תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, ישנם הרבה תוכנות שיתוף מוכרות, kazaa, imesh, edonkey, winmx ועוד .. אני אישית די דוגל ברעיון השיתוף, ולכן אני תמיד משתדל לא רק הוריד בתוכנות מהסוג הזה, אלא גם לשתף במיוחד כשיש לי פס רחב ואני יכול לנצל אותו למטרות טובות כאלה. אבל נתקלתי בבעיה שקימת בכל תוכנות השיתוף. הבעיה היא כזאת, בכל התוכנות ברגע שאני משתף קבצים כשמתחילים להוריד ממני אז כל רוחב פס הUPLOAD מנוצל ולכן זה גורם להאטה רצינית ברוחב פס ההורדה. זה גורם לי לבעיות בגלישה ומונע ממני את היכולת לשתף קבצים כשאני נמצא ליד המחשב וגולש. למה לעזאזל אף אחד ממפתחי התוכנות האלה לא חושב לעצמו ליצור אפשרות להגביל את רוחב הפס להעלאה כדי שיאפשר שיתוף קבצים בלי לפגוע בגלישה ?? חברה תעשו לי טובה תמנעו מתגובות כמו פר…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתם מכירים את הקטעים ברשת עם תוכנות שנדבקות למערכת ואינכם יודעים איך להיפטר מהם? אז זה מה שקרה לי כשניסיתי להוריד קראק קטן ולא חשוב במיוחד. נדבקה למערכת תוכנה קטנה שמשגעת אותי. פתאום אני מקבל על שולחן העבודה את התוכנה הזאת, תוכנת חיפוש. שימו לב שהיא הפכה את הרקע בכיתוב מתחת לאייקונים לשחור!! בנוסף, בכל פעם שאני לא מצליח להעלות דף ברשת אני מועבר ישירות לדף הזה.. 1.איך מתפטרים מהתוכנה העלוקתית הזאת (החיפוש, והדף שלהם ברשת)?! 2.חיפשתי ולא מצאתי מהיכן להסיר אותה. 3.יוחזר הרקע השקוף במקום השחור! תודה נ.ב. מאז הגלישה קצת בעייתית, מתוך 10 טעינות עמוד/כניסה לאתר 3 פעמים (בערך) אני מגיע לעמוד הנ"ל. לפעמים אני פשוט לא יכול להיכנס בכלל ורק איתחול מאפשר לי להמשיך לג…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי כמה אך הם לא עובדים טוב עם emule למשל:mcafee+emule היה תוקע לי את המחשב אחרי כמה שעות.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אני מנסה לקרוא קיבצי RAM (מוסיקה) ואף PLAYER שיש לי לא מצליח לקרוא אותו. לא MEDIA PLAYER לא QUICK TIME לא REAL PLAYER עזרה בבקשה ... :s05:
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
תצביעו ותשפיעו...אני יודע שיש עוד מלא...אין לי כל כך הרבה זמן... תתנו גם לינקים לדפדפן אם בא לכם ותגידו מה טוב בו לדעתכם... אני אתחיל...אני משתמש במקסטון ומה שאני אוהב בו זה העבודה החלקה ואפשרות פתיחת חלונות רבים בחלון הראשי מה שאני לא אוהב בו זה שכדי להכנס לאתר אחר צריך לפתוח חלון חדש בסרגל ורק אז להכנס. לינק: http://dl.downloadhosting.com/download/myie2/mcombo.exe
-
- 33 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
פעם היה מסנג'ר פשוט ואיכותי, היום הגרסאות קצת שונות. יש המלצה ספציפית? ולינק לגרסא? תודה.
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
המדיה-חרא-פלייר לא פועל לי לא יודע למה, לא משנה עכשיו, אני צריך תוכנה כזאת שמעתיקה את השירים מהדיסק מוזיקה למחשב כמו שיש במדיה פלייר של ווינדוס, אפשר לעשות את זה גם עם ווינאמפ? אולי איכשהו בווינדוס, מה אני עושה?? טוב, אז למי שנתקע בלי מדיה פלייר אפשר לעשות את זה בREAL פלייר החדש...
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
עם איזה פורמט אודיו כדאי לי להשתמש בתוכנת call recorder שתתאים לווינדוס? ואם אפשר לדעת בגדול את ההבדל בניהם...
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אנ ימשתמש בפלאג אין LeosLyrics.COM זהו פלאג שכל שיר שאני שומע באנגלית אני רואה את המילים שלו. במה אתם משתמשים?
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
ואם אפשר אז גם הסבר על איך עושים את זה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי כמה תמונות שצילמתי. (והם בגודל של תמונות רגילות - בגודל של תמונות של פיתוח) עם איזה תוכנה אני עורך כמה תמונות לתמונה אחת בכדי שיהיה לי רקע? (אם אני שם תמונה אחת בתור רקע למחשב אז היא נמתחת מדי). בתודה, MuTaTiOn.
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
בבבבקשה תעזרו לי למצוא תוכנה טובה...
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש איזה תוכנה שבודקת כרטיס מסך מבלי להיות בוינדוס יעני בלי שיהיה לוג און
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
או לפחות של הכרטיס מסך והמעבד? אם אפשר לינק בבקשה.. ועוד משו, איך אני יכול לדעת אם הספק שלי עומד בעומס? זתומרת יש איזשהי תוכנה שיכולה להגיד לי כזה דבר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
יש לי דיסק של WIN XP אמיתי בבית וגם דיסק של OFFICE XP אמיתי עכשיו רציתי לדעת העם אני יכול להכין דיסק DVD שיכלול את שתיהם ביחד ושהוא גם יהיה BOOT ? והאם אני יוכל להוסיף לשם עוד תוכנות שיעבדו ע"י לחיצת כפתור שאני יכין בתפריט כלשהו...? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אני יכול להפוך קובץ RAM לאחד מהקבצים האלה .mov .wmv .mpg etc. ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
זה דחוף מאוד, אני רוצה להקליט את התוכנית שבגלגלץ, גוסט קילר ורמדי מופיעים שם משהו פיצוץ. אמרו לי שאני יכול בתוכנה COOLEDIT. עם אפשר גם הסבר מפורט תודה מראש!!!!
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי סרט. ואני רוצה לחבר אליו כתוביות. אז יש תוכנה לחבר כתוביות ? כי אני רוצה לראות את הסרט ב DVD שלי
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
קיבלתי קובץ DAT במייל (ממישו שאני מכיר ואני יודע שזה לא ווירוס או כלום) ואני צריך לפתוח אותו הוא אמור להכיל תוכנית או תמונה או משו בסגנון למישו יש מוש איך אני יכול לפתוח אותו? בתודה עידו
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי קובץ DVDR בסיומת IMG אני רוצה לפתוח אותו להעביר את מה שבתוכו לתקייה איזה תכונה יודעת לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
http://revivo.ios.st/Front/Newsnet/reports.asp?reportId=247592 תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אני עושה אינדקס כמו שיש בכל החלונות. אני מדבר על כשאתה פותח מחשב שלי ואז בסרגל כלים איפה שרשום file Edit View ובסוף את Help. ואז בתוך עזרה יש הלפ טופיקס נושאי עזר. ונפתח הדבר הזה. מצד שמאל יש נושאים ותת נושאים כשלוחצים עליהם. לחצתי על הדף עצמו למאפיינים והם עם סיומת HTM.* אז עם מה אני עושה כזה דבר. מקווה שהבינו אותי :
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
-
התחדשתי ב k610 והורדתי לו מספר צלצולים מהאינטרנט עם סיומת midi. בעזרת איזה תוכנה אני יכול לפותח (לשמוע) אותם במחשב לפני העברה לפלאפון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-