תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
עשיתי update ל Windows Media player 11 ועכשיו תיראו מה יש לי בהתקנה :
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
היי יש לי נוקיה 95 ואני צריך תתוכנה הזאת עובדת Remote Desktop for Mobiles מישו יודע איך אני משיג כמובן בחינם בלי כסף
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
היי, אני צריך בבקשה איזו תוכנה חינמית שאפשר לנקות איתה את המחשב בצורה טובה.. משהו כמו window washer, ובסגנון Ad-Aware תודה.
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי סורק מוסטק 600cp ואני מחפש את הדרייבר בשבילו לxp . הדרייבר שישנו באתר של מוסטק לא עובד. בעבר מצאתי באיזה שהוא אתר שהסורק עבד איתו. לצערי אבד לי הקובץ ואני לא זוכר מהיכן הורדתי. אם מישהו מכיר אתר שבו ניתן למצוא את הדרייבר - אשמח אם תעזרו אשמח לתשובות רציניות ועיניניות - לא התחכמויות.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
הי חברה. במחשב שלי מותקן מנהל ההורדות Flashget. הבעיה שלי היא כשאני רוצה להוריד קובץ מסוים דרך הדפדפן של פיירפוקס אני לוחץ לחצן ימני ואין לי אפשרות של "הורד באמצעות פלאש-גט" כמו באקספלורר. ניסיתי להוסיף את האפשרות דרך ה-Add-ons של פיירפוקס אך לא מצאתי שם זכר לפלאש-גט. האם ישנה דרך להוסיף את האפשרות הזו? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
ה-MSN מאפשר חיבור משתמש אחד לוידאו בלבד, אני מעוניין להוסיף 2... מישהו מכיר תוכנה שעושה זאת ?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
This disc contains a "UDF" file system and requires an operating system that supports the ISO-13346 "UDF" file system specification. הגודל של הקובץ הוא 2.5GB
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
תוכנה מעולה, רק את העיה הזאת לא הצלחתי לסדר
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
הותקן SERVER 2008 עם EXCHANGE 2007SP1, עכשיו אני צריך לקנפג אותו סך הכל לסינכרון פגישות בין המשתמשים שאוסיף לדומיין. אשמח לעזרה צעד צעד, זה סך הכל כל הדרישה שלי מהמערכת המפוצצת הזאת כרגע. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום האם אתם יכולים להביא לי תוכנה להפיכת WAVE שנלקח מסרט לAC3 שיהיה בו סראונד למערכת קולנוע ביתי כרגע אני משתמש בתוכנה VEGAS והיא מצויינת אך התוצר הגמור אינו טוב כי הדיבור משתלב בכל הרמקולים ולא אך ורק בסנטר כמו שצריך להיות.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
יש לי את הגריסה האחרונה של התוכנה יש לי 1.5 מגה דרך ברק ותשתית של בזק מחובר דרך אנטנה אלחוטית PCI של EIDMAX לנטב 3COM בהתחלה כל הגדרות הבסיס הכל עבד דל 30K הורדה ואז שיניתי את הUPLOAD ל6 וDOWNLOAD ל 150 ואז מיד המהירויות עלו והזה הוריד לי על 120+- לאחרונוה עשיתי את הPATCH של המספר חיבורים לXP ופתאום הביטורנט מוריד על מקסימום 30 והוא מנתק לי את האינטרנט כל 2 דקות בערך המסנג'ר יוצא והאינטרנט לא עובד אני יודע את זה כי אני מסתכל ביוטורנט ואני רואה שהמהירות צונחת ל0 WINDOWS לא מודיע שהחיבור נותק. מה לשנות בהגדרות כדי שזה לא יתנתק? תודה
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש מישהו שיודע מה חדש בתוכנה זו? יש לציין כי לא ביקשתי דברים לא חוקיים ואני מעוניין לקבל תגובות בעלי תוכן חוקי בלבד. תודה לכל העונים.
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מגדירים סיפרית דיפולט ב - OUTLOOK EXPRESS? הכוונה היא שכאשר אני רוצה לדוגמה לשמור קובץ ממייל שקיבלתי - שזו תהיה הספריה שתעלה ישר - ואני לא אצטרך להתחיל לעבור ספריות. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני מקודד סרט מסויים אז התמונה והסאונד לא תואמים אחד לשני וניסיתי כבר כמה קודקים שונים של אודיו AC-3 וגם layer3 ולא ניפתרה הבעיה בבקשה אם יש למישהו פיתרון זה יעזור לי מאוד או שאתם מכירים תוכנה שמאפשרת לעשות סרט שהתרגום שלו בניפרד ולקודד אותו לתרגום מובנה תודה מראש ...
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
-
אני מקבל את המסך הבא: איך פותרים את הבעיה? מדובר במסנג'ר לייב גירסה 9.0.1407
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני לא יודע אם כאן זה הפורום המתאים אך יש לי בעיה מוזרה שאני לא מצליח לפתור אותה כשאני מנסה לראות סירטון למשל ב אתר YNET או קשת ואני רוצה להגדיל את החלון של הסירטון לגודל כל המסך אז קורה הדבר הבא: או שהמסך גדל ואחרי שניה הוא חוזר להיות קטן או שהמסך גדל ושומעים רק קול (ואז לפעמים המשב נתקע) ולא ניתן להקטין את החלון אין לי מושג למה זה קורה? ואני לא יכול לראות סירטונים על כל המסך (אין בעיה לראות ולשמוע את הסירטון אם הוא על הגודל הראשוני שלו- הגודל הקטן) כל פיתרון התקבל בברכה תודה
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
כאשר אני פותח את ה IE6 קופץ לי חלון חיבור לאיזה Site שמבקש ממני להכניס User Name ,Password ,Domain למרות שסוגרים אותו הוא כל הזמן נפח מחדש. אני דיי מיואש. נסיתי להתקין תוכנות לגילוי רוגלות כגון Microsoft Anti Spyware , Spybot , AD- Aware נקיתי כל מה שנמצא אך בכל זאת החלון ממשיך לקפוץ. אודה לעזרה. לא רוצה לעבור ל Firefox אז אודה לפיתרון הבעיה.
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי מצלמת רשת של חברת LG דגם:lpc-uc35 אני צריך דריבר שיתאים לוינדוס xp ... חיפשתי בכל מקום ואין אפילו דריברון קטן באופק! תודה רבה למוצאי הדריבר!!
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, רציתי להוריד את התוכנה Diskeeper וראיתי שישנם שלושה גרסאות שונות להורדה (כתובות בכותרת), רציתי לדעת מה ההבדלים בים הגרסאות השונות וכמו כן מהם ההבדלים בין גרסאות Corporate, Pro וכו' של WindowsXP אם ישנו אתר שמסביר את ההבדלים בין הגרסאות השונות אשמח לקבל קישור. אם תוכלו להסביר לי כאן - אדרבה. תודה ויום טוב, אורן.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שמעתי שיש איזה פאטצ' שמגדיר את האנטי-וירוס הזה ועושה שהכל יהיה על מקסימום. יש דבר כזה,אם כן,אפשר לינק? ויש לי עוד שאלה,שמעתי שיש לNOD32 מנועים כמו INOD וכו... אני רוצה לדעת את השמות של כולם ומה כל אחד עושה...
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני מנסה לשלוח הודעה לאחד מהרשימה אבל הICQ לא מאפשר.. ולכל שאר הרשימה אין בעיה לשלוח הודעות כל הזמן.. מי יכול לפתור את הבעיה??
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מצרף לינק. http://www.dr-hardware.com/
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום לכם תקופת הניסיון בתוכנה הסתימה ומשום מה אני לא מצליח להתקין את הקראק רציתי לדעת איך אני מוחק את העקבות שלה במחשב שלי שבכלל אי פעם מבחינתה השתמשתי בתוכנה
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-