תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד עים כרטיס מסך של אינטל וקניתי את המכשיר האלחוטי שיהיה אפשר לראות סרטים מהמחשב לטלויזיה התקנתי TV TOOLS אבל התוכנה לא תומכת בכרטיס רק בכרטיסים של ניוידה מישהו מכיר תוכנה אחרת שכן תתמוך? או בהגדרות של הכרטיס כי אני ממש לא הצלחתי למצוא איפה אני יכול לתת לו פקודה לשדר החוצה מהמחשב? תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני נכנס לנרו עכשיו יש לי 3 אפשרויות VCD,SVCD,וDVD ויסידי ואסויסידי אין לי בעיה אני רק רוצה דיוידי להשים כמה סרטים בדיסק שיפעלו שאני מכניס סרט הוא נותן לי הודעת שגיאה רשימה של קבצים כמו VOB,IFO וכולי....וניסיתי להוריד תוכנות שהופכות סרטים לקבצים האלה ואין אי אפשר איך אני מסדר את זה שאני יוכל לצרוב???? בבקשה עזרה
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת האם ישנו אתר והאם תוכלו להפנות אותי לשם ע"מ שהוא יבדוק באופן אוטומטי את גירסאת הויסטה המאימה לי וייתן לי הודעה אוטומטית על כך. תודה אנשים !
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי תוכנה שאני לא רוצה שתיסגר...וקבוע סוגרים אותה אני צריך טריק או תוכנה או משהו שיסתיר אותה והיא עדיין תרוץ יש כזה דבר ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש תוכנה שתעזור לי לקטלג ולסדר את כל ה-ID של ה-MP3 שלי על המחשב. בנוסף אני רוצה שהיא תדע לחבר את כל האלבומים ביחד כך שלכל MP3 יהיה את אותו המידע של האלבום עליו. אשמח להמלצות, תודה!
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה הפורט של המסינגר אני רוצה לפתוח אותו מישהו יודע?. תודה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
הי, קיימת תוכנה מצויינת להגנה על תיקיות בשם lock folder xp שעובדת לי בוינדוז 7, 32 ביט לשביעות רצוני המלאה. אני מבקש את עזרתכם בהמלצה על תוכנה דומה שתעבוד תחת וינדוס 8, 64 ביט. העקרון של התוכנה: יוצרים רשימה של תיקיות או קבצים שמגינים עליהם וכאשר עוברים למצב מוגן אז התיקיות/ קבצים האלו מוסתרים (ממש מוסתרים ולא מופיעים על סמל של נעילה עליהם). תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני רוצה לעקוב אחר של שינוי שמתרחש באחד מהפורומים שאני מנוי להם. מטבע הדברים, לפורום יש סיסמא, כך שהתוכנה צריכה לכסות גם את זה. חשוב שתהיה אפשרות שליחת התראה במייל על כל שינוי. כלומר, שאקבל מייל על כל שינוי. תודה!
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
חג שמח רציתי לשאול שאלה קטנה, יש למישהו רעיון איך אפשרי לקחת את כל הקבצים המשותפים בטורנט ולהעביר אותם לתיקייה ספציפית? הבעיה היא שמדובר בקבצים שהם מפוזרים במחשב, ואני רוצה להעביר אותם למחשב אחר. לא הצלחתי למצוא פתרון, אשמח אם יש למישהן רעיון. תןדה מראש
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
כבר כמה זמן יש לי בעיות במסנג'ר, הוא כל הזמן מתנתק. כשאני פותחת חלון שיחה, כשאני מנסה לשנות שם. בהתחלה זה היה מקפיא את החלון והופך אותו לשחור ואז הייתי נאלצת לסגור הכל, ולפתוח מחדש. וכעט, זה פשוט מנתק אותי. אשמח לעזרה בשפה פשוטה כי אני לא כ"כ מבינה ברכיבי תוכנה של מחשב. הוספה : יש לי ווינדוס 7, המסנג'ר הכי חדש, וניסיתי כבר למחוק ולהתקין מחדש.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
החלטתי לנסות את DC++ ואני לא מבין כלום בכל זה כן? אני מאחורי ראוטר אז הגדרתי בתוכנה את הפורטים tcp: 7004 ו-udp:7005 עכשיו אני מתחבר ל-hubs אני רושם שם של שיר עכשיו הקובץ נכנס להורדה אבל זה כל פעם רושם לי no slots available מה זה אומר ומה אני צריך לעשות שזה יוריד? דרך אגב ניסיתי גם לעבוד דרך חיבור ישיר מכיוון שחשבתי שאולי הראוטר חוסם או משהו אבל גם בלי ראוטר זה אותו דבר...
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אז ככה 1. מחפש תוכנה מומלצת לשמיעת רדיו אינטרנטי ושיהיה לה פונקציה להקלטה 2. מצאתי כמה שאם רק אדע להכניס הקישור הנכון אזי הן אמורות להשמיע גם את רשת ב ו88FM [אני תיקווה שהיא משמיעה לא רק MP3] והשאלה היא: איזה קישור לשים ע"מ לשמוע לא פשוט וקל היות ורשת ב ע"מ לשמוע לא די להגיע לאתר אלא צריך ללחוצ על קישור [גאווה אם אינני טועה] - ניסיון להעתיק הקישור ולהכניסו לתוכנה [או לדף אקספולרר] איננו מועיל 3. אותה השאלה לגבי 88 - אלא ששם אינני יודע כיצד להפעיל אפילו מהאתר - בשום מקום באתר לא מצאתי כיצד להתחבר עזרה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלומות לכולם! הורדתי 2 קבצי מידי ומסיבה לא ברורה הווינאמפ לא מוכן לקרוא אותם כמו שאר הקבצים-הוא פשוט כאילו עושה פליי וישר סטופ.... עזרה בבקשה.... שנה טובה! איתן
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם! לא מזמן התקנתי NOD32 ויש לי 2 שאלות שלא בדיוק הבנתי: 1. איך אני יכול להגדיר לו שלא יבדוק קובץ/תיקיה מסוימת ב-ON DEMAND SCANER. ראיתי אפשרות של EXCLUDE ב-AMON אבל אני לא הבנתי אם זה גם שייך ל-SCANER או שיש לו מקום אחר של EXCLUDE. 2. ראיתי שיש שם אפשרות של EMON, שלפי ההסבר שם בודק דברים ממיקרוסופט אאוטלוק,אבל אני מישתמש רק ב-THUNDERBIRD. האם אני צריך את השירות הזה מופעל? כי גם ראיתי בתוך IMON יש סריקה של POP3 אז אני מניח שזה כבר עושה את העבודה. אז אני צריך את EMON או לא? תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש דרייבר לכרטיס סקזי פרללי שהוא גם לרשת , מסוג QLOGIC ISP 1040B שהוא חדש יחסית לא הצלחתי למצוא :s05: אני מאוד אודה למי שימצא את הדרייבר . נ.ב - וינדוס XP כבר מצא חלק מהדרייברים ,אבל לרשת הוא לא מצא . מוזר
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אז ככה כול פעם שאני בוחר בתוכנה באפשרות לראות מסך מלא הוא מגדיל לי את החלון על כול המסך אבל את הסרט עצמו הוא מקרין לי רק על ריבוע קטן בצד שמאל למטה זה בעיה מאוד מוזרה זה לא עושה את זה בתוכנות אחרות ניסיתי להחליף גרסאות זה לא עוזר למשהו זה כבר קרה? מה עושים? אניי כבר לא רואה סרט איזה שלוש שבועות בגלל זה תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום. קודם כל. יש לי בעייה בTeam Speak 2 כשאני מנסה להתחבר אני מקבל הודעת שגיאה כזאת: [03:06:09] Connecting to 80.179.150.79 [03:06:09] Got a bad response from the server לפי הFAQ הזה:http://forum.goteamspeak.com/showthread.php?t=5413 של Team speak זה אומר שאין תאימות גירסאות בין הTS 2 server לגירסה שלי.. וזה לא יכול להיות כי לחברים שלי יש בדיוק אותה גירסה כמו לי והם מצליחים להתחבר. עכשיו בVentrilo נראה לי שהבעייה נוצרה מאותו גורם.. איך שאני מנסה להתחבר לסרבר קופצת לי הודעה שכתוב: Unable to connect to server חשבתי שזה הNorton Internet Securirty אבל כבר לא נראה לי =\ כי מחקתי לגמרי כל פיירוול שיש לי על המחשב.. אני לא מבין מה הבעייה בבקשה תעזרו לי זה חשוב.. אני רוצה להצטרף…
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
eMule-Project נקי. זה קורה בכמה גירסאות אחרונות, לא משהו ספציפי אחרי כמה שעות עבודה וכמה "מזעורים" חוזרים, הוא מחליט למרוד ולהמזער רק לTaskBar ולא ל Systray, וכי למה?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
כאן בסטיקי יש אתרי דרייברים ואני מצטט: 3) אתר עם דרייברים כללים: Drivers-Guide *לא צריך להירשם , סיסמא: all שם משתמש: drivers השם משתמש והסיסמה לא תקפים. אפשר לעדכנם??
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
ככה, יש לי גרסה מלאה מקורית שלי פרטית של חלונות XP - גרסה ביתית. בעיקרון זה מתקין לי את החלונות בעברית. יש איזושהי דרך שאני יכול באמצעות התקליטור שלי להתקין את חלונות בעברית או שזה בא רק בשפה העברית? אני פשוט רוצה שתהיה לי גרסה באנגלית של חלונות. מה אני עושה? תודה, שי.
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה בשם 3DMax לעיצוב בתלת מימד. חיפשתי בגוגל וכל מה שמצאתי זה אתרים בסינית או יפנית, אנערף. אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי לינק לגירסה הכי חדשה (7.0 נראה לי) כי אני לא מצליח למצוא את התוכנה בשום מקום.
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
משום מה כל פייל ויעדאו שאני מעלה נפתח דרך ACDSEE איך אני מבטל את זה? נכנסתי לפרופרטיז ולא ראיתי שום דבר שמבטל!
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום לפני בערך שבועים עשיתי שיחזור מערכת ואחרי זה הצייר התחיל לעשות בעיות....(ראה תמונה) מה אפשר לעשות כדי שבעיה זו תסתדר? בתודה שגיא [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום וערב טוב, רציתי לדעת איך אני יכול להוסיף לדוח שדות שאינם נמצאים בטבלה שבחרתי שהדוח ייקח ממנה את הנתונים.
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
צירפתי תמונה. אני עובד עם האימייל של GMAIL, מה אני אמור למלות במשבצות הריקות? (חו. מהסיסמה ושם משתמש כמובן! הם אמורים להיות של האימייל שלי לא?) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-