תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יצרתי את הקובץ לפני שנתיים ב-OUTLOOK 2000 נראה לי, עשיתי גיבוי כזה של כל הספריות. ועכשיו אני רוצה לייבא את ההודעות ל-OE. אבל זה עושה בעיות. ע"פ MICROSOFT אני אמור להתקין OUTLOOK רגיל ואז זה יעבוד. לא עבד. ניסיתי אפילו סתם לחלץ את ההודעות עם איזו תוכנה שמצאתי, DBEXPRESS, גם לא עובד. איך לעזעזאל אני מוציא משם את ההודעות שלי?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
למי שלא יודע היא כאילו מחליפה סקינים לאוינדוס ועושה כמה בוטים שונים.. אז אני שואל אם היא מסוכנת יכולה לגרום לבעיות במחשב..? כי היא לא איזה תוכנה שמיקרוסופט יצרה לפי ידעתי.. אז מה אתם אומרים כדי להישתמש בה?? תודה רבה..
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני יכול לחתוך ולחבר קטעים בVirtualDub כי אני לא הצלחתי ושמעתי שיש שם אפשרות לקלוט ערוצי טלוויזיה מישהו יודע איפה? ואני מחפש תוכנה שמקליטה את מה שיש במסך המחשב, מישהו יכול להמליץ?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
http://revivo.ios.st/Front/Newsnet/reports.asp?reportId=247592 תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
נוצרה לי לא מזמן בעיה בתוכנה שמזהה טביעות אצבע. עד עכשיו אם לא הייתי מזוהה דרכה היא היית תמיד בפעולה והאיקון שלה היה בצד כך שברגע שהייתי מעביר את האצבע היא היית מזהה את זה. עכשיו כאשר אני לא מזוהה התוכנה הוא התהליך יוצא לגמרי ככה שאם אני רוצה להכנס על ידי טביעות האצבע אני צריך להפעיל את התוכנה ידינית. ניסיתינ להסיר ותהקין לא עוזר. למישהו יש מושג איך אני משאיר את התהליך תמיד פועל שאני יראה את האייקון בSystem Tray קבוע? יש הגדרות רגסטרי או משהו כזה ? כי לא מצאתי. יש לשים לב - שאני כן מחובר ומזוהה היא עדיין רצה ברקע.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
בימים האחרונים כל שינוי שאני עושה בסימניות "מתאפס" לאחר הפעלה מחדש של FIREFOX. מה הפתרון ?
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היקנתי מסנג'ר החדש.אני רואה רשימה חברים שלי.משוחח עם מישהו במסנג'ר. ביקשתי שיעביר לי תמונה או קובץ קטן.התוכנה מסנג'ר סורקת ובודקת אבטחה וירוסים על העברה קבצים.וחוסמת לי העברה קבצים. איך מבטלים את אבטחה של מסנג'ר? אני לא רוצה מסנג'ר יסרוק לי קבצים ויחסום לי העברה קבצים. זה חשוב לי העברה קבצים ללימודים שלי דרך תוכנה מסנג'ר שלי. כי כל החברים שלי מחוברים במסנג'ר.שאלתי חברים שלי והם לא יודעים איך עושים? אני צריך עזרה.איך עושים? בברכה מיכאל
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. מי "קל " יותר על המחשב לא מבחינת כמות שטח שהוא תופס ב-HD אלה מבחינת צריכת משאבים (זיכרון) וכו'... OPEN OFFICE? או הMS OFFICE 2003?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
איך אני מוציא את הסל מיחזור מהDESKTOP ? ויש לי עוד קיצור שאני לא מצליח להוציא משם, איך אפשר ?
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי קובץ RAR עם סיסמא עכשיו זכור לי שיש איזה תוכנה שנותנת את הסיסהמה הזו כמו UZP רק ל RAR מישהוא יודע ??
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
ראיתי שיש פלטיניום וטיטאניום, איזה גירסא הכי טובה ולמה? ( חשוב מאוד הלמה.. (: ) ומה הגירסאות הכי חדשות (ראיתי שיש 4 ו-7 וכל מיני..)
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
לפני כמה זמן שהייתי פותח טאב חדש באקספלורר היו נפתחים לי כל מיני אתרים ממוזערים שביקרתי בהם לאחרונה ועכשיו נפתח לי דף ריק וזה מבאס כי זה היה מאוד נוח. איך אפשר להחזיר את האופצייה הזאת ? תודה רבה, אורי.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
התקנתי את הגירסה האחרונה של PcWizard הוא מראה לי הכל חוץ מהטמפ' של הכרטיס מסך. בתפריט הראשי של התוכנה, ב Video הוא מזהה את כרטיס המסך (4850), אבל בתפריט של הטמפרטורות אין התיחסות אליו. האם זו בעיה אצלי, או שככה התוכנה? תודה
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
כמו בכל תוכנה שיש בה שכבות אני עובד לא נכון (פוטושופ, פלאש ו'כו...) אולי זאת השעה (5-7 בבוקר ). בכל מקרה- אני רוצה לחלק את מה שעשיתי לשכבות שונות אחרי שבניתי את הכל בשכבה אחת. זה אפשרי? אם כן אז איך אני מפריד כל דבר שאני רוצה לשכבה נפרדת? מדובר בגיסא SketchUp 3.1.33 הצלחתי לבד, לא יודע למה לא הצלחתי קודם סליחה.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היה לי וירוס ועכשיו אני לא יכול להיכנס לכוננים במחשב שלי. דבל קליק, לחיצה על ENTER וגם קליק ימני לא עושה כלום ! נכנסתי להגדרות אבטחה של המחשב שלי והורדתי לLOW אבל זה לא עוזר. מה עושים ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
ישלי סרט בפורמט AVI שאותו אני רוצב לצרוב בעזרת נרו 6 שברשותי ל SVCD שאותו אני אוכל לראות ב DVD .... חיברתי בעזרת VIRTUAL DUB את התרגום לצמיתות לסרט.... 1) האם על מנת לצרוב את הסרט ל SVCD אני צריך עכשיו להשתמש בתוכנה TMPGENC או שאני פשוט יכול לצרוב בעזרת נרו ואסמן לו להפוך את זה ל SVCD ואז אני אוכל לראות את הסרט בדידוידי .....??????????. 2) בתוכנה VIRTUAL DUB גירסא 1.5.10 חסרים לי כל מיני אפשרויות... כמו למשל אין לי מחיצה של AUDIO אלא במקומה STREAM ... ואיו לי ב FILE SAVE AS AVI ו SAVE WAה וכאלו אפשרויות שאני יודע שאמורות להיות.... מישהו יודע מה גורם לזה ואיך לסדר את זה ??????????... תודה מראש......מחכה לתגובות....
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מישהו יודע מה עושים אם IE לא שומר קוקיס של אתר מסויים? אני יוצא מימנו, נכנס ושוב צריך להתחבר מחדש.. (וזה רק באתר אחד, ולאף אחד אין את זה שם - כך שזו לא בעיה של האתר הזה. זה קרה אחרי שמחקתי קוקיס ידנית)
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
הורדתי משחק ואחרי שאני מחלץ את כול החלקים מקיבצי הראר אני מקבל 80 חלקים ואין שמה קצבי ISO או BIN כלומר אני לא יכול לעשות MOUNT ל דיימון טולס ,אז אם אתם יכולים לעזור לי ולהסביר לי איך להפוך את כול החלקים האלה לחלק אחד של BIN או כול קובץ אחר שהדיימון יוכל לקרוא? תודה אגב יש שמה קובץ אחד שהסיומת שלו SFV אני נסיתי לעשות לו MOUNT עם דיימון אבל זה לא עושה כלום :'(
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום יש לי win xp pro וכל פעם לפני שהווינדוז מתחיל לעלות מהדוס הוא שואל אותי: please select the operating system to start: microsoft windows xp professional microsoft windows xp professional setup .......... איך אני מעיף את ההודעה הזאת?? תודה
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהורדות בדפדפן.. יותר נכון שזו גם בעיה בFF ולא רק בIE... הבעיה היא שכשאני מנסה להוריד קבצים גדולים מFTP שנמצא על HTTP.. כאילו כמו האתר esnips.com.. ששמה ההורדות נמצאות בדף HTTP אבל מורדות דרך FTP... הוא רושם לי שהתקשורת עם הסרוור התנתקה... מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך.. מקווה לעזרה.. תודה Mz155
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום רב, אתמול הוצאתי את הכרטיס קול של creative מהמחשב ונתתי אותו לקרוב משפחה כי אין לי צורך בו! הבעיה היא שמאז שהוצאתי אותו אני פשוט לא יכול לשמוע כלום! למרות שיש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם!מה לעשות? השגיאה התוכנות מוזיקה שאני מפעיל רושמת לי היא: bad directsound driver.please install proper drivers or select another device in configuration eror code :88780078 לוח האם:asus p4p800 ניסיתי להכנס ללוח בקרה ולבחור device אחר אבל-לא ניתן להחליף/ללחוץ עליו תודה מראש יוסי [br]פורסם בתאריך: 27.11.2008 בשעה 13:35:15 הסתדרתי תודהאפשר למחוק
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
ביום האחרון כאשר אני מנסה לכתוב דואר בOutlook או במהלך עבודה שוטפת בWord התוכנות נסגרות לפתע ואני רואה את הודעת השגיאה המצורפת בתמונה. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש הן את ה-outlook והן את ה-word אך זה לא עזר. כמו כן, תיאור התקלה נראה כללי מאוד, לכן אני מניח שבגלל זה חיפוש בגוגל לא עזר יותר מדי. למישהו יש מושג מה הסיבה לכך? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכם. רציתי לשאול מאיפה אני מוריד את התוכנה live cd...?? ומה בדיוק התוכנה עושה ???
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
כאשר אני משתמש ב-OUTLOOK 2003 ומנסה לסגור אותו, הוא "כאילו" נסגר ואז הוא נשאר ב-system tray. כאשר מנסים לפתוח אותו משם מתקבלת ההודעה הבאה (בתמונה). מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה טובה לייצירת RAM Drive הדרישה שלי היא די פשוטה: ליצור כונן בזיכרון שלא מכיל כלום כל פעם שמפעילים את המחשב. אין צורך לשמור/לטעון מקובץ או משהו כזה. בנתיים ניסיתי את FarStone Ram Drive Pro - עובד אבל טוען את הכונן מתוך image (לא מצאתי איך לבטל את זה) וגם מראה תמיד עוד כונן של DVD. SuperSpeed RamDisk - עושה לי המון בעיות. הממשק לא תמיד נפתח, לפעמים הכונן לא עולה. בקיצור כל מני בעיות. יש עוד תוכנות מומלצות ? מדובר במערכת הפעלה Windows XP Pro
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-