עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת האם ניתן לשחזר את ההגדרות למה שהם היו לפני ששיניתי אותם,ואם כן איך עושים את זה ? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by elior021,

שלום, אני מחפש תוכנה שתדמה לי וירוסים במחשב למשל תגנוב את כל התעבורה ברשת, תעלה CPU , תגנוב RAM אני צריך את זה למטרות בדיקה כמובן תודה מראש

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  3. שלום התקנתי את התוכנה סולידוורקס 2011 במחשב של טושיבה מערכת 64 ביט 4 ג'יגה זיכרון 2.53GHz במחשב נייד מהקטנים של lenovo זה עובד הבעיה היא שהוא מפעיל את הלוגו של התוכנה כאילו זה בא לעבוד ומכבה את התוכנה ,מה יכולה להיות הבעיה? תודה

4. אני צריך תוכנה למחשב שמוחקת לי מתמונה חלקים שאיני רוצה ומשלים את התמונה...

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  5. שלום רב, לפני כמה שבועות פיירפוקס התחיל לעשות בעיות היה מתחבר לאתרים מסויימים מאוד לאט (בעוד שכרום מתחבר כרגיל) ולפני כשבוע העניין הרע מאוד, לא מתחבר לאתרים בכלל, מאוד איטי. אז גיביתי את כל המידע ופשוט מחקתי את פיירפוקס עם revo uninstaller כולל כל המידע האישי, והתקנתי גירסה חדשה ונקייה ולא יבאתי שום דבר בינתיים, אבל הבעיות ממשיכות, יש אתרים שהוא פשוט לא מתחבר, לא אתרים מסויימים אלא כל פעם זה יכול להיות אתר אחר (בעוד שבכרום כולם עובדים כרגיל). windows 7 pro 64 bit מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  6. Started by peripushkin,

היי, יש לי פלייליסט של מוזיקה של כמה שנים טובות ולאחרונה מחקתי בכרטיס זיכרון של הטלפון מלא שירים שאני כבר לא כל כך אוהב. אני רוצה שגם במחשב הם ימחקו אבל לא בא לי לחפש שיר שיר. יש תוכנה שעושה את זה? (התיקיות בכרטיס זיכרון מסודרות אותו דבר כמו במחשב) תודה

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  7. Started by ARIK1984,

שלום פירמטתי את המחשב והתיקנתי וינדוס 7 לאחר לאחר כמה ימים בקטע של "הברוכים הבאים" הוא ניתקע שם כ3 דקות ולאחר מכן הוא עולה ועובד רגיל מה עושים

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  8. Started by menahem2009,

יש לי bsplayer 2.57 ווינדוס 7 שאני שם סרט HD 720P או 1080P עם תרגום לא מובנה ויש תקיעות בסרט כאילו הסרט חוזר אחורה וקדימה. בVLC זה עובד מצוין תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by ENROLL,

שלום, היום התנסיתי בפעם הראשונה ב-GARAGEBAND בלימודים אך יש לי ווינדוס בבית. רציתי לדעת איזו תוכנה תואמת ווינדוס קיימת בשוק שהכי קרובה בממשק ובקלות שלה? תודה.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  10. ועדיף שתהיה קלה לתפעול או שיש איזשהו מאמר הסבר לתוכנה

• 10 תגובות
    • 4.4k צפיות
  11. Started by ARIK1984,

שלום מישהו יודע איך להישתמש אם התוכנה led multilanguage sign v3 או אולי יכול להביא מדריך לתוכנה אשמח מאודדדדד

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  12. Started by raphaels,

שלום אני מישתמש ב iweb ו יש לי איחסון ו הכל אבל כשה עלתי אך הנתונים לשרת לא היו לי בעיות אבל אני רוצה לעלות עוד ו זה לא נותן לי למה? ו דרך הגב אך הפורום שלי http://computer.darkphpbb.com/

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  13. Started by dbx22,

אהלן. יש לי את הבעיה הבאה: כשאני עושה שיחת וידאו, בחלון הקטן שאני אמור לראות את עצמי, לא רואים. יש מן תמונה קפואה של מסך מרצד או משהו בסגנון. הצד השני רואה אותי ושומע אותי, אני רואה ושומע אותו. על אותו מחשב לפני פירמוט והחלפת מערכת הפעלה הכול היה בסדר. שמתי מחדש דרייברים של המצלמה, זה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  14. שלום, יש לי בעיה בעבודה עם המחשב שלפתע הכרטיס וידאו הפסיק לעבוד והוא דורש דרייבר. אני מתכנן לקחת sysoft sandra ו everest על מנת לזהות את הדגם של הכרטיס אבל אשמח לעוד המלצות מכם לתוכנות שיזהו לי את הכרטיס ואם יש תוכנות שגם ימצאו לי דרייבר או אתרים מומלצים (בחינם) לדרייבר אז אשמח מאוד. אני צריך את זה די בדחיפות, תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  15. Started by elior021,

שלום, אני מתחבר לשרת של העבודה ולמרכזיה כדי לקבל טלפונים במידת הצורך אני מחפש תוכנה שנתנח לי את התעבורה ברשת שאני יוכל לראות אם משהו מפריע כי יש לי המון תקלות של איטיות ושמע בחיבור עצמו, יכול להיות מאוד שגם תוכנה שיודעת להגדיר לנהל QOS יכולה לעזור לי בנושא הזה כי אז אני יוכל להקצות רוחב פס שמור לאותו חיבור ללא הפרעות

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  16. אהלן, אני רוצה להכין סרטון תמונות ליומולדת של אמא שלי. ואני לא יודע באיזה תוכנה להשתמש יש איזשהם המלצות לתוכנה מקצועית אבל נוחה לעבודה? אני לא צריך דברים מסובכים: 1. תמונות. 2. סרטונים קצרים. 3. מוזיקת רקע. 4. אפשרות לכתיבה (הדפסת אותיות במהלך הסרטון). האם כדאי להשתמש בWindows Movie Maker? אשמח להצעות... תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by שירה5,

שלום אני חדשה כאן ויש לי שאלה בפרימייר האם יש איזשהו אפקט בפרימייר שנותן כמו הבזק של אור על הוידאו?תודה לעוזרים.

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. בעודי יושב ומכין אלבום תמונות דיגיטלי למשפחתי, אני נתקל בבעיה מטרידה. ברוב המקרים מעט טישטוש עם כלים שונים בפוטושופ עזרו, אך פה אינני יודע כיצד להתמודד עם הבעיה. צירפתי את החלק הבעייתי בתמונה. אשמח לעזרה, הכוונה או כל דבר שעולה על הפרק. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  19. בתקופה האחרונה החלה להתרחש בפיירפוקס שברשותי בעייה: כאשר אני סוגר את הדפדפן ולאחר מכן פותח אותו, תכופות מופיע לי חלון ריק בהתחלה. כאשר אני סוגר את החלון הריק ופותח את הדפדפן מחדש, הוא נפתח, אך המטמון מהשימוש האחרון בדפדפן נשאר. לאחר מכן, כאשר אני סוגר את פיירפוקס ומפעיל את מנהל המשימות, אני רואה, כי התהליך של פיירפוקס נשאר בזיכרון ולא נסגר, כך שאני צריך לסגור אותו ידנית, ולאחר מכן לפתוח ולסגור את פיירפוקס על מנת שהמטמון שלו יימחק. כמו כן, תכופות קורה בעת הפעלת פיירפוקס לאחר הפעלת המחשב שהוא מציע לי לשחזר את הלשוניות האחרונות, וזאת למרות שהוא נסגר באופן תקין לפני כן. ככל הנראה קשור גם לבעייה זאת. מה הסיבה לבעיות הללו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. כמה שאלות קניתי מחשב חדש (DELL V131) והתקנתי WIN 8 dev preview יש שתי אפשרויות לגבי דריברים אחת לתת ל WIN למצוא השניה להוריד מ DELL אני חשבתי שהשניה עדיפה אבל שבאתי להתיקן דריבר לכ. גרפי של אינטל מהאתר של DELL WIN התריע ושאל אם אני בטוח - כי יש כבר דריבר יותר חדש מותקן (שWIN מצא בעצמו) האם יכול להיות שהדריבר באתר מיושן, או שDELL יודעים מה הם עושים ובאמת עדיף לי להתקין גרסא ישנה יותר (מכל מני סיבות...)? שפתחתי את הכרטיס רשת הופתעתי לגלות שאי אפשר לשנות דרכו את ה MAC - כרטיס 1030 של אינטל (זה די מוזר כי בקודם שלי היה אפשר וזה היה דגם פחות מקצועי) יש סיכוי שזה קשור לדריבר או שזה מובנה בכרטיס? אם זה אבוד אז אשמח להמצלמה לתוכנה שאוכל לשנות דרכה MAC דבר אחרון אפשר המלצה לתוכנה …

21. Started by i-kramba,

אני נכנס לדף הבדיקה של הג'אווה והג'אווה לא פועלת ? http://java.com/en/download/testjava.jsp הדפדפן רושם לי ש"אתר זה דורש הרחבה שאינה זמינה" ובדקתי בהרחבות כל ההרחבות זמינות מה עושים ? תודה

22. Started by GolanBerlin,

בס"ד אני צריך דרייבר למדפסת HP 5510 ALL IN ONE, כי אין לי את הדיסק התקנה יותר. מערכת ההפעלה שלי הינה WIN 7. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by wooper,

יש אתר שאני פותח שהסיומת שלו ב pdf אני רוצה לשמור אותו כקובץ pdf מדובר במאמר מאוד חשוב לי איך אני מבצע זאת?

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  24. Started by eran131,

שלום לכולם , הורדתי את הדיירבר החדש ביותר ל Windows 7 64Bit יש לי את הכרטיס מסך - 4890Vapor-X.... תודה לעוזרים בסוף ההתקנה הוא מראה לי בLOG את השגיאות הבאות - Error messages [table][tr] [td]Application Install: install package failure![/td][/tr] [tr] [td]Application Install: install package failure![/td][/tr][/table] AMD Drag and Drop Transcoding [table][tr] [td]Final Status:[/td] [td]Fail[/td][/tr] [tr] [td]Version of Item:[/td] [td]2.00.0000[/td][/tr] [tr] [td]Size:[/td] [td]1 Mbytes[/td][/tr][/table]AMD Media Foundation Decoders [table][tr] [td]Final Status:[/td] [td]Fail[/td][/tr] [tr] [td]Version of Item:[/td] [td]1.0.60914.1136[/td][/tr] [tr] [td]Size:[/t…

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  25. Started by matan007,

יש לי סרטים ישנים בגרסה מסוימת שאני לא מוצא להם תרגומים מתאימים מבחינת תזמונים. יש תוכנה כל שהיא שיכולה לתזמן מחדש תרגום אחר? ז"א אני טוען לסרט תרגום שלמשל מקדים ב- 5 שנים את הסרט ואז התוכנה מסדרת את זה ושומרת את זה על התרגום לתמיד? אני יודע שאפשר לתזמן בתוכנות ניגון, אבל אני רוצה את זה לסטרימר בסלון לכן זה צריך להיות מוכן כבר בתזמון נכון בכתוביות עצמם.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים