עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש תוכנות שאני יכול לבדוק אם יש במחשב תוכנות ריגול? ואיזה אנטי וירוס הכי טוב?

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  2. איך מעבירים פנקס כתובות מuotlook express ל uotlook ? תודה.

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  3. שלום רב. האם יש תוכנה באנטרנט שדרכה אנשים שעשיתי להם Ignore ואני נמצא במצב Invisible בכל זאת יכולים לראות אותי כש אני מחובר? תודה מראש L.A

• 6 תגובות
    • 567 צפיות
  4. בעיה ממש לא מובנת(בשבילי לפחות)לא שומע קול ב-mv2player אבל ב-vlc כן. מה אני צריך לעשות וזה חשוב שזה יפעל ב-mv2player וגם בנגן של 'ןמגם'ד לא שומעים אבל רק ב-vlc שומעים ממש מוזר. תודה לכל מי שעזר

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום רב. התוכלו בבקשה להמליץ לי על תוכנה טובה שמגבילה את הגישה לאתרי סקס אלימות וכדומה? ותוכנת Fire Wall טובה שתחליף את ה Fire Wall של XP SP2? תודה מראש L.A

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  6. טוב...בקיצור...יש לי חתיכת מאסה של קובץ שאני צריך להעביר...קובץ אשר שוקל 800MB...מכיוון ואין לי כונן קשיח נייד,הדרך היחידיה היא לצרוב על דיסק עם נפח גדול... אני משתמש בתוכנה NERO BURN 6 אבל התוכנה מוגבלת לצריבות של 500MB...וקניתי במיוחד דיסקים של 900MB... אני אשמח אם מישהו יפנה אותי להוראות כיצד לבצע OVERBURN בעזרת NERO...תודה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  7. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

איך מאחדים שני קבצי כתוביות? יש לי שני קבצים לסרט ואני רוצה להפעיל אותם קקובץ (srt/sub) אחד. יש תוכנה כלשהי שעושה את זה?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by dabaz,

אני מנסה להפעיל קובץ AVI אבל הוא נפתח לי.... הורדתי את כל המקודדים וקבצים אחרים עובדים לי.... ועוד שאלה: אם איזו תוכנה אני יכול לפתוח קובץ עם סיומת mkv? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  9. Started by 7omaHawk,

אני מחפש תוכנה שתוכל להמיר מ-avi ל-VCD מישהו יכול לעזור לי ? :s05:

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  10. Started by kobibo,

שמעתי שישנה תוכנה קטנה וחינמית היודעת להמיר קבצי DIVX לפורמט של DVD והיא יודעת לעשות את זה דיי טוב . אודה לעזרה מהיכן ניתן להשיג אותה ? ( הזכירו אותה גם בתוכנית זומביט ).

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  11. Started by eladbu,

אז ככה חברה לי אין גי-מייל אבל הנה לכם רשעים שכמותכם דרייבר קטן להתקנה שהופך את הגימייל לכונן נפרד בעמרכת תהנו http://www.viksoe.dk/code/gmail.htm

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  12. Started by eladbu,

אני מעוניין להעביר את כל המכותבים שלי מהוטמייל לאוטלוק 03 יש אפשרות קלה לעניין?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  13. Started by IdolAdmin,

מי מכיר תוכנה לשליחת פקסים מהמחשב דרך האינטרנט (ADSL)?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Vatos-Locos,

שניהם מדורגים בתור "איכות תמונה מעולה" הם משתווים באיכות או שה DVDRIP טוב יותר?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. יש לי סרט, נגיד AVI או MPEG (בדרך כלל ב XVID\DIVX). ואני רוצה להצמיד לו כתובתיות בעברית בשביל להמיר ל SVCD או כל פורמט אחר שה DVD בסלון יוכל לקרוא תוך כדי שמירה על איכות גבוהה כמה שאפשר (הסרטים באיכות DVDRIP ככה שהאיכות היא סבירה, מקווה שלא תיפול תוך כדי ההמרות). רב תודות לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by borg,

אני צריך תוכנה שמבטלת הפעלה של תוכנות בזמן עליית המחשב. ב-MSConfig ניתן לסמן איזה תוכנות רוצים שיעלו ב-Boot ואיזה לא. הבעיה היא שלפעמים תוכנות שאני מבטל את הסימון שלהן ב-MSConfig בכל זאת עולות ב-Boot (הסימון שלהן ב-MSConfig חוזר, משום מה), למרות שלא השתמשתי בהן. אני צריך תוכנה שמזהה את המקום בו כתובה שורת הפקודה שמפעילה את התוכנות אותן אני רוצה לבטל (ב-Config.sys, Autoexec.bat, System.ini, Win.ini, בספריית Startup וב-Registry), ומאפשרת למחוק את שורת הפקודה באופן קבוע, ולא רק לסמן אותה כ-Disabled.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי שני צורבים ואני רוצה תוכנה שאני יוכל לצרוב שני דיסקים במכה אחת. תודה לכם

18. מי שלא יודע מה זה V.J - שיש מסיבות מקרינים במסכים כל מיני סרטונים מגניבים "מצויירים" - ליזרים,שטויות וקשקושים צבעוניים. למשל, כמו התצוגות של המסך בניגון ב WINAMP למשל. הבנתם את הרעיון... אני מחפש כאלה בצורת סרטון לערוך אותו, אבל הבעיה- אני לא יודע אפילו איך זה נקרא, על מנת להצליח לחפש ולמצוא. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזה... תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by dror_gh,

יש לי סרט מסויים שכאשר אני מנגן אותו ב mv2player או ב bsplayer הכל טוב ויפה והתרגום תואם בצורה מעולה לסרט. אבל שאני שם את זה במדיה פלייר התרגום לא תואם בכלל יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני רוצה ללכוד את המסך ,שיש ב WINAMP בלפאג אין ,יש שם כל מיני ציורים "פסיכודליים". אני רוצה ללכוד את זה בצורת וידאו. איך עושים את זה? איזו תוכנה עושה את זה בצורה איכותית...? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. שלום. התקנתי היום את התוכנה : WarezP2P. ידעתי שאני מסתכן וסמכתי על הפיירוול והאנטי ווירוס שלי. הורדתי והתקנתי והכל היה בסדר. כנכנסתי לתוכנה או אמר שהוא גילה פיירוואל והאם אני רוצה שהוא יעשה לו Config כתבתי כן. ואז התחיל הבאלגן. המחשב ישר עשה ריסטרט אוטומטית וכשניכנסתי מחדש הרצתי Spy doctor והוא מצא 32X ומחקתי את כולם. הרצתי AdWARE הוא מצא 9 ומחקתי את כולם. האנטי ווירוס שלי ישתתק ואני לא מצליח להיכנס להתחברות שלי. כשאני לוחץ מאפיינים על ההתקשרות שליזה כותב: An Vnexpected error occurred ואז שרציתי לעשות Scrint Shot על התהליכים בשביל לשים פה אז לא הצלחתי לשמור וזה רשם לי: Help unable to register document. the document may already open. ואז זה שומר את זה אבל לא הצלחתי להיכנ…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. האם יש אופצייה של שליטה על המחשב דרך שלט כרטיס הטלוויזיה? ברשותי כרטיס של Leadtek פשוט. האם יש תוכנה מיוחדת, שמיועדת לשם מטרה זו? תודה.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  23. השאלה בבכותרת!!!! דוגמא לשם:toper-01-17d1t10.flac ??

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. יש לי שיר שאני רוצה שמילה אחת בו תהפוך להיות ה"שיר פתיחה" של הווינדוס איך אני עושה את זה? עם איזו תוכנה?

• 6 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים