תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
http://www.toptenreviews.com/ אתר שמראה את עשרת הגדולים של מלא סוגי תוכנות. כנסו ותראו. יש כאלו שיאמרו שהוא שימושי, אבל כפי שאני רואה הוא "קצת" נוגד את ההמלצות של רוב אנשי הפורום כאן (תראו על איזה אנטי וירוס ותוכנת אנטי ספייוור הם ממליצים...).
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי כמה סרטים ביתיים שהורדתי מהמצלמה למחשב, הסרטים ממש קצרים משהו כמו דקה או שתיים אבל שוקלים המון (קטע של 34 שניות שוקל 38 מ"ב). השאלה שלי היא האם ישנה תוכנה לשימוש ביתי היודעת לכווץ את הקטעים האלה ובכלל קטעי וידאו. תודה מראש לכל העוזרים תבורכו ג'קי
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
אז כמו ששאלתי ברצוני להתחבר ממחשב מקומי שממוקם בבית למחשב אחר דרך תוכנה כלשהי כאשר ברקע של המחשב הרחוק ניתן יהיה לראות מעקב של מצלמות במעגל פנימי... סה"כ צריך גם תוכנה להתחברות מרחוק וגם תוכנה של ניהול מצלמות פנימיות ואם צריך כרטיס מסויים שיהיה אפשר להתחבר לכמה מצלמות... תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שאיתה אוכל לעשות CREENSHOTS אבל וידאו ולא תמונות בודדות. (אני צריך אותה למשחק FLIGHT SIMULATOR X על מסך מלא) ישלי את ASUS GAMER OSD אבל אני לא יודע איך להפעיל אותה אפשר עזרה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם בעייה הקשורה לכונן/צורב הDVD . כמו שאני רואה הכונן מזוהה באופן מלא ומדוייק ע"י מערכת ההפעלה (Win 7) מזהה ומפעיל דיסקים מסויימים וכו'. אך ישנה בעיה מסויימת שבעת נסיון לצרוב דיסקים בעזרת נרו, התוכנה אינה מזהה כונן כלשהו לצריבה ובעיה נוספת היא שגם בהכנסת מספר דיסקים שונים ומקוריים של משחקים כמו Assassin's Creed ,וישנים יותר, לאחר קליטת הדיסק אני מקבל הודעה "יש להכניס את הדיסק הנכון לכונן וללחוץ אישור " (בתרגום חופשי). זאת כאמור למרות שהדיסק מקורי בוודאות ונקנה בבאג מחשבים. (כידוע, בד"כ הודעה המתקבלת בעת נסיון להפעיל משחק מ P2P ללא קראק) כמו כן כשנכנסים למנהל ההתקנים לבדוק מה מצבו של הכונן, הוא מזוהה במדוייק אך ניתנת רק האפשרות הראשונה "Driver Detail…
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם סרט בהמרה ל-MPEG 2 , יש איזה פריים אחד שכנראה לא תקין ואי אפשר להמשיך להמיר... יש איזה תוכנה שבודקת תקינות של AVI ?
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שבוע טוב. התקנתי את הpowerdvd 6 אצלי במחשב וניסיתי לצפות בסרט (מודה שהורד מהאינטרנט).הבעיה היא שהתוכנה מריצה את הסרט בהילוך איטי משום מה. יש לי את כל המקודדים ובשאר הנגנים (winamp,media player)זה עובד מעולה. אבל אני רוצה להשתמש בpowerdvd ולא בתוכנות האלה. ועוד שאלה,האם יש אפשרות בתוכנה להריץ סרט או קובץ אודיו באמצעות כפתור קדימה/אחורה בכמה שניות ? זה לא הכי נוח עם העיגול הזה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
-
תוכנת INTEL DESKTOP UTILITIES מזהה את 3 המאווררים אך לא נותנת לשלוט עליהם. יש עיצות?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
לא מזמן התקנתי Vista Ultimate 64bit ומשום מה כשאני בא להפעיל AM3 זה רושם לי ישר שהתוכנה הפסיקה לעבוד והיא לא נפתחת (אין שום סימן של התוכנה מנסה להיפתח אלא הווינדוס ישר מביא את ההודעה). יש דרך לסדר?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
ישר שאני מדליק את המחשב היא מתחברת לאינטרנט. היא צריכה להשאר במחשב???
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
מחפש תוכנה חינמית ופשוטה לחשימת צפיה באתרים למבוגרים. יש אולי פונקציה כזאת באקספלורר?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המסנג'ר שהוא לא מיתחבר ולפי מה שרשום זה בגלל החומת אש כנראה שאפילו לא מופעלת אצלי... מספר שגיאה: http://www.siz.co.il/my.php?file=yhliyw5wdmtm.jpg יש לי ויסטה את החומת אש שלה ביטלתי, בנוסף יש לי גם חומת אש של NOD32 שבעיקרון כל דבר שהNOD מקפיץ לי(הודעות של לאשר פתיחת פורטים או לא) אני תמיד עושה לאשר...זה אומר שעל הפורטים שהמסנג'ר רוצה פתוחים,פעם אחת גם ניסיתי לבטל את שתי החומות אש וזה גם לא עזר פתחתי פורטים בראוטר בתקווה שאולי זה יעזור וזה לא עזר(אני יודע לפתוח פורטים זאת לא הבעיה) כמה תמונות שתבינו: http://www.siz.co.il/my.php?file=m2zjy2tkemyz.jpg http://www.siz.co.il/my.php?file=cxtdzjncvh4z.jpg אני כבר ממש לא יודע מה עוד אפשר לעשות...למישהו יש פיתרון? תוד…
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
הורדתי סירטון קצרצר של סקייט (סקרין כזה ... חוקי כמובן ..) הוא בזיפ והוא לא נפתח לי איך אני עושה את זה ? מנסה לפתוח אותו הוא אומר לי no archives found ניסיתי בהרבה דרכים שונות ומוזרות winzip, winrar, winiso, isobus אבל לא ממש הצלחתי .. אם מישו יכול לעזור או מכיר ת'בעיה ויש לו פיתרון .. עזרתכם תתקבל בברכה (: תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
באקספלורר אני פשוט לא משתמש אבל בכרום ופיירפוקס שוב ושוב מתרסק לי הפלאש (או השוקווייב פלאש). אני רואה באינספור פורומים עד כמה הבעיה נפוצה, אך לא מצאתי פתרון באף אחד מהם וקיויתי שאולי ניתן יהיה כאן לאבחן איכשהו את הבעיה. תודה רבה, איתי מפרט: htpc antec fusion e4500 2.20 Ghz RAM 4 GB windows 7 ultimate 64 bit
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
מה קורה אנשים !!!! אני מחפש תוכנה שתאפשר רק ע"י הכנסת סיסמה פתיחת תיקייה או קובץ . התיקיות יושבות על דיסק קשיח נייד ככה שהתוכנה לא יכולה להיות מבוססת על המחשב . לא משנה לאיזה מחשב אני מחבר את הדיסק , אני רוצה שרק ע"י סיסמה יהיה ניתן לפתוח את התיקיות .
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אח שלי ניסה להתחבר ל-ICQ מהפלא' והופיעה לו הודעה שיש לו בוט שמספרו 3500 (או 35000 הוא לא בדיוק זוכר) ובגלל זה הוא לא הצליח להתחבר מהפלא'. אבל מהמחשב זה עובד לו טוב. בזמן האחרון גם הוא לא מצליח להתחבר מהפלא' בכלל ומופיעה לו הודעה שהיא כביכול שגרתית (שרת לא נמצא או משהו כזה) אבל כאשר אני מנסה להתחבר למספר שלי מהפלא' שלו זה מתחבר שנייה. ממתי שהופיעה לו ההודעה על הבוט, פרצו לו ל-ICQ פעמיים. הבוט קשור לזה ? מה זה הבוט הזה בכלל כי לפי מה שראיתי 3500 זה סתם רובות לא מזיק של איסיקיו. אז מה הבעיה פה ? וזה קשור לפריצות שהיו ?
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
הי אנשים יקרים, קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו windows 7 32bit בטעות . אני רוצה להתקין את גירסת ה 64 ביט. אך הוא אומר לי שלא ניתן לשדרג בין הגרסאות. ושאני מתקין רגיל הוא כותב שהוא ישמור את מערכת ההפעלה הישנה בתיקיית old . כמובן שאין לי צורך בה ואני רוצה להתחיל הכל מאפס. מה עושים? ניסיתי לפרמט את הדיסק דקך המגש ימני של העכבר אך הוא לא נתן לי... רעיונות? תודה
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
המעבד שלי הוא AMD Athlon 64 3200+ 939 tray Venice Core הכרטיס מסך Gigabyte GF 6200 TC 128MB PCX והדיסק קשיח הוא WD 160GB 8MB Sata איזה תוכנה תוכל לעשות לי את זה? SpeedFan לא עובדת אצלי EVEREST Home Edition לא מראה לי טמ"פ MBM גם לא מראה לי טמ"פ איזה תוכנה תעשה תעבודה..? תודה מראש יהבץץ
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מחבר את ההארדיסק החיצוני[של היטא'צי] ועוד אחד של WD זה עושה לי את את הבעיה הזאת,עכשיו שאני מסדר הכל ושוב פעם מנתק ואז מחבר זה שוב חוזר זה עושה לי קיצור דרך לתקיות אך אי אפשר ישר להיכנס לתקייה לפי דעתי זה קשור משהו לשפות מפני שזה קורה רק לתיקיות באנגלית
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אלוהה ! אני לא יודע אם אתם יכולים לעזור לי , אך אני מחפש בימים האחרונים תוכנה אשר כל המטרה שלה היא להסיר שאריות של דריברים שהוסרו מהמערכת כגון : Registery entries , וכד' , שמעתי שיש משהו בסגנון : Driver swipper , או משהו כזה , אני לא זוכר , כל מה שהתוכנה עושה זה למחווק דריברים ( לא משנה איזה ) מהמחשב בצורה יסודית בלי להשאיר "עקבות" אם מישהו יוכל לעזור לי זה יהיה נפלא , תודה לכל העוזרים ולא תודה לכל המתחכמים !
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
אהלן אנשים... יש לי את הקוד הנ"ל בCSS: right: 0; width:-100%; height: 54px; position: fixed; bottom: 0; בשועל זה עובד אחלה, ד"א הקוד הוא לבר תחתון שתמיד נמצא למטה . עכשיו הבעיה היא שבאקספלורר זה מתחרבש לגמרי...אין לי שמץ מה הבעיה פה...אבל כנראה תאימות או משהו למרות שהקוד ממש נקי וקטן. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
היי לכולם ותודה מראש לעוזרים... משום מה ה-outlooke בעבודה לא שומר לי שמות של אנשי קשר שנשלח להם כבר מייל..מה עושים? גרסת האופיס היא 2010
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
בס''ד שלום לכל המומחים אני מנסה להריץ קומבופיקס אבל ה AVG 8 מפריע לו. סגירת הAVG לא הועילה וקומבופיקס מסרב לעבוד בגללו גם במצב בטוח. ניסיתי להסיר את AVG ולא עזר גם ניקוי AVG ברג'יסטרי לא הוריד הכל כי חלק מהערכים סירבו להימחק. גם במצב בטוח למישהו יש רעיון או קישור לתוכנה פרקטית? המון תודה לעוזרים אמיר
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח פקודה לשרת FTP ולקבל את גודל התקיה מה הפקודה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-