עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by creek,

לפני כמה ימים היו לי בעיות באינטרנט, לא התחבר, וגם כשהתחבר בקושי העלה את הדף שגיאה. דיברתי עם התמיכה הטכנית של הכבלים, הם אמרו שכנראה יש ל-spyware's במחשב. עשיתי סריקה על כל תוכנה אפשרית שקיימת, מצאתי כמה - מחקתי. אחרכך נהיו שוב בעיות, עשיתי סריקה וגיליתי עוד כמה. אם אני יסרוק עכשיו שוב אני בטוח שאני יגלה כמה. מה קורה פה לעזאזל?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  2. שלום לכולם.. פעם אם למשל הייתי רושם בFF את שם האתר (בלי הסיומת ) בשורת הכתובות הוא ישר היה נכנס לאתר (למשל הייתי רושם רק ynet ולבד הוא היה משלים לCO.IL) עד שמישהו התקין אצלי את השורת עזר של MAKO ועכשיו הוא כיאלו מבצע את החיפוש בגוגל והוא כבר לא משלים אוטומטי... כמובן שניסתי למחוק את התוכנה הזאת , התוסף שלה בFF ואת כל הקבצים שלה, אבל הבעיה עדיין לא נפתרה. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  3. Started by devek,

משום מה זה מופיע אצלי כאילו זה לא תקין או לא מותקן וכל הזמן בהפעלה של המחשב הוא מבקש ממני להתקין את זה זה דבר חשוב? ואם כן איך אני מתקין או מעדכן אותו? תודה.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  4. Started by Psychedelic,

מישהו מכיר תוכנה שאיתה אני יכול לגבות את כל הודעות הSMS שיש לי בפלא?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  5. שלום רב. שאלה קצת דחופה ברשותכם: ברשותי דיסק מקורי עם מס' רישיון מקורי של אופיס 2003. אני רוצה לשכפל אותו לדיסק צרוב רגיל CD-R של 700 מגה לגיבוי. ברשותי כונן אחד שמשמש גם CD ROM וגם צורב DVD ואת תוכנת הצריבה ה- NERO העדכנית. איך אני משכפל אותו? אני צריך להחזיר את הדיסק מחר, לא נעים לי כל פעם לבקש מהבן אדם את הדיסק. תודה מראש, גיא.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  6. שלום לכולם הבעיה שלי היא כזו: ייצרתי קובץ ICAL בגוגל כלנדר לחגים יהודיים וייבאתי את הקובץ למיקרוסופט אאוטלוק 2003 שברשותי. ברצוני לבטל את הייבוא הזה, כלומר למחוק בבת אחת את כל הארועים שהוכנסו למיקרוסופט אאוטלוק בעת ייבוא קובץ הICAL אני מודה מראש לכל עוזר.

7. Started by moty1,

כאשר אני מנסה לשלוח אימייל ע"י קישור הקיים באתר כלשהו, נפתחים לי המון חלונות של outlook. מי יודע איך פותרים את הבעיה??? ד-ח-ו-ף ב-י-ו-ת-ר-!-!-!

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  8. Started by imons,

יש לי לוח אם IB9 של ABIT אני רוצה להתקין windows מחדש על המערכת של עכשיו לפי האתר של החברה צריך לעשות floppy disk drivers על מנת להתקין את ה windows דרך ה - cd-rom בחיבור IDE כאשר רוצים להתקין מערכת הפעלה מחדש. עכשיו שקניתי את המחשב שמו לי מתאם IDE ל - SATA על הכונן ה -cd rom השאלה שלי אם אני עדיין צריך לעת את דיסקת הזה על מנת להתקין את מערכת ההפעלה או שבחיבור sata אין צורך לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  9. אורח

המעבד שלי הוא AMD Athlon 64 3200+ 939 tray Venice Core הכרטיס מסך Gigabyte GF 6200 TC 128MB PCX והדיסק קשיח הוא WD 160GB 8MB Sata איזה תוכנה תוכל לעשות לי את זה? SpeedFan לא עובדת אצלי EVEREST Home Edition לא מראה לי טמ"פ MBM גם לא מראה לי טמ"פ איזה תוכנה תעשה תעבודה..? תודה מראש יהבץץ

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  10. יש לי איזה דו"ח לעשות בעבודה. בעיקרון במסגרת העבודה שלי הסתובבתי בכמה אתרים ובדקתי בדיקות קליטה. לאחר שיש בידי את כל הנתונים אני רוצה לערות אותם בצורה מסודרת בעזרת מפה. מה שאני רוצה זה לסמן על המפה את כל אותם הנק' (הם יהיו ממוספרות) ומה שאני רוצה זה איך שאני שם את הסמן של העכבר על נק' מסויימת אני מקבל במין חלון כזה קטן שנפתח את כל אותם הנתונים שאספתי (למשל עוצמת קליטה) זה ממש כמו שיש בתוכנה שאני שם את הסמן על אייקון מסויים את אני מקבל את השם של אותה הפונקציה. איך אני יכול ליצור דבר שכזה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  11. Started by Yellow,

שלום לכולם,יש לי אנטי-וירוס Kaspersky Anti-Virus Personal והווינדוס לא מזהה,הוא טוען שאין לי אנטי-וירוס. למרות שהאנטי-וירוס על הגדרות מקסימום,הוא מעודכן וסרוק,הוא עולה אם הווינדוס והכל איתו בסדר אבל הווינדוס לא מזהה אותו,מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  12. צריך בבקשהה תץונה שתעביר לי סרטי AVI או MPG לקבצים שאני יוכל לצרוב בצורב די וי די כמו קבצים VOB אז מי שמביא לי תוכנה כזאת הוא הכי כלי בעולם כי אני ממש חייב את זה בבקשהה זהב דחוף תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  13. Started by DJBen,

יש לי משחק שעובד רק בווינדוס 98 ולי יש אקספי ניסיתי את כל האפשרויות ולא הצלחתי לשחק שמעתי שיש תוכנה שמדמת ווינדוס 98 באקס פי האם קיימת תוכנה כזאת? אם כן מהי?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  14. Started by coben,

בימים האחרונים כל שינוי שאני עושה בסימניות "מתאפס" לאחר הפעלה מחדש של FIREFOX. מה הפתרון ?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  15. Started by לוח שנה,

אם אין לי אנטי וירוס חלופי רק חינמיים? וגם סתם כך, עד כמה זה סיכון להתקין? תודה.

16. Started by ברק,

שמתי לב לשוני האיכות בין ווינאפ למדיה פלייר10 וזאת התוכנה בה אני משתמש כיום. ידוע לכם על משהוא יותר טוב? לינקים יהיה אחלה.

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  17. Started by davidcohen,

שלום , לפני שבוע התקנתי דרייבר לכרטיס מסך (7600GT) ויש לי בעיה עם החיבור של המחשב למסך הטלויזיה. לפני ההתקנה של הדרייבר היו לי שניי אפשרויות : 1. לחבר את המחשב לטלויזה בצורה שגם במסך המחשב וגם בטלויזיה יראו אותו דבר 2. שיהיו שני מסכים נפרדים ולמסך הטלויזה אני מיבא את חלון הסרט (בכך שאני גורר את החלון מחוץ למסך המחשב) עכשיו , לאחר ההתקנה של הדרייבר, אני יכול לעשות שבשני המסכים יראו אותו דבר, או שהוא חוצה אותו ומראה חצי מהמסך במחשב וחצי מהמסך בטלויזיה... איך אני מחזיר את זה לאפשרות הקודמת שיהיו שני מסכים נפרדים ? מצורפת תמונה של האפשרויות שקיימות עכשיו [attachment deleted by admin]

18. Started by xtract1,

התקנתי אצל סבא שלי את התוכנה הנ"ל. אני רוצה להתקין את חבילת האבטחה V6 של קספרסקי...הוא לא נותן לי להסיר את הגרסא הקודמת... ניסיתי דרך "הסרה והסופת תוכנות" ניסיתי דרך התיקיה של התוכנה..ניסיתי דרך CCleaner וניסיתי דרך ההתקה של חיבלת ההבטחה שהיא אומרת שהיא מעיפה את זה אוטומטית...זה עושה ריסטרט וזה עדיין נישאר וכך הלאה.. בבקשה מישהו יכול לעזור? ד"א..סריקת הוירוסים לא הראתה כלום אבל לדעתי יש משו

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  19. Started by shon,

אני עובד יחסית חדש בפוטושופ ורציתי לדעת איך את כל הפעולות שאני מבצע על תמונה כללית אני יכול לבצע על אזור בחירה(כולל הפעלת פילטרים,שינויי איזון לובן וכו') תודה רבה לעונים!!!

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  20. רוב הפורומים וחלק מאתרי הרטיו לא עובדים לי בפיירפוקס האתר עצמו עובד אבל כל פעם שאני רושם סיסמא ושם משתמש נכונים ומנסה להתחבר הוא חוזר לי למסך שבוא אני צריך לשים את הססמא... בIE הכל תקין וטוב מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  21. Started by slowdive,

בוקר טוב, בעבר יצא לי לעבוד עם תוכנת ביטורנט TLN,תוכנה לא מעמיסה ושהגיעה למהירויות הורדה גבוהות. האם היום יש תוכנה טובה יותר שאתם ממליצים עליה?

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  22. כל לינק שאני נכנס אליו לא משנה איפה פיירופקס קרום אקספלורר שבור בשניה הראשונה ואם אני לוחץ שוב אז מסתדר מה הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  23. Started by SHAY951,

לכל מי שמכיר את התכנה ויודע איך להשתמש בה. אני פותח סרבר (מעלה תקייה לרשת), אני נותן את הכתובת שמופיעה לחבר שלי כדי להעביר לו קובץ מסוים, אבל שהוא נכנס לכתובת, הדפדפן לא מסוגל למצוא את הדף. יש לציין שאני יכול להכנס לדף ולראות אותו, אבל זה לא עוזר לי ממש. אם מישהו יודע מה אני אמור לעשות כדי שגם הוא יראה את הדף ויוכל להוריד, שיגיב בבקשה. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  24. אני כבר הרבה זמן חווה בעיות קשות עם Video Conference עם אנשים ב - MSN Messenger ! קודם כל, רוב הזמן הוידאו לא פועל רק הסאונד, ובפעמים שהוידאו פועל, הסאונד לא פועל. בקיצור, מה לא ניסיתי, להוריד את ה Firewall של Norton Internet Security, להתקין את הגירסא הכי חדשה של מסנג'ר, להתקין מחדש את המצלמה ( Logitech Quickcam Pro 4000 ). שום דבר ! יש למישהו עצה ? או אולי המלצה על תוכנה טובה באמת ל - Video Conference ?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  25. Started by rivking,

כבר הרבה זמן שיש לי את זה ואני לא מטפל בזה התייאשתי כבר ולא מצאתי פתרון אתם המיפלט האחרון... כאשר אני פותח את הCCC זה אומר לי שאין לי הרשאות של אדמין ואנ י כן! ובגלל זה אני לא מסוגל בכלל לגעת בCCC ניסיתי גרסאות אחרות לא משנה מה לא עובד כרגע אני על 7.9 מי שלא הבין הדרייבר עובד הכל בסדר אבל ה-CCC לא... תמונה: http://img509.imageshack.us/img509/3127/12315xd5.jpg

• 2 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים