עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by omnius,

צריך תוכנה מיוחדת? או שלוחצים על משהו במקלדת או משהו כזה?

2. קומודו היא חברה שמוכרת מוצרי אבטחת מידע שונים. מתברר שבין השאר, יש לה גם כמה תוכנות חינם שהיא מציעה וביניהן תוכנת פיירוול אישית ואנטי וירוס. מישהו מכיר ויכול להמליץ, בעד או נגד? נתקלתי בהן במקרה, דרך ביקורת אוהדת מאוד לפיירוול בפיסי מגזין (לא זוכר איך הגעתי לשם, כבר שנים שאני לא נכנס לאתרים של ZDNet). אז מצד אחד יש ביקורת אוהדת, מצד שני לפיסי מגזין אין יותר מידי מושג כשזה נוגע לאבטחה...

3. Started by slimshady21,

שלום, לאחי יש בעיה במחשב- כשהוא מדליק את המחשב הוא יכול לגלוש באינטרנט והכל, אבל בערך רבע שעה אחר כך האינטרנט לא עובד - מתקבלת השגיאה "לא ניתן להציג דף זה". לכל אתר שמנסים להכנס אליו. הורדתי גם פיירפוקס וגם אותה בעיה. חשוב לציין שהאייסיקיו והאימיול פועלים כרגיל, רק הבעיה היא באינטרנט. ועוד משהו אולי חשוב- כשאני לוחץ על הדפדפן כדי לפתוח את האינטרנט, אז רשום למטה איזה קובץ, הנה: יכול להיות שהבעיה בקובץ הזה?

• 7 תגובות
    • 600 צפיות
  4. כמה אירוני שדווקא 5 דקות אחרי שסידרתי את ה-Bookmarks שלי המחשב קורס עם מסך כחול של Expectional Error (או משהו כזה) ומעלים לי את כולן מה-FireFox. למישהו יש מושג איך אני מחזיר אותם?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  5. Started by dag18,

יש לי נורטון אנטי וירוס 2004 פרו. שאלתי היא כיצד ניתן להגדיר קבצים ספציפיים כוירוס - ע"מ שהתוכנה תמחוק אותם באופן אוטומטי. הבעיה היא בעיקר עם קבצי adware שכל הזמן חוזרים למחשב שלי דרך קאזה... (AD AWARE לא עוזר לזה)... תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  6. Started by dopp,

שלום, יש לי גרסת ESET NOD32 גרסה 3.0.672.0 בעבר היה מתעדכן מצוין מול האתר של ESET. היום מצוין שתאריך עדכון אחרון הוא1/1/1601 (כנראה בגלל CRACK). האם ה-AV מתעדכן או קפא על שמריו ושומר לי על המחשב עם גרסת וירוסים ישנה?... תודה

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  7. Started by Omer_p,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, עד כה השתמשתי בחלונות אקס פי ומעולם לא הייתה לי סיבה של ממש להוריד אתאחת מחבילות העדכונים. כך חחינו אני והמחשב חיים טובים ובלי מריבות שבוע שעבר רכשתי נגן של חברת קריאייטיב שהתקנת הדרייבר שלו דורשת את חבילת העידכונים מס' 2 של אקס פי. התקנתי כדת וכדין אך אחרי שאיתחלתי את המחשב הוא פעל איום ונורא, נתקע ושימוש בו הפך בלתי נסבל. מה שכן הצלחתי להתקין את התוכנה ולהעביר שירים. אתמול הסרתי את חבילת העדכונים והמחשב חזר לעבוד כרגיל. מה עליי לעשות? או אולי מה עשיתי לא נכון?! אני חייב לסדר משהו עם זה כי הנגן עלה לי כסף רב, וללא העדכונים לא אוכל להשתמש בו. מצד שני אני לא יכול לעבוד עם המחשב אחר…

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  8. Started by shlomodan,

החלטתי לנסות את DC++ ואני לא מבין כלום בכל זה כן? אני מאחורי ראוטר אז הגדרתי בתוכנה את הפורטים tcp: 7004 ו-udp:7005 עכשיו אני מתחבר ל-hubs אני רושם שם של שיר עכשיו הקובץ נכנס להורדה אבל זה כל פעם רושם לי no slots available מה זה אומר ומה אני צריך לעשות שזה יוריד? דרך אגב ניסיתי גם לעבוד דרך חיבור ישיר מכיוון שחשבתי שאולי הראוטר חוסם או משהו אבל גם בלי ראוטר זה אותו דבר...

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  9. Started by IlanF,

ניסיתי דרך TASK MANAGER (תהליכים וגם רגיל), ניסיתי דרך הX של התוכנה, ניסיתי עם קליק ימיני בטסק-באר -> סגור, אבל שום דבר לא עובד... התוכנה עדיין דלוקה (ותקועה כדאי גם לציין ) מה עושים עם תוכנות עקשניות כאלה?

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  10. שאלה קצת מוזרה...אז לפני שאני מתייאש ממנו סופית החלטתי פשוט לשאול, כי אני לא מוצא. יש לי רשימה של 410 "threats" שהוא לפחות מזהה אותם ככאלה, אין לי דרך נראית לעין למחוק אותם, ונכון לעכשיו אני לא רואה את עצמי עושה "Add to exclusions" על כל אחד מהם. חיפשתי קצת בתוכנה ולא מצאתי, מישהו אולי יודע? (אל תתיחסו לשעה המאוחרת). :bash:

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  11. מה קורה חברה היום פשוט בטעות מחקתי כמו טמבל איזה ספריה שיש בא מלא דברים שהורדתי במשך 4 חודש שהיו בא סרטים תוכנות ועוד אז מה שאני מבקש ממכם חברה זה המלצה על תוכנות שבאמת ישחזרו לי את הקבצים כי השתמשתי אם כמה והם שיחזרו את הקבצים אבל הם נדפקו לי לא היה אפשר לראות את הסרט או לא היה אפשר להפעיל את הקובץ rar זה פשוט נדפק חברה אני ממש נואש פה וזקוק לעזרתכם

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  12. Started by The UnKnown,

השאלה שלי היא כזאת,נגיד כאשר מוגנים בפיירוול אז אי אפשר לקבל קבצים באיי סי קיו או לא לחסופם את האמיול ולהאט אותו .. כנ"ל לגבי ביטו'.וכאלה דברים איך אני מאפשר לזום האלרם לאפשר לתוכנות האלו לפעול כמו שצריך...? תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  13. Started by aaabbbcccddd,

תוכנה זו מבית חברת extensis מיועדת לניהול פונטים אשמח לדעת כיצד משתמשים בה ??? ומושכים ממנה פונטים לתוכנות גרפיקה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  14. יש לי בעיה בקספרסקי או שאולי זה ממקום אחר אני לא מצליח לפתוח לא קבצי וידאו ולא לראות תמונות ששולחים לי במייל הבעיה היא רק במייל סרטונים שקיימים אצלי מנוגנים טוב רק שאני מנסה לשמור קובץ ממייל אני לא מצליח לפתוח ולא רואה תמונות האם הבעיה בקספרסקי? יש לי מייל של וואלה שעד היום עבד 10 עריכה: ניסיתי לשלוח את אחד המילים שלא נפתחו לאוטלוק שלי ושם הוא נפתח טוב! האם הבעיה אולי במקסטון?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  15. איפה אני בודק איזה ספק יש לי באוורסט,באיזה שם הוא אמור להופיע? תודה

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  16. http://www.zix.co.il/images/z-982726075.JPG

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  17. Started by lharpaz,

שלום, יש לי כמה סרטונים בפורמט rm חיפשתי, וראיתי שזה איזה פורמט ושאפשר להוריד RealPlayer בשביל לצפות בסרטים האלה. השאלות שלי: 1. האם יש איזה-שהוא קודק שאפשר להוריד ולהתקין רק אותו בשביל לצפות בסרטים? אני מעדיף לא להעמיס את המחשב בתוכנות מיותרות, וכמובן שהכי טוב להמשיך להשתמש בנגן שאוהבים... 2. אשמח לקבל המלצה לתוכנה חינמית כלשהי שתוכל להמיר את הפורמט של הסרטים מ-rm למשהו סטנדרטי אחר, כדי שאוכל לצפות בסרטים בנגן DVD שקורא divx 3. אם כבר המרות של פורמטים - אז אני אשמח לקבל המלצה לתוכנה חינמית שיכולה להמיר פורמטים של סרטים (גם בשביל להמיר לפורמטים שנתמכים ע"י תוכנות ספציפיות, וגם לשם דחיסה איכותית של קבצים גדולים). תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  18. http://viscog.beckman.uiuc.edu/grafs/demos/15.html הינה האתר אפשרי להוריד ממנו את הסרטון הזה?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  19. Started by benr,

זאתי התמונת מסך מהאברסט. מישהו יכול להגיד לי איזה סוג זכרון יש לי (DDR,SDRAM) ובאיזה מהירות הלוח שלי תומך שאני אדע איזה זיכרון לקנות. ובלי שום קשר צריך מידע לגבי פירמוט מחשב נייד מישהו יכול להפנות אותי למדריך או שהפירמוט הוא כרגיל? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  20. Started by Nemesis,

הי, יש לי סרט שהורדתי מ UMD. רוצה לצפות בו במחשב ולא ב PSP. יש דרך? הצלחתי להפעיל את הוידאו ע"י הרצת קובץ ה MPS לאחר התקנת מספר קודקים, אבל הוידאו קופצני קצת, וסאונד אין.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  21. Started by 3pac,

מחקתי כל מיני סימניות דרך האירגון סימניות, עכשיו פתחתי את הFF אני רואה שהן חזרו . מה יש לדפדפן הזה ? עריכה: לא משנה. בסוף היתה לי את אותה תיקייה פעמיים משום מה.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  22. Started by J S Bach,

היי, אני יודע שזאת תוכנה, אבל חשבתי שפה יהיו יותר שיידעו לענות על השאלה הבאה: איך אני עושה תיוג דינמי כך שאני פשוט אשכפל את כל המבנה המקורי של תיקיית המוסיקה שלי עם כל תתי התיקיות למקום אחר תוך שינוי הקובץ מWAV לFLAC [בלי שינוי הסדר שלל התיקיות ותתיהן]??? C:\Program Files\Illustrate\dBpoweramp\Help\dMC\Naming.htm C:\Program Files\Illustrate\dBpoweramp\Help\dMC\FileSelector.htm אלה אתרים שאמורים להסביר, אבל אני לא הבנתי כלום. אם תרשמו בדיוק את מה שאני אצטרך לרשום לביצוע רצונותי אשמח מאוד מאוד מאוד. בתודה מראש![br]פורסם בתאריך: 22.12.2008 בשעה 20:29:42 אני ממש אשמח אם מישהו יענה

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  23. Started by ben060,

כשאני מנסה להפעיל את Registry Mechanic הוא כותב לי הודעת שגיאה כזאת מה עושים? יש לכם אולי עוד תוכנות מומלצות לניקוי הרגיסטרי? [attachment deleted by admin]

24. Started by farazis,

היי, הנני מחפש לרכוש תוכנה להתקנה מקומית ( לא לעבוד ישירות דרך ה-Web ), אשר מאפשרת לשלוח פקס דרך האימייל. אשמח אם למישהו יש המלצה ואו התנסות בנושא. תודה. יוסי.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  25. Started by ice2k,

שלום לכולם, שמתי לב שתוכנת ה DEFRAG של נורטון (SPEED DISK) שמגיעה עם SYSTEM WORKS 2003 PRO לא מאחה את כל המידע כמו שעשתה בגירסאות קודמות ולאחר איחוי אני רואה מלא "קוביות" של מחיצות ודברים נוספים מעורבבים. עד כמה שאני יודע תוכנה זאת יודעת לעשות איחוי מלא לגמריי אבל אני לא מצליח למצוא אפשרות כזאת - האם זה באמת אפשרי ? ואם כן כיצד אני עושה זאת ? תודה.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים