תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום.. יש לי כמה סרטים שאני רוצה להדביק להם תרגום(יש לי גם את קובץ התרגום בנפרד) איזה תוכנה טובה אתם יכולים להמליץ לי ? תודה ,אופיר.
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה, לכתוב בעברית או לראות את הכתוב בעברית, בתוכנות כמו אימול או אי סי קיו הכתוביות מוצגות בסימן שאלה. איך פותרים את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי התחילה כאשר נעלמו לי הכוננים האופטיים. מצאתי פיתרון שעבד והחזיר אותם במיקרוסופט http://support.microsoft.com/defaul...kb;en-us;314060 אבל מאז הכיבוי של המחשב לא עובד. (מתבצעת יציאה מסודרת מחלונות, מתקבל מסך windows is shutting down) ואז נשארת תמונה כחולה כמו לפני שהמחשב נכבה אך בלי שהוא כבה בפועל. אם אני עושה sys restore בעיית הכיבוי נפתרת אך הכוננים שוב נעלמים... אודה למישהו שמבין ב-Registry מה עוד ניתן לעשות עם upperlink ו-lowerlink או לתת פיתרון אחר או לבעיית הכוננים הנעלמים או לבעיית הכיבוי. דרך אגב הכוננים כן מופיעים במנהל ההתקנים עם שגיאה (!) מספר 41. וניסיתי גם לכבות ב-Safe Mode אמנם כבה, אך כשחזרתי למצב רגיל לא כבה. תודה מראש, ליאור
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש את התוכנה JAVA VIRTUAL MACHINE כי בילעדיו אני לא יכול להתקין את התוכנה ZBRUSH. תודה
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום אנשים עשיתי ריסטור למערכת אחרי פעולת v cleaner שהסיר לי וירוס מסוג סוס טרויאני. אחרי ריסטרט למחשב אני רואה שכל כניסה שלי לפורומים מסוימים כל הסיסמאות שלי נימחקו וגם שם המשתמש שלי אז אני שוב צריך להתחבר ולך תשבור את הראש מה היתה הסיסמא. למה זה קורה??????? ושוב כדי להיות סגור על העינין צריכים לשים וי כדי לנתק את הריסטור ואז להוריד את הסימון נכון? עוד שאלה איך מבטלים את האפשרות של החלון שעולה לחיבור לאינטרנט ? אני רוצה לעשות את זה ידנית. מקווה שתעזרו תודה.
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני צריך דרייברים כלליים לכל המחשב ובמיוחד ללוח האם- יש לו שם מוזר- to be filled by o.e.m תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
כוונתי היא שחיברתי HD נוסף למחשב שיושב בו מערכת הפעלה עם Outlook Express,ואני רוצה לשלוף את הפנקס כתובות משם,איך אני עושה את זה? אשמח לעזרה תודה רבה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם במחשבי מותקן ווינדוס 7 בו התקנתי VPC 2007 עם ווינדוס XP , אני משתמש בתדירות גבוה ב VPC אבל הבעיה היא שאני לא יודע איך אפשר לחבר את האינטרנט ל 2 המחשבים , כלומר כרגע אם אני רוצה לעבוד ברשת בVPC אני צריך לנתק את האינטרנט מהווינדוס 7 ולחבר ב VPC דרך החייגן ( התקנתי חייגן בווינדוס XP בתוך ה VPC והוא עובד בסדר כלומר יש אינטרנט . המצב כרגע שהכל עובד בין המחשב ל VPC , העברת קבצים והכל , אבל אני רוצה שהרשת של המחשב תעבוד גם ב VPC ואני לא אצטרך כל פעם לנתק את האינטרנט בצד אחד בכדי לעבוד בצד אחר מכיוון שאני עובד באופן קבוע על שניהם . בנוסף לכך שאלה נוספת , האם ניתן להגדיל את המסך של ה VPC לכל המסך? כרגע ההגדלה הגדולה ביותר היא רוב המסך ולא מעבר תודה על העזרה !
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
גילית (שמתי לב ) למשהו מוזר כשאני מפעיל FF ביחד עם הקומט המהירות של הקומט צונחת כמו אבן (וזה לא שהFF אוכל פס כמו פרה) מה יכול לגרום לזה?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני מצליח לקבל תמונה בטלויזיה דרך s-video אבל במסך יש no signal. ניסיתי לחבר מסך אחר, כבל dvi אחר, להוציא ולנקות את הכרטיס מסך, להוריד דרייבים של המסך והכרטיס מסך...כלום.
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
לכל בעלי תוכנת האנטי ספיוור של מיקרוסופר או גיינט בעבר התוכנה הזאת פשוט תוקעת את המחשב!!!!! לאחר בדיקה שלי על 3 מחשבים נדהמתי לגלות שהיא פשוט מאיטה את המחשב לא ממש בהתחלה אלה לאחר כמה ימים של עבודה הייתי בטוח שזה רק אצלי אבל הסרה של התוכנה הקפיצה לי חזרה את המהירות של המחשב נסו להסיר אותה ותראו הבדלים משמעותיים!
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לחבר ג'ויסטיק ישן עם חיבור midi על מנת שיעבוד על המחשב החדש,ולכן חיברתי כרטיס קול pci ישן. הכרטיס הוא ensoniq audio pci 3000 עם שבב es1370 שעל פי חיפושי הוא תואם soundblaster pci. אם יש למישהו מושג איך לגרום לעסק לעבוד אני אשמח. תודה
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שיש כיום אינספור תוכנות להרצת ערוצי טלוויזיה במחשב, אך אני רוצה להתמקד שערוץ אחד ששמו G4 שממוקד שארה"ב. זהו ערוץ סקירות ובעיקר סקירו של משחקים. אשמח לדעת אם מישהו מכיר תוכנה שתומכת ויכולה להפעיל ערוץ זה, ויוכל לתת לי את שמה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הביאו לי דיסק די וי די שיש בו צילום ממצלמת וידיאו בפורמט vob. אני צריך לחתוך מהדקה ה20 עד הדקה ה-40... איך אני עושה את זה? ממש דחוף יש לי פחות משעתיים. תודה, לירן.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום כשהתקנתי לראשונה את התוכנה Adobe After Effects CS3, קיבלתי את שגיאה(בהתחלת ההתקנה) על כך שהדרישות המערכת המזעריות של התוכנה לא נתמכות במחשב ומצויין שאין לי תמיכה נרחבת ב CPU SSE2. האם יש דרך "לעקוף" את זה? כלומר למרות שאין תמיכה בזה, אני יכול להפעיל את התוכנה?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
יש לי כמות גדולה של חשבונות של חברה מסויימת. עכשיו החשבונות האלה הם באותו הפורמט ובכל חשבון יש אזור עם תאריך החשבון. רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה שמסוגלת לסרוק מסמך, לקרוא את השדה הזה עם התאריך ולזהות אותו (OCR) ולשמור את המסמך בתור קובץ PDF כשהשם של הקובץ הוא למעשה התאריך שנקרא. האם יש כזה דבר? מישהו יש לו עצות אחרות ליצירת ארכיון ממוחשב של מסמכים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני משתמש ב-Internet Explorer ומותקן אצלי ה-JAVA הכי חדש וגם הגרסא האחרונה של Adobe Flash. בכל פעם שאני נכנס לאתר של Nseries של NOKIA אני פשוט מקבל מסך שחור. איך לתקן את הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום רב, אתמול הוצאתי את הכרטיס קול של creative מהמחשב ונתתי אותו לקרוב משפחה כי אין לי צורך בו! הבעיה היא שמאז שהוצאתי אותו אני פשוט לא יכול לשמוע כלום! למרות שיש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם!מה לעשות? השגיאה התוכנות מוזיקה שאני מפעיל רושמת לי היא: bad directsound driver.please install proper drivers or select another device in configuration eror code :88780078 לוח האם:asus p4p800 ניסיתי להכנס ללוח בקרה ולבחור device אחר אבל-לא ניתן להחליף/ללחוץ עליו תודה מראש יוסי [br]פורסם בתאריך: 27.11.2008 בשעה 13:35:15 הסתדרתי תודהאפשר למחוק
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להתקין תוכנת אנטי-וירוס למחשב שלא מחובר לאינטרנט, אזי איך אני יכול לעדכן את התוכנת אנטי-וירוס ללא אינטרנט והוא פעיל הרבה המשחקים ובגרפיקה.
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב והתקנתי אייסיקיו, כשאני נכנס מופיע לי החלון של חדשות ICQ ומייד מציג לי את הדוח שגיאות של מייקרוסופט ניסיתי לעשות הסרה מלאה כולל לוח בקרה והתיקיה + התקנה מחדש עדיין לא עזר למישהו יש פיתרון ???
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה טובה לייצירת RAM Drive הדרישה שלי היא די פשוטה: ליצור כונן בזיכרון שלא מכיל כלום כל פעם שמפעילים את המחשב. אין צורך לשמור/לטעון מקובץ או משהו כזה. בנתיים ניסיתי את FarStone Ram Drive Pro - עובד אבל טוען את הכונן מתוך image (לא מצאתי איך לבטל את זה) וגם מראה תמיד עוד כונן של DVD. SuperSpeed RamDisk - עושה לי המון בעיות. הממשק לא תמיד נפתח, לפעמים הכונן לא עולה. בקיצור כל מני בעיות. יש עוד תוכנות מומלצות ? מדובר במערכת הפעלה Windows XP Pro
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
איזו תוכנה תוריד לי מהר?....ותשמור לי את היעד (קישור) של הלינק להורדה...גם אם אני יפסיק אותה באמצע..??????? תוכנה וגירסא ואיפה אני יכול להשיג אותה?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
התקנתי לפני זמן מה את הBETA של IE8. אני ממש לא מרוצה ממנו... יש איזושהי דרך לחזור ל7, או שעלי לפרמט ולהתקין מחדש (ממש לא בא לי ) והחכמולוגים שיגידו לי "עזוב שטויות תתקין פיירפוקס, או כרום" - כבר יש לי פיירפוקס ואני לא מת עליו והכרום ממש מכוער. שבו בשקט
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אז ככה קניתי קבל שאני מחבר לטלוויזיה שלי ואז למחשב אבל שאני מחבר יש לי רק 3 רזולוציות והם יחסית קטנות כי אני מחבר ל פלזמה 41 אינץ אז השאלה היא זאת אני צריך איזה תוכנה או דריבר שמסדר את זה? אם כן מה? או שהקבל הוא לא טוב ואני צריך להחליף? אם כן אז למה? יש לי XP 32 ביט והכרטיס מסך 8800GTX של MSI NVIDIA תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-