עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני בבעיה סיימתי לבנות אתר והכל בפרונט פייג' אבל נותרו לי שתי דברים שתי סלייסים שאחד אני רוצה לעשות אותו אימייל (שליחת אמייל למנהל האתר) והשני אני רוצה לעשות אותו כהוספה למועדפים. איך אפשר לעשות את כל זה באימייג' רדי? :s05:

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  2. Started by THX,

מישהו יודע על איזה פורט בעצם מתבצע עדכוני הוירוסים בתוכנה?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  3. Started by kobibo,

יש לי שאלה ? לאחר שהמרתי קובץ מסוג Avi לפורמט DVD בעזרת התוכנה TMPGEnc 3.0 XPress איך אני צורב את מה שיצא לי לתקליטור של DVD והעזרת איזה תוכנה ?

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  4. צריך תוכנה שמקליטה את שולחן העבודה.. גם את המשחקים,התוכנות,הכל.. (עם קול) מישהו מכיר אחת?

5. Started by ras81,

הורדתי את התוכנה אבל כשאני פותח אותה אז נוצרת לי ספריה עם מלא קבצי C++ מה אני אמור לעשות עכשיו?

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  6. Started by yoram1,

אני קניתי מחשב חדש לפני כחודשיים ויש לי הרגשה שהמחשב עובד לאט אני מחפש תוכנה שתבדוק לי את ביצועי החומרה ושתגיד לי אם הביצועים תקינים לחומרה.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  7. Started by Guy King,

אני מקווה שזה קשור לפורום הזה. הורדתי דיסק מאימיול של ריי צ'ארלס ("האלבום המלא - חלק ראשון") באורך של כ-75 דקות. צרבתי אותו על דיסק ושהכנסתי אותו למערכת שלי התברר שיש לי רק קטע אחד באורך של 75 דקות. כל שלוש-ארבע דקות נגמר שיר אחד ומתחיל הבא אחריו כמובן, אבל בשביל לעבור למשל לשיר מספר 8 אני צריך לחכות חצי שעה בגלל שיש לי רק טראק אחד. אז איך אני מפריד את הטראקים המחוברים בסידק לשירים נפרדים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  8. Started by eladbu,

חברה שתי שאלות בנוגע למקסטון ובכלל לידע כללי מה זה RSS FEADS ומה זה נותן לי המשתמש הפשוט? מה זה MOUSE גסטרס או משהו כזה!(מחוות העכבר?)

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  9. סליחה איך אני יכול ליצור קשר האם מנהל ................

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  10. http://www.riverpast.com/en/support/tutorials/convert/index.php

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  11. יש לי תוכנה לפאלפון שממנה אפשר לישלוט על האימיול ... בישביל להתחבר היא מבקשת Cilent ID ו Password של האימיול ... עכשיו איך אני יודע מהם ?????? (בהנחה שלא נגעתי ולא שיניתי אף פעם סיסמא) בתודה עמית

12. שלום לכולם... יש לי מחשב נייד IBM T30 עשיתי טעות חבל על הזמן ושמתי סיסמא... ושכחתי אותה עכשיו ממש כשאני מפעיל את המחשב הוא מבקש סיסמא והוא לא נכנס לביוס אפילו כי הסיסמא קודמת לזה ובחברה אמרו לי שצריך רק להחליף לוח אם... לדעתי זה לא הגיוני בגלל שחייבת להיות איזה סיסמא אוניברסלית שתפתח את זה יש למישהו מושג מה אפשר לעשות? ניסיתי לאפס את הביוס לא יצא כלום הוצאתי והכנסתי לא עבד... עשיתי פלוס ופלוס ולא התאפס...

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  13. Started by 888,

משהו מכיר את התוכנה NeoTrace?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  14. אז ככה כול פעם שאני בוחר בתוכנה באפשרות לראות מסך מלא הוא מגדיל לי את החלון על כול המסך אבל את הסרט עצמו הוא מקרין לי רק על ריבוע קטן בצד שמאל למטה זה בעיה מאוד מוזרה זה לא עושה את זה בתוכנות אחרות ניסיתי להחליף גרסאות זה לא עוזר למשהו זה כבר קרה? מה עושים? אניי כבר לא רואה סרט איזה שלוש שבועות בגלל זה תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  15. Started by 888,

הורדתי את גירסת הנסיון של הINTERNET SECURTY 2005 ואני לא מצליח למחוק אותה ניסיתי בהוספה\הסרה של תוכנות וזה לא עובד איך אני מוחק תתוכנה הזאתי???

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  16. הועבר לפורום תמיכה טכנית. נא למחוק.

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  17. פורסמה כתבה די מזמן בנענע, על חיבור הפלאפון למחשב בעזרת הBlueTooth ובכך להפוך את הפלאפון למעיין שלט ! אני הצלחתי בעבר להתחבר למחשב ולתוכנה עצמה אבל לא לראות לדוגמה את הקבצים שבמחשב בתוך הפלאפון, כי אמור להפתח בפלאפון תפריט או משהו. השאלה שלי היא האם מישהו הצליח להתחבר למחשב עם נוקיה 6230 ולראות את רשימת השירים/הקבצים בפלאפון ? הכתבה שפורסמה בנענע : http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=167828&sid=10

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  18. יש לי את התוכנה past river audio converter , (ניתן לומר כי היא "מוציאה" פסקול מקבצי מדייה והופכת אותם לקבצי שמע עם קידוד לבחירתי ...יש mp3 יש wav וכו'...) כל הקידודים עובדים לי חוץ מל mp3 ואני מקבל חלון שגיאה כזה : מה עושים ? ומה צריך לרשום ב compressor שם בצד? מי שמכיר את התוכנה או כל אחד אחר יכול בבקשה לעזור לי אני מאוד אודה לכם אם תצליחו לפתור את הבעיה. תודה מראש. נ.ב יש לי direcx 9.c ומחשב ממש מעולה ככה שהבעיה בתוכנה -מה עושים?

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  19. אני לוחץ על לשונית Phone ואז נפתח תפריט ובו Load file to phone וכשאני לוחץ שם נפתח תפריט להעלות קובץ לפלאפון וההודעה הבאה היא: (התמונה המצורפת). ואני מצליח להעלות קובץ לפלאפון אבל, לא לכרטיס הזכרון שלי (יש לי נוקיה 6230) ואני לא מוצא את הקובץ שהעליתי. מה עושים ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  20. אני צריך תוכנה לחיבור הטלויזיה למחשב(אני יודע שאפשר בלי תוכנה) אבל בתוכנה יש יותא אפשריות לא?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  21. Started by WinInc.dll,

תראו אני רוצה לפתוח 2 מדייה פלייר למה אי אפשר יש לי מערכת הפעלה win xp sp2 אז מי אני עושה אחי איך אני יכול לפתוח 2 מדייה פלייר

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  22. Started by sherlock1212,

יש לי טרויני על המחשב וה-Trojan Guarder לא מצליח למחוק אותו אם יש עוד תוכנה שאתם יכולים לתת לי אז בבקשה תרשמו...

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  23. Started by Freaky Styley,

היום נכנסתי לאיי סי קיו, הוא התחבר נורמלי, עד שהופיעה ההודעה הזו: אחרי שלחצתי אישור, או X, זה יצא מהאיי סי קיו. אבל עדיין נשאר המקום הזה בצד של האיי סי קיו שתופס מקום מהחלון..... אתם רואים? כאילו יש שם איי סי שקוף... ניסיתי כבר להתקין את התוכנה מחדש, וזה לא עזר. ונכנסתי ל"תהליכים" בטאסק מאנג'ר, ואין שם שום ICQ. מה לעשות? תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  24. Started by benor,

יצאה גירסה חדשה... עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע איך לעשות את החלון של ההתכתבות כמו שהוא היה פעם בגרסאות הישנות. זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.