עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by FatallChill,

איך מוסיפים תרגום לסרטים שאני צורב לDVD ? איזו תוכנה?

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  2. עד לפני שהתקנתי משחק מסויים שהתקין לי דירקסט 9.0C הכל היה בסדר יש לי מחשב מאוד חזק הוא מפעיל לי את הכל המשחיקם החדשים רק לאחר שהתקנתי משחק סימולטור טיסה של מיקרוסופת שהתקין לי משהו מסויים יש לי בעיה להכנס למשחק הישן ג'נרלס כל המשחקים האחרים עובדים לי בדקתי יש לי על המחשב דירקסט 10 המחשב לא עושה לי בעיה אם שום משחק נסיתי למחוק ולהתקין שוב את הג'נרלס אבל לא יש בעיה שמשהו השתנה הינה ההודעה הוא רושם לי לעדכן את הדריקס או למינימום 8.1 או יותר חשוב לציין שהמשחק עבד על לפני שהתקנתי את הסימולטור טיסה של מיקרוסופט תמונה http://www.zix.co.il/images/z-108343628.jpg

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  3. Started by Maksim88,

לדוגמא עשיתי 3 משוואות של חיבור ב3 שורות רצופות. המיספרים שיוצאים לצורך העניין הם 19 , 7 , 14. איך אני עושה שהתוכנה תסדר לפי הסדר מהגדול לקטן את כל השורה לפי מספרי התוצאה ? זה מאוד דחוף לי ! תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  4. Started by kritikal,

אהלן, האם יש למישהו המלצה לתוכנה לשיחזור קבצי DOC? לאחותי נמחקו כל הקבצים.

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  5. Started by dyn,

שלום, יש לי את התוכנה driver genius pro 2007 שאיתה אני יודע שאפשר לעדכן דרייברים. לחבר שלי יש מצלמת רשת שאותה הוא חיבר אבל הרבה זמן שהוא חיפש לה דרייבר ולא מצא. רציתי לשאול אם אפשר עם התוכנה הזאת לחפש דרייברים להתקנים במחשב, גם להתקנים שהווינדוס לא מכיר (וכמובן מסמן אותם בסימן שאלה צהוב או סימן קריאה צהוב במנהל התקנים) ואז להוריד אותם דרך התוכנה, אם לא לפחות להשיג את השם של הדרייבר. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  6. Started by gshhar,

אני משתף מלא קבצים אז לא יכול להיות שזה זה.

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  7. Started by eyal00,

יש לי בעיה מעצבנת CPU-Z(מצורפת תמונה). חסרים לי כמה נתונים אחרי שאני לוחץ אישור. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  8. Started by jungle-man,

שלום יש לי בעיה הקיימת כבר כמה זמן. מדובר באופיס 2007 המותקן על ויסטה ביזנס בדומיין עם שרת SBS 2003 . לעיתים קרובות כאשר אני מנסה לשמור מסמכי אקסל על השרת מתקבלת שגיאה "unable to save" , אם אני שומר לוקאלית זה נשמר, הבעיה היא רנדומלית ובעבר זה היה קורה עם מסמכי word 2007. היום זה קורה עם excell 2007 . רעיונות?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  9. Started by AdamS,

מישהו יודע על איזה תוכנת צריבה חדשה שיצאה ל-Vista? תודה למגיבים...

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  10. Started by NeedMoreRAM,

אני חושב שזה הפורום הכי מתאים לבעיה שלי. אני קונה מחשב, עם HD4850 שתומך DX10.1, וכנראה 2GB RAM. עכשיו, אני רוצה להינות מDX10, וממה שהבנתי היא קיימת רק בVISTA. וגם הבנתי שאם אני מתקין ויסטה, אז לקנות 4GB RAM. מה אתם אומרים, לקנות 4GB RAM וVISTA 64BIT כדי להינות מDX10, או לא לבזבז בינתיים 200+ ש"ח על 2GB זכרון נוספים ולהתקין את XP הישנה והטובה, ולהישאר עם DX9.0C?...

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  11. יש לי קישור אינטרנט לאתר בשפה הרוסית (יש שם חומר נושא שמעניין אותי) . מישהו מכיר תוכנה או אתר שמבצעים תרגום של דף אינטרנט ? לא משהו בסיגנון של BABYLON למילה או פיסקה , אלא את כל הדף , לשפה העברית (אפילו עם עיוות סימולטני) או לשפה האנגלית . אני זוכרת שניתקלתי פעם בזה אבל לא זוכרת איפה..בכל מקרה, לא מצאתי משהו בסטיקי בתוכנות מומלצות .

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  12. Started by POD,

יצרתי את הקובץ לפני שנתיים ב-OUTLOOK 2000 נראה לי, עשיתי גיבוי כזה של כל הספריות. ועכשיו אני רוצה לייבא את ההודעות ל-OE. אבל זה עושה בעיות. ע"פ MICROSOFT אני אמור להתקין OUTLOOK רגיל ואז זה יעבוד. לא עבד. ניסיתי אפילו סתם לחלץ את ההודעות עם איזו תוכנה שמצאתי, DBEXPRESS, גם לא עובד. איך לעזעזאל אני מוציא משם את ההודעות שלי?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  13. Started by פארקר28,

הורדתי סרט וכאשר אני נכנס לתיקיה בה הסרט נמצא אני מקבל הודעת שגיעה..."explorer.exe נתקל בבעיה ועליו להיסגר..." כאשר אני מנסה לפתוח את קובץ הסרט אני מקבל הודעת שגיעה... "mplayer.exe נתקל בבעיה ועליו להיסגר..." מה עושים כדי שהקובץ יפעל? האם צריך להוריד איזשהו קידוד? תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  14. לדוגמא קבצים שהורדתי מהאינטרנט או שירדו באימיול או שהעברתי מDOK? הכוונה שאני רוצה לדעת מה נשמר במחשב מתאריך מסויים ומה נמחק ממנו

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  15. Started by bz_amir,

מאיפה אני מוצא הורדה לקובץ ואיפה לשים אתזה?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  16. Started by RoverBoy,

היי יש לי בעיה בדפדפן ויש לי כמה סוגים. שאני נימצא באיזה אתר לא משנה איזה (אפילו עכשיו) הסרגל גלילה הצדדי עולה ויורד ועולה ויורד, משתגע ממש עד שהוא נירגע ושוב פעם חוזר חלילה. מה יכולה להיות הבעיה? וזה לא מהיום הבעיה רק שבזמן האחרון זה הופך להיות חמוד יותר ויותר. עסיתי בדיקות וירוסים ורוגלות ולא עוזר כלום. ממש כל האתרים עולים ויורדים כאילו מישהו משחק מסרגל גלילה הצדדי למעלה ולמטה. תודה לעונים __________________

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  17. Started by Radeon38,

שלום אני רוצה להפעיל את הפונקציה הזו במחשב שלי ומשום מה היא לא מופיעה באופציה של ניהול משאבי כח (האיקון של הסוללה והכבל חשמל) לרקע כללי אני קיבלתי את המערכת הפעלה אחרי "עריכה" מחבר שהטמיע לי דרייברים באנליט ולדעתי הוא "ערך" לי אותה והשמיט את האופציה הזו. איך אפשר להפעיל או להחזיר את זה?? זו רק הערכה בדרך כלל ההיברנט רק דורש סימון V וזהו.אצלי זה אפילו לא מופיע.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  18. אני יודע שהנושא הזה עלה מיליון ואחד פעם בפורום... אבל מה שלא יצא לי לראות זו תוכנה שלא מבוססת על VirtualDub תוכנה פשוטה שפשוט עושה את העבודה בלי יותר מידי סיבוכים! בלי להתחיל להתקין פילטרים, לשנות 101 הגדרות ועד שאני מסיים עם הסרט כבר הייתי יכול להשיג אחד חדש עם תירגום מובנה... אז יש חיה כזאת?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  19. צריך בבקשהה תץונה שתעביר לי סרטי AVI או MPG לקבצים שאני יוכל לצרוב בצורב די וי די כמו קבצים VOB אז מי שמביא לי תוכנה כזאת הוא הכי כלי בעולם כי אני ממש חייב את זה בבקשהה זהב דחוף תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  20. Started by avi.hagit,

מישהו יכול לתת מדריך להפעלת האנטי וירוס בצורה הטובה ביותר אם יש מדריך מצולם 1 מה אני אמור לשנות בהגדרות 2 איך עושים עידכונים אוטומטים תודה

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  21. Started by zoharco1,

אני מחפש עידכון גירסה ל זירוקס PE16 עם עברית צרובה אני יודע שב HP ניתן להתקין עברית צרובה דרך האתר אני חייב לעדכן את הזירוקס

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  22. אני מנסה להתקין את הדרייבר האחרון (כי משחקים לא עולים) אני מסיר את הדרייבר הישן מוחק תיקיות ואח"כ מתקין את הדרריבר האחרון (יש לי ראדון 9700) והמסך משתגע.....מרוח עם חורים פריקי לאאלה למישהוא יש מושג מה יכולה להיות הבעייה? כי הדרייבר פותר המון באגים במשחקים

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  23. Started by Nokia 6300,

יצא כבר פוטושופ 9 בעברית? אם כן,האם הוא הרבה יותר טוב מ8?

24. Started by shon,

אני עובד יחסית חדש בפוטושופ ורציתי לדעת איך את כל הפעולות שאני מבצע על תמונה כללית אני יכול לבצע על אזור בחירה(כולל הפעלת פילטרים,שינויי איזון לובן וכו') תודה רבה לעונים!!!

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  25. Started by orendia,

שלום כאשר אני פותח מיילים מתקבלת ההודעה המצורפת אשמח לשמוע הצעות... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים