עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by erezMASTER,

שלום לכולם, אני יודע שיש כיום אינספור תוכנות להרצת ערוצי טלוויזיה במחשב, אך אני רוצה להתמקד שערוץ אחד ששמו G4 שממוקד שארה"ב. זהו ערוץ סקירות ובעיקר סקירו של משחקים. אשמח לדעת אם מישהו מכיר תוכנה שתומכת ויכולה להפעיל ערוץ זה, ויוכל לתת לי את שמה. תודה!

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  2. Started by mastercod,

אני רציתי דעות שלתוכנות לפי דעתכם הכי טובות לאנטיריגול,סוסים טרויינים ועם אפשר פרט על כל תוכנה אני אודע לו מאוד! (ועם קלה למערכת) תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  3. Started by bubugu,

שלום יש לי win xp pro וכל פעם לפני שהווינדוז מתחיל לעלות מהדוס הוא שואל אותי: please select the operating system to start: microsoft windows xp professional microsoft windows xp professional setup .......... איך אני מעיף את ההודעה הזאת?? תודה

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  4. Started by Alexkmr,

שאני מפעיל אותה ולוחץ על שיר אחר-כך אני לא מצליח להעביר את השיר בעזרת העכבר :s05: מה עושים?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  5. Started by weissby,

אני כרגע משתמש רק בפוטושופ 7.0 אני די מרוצה בסה"כ האם לדעתכם יש פער רציני בנוחות/יכולות של הגרסה שלי מול הגרסאות העדכניות יותר? אני רק מודע לזה שיש בחלק של הפילטרים שזה מוצג במן תמונות thumbnails כאלה שמדגימות בערך מה כל פילטר עושה שמה.. האם שווה לי לעבור לאיזשהי גרסה עדכנית יותר? והאם תוכנות וקטורים (או איך שלא קוראים לזה) זה בדיוק כמו תוכנות תלת מימד? או שזה כבר משהו אחר לגמרי? תודה=]

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  6. Started by assafmag,

יש דרך לעשות forward קבוע ואוטומטי מאתרי אי-מייל כמו walla ו hotmail לכתובת האי-מייל שלי באאוט-לוק? פשוט נמאס לי לעבוד דרכם - עושים לי כל מיני בעיות, עד שהם מעלים קבצים וכיו"ב.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  7. Started by anatoli,

שלום לכולם, יש לי בעיה שהתחילה פתאום באמצע צפייה בסרט. אני מנסה להפעיל קובץ וידאו, לא משנה איזה ולא משנה באיזו תוכנה, ולא רואים את הוידיאו, או שרואים אותו אבל הוא מראה עםפ המון קטיעות, פעם בכמה שניות מתחלפת התמונה. כשאני רואה סרטונים מהרשת אין בעיה בכלל. חשוב לציין שהבעיה התחילה פתאום בלי שום דבר באמצע צפייה בסרט. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? Anatoli.

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  8. Started by X7-007,

אני לא יודע בדיוק איך ולמה הכל כבר מותקן ומשחקים עובדים, אבל תמיד שמתי לב לבעייה, זה קורה רק שאני יוצא מהמשחק או חוזר לתפריט במשחק מולטיפלייר (הבעייה היא שלפעמים כשאני חוזר לתפריט לדוגמא במולטיפלייר אחרי סוף משחק ב LAN לפחות, אז המשחק רושם ארור של SEND DONT SEND)(כבר שיחקתי משחקים רצוף 7-8 שעות בלי בעייה), אין שום בעייה עם זיכרונות, אין בעייה של אוורלקוק, הביוס מכוון בדיוק כמו שצריך, הכל מעודכן עם הדרייברים הכי חדשים של הצי'פסט, כרטיס מסך, כרטיס קול, כל הציוד ההיקפי, עכבר מקלדת, כעיקרון הכל. פריים ובדיקה של זיכרונות ב GoldMemory עברו יותר מ 8 שעות בלי בעיות. ביוס הכי מעודכן גירסה 1407 Intel CORE 2 E6600 B2 @ 2.883 Stock Cooler Asus P5W DH G.SKILL F2-6400CL4-1GBPK 2GB e…

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  9. Started by Green,

שלום הורדתי כמה סרטי פלאש למחשב ואני צריך תוכנה בשביל לראות אותם יש המלצות? זה סיומת הקובץ: SWF תודה

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  10. Started by atedgi,

ב"ה שלום לכולם, אני משתמש בדפדפן FF ומעוניין לשנות בגדרות הרשת שהדפדפן יעבוד דרך PROXY שכבר הגדרתי כמו כן הגדרתי כבר PORT איך אני עושה את זה באמצעות script שאני רוצה להריץ ב batch file ? כלומר אני בסך הכל רוצה script שמשנה בחלון הגדרות מתקדמות של רשת שמסיר את הסימון מ " ללא שרת מתווך " ומסמן את ה "הגדרות שרת מתווך ידניות " תודה מראש

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  11. Started by club_501,

מחפש תוכנה לניהול קבצים. איזו ולמה?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  12. Started by gal555,

http://fs3.filehippo.com/9613/6ec79036ff494afb8fd71fa6d0e3bdd9/installspeedfan439%20.exe Speed Fan 4.39 שוחרר

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  13. ניסיתי את PC ANY WHERE REAL VNC ולא מצאתי הם את האופציה הזאת אני מעוניין להתחבר למחשב מרוחק על מנת לשלוט במחשב, אבל כאשר אני מחובר אני מעוניין להחשיך את המסך של המשתמש ככה שהוא לא יכול לראות מה אני מבצע, ובנוסף כמובן לא יוכל להשתמש בעכבר או מקלדת. תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  14. תודה קיבלתי עם הכרטיס שלי תוכנה שרק עם תואר חמישי בפיסיקה מבינים איך מקליטים ;D בחיי שעות בזבזתי עליה ולא הצלחתי להקליט אם מישהו מכיר תוכנה כזאת אשמח מאוד

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  15. שלום לכולם, לפני כשעה התקנתי תוספת עיברית ל-ICQ 6 מאז כל האיקונים שלי בשולחם העבודה שלי עוברים לצד (אצלי כולם מסודרים בקבוצות) הסרתי את התוסף,והתקנתי את האיסיקיו מחדש,וזה עדיין עושה לי את זה. נ.ב וזה מזיז לי את כל החלונות הפתוחים למצב של חצי... בבקשה,מה הפיתרון? אני לא יכול ככה!

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  16. Started by Lateralus,

בכל פעם שאני משנה את הnavigation toolbar (למתקשים, את הבאר של back, home, history ) לפי ההעדפה שלי, וסוגר את הדפדפן, כשאני פותח מחדש, הוא חוזר לתצורת ברירת מחדל. וזה ממש מעיק. מה עושים?!

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  17. תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  18. שלום, יש לי בעיה עם האימלים שלי. כל אימייל שאני מקבל מגיע עם סימני שאלה. אני משתמש ב Microsoft Office Outlook 2007 על Windows VISTA. ניסיתי לשנות בקידוד של הטקסט וזה לא הסתדר. מה אפשר לעשות? תודה.

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  19. Started by RubberDuck,

יש לי עותק חוקי למהדרין של דנסגייד2003 שנמצא במצב מחפיר שרוט וכו'. אני מעוניין ליצור לו עותק גיבוי במקרה והדיסק המקורי יחדל מלתפקד. מי שהוא מכיר את ההגנה שיש לתוכנה הזאתי? מישהוא ניסה ליצור העתק של התוכנה הזאתי? צריבה פשוטה\איטית\CDRWIN\העתקה וכו' העלו חרס אצלי וכנ"ל עוד כמה coasters לאוסף... למישהוא יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  20. Started by DarkMoh,

אז ככה, יש לי את DEAMON TOOLS PRO ואני רוצה שהוא יעשה לי כונן IDE. אמרו לי שאני צריך להכנס ל-TOOLS, אח"כ להעבור ל-VIRTUAL DEVICE MANAGER ושם איפושהו לבחור IDE. אין לי את זה. יש לי ב-DEVICE MANAGER רק את SCCI. מה עושים ? P: [גרסה 4.10.0215]

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  21. ניסיתי את כל הגרסאות התקנתי ומחקתי כבר כמה פעמים אבל התוכנה הזאת דפוקה. יש לי מסך t220 ואני צריך תוכנה שיכולה להחליף מצבים לשנות בהירות וכדומה.. מישו מכיר תוכנה כזאת שמתאימה למסך שלי?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  22. Started by achiya1,

אהלן.. נכון אצל רוב המשתמשים יש בצד איפה שהפרופיל "מפרט מחשב " אז אני לא מצליח לפתוח לראות מפרטים של אחרים ואני גם לא יכול להגיב באתרים כמו YNET למשל.. גיליתי שאני מפסיק את העבודה של הקספרסקי אני יכול לעשות את כל הדברים האלה בלי בעיות. עכשיו אני רוצה להגיע לכך שאני לא צריך להפסיק את האנטי וירוס כל פעם שאני רוצה להגיב או משהו דומה מה אני יכול לעשות ? זה בטח להוסיף קבצים מסוימים לרשימה הבטוחה אני לא יודע מה צריך להוסיף או שיש פתרון אחר אשמח לקבל עזרה מכם תודה מראש.

23. http://getsatisfaction.com/feedly/topics/security_hole_via_chrome_xss http://www.readwriteweb.com/archives/security_flaw_in_google_chrome.php ויש עוד כמה וכמה שלא פה המקום לתאר בקיצור - תזהרו

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  24. וכן, הכוונה ל-Discworld הראשון, שהגיע על דיסק בודד (משלים חסכי ילדות). הבעיה? אני מצליח לשמור משחקים בלי בעיה, אבל כשאני מפעיל את המשחק מאוחר יותר, לא מופיע אף משחק שמור ברשימה. בדיקה בספריה של המשחק מראה שהקבצים נשמרו, אבל כשאני מנסה לטעון הוא פשוט מתעלם מקיומם. אני מפעיל את המשחק עם DosBox 0.70 דרך D-Fend 2.0.65. יצרתי את הפרופיל עם ההגדרות האוטומטיות, ואין לי מושג מה צריך לשנות שם כדי לפתור את הבעיה (אם בכלל שם טמון הפתרון). לעזרתכם אודה.

• 3 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים