עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by PCBuster,

שלום, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לתזמן הפעלה וסגירה של תוכנות, למשל שתוכנה מסויימת תתחיל לפעול בשעה מסויימת ותסגר כמה שעות לאחר מכן, מישהו מכיר תוכנה כזו? תודה!

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by wow,

אני מנסה להתקין את המסנג'ר החדש אבל באמצע ההתקנה היא נכשלת,ניסיתי כמה פעמים וכלום לא עוזר. ניסיתי גם להתקין גירסה ישנה יותר והוא אומר שמותקנת לי גירסה חדשה יותר אז אני צריך קודם להסיר אותה. הסרתי את מה שיכולתי וכלום לא עוזר,השתמשתי גם ב-CCleaner וגם זה לא עזר. מה אני עוד יכול לעשות ? (אגב המחשב אחרי פירמוט ואין עליו כלום חוץ מ-XP SP2) אולי יש ערכים מסויימים איפשהו שאני צריך להעיף ?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. הבראוזר אקספלורר 7 רושם שההרחבות לא זמינות דבר שגורם שלא ניתן לשמוע רדיו או לראות סרטים באתרים זה קרה לאחר התקנת מוזילה שנכנסתי לכלים - השורה של ההרחבות כבויה כלומר לא ניתן לחבות או להדליק את ההרחבות יש משהו שמבין כאן ? לבעלי מערכת ויסטה

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by source,

האם יש תוכנה שיודעת להפריד את הסאונד מהסרט אני צריך רק קטע מסרט ללא סאונד

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by ofir_16,

אהלן! יש לי קבצי מוסיקה של real player שהסיומת שלהם זה rm ואני רוצה להמיר אותם ל mp3. חיפשתי תוכנה שתעשה את זה אבל לא מצאתית מישהו מכיר תוכנה כזאת ויכול להגיד לי מאיפה להוריד אותה??

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. virtual memory to low. מה זה אומר? איך אני פותר את זה?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by mosheva,

שלום, אני מנסה ללמוד איך להכין DVD MENU בתוכנות ADOBE. אשמח לעזרה, מדריך או כל הנחיה. תודה!

8. היי, לאחרונה נתקלתי במכה של וירוסים, ורציתי לשאול מה הדרך הטובה ביותר לטפל בוירוסים, ללא גיבוי פרמוט והתקנה מחדש..

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. נעשה ע"פ צילום של הפלאפון שלי (K610I) דעות?הערות? תודה. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. לווינדוס 8. תודה לעונים, מצטער אם זה לא הפורום המתאים פשוט לא מצאתי משו אחר.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by veron2007,

היי! שלחו לי קובץ(תמונה) בקובץ pif, איך אני פותח אותו? זה קובץ MS DOS כזה. תודה

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by shimi 1,

שלום לכולם, אני משתמש בדפדפן פיירפוקס 7.0 וכבר יותר מ-4 חודשים יש כמה אתרים שפשוט כמעט ומסרבים לעלות! ניקח לדוגמא את mako.co.il ,לוקח לו המון זמן לטעון אותו.. אני מחכה דקה,רואה שזה לא עוזר אז לוחץ אנטר על השורת כתובת כדי שזה ינסה לטעון שוב.. מה גם שכתבות במאקו הוא לא פותח בכלל כל האתרים עולים כמו צב איתו וכל זה נראה לי בגלל השדרוגים המעצבנים האלה כל חודש.. נראה לי אני אחזור לגרסא 3.6 וזהו, אגב יש לי 5mbps מהירות אינטרנט כשהספק הוא בזק בינלאומי.. עוד מישהו חווה בעיות כאלו עם פיירפוקס? :-\

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. עד היום אני עם NOD32, אבל מזמן קראתי שכבר קספרסקי מובילים בתחום הזה, ואני עומד לקבל מחשב חדש, אז חשבתי אוליי להכין התקנה של הקספרסקי במקום NOD32. מה אתם אומרים? (כולל אנטי וירוסים אחרים) בקשר לתכונות הגנה - אני חושב על Spybot 2 + malwarebytes (שכבר יש לי) תודה! נ.ב: שאלת בונוס יעיל להתקין CHROME (או כל דפדפן אחר שאשתמש בו) על ה-SSD במקום הכונן הקשיח? מה לגבי תוכנות ההגנה (לרבות האנטי וירוס)?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. שלום: נהייתה לי בעייה שלא מאפשרת לי לעבוד . הילדים התעסקו במחשב. וכעת נהייתה לי בעייה, לדוגמה בתוכנת וורד שאם אני פותח קובץ וורד אז נפתח לי חלון ואם אני פותח קבצי וורד נוספים כל הקבצים נפתחים לי בתוך החלון של הקובץ וורד הראשון שפתחתי. זה אינו מאפשר לי עבודה. זה חל גם בתוכנת אקסל. מצרף תמונה לדוג איך זה נראה. איך מחזירים את המצב שאני יכול לפתוח כמה חלונות אופיס במקביל ולא בתוך חלון אחד. תודה

15. Started by XybeR,

עבדתי עליו איזה שעה+ זה 1280*1024 אבל אני חושב שהוא יתאים גם ל1024*768 http://www.deviantart.com/view/21997022/

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by tom10er,

איך אני מוחק את ה-directx כי בטעות התקניתי directx 10 ויש לי xp וניסיתי למחוק אותו ועכשיו שאני רושם בהפעלה dxdiag אז זה כותב לי שאין לי directx וכשאני מנסה להתקין חדש זה עושה הודעת שגיאה ויוצא מההתקנה מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. ניסיתי להתקין את המדפסת ב- win vista 64bit, עם הדרייבר שהורדתי מאתר היצרן. הוינדוס נותן שגיאה ואומר שלא ניתן להתקין מכיוון שהוינדוס חוסם את NT 4.0 drives. מישהו יכול להגיד לי איך אפשר להפטר מהבעיה?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. אני מוריד קליפים מה שנקרא MVID בפורמט .MKV ואני רוצה להעביר אותם לגודל מסויים של פורמט DIXV או קונטיינר או איך שקוראים לזה.DIVX אז אני צריך תוכנה ש: א. יודעת להמיר פורמטים/קונטיינרים (אשמחלהסבר קצר מה ההבדל) ב. יודעת להמיר תוך כדי גם לגודל מסויים של פיקסלים (שניתן יהיה לקבוע את הפרמטר הזה). אני משתמש כרגע ב DIVX CONVERTER בחבילה בכסף שיש ב DIVX.COM אבל הסרטונים שיוצאים פשוט קופצים לאחר ההמרה. אני בסה"כ רוצה להוריד קליפים ולהמיר אותם למכשיר DIVX CERTIIED שתומך בפורמט DIVX HOME CINEMA מקסימום: Average 4Mbps | Peak 8 Mbps PIXELS 720X576 נ.ב - אולי יש מקום להוריד קליפים של MTV באיכות סבירה ב-AVI ולא MKV ? אני חושב שזה חוקי העניין הזה.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by יוסףש,

התקנתי לפני כחצי שנה את ה IE9 והכל עבד מצויין,חזרתי הבייתה ואז התברר שהפלאש לא עובד,ניסיתי להוריד את הפלאש ולהתקין מחדש,אך זה לא עזר,חזרתי ל IE8 והכל עובד מצויין,ניסיתי שוב להתקין את ה IE9 ושוב הפלאש פלייר לא עובד ושום דבר לא עוזר,אשמח לעזרתכם! שבוע טוב.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by SyndromE,

רק עכשיו שמתי לב , תוכנת ההורדות המצויינת הזאת הפכה במפתיע ל-freeware לגרסא החדשה (ואף לגרסא הישנה) הוחדר google toolbar בהתקנה, אבל כמובן שניתן לבחור לא להתקין את זה (כרגיל). אני רוצה לאמר שמדובר בתוכנת ההורדות הטובה ביותר שקיימת (וניסיתי כבר את רוב המתחרים - הכל זבל) מניסיון אישי, מאז הגרסא הקלאסית 1.7x התחילו לצוץ כל מני בעיות מרגיזות עם הגרסא החדשה 1.8 שאני אפילו מתבייש לנקוב בהם - פשוט זוועה של גרסא. אבל עכשיו הם שיחקו אותה עם הגרסא האחרונה - התוכנה פשוט מעולה. כל הבעיות האחרונות נפתרו, והדובדבן שבקצפת - חינם. http://www.flashget.com/index_en.htm אתר הבית דיי עמוס, אפשר להוריד כאו: http://www.9down.com/story.php?sid=8223 (אני אישית מעדיף לכבות את האפשרות …

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by blueboy,

אחרי שחיברתי את המחשב של אחותי לאינטרנט התקנתי לה קאזה והיא פשוט התמכרה לתוכנה, עכשיו לבעיה.. כלום מכירים איך זה בקאזה כמעט חצי מהקבצים שם הם פורנו והדבר האחרון שאני רוצה שאחותי תוריד קובץ והיא תמצא שם אני לא רוצה לחשוב על זה אפילו :-[ , שמתי את הפילטר בתוכנה אבל אני צריך להיות בטוח ב100% שהפילטר עובד למישהו היה ניסיון עם זה?. תודה מראש ;D .

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by ohad25,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה טובה וחינמית לעשית מצגות. אני מחפש תוכנה לעשית מצגות שאחר כך אפשר לצרוב את המצגת על דיסק ולהפעיל בטלוויזיה ו powerpoint לפני מה שאני יודע היא לא יכולה לפעול על טלוויזיה!? בבקשה זה די דחוף תודה לעוזרים!!!!

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by kobi_af,

אהלן יש לי קובץ אודיו ברשותי WMA עם DRM עכשיו שאלתי אם אפשר להמירו באיזשוהי לדרך ל cda או mp3 באמצעות תוכנה כלשהית שימו לב שאני מבקש שם של תוכנה ולא מדריך פיראטי כלשהו יום טוב

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  24. Started by MarioPolo,

שלום רב! אני פותח קובץ מדיה בVLC ובאמצע הסרט "מגמגם" וקופץ פריימים. ראו תמונה. יש לי עוד שאלה: באיזו עוד תוכנה ניתן לפתוח קבצי ssa ו ogm . תודה רבה מראש! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים