תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מחקתי כל מיני סימניות דרך האירגון סימניות, עכשיו פתחתי את הFF אני רואה שהן חזרו . מה יש לדפדפן הזה ? עריכה: לא משנה. בסוף היתה לי את אותה תיקייה פעמיים משום מה.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה להעתיק קבצי ISO וכונן נייד והודעת השגיאה שהוא רושם לי היא "שאין מספיק מקום לאחסון" וזה מוזר נורא כי הוא חדש ואין עליו כלום מותקן (חוץ מתוכנות הגיבוי שמגיעים איתו),נפחו 320G ובגודל 2.5". עם קבצים אחרים אין לו שום בעיה. יש לציין כי לא ניסיתי לגבות עם התוכנה שמגיעה עם הHDD ואם אפשר פיתרון או דרך לעניין אודה לכם. מדובר בכונן SAMSUNG 320G חיצוני.
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיכולה לבצע שורה של פעולות כמו שבנאדם משתמש במחשב. לדוגמה: פתיחת מסמך, חיפוש מילה ספציפית, העתקה לתוכנת דואר ושליחה. משהו בסגנון של http://www.networkautomation.com/automate/architecture.htm התוכנה חייבת להיות freeware ועדיף שללא התקנה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יד איזה תוכנה שאפשר לתת בה עדיפות לחלקים ראשונים של הקובץ(לא חלקי ZIP וכד!)? הכוונה לחלקים האלה של 32,64,512KB או 1,2,4 מגה. כי יותר נוח שמורידים איזה וידאו לראות אותו תוך כדי שזה יורד.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
בס"ד בעמוד של המוצר באתר של מיקרוסופט יש קישור להורדה, שאני לוחץ על הקישור הוא מעביר אותי למנוע חיפוש, במנוע חיפוש זה לא מוצא את הדרייבר : http://www.microsoft.com/israel/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=058 מישהו בבקשה יכול לעזור לי ?, הורדתי כבר את הדרייבר לפני הפירמוט האחרון שלי, ועכשיו אני לא מוצא .. חפשתי בכל מקום אפשרי תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני התחלתי קצת להתעניין בנושא וגם למדתי כמה דברים בסיסיים מTUTORIALS שונים באינטרנט וקצת לבד. ויותר מזה אני לא מצליח למצוא, אני רוצה ללמוד את התוכנה ואם מישהו מכיר אתר טוב ללימוד בסיסי אני אשמח.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני חושב שזה הפורום הכי מתאים לבעיה שלי. אני קונה מחשב, עם HD4850 שתומך DX10.1, וכנראה 2GB RAM. עכשיו, אני רוצה להינות מDX10, וממה שהבנתי היא קיימת רק בVISTA. וגם הבנתי שאם אני מתקין ויסטה, אז לקנות 4GB RAM. מה אתם אומרים, לקנות 4GB RAM וVISTA 64BIT כדי להינות מDX10, או לא לבזבז בינתיים 200+ ש"ח על 2GB זכרון נוספים ולהתקין את XP הישנה והטובה, ולהישאר עם DX9.0C?...
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
איך מגיעים לאתר לאתר הזה ? אני רוצה לשים תמונות בפורום ואני חייב את האתר הזה ..
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
^^ צריך להתקין דריברים ל XP או בכללדרייברים כלשהם למעבד? ואני צריך להתקין את הדרייבר IDE SataIDE Driver??
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום לשאלתי אבל נורא הרבה זמן שאני רוצה להעלות לאתר חתימה ותמונה ועד היום לא ענו לי בפירוט וגם בחיפוש לא מצאתי משו מפורט בבקשה צריך עזרה...תודה.
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום! אשמח לעזרה... איך אפשר לדעת שקיבלתי באן ביוטורנט? האם אפשר לקבל באן מהטרקר של the pirate bay ? נגיד שקיבלתי באן, האם שינוי הכתובת ה-ip שלי עוקפת את הבאן? אגב, אני שואל שאלות אילו כי לאחרונה יש לי בעיה קשה עם יוטורנט שנראה לי קשורה להורדות מ- the pirate bay. פתאום התחילו להופיע לי חצים אדומים מכוונים למטה, שאני מבין שזה אומר שישנה בעיה בתקשורת עם השרתים. אני בעיקרון מוריד רק מהאתרים the pirate bay ו- Mininova. אם מישהו יודע על בעיה גלובלית בנושא או הסברים לפתרון הבעיה הספציפית שלי אשמח לקצת מידע... בתודה מראש! אופיר
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום רב. בזמן האחרון הופיעה תופעה מציקה מאוד בOutlook שלי. כול ההודעות שאני מקבל נכנסות לדואר זבל או שהן לא מתקבלות. אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי בנושא. סוג: Outlook 2007 Hebrew תודה מראש אורי.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה: חילקתי בעבר את ההרדיסק של ה160 G ל20 ל-C שהוא הפריימרי ולסקנדרי נתתי ל-D 130 ול-E 10 משהו כזה ככה חילקתי.... בכל מקרה אני רוצה להעביר את E בחזרה לסי בגלל שאין עליו כלום אבל הוא לא נותן לי... למה? ואיך אני עושה את זה עכשיו? ואני הכי לא רוצה לפגוע ב-D כי כל הדברים שם.... מישהו יודע??? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 612 צפיות
-
-
הורדתי את uice אבל זאת גירסת ניסיון. מישהו מכיר תוכנה לשליטה מרחוק חינמית ?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. מי "קל " יותר על המחשב לא מבחינת כמות שטח שהוא תופס ב-HD אלה מבחינת צריכת משאבים (זיכרון) וכו'... OPEN OFFICE? או הMS OFFICE 2003?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
ראיתי שיש פלטיניום וטיטאניום, איזה גירסא הכי טובה ולמה? ( חשוב מאוד הלמה.. (: ) ומה הגירסאות הכי חדשות (ראיתי שיש 4 ו-7 וכל מיני..)
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אני זוכר שהיה לי פעם תוסף לפיירפוקס, שאיתו הייתי יכול להוריד כל תמונה, סרטון או דבר אחר שמופיע לי באותו העמוד, רק ששכחתי מה השם שלו. מישהו יודע על איזה תוסף אני מדבר ויכול להזכיר? לבנתיים, אני עובר על כל 120 העמודים שיש בסטיקי, אבל אני אסיים לקרוא אותם בטח מחר, חשבתי לקבל עד אז תשובה מהירה יותר :-X. עריכה: במחשבה שנייה, היתי צריך לשאול בסטיקי אם אפשר, תעבירו את ההודעה לשם עריכה 2: מצאתי https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/201
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שמירת תמונות: אני רוצה לשמור תמונות מהאינטרנט וזה מאפשר לי לשמור רק BMP מה הבעיה ואיך אני מסדר את זה? הארד דיסק: יש לי הארדיסק של 160 ג'יגה אבל זה מראה לי כאילו יש רק 130 איפה נעלמו 30 ג'יגה?! תמונות: אני לא יכול לראות אנימציות ברשת..\: ידע כללי: אני משתמש במקסתון יש לי איכס פי וזהו בערך. תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
גילית (שמתי לב ) למשהו מוזר כשאני מפעיל FF ביחד עם הקומט המהירות של הקומט צונחת כמו אבן (וזה לא שהFF אוכל פס כמו פרה) מה יכול לגרום לזה?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתרים עם FLASH(כנראה) אז הFIREFOX שלי אומר: Can Not Create Direct Show Player. כמו כאן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=129381.0 מה אני צריך לעשות כדי לתקן את המצב? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לחבר ג'ויסטיק ישן עם חיבור midi על מנת שיעבוד על המחשב החדש,ולכן חיברתי כרטיס קול pci ישן. הכרטיס הוא ensoniq audio pci 3000 עם שבב es1370 שעל פי חיפושי הוא תואם soundblaster pci. אם יש למישהו מושג איך לגרום לעסק לעבוד אני אשמח. תודה
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש תוכנה שתעזור לי לקטלג ולסדר את כל ה-ID של ה-MP3 שלי על המחשב. בנוסף אני רוצה שהיא תדע לחבר את כל האלבומים ביחד כך שלכל MP3 יהיה את אותו המידע של האלבום עליו. אשמח להמלצות, תודה!
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי norton persinal firewall 2002 הוא מסרב שאני יסיר אותו [למרות שהוא כבר מוזר, הוא נמצא ברשימת התוכנות] וכשאני מנסה להתקין, זה אומר שהפיירוול כבר מותקן :-\ מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לחיבור הטלויזיה למחשב(אני יודע שאפשר בלי תוכנה) אבל בתוכנה יש יותא אפשריות לא?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
יש לי כמות גדולה של חשבונות של חברה מסויימת. עכשיו החשבונות האלה הם באותו הפורמט ובכל חשבון יש אזור עם תאריך החשבון. רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה שמסוגלת לסרוק מסמך, לקרוא את השדה הזה עם התאריך ולזהות אותו (OCR) ולשמור את המסמך בתור קובץ PDF כשהשם של הקובץ הוא למעשה התאריך שנקרא. האם יש כזה דבר? מישהו יש לו עצות אחרות ליצירת ארכיון ממוחשב של מסמכים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-