תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב פנטיום 3 800 (אני יודע זה ישן מאוד... אבל מה לעשות) עם 256 ראם. אני מעדיף לשמוע מוסיקה במדיה פלייר 10 מאשר בווינאמפ מכיוון שהארגון רשימות שירים במדיה פלייר יותר נוח ועדיף לי. עכשיו, כשאני משתמש בו הוא פשוט משתמש כל הזמן ב20% מה-CPU, מה שמאט את המחשב שלי בצורה מטורפת. ומכיוון שאני עובד בשביל המחשב, אני רוצה מחשב רק בשביל השימושים שלי בו (מוסיקה, פוטושופ, תכנות PHP, VB ולפעמים משחק World of Warcraft). אז השאלה היא, איזו מהירות מעבד וכמה זיכרון מינימום צריך בשביל להפעיל את מדיה פלייר 10 ברקע בלי כל הפרעה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
חברים אני מחפש תוכנה שממירה מפורמט SWF ל HTML אנא עזרו לי למצוא
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תוכנה של הקלטת אודיו שנפתחת כקובץ מכווץ של WinRar. עכשיו, כשאני פותח את הקובץ זה פותח לי סדרה של קבצים מכווצים, ושאני פותח את הקובצים האלה זה פותח עוד קובץ מכווץ, וכשאני פותח אותו זה מחלץ קבצים ובאמצע התהליך הוא שולח הודעה שזה זקוק לאיזה קובץ, שאני לא יודע איפה הוא, אם הוא בקבצים המכווצים האחרים או באותו קובץ... מישהו יכול להסביר לי איך אמורים לפתוח את כל הקבצים האלה ושהתוכנה תעבוד? ותתוקן בכלל? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
טוב זה פשוט קרה היום אני מדליק את המחשב ופתאום נידפק לי הסאונד אני שומע אבל ממש חלש ..... התקנתי דרייברים חדשים ניסיתי להחליף רמקולים ולהשתמש בתוכנה אחרת אבל שום דבר לא עוזר....... אאהה ויש לי את ה- suond storm ובדקתי הגדרות בדרייברים ואפילו הגדרתי מחדש מה אני עושה?
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
הורדתי סרטים למחשב, ולאחר מכן הורדתי את tv tool החדש כדי לצפות בסרטים בטלויזיה, אך לאחר ההתקנה נכתבה הודעה שהתוכנה לא תומכת בכרטיס הגרפי שלי, מפני שהוא של ati. מישהו יודע אם יש תוכנה אחרת של צפייה שתומכת בati? תודה לעוזרים, אלי
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני מנסה להכניס קובץ AC-3 של 5.1 והוא בא לפתוח הוא נותן לי הודעת שגיאה ונסגר בקיצור אני צריך איזה דרך שיתן תמיכה ב5.1
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
יש לי כמה סרטי DVD שעשיתי להם ריפ ל-XVID ושאני פותח אותם במחשב אני מקבל את ההודעת שגיאה הזו. יש לי את חבילת המקודדים K LITE CODEC PACK - הגירסה הכי חדשה וזה לא עוזר לי,הסרטים לא נסגרים אבל יש לי את ההודעת שגיאה הזו ולאחר מכן נסגרים לי כל החלונות של הווינדוס אבל הסרט ממשיך. ניסיתי גם להתקין במקודדים רק XVID,DIVX ו-AC3 וגם ניסיתי גירסאות ישנות יותר של התוכנה אבל זה לא עוזר. יש לציין שזה קורה לי רק בסרטים שעשיתי להם ריפ אבל רק לאחרונה זה התחיל.
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
איך אני יכול לשלוט על המחשב שלי בויינדוס 2000 ע"י שםמשתמש וסיסמא ללא תוכנה חיצונית? המטרה זה שאני יכול לשלוט על המחשב שלי מרחוק אבל יש לי עליו 2000 ואני לא מעוניין בתוכנות כמו PCANYWHERE , יש דרך לפתור את הבעיה? ( לא אכפת לי להיות חשוף , זאת אומרת שאם יש דרך להשאיר איכשהו פורט פתוח או משהו בסגנון רק שזה יהיה אם סיסמא אז זה מצויין)
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה קטנה, מישהו יודע איפה המחשב שומר את ההיסטוריה של האייסיקיו? אם אני רוצה לראות את ההיסטוריה לא דרך האייסיקיו אלא דרך איפה שהוא שומר אותם, אפשר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הפורטים של ה-TCP וה-UDP של MorphXT פתוחים ב-ZoneAlarm Pro ובנתב של Alcatel. למרות זאת, בבדיקה של הפורטים רשום לי שה-UDP שלי חסום. הפורט של ה-TCP דווקא עבר את הבדיקה בהצלחה (ב-ED2K יש לי חץ ירוק, וב-KAD יש לי חץ צהוב). מה יכול לגרום לבעיה?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש נגן\חבילת קודקדים לmedia player שתנגן את כל סוגי הקבצים (mov,dvd,real) האם יש כזה דבר ואם כן איפה ? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
בוואלה יש כל מיני סרטוני ווידאו מצחיקים ואני לא מצליח לראות אותם.. אני לוחץ על אחד הקטעים וזה מראה לי שיש בעיה באקספלורר למרות שהקטעים אמורים לפעול עם המדייה פלייר. מה אני עושה?????
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
אני רוצה לכתוב על החתימה שלי עם כתב זהר ויפה, מה אני צריך לעשות , האם אני צריך להוריד משהו? תסבירו לי איך אני עושה את זה בבקשה תודה ::StorM FighteR::
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמחליפה את מנהל ההורדות של אינטרנט אקספלורר (...Save as) למנהל הורדות שנראה כמו מנהל ההורדות של פיירפוקס שמרכז את כל ההורדות בחלון אחד. אני לא רוצה מנהל הורדות כללי, אלא מנהל הורדות קטן ומהיר עם ממשק יפה שרק מחליף את החלון של Save as.
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
שלום יש לי בעייה בתוכנת מסנג'ר אני כמעט בטוח שזה מאז העידכון האחרון של הווינדוס. הבעייה היא שהוא לא מתחבר והוא מפנה אותי לשירות של פתירת בעיות ושמה הוא אומר לי : פותר הבעיות לא הצליח לחבר אותך ל- MSN Messenger. ייתכן שתוכניות מסוימות במחשב שלך מונעות את החיבור. ראה להלן סיכום של פתרון הבעיות. הגדרות המערכת לא נמצאו בעיות בהגדרות המערכת שלך. כתובת דואר אלקטרוני וסיסמה לא נמצאו בעיות בכתובת הדואר האלקטרוני ובסיסמה שלך. תוכניות התוכניות שלהלן עלולות למנוע חיבור ל- MSN Messenger. Symantec Norton Internet Security ניסיתי לכבות את הנורטון וזה עדיין לא עבד אבקש לדעת איך אני יכול לכבות את הNorton Internet Security או שזאתי בעייה אחרת? תודה מראש והאם כשאני יכבה את האפשרות של הInt…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פרוייקט מעניין, לקחו את ה GIMP (תוכנת העריכת תמונות החינמית הכי טובה שיש), והפכו אותה שתתפקד יותר כמו PHOTOSHOP. יש גרסאות לכל מערכת ההפעלה, כולל WINDOWS, LINUX, MACOS X. http://blog.yumdap.net/archives/20-GIMPshop-for-Windows.html
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כבר הרבה זמן תוכנה שיכולה לדחוס קבצי מוסיקה, כלומר שיכולה להקטין את גודל הקובץ תודה למי שיעזור StorM FighteR
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה יעילה לתחזוקה של הדיסק הקשיח, כדוגמת Norton Utilities 2005. קיימת תוכנה יותר טובה? נ.ב. אם מישהו יכול לעזור לי לגבי Norton Utilities 2005 (אני לא צריך עזרה טכנית, אלא...), אני אשמח לקבל הודעה פרטית.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום הדירקט אקס שלי חסום,במשחקים גם אומרים את זה והרגע מצאתי את הבעיה >< תוכלו לראות את התמונה למטה. מה לעשות? איך מגדירים את זה כזמין? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
ויש לי שם תמונות , איך אני שומר לי אותם ? ( אם אני לוחץ קליק ימני אין לי copy או save target as ) יש רק zoom in , zoom all ועוד כמה אופציות שלא עוזרות לי. אם מישהו יודע אשמח לשמוע רעיונות תודה
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי מצגת פאוור פוינט שכוללת מוסיקה ואנימציות ורציתי להפוך אותה לסרטון כך שאוכל לצרוב אותה על DVD או CD ולראות ב DVD בלי צורך במחשב. האם יש דרך פשוטה לעשות את זה ? האם יש צורך בתוכנה נוספת ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שיש תכנות שמסירות לחלוטין את הדרייברים... תודה.
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
העניין הוא שניסיתי להתקין את זה כבר יותר מ 5 פעמים הכל עובר טוב ויפה כולל הפיקס עדכון אבל פשוט הוא לא מוצא לי כלום! בפעם הראשונה הוא מצא ומאז נעלמו עקבותיהים של הפיילים באינדקס! אני רושם למטה אותיות שאני יודע בוודאות שקיימות גם סימנתי את כל המחיצות שלי וחיכיתי לאינדקסינג וכלום חייב להיות לזה פתרון כי בזמן הקצר שהשתמשתי בזה זה פשוט יותר מטוב
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אדובי (בעלת פוטושופ ופורמט הPDF הידוע) קנתה את חברת מקרומדיה (FLASH וכמובן DIRECTOR, FREEHAND) בעסקת חילופי מניות. לידיעה באתר של CNET: http://news.com.com/Macromedia%2C+Adobe+make+peace+for+bigger+fight/2100-1012_3-5675158.html?tag=nefd.lede
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-