תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני לא יודע כמה משתמשים עובדים פה עם IRC אבל אני אישית הייתי עובד איתה הרבה עד שפתאום התחלתי להוריד משם במהירות של עד 5 KB . אני לא יודע למה זה ככה כי בד"כ הייתי מוריד שם ב - 180 KB וגם היום אם אני מוריד קובץ רגיל באקספלורר אני מגיע למהירויות כזאת. אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל לתקן לי את זה כי זה בטוח לא בעייה בשרת ששולח לי את הקובץ בIRC כי ניסיתי לקבל קבצים בכמה ערוצים מכמה אנשים שונים וזה פשוט לא עובר את 5-6 KB . תודה רבה. נ.ב. אין לי פיירוול על המחשב ( חוץ משל XP) , אני משתמש בתוכנה שקוראים לה NETLIMITER שאיתה אני שולט על ה- UPLOAD RATE של המחשב וזהו . ניסיתי להוריד את הקבצים גם שהתוכנה לא עובדת וזה לא צלח.
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המדפסת lexmark x6170 ולא מצאתי דרייברים לויסטה, על הדיסק שקיבלתי עם המדפסת רשום x6100 אז בעיקרון לא משנה למה אתם מוצאים או 6100 או 6170 תביאו לי העיקר שיהיה ויסטה. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום,אפשר לומר שאני די חדש בתחום העיצוב התלת מימדי, החלטתי ללמוד את התוכנה 3d studio max. רציתי לדעת אם יש למישהו רעיון או הצעה מאיפה כדאי להתחיל ללמוד? זו הרי תוכנה מסובכת ברמה הכי גבוהה ממה שהבנתי, או אולי אפילו כדי לי להתחיל ללמוד מתוכנה אחרת פחות מסובכת ? מקווה שהבנתם את שאלתי. יום טוב ותודה, ניצן
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם לפני שבועיים קניתי HD חדש לאחר שהישן נשרף לי,התקנתי WIN XP PRO SP2,הכול סבבה חוץ מזה שאני לא יכול לראות סרטים \ סרטונים... דוגמא טובה לכך היא כשהורדתי סרטון של משחק הוא רק השמיע את המוזיקה ולא הראה את הסרטון,או שהוא לא הראה אותו בכלל... ניסיתי לראות אותו בכול מיני תוכנות ועדיין הבעיה בעינה... מה עושים? בתודה והערכה רבה למגיבים Guarding Angel
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש כונן קשיח חיצוני ואין לי תוכנה לגיבוי המחשב. אשמח להמלצות. אפשרות גם לתוכנות לא חינמיות. תודה מראש. .swg
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, כרגע אני משתמש באי-מיול כדי להוריד מוזיקה מהרשת. אין לי ברירה - בקאזה אני לא אגע ובסולסיק אי אפשר להוריד בעברית. אז מה האלטרנטיבה בשבילי? חשוב שתהיה מהירה כי גם כך יש את אי-מיול שהיא לא מהירה, ושאפשר יהיה להוריד בעברית... חיפשתי מלא ולא מצאתי משהו טוב, בבקשה תעזרו.. תודה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
בטעות מחקתי את הסקין של XP יש דרך להחזיר אותו? להוריד סקין במקומו בלי כל מיני תוכנות מציקות? תודה
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעייה קשה!!! אני לא רואה תמונה אלא רק שומע קול גם כשאני מריץ סרט במחשב וגם כשאני מנסה לראות streaming media באינטרנט. ניסיתי את כל חבילות המקודדים שיש וכלום לא עזר. בנוסף ניסיתי את כל הנגנים שיש (bs-player, VLC, quicktime, real ...) ושוב כלום לא עזר. איפה יכולה להיות הבעייה? מדובר על כל סוגי הסרטים בכל הסיומות. כשאני בודק עם תוכנת G-SPOT היא אומרת שהכל בסדר והקודק המתאים קיים אצלי. אנא עיזרו לי. תודה, חגי
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש תוכנה טובה שיכולה להמיר כתוביות מסוג sub לכתוביות srt תודה רבה לכל העוזרים Big-B69
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה לערוך טאגים של ID3 באופן המוני כלומר שאני לא יצטרך שיר שיר אבל בעקרון אני לא מחפש תכונות מסובכות מדי אני יראה תמונה שתראה מה אני רוצה : http://img513.imageshack.us/img513/4769/id3id6.jpg נכון יש פה 2 אפשרויות לטאגים ID3V1 ו-ID3V2 שפשוט כל השירים שיש לי על המחשב שיהיה להם רק ID3V1 כנראה הנגן לא תומך ב-V2 .. כי העתקתי שיר והוא לא זיהה והעתקתי שוב אחרי שמחקתי את ה-V2 והשארתי רק את ה-1 והוא כן זיהה תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
התקנתי Kaspersky Internet Security 6.0 ומאז יש לי בעיה באימיול שהוא מאוחרי פיירוואל משהו יודע איך מסדרים את זה אני לא מבין בתוכנה הזאת?? תודה
-
- 6 תגובות
- 570 צפיות
-
-
איך יכול להיות שמחשב שכל מה שרץ עליו הוא MSN מנצל 50% מה- CPU מדובר ב- p4 2.0 512 rem פשוט לא יכול להיות :\
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מישהו נתקל בוירוס עם המאפיינים הבאים: - מוחק אוטומטית את הקובץ EXE של כל אנטיוירוס כך שאי אפשר להעלות שום אנטיוירוס על המחשב. - לא נותן להעלות SAFE MODE. בבקשה אם מישהו מכיר את הוירוס ויודע איך להעיף אותו שייכתוב פה כבר שבועיים זה ככה וזה מעצבן אחושרמוטה תודה לכולם :>
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
האם טוב להתקין המחשב כמה תוכנות ריגול? כי שמעתי שתמיד כל תוכנה מזהה משהו שהשנייה לא מזהה האם זה נכון? האם זה יפריע למחשב?יאט אותו?או יצור בעיות?
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יצרתי דיסק איתחול(CDROM) מסוג UBCD4Win לינק /http://www.ubcd4win.com איך אפשר להסביר את זה שבחלק מהמחשבים שבדקתי התוכנה כן מצליחה לעשות BOOT מהכונן וטוענת מערכת הפעלה מה CD ובחלק מהמחשבים לא כמובן שמהBIOS את ה FIRST BOOT DEVICE קבעתי כ CDROM בכל המחשבים תודה אייל
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לדרייבר של לוח אם p5s800 של ASUS. לא ביוס אלא הדרייבר של הלוח אם. חיפשתי באתרים שבסטיקי ולא מצאתי, חיפשתי גם בגוגל ולא מצאתי, בבקשה אני חייב את הדרייבר הזה בבקשה תמצאו לי קישור. נ.ב הגעתי לאתר אחד: http://drivers.softpedia.com/progDownload/Asus-PSVM-Download-14346.html אבל אני לא מצליח להוריד משם, כל הזמן ההורדה נתקעת, אם מישהו מצליח להוריד בבקשה שיעלה לי את זה לשרת אחר או לאתר אפילו. זה ממש דחוף לי. תודה רבה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני צריך דרייברים כלליים לכל המחשב ובמיוחד ללוח האם- יש לו שם מוזר- to be filled by o.e.m תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
האימיול לא מתחבר שהאנטי וירוס פנדה פעיל איך מפעלים את שניהם יחד (כי כרגע הפנדה לא פעיל הורדתי את כל ה-V של הפריוואל וכו') בישביל שהאימיול יתחבר אני יודע שצריך לפתוח פורטים בפנדה או באימיול אבל איך עושים את זה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
לכל בעלי תוכנת האנטי ספיוור של מיקרוסופר או גיינט בעבר התוכנה הזאת פשוט תוקעת את המחשב!!!!! לאחר בדיקה שלי על 3 מחשבים נדהמתי לגלות שהיא פשוט מאיטה את המחשב לא ממש בהתחלה אלה לאחר כמה ימים של עבודה הייתי בטוח שזה רק אצלי אבל הסרה של התוכנה הקפיצה לי חזרה את המהירות של המחשב נסו להסיר אותה ותראו הבדלים משמעותיים!
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתרים עם FLASH(כנראה) אז הFIREFOX שלי אומר: Can Not Create Direct Show Player. כמו כאן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=129381.0 מה אני צריך לעשות כדי לתקן את המצב? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
האם יש משהו שהוא חלק מהתוכנה? אם כן, איך נכנסים? ואם לא, יש תוכנה מומלצת לזה?, עדיפות לחינמית.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
ok אז בהתחלה היה לי את האזרוס שהיה לו את באג ה 100% שכל הזמן הוא לא היה מצליח לסיים את ההורדות אחרי זה המליצו לי לעבור ל BitComet אבל עדיין יש את הבעיה השנייה שאחרי שזה סיים להוריד הקובץ יוצא פגום , נאמר לי שזה בגלל שיש מלא אנשים ששולחים פאקים פגומים בכוונה וזה מה שדופק את זה עכשיו מה הטעם בלהוריד על 200k אם בסוף ההורדה יוצאת פגומה ? באימיול זה היה מוריד לאט אבל כשזה היה יורד היתי יודע שזה יעבוד לפחות מישהו מכיר ביטונרנט בלי בעיות ? כאלו לפחות...
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
איך אני מגבה את הדריברים של הקול והמסך במצב נתון שהם מותקנים כבר, ואנני יודע היכן קבצי ההתקנה.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
ישנם ברשת תוכנות חינמיות לאופטומיזציה של הזיכרון ז"א הם מפנים מקום בזיכרון ram , אני רוה לדעת מה דעתכם בעיניין האם התוכנות האלה באמת עושות את העבודה. ועל איזה תוכנה חינמית אתם ממליצים. תודה
-
- 6 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני מחפש עידכון גירסה ל זירוקס PE16 עם עברית צרובה אני יודע שב HP ניתן להתקין עברית צרובה דרך האתר אני חייב לעדכן את הזירוקס
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-