תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , קניתי מחשב חדש משהו מפחיד לדעתי ואני מחפש תוכנת אנטי וירוס להגנה על המחשב אשמח אם תעזרו לי לבחור ותמליצו על תוכנות טובות . את המפרט שלי אפשר לראות כשלוחצים על : "מפרט מחשב".
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שאני להכניס SERIAL הוא רושם לי scheduled server maintenance has prevented you from activating Trend Micro Internet Security Pro. מה אפשר לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
הורדתי התקנה של תוכנה כלשהי שבאה מחולקת ל4 שחילצתי קיבלתי איזה 700 חלקים ואני לא מבין מה הולך שם הקובץ לא פגום, אבל ווינראר מחפש קובץ בשם שאין לי...מישהו יודע ? http://www.cubeupload.com/files/f9d7392.jpg http://www.cubeupload.com/files/55632c.jpg
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אז ככה יש תגירסה 7 והיא רק ל XP ניסיתי לחפש באתר שלהם על גירסה יותר ישנה ללא הצלחה מישהו מכיר את אותה תוכנה רק בגירסה שמתאימה גם ל 2000? או שיש איזה פאטץ שנותן גם להתקין על 2000
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
מה קורה ? אני כבר מיואש, כבר בכמה פורומים לא הצליחו לעזור לי בשום בעייה. אז אני אתחיל עם הבעייה שהכי מטרידה אותי: כרטיס קול- עד לפני שבועיים, שמעתי כל הזמן שירים.. הלכתי לישון וסגרתי את המחשב, שקמתי לא היה לי SOUND במחשב. ישר ניסיתי לבדוק למה הבעייה ועד עכשיו לא הבנתי! שאני נכנס ל- Everest ואז למקום שאני רואה את הכרטיס קול, מופיע לי רק AC47 או משהו כזה Tongue שזה בעצם הכרטיס קול המובנה על הלוח אם. את זה אני לא רוצה! אני רוצה את ה- Creative SoundBlaster Audigy 2 שלי בחזרה Undecided לא משנה מה ניסיתי! להתקין דרייברים מהדיסק שקיבלתי או מהאתר שלהם! כלום לא עזר. המחשב פשוט לא מזהה את הכרטיס קול. אמרו לי לנסות לנתק את הכרטיס קול אבל אני מפחד לשבור.. כי פעם קודמת שה…
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
האימיול לא מתחבר שהאנטי וירוס פנדה פעיל איך מפעלים את שניהם יחד (כי כרגע הפנדה לא פעיל הורדתי את כל ה-V של הפריוואל וכו') בישביל שהאימיול יתחבר אני יודע שצריך לפתוח פורטים בפנדה או באימיול אבל איך עושים את זה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן אייפוד 120 GB והורדתי תוכנה שממירה קבצי וידאו לפורמט אייפוד כדי שאני יוכל לשים אותם באייפוד. אבל את רוב הקבצים שאני מנסה להמיר וניסיתי בשתי תוכנות שונות אז זה לא ממיר אותם וזה אומר שאי אפשר לפתוח אותם ולהמיר אותם והם לא פגומים בוודאות. ניסיתי להוריד כל מיני חבילות של מקודדים אבל זה לא פתר את הבעייה. אני ישמח מאוד לעזרה ותודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
האנטי וירוס או הפיירוול מונעים את הקבלה מיד בטענה "bloked because it is potentially unsafe" אבל גם לסגור את הMCAFEE לא עוזר לי..ולבטל בOPTIONS את הסריקת וירוס במסנג'ר לא עוזרת. למישהו יש מושג? יש לי מסנג'ר 7 עם פלוס
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
תראו ברשת שלי יש dvd וניסיתי להפעיל את זה מפה עכשיו הצלחתי יעני אני רואה תסרט אבל אני לא שומע כלום כי בתוך הדיסק יש שתי תיקיות ומכיוון שזה רשת אני לא יכול לבחור כונן מסויים אלה רק תיקיה..
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי... אני מחפש פקודה שתעשה SUM או + של תאים בלולאה, הכוונה היא, שאני רוצה שהתכנה תעשה פעולת חיבור על כל מספר קבוע של תאים. לדוגמא: a2+a4+a6+a8........... וכן הלאה עד איןסוף...(כל שני תאים) ... אני מניח שזה אפשרי, אם מישהו יודע איך . תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אז ככה יש לי וירוס בשם: w32.korgo.AB בשום דרך הוא לא מוכן להימחק ניסית את כל השיטות האפשריות הוא לא מוכן להימחק מה אפשר לעשות בעניין?! תודה ענקית לעוזרים,
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אהלן, אנשים .. נקתלתי בבעייה קטנה ואני אשמח לעזרה. יש לי Xp ואצלי מוגדר שאחרי כל 3 ד' של אי שימוש במחשב המסך נכנס למצב Standby, נכבה כזה. התקנתי תכנה לא מזמן שאני צריך שתפעל באופן קבוע ברקע ותמיד כשהיא פועל המסך לא נכנס ל Standby בכלל. רק אחרי שאני סוגר אותה אז הוא נכנס למצב הזה. למישהו יש פתרון לבעייה שכזו ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם שיש קיבצי dll בשמות: kernel32.dll ntdll.dll שנימצאים C:\WINDOWS\system32 והם גורמים לי לצאת ממשחק מחשב אחרי שכבר הוא עולה מה זה הקבצים האלו? הם אולי שייכים לDirectX ? אם כן אז איך אני מסיר אותו ומתקין אותו מחדש?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי לוח של אסוס A8N-SLI Premium שיש לו כרטיס קול Realtek ALC850 8 CHANNEL CODEC . הורדתי את הדרייבר הכי עדכני שיש באתר של ASUS והתקנתי אותו . המחשב מחובר לרסיבר שלי דרך כבל אופטי. אבל הכרטיס מוציא רק סטריאו ואני לא מצליח להוציא ממנו אפילו 5.1 ערוצים. אני בטוח שזה משהו בהגדרות של הדרייבר או התוכנה של הכרטיס כי כשאני מחבר את הדיוידי שלי לרסיבר הוא כן נכנס למצב של 5.1 DOLBY DIGITAL תודה למי שיוכל לעזור לי..
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי יש לי נוקיה 95 ואני צריך תתוכנה הזאת עובדת Remote Desktop for Mobiles מישו יודע איך אני משיג כמובן בחינם בלי כסף
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אחותי צילמה סרטון בדרום אמריקה, והעבירה אותו לדיסק און -קי , עכשיו שהיא חזרה לארץ אני מנסה להעביר את הסרטון למחשב והוא לא עובד לי, המדיה פלליר ,ביסיפלייר, VLC , כולם לא מזהיים את הסרטון, לא עובד.. למשהו יש רעיון אולי איך אפשר ל"תקן" את הקובץ ? זה סרטון מאוד חשוב.
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי, חבר שלי לא מצליח להתחבר לאייסיקיו 4.1 (וגם ל-4.0). הם לא עובדים אצלו. זוהי הודעת השגיאה שהוא מקבל: failed to connect. please try again later. info number:0404 if the problem persists please click here יש לציין כי גירסת ה-2003PRO עובדת אצלו יפה. אבל הגירסא החדשה לא עובדת! אני חושב שזה בגלל שיש לו פיירוול של נורטון... אנ מכיר עוד מחשב שהאייסי החדש לא עבד בו בגלל הנורטון... ואצלי האייסי החדש עובד כי יש לי פיירוול אחר. מה עושים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבוע רכשתי מחשב חדש והתקנתי בו מערכת הפעלה XP. הבעיה שלי היא בהדלקת המחשב הוא מריץ הרבה דברים עד שה XP עולה. אני לא ממש יודע מה זה אבל זה במסכים שנראים כמו DOS, כיתוב לבן על גבי שחור. הוא מריץ כאילו כמה דברים במשך כ 40 שניות ורק אז ה XP מתחיל לעלות. זה נראה לי מוגזם כי במחשב הישן שלי זה לא ככה. המחשב החדש שונה בזה שהוא AMD 64 BIT ולא אינטל וכך כמובן לוח האם בהתאמה (אולי זה קשור?) בכל מקרה באותם מסכים הוא מגיע גם לשלב שהוא מחכה שאני אלחץ על מקש S להמשך BOOT. אם אני לא לוחץ הוא מחכה כמה שניות וממשיך. זה לא אמור להיות ככה עד כמה שאני יודע. אין לי ממש מושג מה זה אבל בכל פעם בהדלקת המחשב רץ המסך השחור עם כיתוב לבן כמו DOS והוא מחפש כל מיני דברים שבינהם…
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אני מוריד תוכנה למשל TMPGEnc או VIRTUALDUB בעזרת WINZIP ואח"כ זה ישר פותח לי אותו בלי אפשרות להתקין אז רציתי לדעת מה אני עושה עם כל הקבצים האלה? אני פשוט שם אותם איפה שבא לי או שאני אמור להתקין את זה איפשהו?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
הי חברה. במחשב שלי מותקן מנהל ההורדות Flashget. הבעיה שלי היא כשאני רוצה להוריד קובץ מסוים דרך הדפדפן של פיירפוקס אני לוחץ לחצן ימני ואין לי אפשרות של "הורד באמצעות פלאש-גט" כמו באקספלורר. ניסיתי להוסיף את האפשרות דרך ה-Add-ons של פיירפוקס אך לא מצאתי שם זכר לפלאש-גט. האם ישנה דרך להוסיף את האפשרות הזו? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מה זה פתאום אני מדליק תמחשב ואני רואה שאין מקום בכונן C שלפני כן היה מלא מקום כמה ג'יגה מחקתי כמה דברים והיה שם איזה 2 ג'יגה ואחרי כמה דקות זה שוב מודיע שאין מקוםם ואני לא מוריד כלום ניסיתי אחר כך למחור משהו ששוקל 700 מגה ואני שם לב שלאט לאט המקום יורד בלי שאני יגע בכלום... מה זה הדבר הזה?.? וזה מגיע ל 0 זה עושה מלא שגיאות כאילו מוזרות ותוקע תמחשב עזרה דחוףף
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
כשאני נכנס לIMAGESHACK או אפילו כשאני מנסה לעלות תמונה דרך האתר חלון הBROWSE לא נפתח לי... תודה מראש THE DOM
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי פה איזה טרוג'ן על המחשב שלא רוצה להימחק !! msnrd.exe הוא עולה עם המחשב אין לי מושג מאיפה בכלל ..... כל פעם ידנית אני סוגר אותו ממנהל משימות הוא לא מופיע לי ב MSCONFIG ובחיפוש הוא לוקח לי משאבים של רוחב פס בטירוף !!! כל פעם שהוא עולה האפלואד שלי נהיה מוגבל ל 2 K מקסימום עשיתי חיפוש בגוגל אבל כמעט אין מידע לגביו אבל מצאתי ש "REMOVEIT" מסירה אותו אך רק הגרסא המלאה למישהו יש רעיון איך ניפתרים מהדבר הזה :s05:
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת אם ניתן לצרוב שירים או קבצים בכלל בעלי שמות בפונטים ביוונית או טורקית למשל, בתוכנת הצריבה NERO .. ניסיתי כמה פעמים אבל הוא פשוט מודיע על שגיאה בתום הצריבה ולא מנגן את הקבצים האלה לאחר מכן. למשהו יש פתרון? ואני לא מדבר על הפתרון של להחליף שמות לכל הקבצים.
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום, לאחי יש בעיה במחשב- כשהוא מדליק את המחשב הוא יכול לגלוש באינטרנט והכל, אבל בערך רבע שעה אחר כך האינטרנט לא עובד - מתקבלת השגיאה "לא ניתן להציג דף זה". לכל אתר שמנסים להכנס אליו. הורדתי גם פיירפוקס וגם אותה בעיה. חשוב לציין שהאייסיקיו והאימיול פועלים כרגיל, רק הבעיה היא באינטרנט. ועוד משהו אולי חשוב- כשאני לוחץ על הדפדפן כדי לפתוח את האינטרנט, אז רשום למטה איזה קובץ, הנה: יכול להיות שהבעיה בקובץ הזה?
-
- 7 תגובות
- 593 צפיות
-