תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כבר כמה ימים אני לא מצליח להתחבר למסנג'ר ולא להוסיף אנשים לרשימת האייסקיו שלי. אין לי מושג למה זה... גלישה באינטרנט די בסדר אבל הורדה קצת נפגעה. אמרו לי שיש לי איבוד נתונים במודם אבל החליפו לי למודם חדש והכל היה בסדר פתאום לפני כמה ימים עוד פעם יש בעיות!!! מה אפשר לעשות? אין לי שום פיירוול שחוסם או אפילו אנטי וירוס.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם שיש קיבצי dll בשמות: kernel32.dll ntdll.dll שנימצאים C:\WINDOWS\system32 והם גורמים לי לצאת ממשחק מחשב אחרי שכבר הוא עולה מה זה הקבצים האלו? הם אולי שייכים לDirectX ? אם כן אז איך אני מסיר אותו ומתקין אותו מחדש?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
עם איזה מקודד? אני רואה בכל אתרי השיתוף קידדוים בול 700 וקר לי יוצא פעם 740 פעם 680... איך עושים את זה???
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
האם,ואם כן=איך, ניתן לערוך קבצים מסוג ( VIDEO CLIP (MV2 ? בעיקר לצורך הסתרה של פרטים בסרט.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אם הסריקה יצאה הפוכה.. יש אפשרות לסובב את הסריקה?
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אין מה להוסיף, תענו על השאלה הנ"ל. תודה רבה לכל העוזרים מראש.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שאפשר לעדכן בה דברים שצריך לעשות, כלו מיני task ו jobs וגם ניתן לשתף דרכה עוד אנשים שיכולים לעדכן את ה- task מקווה שהייתי ברור תודה
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מותקנת מערכת הפעלה של ויסטה הום פרמיום ואני גולש בדפדפן 8 יש לי בעייה בצפייה באתרים שמשדרים באמצעות מדייה פלייר למשל באתר הנ"ל http://www.meirtv.co.il/site/content_id.asp?id=12731 עד לפני שבוע ראיתי את הוידאו הכל עבד תקין משום מה ראיתי מסך לבן במקום הוידאו ואיקס אדום בחלק העליון של המסך הלבן ביצעתי את הפעולות הבאות ניטרלתי אנטי וירוס שברשותי (קספרסקי) איפסתי את הדפדפן ירדתי לאקספלורר 7 בוצע תיקון wmp.dll הסרתי את נגן הפלאש ועידכנתי לעדכני ביותר בוצע שחזור מערכת ננכסתי לאתר הבא http://support.castup.net/wizard/Diagnostic.aspx מראה שהכל תקין כרגע במקום וידאו ובמקום החלון הלבן נתבקשתי ע"י הדפדפן להתקין add-on של מדייה פלייר וכרגע אני רואה מל…
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
בדקתי = וזה עובד! תהנו http://www.dagorret.net/2009/03/25/a-handful-of-firefox-tweaks-that-will-double-your-browser-speed/
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
הי חברה. במחשב שלי מותקן מנהל ההורדות Flashget. הבעיה שלי היא כשאני רוצה להוריד קובץ מסוים דרך הדפדפן של פיירפוקס אני לוחץ לחצן ימני ואין לי אפשרות של "הורד באמצעות פלאש-גט" כמו באקספלורר. ניסיתי להוסיף את האפשרות דרך ה-Add-ons של פיירפוקס אך לא מצאתי שם זכר לפלאש-גט. האם ישנה דרך להוסיף את האפשרות הזו? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה שמונה תעבורה עבור חיבור רשת מסוים, למשל Local Area Connection.. מעדיף שיהיה חינמי תודה.
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תונה להסרה והוספה מהתפריט הימני של העבר ??? תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
וראיתי במחשבים אחרים שהתיקיה לא שוקלת כלום היא נקראת System Volume Information. עוד משהו מוזר זה שכמעט כל התיקיה דחוסה.וראיתי שם גם קיצורי דרך לתוכנות ומשחקים שמחקתי לפני המון זמן. ואני לא יודע אם למחוק אותה...
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי, לפעמים (ובזמן האחרון כמעט תמיד), כשאני מוריד קובץ מראפיד שייר, קורה לי שזה מוריד כמה שניות, ואז יש כמה שניות של מנוחה - אין הורדה בכלל, ואז זה חוזר שוב. זה קורה גם כשאני מוריד ישירות מהאתר דרך פיירפוקס, וגם כאשר אני משתמש בJDownloader. עכשיו אני מוריד ממחשב אחר ואני רואה שזה מוריד כל הזמן, בלי הפסקות באמצע. מה שאומר שזה משהו אצלי במחשב. יש לכם מושג מה זה? זה מעצבן כי זה ממש מאט את ההורדות. חשבתי לעשות פרימיום אבל אני לא רוצה להסתכן שיהיה לי את זה גם כשאני משלם. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת,נגיד כאשר מוגנים בפיירוול אז אי אפשר לקבל קבצים באיי סי קיו או לא לחסופם את האמיול ולהאט אותו .. כנ"ל לגבי ביטו'.וכאלה דברים איך אני מאפשר לזום האלרם לאפשר לתוכנות האלו לפעול כמו שצריך...? תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני על וינדוס 7 64 ביט, וכשאני מנסה להכנס לאתר התוספים של פיירפוקס אני מקבל שגיאת התחברות. data irruption error
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מישהו מכיר SKIN שהופך את ה-IE7 לתצורה של IE6? אני פשוט לא מסוגל לעבוד עם ה-IE7 ככה! הלחצנים קדימה ואחורה קטנים, ה-STOP בקושי נראה, ובכלל אני לא אוהב את הצורה של IE7... לצערי אני חייב להשתמש בו מידי פעם, אלרת אני ב-FF.
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום שלום , מחר אני הולך לעבודה של אבא שלי להתקין לו שם pcanywhere 11.5 , עכשיו ,המחשב שלו נמצא ברשת מאחורי ראוטר או סוויצ' אני לא בטוח איזה אחד מהם והוא מחובר לאינטרנט דרך מחשב אחר ברשת.. רציתי לדעת אם זה בכלל יהיה אפשרי להתחבר למחשב הנ"ל מהבית ואיזה נתונים לקחת משם או להגדיר שם כי לא תיהיה לי הזדמנות נוספת בשבועיים הקרובים .. כמו כן , קו ADSL של חצי מגה בשני הצדדים יהיה מספיק כדי לעבוד בצורה חלקה יחסית ?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום. אתמול מחקתי מהמחשב כל מיני תכנות וכנראה שמחקתי איזה תוכנה להשמעת קול או משהו כבר אין לי קול במחשב. אני מנסה לראות "אבודים" והלך הקול. מה אני יכולה לעשות לתקן? ? ?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני רוצה להוריד Vmware למחשב שלי? האם ישנן גירסאות חינימיות שלא דורשות תשלום? ואם כן איפה אני יכול למצוא אותן? (אפשר בלינק??)
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
יש לי בעיה או אפילו כמה בעיות באיסי. לפעמים הוא מתנתק ואז הפרח בצבע צהוב ולא קורה כלום אחרי זה אם אני מכבה אותו ומדליק שוב הוא כאילו מתחבר אבל כשאני לוחץ פעמיים על הפרח הוא פותח את החלון של הכנסת מספר וסיסמא ואז התחבר...וחוזר חלילה דבר שני יש כזאת תוכנה שאפשר לשלוח ממנה SMSים חינם כמו איסי?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
כשאני מנסה להפעיל את Registry Mechanic הוא כותב לי הודעת שגיאה כזאת מה עושים? יש לכם אולי עוד תוכנות מומלצות לניקוי הרגיסטרי? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
לא ארחיב הרבה אך אני מחפש תוכנה שבה אוכל להוריד שידורי רדיו לדוגמא http://www.103.fm/programs/page.aspx?c41t4nzVQ=EM&cntrVQ=EFL {בבקשה לא להקים דיון סביב נושא התוכנית זה עדיף בלילה במשמרת על יוסי סאיס} לקובץ מדיה כדי שאוכל לשמוע את התוכניות האהבות עלי בעבודה {ניסיתי לחפש את הקובץ של השידור בתקיית cache אך לשב } מצאתי תוכנות אשר מסוגלות לבצע דברים לאחר חיפוש בפורום פה אך את הלינק הם לא הצליחו לפענח או לקבל ממנו מידע . יכול להיות שזה לא הלינק הנכון ? בתודה נילס . :
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
עריכה: הסתדר - היסרתי את הפיירוול של COMODO
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור באחד המחשבים. הבעיה שהמחשב הספציפי הזה לא מתמודד טוב עם קבצי CAB וRAR. בהתקנת תוכנות שמשתמשות בפורמט דחיסה - CAB , המחשב אומר שאינו מצליח לאתר את הקובץ למרות שפיזית הוא קיים בכונן\כונן נייד\דיסק. במידע ואני מצביע על הקובץ ידנית, אני מקבל הודעה שישנה בעיה בקובץ\ רשת\דיסק ההתקנה. מה שלא הגיוני הוא שאותם התוכנות במדוייק מפעילות שני מחשבים נוספים אצלי בבית ללא שום בעיה. בעיה נוספת, אני מוריד הרבה , משתמש בIDM בהורדה של קבצי RAR מהאינטרנט. המון קבצים יוצאים פגומים. אותם הקבצים בהורדה ע"י מחשב ע"י אותו הIDM יוצאים תקינים לחלוטין. חשוב להגיד שהמחשב נקי ומטופל היטב, כול התוכנות נוסו על מחשבים נוספים אצלי בבית ומחשבים נוספים. בשאר המחשבים אין …
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-