עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by WildFire,

לאחרונה קיבלתי עכבר חדש, Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 ורציתי לדעת אם אני יכול באיזושהי דרך לגרום לגלילה של הגלגלת לצדדים [ימין ושמאל] להחליף טאבים בFF.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  2. Started by Nemesis,

הי, יש לי סרט שהורדתי מ UMD. רוצה לצפות בו במחשב ולא ב PSP. יש דרך? הצלחתי להפעיל את הוידאו ע"י הרצת קובץ ה MPS לאחר התקנת מספר קודקים, אבל הוידאו קופצני קצת, וסאונד אין.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  3. יש לי KASPERSKY ANTI VIRUS 7 התוכנה הזאת כוללת עוד משהו חוץ מהאנטי וירוס? כמו לדוגמא FIREWALL או שזה רק אנטי וירוס והגרסה של INTERNET SECURITY כוללת אנטי וירוס, פיירוול ועוד תוכנת אנטי ריגול? כי אני רוצה שיהיו לי כל התוכנות האלו(חומת אש,אנטי ריגול וכמובןן אנטי וירוס) בתוכנה אחת ולא להפעיל בשביל כל דבר תוכנה נפרדת.. תודה

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  4. התקנתי את האימיול על הווינדוס החדש שלי ויסטה 64 עברתי מxp האימול באקס פי היה פועל מהר מאוד פה הוא פועל איטי לא משנה כמה מקורות ואיזה קובץ אני מוריד זה מוריד איטי מאוד הפורטים פתוחים הכול בסדר אני לא יודע למה זה מוריד איטי משהו יכול לעזור אני משתמש בגירסא 0.48a

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  5. Started by 3pac,

מחקתי כל מיני סימניות דרך האירגון סימניות, עכשיו פתחתי את הFF אני רואה שהן חזרו . מה יש לדפדפן הזה ? עריכה: לא משנה. בסוף היתה לי את אותה תיקייה פעמיים משום מה.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  6. Started by ice2k,

שלום לכולם, שמתי לב שתוכנת ה DEFRAG של נורטון (SPEED DISK) שמגיעה עם SYSTEM WORKS 2003 PRO לא מאחה את כל המידע כמו שעשתה בגירסאות קודמות ולאחר איחוי אני רואה מלא "קוביות" של מחיצות ודברים נוספים מעורבבים. עד כמה שאני יודע תוכנה זאת יודעת לעשות איחוי מלא לגמריי אבל אני לא מצליח למצוא אפשרות כזאת - האם זה באמת אפשרי ? ואם כן כיצד אני עושה זאת ? תודה.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  7. Started by NeedMoreRAM,

אני חושב שזה הפורום הכי מתאים לבעיה שלי. אני קונה מחשב, עם HD4850 שתומך DX10.1, וכנראה 2GB RAM. עכשיו, אני רוצה להינות מDX10, וממה שהבנתי היא קיימת רק בVISTA. וגם הבנתי שאם אני מתקין ויסטה, אז לקנות 4GB RAM. מה אתם אומרים, לקנות 4GB RAM וVISTA 64BIT כדי להינות מDX10, או לא לבזבז בינתיים 200+ ש"ח על 2GB זכרון נוספים ולהתקין את XP הישנה והטובה, ולהישאר עם DX9.0C?...

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  8. Started by zoyaniv,

שלום בזמן האחרון יש לי בעיה קשה מאוד של פופ אפים שמופיעים שאני מפעיל את האקספלורר,כנראה איזו רוגלה או איך שלא יקראו לזה הושתלה במחשב שלי ואני לא מצליח למצוא ולהוריד אותה באמצעות האנוי וירוס שלי. בכל מקרה זה לא רק שקופצים לי חלונות של פירסומות הם גם תוקעים לי את האינטרנט ואני לא מצליח לסגור אותם בלי שימוש במנהל המשימות. אם למישהו יש רעיון איך לחסום אותם או איך למצוא את התוכנה האחראית לזה אני יותר מאשמח. אגב חוסם הפריטים המוקפצים של האקספלורר מופעל אבל החלונות הקופצים לא ממש מתרגשים מזה

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  9. אני רוצה לעקוב אחר של שינוי שמתרחש באחד מהפורומים שאני מנוי להם. מטבע הדברים, לפורום יש סיסמא, כך שהתוכנה צריכה לכסות גם את זה. חשוב שתהיה אפשרות שליחת התראה במייל על כל שינוי. כלומר, שאקבל מייל על כל שינוי. תודה!

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  10. אני רוצה לשנות תמונה בפרופיל ושכחתי מאיפה מורידים את הקישור לתמונה זאת תוכנה עם ציור של FROG צפרדע מישהו יודע ?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  11. היי! עריכה: מאחר והשאלה לא הובנה כראוי, אני אספר את כל הסיפור: יש לי מחשב נייד של TOSHIBA, שבא עם תוכנה שמסוגלת לצרוב 2 DVD-ים עם CLONE של המחשב כפי שהגיע מהמפעל. התוכנה יודעת רק לצרוב, לא ליצור קובץ ISO וכו'. מכיוון שכל הצריבות שניסיתי לעשות בינתיים נכשלו, אני מעוניין בתוכנת צד ג' שתדמה את הצורב. כלומר: אני מחפש תוכנה שתוכל לדמות צורב DVD, כך שתוכנת צריבה "תראה מולה" צורב DVD עם דיסק DVD ריק. האמולטור ידאג שה"צריבה" תתבצע לתוך קובץ ISO או תיקייה שתוגדר מראש. מישהו מכיר תוכנה כזו? תודה!

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  12. Started by imons,

יש לי לוח אם IB9 של ABIT אני רוצה להתקין windows מחדש על המערכת של עכשיו לפי האתר של החברה צריך לעשות floppy disk drivers על מנת להתקין את ה windows דרך ה - cd-rom בחיבור IDE כאשר רוצים להתקין מערכת הפעלה מחדש. עכשיו שקניתי את המחשב שמו לי מתאם IDE ל - SATA על הכונן ה -cd rom השאלה שלי אם אני עדיין צריך לעת את דיסקת הזה על מנת להתקין את מערכת ההפעלה או שבחיבור sata אין צורך לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  13. Started by overload,

אם אני צריך עזרה קטנה. הכני מיקס פשוט (מאוד). אבל משום מה את השיר השני (זה שלמטה) לא שומעים. אני חושב שהתבלבלתי קצת בקטע של השתלבות של הביט של שניהם (הסמן הכתום הזה). הבעיה נעלמה (לא יוד איך) אבל עדיין אני ישמח אם מישהו שמבין בתוכנה יענה לי על כמה שאלות בפרטי.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  14. צריך בבקשהה תץונה שתעביר לי סרטי AVI או MPG לקבצים שאני יוכל לצרוב בצורב די וי די כמו קבצים VOB אז מי שמביא לי תוכנה כזאת הוא הכי כלי בעולם כי אני ממש חייב את זה בבקשהה זהב דחוף תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  15. אני מתכוון שיש להם אפשרות של real time protection ואני רציך בעיקרון לmalware כי כבר פעם רביעית שאני מפרט בגלל איזה וירוס או malware (וירוס לא נראה לי כי אני משתמש בNOD32 עם הגדרות מתקדמות) אבל אני לא לוקח שוב סיכון.... בכל מקרה אני כרגע משתמש ב Firewall - Zonealarm בכוונה כי נמאס לי מSYGATE ואין משהו יותר טוב מZA בנתיים.... Antivirus - NOD32 + extra settings malware\spyware - spy sweeper, microsoft antispyware,Spyware Doctor + the build in ZA בנוסף אני גם צריך תוכנות לREGISTERY ואני משתמש בRegistry Mechanic האם יש לכם עוד המלצות... או כל דבר אחר ...

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  16. ראיתי שיש פלטיניום וטיטאניום, איזה גירסא הכי טובה ולמה? ( חשוב מאוד הלמה.. (: ) ומה הגירסאות הכי חדשות (ראיתי שיש 4 ו-7 וכל מיני..)

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  17. Started by Or ei,

עם איזה תוכנה אני יכול להוסיף כתוביות לסרט ולא בהדבקה?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  18. Started by SixKiller,

כרגע צרבתי דיסק דיוידי Data-DVD הכנסתי כמה סרטים לדיסק.. כל סרט בתיקייה נפרדת עם קובץ srt .. תרגום... ואני לא רואה תרגום בסרטים... למה?.. בגלל שצרבתי על Data?.. אם אפשר עזרה בקשר לאיך לצרוב סרט עם כתובית.. תודה מראש... שתהיה לכולכם שבת שלום ולילה טוב ***"רואה"... לא "רוצה"***

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  19. אני כבר הרבה זמן חווה בעיות קשות עם Video Conference עם אנשים ב - MSN Messenger ! קודם כל, רוב הזמן הוידאו לא פועל רק הסאונד, ובפעמים שהוידאו פועל, הסאונד לא פועל. בקיצור, מה לא ניסיתי, להוריד את ה Firewall של Norton Internet Security, להתקין את הגירסא הכי חדשה של מסנג'ר, להתקין מחדש את המצלמה ( Logitech Quickcam Pro 4000 ). שום דבר ! יש למישהו עצה ? או אולי המלצה על תוכנה טובה באמת ל - Video Conference ?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  20. Started by dvido,

שלום לכולם. אני מנסה להפעיל משחק דוס ישן (WWF) אבל הוא מסרב לעבוד. הוא נכנס למשחקת מראה את המסך הראשון ואז יוצא בלי שום הודעה. יש לי פנטיום 2 עם Wix XP. יש למישהו מושג איך אפשר לסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  21. Started by iakovl,

גילית (שמתי לב ) למשהו מוזר כשאני מפעיל FF ביחד עם הקומט המהירות של הקומט צונחת כמו אבן (וזה לא שהFF אוכל פס כמו פרה) מה יכול לגרום לזה?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  22. Started by zvika.e,

אהלן. יש לי אקפלורר 7 ולא עובדים לי הסרטונים של וואלה. הורדתי חבילת מקודדים של Divx ושל K-Lite ועדיין זה לא עובד לי. מה אפשר לעשות? תודה.

23. Started by TermiNal,

שלום לכולם ותודה. זה התחיל כשהתקנתי נרו 7 ובטעות בלי לשים לב הוא התקין לי גם איזה תוכנה של השמעת מוזיקה של נרו והגדרתי אותה כדיפולט אחריזה רציתי למחוק אותה וגם את נרו 7 כי מצאתי תוכנה יותר טובה אז עשיתי uninstall עשיתי ריסטרט ובאתי להפעיל את אייטיונס מאז כל פעם שאני פותח אותו זה נותן לי את ההודעת שגיאה של ה-XP ושושואל אותי אם לשלוח אותה למייקרוספוט, התקנה מחדש לא עזרה. אגב אותו דבר קורה עכשיו עם quicktime רק בלי הקטע של ההודעת שגיאה הוא פשוא לא נפתח (ובטח יש קשר בן השתיים כי מתקינים אותם ביחד) ולעומת זאת הווינדוס מדיה פלייר עובד מה עושים?

24. Started by Spider76,

שלום ידוע למישהו אם קיימת גרסאת 64 ביט של WINRUNNER ? יש בעיה בהתקנה של התוכנה (נסיון של 30 ימים, לפני ראיון עבודה...) על ויסטה 64 ביט..

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  25. Started by ilia121,

אהלן, אני מחפש תוכנה שתעזור לי לקטלג ולסדר את כל ה-ID של ה-MP3 שלי על המחשב. בנוסף אני רוצה שהיא תדע לחבר את כל האלבומים ביחד כך שלכל MP3 יהיה את אותו המידע של האלבום עליו. אשמח להמלצות, תודה!

• 2 תגובות
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.