עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by BneXt,

הכל בכותרת.. אני צריך המלצה לתוכנת טורנט שתהיה מהירה ונוחה לשימוש... תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by grenka,

כשה אני מתחיל להתקין תאפדאט של מיקרוסופט על SP3 אז הכל הולך טוב ויפה ואז באמצע ההתקנה הוא פשוט מפסיק להתקין וכותב שיש בעיה וזהו מה אני צריך לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Anas-Nanas,

שלום לכולם... אני מחפש תוכנה טובה ואפקטיבית לניקוי הTemp וה Registry הטמפ תופס לי המון מקום ופעם הייתה לי תוכנה שניקתי יותר מחצי ממנו שהיה לא נחוץ אבל מחקתי אותה ואני לא זוכר את שמה... וגם ברגיסטרי יש המון ערכים ושטויות שלא צריך! אני אודה מאוד אם תוכלו לתת לי לינקים לתוכנות שהשתמשתם בהן והייתם מרוצים! בתודה Anas-Nanas

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by borg,

אני יודע שכל הזמן שואלים שאלות בנוסח הזה, והתשובה המתקבלת היא שלא קיים הבדל בין תוכנות שיתוף הקבצים השונות, ומה שמשנה זה הפופולריות של הטורנט שאתה מוריד, כמה Seeders קיימים לטורנט ואולי גם באיזו שעה אתה מנסה להוריד. אני מתייחס להורדה של טורנט ספיציפי שניסיתי להוריד באמצעות שני קליינטים שונים של ביטורנט. בהתחלה, הורדתי את הטורנט באמצעות הקליינט הרשמי של הביטורנט, אבל ההורדה היתה בקצב של 10KB/s-12KB/s בלבד (קצב יציב פחות או יותר, 24 שעות ביממה). לצורך השוואה, הורדתי באמצעות הקליינט הרשמי של הביטורנט טורנטים אחרים במהירויות סבירות של 50KB/s-100KB/s, אבל הטורנט המסויים הזה (וטורנטים נוספים שאני מעוניין להוריד) מאפשר לי להוריד במהירות שלא גבוהה מהמהירות שבה אני מעלה, ומכיוון ש…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום לכולם, די מזמן התעסקתי עם MAYA עוד בתקופת MAYA 4 ו MAYA 4.5 ,ניסיתי לחזור קצת לעניינים עם MAYA 6 אבל שכחתי את הרוב ואני מעוניין לחזור לעניינים. המחשב שלי הוא די חזק ועם מספיק זכרון. אודה להמלצה על תוכנה טובה ועם מספיק חומר שאפשר ללמוד לבד .

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. קוראים לזה " מודעות גוגל". אני גולש באקפלורר 7 בעבודה ובפיירפוקס בבית

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Roneng,

שלום לכולם ראיתי שבביוס יש אופציה של Wake up by alarm שבה ניצן להגדיר למחשב להדלק בשעה מסויימת. עכשיו להכנס כל פעם לביוס ולהגדיר שעה זה לא ממש נוח לכן אני מחפש תוכנה שיודעת לעבוד עם זה. מישהו מכיר אולי משהו בסגנון? המטרה שלי היא להפוך את המחשב לשעון מעורר, אבל אני לא רוצה להשאיר אותו דלוק כל הלילה...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by kola,

האם עבודה על מסך רחב ברזלוציה 1680x1050 יכולה לפגוע לי בסגנון עבודה ובעיצובים? מתלבט אם לרכוש את המסך samsung 226bw

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by A-L-o-n,

שלום, עשיתי פירמוט ואני רואה שיש לי כמה תוכניות שרצות שלא יודע בכלל מאיפה הם הגיעו... צריך איזו דרך להוריד אותם! וגם בווינדוס הקודם שהיה לי היה אותם... השמות שלהם זה = כל מיני שטויות fwportal ואין תוכניות רצות ברקע...

• 10 תגובות
    • 926 צפיות
  10. Started by orendia,

שלום לכולם, לאחר שהמערכת הפעלה לא עלתה,פענוח הבעיה היא HD תקול לאחר ניסיון ל ChkDsk נראה כי הוא סידר כמה דברים שם,אך עדיין כאשר אני רואה את הדיסקים במחשב שלי רואים כי הוא מזהה אותו אבל לא אומד את גודלו,יש עליו מידע מאוד מאוד חשוב,למישהו יש פתרון בעניין?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. מחשב מפורמט אם התקנה נקיה של וינדוס 7 professional. לאחר הוינדוס הותקנו firefox, MSE ועכשו התקנת אופיס 2016. המחשב : Pentium Dual Core, 3GB ram. החומרה תקינה התקנת האופיס מגיעה - בהתחלה מהר ואז לאט למשהוא כמו 2/3 .. 3/4, ונראה שנתקעת. באותו חלון לבן בו נאמר "אנו נסיים תוך כמה רגעים" הפסקתי את ההתקנה וניסיתי להפעיל מחדש - לא ניתן, שגיאה 0-1018 Another installation is in progress הרצתי את התיקון : https://support.office.com/en-us/article/-Another-installation-is-in-progress-or-error-code-0-1018-when-installing-Office-73502d75-517c-4e46-ab87-848e144328cc ולאחר הפעלה מחדש, את התקנת האופיס מחדש. האופיס מגיע כאמור ל 2/3 במהיר…

12. Started by THE-MASTER,

לפני חודש פרמטתי את המחשב והתקנתי לראשונה ווינדוס אקס פי ומאז אי אפשר לעשות חיפוש בקאזה מי שיודע מה הבעיה או שאולי יש לו השערות אשמח לקבל עזרה תודה מראש לכל העונים מחכה לתשובות בכליון עינים

• 10 תגובות
    • 952 צפיות
  13. Started by SerpentMage,

ציור פשוט ומהיר של ילד קטן, כחלק מבכרת יום הולדת שעשיתי בפוטושופ לאחותי. החלטתי לשחק עוד קצת עם הוואקום החדש.. סתם הרגשתי צורך לחלוק אתכם היה לי קצת קשה עם הפנים שלו, והיה לי זמן מוגבל (שלוש וחצי שעות) אז לא יכלתי להשקיע מספיק כדי לתפוס מבט ילדותי משכנע. הוא גם בכוונה מצויר לא בפרופורציות ריאליסטיות, כדי שייראה ציורי. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. צריך המלצה לתוכנה חינמית להפוך מ WORD ל PDF,אם אין חינמית אז המלצה לתוכנה אחרת

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Brono,

יש מישהו שיש לו, או מכיר מישהו שיש לו את התוכנה:Adobe Creative Suit ME שתומכת בעיברית.. או את: Adobe Acrobat 6 ME Professional בגירסה עברית ואת: Adobe In Design CS ME בגירסה עברית עם ממשק עברי מלא

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. בהמשך לתופעת הבלו סקרין שתקפה את המחשב שלי לאחרונה לפני חצי שעה המחשב התחיל לאתחל את עצמו ללא הפסקה. מצב בטוח לא מתאפשר בכל נסיון הפעלה הוא מתחיל לעלות בדוס ובכניסה לחלונות אני רואה היבהוב קל של מסך כחול וריבוט אוטומטי פתחתי את המארז וציחצחתי את כל החלקים לא עזר האם המחשב נכנע לסוג של איזה וירוס? או רחמנא ליצלן הלך לי ההארדיסק?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. כמו בה xtrz הזה ושאני מנסה לשים תמונה כזו שזזה בצד הוא רושם לי the service is unavailable at this time please try later vbscript לא משנה מתי אני מנסה זה תמיד אומר את זה . ממה יכולה להיות הבעיה . תודה

• 10 תגובות
    • 812 צפיות
  18. Started by Sting,

יש לי את הגירסה האחרונה של התוכנה וכל פעם שהיא פועלת היא גורמת לעומס יתר על המעבד לאחר שבדקתי ב Windows Task Manager הקובץבשם vsmon שתה את כל הכוח של ה CPU ורק שסגרתי את ZoneAlarm הקובץ נסגר קראתי הרבה דיונים על הבעיה הזאת אחרי חיפוש בגוגל וראיתי שזאת בעייה מאוד נפוצה אבל עדיין לא מצאתי פתרון אליה אולי מישהו פה יודע איך לפתור את הבעיה ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Ro-K,

אני לא מצליח להתחבר לאיסיקיו...אין לי מושג מה הבעיה כי לפני זה הצלחתי ודרך אגב יש לי רשת אלחוטית אם זה משנה(זה מחשב שמחובר אלחוטית לראוטר) תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by jeyjey,

סתם שאלה שמטרידה אותי הרבה זמן כשאני מוריד דרייבר, יש כאלה שהם WHQL ויש כאלה שלא, לדוגמא: ForceWare 78.01 Win2000/XP WHQL ForceWare 78.03 Win2000/XP ד"א איזה דרייבר כדאי להוריד ל6800GT מערכת הפעלה 32bit? חוץ מ78.01 ו-77.77 כי הם עושים לי בעיות

• 10 תגובות
    • 4.9k צפיות
  21. Started by aviran_n,

נמאס לי מכל האוספי מקודדים שיש לי.. אני כבר לא יודע במה להשתמש ומבולבל לגמרי.. רציתי לקבל המלצה לסט מקודדים שיסדר אותי לרוב הפורמטים הקיימים. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. הEXPLORER לא הזה של האינטרנט אלא הזה של התקיות עושה לי בעיה מוזרה מסיבה כלשהי,כשאני עושה MINIMIZE לחלון הוא לא נשאר בTASKBAR,הוא נעלם לו מהTASKBAR אבל נשאר לרוץ ברקע כאילו הכול ברגיל ואני יכול לחזור אליו עם ALT+TAB לא התקנתי תוכנות שמתעסקות במראה הוינדוס,והתוכנה האחרונה שהסרתי הייתה LUNCHY בגלל שהוא כל הזמן העסיק לי תמעבד למישהו יש מושג אם אפשר לפתור את זה איכשהו בלי התקנות מחדש?

• 10 תגובות
    • 996 צפיות
  23. Started by nadav275,

שלום החלטנו להפיק סרט לבת-מצווה של אחותי... עכשיו המידע שהצטבר- הוא מכמה פורמטים- החל מסרטי וידאו אנלוגיים (אחחח נוסטלגיה, שנות ה-90 המאושרות ) ועד סרטי mini-dv דיגיטליים. כמו כן אנחנו רוצים לשלב בסרט תמונות דיגיטליות. אני מעוניין לבצע את העריכה באמצעות מחשב, והכרטיס מסך שבו אשתמש- x800xt pe VIVO תומך כפי שניתן להבין גם בכניסת וידאו. איך אני עושה את זה? ובאיזה תוכנה מומלץ להשתמש? (חשוב שתהיה נוחה לשימוש, ושאפשר ללמוד את הבסיס שלה בקלות יחסית... המסיבה בעוד כ-3 שבועות) תודות לעוזרים נדב

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Roni_H,

לא מזמן (אתמול למעשה) קניתי אוזניות מושולבת מיקרופון , בעזרת האוזניות-מיקרופון אני מדבר בצורה נורא נוחה דרך האינטרנט , אך ברצוני גם לדבר דרכו בשיחות טלפון רגילות של בזק.. הבעיה היא : השגתי מודם , גרמתי לו לעבוד (להתקשר) , אבל כל התוכנות שמצאתי שמצאתי שהם בעצם חייגנים שאחרי ביצוע השיחה אומרים לי פשוט להרים את השפורפרת כאשר אני בכלל רוצה לדבר דרך האוזניות-מיקרופון , האם מישהו שמע על תוכנה שמאפשרת לדבר דרך אוזניות-מיקרופון שמחוברות לכרטיס קול .... אני כמעט בטוח שזה אפשרי ..

• 10 תגובות
    • 7.7k צפיות
  25. Started by elad76,

כותרת ויש לי קספרסקי אינטרנט סיקוריטי.

• 10 תגובות
    • 987 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.