עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום! בבואי להתקין דרייבר של מדפסת HP (דגם 6500) נתקלתי בבעיה הבאה: הכנסתי את הדיסק ההתקנה של HP והוא פשוט לא זוהה ע"י המחשב. תכולתו היתה ריקה. כשהורדתי את הדרייבר מהאתר הרישמי של HP והפעלתי את הקובץ - חלון ההתקנה של HP הופיע לשבריר שניה ומיד נעלם! כאילו משהו חוסם אותו... כלומר לא הצלחתי להתקין את הדרייבר - לא מהדיסק (כי הוא לא זוהה) ולא ע"י פתיחה ישירה של הקובץ שהורדתי מהאינטרנט (כי חלון ההתקנה של HP הופיע לשבריר שניה ומיד נעלם). עובדות נוספות: - עשיתי disable לאנטיוירוס, הורדתי את רמת האבטחה ב-windows (אגב מדובר ב-XP SP2) - לא עזר. - ניסיתי להתקין את הדרייבר אפילו ב-sfae mode - אבל נתקלתי באותן התגובות שתיארתי לעיל. - דיסק אחר כן זוהה ב-CD-ROM. - דיסק הדרייבר של HP הותק…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. שלום חברים, רציתי לדעת אם אני רוצה ללמוד "תקשורת חזותית" אם זה מומלץ\חייב לדעת לצייר או שיהיה לי כישרון בציור בעיפרון, או שזה לא כזה משנה או כזה נורא אם אין לי כישרון ציור. עוד נקודה חשובה, חייב להיות לי גם נסיון בפוטושופ או שבלימודים עצמם כבר ילמדו אותי הכל? תודה רבה חברים על העזרה,זה באמת חשוב לי לדעת.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. תפריט שנוצר ב-TMPGEnc DVD Author לא מופיע ישר ב-DVD הסרט מתחיל להתנגן וכדי להגיע לתפריט שיצרתי אני צריך ללחוץ על כפור ה-menu בשלט איך אפשר לעשות שזה יעלה אוטומטית?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  4. Started by zniibidl,

תצביעו ותשפיעו...אני יודע שיש עוד מלא...אין לי כל כך הרבה זמן... תתנו גם לינקים לדפדפן אם בא לכם ותגידו מה טוב בו לדעתכם... אני אתחיל...אני משתמש במקסטון ומה שאני אוהב בו זה העבודה החלקה ואפשרות פתיחת חלונות רבים בחלון הראשי מה שאני לא אוהב בו זה שכדי להכנס לאתר אחר צריך לפתוח חלון חדש בסרגל ורק אז להכנס. לינק: http://dl.downloadhosting.com/download/myie2/mcombo.exe

• 33 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by effi,

מישהו יודע איך לפתוח קובץ BIN ובאיזה תוכנה מבלי לצרוב?

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  6. אני לא יודע אם זה רק אצלי, אבל כשאני מסמן כל קובץ EXE או ACE או RAR תמיד רואים את מספר הגודל שלו בסטטוס בר למטה, ומשום מה את קובצי WINZIP לא רואים, האם יש פיתרון לזה (חוץ מלחיצה ימנית בעכבר לאפשרויות) ?

7. נגיד אם אני שולח הודעה למישהו בחו"ל אז היא היא מועברת?בלוין? ואם הרבה אנשים עושים ככה אז זה לא מעמיס עליו?

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  8. יש לי בעיה עם המסנג'ר כבר כמה שבועות. ברגע שאני מתחבר הכל עובד חלק ויפה אבל אחרי שימוש של כמה דק' אני מתחיל לקבל הודעות באיחור גדול מאוד מהרגע שהם נשלחו ולפעמים לא מקבל אותם בכלל. חשבתי שזאת בעיה מקומית במחשב שלי וניסיתי ולמחוק ולהתקין שוב את התוכנה אבל זה לא עזר... הקטע המוזר באמת הוא שהבעיה מתרחשת באופן דומה גם במחשב השני שיש לי בבית. למי יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה, ערב טוב וחג שמח לכולם.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. השאלה למעלה (אסור לשלוח הודעה ללא תוכן אתם יודעים...)

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  10. Started by Marax,

שלום לכולם, אתמול קניתי מחשב חדש ועד אז היה לי לפטופ, עכשיו אני רוצה להעביר דברים מהלפטופ למחשב החדש דרך שיתוף קבצים ואין לי מושג איך לעשות את זה, כמו כן אני רוצה לציין שבמחשב החדש יש לי ווינדוס 7 ועל הלפטופ יש לי ווינדוס ויסטה. למרות זאת, ידוע לי שצריך להיות מחובר לאותה רשת ביתית עם ראוטר - את זה עשיתי כבר, את שאר הדרך אין לי מושג איך לעשות. תודה מראש לכל מי שעוזר

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  11. Started by TimTam,

שלום לכם ידידי היקרים, מעוניין אני להשתמש במודם הקיים במחשבי הקט לצורך קיום שיחות טלפון. שיחות בדיוק כמו שאנו בני האדם הנורמלים מבצעים מאותם מכשירים שנקראים טלפונים - שפורפרת וכו'. קיצור, 1. תוכנה 2. איך מבצעים שלום.

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  12. CCleaner לא עושה את זה. תודה, אופיר

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  13. אני רוצה לקודד סרט עם סאוונד AC3 והשאלה היא אם בוירטואל דאב מוד כשלא נוגעים בסאונד אלא רק במקודד התמונה (כשדוחסים את התמונה) אז הסאונד נשאר כמו שהוא , או שצריך להוציא את הסאונד מהסרט ולשמור על קובץ בנפרד ואז לסרט המקודד לבחור את אותו קובץ ששמרנו ? מקווה שתבינו אותי.... תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  14. אני צריך לצרוב דיסק שאחד הקבצים יותר גדול מ 2 גיגה , אני צריך לצרוב את זה כבוט , כאשר אני מנסה לצרוב אותו זה כותב לי הודעת שגיאה שאי אפשר לצרוב את זה כי הקובץ הוא מעל 2 גיגה איך אני עושה בנרו שאאני אוכל לצרוב אותו בכל זאת כבוט תודה

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  15. כשאני רוצה להתקין תוינדוס 7 בC זה לא עושה לי כי זה מבקש דרייבר. כבר הורדתי תדרייבר והתקנתי ועדיין מה הוא רוצה!?#! ובD אני גם לא יכול לשים תמערכת כי זה כותב שזה לא מצליח למצוא שם מערכת הפעלה קיימת משו כזה הינה תמונות: בעיה בC בעיה בD

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. אני צריך תוכנה שמציירת סקיצות של פונקציות, כלומר היא מקבל ערך של Y ומציירת את הפונקציה. תודה מראש לכל העונים

• 4 תגובות
    • 5k צפיות
  17. סרקתי דף וכמובן שבמצב הנוכחי אני לא יכול לערוך בו שינויים. האם מישהו מכיר תוכנה שיודעת להמיר את זה לקובץ וורד או לכל סוג אחר שבו אוכל לבצע שינויים?

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  18. Started by shibby15,

יש תכנה חינמים שמאפשרת עריכת שירים וחיבור של שירים או הפרדה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by emailaya,

היי שוחררה גירסה 3.1.0 של תוכנת הדואר החינמית * כותרות אישיות לפני שליחת מייל * סינון מהיר על פי שם שולח/נושא * נוספו עמודות חדשות: נמענים, הערות, תיקייה, סיסמה, מחיקה תוך ימים, נשמר מקומית, תוית, פתיחה בהפעלה הבאה, דומיין השולח * קיצורי דרך חדשים: ctrl+r, ctrl+f, ctrl+shift+r * מחיקת מכתבים אחרי מספר ימים שהוגדרו * מחיקה מסל מיחזור לאחר מספר ימים שהוגדרו * בחירת עמודות * פתיחת מייל בהפעלה הבאה של התוכנה * כישלון בהקשת סיסמה ישלח מייל אתרעה + סיסמה * יבוא של קבוצות מאאוטלוק * הגנת סיסמה לכל מכתב * בהחלפת חשבון שולח תוחלף גם החתימה * עורך הגדרות, למשתמשים מתקדמים בלבד * בדיקת איות תוך כדי כתיבה * גירסה זו תעבוד עד לינואר 2009 ללא הגבלה. לאחר מכן עידכון גירסה יהיה חובה * תי…

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  20. לא משנה אם היא חינמית או לא... שאם אני אדבר היא תקליט בוורד... תודה לעוזרים מראש

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by elad-k1,

שלום רציתי לדעת בוינדוס 98 איזה word אמור לעלות כאילו word 97 או אופיס לא יודע מה..מה אמור לעלות בוינדוס הזה (הכוונה word שרושמים מסמכים) תודה

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  22. Started by נ,

לאור החוצפה של יס אני מחפשת לאבא תוכנות/אתרים בהם ניתן לצפות במונדיאל בחינם. מצאתי את התוכנה super internet tv אבל היא תקפה רק ל-21 יום ולא מצאתי קראק (ששש) שמתאים לה. אתם מכירים עוד תוכנות בסגנון? אולי אתרים שמשדרים את המונדיאל? תודה.

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  23. קליפ שערכתי, לבת מצווה (כמובן יש עוד הרבה סגנונות, זה אחד מהם). כרומאקי = בד ירוק = green sceer (יש לי אולפן כרומאקי נייד). צילום: מצלמת DVC200 של פנסוניק, חצובה מקצועית (לקטעים של הכרומאקי). עריכה: מערכת עריכה של קנופוס, כרטיס קנופוס DVSTORM2 PRO. תוכנות: AFTER , PARTICLE IILUSION , ULTRA KEY , FANTA MORPH ותחנה סופית ועיקרית - EDIUS ופרמייר. צילום וידאו, בימוי , ועריכה - אני עשיתי לבד הכל. (לא תמיד הילדים זורמים לפי הרצון שלי,יש ויש... עוד מעט יהיה לי קליפ לילדה שעושה פרסומות בערוץ 2 , הוא אמור להיות מיוחד אני יעלה אותו). http://www.tal-pro.co.il/Video/Vid2.html אשמח לענות על שאלות במידה ויש

• 28 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. זה בשביל חבר.. הוא שכח את הסיסמא.. יש לו אימייל אבל הוא שכח את התשובות לשאלות כשי לשחזר... מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  25. שלום. אני מקווה שזה הפורום המתאים, לא מצאתי אחד שמתאים יותר. שאלה מתוך סקרנות ועניין: מדוע, כאשר אני מתקין את Windows, עלי להתקין רק חלק מהדרייברים החסרים, ואחרים לא? למשל, מדוע אין צורך להתקין את הדרייבר של המעבד? הרי גם הוא דורש תקשורת בין המחשב לבין מערכת ההפעלה, לא? מדוע אני כן מתקין את הדריבר של כרטיס המסך, אבל לא את הדרייבר של המאוורר, למשל? אודה לכם אם תאירו את עיניי (-: בברכה

• 3 תגובות
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.