תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש כל מיני EXE שקשורים ל-WinXP שעולים לי עם המחשב ובנוסף לזה הם עוד מבקשים גישה לאינטרנט, כשאני חוסם להם גישה לאינטרנט (למשל ל-SVCHOST.EXE) אז אני לא יכול לגלוש. מה זה ולמה צריך את זה? יש עוד כל מיני EXE שפועלים ברקע שאני חושב שקשורים ל-WinXP, מה הם ולמה הם טובים? :AR15:
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקבל המלצה על תוכנת דואר חינמית ויעילה שתעבוד מול חשבון ה-GMAIL. אני די רגיל ל-Evolution Mail המובנה במערכת ההפעלה אובונטו האם יש תוכנה אחרת עדיפה?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! מותקנת אצלי ESET INTERNET SECURITY 12. משום מה, לאחרונה (חודש-חודשיים) התוכנה נפתחת אוטומטית על חלון סריקה, ובנוסף נפתח הדפדפן על עזרה ל-ESET בנושא סריקת מחשב. בדקתי ברשימת ה-STARTUP, והפקודה לגבי ה-GUI היא כמו שהיא אמורה להיות - "C:\Program Files\ESET\ESET Security\ecmds.exe" /launch /hide ולמרות זאת, בכל הפעלה של המחשב אני צריך לסגור את התוכנה ידנית. אני מעדיף למצוא פתרון מסודר ולא להשתמש באיזה תוכנת מאקרו כדי לסגור את החלונות עבורי. יש למישהו רעיונות? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאלה הזו, אבל אני מנסה ליצור עותק של דיסק (DVD אבל לא סרט) נגיד תוכנה מסויימת, איך אני יוצר לו קובץ ISO שאני אוכל ללצרוב אח"כ?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך ANTIVIRUS טוב שיפעל על 64 BIT על איזה אתם ממליצים? חוץ משל NORTON... לא מצאתי אחרים שמתאימים ל 64 BIT.... חשבתי שאני ילך על Kaspersky אבל לא רשום באתר של החברה שזה ל 64 BIT.... אז על מה אתם ממליצים? תודה רבה!
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי סרטים בפורמט MPG ואני רוצה להמיר אותם ל - AVI כדי לחסוך במקום. כשאני מנסה להמיר אותם ע"י VIRTUAL DUB אני מקבל קובץ גדול יותר. סביר להניח שאני עושה משהו לא נכון... ניסתי לחפש בפורום אבל לא מצאתי פיתרון. מישהו שמבין בעניין יכול אולי להסביר בכמה מילים איך לבצע את ההמרה של הקובץ? בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
virtual memory to low. מה זה אומר? איך אני פותר את זה?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני משתמש בגרסאת הדמו של FRAPS כל הSS שאני לוקח נשמרים בBMP אני לא ישלם 40 דולר רק בשביל שהתוכנה תקח את הSS בJPG מישהו מכיר תוכנה שהופכת קבצים מBMP לJPG? אבל לא אחד אחד כמו PAINT משהו שהופך כמה קבצים ביחד תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי רואה הכל בצפיה ישירה השבוע אני עובר למסך 4K אז הורדתי לעצמי מלא סרטים באיכות הזאת רציתי לישאול איזה נגן הכי כדי להוריד שיריץ הכי טוב? והאם זה בכלל משנה משהו?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני חדשה בנושא של ניטור מערכת ( וגם חדשה בפורום....) מדובר על windows XP + server windows2008 ב client רצות אפליקציות שאני כתבתי ב C#. יש צורך לכתוב snmp agent + MIB לאפליקציות. איך עושים את זה? מה אני צריכה להתקין במחשב, איזה service? חשבתי לעבוד עם MIB browser - תוכנת NMS חינמית. אשמח לקבל הדרכה- איך לעבוד, רצוי ב steps תודה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
מי שיכול לעזור תודה לו . אני בעקרון צריך לדעת איך להפעיל מה צריך לעשות כדי להכנס לכל אתר
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
הורדתי סרט אשר מכווץ בRAR אך מסתבר שהוא דורש סיסמא כדי לפתוח את הקובץ. האם ישנה דרך לפתוח אותו בלי שתהיה לי הסיסמא?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם ניתן להשתמש בWindows Live Mail בכדי שיקבל מייל מהאתר WALLA?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://video.stumbleupon.com/#p=qrgbq6xrjr
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
למי שיש שאלה בקשר לחומרה של המחשב הנייח היא מפורטת בצד במפרט שלי . בעיה מאוד מוזרה יש לי . יש לי כונן קשיח של 20 ג'יגה בסה"כ , הכונן הזה של חברה בשם ARCHOS דגם GMINI 400 . הכונן הזה עובד מצויין במחשב הנייד שלי שבו יש לי מערכת הפעלה XP . במחשב הנייח שלי החדש שעליו מותקנת WIN 7 הוא עושה לי בעיות ומצליח לעבוד רק ביציאות האחוריות שאלו תומכות רק בUSB 1.1 ולא USB 2.0 כמו שהמכשיר יכול להעביר . אני מכניס את הפלאפון שלי למשל דרך היציאות הקדמיות והם קוראות אותו . אבל שאני מכניס את הכונן קשיח דרך היציאות הקדמיות של הUSB 2.0 הוא קורא אותו אבל נותן שגיאה ואומר "התקן USB לא זוהה" ואז מנמק ואומר שאחד מההתקנים המחוברים למחשב זה פעל באופן בלתי תקין וWINDOWES אינו מזהה אותו . מה עושים ?
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ממצב אחים שלי יש לי תוכנה avast pro 4.7 ורציתי לדעת אם אפשר לסמוך עלייה? כי אני סומך עליה ממש אם אתם מכירים איזה תוכנה טובה ושלא מאיטה את המחשב כי הוא גם ככה קצת איטי כנראה בגלל וירוסים אז בקיצר טוב או לא טוב ואיזה כדאי לי....
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
סוף סוף השגתי מצלמה קטנה וחמודה, עכשיו, התוכנה שיש עם המצלמה=דרעק, ממש אין בה אופציות והממשק ישן כזה כמו של Win95 ולא נוח לעבוד איתה. אולי אתם יכולים להמליץ על תוכנה טובה לוידאו, שהיא גם נוחה לשימוש ויש לה אופציות טובות יותר מהדרעק שקיבלתי עם המצלמה? תודה מראש :smoke:
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה להקטין קובץ אנימציה(GIF) , כשאני מקטין( דרך פוטושופ) האנימציה נהרסת -כלומר נשאר לי רק תמונה תודה
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בצעתי העברת קבצים לאחסון ובאמצע הקשר קרס כאילו האחסון קרס וכו' אני מנסה להיכנס לאתר שלי והוא לא עובד אני מנסה להיכנס גם לאתר אחר מאותו שרת וגם אליו אני לא מצליח להיכנס. בזמן שאני לא יכול להיכנס לאתר אחרים כן יכולים. בדרך כלל זה היה נפתר לבד אחרי כמה שעות אך עכשיו זה לא קרה. איך אפשר לתקן את זה?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת במה שונה התוכנה מהגירסה הקודמת שלה(אני מתכוון גם לפריימיר וגם לפוטושופ) והאם יש דברים חדשים שלא היו בגירסה הקודמת בתודה מראש רזיאל
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רכשתי מסך חדש 24 אינץ וכרטיס מסך חדש ,המחשב מכוון על רזולוציה של 1920*1080 ו32BIT צבע העיה היא שדפדפן כרום לא עובד לי כמו שצריך רואים בו באיכות ירודה ,האקספלורר עובד מצוין אבל כמובן שאני מעדיף להשתמש בכרום פיתרון ? תודה לעונים
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! זה ימים שאיני מצליחה להתחבר לרשת קדמילה באימיול. מקווה שמי מכם יוכל לסייע. תודה, אוקי.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אבל לא התוכנה vob sub כי לא הבנתי איך להשתמש בה... תודה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחרונה החלטתי עד שאקנה את הנתב שלי, להתקין את החייגן האוטומטי של טריפל C, כדי להתגבר על הבעייה של החייגן הידני. אלא מה: כאשר אני מפעיל את המחשב והחייגן האוטומטי מופיע, ברגע שאני לוחץ על לחצן "התחבר" Windows מונע מהחייגן להתחבר ומציג לי את הודעת השגיאה הבאה, שנראית כמו זו של Net.Framework: ראו תמונה מצורפת. הדרך היחידה שאני יכול להתמודד עם הבעייה, היא להכניס ידנית את שם המשתמש והסיסמא שלי, ואז הוא מציג רק עוד פעם אחת את ההודעה ולאחר לחיצה נוספת הוא מתחבר כהלכה. למה זה קורה??? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הסמן של העכבר מהבהב כל פעם משהו מוזר מאוד ולפעמים לא רואים אותו לכמה שניות וזה קורה כמה פעמים אם משהו יכול לעזור אני יודה לו מאוד... דרך אגב זה קורה רק ואני מדגיש רק באינטרנט...
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-