תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
got my new comp. and im trying to run 3dmark 06 and 05 to check if everything is ok, but both arent working. it getting stuck before the main menu, when its checking my system. any idiea what can cause that on a new comp? sorry for the english, didnt get my hebrew installed yet. my system: 2900xt Q6600 P5N-E SLI
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי לכולם המחשב הזה אמור להגיע אליי מחר: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q Pro s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 זכרונות DDR II 1066Mhz 2x2GB Kingston HyperX CL5 כרטיסי מסך ASUS 9800GT 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 כרטיסי קול Creative Creative X-Fi Titanium 7.1 PCI-E דיסקים קשיחים Western Digital 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer Xtreme CPU Fan For (s775,s939,AM2,AM2+,AM3) מארזים CoolerMaster Centurion 590 Black Case (No PSU) ספקי כוח Enermax PRO82+ 625W Active PFC 12cm Fan הבעייה היא שבעיקרון הסיב…
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, יש לידידה שלי בעיה שכשהיא רואה סרטונים במחשב הם מוצגים בשחור לבן... ובתמונה בקטן בצד של הפריים הראשון דווקא יש צבע. ניסיתי קצת להוריד קודקים כלליים (לא מצאתי משהו ספציפי לבעיה) וזה לא עזר. הפעלנו סרטונים גם עם נגן אחר, של DivX (הראשון זה המדיה פלייר של ווינדווס), והם גם היו בשחור לבן. כשהיא רואה סרטונים באינטרנט אז יש אתרים שבהם זה עובד כשורה (למשל יוטיוב) ואתרים שבהם גם בשחור לבן. למישהו יש מושג?
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
התקנתי את helix server plus על windows xp pro אבל איך אני מגדיר לו מה להזרים ואיך אני יודע את הכתובת של השרת החדש שלי ? תודה לכול העונים
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
היי התקנתי את האימיול על המחשב החדש שלי, כאשר אני עובד עדיין עם המחשב והאימיול ברקע הכל פועל כשורה, הבעיה מתחילה כאשר אני משאיר את המיול להוריד במשך הליליה ובבוקר בודק מה מצבו, אני מוצא שהמחשב פשוט קפא (בסקרין סייבר),ושום מקש כולל עכבר לא מחזירו לחיים ניסיתי להגדיר בקונטרול פאנל מבחינת אפשרויות כוח, לא לכבות הרד-דיסקים כי חשבתי שזו הבעיה אבל עדיין זה קורה אחרי חוסר עבודה ממושכת. חשוב להגיד שכאשר האימיול לא פועל והמחשב סתם נשאר דולק במשך הלילה הוא מתעורר לחיים בבוקר. מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה לכתוב בעברית באקספלורר, הבעיה הופיעה לפני כמה זמן כמו שאתם רואים בתמונה הכול בג'בריש אבל מה שמוזר זה שאני משתמש בתוכנה הפוך על הפוך,מה שיוצר מצב שאם אני כותב באנגלית ואז הופך לעברית דרך התוכנה,אז הכל בסדר אין לי מושג מה הבעיה,ניסיתי לשחק עם ה-encoding אבל זה לא עזר ניסיתי גם לבדוק בקונטרול פאנל ,אבל הכל בסדר אז אין לי מושג מה הבעיה מקווה לפתור את הבעיה בעזרתכם תודה מראש לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אין לי מושג מה זה... עם אני עושה אוקיי זה מנסה להתקין לי איזה תוכנה שניראת לי כמו ספייוור והירצתי חיפוש לספייוור במחשב ולא מצאתי כלום מישהו יודע מה זה? וזה קופץ לי כל רגע שאני ניכנס לאנשהו... אי אפשר להישתמש באקספלורר ביגלל זה
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם הסרתי את התקנת המקסטון 2 שלי מהמחשב והתקנתי מחדש כאשר בהסרה שמרתי על ההגדרות העניין הוא שפשוט נעלמו לי כל המועדפים!!!!!והיו הרבה לאיזה ספריה אני פונה כדי להחזיר אותם?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי מערכת חזקה e8400 9800gtx+ 4gb ram 500gb aaks corsiar 550wtt nzxt tempest והרשמקול כל פעם אומר לי כל פעולה שאני עושה ברשמקול הוא אומר לי ככה ויצאתי מהכל
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי מחשב שאין לו מסך (בכוונה זה ככה אני לא רוצה לשים לו מסך) ואני רוצה לדעת את הטמפ' שלו יש עליו מותקן אוורסט וגם על המחשב הראשי שלי עכשיו השאלה שלי היא האם יש תוכנה שמציגה לי את הטמפ' של המחשב בלי המסך על המחשב הראשי שלי? תודה מראש טל
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
איך אני מבטל את התוכנות שעולות כשאני פותח את הווינדוס? אתם יודעים אלה שליד השעון ושותים זכרון בכמויות
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
יש איזה תוכנה שבודקת כרטיס מסך מבלי להיות בוינדוס יעני בלי שיהיה לוג און
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
ישנם ברשת תוכנות חינמיות לאופטומיזציה של הזיכרון ז"א הם מפנים מקום בזיכרון ram , אני רוה לדעת מה דעתכם בעיניין האם התוכנות האלה באמת עושות את העבודה. ועל איזה תוכנה חינמית אתם ממליצים. תודה
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
כל היום הוא כותב לי שהוא לא מצליח להתחבר לסרבר, ולכן לא יכול לעדכן את הגרסה.. כנ"ל לגבי המחשב של אחי.. האם מישהו נוסף חווה בעיות עם nod32 לאחרונה? אם לא, מה לעשות כדי שהוא יוכל לחבר אותי לסרבר?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שיכולה לזהות את החומרה לפני שהיא זוהתה לדוגמא: יש לי שלוש (סימני שאלה צהובים) בזיהוי חומרה לאחר פירמוט... ורשום התקן לא מזוהה... האם יש איזה שהי תוכנה שיכולה לזהות בידיוק איזה חלק זה ולתת דגם והכל שאני יוכל לחפש את הדרייבר המדוייק שלו?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מה קורה ? אני כבר מיואש, כבר בכמה פורומים לא הצליחו לעזור לי בשום בעייה. אז אני אתחיל עם הבעייה שהכי מטרידה אותי: כרטיס קול- עד לפני שבועיים, שמעתי כל הזמן שירים.. הלכתי לישון וסגרתי את המחשב, שקמתי לא היה לי SOUND במחשב. ישר ניסיתי לבדוק למה הבעייה ועד עכשיו לא הבנתי! שאני נכנס ל- Everest ואז למקום שאני רואה את הכרטיס קול, מופיע לי רק AC47 או משהו כזה Tongue שזה בעצם הכרטיס קול המובנה על הלוח אם. את זה אני לא רוצה! אני רוצה את ה- Creative SoundBlaster Audigy 2 שלי בחזרה Undecided לא משנה מה ניסיתי! להתקין דרייברים מהדיסק שקיבלתי או מהאתר שלהם! כלום לא עזר. המחשב פשוט לא מזהה את הכרטיס קול. אמרו לי לנסות לנתק את הכרטיס קול אבל אני מפחד לשבור.. כי פעם קודמת שה…
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני כבר שנתיים עובד עם החבילת אבטחה של מקאפי. בזמן האחרון אני שומע כל מיני דברים על זה שהמקאפי מכביד יותר מדי על המחשב ושיש אנטי וירוסים בהרבה יותר טובים. רציתי לשמוע את דעתכם האם כדאי לעבור? שמעתי דברים חיוביים מאוד על NOD32. הבעיה הרצינית שלי עם מקאפי היא שאני חושד שהיא חוסמת לי את הגישה החלקה לתוכנות כמו אזוראוס, יוטורנט ואימיול... נא דעתכם בנושא, בתודה מראש, עפר
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
המדפסת מותקנת על WIN7 64BIT ואני רוצה לשתף אותה עם XP 32BIT הדריברים לגרסאת 64BIT זוהו מיד, אבל אני רוצה להוסיף במאפינים דריברים נוספים ל 32BIT שהמדפסת תותקן בהצלחה בXP אבל הוא שואל אותי מיקום שלהם ואני לא יודע מה הוא ...
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מישהוא מכיר תוכנה חינמית?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, קבלתי כמות גדולה של תמונות (50 תמונות לערך) למייל (המייל הוא: OUTLOOK OFFICE) רציתי לשמור את התמונות על ה HD. אבל זה מצריך לעבור על כל התמונות (אחת אחת) האם יש אפשרות לשמור את כולם במכה אחת במקום לעבור אחת אחת?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שמעו, יש לי כמה בעיות עם התוכנה: 1) כל פעם שתוכנה שמנסה להתחבר לרשת נפתחת, זון אלארם שואל אותך מה לעשות, ואפשר להכניס את התוכנה לזכרון שלו והוא לא אמור לשאול אותך מה לעשות איתה. אצלי מה שקורה זה, שבכל הפעלה מחדש של המחשב, הוא מאפס את הרשימה של מה שהוא אמור לזור ושואל אותי על כל תוכנה מחדש. איך אני עושה שהוא ישאל רק פעם אחת ויזכור את זה להבא? אותו דבר ד"א קורה עם הרשת, הוא כל פעם בהפעלת המחשב, מוצא אותה מחדש. 2) יש שם משהו, im security, שזה כביכול אמור לשמור לך על התוכנת מסרים מידיים, אבל במציאות זה רק מציק לי. כשני מוריד את זה לרמה off, זה ממשיך להתנהג כאילו שלא עשיתי כלום וממשיך להציק לי. איך אני מבטל את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
היי! כידוע, אפשר לשלוט ביישומים שיעלו עם הפעלת חלונות באמצעות MSCONFIG. לפני כמה שנים ראיתי באחד מאתרי החדשות, תוכנה שמאפשרת לשלוט ביישומים שיעלו באתחול, אבל באופן הבא: 1) היא מראה לאיזו תוכנה שייך כל יישום 2) לכל תוכנה אפשר לראות רשימת הערות שגולשים אחרים כתבו לגבי התוכנה, כמו: מה היא עושה, אם כדאי להשאיר אותה באתחול וכו'. למישהו יש מושג איך התוכנ נקראת? תודה!
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
במנהל משימות של וינדוס יש לי תהליך בשם svchost.exe שש פעמים בסיסטם בנטוורק וכו אני לא יודע מה זה והיתי מעונין ללמוד על זה תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ב-overnet שלי שקרתה לי כמה פעמים וזה כבר מתחיל לעצבן אז אני מקווה שתוכלו לעזור לי לפתור אותה מידי פעם כשאני פותח אותה אני מגלה שנעלמו לי מהרשימת קבצים שאני מוריד חלק גדול מהקבצים... אני חושב שזה קורה אחרי שהמחשב נתקע או משהו כזה והתוכנה נסגרת בצורה לא רגילה אבל אני לא בטוח למרות שהקבצים לא נמצאים ברשימת קבצים ב- "transfers", הם כן נמצאים בתיקיית temp של התוכנה אבל התוכנה פשוט לא מתייחסת אליהם... יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך אני יכול לפתור את זה? ??? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי פיירפוקס+אינטרנט אקספלורר. עכשיו ישנה בעיה מוזרה, כל פעם שאני מדליק את אחד הדפדפנים אז אין לי אינטרנט, אני נאלץ לבטל בדפדפן עצמו הגדרות פרוקסי ואז חוזר האינטרנט. עכשיו כל פעם מחדש שאני מפעיל את הדפדפן הוא כותב לי מחדש את הגדרות הפרקוסי ולכן זה לא נכנס לאתרים, אני נאלץ כל פעם מחדש לבטל את ההגדרות וזה חוזר מחדש כל פעם, איך ניתן לעשות שזה לא יופיע לי אף פעם, זה קורה בשתי הדפדפנים.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-