עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by DDDDPJ,

יש לי הרבה תוכנות טובות אפשר לעשות לתוכנות האלו התקנה כאילו עם אני לוחץ על ההתקנה אז רשום לי איזה תוכנה אני רוצה להתקין יש דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  2. Started by צחי כהן,

התוכנת צריבה נרו לא עובדת במחשב זה מה שרשום שמתקינים http://www.siz.co.il/my.php?i=ozjzwdwmhyi0.jpg

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  3. שלום לכלום, המחשב כמו שמופיע במפרט עם מערכת הפעלה XP SP2 ומעודכנת לתאריך האחרון. היום התקנתי את SPYWARE DOCTOR 5 הכי חדש לפי מה שאני יודע והוא גילה לי כמה ספייוורים בסיומת TXT וכמה פרסומות ADV הסרתי את כולם כמובן..ולאחר מכן אני מפעיל את תוכנת השיתוף אימיול והיא נתקעת פשוט..וזה לא קרה לי בחיים ניסיתי ריסט או להתקין מחדש את EMULE והיא פשוט נתקעת לאחר 10 שניות מהפעלתה. ממש מוזר לא יודע מה זה יכול להיות ואני משתמש בעוד תוכנות הסרת ריגול ומסיר ספיירים אבל כזה דבר עוד לא קרה לי מה עושים???

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  4. שלום לכולם אני בונה מצגת האם יש אפשרות להוסיף קובץ פלאש שיופיע לי במצגת? תודה

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  5. Started by Buffer,

היי, אני מחפש תוכנה שמונה תעבורה עבור חיבור רשת מסוים, למשל Local Area Connection.. מעדיף שיהיה חינמי תודה.

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  6. Started by most,

במחשב מותקנת מ"ה עם MUI לעברית בעדכונים שנעשו תפריטי האקספלורר הפכו לאנגלית יש אפשרות להפוך אותם לעברית ?? אולי פתרון אחר?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  7. Started by natan805,

זאת אומרת האם הוא כולל בתוכו אנטי ריגול? ואם לא איזה אנטי ריגול הכי מומלץ?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  8. Started by alice in chains,

שלום יש לי סרט בDIVX ואני רוצה להסיר את התרגום איזה תוכנה יכולה לעזור לי להוריד את התרגום. ביי AIC

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  9. Started by 1969jason,

הורדתי קובץ בעל סיומת PATCHED כיצד אוכל לפתוח אותו? (או לחילופין מה זו סיומת זו?)

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  10. Started by neree,

וראיתי במחשבים אחרים שהתיקיה לא שוקלת כלום היא נקראת System Volume Information. עוד משהו מוזר זה שכמעט כל התיקיה דחוסה.וראיתי שם גם קיצורי דרך לתוכנות ומשחקים שמחקתי לפני המון זמן. ואני לא יודע אם למחוק אותה...

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  11. Started by Tzox,

היי, לפעמים (ובזמן האחרון כמעט תמיד), כשאני מוריד קובץ מראפיד שייר, קורה לי שזה מוריד כמה שניות, ואז יש כמה שניות של מנוחה - אין הורדה בכלל, ואז זה חוזר שוב. זה קורה גם כשאני מוריד ישירות מהאתר דרך פיירפוקס, וגם כאשר אני משתמש בJDownloader. עכשיו אני מוריד ממחשב אחר ואני רואה שזה מוריד כל הזמן, בלי הפסקות באמצע. מה שאומר שזה משהו אצלי במחשב. יש לכם מושג מה זה? זה מעצבן כי זה ממש מאט את ההורדות. חשבתי לעשות פרימיום אבל אני לא רוצה להסתכן שיהיה לי את זה גם כשאני משלם. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  12. Started by intel suck,

יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת חוטית יש תוכנה מסויימת שדרכה אני יכול לשלוט במחשב השני?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  13. Started by The UnKnown,

השאלה שלי היא כזאת,נגיד כאשר מוגנים בפיירוול אז אי אפשר לקבל קבצים באיי סי קיו או לא לחסופם את האמיול ולהאט אותו .. כנ"ל לגבי ביטו'.וכאלה דברים איך אני מאפשר לזום האלרם לאפשר לתוכנות האלו לפעול כמו שצריך...? תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  14. מישהו מכיר SKIN שהופך את ה-IE7 לתצורה של IE6? אני פשוט לא מסוגל לעבוד עם ה-IE7 ככה! הלחצנים קדימה ואחורה קטנים, ה-STOP בקושי נראה, ובכלל אני לא אוהב את הצורה של IE7... לצערי אני חייב להשתמש בו מידי פעם, אלרת אני ב-FF.

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  15. Started by shimon_hr,

אני מחפש דרייבריים לכרטיס kworld והמספר kw-tv878-fbk

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  16. שלום אני רוצה להתקין תוכנה במחשב שתהיה מוסתרת, קחלת ממשק ושלא יהיה אפשר לגלות אותה, שהיא תחסום אתר כלשהוא שלא יהיה ניתן להכנס אליו. יש כזה דבר? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  17. Started by eladbu,

משום מה כל פייל ויעדאו שאני מעלה נפתח דרך ACDSEE איך אני מבטל את זה? נכנסתי לפרופרטיז ולא ראיתי שום דבר שמבטל!

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  18. Started by dannygnh,

איך אני מגבה את הדריברים של הקול והמסך במצב נתון שהם מותקנים כבר, ואנני יודע היכן קבצי ההתקנה.

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  19. Started by new!!!!,

מומלץ להתקין FEREWILL? במה עוזרת לי התוכנה ? אני יודע שהתוכנה מגנה אבל עד היום לא הייה לי את התוכנה ולא הייה לי פורצים לא הייה לי כלום :-X עם התוכנה לא הייתה לוקחת משאבי מערכת לא הייתי שואל!! :-[ אז להתקין? ועכשיו בתוכנה יש לי 3 רמות 1- block all 2-normal 3-allow all מה הרמה הכי נמוכה? ויש לי את התוכנה Sygate 5.6

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  20. Started by naoriko,

חברים יש לי פוטו שופ 8 בעברית וסתם בא לי לעצב כל מיניי דברים למשל איך עושים ריבועים בבטן וכל מיניי כאלה..? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  21. אורח
    Started by אורח,

יש לי WMP 11 והרדתי את הקודקים של KLITE CODEC PACK שכלול בתוכם VOBSUB שמראה כתוביות בWMP. הבעיה שלי היא שבסרטי HD זאת אומרת MKV הוא לא מראה את הכתוביות ובסרטים DIVX זה כן מראה. איך אפשר לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  22. בעבר הייתי מחפש בגוגל EMULE SERVER MET ואז מעדכן את הרשימה. ועכשיו הרשימה כוללת רק 100+ סרברים. אין את הסרברים הגדולים! לאן הם נעלמו? עזרה בבקשה.

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  23. Started by TecNodRom,

שלום רב, יש לי מצגות מאוד ארוכות בפאורפויינט שברצוני להדפיס, אך בכל שקופית יש מספר מילים בודדות וברצוני להעביר את כל המצגת לוורד בכדי שאוכל לצמצם את המספר הלא נורמלי של הדפים וגודל הכתב למספר נורמלי עם כתב נורמלי ומסודר. האם ישנה המרה או דרך לעשות זאת בכל צורה שהיא? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  24. Started by בזיק,

ןאם כן, איזו מומלצת? יש לי כרגע free Ram xp. האם היא טובה?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  25. יש לי בעיה או אפילו כמה בעיות באיסי. לפעמים הוא מתנתק ואז הפרח בצבע צהוב ולא קורה כלום אחרי זה אם אני מכבה אותו ומדליק שוב הוא כאילו מתחבר אבל כשאני לוחץ פעמיים על הפרח הוא פותח את החלון של הכנסת מספר וסיסמא ואז התחבר...וחוזר חלילה דבר שני יש כזאת תוכנה שאפשר לשלוח ממנה SMSים חינם כמו איסי?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.