תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי, התקנתי תוכנה ע"י אשף באופן כזה שהקבצים להתקנה ירדו למחשב מאחורי הקלעים ולאחר מכן גם הותקנו. את התוכנה הזאת אני צריך להתקין על מחשב וירטואלי ללא גישה לרשת, איך אני מחלץ את קבצי ההתקנה?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
-
היי! שלחו לי קובץ(תמונה) בקובץ pif, איך אני פותח אותו? זה קובץ MS DOS כזה. תודה
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התוספים המומלצים שלי: Docs PDF/PowerPoint Viewer - צפייה בקבצי PFD ישירות מהדפדפן בלי להוריד את ה Acrobat reader המעצבן והרבה יותר מהר. Send from Gmail (by Google - כפתור GMAIL ליד השורת כותרת + כשלוחצים על לינק לאימייל, נפתח Gmail במקום תוכנת דואר. IE Tab - אותה פונקציונליות כמו בפיירפוקס.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הורדתי קובץ AVI של ג'יגה וחצי ואני לא מצליח לראות אותו... למישהו יש רעיון?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
virtual memory to low. מה זה אומר? איך אני פותר את זה?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מי שיכול לעזור תודה לו . אני בעקרון צריך לדעת איך להפעיל מה צריך לעשות כדי להכנס לכל אתר
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש באקספלורר 11 (כרגע לא ניתן לשינוי זה מחשב של העבודה ואסור לי לשנות דפדפן, לפני שאתם מציעים) ובזמן האחרון המצב נהיה בלתי נסבל, כל אתר מקפיץ לך 1000 פופ-אפים במקרה הטוב, במקרה הרע זה מסוג הפופ-אפים שפתאם מתחילים כל מיני שירים או כמו הטמבל הזה שמדבר על זה שהוא עשה 1000 שקלים ביום, ממש מעצבן. בהגדרות של הדפדפן כבר אישרתי ביטול של הפופ-אפ, אבל זה לא ממש עזר, יש למישהו איזה המלצה לתוכנה או משהו שאפשר להוריד?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים....... משהו השתנה אצלי באופן פתאומי ולא רצוי בפייסבוק: כשאני נכנס לעמודי פייסבוק שמוגדרים כpublic figure, אני לא רואה את התגובות לפוסטים, אלא אם כן אני נכנס לפוסט עצמו. צירפתי תמונה שממחישה את הבעיה. ניסיתי להתנתק ולהתחבר וגם להשתמש בדפדפן אחר- שום דבר לא עוזר להחזיר את המצב לקדמותו. אציין שאתמול השתמשתי בפייסבוק כדי לפרסם שאלה באיזשהו אתר בשם techverse.com, אבל לא יודע אם זה קשור לזה. בבקשה תעזרו :-)
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי מישום מה לפני שבועיים הפיירפוקס לא נותן לי להיכנס אליו (הדף חושב.... וחושב.... וחושב.... במשך שעות וכלום) אבל דרך ה-Internet Explorer הוא כן נותן... איך אני בודק אם חסמתי אותו בפיירפוקס ובווינדווס 7? תודה מראש עידן
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ניסיתי בכל מיני תוכנות צריבה ו-2 סוגי דיסקים ובכולם אני מקבל הודעה שהדיסק לא ריק (כמובן שמדובר בדיסקים ריקים לגמרי שיצאו מהאריזה). זה מוכר לכם? ידוע מה עושים במצב כזה? (איתחלתי את המחשב, כולל ניתוק מחשמל וחיבור מחדש ועדיין שום דבר לא קרה )
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הסמן של העכבר מהבהב כל פעם משהו מוזר מאוד ולפעמים לא רואים אותו לכמה שניות וזה קורה כמה פעמים אם משהו יכול לעזור אני יודה לו מאוד... דרך אגב זה קורה רק ואני מדגיש רק באינטרנט...
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
סוף סוף השגתי מצלמה קטנה וחמודה, עכשיו, התוכנה שיש עם המצלמה=דרעק, ממש אין בה אופציות והממשק ישן כזה כמו של Win95 ולא נוח לעבוד איתה. אולי אתם יכולים להמליץ על תוכנה טובה לוידאו, שהיא גם נוחה לשימוש ויש לה אופציות טובות יותר מהדרעק שקיבלתי עם המצלמה? תודה מראש :smoke:
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עד היום אני עם NOD32, אבל מזמן קראתי שכבר קספרסקי מובילים בתחום הזה, ואני עומד לקבל מחשב חדש, אז חשבתי אוליי להכין התקנה של הקספרסקי במקום NOD32. מה אתם אומרים? (כולל אנטי וירוסים אחרים) בקשר לתכונות הגנה - אני חושב על Spybot 2 + malwarebytes (שכבר יש לי) תודה! נ.ב: שאלת בונוס יעיל להתקין CHROME (או כל דפדפן אחר שאשתמש בו) על ה-SSD במקום הכונן הקשיח? מה לגבי תוכנות ההגנה (לרבות האנטי וירוס)?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אז ככה יש לי משחק אחד שלא תומך במסכים עם יחס של 16:9 או 16:10 (הוא תומך רק ב 4:3) אז עד עכשיו שיחקתי כשהמסך נראה ככה שיש לי ריבועים שחורים בצדדים תמונה להמחשה : http://www.fastup.co.il/images/53487543.png לבן - החלק שהמשחק רץ בו שחור - פשוט נשאר ככה כל המשחק היום באתי לחבר שלי וראיתי את אותו משחק עובד לו ברזולוציה הטבעית של המסך שלו שזה 1920x1200 וזה לא 4:3 שאלתי אותו מה הוא עשה כדי שזה לא יראה כמו אצלי והוא הראה לי את זה : http://www.fastup.co.il/images/91348938.png (זה שלו) אבל כשאני נכנס לשם יש לי את זה : http://www.fastup.co.il/images/99411541.jpg ואין לי אפשרויות כמו אצלו יש לנו אותו כרטיסי מסך (gts 250) ולשנינו כרטיסי המסך מעודכנים יש דרך אחרת לפתור את …
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתסנכרן חד כיוונית שתי תיקיות ברשת. יש צורך בסנכרון בזמן אמת או כמה שיותר קרוב. הסנכרון צריך להיות לקבצים מה30 יום האחרונים (על התוכנה למחוק קבצים לאחר שעובר זמן זה). אשמח להמלצות.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן! יש לי קבצי מוסיקה של real player שהסיומת שלהם זה rm ואני רוצה להמיר אותם ל mp3. חיפשתי תוכנה שתעשה את זה אבל לא מצאתית מישהו מכיר תוכנה כזאת ויכול להגיד לי מאיפה להוריד אותה??
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם ממיר USB - COM ,דגם U232-P9 . אני לא מצליח לתקשר איתו .ניסיתי להתקין את הדריבר שקיבלתי עם הממיר .זה לא עזר. ניסיתי לחפס דריבר תואם באינטרנט (ומצאתי כמה כאלו) .עדיין לא הצלחתי. אבקש לציין שמנהל ההתקנים מזהה את החומרה .רק שמשום מה העסק לא עובד. אשמח לקבל רעיונות מכם, מה עלי לעשות ע"מ להצליח לתקשר איתו. תודה,רונן. נ.ב. להלן תצורת המחשב שלי:P4,XP,SP3
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
והאמת משהו יכול לדעת מה אני רושם בתוך התוכנה במידה ומותקן לי קיילוגן על המחשב. עד כמה מומלץ לשמור שם סיסמאות של אימיילים חשובים, PAYPAL וכו'... :s05:
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש בעיה במחשב החדש של אחותי.. אין גישה לכונן C (משני היוזרים של המחשב, שניהם מוגדרים כמנהלי המחשב) וגם אני לא מצליח למחוק קבצים משולחן העבודה של המחשב ככה זה מכשהתקינו את המחשב בפעם הראשונה.. אבל מערכת ההפעלה (win 7) מותקנת על כונן C ככל הנראה (הכונן השני ריק) והיא עובדת בלי שום בעיה כשעושים פעולות בסיסיות, כשאני מנסה להיכנס ללוח הבקרה זה מעלה הודעת שגיאה ("הפונצקיה הזאת לא נתמכת במערכת הזאת" ) צילום מסך כשמנסים להיכנס לכונן C http://img526.imageshack.us/i/123abgo.jpg/ יש למישהו רעיון לפיתרון הבעיה חוץ מפרמוט המחשב? תודה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחרונה החלטתי עד שאקנה את הנתב שלי, להתקין את החייגן האוטומטי של טריפל C, כדי להתגבר על הבעייה של החייגן הידני. אלא מה: כאשר אני מפעיל את המחשב והחייגן האוטומטי מופיע, ברגע שאני לוחץ על לחצן "התחבר" Windows מונע מהחייגן להתחבר ומציג לי את הודעת השגיאה הבאה, שנראית כמו זו של Net.Framework: ראו תמונה מצורפת. הדרך היחידה שאני יכול להתמודד עם הבעייה, היא להכניס ידנית את שם המשתמש והסיסמא שלי, ואז הוא מציג רק עוד פעם אחת את ההודעה ולאחר לחיצה נוספת הוא מתחבר כהלכה. למה זה קורה??? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש כל מיני תוכנות שעושות לו ניקוי. אבל מאמרים שמסבירים איך להפוך את מערכת ההפעלה למהירה יותר מפנים לכל מיני תוכנות בסוג הזה, השאלה האם התוכנות האלה בהכרח רק מנקות או שגם שותלות משהו לא רצוי? יש המלצה לכלי מהיר לניקוי הרגיסטרי?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
במידה ואני משתמש בתוכנה אוטוקאד, האם יש העדפה לאחת מהגרסאות של windows 7 ב64bit או 32bit?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תוכנה יותר קלה עם תמיכה בעברית ( שאוכל לראות את שמות השירים בעברית) ןכמובן שיש לה Playlist . תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-