עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by KapiSH,

סוף סוף השגתי מצלמה קטנה וחמודה, עכשיו, התוכנה שיש עם המצלמה=דרעק, ממש אין בה אופציות והממשק ישן כזה כמו של Win95 ולא נוח לעבוד איתה. אולי אתם יכולים להמליץ על תוכנה טובה לוידאו, שהיא גם נוחה לשימוש ויש לה אופציות טובות יותר מהדרעק שקיבלתי עם המצלמה? תודה מראש :smoke:

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by alex542,

בצעתי העברת קבצים לאחסון ובאמצע הקשר קרס כאילו האחסון קרס וכו' אני מנסה להיכנס לאתר שלי והוא לא עובד אני מנסה להיכנס גם לאתר אחר מאותו שרת וגם אליו אני לא מצליח להיכנס. בזמן שאני לא יכול להיכנס לאתר אחרים כן יכולים. בדרך כלל זה היה נפתר לבד אחרי כמה שעות אך עכשיו זה לא קרה. איך אפשר לתקן את זה?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  3. הסמן של העכבר מהבהב כל פעם משהו מוזר מאוד ולפעמים לא רואים אותו לכמה שניות וזה קורה כמה פעמים אם משהו יכול לעזור אני יודה לו מאוד... דרך אגב זה קורה רק ואני מדגיש רק באינטרנט...

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  4. http://video.stumbleupon.com/#p=qrgbq6xrjr

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  5. כשאני פותח את ה-FF (גרסה 1.5), הוא צורך בסביבות 30-40MB. כשאני פותח IE TAB יחיד הוא קופץ בעוד 50MB נוספים ל-90MB!! אח"כ זה בערך 10MB לכל IE TAB חדש. והזליגה, הווו הזליגה... גם כשסוגרים את כל הטאבים של ה-IE TAB הזכרון שבו משתמש ה-FF לא יורד. מעצבן בטרוף! התמונה המצורפת היא לאחר פתיחה של כמה IE TAB בודדים, וסגירת כולם!! ואל תגידו: מה הבעיה אל תשתמש ב-IE TAB... יש הרבה אתרים שלא נתמכים כמו שצריך ב-FF כמו שאתם יודעים. יש פתרון? [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by yakir8,

שלום יש לי Outlook 2007 ואך שאני מנשא להכינס אליו הוא קורס בחתימת השגיאה הוא רושם את זה AppName: outlook.exe AppVer: 12.0.6514.5000 AppStamp:4a89dc70 ModName: mspst32.dll ModVer: 12.0.6514.5000 ModStamp:4a89d536 fDebug: 0 Offset: 0001e19e נשאתי להסיר ולהתקין מחדש לבצע תיקון לכול חבילת האופיס ועדין לא עובד... אך אפשר לסדר את זה?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  7. ממצב אחים שלי יש לי תוכנה avast pro 4.7 ורציתי לדעת אם אפשר לסמוך עלייה? כי אני סומך עליה ממש אם אתם מכירים איזה תוכנה טובה ושלא מאיטה את המחשב כי הוא גם ככה קצת איטי כנראה בגלל וירוסים אז בקיצר טוב או לא טוב ואיזה כדאי לי....

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  8. אני מחפש תוכנה (וחינמית) לעדכון אוטומטי של דרייברים במחשב (כמו driver scanner שהיא לא חינמית). אם יש גרסא קלה בשביל DOK-הרי זה משובח ועוד שאלה-איזה תוכנות מומלצות ע"מ לגבות את כל הדרייברים במחשב? תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by kobi_af,

אהלן יש לי קובץ אודיו ברשותי WMA עם DRM עכשיו שאלתי אם אפשר להמירו באיזשוהי לדרך ל cda או mp3 באמצעות תוכנה כלשהית שימו לב שאני מבקש שם של תוכנה ולא מדריך פיראטי כלשהו יום טוב

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  10. לאחרונה החלטתי עד שאקנה את הנתב שלי, להתקין את החייגן האוטומטי של טריפל C, כדי להתגבר על הבעייה של החייגן הידני. אלא מה: כאשר אני מפעיל את המחשב והחייגן האוטומטי מופיע, ברגע שאני לוחץ על לחצן "התחבר" Windows מונע מהחייגן להתחבר ומציג לי את הודעת השגיאה הבאה, שנראית כמו זו של Net.Framework: ראו תמונה מצורפת. הדרך היחידה שאני יכול להתמודד עם הבעייה, היא להכניס ידנית את שם המשתמש והסיסמא שלי, ואז הוא מציג רק עוד פעם אחת את ההודעה ולאחר לחיצה נוספת הוא מתחבר כהלכה. למה זה קורה??? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by card,

שלום יש לי שאלה שאני תוהה לגביה כבר כמה זמן. אם יש לי Windows כלשהו, שהוא 32bit, ואני מוריד ומתקין תוכנה כלשהי, אז אני חייב להוריד את התוכנה בגרסאת ה-32bit שלה, נכון? עכשיו מנגד, אם יש לי Windows כלשהו, שהוא 64bit ואני מוריד ומתקין תוכנה כלשהי, אז אני יכול להוריד את התוכנה גם בגרסאת ה-32bit שלה וגם בגרסאת ה-64bit? (כשכמובן עדיף את ה-64bit, אבל האם זה נכון שאפשר להתקין תוכנה בגרסאת 32bit על מערכת הפעלה 64bit וזה יעבוד תקין?) תודה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  12. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת במה שונה התוכנה מהגירסה הקודמת שלה(אני מתכוון גם לפריימיר וגם לפוטושופ) והאם יש דברים חדשים שלא היו בגירסה הקודמת בתודה מראש רזיאל

13. Started by misvin,

שלום, יש לי בעייה עם לינק http://9.zahav.ru/live אני לא יכול לראות את ערוץ 9 בדפדפנים Firefox ו-Chrome. אין לי שום בעיה לראות את הערוץ 9 ב-Internet Explorer. כמו כן, ערוץ 9 ניתן ראות בלי שום בעיה בכל הדפדפנים בלינק http://zman.com/live פרטים טכניים: Windows 7 Internet Explorer 8 Firefox 3.6.9 Chrome 6.0.472.55 הבעיה קיימת גם ב- Windows XP/Vista

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  14. מי שיכול לעזור תודה לו . אני בעקרון צריך לדעת איך להפעיל מה צריך לעשות כדי להכנס לכל אתר

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  15. Started by redead,

או אולי בכלל משהו אחר? מה עדיף לצפיה בסרטים ?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by ליאור 20,

שלום לכולם, אני משתמש באקספלורר 11 (כרגע לא ניתן לשינוי זה מחשב של העבודה ואסור לי לשנות דפדפן, לפני שאתם מציעים) ובזמן האחרון המצב נהיה בלתי נסבל, כל אתר מקפיץ לך 1000 פופ-אפים במקרה הטוב, במקרה הרע זה מסוג הפופ-אפים שפתאם מתחילים כל מיני שירים או כמו הטמבל הזה שמדבר על זה שהוא עשה 1000 שקלים ביום, ממש מעצבן. בהגדרות של הדפדפן כבר אישרתי ביטול של הפופ-אפ, אבל זה לא ממש עזר, יש למישהו איזה המלצה לתוכנה או משהו שאפשר להוריד?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  17. הכוונה שממש ישאיר את הדקסטופ, לא רק תמונה שלו.... כלומר אני מרוצה שומר מסך שיראה לי שינויים בזמן אמת..... מצדי שכל מה שהוא יעשדה יהיה רק להפוך צבעים... בשביל לשמור על המסך.... אז נראה לכם שיש דבר כזה??

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by Second Edition,

תוסף שמאפשר לחסוך זכרון ע"י "שמירה" של מספר דפים לא פעילים בטאב יחיד. OneTab. החנות כאן.

19. Started by RAZIEL98,

שלום צרבתי סדרה על דיסק DVD ובאתי להפעיל את הדיסק בDVD אז הוא רשם ש״הדיסק לא מוכר״,עכשיו השאלה שלי אם הייתי צריך לצרוב את הסדרה בפורמט מיוחד או משהו כדי שמה שאני רוצה לראות יעבוד על הDVD, אם כן אז לאיזה פורמט והאם אפשר לעשות את זה דרך התוכנת צריבה? תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  20. היי, התקנתי תוכנה ע"י אשף באופן כזה שהקבצים להתקנה ירדו למחשב מאחורי הקלעים ולאחר מכן גם הותקנו. את התוכנה הזאת אני צריך להתקין על מחשב וירטואלי ללא גישה לרשת, איך אני מחלץ את קבצי ההתקנה?

21. יש כל מיני EXE שקשורים ל-WinXP שעולים לי עם המחשב ובנוסף לזה הם עוד מבקשים גישה לאינטרנט, כשאני חוסם להם גישה לאינטרנט (למשל ל-SVCHOST.EXE) אז אני לא יכול לגלוש. מה זה ולמה צריך את זה? יש עוד כל מיני EXE שפועלים ברקע שאני חושב שקשורים ל-WinXP, מה הם ולמה הם טובים? :AR15:

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  22. Started by oki54,

שלום! זה ימים שאיני מצליחה להתחבר לרשת קדמילה באימיול. מקווה שמי מכם יוכל לסייע. תודה, אוקי.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by idansharabi,

התקנתי את התוכנה utorrent גרסה 1.7.5 והקבצים יורדים במהירות אפסית. האם יש מישהו שיכול לעזור לי בהגדרת הפורטים , או להפנות אותי למדריך רלוונטי , בתודה

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by ofir_16,

אהלן! יש לי קבצי מוסיקה של real player שהסיומת שלהם זה rm ואני רוצה להמיר אותם ל mp3. חיפשתי תוכנה שתעשה את זה אבל לא מצאתית מישהו מכיר תוכנה כזאת ויכול להגיד לי מאיפה להוריד אותה??

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  25. האם ניתן להשתמש בWindows Live Mail בכדי שיקבל מייל מהאתר WALLA?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.