עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by SHAY951,

לכל מי שמכיר את התכנה ויודע איך להשתמש בה. אני פותח סרבר (מעלה תקייה לרשת), אני נותן את הכתובת שמופיעה לחבר שלי כדי להעביר לו קובץ מסוים, אבל שהוא נכנס לכתובת, הדפדפן לא מסוגל למצוא את הדף. יש לציין שאני יכול להכנס לדף ולראות אותו, אבל זה לא עוזר לי ממש. אם מישהו יודע מה אני אמור לעשות כדי שגם הוא יראה את הדף ויוכל להוריד, שיגיב בבקשה. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  2. היי התוכנה GETRIGHT 6 מותקנת אצלי ואני לא מצליח להסיר אותה.... לא דרך הלוח בקרה ולא עם תוכנה מיוחדת שמורידים להסרה של תוכנות בכל מקרה ברגע שאני לוחץ על הסרה בלוח בקרה אני מקבל דבר כזה: http://i13.tinypic.com/4h914cy.jpg אני בוחר UNINSTALL ואז פשוט נפתח לי הדפדפן ושם רשום שהתוכנה הוסרה וכמובן שהיא לא.... איך אני נפטר מהדבר הזה????? תודה

3. אני רוצה להראות את הסרטון הזה למישהו שלא הכי טוב באנגלית, אז חשבתי אוליי יש תוכנה שאני יכול להריץ בזמן הסרטון והיא תעביר טקסט בתחתית המסך כמו כתוביות וככה יהיה לסרטון תירגום. חשוב שהתוכנה תתמוך בכתב עברי וחזוב שהפונט יהיה מספיק גדול... +, לא הבנתי מה המילה שהוא אומר שמתראת את הנוזל השחוק הסמיך הזה ששופכים על הריאה..? http://bidur.finder.co.il/media/fullscreenpage15144.html

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  4. Started by tomer_et,

שאלה פשוטה - האם אין דרך לבטל את חסמיה של פקודות JAVASCRIPT בפיירוול של Norton Internet Security. ניסיתי לחפש בפורום אבל לא מצאתי... הדבר היחיד שעובד אצלי בקטע הזה זה לבטל את הפיירוול כשאני צריך ללחוץ על פקודה כזאת - כמו שמיעת רדיו או ספם פתיחה של חלונות באתרים. אין פיתרון לבעיה הזאת בהגדרות של Norton Internet Security ?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  5. Started by ilia121,

אהלן, אני מחפש תוכנה שתעזור לי לקטלג ולסדר את כל ה-ID של ה-MP3 שלי על המחשב. בנוסף אני רוצה שהיא תדע לחבר את כל האלבומים ביחד כך שלכל MP3 יהיה את אותו המידע של האלבום עליו. אשמח להמלצות, תודה!

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  6. Started by omemo,

שלום לכולם.. לאחרונה ה-windows update מבקש להוריד איזשהו "עדכון אבטחה מצטבר" מסויים (cumulative security update for internet explorer for windows xp (KB896688 אחרי שהעדכון הורד, זה מנסה להתקין אותו - ואז אני מקבל את ההודעה: Initializing installation... done! Installing Cumulative Security Update for Internet Explorer for Windows XP (KB896688) (update 1 of 1)... FAILED. Updates were unable to be successfully installed. חיפשתי בקשר לזה ומצאתי כל מיני בעיות דומות, אבל לא בדיוק הבעיה הזאת... והפתרונות תמיד היו לעשות boot נקי מ-msconfig וכאלה, אבל אלו הדברים הראשונים שניסיתי... וזה לא עזר. מישהו יודע מה הבעיה? תודה.

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  7. Started by roxnity,

אחרי הפרמוט שעשיתי, גיליתי שעשיתי רק את המחיצה C עם 65GB ואת המחיצה D שהיא אמורה להיות עם עוד איזה 400GB שכחתי ליצור. מה אני עושה ? יש איזו תוכנה שיכולה לעזור לי ?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  8. Started by J.allmighty,

אני צריך תוכנה שתשב בטריי (בלבד) ותודיע לי על קבלת מייל חדש יש דבר כזה ?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  9. שלום. מישהו אולי מכיר תוכנה שיכולה לעשות סדר בכל הבלאגן של השירים במחשב. נגיד יש שירים ששמות שלהם רשומים מגעיל כזה ועם מסםרים לא קשורים וכל מיני דברים לא אסטטים בקיצור. אז חשבתי אולי יש תוכנה שיכולה לסדר את השמות של השירים...???? ואולי מישהו יכול גם להפנות אותי לעוד פורומים בנושא של מוזיקה...? תודה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  10. חיברתי למחשב הארד דיסק (בנוסף לזה הקיים כבר) שעושה בעיות... תוקע את My Computer, וכשזה סוף סוף נכנס אי אפשר לעשות כלום עם ההארד דיסק, הוא גם לא מגיב לתוכנה Backup שנמצאת ב Start >> Programs >> Accessories << System Tools אני ממש חייב לגבות דברים משם יש תקווה?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  11. Started by AC/DC,

האם תוכנה זאת היא טובה ? לפי החיפוש היא מצוינת אני שואל שוב שיהיה לי מסודר ונקי + דעות חדשות אז חבר'ה תענו לי כי אבא שלי קנה לי עותק ואני רוצה ליראות אם כדי לי להתקין תודה רבה לעונים

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  12. Started by most,

שלום, יש לי קובץ אימג' ape עם ה cue שלו אבל צריבה לא מצליחה ככה (התוכנה מבקשת את ה wav המתאים) איך מתקדמים??

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  13. שלום לכולם. זה הסיפור: בדרך כלל אני לא נמצא בבית בסופי שבוע ולפעמים גם בתחילת השבוע. בזמן שאני לא בבית כל הדיסקים שלי חשופים להרס טוטאלי של האחים הקטנים, וחוץ מזה לפעמים הם צורבים את הדיסקים האלו מבלי שאני יודע לחברים שלהם.. בין אם אלא תמונות, דיסק גיבוי של סרט כלשהו או סתם חומר רגיש. לכן בזמן האחרון אני מביא חלק מהדיסקים לחבר בשביל שרק "ישמור" עליהם, אך הבנתי שלפעמים גם הוא צורב אותם, ואני לא ביקשתי ממנו שיהיה לי "גיבוי" גם אצלו, אין לי בעיה שהוא יעיין בהם.. סרטים.. תמונות.. אבל אני לא רוצה שהוא יצרוב אותם. לכן רציתי לישאול אתכם אם אתם מכירים תוכנה\דרך\שיטה\טריק אשר תקשה עד כמה שיותר על צריבת הדיסק? *המציקים הקטנים והחבר שלי לא טובים יותר מידי במחשבים, הם לא מודעים…

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  14. אני מחפש קליינט FTP שיראה לי נפח של תיקיה (mb) בשביל לדעת כמה מקום פנוי נשאר לי בחשבון תודה.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  15. אם יש עוד נוספות אשמח לשמוע המלצות וביקורות בעיניין ... עשיתי חיפוש כאן לתרד שנפתח לפני שבוע אבל לא מצאתי נראה לי שדיברו שם על עוד איזה תוכנה אבל אני לא מצליח להזכר איזו ...

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  16. שלום לכולם , קניתי מחשב חדש משהו מפחיד לדעתי ואני מחפש תוכנת אנטי וירוס להגנה על המחשב אשמח אם תעזרו לי לבחור ותמליצו על תוכנות טובות . את המפרט שלי אפשר לראות כשלוחצים על : "מפרט מחשב".

17. Started by viper_sb,

שאני להכניס SERIAL הוא רושם לי scheduled server maintenance has prevented you from activating Trend Micro Internet Security Pro. מה אפשר לעשות ?

18. למשהו יש תוכנה טובה ...לא חדשה מידי אני רוצה משתמשים...תוכנה שאני יוריד בה תו=כנות גדולות בעיקר

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  19. שלושת הWINAMPים הם: Winamp 5.02 Full Winamp 5.02 Pro Winamp 5.02 SnowPatrol יש לי את שלושתם אני לא יודע מה להתקין מביניהם הSNOWPATROL הוא 6.5 מגה בערך השאר 4.5 בערך . . . HELP ME

20. יש לי לוח של אסוס A8N-SLI Premium שיש לו כרטיס קול Realtek ALC850 8 CHANNEL CODEC . הורדתי את הדרייבר הכי עדכני שיש באתר של ASUS והתקנתי אותו . המחשב מחובר לרסיבר שלי דרך כבל אופטי. אבל הכרטיס מוציא רק סטריאו ואני לא מצליח להוציא ממנו אפילו 5.1 ערוצים. אני בטוח שזה משהו בהגדרות של הדרייבר או התוכנה של הכרטיס כי כשאני מחבר את הדיוידי שלי לרסיבר הוא כן נכנס למצב של 5.1 DOLBY DIGITAL תודה למי שיוכל לעזור לי..

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  21. Started by eyal.s,

שלום, אתמול קיבלתי כרטיס חדש 450GTS, התקנתי דרייבר 270.61 אבל משום מה אין לי AA לא במשחקים ולא בווינדוס. אני משתמש בNhancer כדי לעלות את הAA במשחקים אבל שוב, אני לא יודע למה, אבל גם למשחקים אין AA. הנה תמונה מהדסקופ שתעזור לכם להבין מה אני רואה...: אני אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  22. Started by banara,

פירמטי את המחשב ושאני מתקין את הדרייבר של כרטיס קול זה עושה לי בעיות : לא נכנס לי לדברים , לא עולה ה explorer.exe בהתחלה ועוד ... אז אם מישהו יכול להביא לי דרייבר מעודכן , תודה. איזה דריבר: כרטיס קול. שם הדרייבר (חברה): RealTek . דגם: Audio Adapter Realtek ALC883 @ nVIDIA MCP61 - High Definition Audio Controller . סוג ה-WINDOWS: וינדוס XP . אפשר שיהיה לי סאונד בלי הדרייבר ?

23. מישהו מכיר תוכנה שמתקנת את הקובץ (בעברית)? התוכנות באנגלית לא ממש עובדות....

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  24. Started by exXxTreAm,

איך אני שם כתוביות בסרט עם סיומת rmvb

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  25. Started by BandiT,

יש לי פיירפוקס+אינטרנט אקספלורר. עכשיו ישנה בעיה מוזרה, כל פעם שאני מדליק את אחד הדפדפנים אז אין לי אינטרנט, אני נאלץ לבטל בדפדפן עצמו הגדרות פרוקסי ואז חוזר האינטרנט. עכשיו כל פעם מחדש שאני מפעיל את הדפדפן הוא כותב לי מחדש את הגדרות הפרקוסי ולכן זה לא נכנס לאתרים, אני נאלץ כל פעם מחדש לבטל את ההגדרות וזה חוזר מחדש כל פעם, איך ניתן לעשות שזה לא יופיע לי אף פעם, זה קורה בשתי הדפדפנים.

• 1 תגובה
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים