תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
התקנתי אופיס 2007 ושחזרתי את המיילים מקובץ pst ל pst אחר בכונן אחר. עדיין האופיס לא מוכן להסיר את הקובץ המקורי(ואיתו את כל עץ ה "תיקיות אישיות") , ורושם הודעה כזו: "אין באפשרותך למחוק קובץ נתונים זה של outlook. מתבצעת העתקה של מידע אודות תצורה בקובץ לקובץ הנתונים המוגדר כברירת מחדל. באפשרותך למחוק את הקובץ לאחר העתקת מידע זה." מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך תדרייבר לכרטיס קול של realtek win xp 32bit J&W =חברה JW-IG31-CF-מודל לוח אם תודה לכל מי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היום הפעלתי את הפוטושופ ולמרבה הפתעתי, לאחר לחיצה על דף חדש עם רקע לבן, קיבלתי דווקא רקע צהוב. אחרי זה גם ראיתי שאין לי בכלל אפשרות לבחור בצבע לבן. כל מה שלבן הפך לצהוב. זה קורה רק בפוטושופ, ולא בשום מקום אחר. אני משתמש בPhotoshop CS. מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כונן סי שלי מתמלא ואני מנסה להעביר תוכנות לכנן די , הסרתי את תוכנת המדפסת לקסמרק והתקנתי מחדש ,בשלב ההתקנה אני נשאל היכן להתקין אני בוחר את כונן די אך התוכנה מותקנת בכונן סי ,כאשר על כונן די מצאתי רק קובץ בשם lxdmgrd.dll השוקל 220 K ,יש למישהו מושג איך אני יכול להעביר את התוכנה?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה המלצה לתוכנה טובה שממירה קבצי אודיו מפורמט m4a לפורמט mp3,אשמח אם תתנו לי שם של תוכנה מוכרת וטובה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אנטי וירוס למחשב אני מתלבט בין אנטי וירוס רגיל לבין אנטי וירוס סיקיוריטי נגד מלוור , אנטי וירוס הרגיל יותר קליל על המחשב יש לי אפשרות לקחת או קספרסקי או ESET הבעיה ש ESET מקבל ציונים דיי מביכים בבנצמרקים , יש גם אפשרות לקנות מקאפי אבל גם הוא לא להיט , מה מומלץ ? או שעדיף ללכת על הקספרסקי סיקיוריטי אני חושש שהוא יהיה כבד לי על המערכת ,מה לקנות ?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה, בכל לילה אני מריץ בדיקת וירוסים עם הנורטון וכמעט בכל בוקר ה Emule נתקע. כלומר, אני מנסה ללחוץ דבל קליק על ה ICON בצד ימין למטה ליד השעון וכלום, לא נפתח! ניסיתי דרך ה ALT+CTRL+DEL לא מופיע שה Emule בתוכנות שרצות אז אי אפשר גם לעשות switch to. מה עושים?? מה שאני עושה זה סוגר ומפעיל מחדש שזה פתרון די דפוק.
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אחים שלי. יש לי מצלמת אינטרנט של NEAO כחולה כזאת.. ויש לי אפשרות להקליט דרך ה MOVIE MAKER עד 3 שעות... הבעייה שברגע שאני מקליט אי אפשר לסגור את ה MOVIE MAKER ואז בעצם מי שעל המחשב רואה שאני מקליט אותו! אז רציתי לדעת איך אני יכול אם בכלל.. להקליט דרך המצלמה אבל שאני יוכל לקווץ את התוכנה שלא יראו שהיא עובדת. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
מה כדאי ? (או אנטיוירוס אחר בחינם) אין לי כוח לתאריך המוגבל של שנה או שנתיים
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב לצורכי גלישה בעיקר ומעט משחקים ועריכות וידאו, השאלה איזה אנטי-וירוס יגן עליי הכי טוב נכון להיום ושלא ארגיש אותו עובד ברקע? אני מתלבט בין NOd32 ל- Avira ו- Bitdefender תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי סורק חדש של HP (3500c) שבא עם חבילת תוכנות מאוד מאכזבת. למישהו יש המלצות לתוכנות סריקה?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי סרטים בפורמט MPG ואני רוצה להמיר אותם ל - AVI כדי לחסוך במקום. כשאני מנסה להמיר אותם ע"י VIRTUAL DUB אני מקבל קובץ גדול יותר. סביר להניח שאני עושה משהו לא נכון... ניסתי לחפש בפורום אבל לא מצאתי פיתרון. מישהו שמבין בעניין יכול אולי להסביר בכמה מילים איך לבצע את ההמרה של הקובץ? בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי רואה הכל בצפיה ישירה השבוע אני עובר למסך 4K אז הורדתי לעצמי מלא סרטים באיכות הזאת רציתי לישאול איזה נגן הכי כדי להוריד שיריץ הכי טוב? והאם זה בכלל משנה משהו?
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם ניתן להשתמש בWindows Live Mail בכדי שיקבל מייל מהאתר WALLA?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אנשים. מישהו ביקש שאני יתקין לו XP במקום הויסטה שהוא קיבל עם המחשב הנייד שלו. מחשב של HP. כמו שאתם יודעים האתר של HP לא ממש מספק דרייברים כמו שצריך לXP יותר. את הדרייברים לקורא טביעת אצבע הצלחתי להשיג, השאלה היא איזו תוכנה אני אמור להתקין שעובדת על XP???
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי HDD עם חיבור IDE בגודל של 40 GB והבאתי היום HDD בחיבור SATA בגודל של 80 ג'יגה ואין לי כח לפרמט כי פירמטטי בדיוק לפני שבועיים והוינדוס נכון לעכשיו פועל מצויין כל מה שאני צריך זה להעתיק את כל התכולה של הHDD שלי מהישן לחדש כולל הBOOT שלו ואם יש דרך לסדר את זה?!!
-
- 30 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
virtual memory to low. מה זה אומר? איך אני פותר את זה?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה.... יש לי אינטרנט של HOT עם מודם של מוטורולה...מחובר ישיר למחשב...מתקשר בעזרת חייגן מערכת הפעלה ויסטה 64 אנגלית אולטימט... לפני שהחברה של jDownloader שיפרו את הממשק הכל עבד טוב... הפעלתי לו סקריפט כזה.. rasdial "Netvision Cable Connect" /disconnect timeout 7 rasdial "Netvision Cable Connect" [username][[password] והכל עבד חלק...עכשיו אני לא מצליח....אפשר עזרה??.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ידוע לי שקיימת האפשרות לשתף מוזיקה בסקייפ, כלומר ברגע שאני משמיע אצלי במחשב שיר מסוים אזי גם בן שיחתי ישמע אתה המוזיקה כאילו זה מתנגן אצלו במחשב (אין הכוונה שהמוזיקה תגיע אליו דרך המיקרופון שלי). איך עושים זאת?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ניסיתי 2 תוכנות עד עכשיו: 1. Corel Video Studio Pro x7 - התכנה לא רעה, אבל כל פרויקט שאני עושה היא מעלימה סאונד באמצע הפרויקט. אחרי כמה ריסטרטים למזלי הצלחתי להציל פרויקט שעבדתי עליו שעות אבל זה קורה גם בפרויקטים אחרים ולפעמים אי אפשר להציל משהו.. פשוט נעלם כל הקול לאחר כחצי דקה. 2. CyberLink PowerDirector 12 - ה-rendering של הפרויקט בעייתי לבעלי nvidia. אין תמיכה בהרבה פורמטים מוכרים. ואלה 2 תוכנות שנמצאות ברשימת TOP שחיפשתי בגוגל. לבסוף נאלצתי לחזור לMicrosoft MovieMaker ומתברר שמבין כל התוכנות שניסיתי היא הכי נורמאלית יש לכם אולי המלצות לתכנות עריכת וידאו נוספות?
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקבל המלצה על תוכנת דואר חינמית ויעילה שתעבוד מול חשבון ה-GMAIL. אני די רגיל ל-Evolution Mail המובנה במערכת ההפעלה אובונטו האם יש תוכנה אחרת עדיפה?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום צרבתי סדרה על דיסק DVD ובאתי להפעיל את הדיסק בDVD אז הוא רשם ש״הדיסק לא מוכר״,עכשיו השאלה שלי אם הייתי צריך לצרוב את הסדרה בפורמט מיוחד או משהו כדי שמה שאני רוצה לראות יעבוד על הDVD, אם כן אז לאיזה פורמט והאם אפשר לעשות את זה דרך התוכנת צריבה? תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחרונה החלטתי עד שאקנה את הנתב שלי, להתקין את החייגן האוטומטי של טריפל C, כדי להתגבר על הבעייה של החייגן הידני. אלא מה: כאשר אני מפעיל את המחשב והחייגן האוטומטי מופיע, ברגע שאני לוחץ על לחצן "התחבר" Windows מונע מהחייגן להתחבר ומציג לי את הודעת השגיאה הבאה, שנראית כמו זו של Net.Framework: ראו תמונה מצורפת. הדרך היחידה שאני יכול להתמודד עם הבעייה, היא להכניס ידנית את שם המשתמש והסיסמא שלי, ואז הוא מציג רק עוד פעם אחת את ההודעה ולאחר לחיצה נוספת הוא מתחבר כהלכה. למה זה קורה??? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://video.stumbleupon.com/#p=qrgbq6xrjr
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזו: אני גולשת ממחשב נייד בגודל 10 אינץ'. באתרים רגילים אין לי שום בעיה אבל כאשר אני נכנסת לצ'אטים השורה שבה צריכים לכתוב את המלל נעלמת. חיברתי את הנייד למסך חיצוני גדול והבעיה נפתרה כלומר שהבעיה לא קשורה למחשב אלא לעצם העובדה שמסך הצ'אט לא מתאים את עצמו לגודל מסך של 10 אינץ' כלומר זה מסך קטן מידי עבורו. ניסיתי לשנות את רזולוציית המסך וגם לחצתי על הלחצן תאימות תצוגה ושום דבר לא עזר. אשמח לשמוע רעיונות לפתרון מחברי הפורום הנהדרים למרות שנראה לי שהבעיה הזו לא קלה לפתרון. צירפתי תצלום מסך שמראה את הבעיה. במצב נורמלי צריכה להיות שורה של מלל מתחת לאייקונים ואילו פה היא פשוט נעלמה. http://www.siz.co.il/my/yvygmtyzgyzq.jpg
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-