תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, רציתי להפעיל היום את AD-AWARE 2008 אבל משום מה לא הצלחתי לבצע פעולת עדכון הנדרשת לפני סריקה. כשלחצתי על UPDATE קיבלתי הודעה שיש בעיה בחיבור שלי לרשת (ראה תצלום) וזאת למרות שאין שום בעיה כזו, כי אני גולש כרגיל. אם כך מה יכולה להיות הבעיה שאין אפשרות לעדכן? תודה ושבת שלום! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה והפעלתי בה סרט אבל אני רוצה להוסיף כתוביות איך אני עושה את זה? קישורים: הורדת התוכנה בחינם http://www.download.com/VLC-Media-Player/3000-2194_4-10267151.html
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
כל גרסא שדל אמיול שאני מנסה להתקין לא עובד ומה שעובר לא מתחבר ומה שמתחבר לא מוצא כלום!! חומת האש לא פעילה אני לא מבין מה הבעיה מישהו יכול לתת לי קישור להורדה שכן טובה וכן עובדת לא אכפת לי איזה גרסא....
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הי. החליפו לי לוח אם כי הקודם נהרס.. מישהו יכול למצוא לי לינק להורדה של הדריבר של הכרטיס קול הזה? בבקשה תעזרו אני מחפש כבר יומיים...
-
- 9 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני עובד עם ZA כבר הרבה זמן ושמתי-לב שכשהיא עובדת במקביל עם ה Emule היא טוחנת ים זיכרון. יש קובץ שהיא מריצה שנקרא vsmon.exe הוא מתחיל ב 5MB ווככל שהזמן עובר הוא רק גודל !!!! לאחר 12 שעות הוא הגיע לי ל 60 MB !!!!!! מישהו יכול לעזור לי ....
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
החלטתי לנסות את DC++ ואני לא מבין כלום בכל זה כן? אני מאחורי ראוטר אז הגדרתי בתוכנה את הפורטים tcp: 7004 ו-udp:7005 עכשיו אני מתחבר ל-hubs אני רושם שם של שיר עכשיו הקובץ נכנס להורדה אבל זה כל פעם רושם לי no slots available מה זה אומר ומה אני צריך לעשות שזה יוריד? דרך אגב ניסיתי גם לעבוד דרך חיבור ישיר מכיוון שחשבתי שאולי הראוטר חוסם או משהו אבל גם בלי ראוטר זה אותו דבר...
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
-
-
היי מה הדרך המהירה והפשוטה לחתוך קובץ mp3 כדי שישמש כרינגטון?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
משום מה כל פייל ויעדאו שאני מעלה נפתח דרך ACDSEE איך אני מבטל את זה? נכנסתי לפרופרטיז ולא ראיתי שום דבר שמבטל!
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
התקנתי במחשב תוכנות שונות {אופיס, אנטי וירוס ,וכו"} הבעיה שלי היא: שאין לי כרגע את הדיסקים של ההתקנה {setup}. שאלתי היא: האם ניתן לגבות את התוכנות המותקנות ולפרוס או לשחזר אותם במקרה של תקלה ללא הדיסקים {setup}?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
חיפשתי ברשת ולא ניתן להשיג אותה,אולי מישהו התקין אותה כחלק מהתקנת כרטיס הקול שלו?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
-
שלום! רציתי לדעת בעזרת אלו תוכנות מומלץ כיום להשתמש בכדי להגן על המחשב בצורה האופטימלית מכל הרעות שמציע האינטרנט (וירוסים, טרויאנים, רוגלות ועוד) הבנתי שהתקנת של תוכנות מסויימות יחדיו עלולים ליצור התנגשויות אשר גורמות לתוכנות לא לעבוד בצורה טובה. אלה תוכנות ההגנה שיש לי: symantec anti-virus מעודכן. ad-aware - מעודכן מה כדאי לי להוסיף? או למחוק? אשמח לעזרה תודה
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
המסנג'ר הזה מסנג'ר אותי ! הוא כבר שבועיים לא נכנס לחשבון שלי דרך התוכנה הוא אומר שלא ניתן כעת. למרות זאת אפשר להכנס דרך הWEB MESSENGER אז הבעייה היא לא בחשבון מה יש לזה ? אפילו התקנתי מחדש את הXP וזה עדיין ככה.
-
- 9 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
יש לי winrar, ניסיתי להוסיף קובץ לISO בגרירה (אמור להעתיק) אבל הוא כתב לי שאי אפשר. (רק לזיפ וראר) יש אפשרות אחרת? התקנתי כרגע תוכנת צריבה InfraRecorder, (נמאס נרו) אני אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי להבין את הדברים הבסיסיים בצריבה. אני יודע שזה קצת הרבה שאלות, אבל חשוב לי להבין פחות או יותר את האפשרויות שלי, שאני לא אעשה שטויות. (אם מישהו מכיר מאמר המתאים לשאלות שלי, מצויין) מה ישנה אם אני אצרוב במהירות הכי גבוהה או הכי נמוכה? מה זה simulation? מה זה Buffer inderrun protection? מה זה pad data tracks? מה זה Fixate the disc after writing? מה זה כל האפשרויות ב write method? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש דרייבר לכרטיס סקזי פרללי שהוא גם לרשת , מסוג QLOGIC ISP 1040B שהוא חדש יחסית לא הצלחתי למצוא :s05: אני מאוד אודה למי שימצא את הדרייבר . נ.ב - וינדוס XP כבר מצא חלק מהדרייברים ,אבל לרשת הוא לא מצא . מוזר
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הכנתי את העיצוב של האתר שלי בפוטושופ ועשיתי לו סלייסים והכל. בDREAMWEAVER: ואני לא רוצה שהטקסט יהיה על הBACKGROUND שהוא צבע יחיד..כמו שכן הTUTORIALS של פוטושופ מראים..אני רוצה שתהיה לי אפשרות לשים טקסט על תמונה כלשהי. זה אפשרי? אם כן מישהו יכול להסביר לי איך לעשות את זה בDREAMWEAVER או לתת קישור לTUTORIAL (אנגלית זו לא בעיה)
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיכולה לבצע שורה של פעולות כמו שבנאדם משתמש במחשב. לדוגמה: פתיחת מסמך, חיפוש מילה ספציפית, העתקה לתוכנת דואר ושליחה. משהו בסגנון של http://www.networkautomation.com/automate/architecture.htm התוכנה חייבת להיות freeware ועדיף שללא התקנה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
בעעעע יש מצב שבגלל שנגעתי בלוח אם הלך לי הכרטיס קול? כל הדרייברים מותקנים והמדיה פלייר והווינאמפ עושים כאילו הם מנגנים אבל לא שומעים כלום ניסיתי עם 2 סוגי רמקולים ואוזניות.. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתחבר להתחבר לאינטרנט דרך חייגן כמובן, אני רואה שהוא מנסה להתחבר אבל לא מצליח. ניסיתי לכבות את החומה והצלחתי, עכשיו אני מנסה לאשר דרך החומה שיאפשר לחייגן להתחבר אבל אני לא מוצא. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום כולם. יש לי בעיה רצינית: כפי שעולה מהכותרת, יש לי lag ענק ב-ventrilo. אתמול זה הגיע ל-3000 ping (היה גם גבוה מזה) כך שאני לא יכול להשתמש בתוכנה. אני מכניס את פרטי השרת ומנסה להתחבר. השרת הוא שרת קנוי שמוטעם ל-32 איש: כתובת: "ventrilo1.ldn.powervs.com", פורט: 5012 ויש סיסמא אבל זה כבר מדי פרטים. לאחר זמן מה (שאמור להיות מידי), אני "מחובר". כל מה שאני מסוגל לשמוע הם קטעי דברים ורעשים - הכל ב-3 דקות איחור! אין לי מיקרופון ולכן אני לא יכול לבדוק אם הם שומעים אותי. אבל אני לא שומע כמעט כלום ואם כן, אז כאמור באיחור עצום. אני מאחורי router של Edimax 7064A+g, אבל עשיתי virtual server ופתחתי את הפורטים הדרושים: 5012 של השרת עצמו ופורט נוסף שהוא ה-default של התוכנה - לא עזר. ה…
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הסרתי את norton internet security מכיוון שנגמרה לי התקופה של הרשיון, ולאחר הפעלה של המחשב השתנו לי השמות של הHD יש לי שני HD 30GB ו6GB . ה6 ג'יגה היה J אם אינ לא טועה והוא היה אחרי 5 המחיצות של ה 30 ג'יגה. לאחר ההסרה של NIS הוא פתאום הפך להיות D !! איך אינ יכול להחזיר הכל לקדמותו? ולמה הוא פתאום החליט "להתקדם" ?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
איך אפשר לראות את האתרים שפתחתי לאחרונה כמו שיש נניח בפיירפוקס ליד שורת הכתובות? תודה
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-