עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. virtual memory to low. מה זה אומר? איך אני פותר את זה?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת איפה אני יכול להשיג מדריך להכנת באנרים בתודה מראש רזיאל

3. Started by ofir_16,

אהלן! יש לי קבצי מוסיקה של real player שהסיומת שלהם זה rm ואני רוצה להמיר אותם ל mp3. חיפשתי תוכנה שתעשה את זה אבל לא מצאתית מישהו מכיר תוכנה כזאת ויכול להגיד לי מאיפה להוריד אותה??

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by wow,

אני מנסה להתקין את המסנג'ר החדש אבל באמצע ההתקנה היא נכשלת,ניסיתי כמה פעמים וכלום לא עוזר. ניסיתי גם להתקין גירסה ישנה יותר והוא אומר שמותקנת לי גירסה חדשה יותר אז אני צריך קודם להסיר אותה. הסרתי את מה שיכולתי וכלום לא עוזר,השתמשתי גם ב-CCleaner וגם זה לא עזר. מה אני עוד יכול לעשות ? (אגב המחשב אחרי פירמוט ואין עליו כלום חוץ מ-XP SP2) אולי יש ערכים מסויימים איפשהו שאני צריך להעיף ?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by oba3k,

WMP11 שוחרר אתמול לXP (לפחות זו הפעם הראשונה שאני ראיתי), הורדתי, ואני חייב להגיד שזה מוצר מדהים. קודם כל מיקרוסופט קלעו בול עם הלוק & פיל, מראה שחור עם הרבה ברק והשתקפויות. לכל אלבום יש את העטיפה שלו, ואם התוכנה לא מוצאת לבד אז אפשר להדביק בקלות. הסינכרון עם נגני הMP3 השתפר רבות, עכשיו יש גם אוטו פלייליסט וגם DRAG &DROP. האיכות סאונד ללא ספק השתפרה והיא משמועתית עדיפה על ווינאמפ וITUNES. קל מאד גם למצוא שיר/להקה שאתה רוצה ויש תמיכה מלאה בעברית. אני חייב להגיד שמי שמחפש ITUNES לנגן שהוא לא IPOD - בהחלט צריך לבדוק את WMP11.

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by veron2007,

היי! שלחו לי קובץ(תמונה) בקובץ pif, איך אני פותח אותו? זה קובץ MS DOS כזה. תודה

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by yamary,

לחברי הפורום, שלום. כרגע יש לי דיסק ST3500410AS , מחולק לשלושה חלקים. באחד החלקים מותקנת מערכת הפעלה (Windows XP) של המחשב שלי. החלק הזה עם מערכת הפעלה הוא של 100GB מתוכם 78 פנויים. אני רוצה לקנות דיסק SSD של אינטל 80GB ולייעד אותו למערכת הפעלה בלבד. שאלה: האם אני יכולה להעתיק את מערכת ההפעלה שיש לי עכשיו במצבה הנוכחי עם כל התוכנות שמותקנות וכד' לדיסק SSD החדש? חשבתי לעשות IMAGE עם תוכנת ACRONIS למשל של החלק עם מערכת ההפעלה בדיסק שיש לי עכשיו, להתקין הדיסק החדש ולפתוח עליו את ה-IMAGE. האם זה יעבוד? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by regev_k,

אני לא יודע אם זה לפורום הזה או אם זה בכלל קיים. אז ככה : יש הרבה תוכנות שמצלמות וידאו את המסך בזמן עבודה כמו שמצלמים משחקים (כאלו שמעלים ליוטיוב) וכו'. רציתי לדעת אם יש איזו אופציה לצלם בוידאו את הביוס , ולא עם מצלמה פון או כל מוצר צד ג' שלא קשור למחשב.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. עד היום אני עם NOD32, אבל מזמן קראתי שכבר קספרסקי מובילים בתחום הזה, ואני עומד לקבל מחשב חדש, אז חשבתי אוליי להכין התקנה של הקספרסקי במקום NOD32. מה אתם אומרים? (כולל אנטי וירוסים אחרים) בקשר לתכונות הגנה - אני חושב על Spybot 2 + malwarebytes (שכבר יש לי) תודה! נ.ב: שאלת בונוס יעיל להתקין CHROME (או כל דפדפן אחר שאשתמש בו) על ה-SSD במקום הכונן הקשיח? מה לגבי תוכנות ההגנה (לרבות האנטי וירוס)?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. איני יודע אם זהו הפורום המתאים לשאלה אם לא אנא הפנו אותי אני מעוניין לשמוע רדיו דרך האינטרנט במקום עבודתי,עירייה. (סרגל רדיו וכד') מסתבר כי לא ניתן להוריד את התוכנה אני מניח כי מנהל הרשת חוסם את ההורדה האם יש דרך לעקוף את החסימה באופן חוקי שוב, לא מדובר באתרים "מסוכנים" או בעלי אופי מיני וכד' תודה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  11. מי שיכול לעזור תודה לו . אני בעקרון צריך לדעת איך להפעיל מה צריך לעשות כדי להכנס לכל אתר

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  12. Started by alexrta,

צריך תונה טובה תודה.

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by aloneg,

שלום רציתי לדעת איך אני כותב ה-פוטושופ CS3 בעברית, כך שהכתב לא יצא לי הפוך. תודה אלון

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by raiman1,

?? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by blueboy,

אחרי שחיברתי את המחשב של אחותי לאינטרנט התקנתי לה קאזה והיא פשוט התמכרה לתוכנה, עכשיו לבעיה.. כלום מכירים איך זה בקאזה כמעט חצי מהקבצים שם הם פורנו והדבר האחרון שאני רוצה שאחותי תוריד קובץ והיא תמצא שם אני לא רוצה לחשוב על זה אפילו :-[ , שמתי את הפילטר בתוכנה אבל אני צריך להיות בטוח ב100% שהפילטר עובד למישהו היה ניסיון עם זה?. תודה מראש ;D .

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. התקנתי אופיס 2007 ושחזרתי את המיילים מקובץ pst ל pst אחר בכונן אחר. עדיין האופיס לא מוכן להסיר את הקובץ המקורי(ואיתו את כל עץ ה "תיקיות אישיות") , ורושם הודעה כזו: "אין באפשרותך למחוק קובץ נתונים זה של outlook. מתבצעת העתקה של מידע אודות תצורה בקובץ לקובץ הנתונים המוגדר כברירת מחדל. באפשרותך למחוק את הקובץ לאחר העתקת מידע זה." מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. ניסיתי להתקין את המדפסת ב- win vista 64bit, עם הדרייבר שהורדתי מאתר היצרן. הוינדוס נותן שגיאה ואומר שלא ניתן להתקין מכיוון שהוינדוס חוסם את NT 4.0 drives. מישהו יכול להגיד לי איך אפשר להפטר מהבעיה?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by GALITT2000,

היי. אני מחפשת להתקין תוכנה שאני אבחר את הקבצים (גם מאות ג'יגה), והם ישוכפלו כמו שהם למחשב מרוחק. ככל שאוסיף קבצים בתיקיות יתווספו גם שם, ככל שאמחק מהתיקיות יימחקו גם משם. ניסיתי את CrashPlan, הבעיה היא שבמחשב המרוחק אין העתק של הקבצים אחד על אחד אלא קובץ גיבוי לשחזור. תודה.

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Rhx,

שלום,אני רוצה לדעת איך אני צורב כתוביות עם הסרט כאילו מדביק אותם,במחשב אני יכול אני מוריד כתוביות כלשהו לסרט מסוים וזה קובץ בפני עצמו ופשוט גורר אותו לתוך הסרט,אבל אני רוצה לדעת איך אני יכול לצרוב אותם ביחד לשלב? נ.ב אשמח אם תסבירו לי למה מחשיבים את DIVX כפורמט שזה בכלל קידוד יש תמיד סרטים נגיד Lord of war.XVID זה בכלל לא פורמט הרי.. תודה.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by MarioPolo,

שלום רב! אני פותח קובץ מדיה בVLC ובאמצע הסרט "מגמגם" וקופץ פריימים. ראו תמונה. יש לי עוד שאלה: באיזו עוד תוכנה ניתן לפתוח קבצי ssa ו ogm . תודה רבה מראש! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. מה כדאי ? (או אנטיוירוס אחר בחינם) אין לי כוח לתאריך המוגבל של שנה או שנתיים

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. שלום, כשאני נכנס לדפים מאובטחים (בנק, אשראי, אימייל) בIE, אני מקבל את ההודעה הזו על כל עמוד שם (כמעט). יש אפשרות לבטל אותה? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  23. Started by no_way,

אני רוצה להתקין HIREN BOOT + WINDOWS 10 + DBAN הכל על DOK אחד וברגע ההפעלה לבחור את האפשרות הרצויה. האם יש אפשרות שכזו?

24. Started by SyndromE,

רק עכשיו שמתי לב , תוכנת ההורדות המצויינת הזאת הפכה במפתיע ל-freeware לגרסא החדשה (ואף לגרסא הישנה) הוחדר google toolbar בהתקנה, אבל כמובן שניתן לבחור לא להתקין את זה (כרגיל). אני רוצה לאמר שמדובר בתוכנת ההורדות הטובה ביותר שקיימת (וניסיתי כבר את רוב המתחרים - הכל זבל) מניסיון אישי, מאז הגרסא הקלאסית 1.7x התחילו לצוץ כל מני בעיות מרגיזות עם הגרסא החדשה 1.8 שאני אפילו מתבייש לנקוב בהם - פשוט זוועה של גרסא. אבל עכשיו הם שיחקו אותה עם הגרסא האחרונה - התוכנה פשוט מעולה. כל הבעיות האחרונות נפתרו, והדובדבן שבקצפת - חינם. http://www.flashget.com/index_en.htm אתר הבית דיי עמוס, אפשר להוריד כאו: http://www.9down.com/story.php?sid=8223 (אני אישית מעדיף לכבות את האפשרות …

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים