עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני רוצה להראות את הסרטון הזה למישהו שלא הכי טוב באנגלית, אז חשבתי אוליי יש תוכנה שאני יכול להריץ בזמן הסרטון והיא תעביר טקסט בתחתית המסך כמו כתוביות וככה יהיה לסרטון תירגום. חשוב שהתוכנה תתמוך בכתב עברי וחזוב שהפונט יהיה מספיק גדול... +, לא הבנתי מה המילה שהוא אומר שמתראת את הנוזל השחוק הסמיך הזה ששופכים על הריאה..? http://bidur.finder.co.il/media/fullscreenpage15144.html

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  2. Started by tomer_et,

שאלה פשוטה - האם אין דרך לבטל את חסמיה של פקודות JAVASCRIPT בפיירוול של Norton Internet Security. ניסיתי לחפש בפורום אבל לא מצאתי... הדבר היחיד שעובד אצלי בקטע הזה זה לבטל את הפיירוול כשאני צריך ללחוץ על פקודה כזאת - כמו שמיעת רדיו או ספם פתיחה של חלונות באתרים. אין פיתרון לבעיה הזאת בהגדרות של Norton Internet Security ?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  3. Started by Ghosthunter,

כשאני נכנס לאתרים עם FLASH(כנראה) אז הFIREFOX שלי אומר: Can Not Create Direct Show Player. כמו כאן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=129381.0 מה אני צריך לעשות כדי לתקן את המצב? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  4. Started by eladbu,

שלום לכולם אני לא מצליח להתקין את מיקרוסופט EARTH 3D גם לאחר ששניתי את הלוקיישן לארהב איך ניתן להתקין אותה?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  5. שמתי לב לזה כבר הרבה זמן.... אני מדפדף בתיקיות בייחוד של המוזיקה ויש חלק של קבצים שהם בכחול... לא כולם! מה זה הדבר הזה.. אני זוכר את זה גם במחשב הקודם שלי... אפשר הסבר.. תודה מראש ! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 591 צפיות
  6. Started by J.allmighty,

אני צריך תוכנה שתשב בטריי (בלבד) ותודיע לי על קבלת מייל חדש יש דבר כזה ?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  7. Started by asafku,

שלום לכולם, יש ברשותי מחשב- אינטל pd915 2.8 4m dualcore לוח אם MSI RC410M2-l X300 כרטיס מסך Geforce 7300GS 256M אשר רץ על Vista Home Premium 32 Bit. כאשר התקנתי את המחשב Battlefield 2 על המחשב עם הגדרות תצוגה של Medium על 1024X768 המשחק זז זוועה ולא ניתן לשחק בו. האם זה בגלל שהמפרט חלש, או בעיה ב Vista או משהו כזה? תודה מראש, אסף

• 7 תגובות
    • 591 צפיות
  8. Started by the kooks,

אהלן, ניסיתי להתקין את התוכנה DAMENTOOLS ואני מקבל את השגיאה הזאת. מישהו יודע איך לפתור את זה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  9. Started by noambaum,

אני נתקל בהרבה שירים בפורמט FLAC. מישהו יודע איזו תוכנה פותחת קבצים אלו?או האם צריך קודק מסויים? תודה

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  10. שוב בעיות עם ה IE והוא לא פועל ואני צריך בדחיפות את האתר של בזק לבדוק שם משהו וב FF זה לא פועל כל-כך... שמעתי על אוונט או מקסטון משהו כזה, פועלים שם דברים כמו משחקי פלאש כאלה בואו נגיד וואלה כיף או משהו... סתם דוגמא. בבקשה זה ממש דחוף!

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  11. Started by Yehudaa,

חג שמח מצורף למטה תמונה של פלייליסט אני רוצה שליד כל שיר יצוין הביט רייט שלו איך אני עושה את זה ? תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  12. Started by vnhteyal,

יצרתי דיסק איתחול(CDROM) מסוג UBCD4Win לינק /http://www.ubcd4win.com איך אפשר להסביר את זה שבחלק מהמחשבים שבדקתי התוכנה כן מצליחה לעשות BOOT מהכונן וטוענת מערכת הפעלה מה CD ובחלק מהמחשבים לא כמובן שמהBIOS את ה FIRST BOOT DEVICE קבעתי כ CDROM בכל המחשבים תודה אייל

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  13. כשאני לוחץ על איש קשר מסוים פתאום המסנג'ר קורס.... העניין הוא שזה רק עם איש הקשר אחד מסוים עם כל השאר זה לא קורה... לא מוצא על זה כלום בגוגל :'( מה לעזאזל נסגר עם המסנג'ר 8?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  14. Started by tomer92,

בעיה בהתקנת דרייבר לכרטיס מסך כתוב: ati readon setup has fail to lauch installation engine RPC server is unavailable.

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  15. Started by Konst1988,

שלום לכולם! לא מזמן התקנתי NOD32 ויש לי 2 שאלות שלא בדיוק הבנתי: 1. איך אני יכול להגדיר לו שלא יבדוק קובץ/תיקיה מסוימת ב-ON DEMAND SCANER. ראיתי אפשרות של EXCLUDE ב-AMON אבל אני לא הבנתי אם זה גם שייך ל-SCANER או שיש לו מקום אחר של EXCLUDE. 2. ראיתי שיש שם אפשרות של EMON, שלפי ההסבר שם בודק דברים ממיקרוסופט אאוטלוק,אבל אני מישתמש רק ב-THUNDERBIRD. האם אני צריך את השירות הזה מופעל? כי גם ראיתי בתוך IMON יש סריקה של POP3 אז אני מניח שזה כבר עושה את העבודה. אז אני צריך את EMON או לא? תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  16. Started by liorn,

כל פעם שאני באינטרנט לאחר כמה דקות יש לי תהודעה של אל תשלח ותשלח ולכן הוא יוצא לי מהאינטרנט!!! רציתי לדעת אם יש דרך לתקן את זה. תודה מראש לעוזרים

• 11 תגובות
    • 591 צפיות
  17. למשהו יש תוכנה טובה ...לא חדשה מידי אני רוצה משתמשים...תוכנה שאני יוריד בה תו=כנות גדולות בעיקר

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  18. כבר כמה ימים אני לא מצליח להתחבר למסנג'ר ולא להוסיף אנשים לרשימת האייסקיו שלי. אין לי מושג למה זה... גלישה באינטרנט די בסדר אבל הורדה קצת נפגעה. אמרו לי שיש לי איבוד נתונים במודם אבל החליפו לי למודם חדש והכל היה בסדר פתאום לפני כמה ימים עוד פעם יש בעיות!!! מה אפשר לעשות? אין לי שום פיירוול שחוסם או אפילו אנטי וירוס.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  19. שלושת הWINAMPים הם: Winamp 5.02 Full Winamp 5.02 Pro Winamp 5.02 SnowPatrol יש לי את שלושתם אני לא יודע מה להתקין מביניהם הSNOWPATROL הוא 6.5 מגה בערך השאר 4.5 בערך . . . HELP ME

20. Started by eyal.s,

שלום, אתמול קיבלתי כרטיס חדש 450GTS, התקנתי דרייבר 270.61 אבל משום מה אין לי AA לא במשחקים ולא בווינדוס. אני משתמש בNhancer כדי לעלות את הAA במשחקים אבל שוב, אני לא יודע למה, אבל גם למשחקים אין AA. הנה תמונה מהדסקופ שתעזור לכם להבין מה אני רואה...: אני אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  21. Started by banara,

פירמטי את המחשב ושאני מתקין את הדרייבר של כרטיס קול זה עושה לי בעיות : לא נכנס לי לדברים , לא עולה ה explorer.exe בהתחלה ועוד ... אז אם מישהו יכול להביא לי דרייבר מעודכן , תודה. איזה דריבר: כרטיס קול. שם הדרייבר (חברה): RealTek . דגם: Audio Adapter Realtek ALC883 @ nVIDIA MCP61 - High Definition Audio Controller . סוג ה-WINDOWS: וינדוס XP . אפשר שיהיה לי סאונד בלי הדרייבר ?

22. מישהו מכיר תוכנה שמתקנת את הקובץ (בעברית)? התוכנות באנגלית לא ממש עובדות....

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  23. Started by ELiA,

בטעות מחקתי את הסקין של XP יש דרך להחזיר אותו? להוריד סקין במקומו בלי כל מיני תוכנות מציקות? תודה

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  24. Started by D-Bang,

אני מנסה להחליט איזו מהתוכנות עדיפה ויש לי מס' שאלות: אחרי שהתקנתי zonealarm ראיתי שהתוכנה לוקחת 18 עד 28 מגה מהRAM אולם אחרי שהתקנתי outpost שמתי לב שהתוכנה לוקחת 3 עד 10 מגה בלבד!!! הייתכן שהפער יהיה כל כך משמעותי בין שתי התוכנות??? אולי ישנם עוד קבצים מלבד outpost.exe שפועלים ברקע ולא שמתי לב? שאלה נוספת, שמתי לב שבגרסה החדשה הוסיפו Anti Spyware Real protection ב Outpost. זה מועיל במשהו, כדאי להפעיל את האופציה??

• 3 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.