שזה צרוף מקרים או שזה בעיה בשרתים שלהם (כבר 4 ימים בערך [?!]) או שאני לא יודע מה זה ורציתי לדעת אם יש תוכנה שתחזק תיציבות של האינטרנט כדי שהאייסיקיו לא יתנתק לי וכדומה
-
- 8 תגובות
- 655 צפיות
-
-
זה אפשרי להתקין תוכנה כמו alcohol 120% לתוך כונן אופטי שלה, להעביר לשם "גיבוי" של מערכת ההפעלה שלי, לפרמט, ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה מתוך הכונן האופטי? אם כן, יש משהו נוסף שאני צריך לדעת לפני שאני מתחיל עם זה?
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
כנראה שהתוכנות האלה קולטת את החיישן הלא נכון. אבל איך אני משנה את זה? אני באמת רוצה לבדוק את הטמפ' של המעבד, ולא של המארז. התחלתי לחשוש שהטמפ' של המארז שהוא מציג זאת הטמפ' של המעבד, אבל אני לא בטוח. אפשר לראות בתמונה המצורפת.. בשלושה מקומות, חח, בפינה ימנית למעלה, ב-tray ובdashboard/ מה אני עושה? ומה הטמפ' הנמוכה הזאת של -1 מעלות או משהו כזה..? אפשרי שזה בגלל שהוא לא קולט נכון\לא מחובר משהו כזה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלומות , אני מכין איזה דיסק עם כמה סרטונים אישיים ואני מחפש תוכנה שתיתן לי ליצור תפריטים לדיוידי , אפילו משהו פשוט יספיק, ברוב התוכנות שניסיתי להשתמש קיימת רק אפשרות לקידוד וידאו ... אם מישהו מכיר שם של תוכנה , רצוי אפילו חינמית זה יעזור תודות ..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
מה אני עושה עם בעיה כזאת? גם בהוספה או ההסרה כבר הסרתי... זה מופיע איפה שהכוננים והפלופי... איך אני מעיף אותו משם?
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! מישהו יכול להביא לי מדריך על איך להשתמש בה? היא מסובכת כזאת וה-THEME שמקבלים שמתקינים אותה דיי מעפאן איך מחליפים?והאם יש אתרים כאלה של THEMES לאסטון כמו שיש לסטייל XP? ואם מישהו יכול להביא בבקשה קישור טוב להורדה : תודה לכל העוזרים ;D
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
אז ככה, שכן שלי הוא קבלן נוף, הוא בונה גינות בצורה שתהיה אסטתית ויפה. הוא ביקש ממני למצוא לו איזושהיא תוכנה (גם לא חינמית) שתעזור לו לתכנן את הגינה ואולי גם לראות איך כל העניין יראה עוד לפני ביצוע העבודה . מישהו מכיר תוכנה שכזו? אולי תוכנה לסרטוט בתים תתאים גם? (מישהו מכיר תוכנה טובה לסרטוט כללי? [אולי אפשרי להתאים אותה לצרכים הספציפיים]) תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
זקוק בבקשה לתוכנה שבודקת כללית את תקינות (ולא את הביצועים) של חומרת המחשב. מספיק לתת את שמה,ללא ההורדה (אם יש הורדה,היא תתקבל בברכה ;D). תודה
-
- 6 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כ-2GB של שירים שאני מעוניין ליצרוב לרכב. בתוכנה Nero Express יש אופציה בשם MP3 Disk, האם צריך\רצוי\כדי ליצרוב את השירים יחד עם האופציה הזאת? או שפשוט אפשר ליצרוב את השירים כרגיל (פשוט ליזרוק אותם לדיסק וליצרוב)? הנגן של הרכב תומך בפורמט MP3. -פשוט תהיתי מה הכי כדאי וטוב :s05: Thanks
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שכאשר אני אכניס דיסק עם mp3 תפעיל אוטומטית את אחד הנגנים בלי לשאול ותפעיל את השיר מישהוא מכיר משהוא?
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-