עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ^Z^,

שלום לכולם יש לי CATALIST 6.4 - שידרגתי אותו רק לאחרונה - שלא עולה. הוא רץ ברקע אבל אני לא מצליח להפעיל אותו, זתומרת להשתמש בו. מישו יודע מה אני צריך לעשות?

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  2. Started by KorteZ-,

אתמול קניתי מצלמה רגילה ככה קוראים לה GPT I-Cam 140 או GPT I-Com 140 הO והA ממש דומים איך שכתבו אל הקופסא רציתי להתקין אותה היום ולא הצלחתי הנה תמונה אפשר לעשות משהו בבקשה :-[ אין לי את הדיסק של הוינדוס ככה כתוב שם שאני צריך להכניס את הדיסק אבל אין לי אפשר לעשות משהו בבקשה

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  3. המשך...... ושהיא לא תיתן להתקין אותה אטו במילים אחרות האם יש דרך למנוע התקנת משחק מסויים????

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  4. Started by mSid,

יש איזה לינק למשו?.. אני מחפש כבר שעה ברשת לא מוצא כלום... פעם הביאו לי איזה תוכנה טובה לא זוכר תשם שלה..אולי משו עם FRIENDLY. תודה מרש....

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  5. Started by jambo7,

ישנם ברשת תוכנות חינמיות לאופטומיזציה של הזיכרון ז"א הם מפנים מקום בזיכרון ram , אני רוה לדעת מה דעתכם בעיניין האם התוכנות האלה באמת עושות את העבודה. ועל איזה תוכנה חינמית אתם ממליצים. תודה

• 6 תגובות
    • 568 צפיות
  6. Started by 64haim,

לאחרונה המחשב שלי עושה בעיות לאחר האתחול. הוא מעלה את סרגל הפעלה מהירה אך ה- DESKTOP נשאר ריק. רק לאחר מס' דקות עולים ה- ICON'S אך המחשב לא מזהה קבצים בכלל (אם נכנסים ל- MY COMPUTER נראה כאילו אין כלל כוננים וקבצים במחשב). בעת ניסיון כיבוי המחשב נתקע וניתן לכבותו רק ע"י ניתוק פיזי מהחשמל. אשמח לעצות. נ"ב יש לי P4, 512M, 3GHZ

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  7. Started by 64haim,

התקנתי תוכנת Norton Go-Back במחשב. לאחר יומיים עהודה תקינה המחשב נתקע ונאלצתי לעשות כיבוי מלא (hardreset). מרגע זה אני לא מצליח לעלות את המחשב - לאחר הדלקתו מתחיל לרוץ Norton Go-Back אשר מודיע על תקלה : GoBack Internal Error failure code gb_ui_support(1147) hit any key to reboot למעשה המחשב תקוע בלולאה אין סופית של אתחולים. האם יש למישהו רעיונות איך יו ציאים מהפלונטר?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  8. Started by Potter,

יש לי בעיה בדפדפן הזה , הוא אינו מגיב למקשים Crtl + Shift לא הימניים ולא השמאליים...(שאמורים להפוך את כיוון הכתיבה מימין לשמאול ולהפך) בIE אין את הבעיה הזאת, יש למישהו פתרון?

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  9. שלום יש לי מחשב נייד , אני רוצה להתקין עליו XP .. עכשיו הבעיה שאין לי כונן דיסקטים .. ואני יודע שבשביל להתקין אני צריך לפרמט את המחיצה ולהריץ את הקובץ SMARTDRV ... ורק אחרי זה להתחיל להתקין... אז איך אני יכול לפרמט את המערכת הפעלה הנוכחית ולהתקין חדשה .. ובכלל איך להגיע למצב DOS ללא כונן דיסקטים ... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  10. Started by J0HNiE,

בזמן האחרון אני מקבל את השגיאה הבאה, עכשיו אני גר בארה"ב ולפני כמה ימים זה לא קרה אז אין לי מושג מה קורה פה.... אם יש דרך אחרת חות מלדבר עם הספק אני ישמח :\ [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 568 צפיות
  11. Started by Alfies,

יש אפשרות ב-PREMIER לראות TRANSITIONS בפועל בתוך סרט ולא בתוך ה-SETTINGS?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  12. Started by Do As Infinity,

תגידו Daemon Tools דופק משהו במחשב?

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  13. Started by oded6188,

מותקן לי Windows XP... כל תוכנה עולה ממש במהירות... רק ל Windows Live Messenger לוקח משהו כמו 20 שניות להיפתח... מדובר בגירסה 8.1 מה יכול לגרום לזה?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  14. כאשר אני רוצה להזיז או למחוק משהו מה( PROGREM FILES (xp , אני מקבל הודאת שגיאה "Access is Denied" Error Message ניסיתי את זה : http://support.microsoft.com/?scid=kb%3Ben-us%3B810881&x=15&y=15 לא עזר אבל, יש למישהו הצעות?

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  15. לא רוצה שזה יופיע אצלי זה סתם מציק.. יש אופציה להעלים או שלא יהיו שם קבצים?

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  16. היי, אני מעוניין ש- speedfan תעלה עם הווינדוס, האם אפשרי? במידה וכן,כיצד? תודה!

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  17. Started by purple-hey,

יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור באחד המחשבים. הבעיה שהמחשב הספציפי הזה לא מתמודד טוב עם קבצי CAB וRAR. בהתקנת תוכנות שמשתמשות בפורמט דחיסה - CAB , המחשב אומר שאינו מצליח לאתר את הקובץ למרות שפיזית הוא קיים בכונן\כונן נייד\דיסק. במידע ואני מצביע על הקובץ ידנית, אני מקבל הודעה שישנה בעיה בקובץ\ רשת\דיסק ההתקנה. מה שלא הגיוני הוא שאותם התוכנות במדוייק מפעילות שני מחשבים נוספים אצלי בבית ללא שום בעיה. בעיה נוספת, אני מוריד הרבה , משתמש בIDM בהורדה של קבצי RAR מהאינטרנט. המון קבצים יוצאים פגומים. אותם הקבצים בהורדה ע"י מחשב ע"י אותו הIDM יוצאים תקינים לחלוטין. חשוב להגיד שהמחשב נקי ומטופל היטב, כול התוכנות נוסו על מחשבים נוספים אצלי בבית ומחשבים נוספים. בשאר המחשבים אין …

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  18. Started by yariv12,

תביאו לי בבקשה.. מפתחות או סריאלים לקספרסקי 2009. אני מתחנן..כל שנייה זה שולח הודעה אני לא יכול להיות על המחשב. בבקשה

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  19. שלום , אני מעוניין לעשות חקר קטן... כמובן שאין לי זמן להיות 24 שעות מול המחשב... אני מחפש תוכנה שתוכל לעשות לי צילם מסך בכל חצי שעה או שעה ולשמור לי אותה.... אני מקווה מאוד בשבילי שיש תוכנה כזאת תודה מראש על העזרה! ואני מקווה שהבנתם אותי.

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  20. Started by Buffer,

היי, אני מחפש תוכנה שמונה תעבורה עבור חיבור רשת מסוים, למשל Local Area Connection.. מעדיף שיהיה חינמי תודה.

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  21. Started by לוח שנה,

אם אין לי אנטי וירוס חלופי רק חינמיים? וגם סתם כך, עד כמה זה סיכון להתקין? תודה.

22. Started by The Dom,

כשאני נכנס לIMAGESHACK או אפילו כשאני מנסה לעלות תמונה דרך האתר חלון הBROWSE לא נפתח לי... תודה מראש THE DOM

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  23. Started by DXter,

הורדתי כמה קבצים מאייטיונס ועכשי ואני רוצה לנגן אותם אבל שאני רוצה לפתוח תתוכנה לנגן את הקבצים האלה זה לא עובד... אני מקליק על האייקון ל אייטיונס וזה ישר פותח לי את ההודעת שגיאה הזאת של וינדוס שאפשר לדווח ללא יודע מה... ניסיתי להתקין מחדש וזה עדיין עושה את זה איך אני מסדר את זה? אני לא יכול לשמוע שירים עכשיו...(הם לא עובדים נבגנים אחרים-זה קובץ של אייטיונס)

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  24. Started by megahertz88,

אז נכון שזאת לא תוכנה מקצועית, אבל אני עובד איתה על איזה דגם, ומנסה ליצור Face, שמחבר בין ארבע קווים, אבל הוא נוצר איפה שאני לא רוצה. מצורפת פה תמונה לדוגמה, אלה הם שני משולשים חופפים (זהים), ואני רוצה שהפייסים יהיו בינהם, אבל הם נוצרים רק במשטח אחד, ועל כל משולש. אני לא רוצה שעל כל משולש יהיה פייס, אלה רק בין המשולשים. ניסיתי למתוח קו עם העפרון בשביל "לסגור" מלבן בינהם, אבל זה לא עזר. (זוהי הדגמה למצב) http://img354.imageshack.us/my.php?image=701fz3.jpg הבעיה הזאת מפריעה לי מאוד לסיים את הדגם שלי, מכיוון שאני מעוניין "לצבוע" את הפייסים בצבעים שונים. אשמח לקבל תשובה במהרה.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  25. שלום האקספלורר מציג את האתרים בפונטים גדולים ותמונות מפוזרות. כלומר יוצא שכל אתר נראה מבולגן. האם מישהו נתקל או יכול להציע פתרון? תודה

דיונים חדשים בפורומים