תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי עם dvd region free+css ועם DVD REGION KILLER. לא פתר את הבעיה אם הבנתי נכון , יש בעולם 5 סוגי זונים , ווינדוס נותן רק5 פעמים לפתוח זון , ופירמטתי כששהיה לי 98 ועכשיו יש לי 2000 ואני פשוט לא מצליח לסדר את זה. יש פיתרון לבעיה?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב קובץ NRG (קובץ של נרו) אבל כשאני פותח את הקובץ (בנרו כמובן) זה מביא לי את ההודעה הבאהhttp://planet.nana.co.il/d32_d32/gta.GIF וכשניסיתי לעשות אישור ולצרוב בכל זאת אז זה אמר שזה צורב אבל בסוף זה מראה לי דיסק ריק אם מישהו יכול לעזור עז בבקשה
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה להפעיל משחק דוס ישן (WWF) אבל הוא מסרב לעבוד. הוא נכנס למשחקת מראה את המסך הראשון ואז יוצא בלי שום הודעה. יש לי פנטיום 2 עם Wix XP. יש למישהו מושג איך אפשר לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
פשוטה ורגילה כמו המיקסרים הישנים, שיהא אפשר לחתוך ממיקום מדוייק ולהדביק בדיוק מקסימלי
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש מבאסת בMIRC. מסיבה כלשהי הוא לא מתחבר לי בהרבה שרתים. כלומר, אני גולש לתרים בסגנון IRCSPY בוחר בקובץ מסוים(חוקי כמובן :) ולוחץ להתחברות,הMIRC מופיע שואל עם אני רוצה להתחבר,אני בוחר באופציה של התחברות חדשה,מופיע לי החלון של הSTATUS ומכאן הוא מנסה ומנסה להתחבר,אבל ללא הצלחה. הוא כל הזמן רושם לי או" conection tImed out" או"conection reused"(לפעמים 2 ההודעות באותה הססיה) וככה כל הזמן הוא עושה CONECT RETRY עד שהוא מגיע ל99 ומפסיק. כמו שציינתי זה לא קורה בכל השרתים,לפעמים הוא כן מתחבר. אני לא חושב שהבעיה בשרתים כי זה קורה ברובם. עזרו לי!!!!
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
יש לי למשל קובץ (MP3) של מנגינה של שיר. ואני רוצה להוסיף אותי שר. עכשיו אני יודע שאפשר לשלב אחרי שמקליטים וכל זה אבל אני לא אוהב את זה... אני מחפש תוכנה שיודעת לשלב תוך כדי שאני שר נגיד במיקרופון. בתודה!
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
יש משחקים נחמדים שאני אוהב לשחק בהם מסוג shockwave איך אני מוריד אותם לדיסק הקשיח מכיוון שאין לי תמיד גישה לאינטרנט. תודה על העזרה
-
שלום!הורדתי משחק עם קובץ bin וגם עם קובץ cue ניסיתי לצרוב אותו בנרו כמו שמוסבר כאן ,אבל כשאני בא לפתוח את הקובץ cue הוא כותב לי : cannot open the file .ואחרי זה הוא כותב לי: an error occurred while loading the cue sheet file מה יכולה להיות הבעיה ,אם מישהו יעזור לי אני יודה לו מאוד,תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
ברשותי שירים שהמרתי לWAV הבעיה שהם תופסים 100 דקות ןאני רוצה להמיר את זה לדיסק אחד ולשמור על פורמט WAV בדיסק רגיל יש איזו תוכנה או הגדרה שמישהו מכיר שיכולה לעזור לי וככה אני אוכל לחסוך בדיסקים תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום. אני כרגע עובד עם ADOBE ENCORE DVD בתצורת של PAL. אני צריך שסרט מסויים יהיה ברזולוציה מסויימת. האם יש תוכנה איתה אני יכול לשנות את הרזולוציה? (להקטין/להגדיל), או שזה בלתי אפשרי? אשמח לעזארה, תודה.
-
- 1 תגובה
- 7.5k צפיות
-
-
תוכנה שמקליטה שידורי אינטרנט , קליפים לדוגמא קול+וידיאו . האם יש ואיפה ניתן להוריד תודה
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
למשהו יש תוכנה טובה ...לא חדשה מידי אני רוצה משתמשים...תוכנה שאני יוריד בה תו=כנות גדולות בעיקר
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
יש לי מסך lcd הבעיה שלי היא איך אני עושה שהוא יראה לי את מצב הטמפרטורה? מה אני לוחץ והכין אם מישהו יודע בבקשה אני נואש?....
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
טוב אז ככה: שמעתי מאנשים שהאנטיווירוס של קספרסקי הוא טוב אז מחקתי את המקאפי הקודם שהיה והתקנתי את הקספרסקי גרסה 5.200 עכשיו אחרי שהתקנתי הכל עבד מצויין ובסדר הבעיה הייתה כשמחקתי אותו דרך הלוח בקרה ->הוספה והסרה ... ואז רציתי להתקין את גרסה 5.227 משהו כזה .....ואחרי שהתקנתי אותה האינטרנט שלי לא עבד ואמרו לי שזה בגלל האנטי ווירוס ואני יצתרך לעשות שיחזור מערכת כדי שאני יוכל להשתמש באינטרנט שוב ......אז מחקתי גם את הגרסה הזאת ובאתי להתקין את הגרסה 5.200 ואז כשרציתי להתקין אותה הוא אומר לי שגרסה אחרת של קאספרסקי אנטיוירוס מותקנת במחשב אז נכנסתי להסיר אותה ומחקתי את התיקיה ועדיין הוא עושה לי את אותה הודעה שיש לי כבר קספרסקי ואין כמה שניסיתי לשחזר את המחשב לא עזר .....בבקשה ע…
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
האם יש דיסק כזה שמעדכן את הגוק ? תיאור הבעיה יש לדוד שלי פליסטיישן 2 הוא נפל לו מגובה של 40 סמ' בערך והוא לא קרוא חלק מהדיסקים מה הבעיה ?? גם צרובים וגם מקוריים. ועוד שאלה קטנה איפה מורכב הג'וק שנותן אפשרות לקרוא דיסקים צרובים??? :s05:
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי עליי את התפקיד להיות "אחראי על המוזיקה", או במילים אחרות לתקלט (למרות ש-dj אני לא ממש) במסיבה של אבא שלי שהוא עורך בבית.. הרעיון הוא להשתמש במחשב שלי ולהוריד כמה שיותר מוזיקה איכותית כמה שיותר מהר כדי להגיע מוכן למסיבה (אבל אם אני אצטרך עזרה בזה יש פורומים אחרים באתר...). אז מה אני צריך? ככה: - "מגשים" כך שאוכל להחליף בין שירים בלי שישימו לב.. ככה שיתנגנו שני שירים במקביל ואפשר לשנות ווליום ספציפית בכל אחד מהם. - יתרון גדול מאוד יהיה אפשרות לתמיכה בשני כרטיסי קול כך שאני אוכל להשתמש גם בכרטיס קול המובנה על הלוח וגם על הכרטיס pci, מה שיתן לי אפשרות להקשיב באוזניות למשהו מסוים בזמן שעל הרמקול מתנגן שיר אחר... יש אפשרות לזה? בעיקרון זהו, אבל כל גאדג'ט אחר יתק…
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
אני לא מחפש את התוכנה הרגילה שנותנת איפי לפי מספר איסיקיו, אלא את התוכנה ההפוכה לה, אם יש כזאת שתבדוק אם איפי מסוים משתמש באיסיקיו ואולי אפילו באיזה מספר איסיקיו אם תוכנה כזאת לא חוקית אז אנא לסגור את הנושא תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנות ל חלונות 64 ביט שמותקנת עכשיו ..במחשב והיא עובדת אחלה הערה : כל תוכנות ה32 ביט עובדות אחלה...רק בעיה אחת אני לא מוצא אנטיוירוס שמתלבש ממש עם המערכת מישהו מכיר תוכנת אנטיוירוס שמיועד לוינדוס הזה עם לינק בבקשה.. בקיצור אני צריך אנטיוירוס שיעבוד טוב עם המערכת 64...למישהו יש ?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
לא מופיע בהסרה וגם בתוך התיקיה אין אפשרות
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
כל מיני חברים ואנשים מהמשפחה כל הזמן שולחים לי כל מיני תמונות וסרטונים באיימיל אבל אני לא יכול לפתוח אותם שאני לוחץ על הסיכה זה בצבע אפור ואי אפשר ללחוץ על זה ואם אני לוחץ על ההודעה פעמיים אז זה כותב לי משהו כזה: "OE הסיר את הגישה למסמכים בדואר שלך שאנים בטוחים" מישהו יודע למה זה?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אז ככה, שכן שלי הוא קבלן נוף, הוא בונה גינות בצורה שתהיה אסטתית ויפה. הוא ביקש ממני למצוא לו איזושהיא תוכנה (גם לא חינמית) שתעזור לו לתכנן את הגינה ואולי גם לראות איך כל העניין יראה עוד לפני ביצוע העבודה . מישהו מכיר תוכנה שכזו? אולי תוכנה לסרטוט בתים תתאים גם? (מישהו מכיר תוכנה טובה לסרטוט כללי? [אולי אפשרי להתאים אותה לצרכים הספציפיים]) תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקווה שזה קשור לפורום כאן התקנתי Alcohol 120% וההתקנה לא השולמה בהצלחה והמחשב עשה מסך כחול עכשיו אני לא מצליח למחוק את הAlcohol 120% ההסרה של התוכנה עצמה לא עובדת ובהוספה הוסרה של הווינדוס (אקס פי) זה לא מופיע בכלל. ניסיתי למחוק את כל הקבצים של Alcohol 120% בregedit של הווינדוס מה עושים?
-
שלום לכולם! מישהו יכול להביא לי מדריך על איך להשתמש בה? היא מסובכת כזאת וה-THEME שמקבלים שמתקינים אותה דיי מעפאן איך מחליפים?והאם יש אתרים כאלה של THEMES לאסטון כמו שיש לסטייל XP? ואם מישהו יכול להביא בבקשה קישור טוב להורדה : תודה לכל העוזרים ;D
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
שלחו לי אתמול קובץ גיבוי דיי חשוב, אבל הטיפש שעשה את הגיבוי לא השתמש נכון בRAR ועכשיו אי אפשר לפרוס את הקובץ. הבעיה שהקבצים עצמם, עם שמות לא טובים, גם ארוכים מידי וגם עם כל מיני תווים מיוחדים. הארכיב נראה ככה: ספריה א' ספריה ב' שם קובץ + שם ספריה ב' + שם ספריה א' איך אני משנה את השמות של הקבצים? אני עובד עם Winrar, ניסיתי בווינזיפ וזה לא הראה בכלל את הקבצים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה יש לי בעיה של התחברות לאינטרנט ולפעמים קופצת לי הודעה של הפיירוואל שלי שאומרת לי לעשות לו ריאסט כי הוא חוסם את הincoming וחוץ מזה יש לי תמונה להמחשה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-