תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הכול נעשה בפוטו: http://vi9ati.deviantart.com/art/Different-Perspective-83863901
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
מישהנו מוכן להסיר לי אחת ולתמיד איך אני משתמש ב RSS אשמח אם תוכלו להסביר בשלבים אני משתמש במקסטון! אני בטוח שזה יעזור גם לעוד הרבה אנשים שלא הצליחו להבין את היתרונות של העניין! בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום כולם! בערך לפני חודש וחצי קניתי לפטופ אסוס F3SC כאמור, דגם מצויין, קניתי את הגירסא עם מעבד T7300, מרוצה מאוד ממנו הבעיה היחידה שלי זה שאני לא מצליח למצוא דרייברים או כל פריט עידכון כלשהו לחומרה, מכוון שאני לא מעודכן אני פונה עליכם האם לא נהוג לכרטיסי מסך של לפטופים שיצא עידכון מהחחברה המייצרת? ז"א יש לי כרטיס מסך G FORCE 8400M אני בכלל לא מוצא אותו ברשימת דרייברים של אנוידיה, אותו דבר עידכונים לביוס או לצ'יפסט וזה באתר אסוס, האם בלפטופ כללי המשחק משתנים? ואם כן אז איפה אני כן יכול למצוא עידכונים? בתודה מראש, לירן
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
קניתי נייד חדש באיבורי כשמערכת ההפעלה לא היתה מותקנת עליו. לא הכל עובד טוב. יש משהו שאפשר לעשות בלי לקנות תוכנות נוספות??עידכונים וכו'. ראיתי מס תוכנות אך כולם סורקים בלבד חינם. אחת הטענות הייתה שהמחשב בנוי לויסטה ואני התקנתי XP. עצתכם!
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני לא יודע למה אבל אני חושב שהנוד 32 לא עובד אצלי מישום שאני מנסה לעשות עידכונים והוא לא עושה לי אז אני לא חושב שהוא עובד מישהו מכיר <? אגב הוא שואל אותי סיסמה ומישתמש מיליון פעם ברצף וכל פעם זה שמור ואני עושה לו כן וזה לא משנה אם אני שם לו מחדש אני מדבר על זה שאני לוחץ על אפדיט זה מה שהוא עושה
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
דפדפן של IE דווקא כן עובד ואני גולש , מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כל פעם שהמחשב עולה, קופץ החלון הזה של "FOUND NEW HARDWARE" ואז הוא מבקש להתקין דרייברים לUNKNOWN,נשמע מפגר,אבל למישהו יש מושג מה זה?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה רצינית בDOK שכנראה היא וירוס. לאחותי יש דיסק און קי שכשהיא חיברה אותו אצלי במחשב מספר תיקיות הופיעה לה עם סיומת exe אחרי שהיא לחצה עליהם כדי לפתוח המחשב פשוט פתח פרוסס של התיקייה עם סיומת exe ולא סיים אותו. כשעשיתי הצגת קבצים מוסתרים ראיתי את התייקיה המקורית כמוסתרת ואצלחתי להכנס אליה ולקחת משם את כל הקבצים. עשיתי פורמט מלא ל DOK אבל עדיין כל פעם שאני מכניס DOK למחשב (גם אחד אחר) הוא עושה את זה. כאילו המחשב שלי נדבק או משהו. על המחיצות הרגילות c:\ ו d:\ הוא לא עושה את הבעיה הזאת... מישהו נתקל בזה ויש לו פתרון ?! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום! יש לי קבצי סאונד בפורמט M4A ואני ממיר אותם לקבצי MP3 יתכן שיתקבל עיוות זמן בגלל ההמרה? קרא לי שכאשר המרתי לקבצי WAV אז התקבל עיוות זמן ממש מורגש (שזה נשמע כאילו הקול ממש מונמך כמו הילוך איטי) , במקרה המדובר העייות לא מורגש בסאונד אבל מורגש כשעובדים איתו בתוכנות DAW כמו קיובייס. מבקש קצת מידע על התופעה, לאיזה פורמט מומלץ להמיר קבצי M4A כדי לעבוד איתם בקיובייס (שלא יהיה עיוות)? כיצד ניתן לתקן את העיוות? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
הקושי הוא שאני הורדתי את התוכנה הגדרתי את כל ההגדרות בלי שום בעיות ונכסתי אליה עכשיו אני לא יודע איפה צריך לחפש קבצים כדי להוריד אותם יש את כפתור הfind אני לא חוץ עליו רושם את שם הקובץ לוחץ על אישור הוא נעלם לי ולא קורה כלום ואני גם רואה שכל הממשק מסובך ולא נוח לתפעול אז עיזרו לי בבקשה עם התוכנה הזאת ותגידו לי בבקשה איך מחפשים ומורידים קבצים בתוכנה הזאת ובכלל תנו לי מדריך לתפעול התוכנה הזאת כי זאת פעם הראשונה שהורדתי אותה תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שיגע אותי הדבר הזה, פשוט שיגע אותי, מה לא עשיתי, מה לא ניסיתי ?! שום דבר לא עזר להוריד את הדבר הזה - (רעיונות יתקבלו בברכה) http://www.pbase.com/image/25792653
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
כל המבינים תעזרו לי ליבחור את הפייר וואל הכי טוב zone alarm או norton personal firewallb 2003 ??? ??? ??? :'(
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מי מוכן לקבל ממני קובץ של 2 דקות מידי ועוד היום להמיר אותו לקובץ נורמלי? תודה רבה מקרב לב
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
ניסיתי להכנס למשחק, והוא רשם שהדרייבר של הכרטיס מסך (physiccs) לא מותקן נכון. הכנסתי את הדיסק של הכרטיס מסך, ושמה לחצתי WDM DRIVER , לאחר ההתקנה, התבקשתי לעשות ריסט למחשב. אחרי הריסטרט שום דבר לא מופיע במסך אבל המחשב עצמו עובד , (המסך לא מגיב, כאילו לא מחובר, מסך שחור). אין לי מושג מה לעשות עכשיו , כולה התקנתי דריבר, והמחשב הלך קאפוט.
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
בוקר טוב. אני מקווה שזה קשור לפה. ראיתי הרבה גרסאות שונות לאינטרנט... נדמה לי שלי יש את הגרסא הפשוטה... סרגל הכלים למעלה אפור רגיל והכל נראה מיושן.... ראיתי דברים ממש מעניינים ששם הסרגל כלים עובד אחרת וגם כשזה נטען, הפס למטה עובד שונה וזה נראה ממש טוב. מה אני צריכה לעשות בשביל לשפר את המראה של האינטרנט שלי? תודה וסליחה על הבורות.
-
- 10 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש כל מיני אתרים שמציעים תוכנות שמאפשרות לי לערוך לעצמי אלבום תמונות , אני אשלח להם והם ידפיסו אותו... הורדתי תוכנה מאתר אחד (pick a book, נראה לי ) והתוכנה היתה פרימטיבית , מגושמת וחסרת פונקציות בסיסיות... יש לכם הצעות לתוכנה (לא חייבים אתר) טובה שתאפשר לי להוסיף כיתוב בצורה נוחה ויפה , מסגרות (פחות חושב-אני יוכל להוסיף לבד), לשנות את הזווית/הגודל/כל דבר אחר בצורה איכותית ונוחה. בקיצור - שתהיה טובה ונוחה... רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אהלן חברייה =] בעל החברה ביקש ממני לעצב להם עיצוב חדש, והסכמתי אז הנה התוצאה: http://www.fps.co.il/picture.php?id=1156793941.gif אשמח לתגובות
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
לא להתבייש להגיד את האמת הלכתי על סיגון שחור צהוב אדום... תוכן הכותרת Devil שטן מזיר אדום בכל העינין זה האתר http://kobi.zapto.org תגובות חברה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי מה נשמע? עיצוב חדש, דיי חיפפתי ברוב העיצוב. http://artista67.deviantart.com/art/temper-136128047 למי שלא הבין עיצוב לחנות התקנה ומכירת מזגנים.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום בחרתי לפני הרבה זמן עיצוב נחמד לדפדפן כרום שאני עובד איתו. חבר ראה וביקש את אותו עיצוב, ניסיתי למצוא לו אבל לא הצלחתי. איפה רשום את העיצוב? איפה נשמר אותו עיצוב כך שאוכל לחפש אותו בחנות של גוגל? (העיצוב שלי הורד משם...) תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני עוסק בפוטושופ אך התחלתי לחזור אחרי העבודות שלי ואין שום דבר חדש ומאתגר. רציתי לדעת אם יש אתר שאתם מכירים או קבוצה של אנשים שאתם מכירים שמציגים עבודות שלהם לפי נושא מסויים וזה בעצם חלק מתחרות שגם זוכים בפרסים. לדוגמא פרסומת לאבסולט וודקה. צירפתי גם עבודה שלי אשמח לקבל חוות דעת [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתחבר לעוד תחומים חוץ מצילום ואני רוצה ללמוד מידול בתלת - מימד אין לי שום כשרון בציור . הורדתי את התוכנה Blender ובימים הקרובים אני אשב על המדריך הזה: http://en.wikibooks.org/wiki/Blender_3D:_Noob_to_Pro#Beginner_Tutorials אשמח לקבל טיפים ועצות . ואשמח לקבל עוד מדריכים ואתרים בנושא. תודה
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
זה העיצוב לא להתייחס לאולימפוס כי זה כבר לא לרדיו הזה.. דרך אגב חרא פורומים... וזה הבאר שבא מתחת תגובות זה עיצוב שני שלי...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-