תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מחפש FLAC PLAYER + תוכנת המרה ל-MP3 המלצות ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי תוסף בשם better pop up blocker והוא אכן עושה את העבודה, אבל הוא חוסם גם pop ups "טובים" כמו המפרטים באתר לדוגמה. יש למישהו פתרון אחר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה ישראלית ששכחתי את שמה שמוריד שירים ועוד המון דברים. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש איזה מדריך לזה איך להגדיר והכל?
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי תוכנה (NERO 5) אבל היא על 32 ביט. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן משחק במחשב שחקתי במשחק מאפיה2 ופתאום נתקע לי המשחק מסיבה לא כך כך ברורה ולא זז ולא הגיב כלל, אז אחרי מספר דקות התייאשתי ועשיתי ריסט ואחרי הריסט עלה המשחב ונתקע והוא רושם לי את זה " Verifying DMI POOL DATA " ולא עולה. מה אתם חושבים שהבעיה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתשפר את המהירות של כתיבה והעתקה של DOK שמתחברים דרך יציאת USB . ? מכירים משהו ?
-
- 10 תגובות
- 896 צפיות
-
-
כל מי שמשתמש בכרום בטח שם לב לאפשרות לשמור מנועי חיפוש וקיצורי דרך אליהם (למשל אני יכול לקבוע שדרך ה URL לחיצה על G ואז TAB (ואז טקסט) תחפש לי בגוגל או E ואז TAB יחפש בEBAY וכו') לצערי הרב אם אני מסנכרן את הכרום שלי הוא שומר הרבה דברים אבל את זה לא מישהו יודע האם יש תוסף שמאפשר את זה? [נ.ב למי שיש כרום ולא יודע chrome://settings/searchEngines] תודה מראש אריה
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי bsplayer 2.57 ווינדוס 7 שאני שם סרט HD 720P או 1080P עם תרגום לא מובנה ויש תקיעות בסרט כאילו הסרט חוזר אחורה וקדימה. בVLC זה עובד מצוין תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, רכשתי כרטיס גנרי מדילאקסטרים של DVB. חיברתי אותו למחשב (WIN7) והוא זיהה אותו כ WINFAST DVB BLA BLA. ניסיתי להוריד דרייברים/נגן מתאימים מהאתר של החברה, זה התקין משהו, אבל שום נגן. אז הלכתי והורדתי תוכנה שנקראת DVB DREAM, התקנתי והכל. ואז הוא מבקש ממני לקנפג איזה DVB זה, אז חיפשתי קצת ברשת והבנתי שזה קודם כל DVB-T, ושנית שבמרכז (ואני נמצא באזור, אל תשאלו למה) משדרים בתדר של UHF26 שזה 514MHZ. אז בתוכנה יש כמה DVB-T אז בחרתי אחד מהם , סרקתי את כל התדרים (ואת התדר הנ"ל בצורה ידנית) וזה לא מצא דבר. זזתי עם הלפטופ והאנטנה בכל הדירה ובכל זאת שום דבר. פספסתי משהו, או שפשוט אין קליטה טובה מספיק באזור שלי (שזה AZUR הרי)? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי סרט בלו ריי 1080P שהפס קול מקדים באיזה 30 שניות אני מחפש תוכנה להפרדת הפס קול ולהדבקת פס קול בסרטי HD תודה :
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
הורדתי bsplayer התקנתי בעברית אבל זה לא בעברית אלא בצורה מקושקשת התקנתי את זה בנייד עם W7 איך אפשר לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום לכולם , הורדתי את הדיירבר החדש ביותר ל Windows 7 64Bit יש לי את הכרטיס מסך - 4890Vapor-X.... תודה לעוזרים בסוף ההתקנה הוא מראה לי בLOG את השגיאות הבאות - Error messages [table][tr] [td]Application Install: install package failure![/td][/tr] [tr] [td]Application Install: install package failure![/td][/tr][/table] AMD Drag and Drop Transcoding [table][tr] [td]Final Status:[/td] [td]Fail[/td][/tr] [tr] [td]Version of Item:[/td] [td]2.00.0000[/td][/tr] [tr] [td]Size:[/td] [td]1 Mbytes[/td][/tr][/table]AMD Media Foundation Decoders [table][tr] [td]Final Status:[/td] [td]Fail[/td][/tr] [tr] [td]Version of Item:[/td] [td]1.0.60914.1136[/td][/tr] [tr] [td]Size:[/t…
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=516912.msg4418460#msg4418460 נראה לי שנדרש פה בכלל פתרון תוכנה: אשמח לעצה - עדיף משהו מוכח ומעשי. תודה!
-
- 10 תגובות
- 955 צפיות
-
-
בעודי יושב ומכין אלבום תמונות דיגיטלי למשפחתי, אני נתקל בבעיה מטרידה. ברוב המקרים מעט טישטוש עם כלים שונים בפוטושופ עזרו, אך פה אינני יודע כיצד להתמודד עם הבעיה. צירפתי את החלק הבעייתי בתמונה. אשמח לעזרה, הכוונה או כל דבר שעולה על הפרק. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
הורדתי את גרסת הניסיון של after effects והכנתי סרטון מסויים, עכשיו אני מעוניין להמיר אותו לפורמט שמתאים לנגנים (avi, mpeg וכו') הבעיה היא שאני לא מצליח. אני יודע שזה אמור להתבצע דרך הexport אבל בexport מופיעות לו רק שלוש אופציות וכולן בפורמטים של אדובי. למשהו יש פתרון בשבילי? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
מחפש משהו כמו בכותרת ואני אחדד. אני כרגע התחלתי את לימודי לתואר ראשון ובהתאם לכך יוצא כי אני מגיע למקומות שונים ובהם מן הסתם מחשבים שונים. האם יש דרך לסנכרן בין תקייה מסויימת במחשב שלי הפרטי בבית לבין אתר אינטרנט כזה או אחר באופן קבוע באופן יחסי? נניח כל שינוי או הוספת קובץ שאני עושה במחשב שלי ושומר בתקייה המסויימת הזו יסתנכרן אוטומטית כל יום/X זמן לאותו אתר כך שכאשר אני אגיע למחשב אחר בעבודה/אצל חברים אוכל להכנס לאותו אתר ו"להוריד" משם את הדברים ששמרתי בבית. עדיפות מן הסתם לאתר כדי שלא אאלץ להתקין את התוכנה בכל המחשבים, אבל אם אין ברירה גם תוכנה תהיה טובה
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתדמה לי וירוסים במחשב למשל תגנוב את כל התעבורה ברשת, תעלה CPU , תגנוב RAM אני צריך את זה למטרות בדיקה כמובן תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום התקנתי VMWARE על המחשב ועליו מכונה של XP הכרטיס רשת במכונה הוגדר NAT יש פינגים החוצה באותיות ומספרים אבל אין גלישה באינטרנט אשמח לקצת עזרה בנושא
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, אני מתחבר לשרת של העבודה ולמרכזיה כדי לקבל טלפונים במידת הצורך אני מחפש תוכנה שנתנח לי את התעבורה ברשת שאני יוכל לראות אם משהו מפריע כי יש לי המון תקלות של איטיות ושמע בחיבור עצמו, יכול להיות מאוד שגם תוכנה שיודעת להגדיר לנהל QOS יכולה לעזור לי בנושא הזה כי אז אני יוכל להקצות רוחב פס שמור לאותו חיבור ללא הפרעות
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
בוקר טוב, מחפש תוכנת צריבה למחשב נייד שמריץ windows 7 home premium 64bit. צריך לתמוך בהעתקה של דיסקים, צריבת DVD, צריבת דיסקי מוזיקה והכי חשוב - קליל וידידותי למשתמש. יש הצעות? פיטר
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
טוב, זה כבר מתחיל להיות מטריד. זה כבר החשבון השני שאאוטלוק עושה לי את אותן הצרות איתו. הבעיה היא כזו: לאחר שימוש של שנים עם אאוטלוק וג'ימייל (דרך POP) החלה לפתע לקפוץ לי חלונית מהאאוטלוק שמבקשת שם משתמש וסיסמא. את שם המשתמש והסיסמא לא שיניתי מעולם וגם בהגדרות האאוטלוק והג'ימייל לא נגעתי כך שמוזר לי על מה ולמה קופצת החולנית. בכל אופן, למרות שאני מכניס את שם המשתמש והסיסמא הנכונים, החלונית מסרבת להיעלם עד שאני לוחץ על ביטול ובכך כמובן הדואר לא יורד אל האאוטלוק. מישו נוסף זכה להיחשף לתופעה? פיתרונות?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום פירמטתי את המחשב והתיקנתי וינדוס 7 לאחר לאחר כמה ימים בקטע של "הברוכים הבאים" הוא ניתקע שם כ3 דקות ולאחר מכן הוא עולה ועובד רגיל מה עושים
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת עד מאוד בתוכנת WORD. התחלתי לכתוב מסמך חדש ואני מצליח לכתוב בעברית בלי בעיה. אבל ברגע שאני רוצה להוסיף מילה באנגלית, המילה נכתבת בצד ימין של השורה ומשבשת לי את כל המשך השורה (גם אם ההמשך בעברית). יש לציין, שבדקתי בקבצי טקסט אחרים את הנושא, ושם אין את הבעיה (כלומר ניסיתי לכתוב מילה באנגלית באמצע שורה ולא הייתה בעיה, היא נשארה איפה שהיא אמורה להיות). מישהו יכול להציל אותי מהבאג המעצבן הזה? מדובר ב-Office 2010 תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בעבודה עם המחשב שלפתע הכרטיס וידאו הפסיק לעבוד והוא דורש דרייבר. אני מתכנן לקחת sysoft sandra ו everest על מנת לזהות את הדגם של הכרטיס אבל אשמח לעוד המלצות מכם לתוכנות שיזהו לי את הכרטיס ואם יש תוכנות שגם ימצאו לי דרייבר או אתרים מומלצים (בחינם) לדרייבר אז אשמח מאוד. אני צריך את זה די בדחיפות, תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-