עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by eli20,

מישהו יודע איך אפשר לשלב קבצי וידאו בתוך מצגת? תודה לעוזרים, אלי

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  2. Started by DeadByDawn,

קניתי סורק,והתוכנה שמגיעה איתו די עלובה...יש למישהו הצעה לתוכנה טובה???? יש לי Photoshop CS וגם word 2003. עכשיו לא הבנתי איך אני מתפעל את הסורק מהתוכנות האלו אם זה אפשרי בכלל..... אם זה אפשרי,מישהו יכול להגיד לי איך אני עושה את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  3. יש לי את המקלדת של מייקרוסופט המולטימדיה (הפשוטות הנפוצות), ואני רוצה שהמקש של הפליי/פאוס לדוגמה יפעיל את השיר ב WINAMP ולא ברגיל של המדייה פלייר. ניסיתי דרך התוכנה של המקדלת אבל לא מצאתי אופציה נכונה. תודה

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  4. Started by MDK,

היי.. אני צריך את העזרה שלכם גיליתי שאני לא מצליח לקבל למייל של הספק שלי - NETVISION, דרך OUTLOOK אני מניח שזה בגלל שלא מוגדר בOUTLOOK המייל כמו שצריך..מישהו יודע במקרה איך מגדירים? (אם למישהו יש מייל של NETVISION ומשתמש בו, קרוב לודאי שידע לעזור לי) נ.ב. - בOUTLOOK גם מוגדר הHOTMAIL והוא בסדר..

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  5. Started by shmoolm,

רציתי לשאול אותכם .. ביזה פיירוול הכי כדאי לי להשתמש?(חינמי) ואם אפשר איפה כתובת להורדה.

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  6. כל ישום שאני לוחץ עליו לדוג' MY COMPUTER מופיע ההודעה הזו (מצורפת) רק לאחר שאני לוחץ OK הישום נפתח. איך אני נפטר מהדבר הזה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  7. שלום קיימת ברשותי תוכנה בשם PCBOOK שע"י תמונות בליווי קטעי הסבר מסבירה על חלקי המחשב . התוכנה מאוד טובה ומעניקה לי ידע רב אך תוכנה זאת מעודכנת למעבדים של 400 מגה הרץ ולזכרונות SDRAM מה שמעיד בהחלט על התישנותה של התוכנה. השאלה שלי היא האם אתם מכירים תוכנה/אתר/מצגת מהסוג הזה שהיא יותר מעודכנת אשמח מאוד לקבל מכם תשובות חיוביות. אני מעוניין כמובן בתוכנות חינמיות כך שאל יעלה על דעתכם לתת לי משהו שאינו חוקי.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  8. Started by The-Devil,

אני רוצה להכין מעיין ספר להגשה ואני רוצה לעשות בו תוכן עניינים אני זוכר שהייתה אפשרות שה WORD עושה לי את הרווחים של ה נקודות בין הנושא ומספר הדף ככה שהוא עושה את זה ממש יפה ומסודר וכמעט בלי להיתאמץ אבל שכחתי איה זה נמצא :-\ אולי מישהו מכם יודע למה אני מתכון ויכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  9. Started by satlan1,

בזמן האחרון המחשב שלי בקושי זז... יענו כל פעולה רגילה נניח להכנס למחשב שלי.. לוקחת איזה 20 שניות. אז סרקתי עם נורטון ועם nod32 ועם עוד כל מיני תוכנות נגד ספייורים וזה.. (הסריקות היו במצב בטוח) ולא עזר.. קיצר עשיתי סריקה עם hjckthis, ואלה התוצאות: Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 23:08:04, on 31/03/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Sygate\SPF\smc.exe C:\WIN…

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  10. שיניתי הגדרות במיול שאני רגיל להשתמש איתו ומשתמש איתו מתמיד בכל אופן המחשב התחיל להיתקע שומעים מוזיקה ופתאום צליל שיכל להרוג ... ואז נתקע עד שאז ... עושים ..ריסט .. בכל החזרתי להגדרות שהיו וזה עדין עושה את זה שאני מפעיל את המיול ככה המחשב פועל איתו 10 5 דקות וזה קורה

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  11. Started by benor,

אני לא מבין, מה אני צריך לעשות בשביל לתקן את המצב. תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  12. שלום זה שוב אני אחריי ההמלצות החמות כאן בפורום קניתי nVidia Geforce 6600 GT 128 MB כמו כן יש אפשרות לחבר אותו לטלויזיה ולא כמו בכרטיסי ה- ATi הדרייבר לא כולל העברת הצפייה במסך + טלוזיה (S-Video) בו זמנית או ביכלל להעביר צפייה, או שכן ולא סמתי לב.. בכל אופן אני מחפש תוכנה שאני יוכל ליראות את המחשב בטלויזיה וגם ליראות מה קורה בשליטה על המחשב(אמנם בהרץ נמוך) . תודה רבה

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  13. טנקס

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  14. תמליצו לי על פיירואל + אנטי וירוס טוב וקל לשימוש הייתי משתמש עם norton internet security אבל הוא חרא ומאט לי תמחשב, הוא נדפק. בקיצור אני צריך משהו שיקח מעט זיכרון ולא יכביד על המחשב ושיהיה קל לשימוש!!!! תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  15. Started by StorM FighteR,

מחפש מדריך לפוטושופ 8 שיהיה בעברית שילמד אותי לעשות דברים כי אני מתחיל שם.. ואני לא מבין מי נגד מי שם תודה

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. משום מה התחילו להופיע לי הודעות שאומרות שיש איזושהי בעיה בחיבור באזוראוס(כלומר הוא לפעמים מתנק חלק מהטורנטים ומתחבר מחדש) וכדי להמנע מזה אני צריך להתקין את הגרסא החדשה שיצאה של JAVA ו(1.5).משום מה זה נראה לי חשוד.יווצאת גרסא חדשה ו"במקרה"נוצרות לי בעיות,והוא יודע שיש גרסא חדשה.

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  17. חבר שלי אומר שנורטון אנטי וירוס 2005 יותר טוב מקספרסקי אנטי וירוס רציתי לעשות השוואה בין שני הגורמים: kesparsky + Norton תודה..

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by J.allmighty,

יש למשהוא לינק להורדה של אקספלורר 6 ? (את כול ההתקנה ) חיפשתי ולא מצאתי....

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  19. יש לי הרבהת מונות במחשב ואני צופה בהם לפעמים אני רוצה משהו שיקל עליי יש תוכנה \? כזו חוץ מה מציג תמונות של windwos תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  20. Started by guypld,

אני צריך לעבוד עכשיו עם קבצי MDB , ואין לי מספיק מקום במחשב להתקין את האופיס. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה חופשית (חינמית) שעובדת עם קבצי מסד הנתונים MDB. תודה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. אני משתמש בג'ימייל דרך Mozilla Thunderbird, ואי אפשר לשלוח הודעות, מכיוון שהפורט שהזנתי לא נכון. מה צריך לכתוב שם..? :s05:

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  22. Started by Kodi,

יש לי פיירפוקס ושיחקתי על הסקינים שלו או הthems ולא יודע למה סקין אחד נדפק ואני לא רואה כלום הכל מבולגן כזה למעלה בשורה של כל הסימנים והדברים. הבעיה שבגלל שהכל מבולגן ולא רואים כלום אני לא יכול להגיע שוב לתפריט של הthems אז אני תקוע עם הסקין הלא טוב. אז כמובן מחקתי את הפייקפוקס והתקנתי מחדש ולהפתעתי הסקין הזה עדיין נשאר, לא רואים כלום בדיוק כמו בפעם שעברה! אז מחקתי שוב ומחקתי את התיקייה וכל קובץ שמצאתי שקשור לפיירפוקס מחקתי כדי שלא ישאר זכר לסקינים שהיו אבל לא עזור, אני מתקין שוב לא משנה איזה גרסה ועדיין לא רואים טוב והכל דפוק. מישהו יודע איך מוחקים את הפיירפוקס בצורה מוחלטת או שאולי הבעיה בגלל אחרת?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  23. איך אני יכול לעצב לעצמי חתימה עם שם ותמונה משלי, שיהיו מעוצבים, או שפשוט תגידו לי לעזאזל איך כולם מכינים לעצמם חתימות יפות, ואני לא יודע איך?! טוב תודה בכל מקרה D:

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  24. אני לא יודע אם זה המקום הנכון לבקש את זה, אבל לפי הבנתי, זה המקום. אם לא, תתקנו אותי, ולהבא אני אכתוב במקום אחר. ועכשיו לעניין: אני מחפש דרייברים למצלמת אינטרנט של CREATIVE מדגם n10225 איפה אני יכול למצוא? להוריד? תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  25. הורדתי אתר מוכן שעשוי בפוטושופ ואני לא מבין מהם הסימני קריאה הצהובים האלה...? כשאני מנסה להיכנס ללאייר ולשנות אותו הוא שואל אותי האם להוריד את הסימן קריאה הצהוב הזה וכשאני עושה לו כן ואני משנה אני לא יודע איך להחזיר אותו.... מה זה ולמה זה משמש??

• 0 תגובות
    • 431 צפיות

דיונים חדשים בפורומים