עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מוריד קליפים מה שנקרא MVID בפורמט .MKV ואני רוצה להעביר אותם לגודל מסויים של פורמט DIXV או קונטיינר או איך שקוראים לזה.DIVX אז אני צריך תוכנה ש: א. יודעת להמיר פורמטים/קונטיינרים (אשמחלהסבר קצר מה ההבדל) ב. יודעת להמיר תוך כדי גם לגודל מסויים של פיקסלים (שניתן יהיה לקבוע את הפרמטר הזה). אני משתמש כרגע ב DIVX CONVERTER בחבילה בכסף שיש ב DIVX.COM אבל הסרטונים שיוצאים פשוט קופצים לאחר ההמרה. אני בסה"כ רוצה להוריד קליפים ולהמיר אותם למכשיר DIVX CERTIIED שתומך בפורמט DIVX HOME CINEMA מקסימום: Average 4Mbps | Peak 8 Mbps PIXELS 720X576 נ.ב - אולי יש מקום להוריד קליפים של MTV באיכות סבירה ב-AVI ולא MKV ? אני חושב שזה חוקי העניין הזה.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. ממצב אחים שלי יש לי תוכנה avast pro 4.7 ורציתי לדעת אם אפשר לסמוך עלייה? כי אני סומך עליה ממש אם אתם מכירים איזה תוכנה טובה ושלא מאיטה את המחשב כי הוא גם ככה קצת איטי כנראה בגלל וירוסים אז בקיצר טוב או לא טוב ואיזה כדאי לי....

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by aloneg,

שלום רציתי לדעת איך אני כותב ה-פוטושופ CS3 בעברית, כך שהכתב לא יצא לי הפוך. תודה אלון

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. שלום, כשאני נכנס לדפים מאובטחים (בנק, אשראי, אימייל) בIE, אני מקבל את ההודעה הזו על כל עמוד שם (כמעט). יש אפשרות לבטל אותה? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  5. Started by GALITT2000,

היי. אני מחפשת להתקין תוכנה שאני אבחר את הקבצים (גם מאות ג'יגה), והם ישוכפלו כמו שהם למחשב מרוחק. ככל שאוסיף קבצים בתיקיות יתווספו גם שם, ככל שאמחק מהתיקיות יימחקו גם משם. ניסיתי את CrashPlan, הבעיה היא שבמחשב המרוחק אין העתק של הקבצים אחד על אחד אלא קובץ גיבוי לשחזור. תודה.

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  6. מי שיכול לעזור תודה לו . אני בעקרון צריך לדעת איך להפעיל מה צריך לעשות כדי להכנס לכל אתר

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  7. היי לכולם! אני מחפשת תוכנה לעדכון דרייברים באופן אוטומטי כל מה שמצאתי עד עכשיו צריך לשלם עליהן... מישהו מכיר תוכנה קטנה ופשוטה לעדכון דרייברים בחינם? (אם יש דבר כזה בכלל...) תודה!! מורן[br]פורסם בתאריך: 12.08.2008 בשעה 16:33:43 סורי לא ידעתי לאן לשייך את השאלה אני חדשה באתר

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. virtual memory to low. מה זה אומר? איך אני פותר את זה?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. אני מעוניין לקנות אנטי וירוס למחשב אני מתלבט בין אנטי וירוס רגיל לבין אנטי וירוס סיקיוריטי נגד מלוור , אנטי וירוס הרגיל יותר קליל על המחשב יש לי אפשרות לקחת או קספרסקי או ESET הבעיה ש ESET מקבל ציונים דיי מביכים בבנצמרקים , יש גם אפשרות לקנות מקאפי אבל גם הוא לא להיט , מה מומלץ ? או שעדיף ללכת על הקספרסקי סיקיוריטי אני חושש שהוא יהיה כבד לי על המערכת ,מה לקנות ?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  10. Started by yamary,

לחברי הפורום, שלום. כרגע יש לי דיסק ST3500410AS , מחולק לשלושה חלקים. באחד החלקים מותקנת מערכת הפעלה (Windows XP) של המחשב שלי. החלק הזה עם מערכת הפעלה הוא של 100GB מתוכם 78 פנויים. אני רוצה לקנות דיסק SSD של אינטל 80GB ולייעד אותו למערכת הפעלה בלבד. שאלה: האם אני יכולה להעתיק את מערכת ההפעלה שיש לי עכשיו במצבה הנוכחי עם כל התוכנות שמותקנות וכד' לדיסק SSD החדש? חשבתי לעשות IMAGE עם תוכנת ACRONIS למשל של החלק עם מערכת ההפעלה בדיסק שיש לי עכשיו, להתקין הדיסק החדש ולפתוח עליו את ה-IMAGE. האם זה יעבוד? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. שלום, לאחר ניסיון כושל של ידידה שלי להוריד קובץ מסוים לאיזה תוכנה במחשב שלה, היא חטפה וירוס או תולעת די מעצבנת. הבעיה נוצרה לאחר ניסיון פתיחת הקובץ. דבר ראשון היו קיצורים לאתרי פרסומת על ה desktop ו ב startmenu, אם מפעילים iExplorer, ב enter הראשון הוא מתרסק פותח פופאפ שאומר שהמחשב מודבק בוירוס חזק וללחוץ ok כדי להוריד תיקון, כמובן שלא ניסיתי, ו בעזרת alt f4 חיסלתי כל פעם מחדש את הדף. עשיתי סריקה, עם spywareblaster, והוא מוצא כל פעם כמה קבצים מודבקים אבל לא את הסורס המקורי. הוא מצא משהוא בשם smitfraud, וכנראה שיש בזה משהוא כי גם האתר שנפתח כל פעם (הפופאפ) מנסה לשלוח אותי לכתובת שמתחילה ב smit משהו. ד.א. גם avast ו adaware "נכשלו" יצרתי קובץ של Hijackthis, אז אם מי…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. לאחרונה החלטתי עד שאקנה את הנתב שלי, להתקין את החייגן האוטומטי של טריפל C, כדי להתגבר על הבעייה של החייגן הידני. אלא מה: כאשר אני מפעיל את המחשב והחייגן האוטומטי מופיע, ברגע שאני לוחץ על לחצן "התחבר" Windows מונע מהחייגן להתחבר ומציג לי את הודעת השגיאה הבאה, שנראית כמו זו של Net.Framework: ראו תמונה מצורפת. הדרך היחידה שאני יכול להתמודד עם הבעייה, היא להכניס ידנית את שם המשתמש והסיסמא שלי, ואז הוא מציג רק עוד פעם אחת את ההודעה ולאחר לחיצה נוספת הוא מתחבר כהלכה. למה זה קורה??? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. מה כדאי ? (או אנטיוירוס אחר בחינם) אין לי כוח לתאריך המוגבל של שנה או שנתיים

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי בעיה שאני חותך תמונה בכך שנעלמו לי הריבועים הקטנים שאמורים להיום בשני הצדדים שאני חותך (אני לא מתכוון לאלה שלמטה ולמעלה ) איך אני מחזיר אותם חזרה כדי שהם יופיעו ? בתודה מראש רזיאל

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by motogt,

אני מחפש קודק שיפעיל סרטי mov. תודה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  16. Started by raiman1,

?? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by bg1987,

הי חברה, יצרתי מחשב וירטואלי עם XP בעזרת VMWARE 6.5 WORKSTATIONS ואני רוצה לחבר אותו לרשת הבייתית שלי, בשביל שהוא יוכל לראות מחשבים אחרים בבית. ואני לא מצליח לקבל פינג לא לראוטר שלי ולא למחשבים אחרים. החיבור רשת שלו מוקדם כbridged connection. ונראה שהוא מחובר. משהו יודע איך לתקן את זה? מערכת ההפעלה שלי היא ויסטה 64 ביט.

18. אני צריך תדרייבר לכרטיס קול של realtek win xp 32bit J&W =חברה JW-IG31-CF-מודל לוח אם תודה לכל מי שעוזר

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. שלום אני צריך בבקשה המלצה לתוכנה טובה שממירה קבצי אודיו מפורמט m4a לפורמט mp3,אשמח אם תתנו לי שם של תוכנה מוכרת וטובה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  20. Started by ohad25,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה טובה וחינמית לעשית מצגות. אני מחפש תוכנה לעשית מצגות שאחר כך אפשר לצרוב את המצגת על דיסק ולהפעיל בטלוויזיה ו powerpoint לפני מה שאני יודע היא לא יכולה לפעול על טלוויזיה!? בבקשה זה די דחוף תודה לעוזרים!!!!

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by devek,

שלום אחים שלי. יש לי מצלמת אינטרנט של NEAO כחולה כזאת.. ויש לי אפשרות להקליט דרך ה MOVIE MAKER עד 3 שעות... הבעייה שברגע שאני מקליט אי אפשר לסגור את ה MOVIE MAKER ואז בעצם מי שעל המחשב רואה שאני מקליט אותו! אז רציתי לדעת איך אני יכול אם בכלל.. להקליט דרך המצלמה אבל שאני יוכל לקווץ את התוכנה שלא יראו שהיא עובדת. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  22. עד היום אני עם NOD32, אבל מזמן קראתי שכבר קספרסקי מובילים בתחום הזה, ואני עומד לקבל מחשב חדש, אז חשבתי אוליי להכין התקנה של הקספרסקי במקום NOD32. מה אתם אומרים? (כולל אנטי וירוסים אחרים) בקשר לתכונות הגנה - אני חושב על Spybot 2 + malwarebytes (שכבר יש לי) תודה! נ.ב: שאלת בונוס יעיל להתקין CHROME (או כל דפדפן אחר שאשתמש בו) על ה-SSD במקום הכונן הקשיח? מה לגבי תוכנות ההגנה (לרבות האנטי וירוס)?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. התקנתי אופיס 2007 ושחזרתי את המיילים מקובץ pst ל pst אחר בכונן אחר. עדיין האופיס לא מוכן להסיר את הקובץ המקורי(ואיתו את כל עץ ה "תיקיות אישיות") , ורושם הודעה כזו: "אין באפשרותך למחוק קובץ נתונים זה של outlook. מתבצעת העתקה של מידע אודות תצורה בקובץ לקובץ הנתונים המוגדר כברירת מחדל. באפשרותך למחוק את הקובץ לאחר העתקת מידע זה." מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by בני סלע,

שלום לכולם. אתמול החלטתי לעזוב את האימיול שלי ולעבור ל µTorrent ,הכל הלך טוב ויפה....כל כך טוב ויפה שאפילו האינטרנט לא ניתקע ואני לא מרגיש שום האטה כשµTorrent עובד ברקע .התחלתי להוריד 2 קבצים שיורדים לחבר שלי במהירות גבוהה ולשתינו יש 1.5MB...חשבתי לתת לו קצת זמן,אחרי שעתיים בדקתי מה המצב-המהירות לא עולה מעל 40kb התחלתי לחפש מדרכים בכל מקום אפשרי אבל שום דבר לא שינה את המהירות לטובה...בדקתי פה בפורום ואפילו ביקשתי עזרה מכמה אנשים בפרטי אבל שום דבר. התוכנה בקושי מורידה....וזה לא בגלל שה TORRENT לא טוב....אצל חבר שלי זה טס. העלתי פה תמונות של ההגדרות שלי....בבקשה בבקשה!תעזרו לי,מצדי שהתוכנה תיתפוס את כל הפס ותעמיס על המחשב רק שתזוז מהר יותר. אם זה חשוב אז אני ב 012 ומתחב…

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. יש לי מחשב לצורכי גלישה בעיקר ומעט משחקים ועריכות וידאו, השאלה איזה אנטי-וירוס יגן עליי הכי טוב נכון להיום ושלא ארגיש אותו עובד ברקע? אני מתלבט בין NOd32 ל- Avira ו- Bitdefender תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים