עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. תקשיבו. אני משתמש בנורטון אנטי ווירוס וגם בנורטון פיירוול. ובזון אלרם. גם כשאני מכבה את שלושתם יש עדיין סממנים שיש לי עדיין פיירוואל. כמו שאני לא מצליח לעדכן את הAll seeng eye אני לא יכול לקבל קבצים באייסיקיו. בדקתי ואין לי את הפיירוואל המובנה בחייגן השאלה שלי האם יש אולי פייוול שאני לא יכול לכבות תוכלו בבקשה לעזור לי? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  2. אני צריך תוכנה שמשמיעה מוזיקה וקליפים וחולי............ כי הWindows Media Player התחיל לשעמם אותי והוא גם התחיל להאט לי תמחשב . המלצות יתקבלו בברכה .

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Atex,

שלום! סיימתי לפרמט !! עכשיו אני רוצה לנעשות דפדפן חדש..עד היום השתמשתי ב AVANT,דפדפן דיי טוב מצעיה הרבה קל לשימוש. היום חשבתי להתקין FireFox אבל שמעתי שגילו שם פריצה גדולה או משהו כזה שלא ממש הבנתי אז חברים מה אתם אומרים שכדי? תודה על התמיכה!

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני מחפש בדחיפות תוכנה אשר יכולה למחוק ולצמצם כביכול למקסימום את מערכת ההפעלה. אני חושב שראיתי פעם תתוכנה הזאת איפשהו אבל אני לא זוכר את שמה הסיבה שאני רוצה אותה היא להאצת מחשב שעליו מופעלת מערכת של win xp כשהמחשב הוא בלי מעבד וזכרונות גדולים, ולמעשה כרגע מפעיל די בכבדות את מערכת ההפעלה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? או שמא יש למישהו פתרון יעיל יותר להפעלת מערכת ווינדוס xp על מערכת חלשה?

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  5. Started by ras81,

שלום התקנתי את התוכנה (azureus) אבל הבעיה היא שהיא לא מוריד לי, הכל על 0! ביטלתי את האנטיווירוס וזה לא עזר. מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  6. Started by eladbu,

האם ניתן דרך נרו הכי חדש לעשות מסך פתיחה שיוכל לנווט דרך קבצי תמונות ומוזיקה עי תפריטים כמו העניין של לעשות סרט DVD עם מסך מעוצב! יש לי את הגרסה הכי חדשה של נרו עם נרו אקספרס וכמובן צורב DVD אשמח אם תסבירו לי כי אני יודע שאפשר או סרט וידאו או תמונות עם מסך פתיחה? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  7. יש לי הרבה סרטים בפורמט רחב (16:9), ואני רוצה לגזור אותם למסך מלא(4:3), עם איזה תוכנה אפשר לעשות את זה ?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת איזה AntiVirus אתם ממליצים עליו וגם איזה פיראוול אתם ממליצים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by mosheli,

יש לי פירוול של מיקרוסופט שבא עם SP2 התקנתי נורטון אנטי וירוס 04 שגם בו יש פיירוול כחלק מהחבילה. אילו מן השניים להשאיר?

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  10. שלום לכולם... יש לי מחשב נייד IBM T30 עשיתי טעות חבל על הזמן ושמתי סיסמא... ושכחתי אותה עכשיו ממש כשאני מפעיל את המחשב הוא מבקש סיסמא והוא לא נכנס לביוס אפילו כי הסיסמא קודמת לזה ובחברה אמרו לי שצריך רק להחליף לוח אם... לדעתי זה לא הגיוני בגלל שחייבת להיות איזה סיסמא אוניברסלית שתפתח את זה יש למישהו מושג מה אפשר לעשות? ניסיתי לאפס את הביוס לא יצא כלום הוצאתי והכנסתי לא עבד... עשיתי פלוס ופלוס ולא התאפס...

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  11. יש לי הרבה קבציי AVI שאני רוצה להפוך אותם ל-DVD כולל תפריט כדי שיפעלו על DVD רגיל שלא קורא AVI אם יש תוכנה חינמית שעושה את זה אני אשמח לשמוע

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. כי אני קונה מחשב ואני רוצה ישר אחרי שאני יפעיל אותו לראות שבאמת כל החלקים שבחרתי באמת במחשב שלי ואני מתכוןן למשל ללוח האם כרטיס מסך עם זה נותן את כל הפרטים שלהם למשל איזה חברה כמה ביט ובמעבד איזה סוקט וכל שאר הפרטים הקטנים אבל החשובים

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  13. Started by 888,

איזה פירול יותר טוב ? של מקאפי או של zone alarm? או אולי יש פירול יותר מהתוכנות שציינתי.? הפירול שמישהו פורץ לך נותן לך את הIP של מי שפורץ לך?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. תנו אתר של האנטי וירוס NOD32

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  15. http://www.ngohq.com/files.php?go=giveme&dwn_id=20 נסו ותהנו מהבדל עצום בעוצמת שמע, במיוחד בבאס (צלילים נמוכים). תודות לקבוצת NGO

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  16. Started by tombcatz,

טוב,יש לי דיסקים מקוריים של מוזיקה [וממש לא חשוב לציין איזה..] לפני כמה חודשים קניתי נגן MP3 של ריאו [RIO CALI...מומלץ בחום לכל מי שמחפש נגן מבוסס פלאש] עד עכשיו השגתי את המוזיקה לנגן שלי בדרכים שלא אציין פה [תנחשו לבד איך : ] אילא שעכשיו אני רוצה להכניס כמה שירים מהדיסקים שלי לנגן...הבנתי שיש צורך לבצע קודם ריפ לדיסק לפני העברת הטראקים...כיצד אני מבצע ריפ?ואיך אני מעביר את השירים אח"כ מהדיסק לנגן? תודה לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by SupeRnovA,

שמתי לב שדי הרבה אנשים משתמשים בה מה היא עושה? תודה.

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  18. אני מתחבר לאינטרנט דרך 013 וכבלים. ל 013 (ברק) יש חייגן שהוא גם מבצע בדיקת דואר כל כמה דקות. איך אני מבטל את בדיקת הדואר האוטומטית ?? (זה ממש הצליח לעצבן אותי) תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  19. אני לא מתעסק הרבה עם התוכנה, אבל אם כבר אני פותח אותה פעם ביומיים אז נראה לי עדיף שתיהיה תוכנה טובה ומתוחכמת * אני לא מעוניין להחליף לגירסא כבדה יותר, יש לי רק 512מגה ראם, ואני לא רוצה שפעולות ימשכו יותר זמן. * אני ממש לא רוצה להחליף לגירסא שאני לא אמצא את הידיים והרגליים בה, בקיצור אם נוספו אפשרויות אז שהאפשרויות הרגילות ישארו במיקום הנוכחי. הפוטושופ שלי לא כזה ענתיקה (7.0.1) האם יש לי סיבה להחליף לאחד חדש יותר? ואם כן, לאיזה גירסא.

• 10 תגובות
    • 858 צפיות
  20. אני מחפש תוכנה כזו שאני איתן לה כתובת של אתר והיא תדע להוריד ממנו קבצים למשל עם סיומת מיוחדת גם אם אין איזה קישור להורדה של הקובץ אבל הוא נמצא על מחשב האתר אבל אל תתנו לי את webzip כי היא לא מתאימה לי

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  21. יש לי תוכנה לפאלפון שממנה אפשר לישלוט על האימיול ... בישביל להתחבר היא מבקשת Cilent ID ו Password של האימיול ... עכשיו איך אני יודע מהם ?????? (בהנחה שלא נגעתי ולא שיניתי אף פעם סיסמא) בתודה עמית

22. Started by שמיל,

יש לי בעיה באיי סי קיו שאני לא יכול לקבל קבצים מישהו אולי יודע למה זה קורה ואיך אני פותר את זה. כשאני מנסה לקבל קובץ זה כאילו פותח את המסך של הקבלה אבל זה פשוט לא זז אחרי זה

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  23. Started by Wood-Elf,

חינמית *רצוי לתמיד*, שניתן להקליט בה לכמה דקות ארוכות (למשל 10 דק'). ואם יש, אז גם שניתן להקליט בפורמט שונה מWAV. טודע.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים