עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אוקי כולם היום עדכנתי ת avg והרצתי אותו קיצר הוא מצא לי 2 קבצים שהם וורייסום שנהים היו Java/OpenStream הם היו בתייקה של גוואה של סאן קיצר האנטי ווירוס לא עשה לא מחק אותו \ בידד או משהו היתה אפשרות go to file נכנסתי ומחקתי את כול התקייה שלו עכשיו הרצתי וזה לא מצא את זה שוב עכשיו ליתר ביטחון אני ימחק ת java עכשיו מידע על הווריוס לא מצאתי רציתי לדעת מה הוא עשה לי למחשב בבקשה תעזרו לי מהר תודה

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  2. Started by iveco,

המעבד שלי כל הזמן מתאמץ YNET - 25% מינימום ועוד כל מיני אתרים ... אז מה עשיתי ? ביטלתי את ה JAVASCRIPT והפלא ופלא המעבד " על 0 " מאמץ ... משמע ה JAVASCRIPT זאת הסיבה שהמעבד שלי ממש מתאמץ בכל אתר , השאלה אם זה וירוס ? כי הוא עובד מצויין רק מתאמץ בפלאשים ... אבל מצד שני אני לא יכול לבטל את ה JAVASCRIPT זה דופק לי מלא אתרים אפילו פה באתר HWZONE אני לוחץ על תפריטים וזה לא מגיב , מה עושים ? ולמה ה JAVASCRIPT הורג לי את המעבד ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by 1_Nike_1,

Jscript שכמו לחצן ה'מפרט מחשב' שליד המשתמש, פשוט לא עובד. =\ What do I do?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום התקנתי לאחרונה kaspersky internet security 2009. התוכנה כוללת מעקב אחרי מידע שעובר ברשת וניתן לראות כמה מידע כל תוכנה במחשב מורידה/שולחת. הקובץ javaw.exe מופיע מספר פעמים במקביל ושולח/מוריד הרבה מידע יחסית. למשל רשום לי שאתמול הוא הוריד 30 מגה והעלה 70 מגה. עניין ההעלאה בכלל לא נשמע הגיוני. אני מקבל מספרים דומים כל יום. האם מדובר ברוגלה כלשהי? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by tifon,

אני מנסה כבר זמן להתקין את JBUILDER 9 , אל ללא הצלחה, כאשר אני מכניס את הסיסמא והקוד ואז שולח לבורלנד, חוזרת התשובה שהסיסמא לא נכונה, ושיש עליי לשלוח שוב. ניסתי זאת קרוב ל-20 פעמים, בסיסמאות רבות ומשונות שייצר ה"גנרטור". אולי יש כאן מישהו שהתקין את התוכנה ויודע מה הדרך הנכונה?

6. העניין הוא שהתוכנה קרסה לי באמצע הפעולה שלה וכל הלינקים נעלמו! היו שם יותר מ100 לינקים מלא חבילות וכו' כל הזמן דאגתי לעשות באקאפ, אבל כנראה לא עזר, ועכשיו אני עושה לשחזר(file -->> restore), והוא אומר שהוא מעדכן וימחוק לי את הגיבוי משהו כזה יש מלא קבצים בתיקיה JDownloader\backup.. איך אני פותח אחד מהם בשביל להחזיר את הלינקים?

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  7. Started by wooper,

הי בשבועיים האחרונים ב 3 מחשבים אני מקבל הודעה בסיום הורדה של no permission to write to hd עקב הבעיה אני לא יכול להוריד כלום כי כל הקבצים יורדים פגומים האם משהו נתקל בזה? אני לא יודע מה גורם לבעיה הזו אם אני מוריד בפירפוקס גם בסיום הורדה נקטעת ונוצר קובץ פגום אבל מדובר רק בקבצים בגודל גיגה

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  8. Started by RobiNooB,

מנסה לשים בתוכנה להורדה קבצים עם PREMIUM משרתים שיש לי מנוי כמו ראפיד ו FILESERV - עובד יופי ! ... שם להורדה משרתים שאין לי מנוי לדוגמת UPLOAD או FILESONIC (דורש הכנסת קוד לפי תמונה כשמבקש) - עובד יופי !!!!! רק ORON עושה לי בעיות (דווקא ממנו מסומן לי להורדה כרגע בתוכנה להורדת סידרה ב HD שחייב דחוף) אני חייב לציין שאני כבר שנה מוריד מ ORON ולא היתה לי שום בעיה עד לאחרונה ...יכול להיות הם שינו משהו ? למישהו זה עובד ? אולי בתוכנה אחרת ? (לא ניסיתי) אגב עדכנתי גם את התוכנה לא עזר , מה שאני כרגע עושה ועובד (אבל זו לא הדרך) זה לקחת את הלינק מJDOWNLOADER ולהכניס אותו לאקספלורר שם הוא סופר מדקה אחורה עד ל -0 ואז כן נותן להוריד , מה שקורה בתוכנה זה שזה סופר מדקה עד ל 0 ואז…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yossikfir,

קצב ממש מבאס, וזה בתקופות מכל השרתים מישהו מכיר תתופעה?

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  10. אז ככה.... יש לי אינטרנט של HOT עם מודם של מוטורולה...מחובר ישיר למחשב...מתקשר בעזרת חייגן מערכת הפעלה ויסטה 64 אנגלית אולטימט... לפני שהחברה של jDownloader שיפרו את הממשק הכל עבד טוב... הפעלתי לו סקריפט כזה.. rasdial "Netvision Cable Connect" /disconnect timeout 7 rasdial "Netvision Cable Connect" [username][[password] והכל עבד חלק...עכשיו אני לא מצליח....אפשר עזרה??.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by סאונד בראש,

הגדרתי בתוכנה את הגדרות החיבור מחדש באמצעות ההקלטה שאני לוחץ על החיבור מחדש הוא משנה IP והכל טוב רק הוא לא מאתחל את החיבור לבד יש איזו אופציה שפיספסתי ? תודה

12. Started by shahar07,

בעיה עם התוכנה הנפלאה הז, כאשר אני מבצע אתחול למחשב התוכנה מתחילה להוריד את הבצים מהתחלה ולא מאיפה שהפסיקה

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  13. Started by hugo_hand,

הי, אני עובד עם רפידשייר ו-jdownloader כבר תקופה ארוכה מאוד, אבל מאתמול חשבון הפרמיום שלי לא מוכר בתוכנה יותר. ניסיתי לשנות שם משתמש וססמא ולהוסיף את החשבון ל-jdownloader מחדש אבל זה עדיין לא עובד. מה שמוזר זה שאם אני טועה בססמא jdownloder יודע לדדוח על זה אבל כרגע כל מה שהוא רושם זה:No PremiumAccount אגב אין שום בעיה עם החשבון ואני עדיין יכול להוריד ישירות מהדפדפן... יכול להיות שרפידשייר חוסמים את השימוש במנהל ההורדות הזה (לא ניסיתי אחר)? יש לכם הצעות לפיתרון? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  14. אז הבקשה שלי היא דיי פשוטה לאחר כל הורדה לעשות ריקונקט....אני כבר כמה שעות מנסה שזה יעשה את זה אוטומט...אבל ללא הצלחה...אם אמפשר שמישהו יעזור לי עם הקינפוג של זה. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by zombie,

כשעוד הייתי בויסטה הורדתי עם ראפיד שייר ו"Jdpwnloader" והכל היה טוב ויפה.. עכשיו הוא מתחיל להוריד, מורית כמה קילו-בייטים ומנסה להתחבר שוב.. למישו יש מוסג איך לסדר את הבעיה? אולי תוכנה חלופית? בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  16. Started by 1_Nike_1,

התוכנה פועלת לבד ללא התקנה, לכן הפעלתי את התוכנה כפי שהיא במקור אך ללא הועיל. מה שמוביל אותי למסקנה שזה אולי חיצוני ולא קשור לתוכנה. על פי בדיקה באתר של Java, ברשותי הגרסה האחרונה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  17. Started by Burned,

בזמן האחרון התוכנה פשוט לא עובדת טוב.. אני מוריד מראפידשייר פרימיום ולפעמים היא נותנת לי קצבים ממש נמוכים, לפעמים ההורדות מתנתקות.. לא יודע מה קורה כאן.. יש תוכנה אחרת מומלצת במקומה?

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  18. ביצעתי פרמוט לדיסק הקשיח לאחרונה, ולאחר התקנת הווינדוס מחדש הורדתי את הגירסה האחרונה של Jdownloader. כעת כשאני מוריד קבצים לפעמים, ההורדה של הקובץ נפסקת באמצע ומתקבלת הודעה השגיאה: Jdownloader doesn't have permissions to write to disk או משהו בסגנון. למישהו יש מושג מדוע אני נתקל בשגיאה זו? האם ייתכן ומדובר בתקלה בדיסק הקשיח?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. איפה אני מגדיר שלא יתחבר מחדש ולא ישנה כל פעם את הIP ? לא מעניין אותי שיהיה זמן המתנה בין קובץ לקובץ העיקר שלא ישנה אותו.. [attachment deleted by admin]

20. Started by Shay17,

הIP משתנה מהורדה להורדה ?

21. Started by URSH,

אני מפעיל את התוכנה וכבר בשלב בו מופיע חלון ירוק קטן שבמרכזו כדור הארץ עטוף בסרט צהוב, ברגע שבתחתית החלון אמורים להופיע שורת סמלים שונים, שם זה נתקע. הדרך היחידה לנתק את התוכנה היא לעצור את הג'אווה. הבעיה התחילה אתמול, אז הסרתי את ‎JDownloader ,הורדתי חדשה והתקנתי במקום הישנה, והכל עבד טוב ,היום הדלקתי את המחשב והבעיה מופיעה שוב. מה עושים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by dudidu08,

חברה שמעתי מהרבה שהתוכנה הזאת ממש מומלצת להורדת קבצים מראפידשר החלטתי להוריד אותה עכשיו השינוי היחידי שעשיתי הוא הוספתי את חשבון הפרימיום שלי בראפיד שר ובהגדרות בלשונית DOWNLOAD CONTROL המקסימום הורדת סימולציות היא על 1 וגם מספר ההורדות הוא על 1 זאת מאחר כי ראיתי שכשאני מוסיף לו קבצים להורדה הוא מוריד לי 2 ביחד יעני בנאגלות של 2 קבצים כל פעם-מה שאני לא רוצה אני רוצה רק קובץ כל פעם עכשיו הבעיה היא שהוספתי לו נגיד סרט של 8 חלקים זה אומר לי לחכות דקה לTICKET (שלא הבנתי למה אני צריך לחכות יש לי פרימיום) ואחרי שהוא מסיים להוריד את החלק הראשון ועובד לשני השני נצבע באדום והוא לא מוריד לי אותו מעין תקלה מישהו יודע מה? ולמה אני מחכה לפני שהוא מוריד? תודה לעזורים

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  23. Started by civic,

הבנתי שהתוכנה לבד עוקפת את כתיבת המלל הזו אצלי משום מה אני צריך למלות כל פעם מחדש ... האם פספסתי הגדרה? נ.ב מה זה אומר אם ליד הקובץ שירד כבר ברשימת הורדות יש CRC - CHECK FAIL

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  24. Started by surfface,

למישהו יש הזמנה אולי? תשלחו לי פליז igor100@nana.co.il

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  25. Started by appel_100,

https://www.joost.com JOOST התחילו לחלק גם למשתמשים "רגילים" רשיונות לביתא סוף סוף עוד אין הזמנות עדיין :-\ מישהו עוד קיבל מ"|פשוטי העם"?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים