תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
השעה עכשיו למטה במחשב 21:21 נגיד שאני רוצה שיזכיר לי שמתחילה ב 22 סידרה ואני במחשב סתם קורא כתבה לא שם לב לשעה אני רוצה תוכנה שתזכיר לי בדיוק בשעה אזכרה כזו .... קיימת תוכנה כזו ?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב קיבלתי עם המחשב את התוכנה power dvd אבל אני רוצה משהו אחר איזה תוכנה טובה יש בחינם או דמו טוב תודה
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
הכנתי תפריט לדיוידי והתחלתי בתהליך צריבה וכאשר זה עובר לתוכנה DVD writing Tool אחרי כמה שניות זה מביא הודעת שגיאה שהורסת לי דיסק עזרו לי בבקשה אני הרבה פעמים צורב דרך TMPGENC DVD AUTHER והבעיה הזאת חדשה בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש לי טרויני על המחשב וה-Trojan Guarder לא מצליח למחוק אותו אם יש עוד תוכנה שאתם יכולים לתת לי אז בבקשה תרשמו...
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
כל שרת שאני מנסה להתחבר אליו אני מקבל את ההודעה: You have a lowid. Please review your network config and/or your settings מזה? למה זה קרה? תודה.
-
- 12 תגובות
- 792 צפיות
-
-
http://www.mozilla.org/ הגרסא מכילה שיפורי אבטחה חדשים, במסגרתם יתכן ומספר תוספים יפסיקו לעבוד (בימים הקרובים התוספים הבעייתים יזכו לעדכון שיסדר אותם). כמו כן, כרגיל, מימים הקרובים יצאו גם הגרסאות המיוחדות שאנשים כמו MOOX מוציאים (עם אופטימזציות למעבדים ספצפים).
-
- 47 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
יש לי בעיה עם שתי תוכנות שאני לא מצליח לסדר... WinDVR מקליטה לי באיכות מצוינת ולא מכבידה בכלל על המחשב אבל האיכות סאונד יוצאת לי בין הגרועות למרות ששיחקתי בהגדרות של איכות הסאונד וסוג הקידוד. ובתוכנה POWER DIRECTOR שקיבלתי עם הכרטיס יש אלף אפשרויות לקידוד סאונד וגם ששמתי באותו סוג קידוד כמו ב- WinDVR ושמעו פי אלף יותר טוב לאחר ההקלטה. אבל הבעיה בתוכנה שהיא כבדה וגם נתקעת לאחר מספר שניות של הקלטה (ישנם מין תקיעות בזמן ההקלטה מה שדופק אותה) לכן אני צריך תוכנה אחרת שתפיק לי את המיטב מהוידאו ומהאודיו. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שממירה סרטים מפורמטים שונים לפורמט קוויק טיים (MOV), מישהו מכיר? (רצוי חינמי אבל לא חובה)
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
תראו אני רוצה לפתוח 2 מדייה פלייר למה אי אפשר יש לי מערכת הפעלה win xp sp2 אז מי אני עושה אחי איך אני יכול לפתוח 2 מדייה פלייר
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש בתוכנות WMP winamp BSplayer ואף אחת מהן לא מצליחה לנגן אף אחד מהסרטים שיש לי (חלק מהתוכנות מתרסקות, חלק הודעות שגיאה) למשל עם BSPLAYER אני מקבל את השגיאות הבאות כשאני מנסה לנגן סרט: http://planet.nana.co.il/eilatt/error1.JPG ואז http://planet.nana.co.il/eilatt/error2.JPG יש לי XVID DIVX LIONHEART NIMO מה בדיוק הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה מאפשרת להוריד למחשב קבצי וידאו מסוג wmv ו-asf שמשודרים באינטרנט ב-Stream ע"י העתקת הכתובת של הקובץ לתוך התוכנה (רצוי שהתוכנה תכיל מנהל הורדות מובנה, לצורך הורדת מספר קבצים ברצף), כך שניתן יהיה לצפות בסרטונים ב-Offline.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את גירסת הפרו מהאימיול עכשיו הי לא נותנת לי לראות תצואות אוןליין כאילו באינטרנט תהשוואות? עכשיו קראתי שצריך ליכנס לרגיסטרי ולמחוק את הKEY להפעיל מחדש משהו לא הבנתי ממש מישהו יש הוראות קצת יותר ספציפיות לגבי זה?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לחיבור הטלויזיה למחשב(אני יודע שאפשר בלי תוכנה) אבל בתוכנה יש יותא אפשריות לא?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
וזאת בעיה כי אין לי דיסק בוט ואין לי ציוד להכין אפילו דיסקטים של איתחול... יש תוכנה שעושה את זה שאם אני יעשה ריסטרט והוא ייכנס למצב דוס ואני יוכל להתקין את 98 ושבכל זאת תהיה לי אפשרויות ERASE למחוק את התיקיות כי כרגע מותקן לי WIN2K ושל זה דווקא כן יש לי את הדיסק עם בוט... אם זה יכול לעזור... עריכה: בקיצור , איך אני יכול לצאת למצב דוס גמור מתוך הווינדוס?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני לוחץ על לשונית Phone ואז נפתח תפריט ובו Load file to phone וכשאני לוחץ שם נפתח תפריט להעלות קובץ לפלאפון וההודעה הבאה היא: (התמונה המצורפת). ואני מצליח להעלות קובץ לפלאפון אבל, לא לכרטיס הזכרון שלי (יש לי נוקיה 6230) ואני לא מוצא את הקובץ שהעליתי. מה עושים ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
כמו שנכתב בכותרת.. אני מחפש תוכנה שבאמצעותה יהי ניתן לצפות בסרטים כאשר מצמידים להם כתוביות.. הדרישה הנוספת היא שאני אוכל להגדיר רשימת השמעה ובה לכל סרט אני אוכל להגדיר מראש כתובית מסויימת... יש תוכנה שכזו? תודה מראש לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את התוכנה past river audio converter , (ניתן לומר כי היא "מוציאה" פסקול מקבצי מדייה והופכת אותם לקבצי שמע עם קידוד לבחירתי ...יש mp3 יש wav וכו'...) כל הקידודים עובדים לי חוץ מל mp3 ואני מקבל חלון שגיאה כזה : מה עושים ? ומה צריך לרשום ב compressor שם בצד? מי שמכיר את התוכנה או כל אחד אחר יכול בבקשה לעזור לי אני מאוד אודה לכם אם תצליחו לפתור את הבעיה. תודה מראש. נ.ב יש לי direcx 9.c ומחשב ממש מעולה ככה שהבעיה בתוכנה -מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
זה תוכנה קלה שאתה מלה תמדיד מ10 אלף עד 20 אלף וזה ממהיר כביכול את הXP איך הוא עובד? על ריג'יסטרי טוויק? מישהו יודע מה זה ה10000-20000 הזה? http://www.downloadatoz.com/speeder-xp/screenshots.html
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום אני עובד עם שתי תוכנות לניקוי הרגיסטרי: 1.RegSupreme 2.Registry First Aid שתיהין בגרסאות האחרונות ואחרי הניקוי עדיין ישנם רישומים ברגיסטרי של תוכנות ישנות שהוסרו וכו'... איזו תוכנה טובה יש עוד לניקוי? ואיזו תוכנה טובה יש לאיחוי דיסק תודה..
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
למה זה קרה ?......הוא ניגן לי הכל MOV RM WMV AVI MPG ........ובמיוחד ניגן RM מה שהחליף לי את הצורך בתוכנת REALMEDIA PLAYER פתאום הוא הפסיק לנגן קבצי סרט RM שומעים רק קול אבל מסך שחור ... למה זה קרה ? הורדתי גרסאות שונות של MEDIA PLAYER XP CLASSIC עדיין זה קורה ...(אין התקנה לזה זה קובץ אחד) ?
-
- 4 תגובות
- 462 צפיות
-
-
יש לי בעיה נתתי לו פקודות כמו שצריך הוא כמובן שעושה את זה טוב הבעיה היא ש"לופ" שלו לוקח הרבה זמן4 שניות אולי קצת יותר אני צריך שהוא יחזור להתחלה בצורה יותר מהירה איזה אני גורם לא לעשות את כל העבודה יותר מהר ?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
פורסמה כתבה די מזמן בנענע, על חיבור הפלאפון למחשב בעזרת הBlueTooth ובכך להפוך את הפלאפון למעיין שלט ! אני הצלחתי בעבר להתחבר למחשב ולתוכנה עצמה אבל לא לראות לדוגמה את הקבצים שבמחשב בתוך הפלאפון, כי אמור להפתח בפלאפון תפריט או משהו. השאלה שלי היא האם מישהו הצליח להתחבר למחשב עם נוקיה 6230 ולראות את רשימת השירים/הקבצים בפלאפון ? הכתבה שפורסמה בנענע : http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=167828&sid=10
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
הורדתי משהו עכשיו הקובץ ניראה כמו קוביות קרח.... עכשיו ניכנסתי לפתוח את הקובץ ומצאתי את השגיאה הבאה: http://img17.echo.cx/my.php?image=1500150014883gi.jpg מישהו יודע מה הבאיה?
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מה שכתוב בכותרת הכי חשוב שלתוכנה תהיה אפשרות לעשות NORMALIZE לספרייה ענקית של קבצים MP3 תודה מראש לכל העונים.....
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-