תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני התחלתי קצת להתעניין בנושא וגם למדתי כמה דברים בסיסיים מTUTORIALS שונים באינטרנט וקצת לבד. ויותר מזה אני לא מצליח למצוא, אני רוצה ללמוד את התוכנה ואם מישהו מכיר אתר טוב ללימוד בסיסי אני אשמח.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום כולם. התחדשי אתמול במחשב לסלון ויש לי שאלה קטנה. יש לי בבית רסיבר שלא תומך בפורמטים החדשים שכרגע הוא מחובר למחשב גם עם כבל אופטי וגם דרך LPCM. רציתי לדעת אם אפשר להגדיר ב ffdshow שכל סרט בפורמטים הרגילים (DTS DD) יעבור דרך הכבל אופטי בPASSTHROGH כדי שהרסיבר יפענח את האודיו וכאשר מופעל סרט עם פורמטים חדשים המחשב יפנח אותם ויעביר אותם לרסיבר ב LPCM. אני מקוה שהסברת את עצמי טוב. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי תוכנה BOOKPC שמסבירה על חלקי המחשב בליווי תמונות. בתוכנה זו קיים חסרון בכך שהיא מאוד ישנה והמידע שלה עדכני לשנת 2002. עכשיו רציתי לשאול האם אתם מכירים תוכנה מהסוג הזה רק יותר עדכנית. זה יכול להיות תוכנה או סירטון כלשהו...העיקר שיהיה בעברית. נ.ב אל תפנו אותי לגוגל.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי בעיה הכי טיפשית שיכולה להיות,נכון בד"כ יש הרבה בעיות עם התרגום של התוכנה לעיברית כמו למשל שראים את האותיות הפוך, שזה הופך לג'יבריש או שלפעמים לא רואים כלו וכל מיני כאלא, אז הבעיה שלי היא דווקא באנגלית,הורדתי את הגירסה העיברית ואני רואה חצי שמות באנגלית או שאני רואה רק חלק משם השיר או שאני רואה רק את שם הלהקה בקיצור אין לי כוח להסביר ואין לו כוח להיסתבך עם זה. איך אני חוזר לעשר ??? וגם לא מיזמן החלפתי ל IE7 ומאז אני מרגיש האטה במהירות האינטרנט, אתם חושבים שאני סתם מרגיש או שזה באמת יכול ליהיות ? (מפרט בצד+1.5 מגה אינטרנט)
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אהלן, אתם מכירים את ההודעה שקופצת מה-Firewall בכל פעם שתוכנה מסוימת מנסה לגשת לרשת? ואז ניתן לסמן האם מותר/אסור/תמיד מותר/תמיד אסור? אני מחפש תוכנה כזו, רק לכרטיס הקול שלי. אני מעונין לסמן של-Internet Explorer אסור לגשת לכרטיס הקול. נמאס לי מהפלאשים והפרסומות המזמרות. ל-Winamp למשל, אני אתן Full access. מה דעתכם? מישהו שמע על דבר כזה? מוטי
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני בטוח שיש תוכנה כזאת פשוט אני לא מכיר אחת, משהו יכול להביא לי שם של תוכנה כזאת? נגיד אם אני עושה OC לזיכרונות שאני אראה שהם יציבים. תודה
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה יעילה שמורידה אתרים שלמים? ניסיתי כמה וכולן היו לא משהו, אני מחפש שלתוכנה תהיה את הפונקציה להוריד תמונות גם כשיש תא שבוחרים בו משהו ואז לוחצים על כפתור שפותח דף שמציג תמונה. תודה
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום... בעבר הייתי רושם משהו בשורת הכתובת של הINTERNT EXPLORER שלי, וזה היה משתמש בNETEX לחפש את זה (למרות שהתוכנה לא מותקנת אצלי במחשב...) עכשיו כשאני כותב משהו, הוא נכנס לכתובת הבאה: http://auto.search.msn.com/response.asp בלה בלה בלה... קיצר איך אני מעיף תמנוע חיפוש הזה של MSN?? תודה
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום רב. בזמן האחרון הופיעה תופעה מציקה מאוד בOutlook שלי. כול ההודעות שאני מקבל נכנסות לדואר זבל או שהן לא מתקבלות. אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי בנושא. סוג: Outlook 2007 Hebrew תודה מראש אורי.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין תוכנה במחשב, יש לי XP SP3 אבל הוא כותב לי שאני צריך SP1 לפחות. מה עושים במקרה כזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
בימים האחרונים כל שינוי שאני עושה בסימניות "מתאפס" לאחר הפעלה מחדש של FIREFOX. מה הפתרון ?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש עם הנוד32 שיש לי מהמחשב הישן גם במחשב החדש על מערכת 64ביט או שאני צריך גרסה אחרת של הנוד?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הורדתי את uice אבל זאת גירסת ניסיון. מישהו מכיר תוכנה לשליטה מרחוק חינמית ?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
לפני כמה זמן שהייתי פותח טאב חדש באקספלורר היו נפתחים לי כל מיני אתרים ממוזערים שביקרתי בהם לאחרונה ועכשיו נפתח לי דף ריק וזה מבאס כי זה היה מאוד נוח. איך אפשר להחזיר את האופצייה הזאת ? תודה רבה, אורי.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אני יכול להוסיף כתוביות לסרט ולא בהדבקה?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
בוקר טוב, בעבר יצא לי לעבוד עם תוכנת ביטורנט TLN,תוכנה לא מעמיסה ושהגיעה למהירויות הורדה גבוהות. האם היום יש תוכנה טובה יותר שאתם ממליצים עליה?
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שיש לי את זה ואני לא מטפל בזה התייאשתי כבר ולא מצאתי פתרון אתם המיפלט האחרון... כאשר אני פותח את הCCC זה אומר לי שאין לי הרשאות של אדמין ואנ י כן! ובגלל זה אני לא מסוגל בכלל לגעת בCCC ניסיתי גרסאות אחרות לא משנה מה לא עובד כרגע אני על 7.9 מי שלא הבין הדרייבר עובד הכל בסדר אבל ה-CCC לא... תמונה: http://img509.imageshack.us/img509/3127/12315xd5.jpg
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
"קניתי" כמה סרטים למחשב ומאוד התלהבתי מהם... עכשיו אני רוצה להראות אותם לכל המשפחה ב DVD והמערכת סראונד והכל... אז איך אני הופך את הסרטים שעכשיו ב-DVDrip לקבצים שיפעלו בDVD? (עם תרגום מובנה)
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מישהו יודע למה אי אפשר להוריד איתה יותר דברים? היא לא מביאה לי להוריד שום קליפ שום דבר אומרת שכל הכתובות חסומות וכ"ו יש משהו מקביל? רק לא האתרים המגעילים האלה שצריך שעה בשביל להוריד שיר אחד מסכן..
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
ישנם קליפים שאני מוריד מוגני רשיון מהקאזה או מהאימיול שלצורך צפייה בהם יש צורך בהורדת רשיון , האם ניתן לצפות בהם באיזה דרך .??? ללא התקנת או הורדת רשיון שבחלק מהמקרים הוא תמורת תשלום ? אני לא יודע אם זו הכתובת לשאלה . אבל ניסיתי . תודה בכל אופן .
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה. זה התחיל כשהתקנתי נרו 7 ובטעות בלי לשים לב הוא התקין לי גם איזה תוכנה של השמעת מוזיקה של נרו והגדרתי אותה כדיפולט אחריזה רציתי למחוק אותה וגם את נרו 7 כי מצאתי תוכנה יותר טובה אז עשיתי uninstall עשיתי ריסטרט ובאתי להפעיל את אייטיונס מאז כל פעם שאני פותח אותו זה נותן לי את ההודעת שגיאה של ה-XP ושושואל אותי אם לשלוח אותה למייקרוספוט, התקנה מחדש לא עזרה. אגב אותו דבר קורה עכשיו עם quicktime רק בלי הקטע של ההודעת שגיאה הוא פשוא לא נפתח (ובטח יש קשר בן השתיים כי מתקינים אותם ביחד) ולעומת זאת הווינדוס מדיה פלייר עובד מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתרים עם FLASH(כנראה) אז הFIREFOX שלי אומר: Can Not Create Direct Show Player. כמו כאן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=129381.0 מה אני צריך לעשות כדי לתקן את המצב? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום ידוע למישהו אם קיימת גרסאת 64 ביט של WINRUNNER ? יש בעיה בהתקנה של התוכנה (נסיון של 30 ימים, לפני ראיון עבודה...) על ויסטה 64 ביט..
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לסינון אתרים, כזאת שמונעת מילדים להכנס לאתרים אסורים (סקס, אלימות וכו'). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
יש לי norton persinal firewall 2002 הוא מסרב שאני יסיר אותו [למרות שהוא כבר מוזר, הוא נמצא ברשימת התוכנות] וכשאני מנסה להתקין, זה אומר שהפיירוול כבר מותקן :-\ מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-