עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by efod26,

שלום, אני מחפש תוכנה שיכולה לקבל מס' קבצים ולהכין קובץ התקנה אשר יוכל לרוץ בכל מחשב אחר אם מישהו מכיר משהו טוב שיעדכן. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  2. Started by My_Name,

אתמול, התקנית את התוכנה והפעלתי איחוי בו זמנית לכל שלושת הכוננים שלי. המחשב נתקע קצת אז עזבתי אותו והבאתי לתוכנה לעשות את העבודה שלה.שחזרתי הוא היה ממש תקוע אבל התוכנה כבר סיימה את כל שלושת האיחוים אז עשיתי הפעלה מחדש והופיעה לי הודעה שהמערכת שוחזרה עקב שגיאה חמורה. מאז, המחשב נתקע בלי סוף בתוכנות מסוימות, וגם בפעולות פשוטות (כמו למשל עבודה עם הרבה חלונות פתוחים וביצוע של החלפת שם לתיקיה, יצירת תיקייה ועוד). הפעלת את הסריקות שוב (אחת אחת הפעם), השתמשתי באחוי של וינדוס וגם ב-Auslogics Disk Defrag . והמחשב עדיין נתקע הרבה פעמים (מה שבחיים לא קרה לי - המחשב חדש). מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  3. שלום, הבעיה שלי התחילה כאשר נעלמו לי הכוננים האופטיים. מצאתי פיתרון שעבד והחזיר אותם במיקרוסופט http://support.microsoft.com/defaul...kb;en-us;314060 אבל מאז הכיבוי של המחשב לא עובד. (מתבצעת יציאה מסודרת מחלונות, מתקבל מסך windows is shutting down) ואז נשארת תמונה כחולה כמו לפני שהמחשב נכבה אך בלי שהוא כבה בפועל. אם אני עושה sys restore בעיית הכיבוי נפתרת אך הכוננים שוב נעלמים... אודה למישהו שמבין ב-Registry מה עוד ניתן לעשות עם upperlink ו-lowerlink או לתת פיתרון אחר או לבעיית הכוננים הנעלמים או לבעיית הכיבוי. דרך אגב הכוננים כן מופיעים במנהל ההתקנים עם שגיאה (!) מספר 41. וניסיתי גם לכבות ב-Safe Mode אמנם כבה, אך כשחזרתי למצב רגיל לא כבה. תודה מראש, ליאור

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  4. <p>טוב אז הנה לינק לסיקור של התוכנה <a href="http://www.lhnet.co.il/modules.php?&name=Edonkey&d_op=viewdownloaddetails&lid=29584&archive=&ttitle=%D7%90%D7%96%D7%95%D7%A8_%D7%97%D7%99%D7%A5_/_BufferZone" rel="external nofollow">http://www.lhnet.co.il/modules.php?&name=Edonkey&d_op=viewdownloaddetails&lid=29584&archive=&ttitle=אזור_חיץ_/_BufferZone</a></p><p>אחרי שקראתי את הסיקור אני חושב שזו אחת התוכנות!</p><p>ועוד פיתוח ישראלי?... נשמע ממש טוב,</p><p>תקראו תורידו ותנו חוות דעת</p><p>אני מוריד.</p>

5. Started by SixKiller,

כרגע צרבתי דיסק דיוידי Data-DVD הכנסתי כמה סרטים לדיסק.. כל סרט בתיקייה נפרדת עם קובץ srt .. תרגום... ואני לא רואה תרגום בסרטים... למה?.. בגלל שצרבתי על Data?.. אם אפשר עזרה בקשר לאיך לצרוב סרט עם כתובית.. תודה מראש... שתהיה לכולכם שבת שלום ולילה טוב ***"רואה"... לא "רוצה"***

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  6. מישהו מכיר תוכנה קלה, נוחה ופשוטה לנעילת המחשב בעת הפעלתו?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  7. Started by ruff stuff,

שלום אנשים עשיתי ריסטור למערכת אחרי פעולת v cleaner שהסיר לי וירוס מסוג סוס טרויאני. אחרי ריסטרט למחשב אני רואה שכל כניסה שלי לפורומים מסוימים כל הסיסמאות שלי נימחקו וגם שם המשתמש שלי אז אני שוב צריך להתחבר ולך תשבור את הראש מה היתה הסיסמא. למה זה קורה??????? ושוב כדי להיות סגור על העינין צריכים לשים וי כדי לנתק את הריסטור ואז להוריד את הסימון נכון? עוד שאלה איך מבטלים את האפשרות של החלון שעולה לחיבור לאינטרנט ? אני רוצה לעשות את זה ידנית. מקווה שתעזרו תודה.

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  8. Started by carman6,

אני צריך דרייברים כלליים לכל המחשב ובמיוחד ללוח האם- יש לו שם מוזר- to be filled by o.e.m תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  9. כוונתי היא שחיברתי HD נוסף למחשב שיושב בו מערכת הפעלה עם Outlook Express,ואני רוצה לשלוף את הפנקס כתובות משם,איך אני עושה את זה? אשמח לעזרה תודה רבה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  10. Started by aivengo,

IE - לא פותח שום אתר, גם ברשת מקומית. WMP - מסרב לפתוח קבצים ישירות מהאינטרנט או סטרימינגים, כל הוידאו קליפים המובנים באתרים גם אינם עובדים, וזה נורא מעצבן. לא שונו שום הגדרות באופן ידני בIE או WMP. מה שכן, אני חושב שהם נדפקו לאחר אחת מהניקיונות של חלונות לפני כשבוע. מישהו נתקל במשהו דומה ומצא פתרון? למישהו יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  11. Started by zahiz007,

שלום, כאשר אני שומע בITunes אחרי מספר שירים \ דקות פתאום הוא מתחיל להריץ את השירים מהר (מסיים שיר ב15 שניות~). יש למישהו רעיון מה יכול לגרום לזה?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  12. ניסתי עם אלכוהול ניסתי עם d tools אני טוען את הקובץ בתוכנה והוא לא מגיב הקובץ הוא .Call.Of.Duty.4-Razor1911 קובץ של 6 גי'גה מה עושים יש פתרונות חברה אני נואש כבר

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  13. מישהו יודע למה אי אפשר להוריד איתה יותר דברים? היא לא מביאה לי להוריד שום קליפ שום דבר אומרת שכל הכתובות חסומות וכ"ו יש משהו מקביל? רק לא האתרים המגעילים האלה שצריך שעה בשביל להוריד שיר אחד מסכן..

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  14. Started by shimon1,

לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אבל בכל מקרה.. יש לי בעיה בוידוס והוא עושה לי מסכים כחולים ישר על עליתו וזה כולל במצב בטוח ככה שאין לי גישה למחשב אז רציתי לפרמט. יש לי דיסק קשיח SATA ולפני הפירמוט אני צריך להכניס דיסקט מיוחד..ואין לי מושג איך לעשות אותו ומאיפה משיגים אותו..יש לי לוח אם של GIGABITE ויש לי את הכל הדיסקים שהגיעו עם המחשב.. בבקשה עזרה זה דחוףף תודה מראש..שמעון

• 8 תגובות
    • 609 צפיות
  15. הורדתי איזשהו משהו שמחולק למספר קבצי RAR לפני שהספקתי להוריד את החלק האחרון, השרת מחק את הקבצים ביקשתי ממישהו שיעלה שוב, והוא העלה אבל עם סיסמא אחרת מהסיסמא שהיתה לקבצים קודם לכן עכשיו יש לי את כל הקבצים, אבל אם אני מנסה לעשות Extract דרך הקבצים הראשונים הוא נותן לי הודעה שהסיסמא לא נכונה בקובץ האחרון [הוא פשוט מפסיק את התהליך בלי לבקש ממני סיסמא חדשה או משהו] למישהו יש פיתרון? תודה

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  16. Started by Spider76,

שלום ידוע למישהו אם קיימת גרסאת 64 ביט של WINRUNNER ? יש בעיה בהתקנה של התוכנה (נסיון של 30 ימים, לפני ראיון עבודה...) על ויסטה 64 ביט..

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  17. Started by Lirux,

הביאו לי דיסק די וי די שיש בו צילום ממצלמת וידיאו בפורמט vob. אני צריך לחתוך מהדקה ה20 עד הדקה ה-40... איך אני עושה את זה? ממש דחוף יש לי פחות משעתיים. תודה, לירן.

18. Started by CobraBoy,

הורדתי משחק ואחרי שאני מחלץ את כול החלקים מקיבצי הראר אני מקבל 80 חלקים ואין שמה קצבי ISO או BIN כלומר אני לא יכול לעשות MOUNT ל דיימון טולס ,אז אם אתם יכולים לעזור לי ולהסביר לי איך להפוך את כול החלקים האלה לחלק אחד של BIN או כול קובץ אחר שהדיימון יוכל לקרוא? תודה אגב יש שמה קובץ אחד שהסיומת שלו SFV אני נסיתי לעשות לו MOUNT עם דיימון אבל זה לא עושה כלום :'(

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  19. שלום שלום יש לי בעיה התקנתי לא מזמן symsntec antiVirus ועכשיו כשאני רוצה לעשות liveUpdate זה לא נותן לי לעשות. ניסיתי לעשות פה חיפוש בפורום ולא כ"כ מצאתי. נ.ב התוכנה מקורית וחדשה

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  20. Started by AC/DC,

האם תוכנה זאת היא טובה ? לפי החיפוש היא מצוינת אני שואל שוב שיהיה לי מסודר ונקי + דעות חדשות אז חבר'ה תענו לי כי אבא שלי קנה לי עותק ואני רוצה ליראות אם כדי לי להתקין תודה רבה לעונים

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  21. Started by asdasdasd,

זה מה שקורה כל פעם כאשר אני סוגר את מוזילה ודבר שני שהכי מטריף אותי זה שאני לא רואה שום אפשרות לעשות כך : כאפשר אני פותח חלון חדש הוא תמיד נפתח ב מוזילה על MAXIMIZE אין שום אפשר לעשות שייפתח לפי הפעם האחרונה שכיוונתי אותו ? (בערך כ שישית מן המסך כמו שניתן לעשות באינטרנט אקספלורר)

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  22. Started by Alexkmr,

א. באופיס הרגיל יש אפשרות שכותבים באנגלית אז זה עושה אוטומטית שהמילה תתחיל עם אות גדולה או קטנה, איך עושים זאת באופן אופיס? ב. יש אפשרות לכתוב מעל מילה? (לדוגמה אני כותב משהו באנגלית ואני רוצה מעל המילה שאני לא מבין לכתוב פרוש בעיברית-בפונט מוקטן).

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  23. היי, אני מעונין להפוך את Firefox 4.0.1 לדפדפן ברירת המחדל שלי,לאחר שימוש בIE9,עקב התרשמות לטובה מפיירפוקס. -שאלתי היא:איך אני מסדר שם את הסימניות,בדיוק לפי סדר הופעתם בIE9 (ידועה לי אפשרות הייבוא מIE9). תודה רבה מאוד מראש,וסליחה על הבורות...

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  24. Started by Yehudaa,

חג שמח מצורף למטה תמונה של פלייליסט אני רוצה שליד כל שיר יצוין הביט רייט שלו איך אני עושה את זה ? תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  25. Started by nononinette,

יש לי נורטון גרסת 2007, וב SETTINGS כאשר ההגנה נגד תולעים באינטרנט (INTERNET WORM PROTECTION) מופעלת, אני לא יכולה להתחבר לאינטרנט. (הכוונה לחיבור ממש ולא רק גלישה אחרי החיבור). דיברתי עם נטוויז'ן שלא יכלו לספק לי פיתרון, והפנו אותי לתמיכה של סימנטק, רק שעוד לא הצלחתי לדבר איתם, זה אכשהו תמיד חוזר לנטוויז'ן. בקיצור קצת נשבר לי, בנתיים ההגנה נגד תולעים מכובה ואני גולשת רגיל. השאלה שלי היא האם יש למישהו פיתרון לזה? האם זה נורא שההגנה לא פועלת? מה לעשות? תודה

דיונים חדשים בפורומים