עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by geno77,

שלום רכשתי מחשב חדש השבוע מעבד q9550 זיכרון 4gb corsair ddr3 1333 וכרטיס מסך gtx 275 אין צורך לפרט על שאר הרכיבים, מחשב לגיימרים.. השאלה שלי היא איזה מערכת הפעלה כדי להתקין ? חשבתי על ויסטה 64, האם זה כדאי?

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  2. מחפש להוריד תוכנת צריבה עבור סרטים ומוזיקה חופית ללא חיוב האם זה קיים ומאיפ אפשר להוריד

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  3. Started by Konst1988,

שלום לכולם! לא מזמן התקנתי NOD32 ויש לי 2 שאלות שלא בדיוק הבנתי: 1. איך אני יכול להגדיר לו שלא יבדוק קובץ/תיקיה מסוימת ב-ON DEMAND SCANER. ראיתי אפשרות של EXCLUDE ב-AMON אבל אני לא הבנתי אם זה גם שייך ל-SCANER או שיש לו מקום אחר של EXCLUDE. 2. ראיתי שיש שם אפשרות של EMON, שלפי ההסבר שם בודק דברים ממיקרוסופט אאוטלוק,אבל אני מישתמש רק ב-THUNDERBIRD. האם אני צריך את השירות הזה מופעל? כי גם ראיתי בתוך IMON יש סריקה של POP3 אז אני מניח שזה כבר עושה את העבודה. אז אני צריך את EMON או לא? תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  4. Started by liorn,

כל פעם שאני באינטרנט לאחר כמה דקות יש לי תהודעה של אל תשלח ותשלח ולכן הוא יוצא לי מהאינטרנט!!! רציתי לדעת אם יש דרך לתקן את זה. תודה מראש לעוזרים

• 11 תגובות
    • 609 צפיות
  5. מה קורה ? אני כבר מיואש, כבר בכמה פורומים לא הצליחו לעזור לי בשום בעייה. אז אני אתחיל עם הבעייה שהכי מטרידה אותי: כרטיס קול- עד לפני שבועיים, שמעתי כל הזמן שירים.. הלכתי לישון וסגרתי את המחשב, שקמתי לא היה לי SOUND במחשב. ישר ניסיתי לבדוק למה הבעייה ועד עכשיו לא הבנתי! שאני נכנס ל- Everest ואז למקום שאני רואה את הכרטיס קול, מופיע לי רק AC47 או משהו כזה Tongue שזה בעצם הכרטיס קול המובנה על הלוח אם. את זה אני לא רוצה! אני רוצה את ה- Creative SoundBlaster Audigy 2 שלי בחזרה Undecided לא משנה מה ניסיתי! להתקין דרייברים מהדיסק שקיבלתי או מהאתר שלהם! כלום לא עזר. המחשב פשוט לא מזהה את הכרטיס קול. אמרו לי לנסות לנתק את הכרטיס קול אבל אני מפחד לשבור.. כי פעם קודמת שה…

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  6. קניתי לא מזמן אייפוד 120 GB והורדתי תוכנה שממירה קבצי וידאו לפורמט אייפוד כדי שאני יוכל לשים אותם באייפוד. אבל את רוב הקבצים שאני מנסה להמיר וניסיתי בשתי תוכנות שונות אז זה לא ממיר אותם וזה אומר שאי אפשר לפתוח אותם ולהמיר אותם והם לא פגומים בוודאות. ניסיתי להוריד כל מיני חבילות של מקודדים אבל זה לא פתר את הבעייה. אני ישמח מאוד לעזרה ותודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  7. Started by giladbe,

האם יש תוכנת גיבוי שעובדת ברקע כל הזמן ושומרת גירסאות של קבצים שעובדים עליהם? (למשל: קובץ WORD שעובדים עליו וכל זמן מסויים או כל שמירה של הקובץ נוצר עוד קובץ גיבוי בספריה מיוחדת - בלי שנכתב על הקובץ גיבוי הקודם כך שלבסוף יהיו הרבה קבצים של הרבה גירסאות של קובץ ה WORD) - אני מחפש תוכנה כזו שעובדת גם על קבצי AUDIO ו VIDEO שאני עורך אותם שתשמור לי כל הזמן גירסאות קודמות. תודה גלעד

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  8. למשהו יש תוכנה טובה ...לא חדשה מידי אני רוצה משתמשים...תוכנה שאני יוריד בה תו=כנות גדולות בעיקר

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  9. המדפסת מותקנת על WIN7 64BIT ואני רוצה לשתף אותה עם XP 32BIT הדריברים לגרסאת 64BIT זוהו מיד, אבל אני רוצה להוסיף במאפינים דריברים נוספים ל 32BIT שהמדפסת תותקן בהצלחה בXP אבל הוא שואל אותי מיקום שלהם ואני לא יודע מה הוא ...

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  10. Started by moshiko69,

שלום, קבלתי כמות גדולה של תמונות (50 תמונות לערך) למייל (המייל הוא: OUTLOOK OFFICE) רציתי לשמור את התמונות על ה HD. אבל זה מצריך לעבור על כל התמונות (אחת אחת) האם יש אפשרות לשמור את כולם במכה אחת במקום לעבור אחת אחת?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  11. היי! כידוע, אפשר לשלוט ביישומים שיעלו עם הפעלת חלונות באמצעות MSCONFIG. לפני כמה שנים ראיתי באחד מאתרי החדשות, תוכנה שמאפשרת לשלוט ביישומים שיעלו באתחול, אבל באופן הבא: 1) היא מראה לאיזו תוכנה שייך כל יישום 2) לכל תוכנה אפשר לראות רשימת הערות שגולשים אחרים כתבו לגבי התוכנה, כמו: מה היא עושה, אם כדאי להשאיר אותה באתחול וכו'. למישהו יש מושג איך התוכנ נקראת? תודה!

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  12. במנהל משימות של וינדוס יש לי תהליך בשם svchost.exe שש פעמים בסיסטם בנטוורק וכו אני לא יודע מה זה והיתי מעונין ללמוד על זה תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  13. Started by KavKazoon,

היי יש לי נוקיה 95 ואני צריך תתוכנה הזאת עובדת Remote Desktop for Mobiles מישו יודע איך אני משיג כמובן בחינם בלי כסף

14. Started by exXxTreAm,

איך אני שם כתוביות בסרט עם סיומת rmvb

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  15. Started by PhoenixBoy,

שלום לכולם, לפני מספר דקות הורדת IE7 גרסאת בטא. נוכחתי לדעת שהגרסא מאוד מאוד גרוע ומלאה בבאגים ובעיות. עכשיו אני מעוניין להסיר אותה ולהתקין במקומה IE6. מישהו יכול לעזור לי בזה? * ניסיתי כבר שחזור מערכת ולא הלך.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  16. Started by ely2001,

יש לי גירסה 3.0.3. כול פעם שאני לוחץ על לינק חדש הוא נשמר לי בשורת הכתובות. בעבר זה לא היה ככה. כמו כן בעבר יכולתי למחוק כתובת בעזרת כפתור דליט כנ"ל לעכשיו אבל ברגע שמחקתי זה חוזר לעצמו. איך אני מטפל בבעיה הזאת תודה לכול מי שיעזור.

17. Started by fish123,

אני מחפש תוכנות לכיווץ וידאו... ניסיתי לכווץ וידאו אבל לא הצלחתי... אני רוצה לכווץ קובץ וידאו של 20 דקות ב30MB זה מאוד דחוף בבקשה תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  18. Started by matizami,

יש לי את חבילת האבטחה של נוד. איך אני חוסם בפיירוול תוכנה כך שלא תהיה לה גישה לאינטרנט?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  19. Started by omnius,

צריך תוכנה מיוחדת? או שלוחצים על משהו במקלדת או משהו כזה?

20. Started by solet,

שלום, המייל שלי דרך נענע והוא מסונכרן עם האאוטלוק במחשב שלי. כבר מחקתי את החשבון ועשיתי אותו מחדש, הסרתי את כל האופיס שלי והתקנתי מחדש. אבל כלום לא עוזר. אני מצרף צילום של הודעת השגיאה שאני מקבל בתקווה שמישהו יכול לומר לי מה הבעיה. תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  21. Started by etzarfat1981,

שלום, יש לי מחשב נייד DELL M65 PRECISION, התקנתי DRIVER של עכבר של MICROSOFT ולאחר ההתקנה העכבר החיצוני שהתקנתי את ה-DRIVER שלו עובד תקין, אף שאני שולך אותו (את המחבר) ורוצה לעבוד עם ה STICK POINT שמובנה בתוך המחשב הנניד פתאום ה-STICK POINT מזיז את הסמן למעלה ומטה בלבד ללא תזוזה הצידה, הורדתי את ההתקנה והתקנתי מחדש וזה עדיין לא עובד, כמו כן אין התנגשויות כאשר העכבר החיצוני וה-STICK POINT כמו כן ה-TOUCH PAD שישנו ב-LAPTOP עובד נורמלי ומזיז את הסמן כמו שצריך. הבעייה היא רק ב- STICK POINT למישהו יש רעיון, פעם אחרונה שזה קרה התקנתי את WINDOWS XP מחדש ואז זה הסתדר, אבל לא נראה לי שזה הפיתרון. תודה

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  22. Started by slimshady21,

שלום, לאחי יש בעיה במחשב- כשהוא מדליק את המחשב הוא יכול לגלוש באינטרנט והכל, אבל בערך רבע שעה אחר כך האינטרנט לא עובד - מתקבלת השגיאה "לא ניתן להציג דף זה". לכל אתר שמנסים להכנס אליו. הורדתי גם פיירפוקס וגם אותה בעיה. חשוב לציין שהאייסיקיו והאימיול פועלים כרגיל, רק הבעיה היא באינטרנט. ועוד משהו אולי חשוב- כשאני לוחץ על הדפדפן כדי לפתוח את האינטרנט, אז רשום למטה איזה קובץ, הנה: יכול להיות שהבעיה בקובץ הזה?

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  23. Started by eladh777,

שלום. היום צרבתי סרט לנגן ה DVD שלי(תומך DIVX). היה לסרט כתוביות, אז שניתי את שם הכתוביות בדיוק לשם הסרט כדי שהכתוביות יהיהו מוצמדות לסרט כאשר אני יפעיל אותו בנגן שלי. אבל כשראיתי את הסרט בנגן, הכתוביות הופיעו בגיבריש. איך מתקנים את זה? מובן לי שאני צריך לצרוב את הסרט שוב, אבל יש אפשרות לסדר את הבעיה איכשהו? תודה

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  24. Started by alice in chains,

שלום יש לי סרט בDIVX ואני רוצה להסיר את התרגום איזה תוכנה יכולה לעזור לי להוריד את התרגום. ביי AIC

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  25. Started by shlomodan,

החלטתי לנסות את DC++ ואני לא מבין כלום בכל זה כן? אני מאחורי ראוטר אז הגדרתי בתוכנה את הפורטים tcp: 7004 ו-udp:7005 עכשיו אני מתחבר ל-hubs אני רושם שם של שיר עכשיו הקובץ נכנס להורדה אבל זה כל פעם רושם לי no slots available מה זה אומר ומה אני צריך לעשות שזה יוריד? דרך אגב ניסיתי גם לעבוד דרך חיבור ישיר מכיוון שחשבתי שאולי הראוטר חוסם או משהו אבל גם בלי ראוטר זה אותו דבר...

• 1 תגובה
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים