עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by iyehuda,

הוא כותב לי שהשרתים לא מוחברים

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  2. היי לכם. יש לי שתי בעיות מעצבנות שאני לא מסתדר איתן: מיקום סרטוני וידאו ופלאש: משום מה, פאוורפוינט משתמשת במיקום האבסולוטי של הסרטון בכונן. לאחר צריבת המצגת לדיסק(או העברה לתיקייה אחרת), הסרטון לא עובד. מה אפשר לעשות? הוספת סרטוני פלאש: האם יש דרך נורמלית להוסיף סרטוני פלאש? הבעייה הכי גדולה היא שלאחר הרצה של המצגת, הסרטון נתקע במיקום שלו ולא מתחיל לרוץ מההתחלה אם מפעילים שוב את המצגת מ-0. עוד בעייה היא שאני מעוניין שהמצגת תמשיך לשקופית הבאה ברגע שסרטון הפלאש מסתיים. האם יש דרך לעשות זאת(מבלי לחשב את זמן ההפעלה של הסרטון, זה לא תמיד אמין).

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  3. שלום, רציתי להוריד את התוכנה Diskeeper וראיתי שישנם שלושה גרסאות שונות להורדה (כתובות בכותרת), רציתי לדעת מה ההבדלים בים הגרסאות השונות וכמו כן מהם ההבדלים בין גרסאות Corporate, Pro וכו' של WindowsXP אם ישנו אתר שמסביר את ההבדלים בין הגרסאות השונות אשמח לקבל קישור. אם תוכלו להסביר לי כאן - אדרבה. תודה ויום טוב, אורן.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  4. Started by SheZiF,

שלום בזמן האחרון המחשב שלי התחיל לעלות לאט אז בדקתי ושמתי לב שהדרייברים של הכרטיס קול דורשים הרבה תוכניות בזמן ההפעלה רציתי לברר אילו מבין התוכניות הבאות של Creative אני יכול להסיר מהרשימה? בתודה,

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  5. Started by naoriko,

חברים יש לי פוטו שופ 8 בעברית וסתם בא לי לעצב כל מיניי דברים למשל איך עושים ריבועים בבטן וכל מיניי כאלה..? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  6. Started by nir_e,

שלום לכולם! אני מחפש תוכנה שהופכת שמות מעברית לעברית אנגלית לדוגמא בית הבובות לbeit habubut מודה לכל מי שיוכל לתת לי שם של תוכנה כזו..

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  7. Started by רוני1,

האם אחרי שחיברתי את הכתוביות לסרט (הסרט בפורמט AVI) אני יכול לצרוב אותו לSVCD בעזרת נרו או שצריך קודם כל להפוך אותו במחשב ל SVCD בעזרת תוכנה כמו TMPGENC ורק אחרי זה לצרוב???

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  8. Started by Nemesis,

הי, יש לי סרט שהורדתי מ UMD. רוצה לצפות בו במחשב ולא ב PSP. יש דרך? הצלחתי להפעיל את הוידאו ע"י הרצת קובץ ה MPS לאחר התקנת מספר קודקים, אבל הוידאו קופצני קצת, וסאונד אין.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  9. יש לי KASPERSKY ANTI VIRUS 7 התוכנה הזאת כוללת עוד משהו חוץ מהאנטי וירוס? כמו לדוגמא FIREWALL או שזה רק אנטי וירוס והגרסה של INTERNET SECURITY כוללת אנטי וירוס, פיירוול ועוד תוכנת אנטי ריגול? כי אני רוצה שיהיו לי כל התוכנות האלו(חומת אש,אנטי ריגול וכמובןן אנטי וירוס) בתוכנה אחת ולא להפעיל בשביל כל דבר תוכנה נפרדת.. תודה

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  10. התקנתי את האימיול על הווינדוס החדש שלי ויסטה 64 עברתי מxp האימול באקס פי היה פועל מהר מאוד פה הוא פועל איטי לא משנה כמה מקורות ואיזה קובץ אני מוריד זה מוריד איטי מאוד הפורטים פתוחים הכול בסדר אני לא יודע למה זה מוריד איטי משהו יכול לעזור אני משתמש בגירסא 0.48a

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  11. Started by J S Bach,

היי, אני יודע שזאת תוכנה, אבל חשבתי שפה יהיו יותר שיידעו לענות על השאלה הבאה: איך אני עושה תיוג דינמי כך שאני פשוט אשכפל את כל המבנה המקורי של תיקיית המוסיקה שלי עם כל תתי התיקיות למקום אחר תוך שינוי הקובץ מWAV לFLAC [בלי שינוי הסדר שלל התיקיות ותתיהן]??? C:\Program Files\Illustrate\dBpoweramp\Help\dMC\Naming.htm C:\Program Files\Illustrate\dBpoweramp\Help\dMC\FileSelector.htm אלה אתרים שאמורים להסביר, אבל אני לא הבנתי כלום. אם תרשמו בדיוק את מה שאני אצטרך לרשום לביצוע רצונותי אשמח מאוד מאוד מאוד. בתודה מראש![br]פורסם בתאריך: 22.12.2008 בשעה 20:29:42 אני ממש אשמח אם מישהו יענה

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  12. Started by gaziter,

אני לוחץ על SLEEP או על HIBERNATE וזה סתם נועל את המחשב מה לעשות???[br]פורסם בתאריך: 5.01.2009 בשעה 16:53:06 הקפצה[br]פורסם בתאריך: 5.01.2009 בשעה 17:19:33מישהו???מצטער על ההקפצות פשוט זה נורא דחוף...

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  13. Started by farazis,

היי, הנני מחפש לרכוש תוכנה להתקנה מקומית ( לא לעבוד ישירות דרך ה-Web ), אשר מאפשרת לשלוח פקס דרך האימייל. אשמח אם למישהו יש המלצה ואו התנסות בנושא. תודה. יוסי.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  14. Started by STRENGTH,

אני חייב את התוכנה הזאת!! מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג אותו אבל מלא! שזה לא יעשה לי תוך כמה ימים עבר הזמן

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  15. Started by creek,

לפני כמה ימים היו לי בעיות באינטרנט, לא התחבר, וגם כשהתחבר בקושי העלה את הדף שגיאה. דיברתי עם התמיכה הטכנית של הכבלים, הם אמרו שכנראה יש ל-spyware's במחשב. עשיתי סריקה על כל תוכנה אפשרית שקיימת, מצאתי כמה - מחקתי. אחרכך נהיו שוב בעיות, עשיתי סריקה וגיליתי עוד כמה. אם אני יסרוק עכשיו שוב אני בטוח שאני יגלה כמה. מה קורה פה לעזאזל?

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  16. יש לי תוכנה BOOKPC שמסבירה על חלקי המחשב בליווי תמונות. בתוכנה זו קיים חסרון בכך שהיא מאוד ישנה והמידע שלה עדכני לשנת 2002. עכשיו רציתי לשאול האם אתם מכירים תוכנה מהסוג הזה רק יותר עדכנית. זה יכול להיות תוכנה או סירטון כלשהו...העיקר שיהיה בעברית. נ.ב אל תפנו אותי לגוגל.

17. Started by lmlm,

אני בטוח שיש תוכנה כזאת פשוט אני לא מכיר אחת, משהו יכול להביא לי שם של תוכנה כזאת? נגיד אם אני עושה OC לזיכרונות שאני אראה שהם יציבים. תודה

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  18. Started by BlackSheep,

שלום, אני מחפש תוכנה בשם 3DMax לעיצוב בתלת מימד. חיפשתי בגוגל וכל מה שמצאתי זה אתרים בסינית או יפנית, אנערף. אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי לינק לגירסה הכי חדשה (7.0 נראה לי) כי אני לא מצליח למצוא את התוכנה בשום מקום.

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  19. Started by ozba77,

אני רוצה להתקין תוכנה במחשב, יש לי XP SP3 אבל הוא כותב לי שאני צריך SP1 לפחות. מה עושים במקרה כזה? תודה

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  20. Started by coben,

בימים האחרונים כל שינוי שאני עושה בסימניות "מתאפס" לאחר הפעלה מחדש של FIREFOX. מה הפתרון ?

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  21. לא מצליח למצוא חבילה לווינדוס 98 ?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  22. כאשר אני מנסה, לכתוב בעברית או לראות את הכתוב בעברית, בתוכנות כמו אימול או אי סי קיו הכתוביות מוצגות בסימן שאלה. איך פותרים את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  23. Started by Imtheman,

יש לי קובץ RAR עם סיסמא עכשיו זכור לי שיש איזה תוכנה שנותנת את הסיסהמה הזו כמו UZP רק ל RAR מישהוא יודע ??

24. Started by oribe,

לפני כמה זמן שהייתי פותח טאב חדש באקספלורר היו נפתחים לי כל מיני אתרים ממוזערים שביקרתי בהם לאחרונה ועכשיו נפתח לי דף ריק וזה מבאס כי זה היה מאוד נוח. איך אפשר להחזיר את האופצייה הזאת ? תודה רבה, אורי.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  25. היו לי משהו כמו 8 הורדות ו4 שיתוף,כיביתי את המחשב ניקיתי קצת אבק בתוך המארז וגם הוצאתי את החוט של הSATA והחזרתי אותו בדיוק לאותו חיבור. עכשיו הפעלתי את המחשב אחרי ניקוי האבק ואני מפעיל את Azureus ופתאום אין שום קובץ להורדה,ועלה החלון של ההגדרות הראשוני כאילו רק עכשיו התקנתי את התוכנה. מה אפשר לעשות ?

• 3 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.