עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by אוריפ,

אהלן! לפני כמה ימים פרמטתי את המחשב, והטכנאי הביא לי ווינדוז XP ואופיס XP בשביל להתקין במערכת המפורמטת. אך שוד ושבר! (סתם לא, אבל פתאום גיליתי חסק לWORD קובץ DLL של המילון שלו לתיקון שגיאות כתיב בעברית. יש למישהו פתרון? קודם כל מישהו יודע איך קוראים לDLL? כי הוא כתב זאת במהרה ואז ההודעה שאמרה את השם לא חזרה. במקרה ומישהו יודע מה הקובץ, ויש לו אותו במחשב, יכול בבקשה לשלוח לי אותו בICQ/EMAIL או כל דרך אחרת? תודה!

• 0 תגובות
    • 5.1k צפיות
  2. Started by litmanovitziv,

שלום רב! לאחרונה התקנתי את חבילת OFFICE 2007. בהגיעי להשתמש באקסל, נתקלתי בחסימה לשנות את פורמט התאריך, כאשר לוחצים Ctrl+1 . חשוב לי לציין, כי גם בגרסה הקודמת 2003 נתקלתי באותה בעיה. אנא, עיזרו לי !

3. Started by prido,

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  4. Get Data Back 3.1 for ntfs בבקשה חשוב לאללה תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  5. Started by omri_ro,

כשאני עושה בIE יבוא של הBOOKMARKS מה FF כל העיברית משתבשת (רואים ג'יבריש) יש איזו תוכנה טובה (עם תמיכה בעיברית) לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  6. שלום רב, מאז שאבי היקר מסר את מחשבו לשידרוג לWINDOWS XP , מדפסת הOKIPAGE 12/n שלו מסרבת להדפיס כל פונט עברי כלשהו. נכנסתי לאתר החברה אך שם אין DRIVER מתאים. ברצוני לציין שההדפסה בשפה האנגלית בסדר גמור ורק עברית היא פשוט לא מזהה... אם למישהו יש רעיון... מראש תודה! O0 O0 :itschy:

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  7. Started by sirotag,

אני לא בטוח שזה המקום הנכון לשאול אבל אני מקווה שמישהו יתן לי תשובה יש לי רשימת שירים (PLAYLIST) של 250 שירים מובחרים שיש במחשב שלי אני רוצה לצרוב רק את ה 250 שירים לדיסק אחד הבעיה היא שהשירים מובחרים מתוך 1000 שירים שנמצאים בספריות שונות השאלה שלי אם יש לי תוכנה אשר לוקחת את ה PLAYLIST וצורבת את השירים מה PLAYLIST? מקווה שמישהו יעזור לי

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  8. Started by YINON110,

בע''ה, שלום, חיברתי לכרטיס המסך שתי מסכים: המסך הראשי שלי הוא LCD: LG W2042T והמסך השני הוא מסך יותר ישן, מהגדולים האלה, אף הוא של LG. אני מעוניין לפצל את הרזולוציה כך שבמסך הראשי שלי (W2042T) אוכל לקבל את הרזולוציה שלו:1680X1050 ובמסך השני אקבל את הרזולוציה המתאימה לו: 1024X768 האם יש אפשרות כזאת? תודה.

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. אהלן אנשים לאחרונה אני מאוד סקרן בעיניין תוכנות ההפעלה של MAC הייתי מעוניין להתנסות באחת מהם על המחשב האישי שלי. הבנתי שזה אפשרי להתקין מערכת הפעלה של MAC על PC רגיל בתנאי שקיימת חומרה איכותית במחשב. זהו המחשב שלי: מעבד: intel i7 920 לוח אם: gigabyte ex58-ud5 כרטיס מסך: gigabyte gtx295 זיכרון: CORSAIR DOMINATOR 6GB 3x 2GB DDR3 1600MHZ 12800 MEMORY ספק: TAGAN TG1100-BZ PIPEROCK 1100W הארד דיסק יש מספיק מקום פנוי לכל דבר כמעט. כמובן שלמערכת זו עשיתי OC של: מעבד 3.2G וזיכרונות על- 1600 או קי זו החומרה שלי. מערכות ההפעלה של MAC המצויות ביידי הן Mac OS X Leopard 10.5.8 ו- Mac OS X 10.6 Snow Leopard אז ככה, האם המחשב שלי בכלל יוכל להריץ מערכת הפעלה של MAC ? איזו מערכת הפעלה ע…

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  10. לאחרונה כמעט כל אתר שאליו אני נכנס מציג לי 404. אני צריך לרענן כדי שהאתר יוצג. בעיה זו קורה לפעמים גם כשאני מנסה להתחבר למסנג'ר ומיד נאמר לי שאיני יכול להתחבר כעת, וכשאני מנסה שוב המסנג'ר פועל רגיל. אותו דבר קורה גם עם הwindows update שטוען שאין חיבור אינטרנט פעיל ומתחבר רק אחרי מספר נסיונות. בעיה זו מציקה מאוד וגורמת לשימוש באנטרנט למטרד. עדכנתי את מערכת ההפעלה, ניסיתי לעשות רסטרט למודם והתקנתי מחדש את הדרייברים של כרטיס הרשת שלי, אך כולם לא עזרו. מה אוכל לעשות?

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  11. מחפש תוכנה או מה שזה לא יהיה כדי להוריד תמונות מהאתר AIRBNB.COM תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. תמיד היו לי שוליים שחורים למעלה ולמטה במסך מלא ועכשיו פתאום זה נעלם.. בלי ששיניתי משהו בהגדרות או לפחות לא בידיעתי.. איך מחזירים? וזה בטוח הגדרה בתוכנה כי השוליים עכשיו לא מופיעים גם בוידאו שהופיעו בהם כבר... הקבצים הם 16:9 ורזולוצית המסך 16:10

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by benor,

שלום יש לי WIN2000 SP3 והתקנתי את ICQ2002 ושאני מדבר עם אנשים מופיעה לי ההודעה הבאה: אוליי יש לכם רעיון איך לפתור את זה? אתמול זה עבד מצויין רק היום זה התחיל.. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש זה לא עזר!..

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  14. Started by liiight,

אני יודע שיש מלא תוכנות, אבל לא נתקלתי באחת שנותנת מה שאני מחפש. אני רוצה שיהיה אםשר לשלוח לפקס ישר מתוך הקובץ עצמו שאני מתעסק באופיס. יש לי מדפסת משולבת HP OFFICEJET 551 שאני מתחבר אליה דרך הרשת, כלומר היא מחוברת למחשב אחר בUSBו המחשב הזה גם מחובר דרך הרשת. בהדפסה רגילה, אין שום בעיה, הכל רץ חלק. אבל כשאני מנסה לשלוח פקס, הוא מקפיץ את החלון עם הפרטים של הפקס במחשב שמחובר ישירןת למדפסת, ולא ישירות במחשב שלי. ניסיתי להתקין את התוכנה של HP שבאה עם המדפסת, אבל היא לא מצליחה בכלל לגשת אל הפונקציה של הפקס במדפסת דרך הרשת. מישהו מכיר תוכנה שמסוגלת לעשות את זה? וניסיתי כבר את WINFAX (אני חושב שהגרסה האחרונה), ולא ראיתי שאפשר לעשות את זה שם.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  15. Started by Highlandwer,

היי במחשב הנייד שלי מותקן WIN VISTA ויש להרד דיסק מחיצה אחת ואני רוצה ליצור עוד אחת , הבנתי שעם תוכנת PARTION MAGIC של סימנטיק זה בעייתי לעשות על ויסטה ? מה עם התוכנה של חברת אקרוניס ?acronis_disk_director , על מה אתם ממליצים? לי אישית יש ניסיון טוב עם סימנטיק אבל לא יודע אם זה יעשה עבודה טובה על ויסטה בקשר לאייפוד שלי ]-יש לי איפוד נאנו ואני רוצה להשתמש בתוכנת סיכרון אחרת מITUNES, האם קיימת כזאת ? שגם תעביר את המפי3 כך שיעבדו במכשיר? תודה

16. Started by Sqeezy,

שלום לכולם, עשיתי פורמט לפני מספר ימים והתקנתי מחדש UTORRENT את הגירסא הכי חדשה ועכשיו יש לי סימן של X אדום מצד ימין למטה ומהירות הורדה נוראית. איך אני מסדר את זה? זה אמור להיות בV ירוק.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. בתקופה האחרונה החלה להתרחש בפיירפוקס שברשותי בעייה: כאשר אני סוגר את הדפדפן ולאחר מכן פותח אותו, תכופות מופיע לי חלון ריק בהתחלה. כאשר אני סוגר את החלון הריק ופותח את הדפדפן מחדש, הוא נפתח, אך המטמון מהשימוש האחרון בדפדפן נשאר. לאחר מכן, כאשר אני סוגר את פיירפוקס ומפעיל את מנהל המשימות, אני רואה, כי התהליך של פיירפוקס נשאר בזיכרון ולא נסגר, כך שאני צריך לסגור אותו ידנית, ולאחר מכן לפתוח ולסגור את פיירפוקס על מנת שהמטמון שלו יימחק. כמו כן, תכופות קורה בעת הפעלת פיירפוקס לאחר הפעלת המחשב שהוא מציע לי לשחזר את הלשוניות האחרונות, וזאת למרות שהוא נסגר באופן תקין לפני כן. ככל הנראה קשור גם לבעייה זאת. מה הסיבה לבעיות הללו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by גבריאל,

ישנה תחנת רדיו המשדרת באינטרנט (לא דרך מדיה פלייר), בווינדוס מילניום הדף נטען לי מצויין ושומעים את המוסיקה, אבל באקס פי הנגן כותב לי connecting ומיד נותן הודעת ready ולא שומעים כלום, יש רעיונות מה חסר באקס פי? שאלה נוספת: באקס פי אני מפעיל את הביטורונט של אאוזרוס אבל במילניום לא מצליח להתקין את הג'אווה של סן בשום מקרה, הורדתי מלא גירסאות וכלום לא מצליח לי...

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  19. שלום רציתי לשאול איך אני יכול למצוא גרפיקאים אשר מתמחים בשרטוטים של הוראות שימוש (Manuals)? אני מעוניין להפיק שרטוטים למוצרים שמצריכים הרכבה קלה ביותר. תודה,

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. הוא אתחל את המחשב עלה התחיל את כל הדברים ואז היה שתי הודעות של ERROR שאני לא זוכר, ב-PARTITON MAGIC הוא רשום כ-UNLOCATED. יש לי במחשב שתי כוננים C וD וניסיתי ליצור עוד אחד שיקח מ-C וD 2 גיגה, הוא לקח מ-C 300 מגה אבל הוא לא מופיע ברשימה של הכוננים. עזרו לי בבקשה? (תודה מראש XZIBIT)

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  21. Started by yossi541,

מצאתי דרייברים לפי שם הלוח,משום מה אני לא מצליח להתקין אותם. אולי צריך לחפש בצורה אחרת? הנה הריפורט --------[ EVEREST Corporate Edition ]----------------------------------------------------------------------------------- Version EVEREST v5.30.1900/he Benchmark Module 2.4.273.0 Homepage http://www.lavalys.com/ Report Type Quick Report Computer AVI-572B12431DA Generator avi Operating System Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP RTM) Date 2010-02-12 Time 15:30 --------[ CP…

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by shimon956,

שלום לכולם חברה יש לי בעיה כאשר אני מוריד סרט בkazza ואני רוצה לעשות לא preview כדי ליראות איזה סרט הוא לא עושה המסך עדין נישאר שחור. אבל רק מתי שאני מסיים להוריד את הסרט אז אני יכול ליראות אותו

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  23. טוב, מכיוון שכ"כ היללתם את קספרסקי והשמצתם את נורטון 2005, החלטתי לנסות ולראות סביב מה כל המהומה. התקנתי את קספרסקי פרסונל פרו 5.0.18 (גירסאת הנסיון וניסיתי אח"כ גם את המלאה) וניסיתי גם את גרסא 5.0.16 ואת 5.0.156 אך כולן עם אותן תוצאות. ההתקנה הראשונית בסדר גמור, אך לאחר ביצוע ריסטרט, בעת שרץ מסך הטעינה של windows (זה שבו רץ סטטוס בר למטה) הוא קופא ולא משנה כמה זמן עובר לא משתחרר... הדרך היחידה להיחלץ מהצרה היא לחיצה על f8 העת ההפעלה וכניסה לאופציה last known working configuration - אז הוא לא מעלה את kaspersky והכל טוב... הורדתי את kaspersky ושוב הכל חוזר לנורמל, ניסיתי התקנה מחדש וגם של גירסאות שונות - אותם סימפטומים. אגב הסרתי את כל רכיבי נורטון (מה שמונע לדעתי את …

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  24. Started by IlanF,

למה העברית רשומה כמו שצריך בכל המקומות בתוכנה, ורק ב'קביעות המנקה' (cleaner settings) העברית מחורבשת? זה קורה בכל גרסה שאני מוריד, כל פעם שאני מעדכן את התוכנה אני בודק אם העברית תשנתה ותעבוד כמו שצריך אבל אני רואה את אותו הדבר.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Oztriker,

היי יש לי את וירוס 60 השניה כאשר מופיע חלום שאומר כי יש 60 שניות עד לכיבוי המחשב ואני לא יכול עשות כלום.... האם יש דרכים לתקן או למחוק את הוירוס? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.