עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. עד היום האימיול תיפקד יוצא מהכלל. קניתי מחשב נייד והדבר הראשון שהורדתי זה אימיול והנה להפתעתי הוא לא מצליח להוסיף שרתים (אני מנסה להוסיף שרתים מכיון שהאימיול ריק משרתים לגמרי). זה קשור לכך שמערכת ההפעלה שלי היא ויסטה ולא אקס םי כמו שהיה לי? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by EAIL,

היי. יש לי בעיה שאני לא מצליח להתגבר עליה כבר זמן מה, וזה דיי דחוף, מכיוון שאני אמור להגיש את זה ללקוח עוד היום. אני באופן כללי מעצב ומכין סרטים בתכנות אחרות, אבל הפעם ביקשו ממני קובץ פלאש שישמש כבאנר. הכנתי את הבאנר שלי בתכנת אפטר אפקטס וייבאתי אותו לפלאש. פשוט מאד. הבעיה היא שאני ממש לא מצליח לגרום לבאנר לקשר כמו שצריך לאתר. אם אני סתם לוקח את השכבה ומנסה להלביש עליה קישור, זה עושה לולאה אינסופית של קישורים, כל עוד הפלאש פועל. אם מצד שני, אני מנסה לעשות on(press) או on(release) הוא מראה לי שהבאנר לחיץ, אבל לא עושה כלום. ניסיתי לעבור על עשרות אתרים והסברים בנושא, אבל באף אחד לא הצלחתי למצוא פתרון לבעיה שלי. אם מישהו יוכל לעזור לי, אני אשמח מאד. אני מאמין שהבעיה היא מאד ק…

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  3. Started by leok0,

שלום אני טכנאי מחשבים התקשרו אלי אתול בישביל לתקן מחשב נייד של HP והתחלתי לגבות לאחר מכן חשבתי להתחיל לפרמט אם הרקוברי המובנה חשבתי שהוא יעביר אותי להתקנת הווינדוס ויסטה ששם שומר את הווינדוס הישן אבל ישר אבנטי שלא אז כיביתי את המחשב ב0 אחוז לאחר מכן בדקתי וכנראה שאספיק לפרמט את המחיצה ולארגן תיקיות ואני חייב לשחזר 25 ג'יגה של נתונים מתוכם 20 ג'יגה של סרטונים ותמונות של הילדים של הלקוח ועוד 5 אם כל מיני דברים מסמחי טקס חשובים וקורות חיים חוץ מזה אין לי מערכת הפעלה שם כי אם אני יתקין על הארד דיסק זה יקטין סיכוים להצליחהלקוח אדיים לא יודעה על זה ביינטיים . הקבצים היו ב6 תיקיות שנמצאות בתיקית הUSER אחד מהתיקיות בשולחן עבודה והאחרות בPICTURES מקווה שתעזרו כמה שיותר מהר כי זה …

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  4. Started by .Joseph M,

היי, ראשית כל,מעונין לערוך את הנושא - וכך למקד יותר את הבעיות,בהן נתקלתי - מצטער,לא יודע איך?! זקוק לעזרה - ממשתמשי כרום (רצוי),ו/או ממביני דבר/מומחה,זקוק נואשות לעזרתכם.!!! אני משתמש בדפדפן כרום כשנתיים,והוא מוגדר אצלי,כדפדפן ברירת המחדל. לאחרונה,צצו שתי בעיות בשימוש בדפדפן המצויין הזה: 1.מידי פעם הצפייה בסירטונים בYouTube - לא מתאפשרת,והפתרון היחיד לכך,הוא:איפוס הדפדפן כל פעם,שזה קורה מחדש,זה קורה כל מ"ס ימים,ללא התראה מוקדמת.! 2.לאחרונה,במהלך השימוש בכרום,כל יום הדפדפן קורס ו/או נסגר אוטו',לפחות פעמיים ביום - ומופיעה ההודעה (הודעת שגיאה,אני חושב),שתצלום מסך שלה מופיע למטה. א.מהו הגורם/ים לשתי בעיות אילו? ב.מישהו עוד נתקל בלפחות אחת מבעיות אילו? ג.מהו הפיתרון…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by roey1,

שלום, רציתי ליצור מן "כלל" ב-GMAIL בדומה ל-OUTLOOK שכאשר מתקבלת הודעה ממשתמש X ההודעה תעבור באופן אוטומטי אל תיקייה Y במייל.. לא תעביר את ההודעה למייל אחר (FORWARD) . תודה

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by Maccabi-T.A,

שלום, רציתי לשאול איך לעזאזל אני משתמש ב AutoGreen הזה.. הבנתי שזה מן בלוטוס מסויים.. האם אני צודק? שזה בלוטוס כמו בפלאפון ויש אפשרות להעברת קבצים מהפלאפון למחשב? עזרה בבקשה, תודה!

7. Started by roey1,

שלום, ברצוני ליצור כונן USB שמורכב מכמה קבצי ISO ושאוכל לאתחל אותו מה-BOOT . ניסיתי כבר כמה וכמה תוכנות ובכולם נתקלתי בקשיים ובעיות שונות. אבקש ממישהו תוכנה מומלצת / מדריך שיעזור לי בעניין. תודה.

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by sweet_boy,

אז ככה חברה אני צריך BOOT CD שנגיד קרסה לי המערכת הפעלה להכניס את הדיסק מה BOOT ואז זה יעשה לבד CHKDISK ועדיף כמה פעמים אם יש למישו דבר כזה או רעיון איך יכולים לעשות את זה בבקשה שיענה לי כי זה באמת הכי דחוף שיש windows xp מערכת קבצים NTFS

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  9. Started by roey1,

שלום, אז ככה, יש לי את התוכנה הנ"ל בכמה מחשבים ואצלי אישית במחשב את הגרסה של המנהל. הבעיה שלי היא האיטיות המאוד מאוד רבה ואפילו למצב של לא לזוז. הדבר קורה לי איפלו בין מחשבים שנמצאים ב-LAN שלי בבית. אז השאלה שלי מה אפשר לעשות בנידון כדי שהמהירות תגובה על מחשב אחר תיהיה מהירה וטובה יותר? האם יש דרך כלשהי להגדיר לו על מחשבים מסוימים שמחשבים אליו בתוך ה-LAN שלי ושלא "יצא" החוצה ואולי כך המהירות בבית אולי תשתפר? אשמח לעזרה, תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. התקנתי את הWINAMP פרו והוא מעצבן אותי כי את כול הסרטים והסדרות הוא פותח לי ממנו ולא משנה כמה פעמים אני מגדיר לו בררת מחדל שונה. משהו יודע איפה בהגדרות משני את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  11. Started by nirh216,

שלום, מישהו יכול לעזור לי איך שומרים מסמכי אופיס 2003 למסמכי אופיס 2007? (המסמך של 2003 כבר קיים), המסמך הישן (2003) עובד עם 2007 אך הוא במצב תאימות.. ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מלקרוא או להדפיס! מישהו יכול לעזור לי זה ממש דחוף! בברכה, ניר ישראל חן.

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  12. היי, יש לי בעיה נורא מציקה, המקשים שמוגדרים אצלי בכל המשחקים מופיעים באותיות מוזרות ולא מוכרות, אני לא יכול לשנות אותן לאותיות באנגלית, רציתי לדעת ממה זה נובע, והאם אפשר לתקן את זה? אי אפשר לשחק בצורה כזאת, אני לא מכיר את האותיות שמופיעות ואני לא יכול גם לשנות אותן לאותיות באנגלית. בהתחלה חשבתי שזה בעיה במשחק, אבל עכשיו התקנתי FARCRY2 וגם במשחק הזה האותיות המוזרות הופיעו. הינה תמונה שתבינו על מה אני מדבר: אני אשמח לקבל עזרה לבעיה המציקה הזאת, תודה רבה.

13. כמו בכותרת, הוא ניכנס לי לאתרים יותר לאט מ-Explorer, בטעינת אתרים וכוליי, איך אני יכל להגביר את המהירות שלו? יש איזו שהוא תוסף? מדריך? תודה מראש לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  14. אתמול התקנתי וינדוס 7 ואין לי סאונד במחשב. התקנתי את הדרייבר הכי עדכני של הכרטיס קול (REALTEK AC97) שמתאים גם לווינדוס 7 ועדיין אין לי סאונד. ניסיתי כבר לעשות הכל! שום דבר לא עוזר. אני נואש כבר. יש מצב שאני צריך לקנות כ.קול חדש? בבקשה תעזרו לי, זה מחרפן אותי שאין סאונד, הוינדוס לא שווה ככה. וממש לא בא לי להחזיר הכל לXP. תודה רבה לעוזרים! לוח האם שלי הוא GIGABYTE GA-M55SLI-S4 אם זה עוזר..

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  15. שלום, יש לי בעיה עם קבצי וידאו כשאני מפעיל אותם יש רק קול אין תמונה ואין כל קשר לקודקים או לנגני מדיה הורדתי את כל מה שדרוש בתודה, מאור. עריכה: משהו יודע מה לעשות בבקשה?

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  16. Started by sagib10,

ואני מנסה להכניס את הקובץ GHO לצריבה אך הוא שוקל מעל ג'גה וכשאני שם דיסק דיוידי הוא אומר שאפשר רק בסידי רגיל לצרוב מה אפשר לעשות???

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  17. רציתי לדעת איך אני משנה את סדר הפעולות, הכותרת תוצג לאחר שהטקסט של השקף הוצג.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by oorlevi,

אני עושה הקלטות על פלייבקים ואני רוצה לדעת מהו האפקט שמגביר את הקול שהוא נמוך.. אני יודע איך עושים אקו ושינוי טונים ואני צריך לדעת את האפקט שמגביר את הקול/עוצמה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Joli,

מה קורה אנשים? אז ככה הורדתי את הגאדג' (אני מקווה שככה רושמים את זה) הבא: http://gallery.live.com הוא אמור להראות בכמה מהירות אינטרנט אני משתמש... הוא מבקש להכניס את הכתובת של הראוטר שלי והקוד, הכנסתי אותם וזה לא עוזר הוא עדיין רושם ERROR: תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  20. יש לי מחשב לצורכי גלישה בעיקר ומעט משחקים ועריכות וידאו, השאלה איזה אנטי-וירוס יגן עליי הכי טוב נכון להיום ושלא ארגיש אותו עובד ברקע? אני מתלבט בין NOd32 ל- Avira ו- Bitdefender תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by -Stolen,

הי. החליפו לי לוח אם כי הקודם נהרס.. מישהו יכול למצוא לי לינק להורדה של הדריבר של הכרטיס קול הזה? בבקשה תעזרו אני מחפש כבר יומיים...

• 9 תגובות
    • 588 צפיות
  22. שלום! יש לי בעיה בגוגל שאני מחפש בגוגל דרך האתר אז זה אומר שהדף אינו נמצא(תמונה ראשונה) ושאני מחפש דרך הסרגל כלים אז הוא מביא לי בהתחלה פרסומות ואחרי זה את האתרים, ואי אפשר לעבור לתמונות.(תמונה שניה) אשמח לפיתרון במהרה. אריאל [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  23. Started by ariel-ro,

ברגע שאני מנסה לפתוח קובץ WORD ששלחו לי בEMAIL(כל אימייל אפשרי, NANA GMAIL HOTMAIL WALLA) אז הקובץ נפתח ואחרי 2 שניות יש הודעה(תמונה למטה) וזהו אם אני לוחץ OK אז הקובץ נסגר. ניסיתי לשמור את הקובץ על המחשב ועדיין לא עזר אותה בעיה. התקנתי שוב את הOFFICE ולא עזר (OFFICE 2003) אין לי כבר רעיונות, מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה רבה רבה אריאל [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. Started by אחלה,

שלום לכולם (אני מקוה שאני שואל במקום הנכון) התקנתי את תוכנת ה - InDesign CC ואחרי הכל שאני מדליק את התוכנה מופיע לי ההודעה הבאה, והתוכנה ניסגרת, ‏‏חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: APPCRASH שם היישום: InDesign.exe גירסת היישום: 9.0.0.244 חותמת הזמן של היישום: 5176f4c7 שם מודול התקלה: MSVCR100.dll גירסת מודול התקלה: 10.0.40219.325 חותמת הזמן של מודול התקלה: 4df2bcac קוד החריגה: 40000015 היסט החריגה: 00000000000761c9 גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף 1: 6bc2 מידע נוסף 2: 6bc2302ebd14cb68acdfe8af49d985f0 מידע נוסף 3: 35d5 מידע נוסף 4: 35d57ae7c4ce1127d0fca5bf0e957556 קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באינטרנט: http://go.microsoft.com/fwlink/?link...8&…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by adam99,

שלום! יש לי תקלה מוזרה עם האקספלורר 6, כשאני מנסה להכנס לאיזהשהו אתר אז או שהוא לא נכנס ממש לא מגיב כאילו שלא כתבתי כלום או שהוא עשוה לי הורדה של האתר (כאילו אני מוריד את האתר בHTML). מה אני עושה? ניסיתי לעשות תיקון לווידוס אבל הוא לא מזהה את המערכת. תודה!

• 3 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים