עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. וזאת בעיה כי אין לי דיסק בוט ואין לי ציוד להכין אפילו דיסקטים של איתחול... יש תוכנה שעושה את זה שאם אני יעשה ריסטרט והוא ייכנס למצב דוס ואני יוכל להתקין את 98 ושבכל זאת תהיה לי אפשרויות ERASE למחוק את התיקיות כי כרגע מותקן לי WIN2K ושל זה דווקא כן יש לי את הדיסק עם בוט... אם זה יכול לעזור... עריכה: בקיצור , איך אני יכול לצאת למצב דוס גמור מתוך הווינדוס?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by 888,

הורדתי משהו עכשיו הקובץ ניראה כמו קוביות קרח.... עכשיו ניכנסתי לפתוח את הקובץ ומצאתי את השגיאה הבאה: http://img17.echo.cx/my.php?image=1500150014883gi.jpg מישהו יודע מה הבאיה?

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  3. אני צריך בבקשה תוכנה (+הסבר קצר) שמאחדת קבצים כדוגמאת : avi.001 avi.002 avi.003 או... nrg.001 nrg.002 nrg.003 וכו'... שתאחד את הקבצים בקיצור.. תודה מראש ;]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי מחשב חזק מאוד שקניתי לאחרונה: אטלון 64 3000+ לוח אם טוב של GIGABYTE גי'גה זכרון פנימי וכו'.. יש לי בעיה שלפעמים , בעיקר כשאני מפעיל את הEMULE, אני מרגיש שהמחשב עובד לאט (לא סוחב מספיק) ושהCPU עולה יותר מדי. גם לכם זה קורה? אתם יודעים מה יכולה להיות הבעיה? אולי צריך עוד זכרון DDR? ולדבר השני, אתם מכירים תוכנה שמספקת תוצאות על ביצועי המחשב? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by X_Dror,

בזמן האחרון אני מרבל מלא ספאם באימייל וזה כבר הרבה מעל מה שהיה בעבר. אז אולי יש לכם המלצה לאיזו תוכנה טובה שחוסמת ספאם? תודה!

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  6. Started by STRENGTH,

אני הייתי בהורדה ואז הייתה לי הפסקת חשמל..בעעעעע אבל עכשיו אני רואה שכמה מהורדות שלי נעלמו!! בעע איך זה יכול לקרות? אז הלכתי ל TEMP ואני ראיתי שהם עדיין שם..אבל עכשיו אני צריך להתחיל את ההורדה מהתחלה? זה 2 GB בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה עושים בא לע :'( :'( :'( :'( :'( :'( תודה ANYWAY

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  7. Started by roeiw,

שלום אני עובד עם שתי תוכנות לניקוי הרגיסטרי: 1.RegSupreme 2.Registry First Aid שתיהין בגרסאות האחרונות ואחרי הניקוי עדיין ישנם רישומים ברגיסטרי של תוכנות ישנות שהוסרו וכו'... איזו תוכנה טובה יש עוד לניקוי? ואיזו תוכנה טובה יש לאיחוי דיסק תודה..

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by HeaT-SinK,

זה תוכנה קלה שאתה מלה תמדיד מ10 אלף עד 20 אלף וזה ממהיר כביכול את הXP איך הוא עובד? על ריג'יסטרי טוויק? מישהו יודע מה זה ה10000-20000 הזה? http://www.downloadatoz.com/speeder-xp/screenshots.html

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  9. Started by Evyatar,

שלום. ראיתי שרשום שהפורום מדבר על בעיות חומרה וזה בעצם תוכנה אבל לא מצאתי מקום מתאים לזה מאשר פה, סליחה מראש. כשאני מנסה להיכנס לחלוני סקריפטים של גאווה זה לא נכנס. בבניית אתרים שבאתר PLANET.NANA יש שם עורך אתר ואני לא מצליח להיכנס ולערך זה לא נכנס ולא עושה כלום. ושאני עושה לזה "פתח בחלון חדש" זה מראה את הפקודה javascript:open_win('addtitle.asp') ולא נכנס. בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  10. Started by Asafalfa,

יש לי בעיה נתתי לו פקודות כמו שצריך הוא כמובן שעושה את זה טוב הבעיה היא ש"לופ" שלו לוקח הרבה זמן4 שניות אולי קצת יותר אני צריך שהוא יחזור להתחלה בצורה יותר מהירה איזה אני גורם לא לעשות את כל העבודה יותר מהר ?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  11. הועבר לפורום תמיכה טכנית. נא למחוק.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  12. אני כל הזמן מקבל הודעות כמו בתמונות מה לעשות ? זה מנתק לי את כל התוכניות!! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by LRa,

יש לי קבצי תמונה של תשחצים ואני מעוניין ליצור קובץ תמונה עם פתרון שיהיו עליו אותיות, ואז אוכל להציג את תמונה אחת על השניה ויהיה לי את הפתרון כשאני מעוניין. כיצד עושים זאת? תודה.

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  14. Started by idofr,

חלחח טוב אז לא באמת ידעתי איך לקורא לבעיה אבל כול פעם שאני לוחץ על הגלגת בעכבר במקום לגלגל אותה מייד אחרי שאני עוזב את הכפתור מופיע לי כול פעם אתר אחר והרבה פעמים זה גם אתרים מסויימים ש.....בוא נגיד שהבגדים באתרים האלא נופלים הרבה פעמים (לא נעים שאבא משתמש הרבה במחשב ואין לי כוח למחוק את ההיסטורי כול פעם) הקיצר אם למישו יש מושג מזה ואיך אני יכול לטפל בזה העזרה תתקבל בברכה רבה טוב אני עפתי תודה מראש עידו

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  15. שלום! יש לי בעייה במייל של gmail. אני לא מצליח להוסיף אנשים לשליחה מרשימת התפוצה שיש לי. כשאני לוחץ על הכפתור הכחול למעלה הוא כותב שיש לי בעיה עם חוסם פופאפים אבל ניטרלתי את כל התוכנות שהיו לי וזה עדיין לא עבד לי. מה אני יכול לעשות.? תודה..ניר.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by 888,

מישהו מכיר את התוכנה Cain & Abel ? אם מישהו מכיר יוכל לתת לי פירוט על התוכנה תודה..

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by THE-MASTER,

שלום לכל חברי הפורום אני בעד תוכנות חינמיות ומשתדל להשתמש רק בהם. עכשיו חיפשתי ברשת תוכנה חינמית ופשוט לא מצאתי. אני תמיד מצליח למצוא תוכנות מצויינות חינמיות בכל תחום אך פה פשוט אני לא מוצא שום דבר. חיפשתי באתר SNAPFILES.com ב כלי דיסק ולא מצאתי שום דבר שעונה על הדרישות אני זוכר שגם חיפשתי פעם ולא מצאתי שום דבר אלא רק תוכנות שדורשות MONEY. אם מישהו יכול להציע לי משהו אשמח מאוד.

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  18. Started by Djx,

קודם כל עם הת'רד הזה הוא לא בפורום הנכון אני מיצטער כי אני לא יודע לאיזה פורום זה קשור יש לי כמה שאלות כלליות על מחשבי כף יד של חברת HP בדגמים RZ1710 ו RZ1715 רציתי לדעת איזה יכולות המערכת (WINDOWS MOBILE) מסוגלת ואיזה סוג של ישומים אפשר להריץ בה? כלומר מה ההבדל בין מערכת PC ולמערכת MOBILE של וינדוס העם זה אותו הדבר? העם תוכנה שאני מריץ על PC תעבוד גם בכף יד? והשאלה השנייה שלי היא העם יש איזה תוכנת סניפר למחשב כף יד שתחפש רשתות אלחוטיות ע"י הבלוטות שמכשיר? אני די חדש עם כל המחשבי כף יד ואני חושב ליקנות אחד אבל אני לא יודע עם הכף יד מתאים לצרכים שלי או לישומים שאני צריך תודה

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  19. Started by J.allmighty,

שלומות, אני צריך לבצע מירור ונתקלתי בבעיה ברגע שאני מתחיל בשינוי על הדיסק וזה מה שקורה: אני מקבל הודעה bad system file name אם צריך תמונה אני יוסיף תודה רבה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by nokobik,

יש אפשרות להגדיר ב-MAXTHON משהו שנקרא ALIAS, אפשר לשמור שמות מקוצרים לאתרים, כך שלדוגמא, www.ynet.co.il יהיה קיצור y וכו' אפשרי ב-FIREFOX? שאלה נוספת היא אם אפשר לשנות את השיוך של CTRL+ENTER או שאר הקומבנציות שישלימו לסיומות אחרות? לדוגמא במקום ש-CTRL+SHIFT+ENTER ישלים את ynet ל-www.ynet.org אז שישלים אותו ל-www.ynet.co.il. תודה

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  21. Started by RayZ,

היי יש לי בעיה במובי מייקר בעת עריכת וידיאו (אכ'ממ.. מי אמר ש AMD גרוע בעריכת וידיאו?) כל פעם שאני מצרף סרטונים ומוסיקה למובי מייקר, אחרי איזה 20 - 25 סרטונים שייבאתי והכנסתי לסרט, הוא מתחיל להציג לי X על חלק מהסרטונים והם פשוט לא פועלים בסרט, ואין איך להחזיר אותם.. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  22. אז ככה כול פעם שאני בוחר בתוכנה באפשרות לראות מסך מלא הוא מגדיל לי את החלון על כול המסך אבל את הסרט עצמו הוא מקרין לי רק על ריבוע קטן בצד שמאל למטה זה בעיה מאוד מוזרה זה לא עושה את זה בתוכנות אחרות ניסיתי להחליף גרסאות זה לא עוזר למשהו זה כבר קרה? מה עושים? אניי כבר לא רואה סרט איזה שלוש שבועות בגלל זה תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  23. Started by 888,

הורדתי את גירסת הנסיון של הINTERNET SECURTY 2005 ואני לא מצליח למחוק אותה ניסיתי בהוספה\הסרה של תוכנות וזה לא עובד איך אני מוחק תתוכנה הזאתי???

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  24. צריך תוכנה למציאת פורטים (פתוחים\סגורים). פעם היה לי משו שקוראים לו advenced port scanner.. אם יש אותה למישהו שיביא לינק. או שיביא תוכנה אחרת

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום אני מחפש תוכנה לאוברקלוק שלא יזיק במילימטר לכרטיס שלי,ושתהייה מאוד פשוטה לאוברקלוק מתחיל. תודה- כרטיס ATI

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים