עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. צריך תוכנה למציאת פורטים (פתוחים\סגורים). פעם היה לי משו שקוראים לו advenced port scanner.. אם יש אותה למישהו שיביא לינק. או שיביא תוכנה אחרת

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by ranyr,

צריך שתתמוך בntfs ושתעבוד בווינדוס רצוי חינמית (לא partition magic)

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  3. Started by eladbu,

איפה אני משיג סקינים למסנגר בגרסה 7.0.0777 ולא כל הבטות שיש לנו כבר 3 חודשים? <צונזר. קרא את חוקי הפורום.> תודה!

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  4. Started by Freaky Styley,

הורדתי את זה, ואז פתאום לפני כמה זמן במקום השם של השיר, כתוב Idle, וזה לא פועל. מה לעשות ??? אה, והתקנתי כבר מחדש..לא עזר..

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  5. Started by rollita,

שתי שאלות: 1. התקנתי מסנג'ר 7 היום, אלא שבמקום לעדכן לי את המסנג'ר הישן הוא התקין את המסנג'ר מחדש כך שכעת יש לי 2 מסנג'רים במחשב. איך אני יכול להסיר את הישן? (ב- remove programs מופיע לי מסנג'ר 7 בלבד ולא הישן שבא עם XP) 2. איך אפשר להתמודד עם ספאם מטורף באייסי? כל יום אני מקבל הצעה למשחק שש בש וכל הכנסה להתעלמות וספאם לא עוזרת.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  6. Started by NaNdoS,

יש אפשרות לדעת מתי משתמש מסויים נשרם לאייסיקיו לפי המספר שלו? כלומר לדעת באיזה תאריך הוא נשרם? אפשר לעשות מעקב אחרי משתמש כדיי לדעת מתי הוא התחבר לאחרונה? תודה

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  7. Started by aXe,

לפני 8 חודשים יצרתי מסמך ושמרתי אותו תחת סיסמא. היום, מצאתי אותו שוב וניסיתי להזכר בסיסמא, אך ללא הועיל. הם ישנה דרך להכנס למסמך בכל אופן? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  8. צריך תוכנה שמקליטה את שולחן העבודה.. גם את המשחקים,התוכנות,הכל.. (עם קול) מישהו מכיר אחת?

9. בבקשה עזרו לי ומה שאתם אומרים שכדאי בבקשה הביאו לי לינק לזה כי אני לא יודע מאיפה להוריד תודה רבה! שוב תודה לכל העוזר.

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by kobibo,

יש לי שאלה ? לאחר שהמרתי קובץ מסוג Avi לפורמט DVD בעזרת התוכנה TMPGEnc 3.0 XPress איך אני צורב את מה שיצא לי לתקליטור של DVD והעזרת איזה תוכנה ?

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  11. שלום. יש ברשותי נגן MP3 שלא יודע להראות עברית (הנגן קורא את קבצי ה ID3). לא צפוי עדכון בקרוב. ידוע לי שישנה טכנולוגיה שיודעת לשנות עברית ל"Ivrit", למשל - "שלמה ארצי" יראה ככה: Shlomo Artzi. הטכנולוגיה הזו קיימת ומיושמת כבר כעת, לסטודנטים שבינינו באתר "Libagent" שאותו מכירים חלק מהסטודנטים. זהו אתר שמיועד לעדכן אוטומטית ספרים בספריה באוניברסיטה, ישנה אפשרות באפשרויות של המשתמש שהאתר ישלח לך את שם הספר ב"Ivrit" במקום ב"עברית", כך שספר כמו "מתמטיקה שימושית" יראה כך: "Mathematica Shimoshit". זה אומר שהטכנולוגיה (לא שאני מתכנת או משהו, אני לא יודע כמה זה מתוחכם) קיימת, והשאלה היא אם נעשה או אפשר לעשות בזה שימוש גם ל Id3. והחלפה אוטומטית של השמות שנמצאים בו. אשמח אם מישהו מכיר…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by nbd,

שלום יש לי בעייה בתוכנה הזאת. אני לא מצליח להיכנס לאף אייפי למרות שאנשים אחרים כן מצליחים זה נותן לי את הerror : [19:22:19] Connecting to 80.179.150.79:8767 [19:22:22] No reply from server Maybe the server is offline or maybe teamspeak is not running on it זה ממש מעצבן =\. ניסיתי לכבות את הפייר וול ואת האנטי ווירוס וזה עדיין לא עזר. בנוסף לזאת אני לא מצליח להיכנס לF.A.Q ולvisit our forum וVisit our website מה הפאקינג בעייה =( תודה מראש עריכה: יכול להיות שזה לא עובד בגלל שאין לי שום דפדפן שמוגדר כראשי? כי לפני כמה ימים התקנתי fire fox ולחצתי "כן" כשהוא שאל אם להגדיר אותו כדפדפן ראשי. ואז לא אהבתי את הפייר פוקס ומחקתי אותו ואין לי מושג איך אני מגדיר מחדש את הexplorer כדפד…

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  13. אני מנסה להתחבר והוא לא מתחבר לי הוא נשאר לי על מתחבר אני מנסה ככה 700 פעם אוליי מה אני עושה????? בבקשה תעזרו לי יש לי pandas 2003 על המחשב וגם spywer והווינדאוס שלי זה sp 2 בבקשה עזרו לי מה אני צריך לעשות ואם לנטרל איך עושים את זה... תודה מראש!@

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  14. Started by darkman,

חיפשתי בגוגל וכל תוכנה שהורדתי היא עשתה (ERROR גם כאשר ניסיתי להמיר קבצים שונים) בקיצור ניסיתי איזה 5 תוכנות ואך אחת מהן לא עבדה מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה טובה?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. מה עושים השאלה בכותרת.

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  16. Started by neil4,

וזאת התוכנה היחידה שאני לא רואה בה עברית , והכל טוב ב REGIONSL SETTINGS כל הפומנים מותקנים הכל בסדר.רק בתוכנה הזרת זה קורה שזה הופך לגיבריש ,איך אפשר לסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  17. Started by THX,

מישהו יודע על איזה פורט בעצם מתבצע עדכוני הוירוסים בתוכנה?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  18. Started by Moti11,

שלום האקספלורר שלי פתאום עושה כמה בעיות מוזרות 1. מסרב להוריד קבצים 2. לחיצה על כפתור ימני של העכבר לא עושה כלום (אמורה לפתוח תפריטים) 3. אי אפשר לגזור ולהדביק גם בעזרת המקלדת (מה שכן אפשרי בWORD מסנג'ר וכו) 4. לא נותן להוסף אתר למעודפים בנוסף כשאני מנסה להדפיס המדפסת טוענת שהיא לא מוגדרת והכל נתקע הרצתי אנטי וירוס מעודכן (AVP) וחיפשתי רוגלות (AD-AWARE) ולא נמצא כלום! ניסיתי גם להתקין מחדש את המדפסת וכלום! בבקשה אני משתגע! עוד שנייה אני מפרמט הכל!

• 7 תגובות
    • 615 צפיות
  19. אני בבעיה סיימתי לבנות אתר והכל בפרונט פייג' אבל נותרו לי שתי דברים שתי סלייסים שאחד אני רוצה לעשות אותו אימייל (שליחת אמייל למנהל האתר) והשני אני רוצה לעשות אותו כהוספה למועדפים. איך אפשר לעשות את כל זה באימייג' רדי? :s05:

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  20. Started by emperor,

שלום! לפני שבוע קניתי מחשב amd 3200 חדש. הרצתי עליו את התוכנה ושני דברים לא ברורים לי, בקטגוריה של הבנצ'מארקים של המעבד כתובoptimisation override has been engaged on this cpu האם זה אומר שמבוצע עליו אוברקלוק. הוא עובד במהירות 2000 mhz. הבעיה השנייה היא בטמפרטורה, התוכנה רושמת שהלוח והמעבד זוכים לטמפרטורה נוחה 25 מעלות אך הספק נמצא תמידית ב71 מעלות, איך זה יכול להיות יש לי מארז קוברה של ריידמאקס בעל 3 מאוררים 80 מ"מ , כאשר אני מצמיד את היד המארז ממש קריר ולא חם בכלל. 71 מעלות זאת טמפרטורה מאוד גבוהה והייתי שם לב לכך לא? אולי המודד טמפרטורה התקלקל המפרט כולל amd3200, GA-K8N F9,120 sata w.d,512 A DATA,ספק 420w תעזרו לי בבקשה בקשר לשתי הבעיות הללו

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  21. Started by eladbu,

אני מעוניין לדעת איפה מאוכסנות כל ההודעות שיורדות לי לאוטלוק? לאיזו ספריה?

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  22. Started by Lethal_Acid,

שלום רב! אני צריך תוכנה כידי להקטין גודל של תמונות מ מגה ומשהו ל חצי מגה ואף פחות. אני יודע שזה יפגע באיכותן אבל בכל זאת אני צריך תוכנה כזאת. תודה מראש L.A

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  23. Started by Stanly,

בסוף תקופת הניסיון ניסיתי למחוק את הבבילון שיש לי דרך לוח הבקרה- add/remove programs התקנתי מחדש אך כניראה שכמה קבצים או תיקיות נישארו למרות שמחקתי כי כאשר התקנתי מחדש הסתבר לי שעדיין המחשב "זוכר" את התוכנה ואת זה שעברה תקופת הניסיון. 1. איך אני מוחק את התוכנה כולה?! 2. איך אני מתקין את התוכנה מחדש מבלי שהמחשב "יזכור" את תקופת הניסיון שניגמרה?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by tania131,

בבקשה עזרה הורדתי BITTORENT ...וזה מוריד מהר יותר מהאימיול והכול..אבל איך פותחים את הקבצים של ה TORRENT? זה מוריד מלא מלא קבצים כמו RAR וכל מיני איך בסוף מחברים אותם להתקנה רגילה???

• 11 תגובות
    • 12.3k צפיות
  25. Started by wolf_silver,

אני רוצה להפעיל 2 מסנג'רים בו זמנית... כיאילו את המסנג'ר החדש... ששניהם היו חדשים.. לא את הישן (שאתה מקבל עם הוינדוס) והחדש ... תודה רבה לכול העוזרים אני מחפש לזה כבר איזה 50 שנה פיתרון תודה רבה אנשיםםם

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים