תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולםםם.. יש לי NAV 2003 PRO EDITION קיצר יש לי EXPIRED ואני צריך [בבבקשה!!!] SUBCRIPTION KEY כדי שאוכל לעשות RENEW לנורטון!! מישהו יכול בבקשה להביא לי ??? תודה רבה רבה לעוזריםםם
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
טוב אני מחפש תוכנה לשמיעת רדיו דרך האינטרנט אני יודע שיש בWMP אבל אין לי מושג איך מפעילים את האופציה הזו. מה גם לא כל כך בא לי שתוכנה כבדה כמו זו תפעל בזמן שאני צריך את משאבי המחשב. אני צריך תוכנה קטנה ופשוטה שתפעל כראוי וזהו
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לתת שם ארוך לIMAGE אבל התוכנה לא נותנת לי :-[ יש למישהו איזה פיתרון? הוספתי תמונה שתסביר קצת יותר איפה שיש חץ זה מראה את המקסימום ואני צריך עוד 3 אותיות לפחות. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש תוכנה שהופכת לי סרט ב- 180 וב- 270 מעלות, חוץ מ- virtual dub, כי אני צריך שהיא תשמור את הסרט במהירות, כי וירטוראל דאב כאילו צופה בסרט ואז שומרת אותו במצב שרציתי, וזה לוקח זמן... תודה
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מהם ההבדלים בין צריבת דיסק ב-Track-A-Once לעומת Disc-At-Once? האם אחת משיטות הצריבה הנ"ל מאריכה/מקצרת את אורך חיי הצורב? האם לאחת משיטות הצריבה הנ"ל יש עדיפות בצריבת data או סרטים? האם לשימוש באחת משיטות הצריבה הנ"ל יש חשיבות בצריבת CD או DVD?
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
התקנתי את התוכנה סבבה DC וזה פעל יומיים ראשונים אחלה הנה פה הכל באמת סבבה אבל אחרי יומיים ואפילו בתוכנה השניה זה לא עזר עשיתי הכל פאצ ל SP2 משתף 40 גיגה את ההוראות לגבי הגבלת רוחב פס וכל מה שאפשר מישהו יודע מה בעיה?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי את גירסת הפרו ואני מעוניין למחוק אותה ולהתקין תתרגילה אבל בכול פעם שאני מפעיל ת UNINSTELL הוא נפתח ונסגר ולא מוחק אותה איך אני יכול למחוק אותה ואז להתקין תגירסה הרגילה?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
התנתקתי והתחברתי יותר מידי פעמים וזה כבר לא איפשר לי להכנס אלא לחכות 10-20 דקות ואז להתחבר אך עברה כבר יותר משעה ועדיין זה לא עובד. הדלקתי מחדש את המחשב, את הראוטר והכול ועדיין לא עובד... נכנסתי לחשבון אחר של איסיקיו וזה נכנס. מה עושים? בתודה, אבי.
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי לכולם חייב את עזרתכם, הבנתי בכדי לצרוב קבצי BIN חייב להיות בנוסף קובץ קטן עם סיומת CUE עד כאן הכל בסדר, פתחתי את תוכנת NERO בחרתי באופציית DISC IMAGE, בחרתי בקובץ ה-CUE באותה תיקייה נמצא גם קובץ ה-BIN, עד כאן הכל בסדר, בחרתי באופציית צריבה, הסידי נצרב כמו שצריך להיות, אחר לאחר סיום הצריבה והודעת NERO שהצריבה הסתיימה בהצלחה, הסידי נמצא ריק מתוכן וללא אפשרות צריבה חדשה. ברצוני לצייין שאת הפעולות הבאות עשיתי בשני מחשבים שונים, אך ללא תוצאות חיוביות. אני משתמש ב-NERO 6.3 למישהו יש אולי פתרון לעניין ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לשנות את כל השירים ששמות הקובץ שלהם בעברית לאנגלית מעוברתת: אביב גפן - אור הירח.mp3 = Aviv Gefen - Or Hayareach.mp3 אני מחפש תוכנה שיכולה ליצור קובץ DATABASE של כל המילים שנמצאו בשמות קובץ, ומציגה אותן בטבלה כך שאוכל לכתוב את התרגום החדש ליידן, ואז שוב לתת לתוכנה לרוץ על התיקיה ולשנות את כל הקבצים. מן הסתם אני לא מאמין שמישהו באמת תיכנת כזה דבר.. ופעם אחרונה שתיכנתתי משהו זה היה לפני יותר משנתיים, כך שעד שאני אזכר איך לתכנת כזה דבר אני אוכל להחליף את כל השירים ידנית כבר... אשמח לטיפים או תוכנות דומות שמצאתם, או אם מישהו יכול לתת דוגמאות (בעדיפות לVB) של איך מכניסים מילים משמות קובץ לטבלת נתונים ואיך כותבים בחזרה שמות קבצים... ואז אני רק יצטרך למצוא מאיפה…
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, אני בונה עטיפה ב Word לדיסקים. (פשוטה, רק של טקסט) עכשיו בעטיפה האחורית יש את השוליים, (כלומר, כשמסתכלים על דיסק מהצד רואים את שם האמן + שם האלבום) שם אני צריך לכתוב במאונך. חיפשתי בכל המאפיינים ולא מצאתי פתרון.. למישהו יש מושג ?
-
- 1 תגובה
- 4.7k צפיות
-
-
שלום רב, הורדתי סרט באינטרנט, שני חלקים, וראיתי אותם במחשב הם היו בסדר גמור, אז צרבתי אותם ב- vcd לדי וי די, וכשהכנסתי אותם לדי וי די פתאום ראיתי את התמונה הפוכה. מישהו יכול להגיד לי איך לפתור את זה? יש איזה כפתור בדי וי די? יש לי די וי די של lg. חשבתי אולי להפוך במחשב את הסרט ואז לצרוב אותו ופשוט התמונה תתהפך למצב טוב, יש למישהו תוכנה שהופכת את הסרט? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
ברשותי סרט בעל תרגום בעברית כקובץ AVI ורציתי לדעת כאשר אני מדביק תרגום בעברית עליו ובוחר באופציית ה- SUBTITLE ב- VIRTUAL DUB איך אני עושה שהתרגום יהיה לבן על פס שחור כך שיכסה את התרגום באנגלית?? כי באנגלית זה מודבק .. תודה אנשים
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מה אני צריך לעשות כדי שלא תופיע השגיאה הזאת תודה לכל מי שעזר [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
ראיתי פעם אתר שבו סקרו את כל האנטי וירוסים שקיימים בשוק , ואני חושב ש NOD32 היה מקום 1 , אבל אני לא בטוח. חיפשתי סקירה חדשה עדכנית של השנה אבל לא מצאתי.
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שאני מתעסק עם הרבה טאבים במקביל, בעיקר ברקעים. השימוש בזיכרון קופץ לרמות היסטריות, ונשאר למעלה גם אחרי שאני סוגר את כל הטאבים הינה לדוגמא הייתי באתר SKINS.BE ופתחתי הרבה טאבים במקביל, שמרתי את התמונות, סגרתתי הכל וחזרתי לזון השימוש בזיכרון עומד על 180,280 K לפי מנהל המשימות. אם אני סוגר את המוזילה ופותח מחדש אז כמובן שזה צונח חזרה להתחתי זה קורה תמיד, בכל המחשבים, בכל גירסאות הפיירפוקס שניסיתי, ככה שזאת לא בעיה מסויימת עם המחשב\גירסא\מערכת הפעלה\אתר מסויים וכו... רב תודות
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
כשאני עושה שמירת קובץ ה-wav הוא עושה לי שגיאה (ראו בתמונה את השגיאה) מה אני צריך לשות תודה לכל מי שעזר [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש מישהו שיש לו, או מכיר מישהו שיש לו את התוכנה:Adobe Creative Suit ME שתומכת בעיברית.. או את: Adobe Acrobat 6 ME Professional בגירסה עברית ואת: Adobe In Design CS ME בגירסה עברית עם ממשק עברי מלא
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש נגן מדיה שתומך באפשרות של Fast Forward ו-Rewind. כלומר, בנוסף לניווט בסרט באופן אקראי באמצעות הסרגל, אני רוצה שיהיו בנגן גם לחצני FF ו-RWD שיאפשרו להריץ את הסרט קדימה ואחורה, כמו במכשיר ווידאו.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
האם גם אתם חווים קשיים בהתחברות למסנג'ר?... מדי פעם אני מצליח, אבל לא מעט פעמים אני מקבל אותה ב : [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני משתמש בכרטיס קול של קרייטיב דגם אוודיג'י ושמתי לב שבבקרת הווליום (volume control) מתחת לווילום הראשי יש אופציה שניקראת Advance שבתוך האופציה הזו אני יכול לשנות את עוצמת הבאס והטרבל ויש עוד אופציה (שסימנתי בתמונה למטה) שכשאני מסמן אותה אני לא שומע כלום מהרמקולים... אז מה היציאה הזאת בעצם? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
למשל אני יגדיר שאני רוצה כשאני אלחץ על מיספר 8 למשל אז הווינדוס ינעל את המסך. או שאני יגדיר שמספר 7 כשאני אלחץ עליו אז תיפתח תוכנה מסויימת. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
תוך שמירה על איכות מקסימלית, שלא כמו בצייר. tia!
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
יש לי לוג של hijackthis , לפי איך שאני בדקתי אותו, אין לי כלום. בדקו לי אותו ואולי כן יש לי מזיקים: Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 14:31:37, on 01/04/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: F:\WINDOWS\System32\smss.exe F:\WINDOWS\system32\winlogon.exe F:\WINDOWS\system32\services.exe F:\WINDOWS\system32\lsass.exe F:\WINDOWS\system32\svchost.exe F:\WINDOWS\System32\svchost.exe F:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe F:\WINDOWS\Explorer.EXE F:\WINDOWS\System32\nvsvc32.exe F:\Program Files\PestPatrol\PPControl.exe F:\PROGRA~1\PESTPA~1\PPMemCheck.exe F:\PROGRA~1\PESTPA~1\CookiePatrol.exe F:\Pro…