תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
תראו, עשיתי פירמוט למחשב, ויש לי כרטיס קול מובנה בתוך לוח האם של אינטל (סוג הלוח הוא: intel D845GRG). לא יודע אם זה יעזור אבל רשום על הריבוע שמחובר ללוח אם שממנו יוצאות היציאות של הסאונד, רשום fox conn. מצאתי איזשהו סוג של דרייבר באתר של אינטל אך זה לא מתאים. בבקשה, מי שיכול להביא לי דרייבר מתאים אני מאוד מאוד מאוד אודה לו....
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן! יש לי בעיה במחשב הישן שלי שאני לא יכול לקבוע את תמונת הרקע על שולחן העבודה! אני נכנס למאפיינים -> שולחן עבודה, וזה לא נותן לי לבחור תמונת רקע! גם הלחצן "עיון" מושבת! הנה תמונה: יש לי XP PRO SP3. אז מה לעשות? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
התוכנה setpoint משפרת את איכות הקשר בין העכבר למחשב או נועדה רק להגדרת הלחצנים? יש לי עכבר של לוגי'טק
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי קליפ קצר שאני צריך "לצנזר" כאילו כמו שבחדשות מטשטשים פנים. יש איזה כלים מסויים או דרך כלשהי לעשות את זה ב Premier? תודה מראש Install
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
ביומים האחרונים יש לי בעיה חמורה במחשב. אין לי מושג ממה היא נובעת אשמח לעזרתכם. מדובר במערכת הפעלה WinXP SP3. CPU Usage נע בין 40-55% כאשר מה שעובד זה רק FIREFOX עם ס' טאבים פתוחים. זכרון בסביבות ה-593MB. מעבד: Intel Core E6550 @ 2.33GB זכרון: 4GB אך רשום 3.50GB שם. אגב המחשב נתקע בעיקר עם FIREFOX. אתמול עדכנתי לגרסא החדשה 3.5 ומאז צצו הבעיות. מה יכולה להיות הבעיה? מה עלי לעשות? בדקתי שהמאוררים עובדים במחשב וגם על המעבד.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
בימים האחרונים, לאחר שהתקנתי את הפייר וואל והאנטי ספאם של סימנטק, אני רואה הודעות באוטולוק אקספרס שהתמונות לא הורדו מהשרת, על מנת לא לחשוף את הIP שלי. מצורפת תמונה השאלה שלי היא : האם האנטי ספאם אחראי לזה או הפייר וואל ? הערה נוספת : התקנתי גם את SP2, אבל מאוד לא נראה לי שזה קשור לפייר וואל הדי נחמד ( לפחות לפי המראה שלו ) שמיקרוסופט דחפו לנו.
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
בוקר טוב, מבקש עזרה לחבר. חבר עשה ניקוי דיסק ולאחריו הElements לא עולה לו יותר: אם מפעילים ממסך הWelcome, הוא נראה טוען אבל לא עולה עד שמפסיק לטעון. אם מפעילים מקובץ הEXE ישירות רואים את התוכנה נטענת אך קורסת. (תמונות מצורפות) מדובר במערכת I5 , כרטיס מסך R9 290. בדקתי קצת ברחבי האינטרנט - עדכנתי דרייברים לכרטיס מסך, ריצה כמנהל, מצב תאימות. אך שום דבר לא עובד עדיין. הסרנו והתקנו את התוכנה חזרה, גם זה לא עזר. האם מישהו נתקל בבעיה? או יש לו רעיון לפתרון? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש תוספים לFIREFOX 1.5 שהיה תוספים יפים שהיה דברים שימושיים תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
ככה כבר הרבה זמן אני מחפש פיתרון לבעיה והחלטתי לפנות אליכם, ככה אני יודע שקיימת אפשרות לנעול את הקובץ WORD כלומר, שתוכל להיכנס אליו אבל לא תוכל להעתיק ממנו שום דבר (לא תמונות וחומר כתוב) עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע איך אני עושה את זה ואם בכלל זה אפשרי (בלי תוכנות נוספות) אז כל מי שיודע איך אני יכול לעשות את זה (לנעול את הקובץ WORD לשימוש אלה רק שיוכלו לקרוא אותו) אשמח לקבל ממנו תשובה בהודעה פרטית או פה באשכול אם יש לכם איזה מדריך או משהו שיכול לעזור גם טוב ואודה לכם (ואפשר ליצור איתי קשר דרך המסנג'ר) *לנעול את הקובץ הכוונה שלי היא שתפתח אותו רגיל ולא תוכל להעתיק ממנו כלום* תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר החדש 21.85 בהגדרות יש סימני שאלה במקום כתב בחלק מהלשוניות
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני יצרתי בפיקסה סרט avi מצילומים אבל לא ניתן להוסיף audio לסרט יש לכם המלצות לתוכנה שמוסיפה audio ל- avi ? כמו כן האם אתם מכירים תוכנה שמשרשרת מספר סרטונים לסרט אחד ? ניסיתי את power point שהיה ממש לא נוח וניסיתי את windows movie maker שכל הזמן נופל באמצע העריכה. תודה מראש. עינת
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
היי אני לומד mcitp אני מחפש תוכנה פורטבילית שתקליט מה שהמורה עושה בזמן שהוא משתלט על המחשבים יש חיה כזו? תודה
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שלום, דבר ראשון רציתי לשאול האם כדאי לי להתקין בקרוב את המערכת Windows 7 על המחשב שלי? יש לי מעבד AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE PROCCESOR 5200+ zzzz 2 ג'יגה ראם וזה מה שנראה לי חשוב לגבי המערכת התקנה. יש לי גם כרטיס מסך ATI RADEON HD 3400 בקיצור מה אתם אומרים? ובלי קשר למחשב שלי, רק לגבי המערכת, היא טובה? מומלצת למי שיש לו XP עכשיו? בלי להתיחס למחיר אין מה לדאוג... יש לה באגים? אהבתם אותה לא אהבתם? ועכשיו לבעיה שלי כל פעם שאני רוצה להפעיל סרטון צפיה ישירה בסגנון יוטיוב, הסרט לא יתחיל לפעול לי עד שכל הסרטון נטען מעצמו! וזה אפילו לא מראה שהוא (הפס האדום), אלא רק קופץ מלא טעון לטעון לגמרי ברגע שזה מסיין לטעון הכל. וזה לא רק ביוטיוב, גם בפייסבוק וכאלה... תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום, אני עושה בימים אלה עבודה ב-word של office 2007 ואני רוצה לדעת איך אני שומר את ההגדרות של הוורד כלומר גודל כתבן התחלתי, סדר אותיות התחלתי.... כלומר איך אני שומר שההגדרות יהפוכו לברירת מחדל מבלי שכל פעם אני אצטרך לשנות הגדרות מתי שאני מתחיל את הוורד שלא תחשבו שהתכוונתי איך אני שומר מסמך. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמוחקת את כול הקוקיס\קבצים אחרונים שנפתחו וכו' לXP אני יודע שקיימות הרבה תוכנות כאלה, יש למישהו המלצה למשהו ספציפי? תודה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מחפש דרייבר ל- HP1315 ,חיפשתי ברשת וכל הלינקים נפלו,אם תוכלו לעזור לי ,ולמצוא לי אשמח,תודה !
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
-
חזרתי לעבוד עם פאוור פוינט אחרי כמה שנים שלא עבדתי איתה, ונתקלתי בבעיה כשיש לעמוד רקע, וגם לתמונה, הרקע של התמונה עולה על זה של המצגת - וזה לא נראה אחיד. בעבר אני זוכר שמצאתי דרך לבטל את הרקע של התמונה ולהפוך אותו לשקוף. איך עושים את זה? התמונות שאני משתמש בהם לא קשורות לקליפ-ארט של האופיס
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
r-studio 5.1 היא היום התוכנה הכי טובה לשחזור קבצים שנמחקו ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש תוכנה שניתן לפתוח קבצי VCR ולצפות בהם, או לחלופין תוכנה שממירה קבצי VCR לקבצים ידועים כמו: mpeg,avi,vcd וכו'. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
על איזה חברה אתם ממליצים? (כמובן מאלה שמשתתפים ב BF)
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה חברי המטומטמם שלח לי קובץ כזה ופתחתי אותו ויש לי בעיות במחשב המחשב נתקע ונגיד שאני נכנס למשחקים וממזער אותם אז הסימן של העכבר נהיה שקוף ושאני עושה ריסט זה מסתדר.מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
התקנתי את הגרסה החדשה של התוכנה ועכשיו בכל הכפתורים בכל התפריטים מופיעים סימני שאלה במקום טקסט... גם אחרי הסרה והתקנה מחודשת של גרסה זאת וגם של גרסאות אחרות זה קורה. יש לציין שבעבר זה היה בסדר. מה קרה פתאום? אשמח לעזרה!
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה או דרך ליצור תיקייה שתהיה משותפת לשני מחשבים או יותר בתוך הרשת הביתית שלי. ככה שהמידע באותה תיקייה יהיה בכל אחד מהמחשבים (למקרה שאחד מהם יקרוס) ובנוסף שיהיה כל הזמן סמכרון בינהם (מבלי שאני יצטרך לעשות את זה ידני) יש למישהו המלצה? תודה
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
יש תוכנה שמגבירים במחשב נייד את עוצמת הקול רואים קווים על המסך מישהו יודע איך קוראים לזה לינק ?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-