עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Omerole,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם סטים,התוכנה הלא נחוצה הזאתי שמריצה את קטנר וכל שאר המשחקים של וולו. כשיש עדכון,או שהוא היה לוקח שעות לכמה קילובייטים ,ועכשיו זה פשוט לא זז יותר,העדכון נשאר על 0 כבר פול זמן.. אני לא יודע מה לעשות,ואין לי פיירוול/ראוטר. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  2. כשאני מקליט מהטלויזיה לא חשוב עם איזה תוכנה יוצא לי שחלק מהתמונה נעלם למשהו ולא מתקבל.... אני מקליט עם הכרטיס מסך 6600GT של גיגה בייט מה אפשר לעשות? תמונה להמחשה: אם זה לא קשור לפורום זה אז אני מתנצל ואם אפשר להעביר אני יודה מאוד

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  3. Started by תמיר287,

שלום, יש לי מצלמת וידיאו חדשה, אבל יש לי בעייה. אני מצלם משהו על דיסק, זה נשמר על הדיסק. אבל כשאני מכניס את הדיסק למחשב הוא לא עולה.. הוא כן עולה אבל הוא ריק. כשאני מחניס אותו עוד הפעם למצלמה אז הוא שוב עולה והדברים כן שמורים.. וזו לא בעייה בדיסק הדיסק טוב (אחרת זה לא היה עולה במצלמה..) רק במחשב הוא ריק. מה עושים?

4. וכן, הכוונה ל-Discworld הראשון, שהגיע על דיסק בודד (משלים חסכי ילדות). הבעיה? אני מצליח לשמור משחקים בלי בעיה, אבל כשאני מפעיל את המשחק מאוחר יותר, לא מופיע אף משחק שמור ברשימה. בדיקה בספריה של המשחק מראה שהקבצים נשמרו, אבל כשאני מנסה לטעון הוא פשוט מתעלם מקיומם. אני מפעיל את המשחק עם DosBox 0.70 דרך D-Fend 2.0.65. יצרתי את הפרופיל עם ההגדרות האוטומטיות, ואין לי מושג מה צריך לשנות שם כדי לפתור את הבעיה (אם בכלל שם טמון הפתרון). לעזרתכם אודה.

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  5. אחרי שאני שולח הודעה אם זה באינטר ואם ע"י העכבר העברית קופצת לי כל הזמן לאנגלית ואני צריך בחזרה לשנות.

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  6. Started by avivlevy,

אז יש לי ולחבר עבדוה בבילוגיה על " הפרעת רעש המטוסים"...... ואנחנו צריך לעשות אתר. אם מישהו יכל לעשות לי עיצוב לאתר (כמו שpyro_man עושה) אז זה יהיה ממש סבבה! משהו כמו זה http://img445.imageshack.us/my.php?image=ofri7of.jpg שיהיה קשור מטוסים או משהו. את התוכן אני יתן לכם בשלבים יותר מאוחרים סומך עלכם :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  7. Started by neree,

וראיתי במחשבים אחרים שהתיקיה לא שוקלת כלום היא נקראת System Volume Information. עוד משהו מוזר זה שכמעט כל התיקיה דחוסה.וראיתי שם גם קיצורי דרך לתוכנות ומשחקים שמחקתי לפני המון זמן. ואני לא יודע אם למחוק אותה...

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  8. האם יש הבדל בין אקספרס לבין הגירסה המלאה ? (זו המשמעות של אקספרס לא?) והאם יש הבדל משמעותי בין 5.5 ל-6 ? (יש כבר 6 לא?) זקוק במיוחד לצריבת סרטים בנפח גדול 700 מגה, ושמעתי שנירו יודעת לצרוב אפילו יותר על דיסק כזה, האם יש אמת בידיעה? אגב, יש מדיות (בשיווק סיטונאי) בנפח יותר גדול? שמעתי שיש, _רק_ שהן יקרות ונמכרות בחבילות קטנות ולא של 50-100 יחידות. אשמח אם תאירו את עיני בנושא, כלומר אם יש שאלות שלא שאלתי אנא השיבו עליהן מראש. :-\

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  9. Started by satlan1,

שיחקתי במחשב במשחק GRID על איכות מקס', וכל כמה דקות התחיל מן רעש של מאוורר ל5-6 שניות ונכבה כאילו זה מופעל בטמפ' מסויימת או משהו כזה.. קיצר הורדתי את התוכנה SPEEDFAN אבל לא מבין מה כל דבר שם מציין. יש מצב מישהו יודע מזה temp3 , איפה שיש 80 מעלות? תודה! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  10. Started by Dvich,

רצוי חינמיות. תודה.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  11. Started by han98,

שלום, לאחרונה אני מקבל בעיה בזיהוי המצלמה המובנית במחשב הנייד שלי. אז ככה: לפעמים המצלמה מזוהה ולפעמים לא. זה קורה בד"כ בסגירת ופתיחת המכסה או בעלייה של המערכת. לפעמים,כשאני פותח את המכסה ממצב סגור או כשהמחשב עולה קופצת הודעה למטה: ראה צילום מס' 1, ואני נכנס למנהל ההתקנים ואני רואה "unknown device" עם משולש צהוב תחת התקני USB:ראה צילום מס' 2. כשזה קורה (ההודעות הללו) המצלמה לא עובדת. כמו שאמרתי הבעיה מתרחשת לפעמים וכשהמצלמה כן מזוהה ועובדת, במקום unknown device יש USB composite device ראה צילום מס' 3, וזוהי בוודאות המצלמה כי כשאני עושה לו "הפוך ללא זמין" המצלמה לא עובדת (רק בגלל שבדקתי שזו המצלמה). ניסיתי: להסיר,להפעיל מחדש ולתת ל-windows להתקין. לעשות קליק ימני ו"עדכון …

12. אורח

אוקי אני זוכר שהוזכרה פעם בפורום תוכנה מסויימת שמוסיפה "באר" מיוחד לוווינדואס אם אייקונים גדולים כאלה יפים...מעוצבים.. מישהו מוכן להגיד לי בבקשה מה שמה של התוכנה..?

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  13. המנוי השנתי שלי אצל פנדה אמור להסתיים בקרוב, וMS כבר חסכה לי כסף עם הGaint Anti Spyware כך שאולי מחכה לי הפתעה נעימה עם האנטיווירוס שלה

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  14. יש לי בעיה באינטרנט אקפלורר, אני משתמש בפיירפוקס וכל פעם שאני מכניס כתובת באינטרנט אקספלורר הוא מחליף לי דפדפן לפיירפוקס... ניסיתי להתקין ולהסיר את האינטרנט אקספלורר וזה לא עבד... הגירסא של הווינדוס היא XP 64X והפיירפוקס זה פיירפוקס שלוש האינטרנט אקספלורר זה נראה לי 6 או 7... אחד לפני שהם עשו תמיכה של הטאבים... זה לא בשבילי אלא בשביל אח שלי והוא לא מוכן להשתמש בפיירפוקס... בבקשה תעזרו לי :-\...

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  15. מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על חבילת קודאקים.. אני פשוט יודע שיש הרבה כמו קאזה וליון וכל מיני.. אבל אני לא יודע איזה טוב ואיזה גירסא להוריד. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  16. מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לשלוח את אותו הפקס לכמה מספרים בלחיצה אחת? תודה

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  17. Started by nadav1379,

אני חושב שיש לי בעיות בארד דיסק ואמרו לי שיש תוכנה שבודקת אם הארד דיסק תקין ואני לא יודע מאיפה להוריד אותה? הארד דיסק שלי הוא maxtor 6L040J2 + WDC WD800JB-00FMA0 השמח אם מישהו יביא לי תוכנה ליבדוק את הארד דיסק כי אני לא מצאתי

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by shoomil,

Unblock request form بالعربية If you feel that a certain web page(s) should be unblocked you can use this form to send your suggestion. Your name Your E-mail * Page addresses * Why do you think these sites should be unblocked: *Mandatory fields Note: Administration of Filtering Service has moved to CITC אני נכנס לנענע וזה מכניס אותי לדף שרושם לי שזה חסום למה זה ככה זה וירוס או משהו כזה ? ולא רק נענע מלא אתרים ??????? :kopfpatsch:

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  19. Started by warezon,

לאחותי יש דיסק און-קי שעבד בסדר עד לפני כמה ימים! הווינדוס רושם שגיאה כזאת recycler/s-5-3-42-2819952290-8240758988-879315005-3665/jwgkvsq.vmx שגיאה בטעינת/ המודול שצוין לא נמצא כמובן שבדקתי את זה על המחשב שלי והכל עובד מצויין.... מה יכולה להיות הבעיה??

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  20. Started by shaharZur,

שלום, הרכבתי מחשב חדש והתחלתי להתקין דברים וכל עובד טוב ויפה. בדקתי משחקים (סאן אנדראס ופיר)והם עבדו אבל הרצתי בדיקות למחשב ובתוכנה MEMTEST הכל היה בסדר (אחרי 8 שעות שהיא רצה ), הפעלתי 3DMARK06 וקיבלתי ציון 4300 בערך אבל אז הפעלתי את התוכנה S&M ופתאום יש בעיות. בערך לקראת הסוף של הבדיקה של המעבד נפתח הדו"ח שגיאות למיקרוסופט אבל הבדיקה המשיכה לרוץ. אבל כשאני לוחץ על זה זה יוצא מהתוכנה... וככה זה קורה כל פעם. הנה תמונות: http://i9.tinypic.com/4csx5qa.png http://i9.tinypic.com/4g5gozm.png http://i9.tinypic.com/4bfk685.png http://i10.tinypic.com/2cprgbb.png http://i9.tinypic.com/435t20l.png http://i9.tinypic.com/2qdn0gi.png http://i9.tinypic.com/4chxnpw.png היה תרד שפתח…

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  21. Started by shaykap,

אני רוצה לעשות גיבוי למחשב בעזרת קובץ ghost שיישב על דיסק, אם עושה את הקובץ למחיצה נפרדת הוא מגיע לגודל של יותר מ 1.5 גיגה אני משתמש ב partition magic . איך אני מחלק את הקובץ בעזרת התוכנה?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  22. Started by Rottem,

שלום, ה Outlook שלי עובד תחת Exchange של העבודה/משרד. (Outlook 2003) אני עובד בעיקר ב Offline מהבית. ל Outlook הוספתי עוד חשבון פרטי שלי שאינו עובד על Exchange. על ידי אופציית ה"חוקים" (כפי הרשום בשורת הנושא), רציתי שכל מייל שייכנס עבור החשבון הפרטי שלי יעבור אוטומטית לתיקייה כלשהי שהגדרתי. כאן מתחילה הבעיה: א. רק כשאני מחובר באון ליין ל Exchange אני יכול להשתמש באופציית ה "חוקים". אם איני מחובר זה נותן לי הודעה כי על מנת להשתמש ביישום, עלי להיות מחובר ל Exchange. (מצורפת תמונה להמחשה) ב. כשאני מחובר ל Exchange ואני מבצע את ה"חוקיות", זה עובד. בכל פעם שמגיע מייל לפרטי, מייד הוא מועבר לתיקייה שקבעתי. ג. ברגע שאני עובר לעבודה ב Offline החוק אינו עובד + איני יכול לחוקק חוק ח…

23. תקשיבו אני לא מצליח לקבל ולעביר קבצים בתוך האי סי קיו משהו יכול לעזור לי ??? המספר שלי הוא 262572191

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  24. Started by shabo,

שלום, אני חדש עם התוכנה ויש לי בעיה, משום מה לא יכול לראות אף Server , אין לי מושג איך מתקנים את זה... אולי צריך פורט או משהו בהגדרות? יש לי רשת בבית...

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  25. ^^ צריך להתקין דריברים ל XP או בכללדרייברים כלשהם למעבד? ואני צריך להתקין את הדרייבר IDE SataIDE Driver??

• 0 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים