עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. או לפחות לשמור בנפרד את הדפים הארוכים והרוחביים?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  2. Started by BigDragoon,

משהו יודע איך מוריד את ה TOOLBAR המעצבן הזה שמופיע מעל הTAB-ים ומתחת ל ADDRESS BAR?

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  3. Started by ZorD,

שלום לכולם. השירים שיש לי כבר התחילו לשעמם אותי מעט, ואין לי כוח לחפש חדשים.. חשבתי שזה יהיה רעיון טוב להכניס לWinamp כמה תחרות רדיו של שירים מכמה סוגים וכך אוכל להנות ממגוון רחב של שירים ואם אוהב משהו אוכל להשיגו בקלות. אז ראשית, איך בידיוק עלי להגדיר את הWinamp כך שהוא יוכל להתחבר לתחנות? ואיך אני מכניס תחנות אלו לWinamp? *חשוב לציין שכל פעם שהתוכנה עולה היא מבקשת ממני להתחבר לאתר Winamp.com ואני תמיד מסרב, האם יש לזה חשיבות כלשהיא? (לגבי הכנסת התחנות או משהו..) ודבר אחרון, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על תחנות טובות שאתם מכירים וממליצים אם אפשר לגוון בסוגי השירים שבתחנות זה יהיה ניפלא! תודה רבה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  4. שלום לכולם הפכתי קובץ בפורמט AVI בגודל של 480 מגה לסרט SVCD בגודל של 900 מגה אין לי יכולת לשנות את גודל הסרט הסופי בגלל חוסר הבנה/חוסר יכולות של התוכנה שאני עורך איתה ( אני עובד עם TEMPEG EXPRESS ) אני בסופו של תהליך נשאר עם קובץ בגודל הנ"ל- האם אני יכול בנרו לבחור באפשרות של צריבת SVCD אבל על דיסק DVD ??? או רק על CD רגיל?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  5. לשלוח לי את התקנה או למצוא קישור...כי כידוע כל האתרים ניסגרו.. ואין לי מאיפה להתקין אימיוללל תודה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  6. איך הAVG עדין פועל למרות שאמרו שסוף חודש שעבר שהוא פשוט יפסיק לפעול? אפשר עדין לעשות איתו עידכונים,סריקה וכו' אני מדבר על גירסת 7.5 שלפי דעתי יותר טובה מגירסה 8

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  7. Started by yuraxp,

שלום רציתי לשאול,איך אני יוצר קבצים כאלה שאפשר להעבירם ל נגן? (אלו קבצים שמראים את מילות השיר) או שיש כבר קבצים מוכנים כאלה,אם כן מאיפה ניתן להורדם. תודה יורה..

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  8. התקנתי את התוכנה עכשיו ושאני עושה UPDATE זה אומר שזה מעודכן אבל לא נראה לי שזה יכול להיות כי הרגע התקנתי את התוכנה ותמיד יש עידכונים ויש גם את ההודעה הזו שאין לי מושג מה היא אומרת. מישהו מכיר את הבעיה? אולי לא עשיתי טוב את העידכון כי ניסיתי כמה פעמים וקיבלתי את ההודעה שזה מעודכן כל הזמן.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  9. Started by rjjb7,

בחלק מהאתרים שאליהם אני מנסה להכנס, אני נתקל בהגבלה הזו (ראה קישור) מצד פיירופקס (למרות שהאקספלורר נכנס אליהם ללא כל בעייה): מהי הבעייה וכיצד ניתן להתגבר עליה? נ.ב. ניסיתי את האפשרות להוסיף חריגה וכשאני לוחץ על "קבל אישור" הוא לא נותן אותו.

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  10. שאני בה להתקין הרחבה ל FLASH PLAYER .למרות שאני מוריד את זה ומתקין בהצלחה אבל זה לא עובד וכל פעם מבקש ממני להתקין את ההרחבה. ניגשתי להוריד את התוכנה ישירות ואני מקבל הודעה כזאת the instailer automatkally continue when these conflicting applications are closed internet explorer ומקבל ליד השני מילים האחרונים סימן של אין כניסה מה אפשר לעשות על מנת שההרחבה תצליח עם ההתקנה?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  11. כבר כמה ימים אני לא מצליח להתחבר למסנג'ר ולא להוסיף אנשים לרשימת האייסקיו שלי. אין לי מושג למה זה... גלישה באינטרנט די בסדר אבל הורדה קצת נפגעה. אמרו לי שיש לי איבוד נתונים במודם אבל החליפו לי למודם חדש והכל היה בסדר פתאום לפני כמה ימים עוד פעם יש בעיות!!! מה אפשר לעשות? אין לי שום פיירוול שחוסם או אפילו אנטי וירוס.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  12. שלושת הWINAMPים הם: Winamp 5.02 Full Winamp 5.02 Pro Winamp 5.02 SnowPatrol יש לי את שלושתם אני לא יודע מה להתקין מביניהם הSNOWPATROL הוא 6.5 מגה בערך השאר 4.5 בערך . . . HELP ME

13. יש לי לוח של אסוס A8N-SLI Premium שיש לו כרטיס קול Realtek ALC850 8 CHANNEL CODEC . הורדתי את הדרייבר הכי עדכני שיש באתר של ASUS והתקנתי אותו . המחשב מחובר לרסיבר שלי דרך כבל אופטי. אבל הכרטיס מוציא רק סטריאו ואני לא מצליח להוציא ממנו אפילו 5.1 ערוצים. אני בטוח שזה משהו בהגדרות של הדרייבר או התוכנה של הכרטיס כי כשאני מחבר את הדיוידי שלי לרסיבר הוא כן נכנס למצב של 5.1 DOLBY DIGITAL תודה למי שיוכל לעזור לי..

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  14. Started by Asaf.Y,

שלום ! יש לי את התוכנה QNEXT(תוכנה שמשלבת אייסיקיו ומסנג'ר),והיא אינה מאפשרת לי לקרוא הודעות אוואי של חברים וכדומה...ואינני יודע מאיפה אפשר להוריד סקינים לתוכנה...אשמח אפ תעזרו לי בהקדם,אסף.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  15. Started by liiight,

אופציה חמודה שנתקלתי בה לאחרונה ורציתי לשתף. תפריט כלים, אפשרויות, אפשרויות לוח שנה, והוספת חגים (באמצע). אני מסנכרן את המחשב לPPC ומשתמש בו לעסק , ככה שהאופציה הזאת באה לי בול.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  16. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתשנה לי את הTHEME כולל איקונים למשהו כמו אירוגלאס או ויסטה בקיצור לא רוצה את סטאר דוק כי צריך להתקין 3-4 תוכנות גדי להגיע למראה הרצוי והיא זוללת זכרון אני מחפש תוכנה קטנה וטובה שתספר תסחורה בקליק אחד

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  17. שלום כל פעם שאני לוחץ על קישור הוא נפתח לי בלשונית חדשה, והדרך היחידה לפתוח אותו באותה לשונית היא ללחוץ עליו כמה שניות. אני לא יודע מה קרה כי קודם זה לא היה ככה... בכל מקרה זה נורא מעצבן ואשמח אם תעזרו לי לשנות את זה... חיפשתי בכל האפשרויות ולא מצאתי תודה בכל מקרה

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  18. Started by IlanF,

הכנתי את המוד של האינפרא אדום, לשלוט על המחשב עם שלט. אחת מהתוכנות, המומלצת UICE עושה לי בעיות בהתקנה. אני הורדתי אותה, הדלקתי התקנה, הוא הגיע לסיום ההתקנה ממש לפני שהוא אמור לכתוב לי FINISH ועושה לי ריסט למחשב. הדלקתי אותה וכשניסיתי להוסיף שלט לשליטה הוא אומר שהוא לא מוצא את הדרייבר :s05:

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  19. Started by pergola,

אם הסריקה יצאה הפוכה.. יש אפשרות לסובב את הסריקה?

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  20. בתקופה האחרונה כשאני מוריש קבצים באימיול הוא נותן לי תמיד עד 35 תוצאות ולא יותר פעם תמיד היה נותן לי 300 תוצאות בכל הרצה. עזרה ??

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  21. Started by yahalom,

היי מה המצב אני מחפש תוכנה ל שמירת סרט מ y YouTubeל MPG כבר הורדתי תוכנה אחת ובסוף גיליתי שגודל הסרט nמוגבל ל 40 שניות בערך יש שם של משהו טוב חינמי ? תודה

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  22. שלום לכולם אני בונה מצגת האם יש אפשרות להוסיף קובץ פלאש שיופיע לי במצגת? תודה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  23. Started by fish123,

אני מחפש תוכנות לכיווץ וידאו... ניסיתי לכווץ וידאו אבל לא הצלחתי... אני רוצה לכווץ קובץ וידאו של 20 דקות ב30MB זה מאוד דחוף בבקשה תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  24. Started by davidcohen,

שלום, יש לי את המשחק COUNTER STRIKE ואני רוצה לשחק ברשת, ואני צריך תוכנה שמוסיפה סרברים. ניסיתי את SERVER EXTRACTOR אבל היא עשתה לי סוס טרויאני במחשב וראיתי שיש את התוכנה THE ALL SEEING EYE והורדתי אותה אבל אני לא יודע איך להשתמש בה. אם מישהו יודע איך להשתמש בה או שהוא מכיר עוד תוכנות שאפשר להשתמש בהם להוספת סרברים בבקשה שיתן קישור ויסביר איך להשתמש תודה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  25. Started by itai_1813,

הי חברה. במחשב שלי מותקן מנהל ההורדות Flashget. הבעיה שלי היא כשאני רוצה להוריד קובץ מסוים דרך הדפדפן של פיירפוקס אני לוחץ לחצן ימני ואין לי אפשרות של "הורד באמצעות פלאש-גט" כמו באקספלורר. ניסיתי להוסיף את האפשרות דרך ה-Add-ons של פיירפוקס אך לא מצאתי שם זכר לפלאש-גט. האם ישנה דרך להוסיף את האפשרות הזו? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים