עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by omri_ro,

משום מה לפעמים (ככה סתם בלי שום סיבה) מקשי החיצים, HOME/END וPAGE UP/DOWN מפסיקים להגיב אצלי ורק איתחול של הFF מציל אצת המצב ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש, פרופיל חדש (ללא שום תוספות) אבל זה לא זה למישהו יש עוד רעיון לפני שאני זורק את השועל לקיבינימאט?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  2. Started by cateye,

חג שמח רציתי לשאול שאלה קטנה, יש למישהו רעיון איך אפשרי לקחת את כל הקבצים המשותפים בטורנט ולהעביר אותם לתיקייה ספציפית? הבעיה היא שמדובר בקבצים שהם מפוזרים במחשב, ואני רוצה להעביר אותם למחשב אחר. לא הצלחתי למצוא פתרון, אשמח אם יש למישהן רעיון. תןדה מראש

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  3. Started by LiranUdi,

לפעמים כשאני צופה בסרטים בWMP המחשב פשוט נתקע.. אני רואה את השעון של הWMP עדיין רץ, והסרט נתקע ושומעים את הסרט תקוע כזה.. אין לי מושג למה זה קורה ואי אפשר לעשות כלום חוץ מלכבות ולהדליק את המחשב שוב. יש פתרון? =\ ועוד משהו אני לא יודע אם זה קשור לפה בידיוק. לפני כמה שעות המחשב פשוט נתקע [סתם נתקע] שום תוכנה לא פעלה חוץ מהדפדפן אבל לא נראה לי שהדפדפן קשור. כשהמחשב נתקע העכבר לא זז שום מקש לא פעל ואז היה צליל כזה "ביפ" 1, אין לי מושג אם זה מהדיסק הקשיח או הלוח אם.. אשמח לקבל עזרה גם לגבי זה.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  4. לא רוצה שזה יופיע אצלי זה סתם מציק.. יש אופציה להעלים או שלא יהיו שם קבצים?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  5. שלום , יש לי מצלמה דיגיטלית Olympus C-770 שמקודדת MPEG-4 אך לא יודע בדיוק מה המקודד שלה. יש לי כרטיס זיכרון של 1 G והייתי רוצה לנצל את המצלמה בתור DVD כלומר הייתי מעוניין להעביר סרטים למצלמה ולראות אותם בטלויזיה, ולכן אני זקוק לדעת איך מקודד הסרטים אצלי [לא מופיע באתר היצרן] אני זקוק לתוכנה שתגיד באיזה קידוד וכמובן שאשמח לקבל מוקדד שאוכל לקודד סרטים בפורמטים שונים לקידוד שלי . תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  6. Started by piro,

היי אני צריך המלצה לתוכנית archiving, אתפם יודעים כמו ווינזיפ וווינראר, על איזו תוכנה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  7. Started by Psychedelic,

מישהו מכיר תוכנה שאיתה אני יכול לגבות את כל הודעות הSMS שיש לי בפלא?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  8. Started by tommy_g,

שלום. אני מנסה להעתיק תמונה מתקליטור מלא בתמונות, ואני מקבל את ההודעה הבאה. יש לציין שקובץ אחר, "tt2_3", הצלחתי להעתיק. האם כנראה התקליטור תקול? SILVERLINE בן שנתיים פלוס. תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  9. Started by eranmor,

צרבתי דיסק עם קובץ IMG ועכשיו הדיסק קצת נפגם ואין לי אפשרות להעתיק את הקובץ למחשב איזה תוכנות קיימות לשחזור מידע כזה??

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מנסה לשחק במשחק DOS על XP ואני משתמש ב-VDMSOUND (כי היו לי בעיות עם הסאונד...). הבעיה היא שזמן קצר, דקה שתיים, לאחר ההפעלה, המשחק נסגר לבד . ניסיתי להשתמש ב-DOSBOX, אבל הוא לא משמיע לי את הסאונד. ניסיתי גם להפעיל את הקובץ עם COMPATIBILITY של 95 ו-98 בנוסף ל-VDMSOUND אך לשווא :'(. יש למישהו רעיון מדוע זה קורה?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  11. איך מגיעים לאתר לאתר הזה ? אני רוצה לשים תמונות בפורום ואני חייב את האתר הזה ..

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  12. Started by Antonimo,

- ICQ 5 ... אני לוחץ על CONNECT וזה מתחיל לעלות, וזה עולה ועולה ... ויוצאת לי הודעה שזקרון הוירתואלי של המחשב עלה על גדותיו ועז נתקע לי המחשב... כבר ניסיתי למחוק ולהתקין מהתחלה אבל זה לא פתר את הבעייה... - מי יודע מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  13. אני רוצה לשנות תמונה בפרופיל ושכחתי מאיפה מורידים את הקישור לתמונה זאת תוכנה עם ציור של FROG צפרדע מישהו יודע ?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  14. שוב פעם המתח נפל אצלי בהמשך לתרד הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=3;action=display;threadid=60626;start=msg533655#msg533655 אני מבקש לדעת איך משתמשים בתוכנה

15. Started by hellyeahmofo,

שאני עושה unistall אם זה דרך הקובץ או דרך add/remove הוא מראה כאילו שהוא עושה , מסיים , אבל התוכנה עדיין חיה ובועטת

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  16. הטופיק אומר את הכל --> ואם אני צריך להוריד זה גם בסדר אבל עדיף און ליין סקאן תודה מראש אני חדש פה

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  17. Started by compman112,

יש לי 2 הראדיסקים במחשב אחד לא חילקתי אותו לכלום. השני חילקתי אותו ל3 כוננים בינהם SYSTEM. גודל הHD הוא 250GB. חילקתי שכונן C (system יהיה 48 גי'גה, ונשארים האחריןם כל אחד ו9192 נגמר לי המקום בכונן C, שןם אני מתקין משחקים ותוכנות עבודות תמונות וכו'. אני רוצה לקחת מ2 הכוננים מקום ולהוסיף לכונן C, או מכונן אחד. איך עושים את זה בתוכנה? או שכדאי לי ליצור כונן רביעי מהHD הזה ולעשות ממנו רק התקנות של משחקים? או שלא כדאי ופשוט להוסיף לC? תציעו לי,אבל גם את הדרך לעשות זאת בתוכנה. Norton Partition Magic תודה

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  18. נוצרה לי לא מזמן בעיה בתוכנה שמזהה טביעות אצבע. עד עכשיו אם לא הייתי מזוהה דרכה היא היית תמיד בפעולה והאיקון שלה היה בצד כך שברגע שהייתי מעביר את האצבע היא היית מזהה את זה. עכשיו כאשר אני לא מזוהה התוכנה הוא התהליך יוצא לגמרי ככה שאם אני רוצה להכנס על ידי טביעות האצבע אני צריך להפעיל את התוכנה ידינית. ניסיתינ להסיר ותהקין לא עוזר. למישהו יש מושג איך אני משאיר את התהליך תמיד פועל שאני יראה את האייקון בSystem Tray קבוע? יש הגדרות רגסטרי או משהו כזה ? כי לא מצאתי. יש לשים לב - שאני כן מחובר ומזוהה היא עדיין רצה ברקע.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  19. תודה

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  20. Started by eladbu,

התקנתי אופיס 2003 חדש לחלוטין והא מחפש קובץ בשם OUTLOOK.PST ואין לי כזה איך אני פותר את הבעיה!רשום לעשות ריאינסטול לקובץ !איך אני עושה את זה? כשאני לוחץ עזרה" הוא מחפש קובץ exchng.hlp

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  21. Started by sasi20,

שלום יש לי כמה שאלות לגבי הדפדפן הזה היום עברתי אליו אחרי אינטרנט אקספלורר הגרוע הזה ויש לי כמה שאלות 1.איך מעבירים את פס הגלילה מצד ימין לצד שמאל 2.למה שאני פותח מהמועדפים אתר אז הוא נפתח לי על האתר הקיים ולא בכרטיסיה חדשה 3.האם יש איזה כפתור של מועדפים כמו באקספלורר 7 שאני יוכל לפתוח כמה אתרים במקום כל רגע ללחוץ למעלה על BOOKMARKS וכו' 4.האם יש איזה אפשרות שכל פעם שאני סוגר את הדפדפן הוא ישאל אותי אם אני רוצה שהוא יפתח את אותם כרטיסיות אתרים בפעם הבאה 5.ולמה בפורומים כשכותבים לאורך אני לא רואה את מה שכתוב רואים רק חצי אין פס גלילה כזה למטה שמאפשר לנוע בין צד לצד אני משתמש בגירסה 2.0.0.2 עם תוסף Tab browser Preferences

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  22. שלום, יש לי דרייבר שבו יש גם Norton Internet Security, בלוחות האם החדשים בעיקר מקבלים את זה עם הדרייבר, רציתי לדעת אם ה-NIS יכול להיות לי לכל הזמן?, כי ככה חשבתי עד שזה אמר לי שאני צריך להירשם (זאת אומרת להשים CD-KEY)

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  23. Started by Marax,

שלום לכולם, אני חדש פה, הודעה ראשונה - וופי לי. קיצר יש לי כונן קשיח C - 186 ג'יגה ואני רוצה לחצות אותו לשתי מחיצות - לC וD איך אני עושה את זה? תודה מראש ;D

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  24. Started by rivking,

כבר הרבה זמן שיש לי את זה ואני לא מטפל בזה התייאשתי כבר ולא מצאתי פתרון אתם המיפלט האחרון... כאשר אני פותח את הCCC זה אומר לי שאין לי הרשאות של אדמין ואנ י כן! ובגלל זה אני לא מסוגל בכלל לגעת בCCC ניסיתי גרסאות אחרות לא משנה מה לא עובד כרגע אני על 7.9 מי שלא הבין הדרייבר עובד הכל בסדר אבל ה-CCC לא... תמונה: http://img509.imageshack.us/img509/3127/12315xd5.jpg

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  25. הQUICK TIME תמיד נתקעת לי כשאני רואה סרטונים ברשת.. מבקש שם לתוכנה שתפעיל לי סרטונים מהרשת ושתהיה יציבה ולא תתרסק כל הזמן. תודה

• 1 תגובה
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים