תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
האם אחרי שחיברתי את הכתוביות לסרט (הסרט בפורמט AVI) אני יכול לצרוב אותו לSVCD בעזרת נרו או שצריך קודם כל להפוך אותו במחשב ל SVCD בעזרת תוכנה כמו TMPGENC ורק אחרי זה לצרוב???
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני לוחץ על SLEEP או על HIBERNATE וזה סתם נועל את המחשב מה לעשות???[br]פורסם בתאריך: 5.01.2009 בשעה 16:53:06 הקפצה[br]פורסם בתאריך: 5.01.2009 בשעה 17:19:33מישהו???מצטער על ההקפצות פשוט זה נורא דחוף...
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי, הנני מחפש לרכוש תוכנה להתקנה מקומית ( לא לעבוד ישירות דרך ה-Web ), אשר מאפשרת לשלוח פקס דרך האימייל. אשמח אם למישהו יש המלצה ואו התנסות בנושא. תודה. יוסי.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי נורטון אנטי וירוס 2004 שאלתי היא האם בנורטון הזה יש פיירול כברירת מחדל ואיך אפשר לבדוק במסך הראשי של התוכנה אם הוא באמת פועל.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הוא פשוט חוזר לברירת מחדל שלו, הוא מחזיר לי את הסקין (theme) המקורי שלו ומשנה לי את כל ההגדרות בחזרה כמו ברירת מחדל, בבקשה עזרה. ???
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
לפני כמה ימים היו לי בעיות באינטרנט, לא התחבר, וגם כשהתחבר בקושי העלה את הדף שגיאה. דיברתי עם התמיכה הטכנית של הכבלים, הם אמרו שכנראה יש ל-spyware's במחשב. עשיתי סריקה על כל תוכנה אפשרית שקיימת, מצאתי כמה - מחקתי. אחרכך נהיו שוב בעיות, עשיתי סריקה וגיליתי עוד כמה. אם אני יסרוק עכשיו שוב אני בטוח שאני יגלה כמה. מה קורה פה לעזאזל?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אהלן, אתם מכירים את ההודעה שקופצת מה-Firewall בכל פעם שתוכנה מסוימת מנסה לגשת לרשת? ואז ניתן לסמן האם מותר/אסור/תמיד מותר/תמיד אסור? אני מחפש תוכנה כזו, רק לכרטיס הקול שלי. אני מעונין לסמן של-Internet Explorer אסור לגשת לכרטיס הקול. נמאס לי מהפלאשים והפרסומות המזמרות. ל-Winamp למשל, אני אתן Full access. מה דעתכם? מישהו שמע על דבר כזה? מוטי
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני בטוח שיש תוכנה כזאת פשוט אני לא מכיר אחת, משהו יכול להביא לי שם של תוכנה כזאת? נגיד אם אני עושה OC לזיכרונות שאני אראה שהם יציבים. תודה
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה יעילה שמורידה אתרים שלמים? ניסיתי כמה וכולן היו לא משהו, אני מחפש שלתוכנה תהיה את הפונקציה להוריד תמונות גם כשיש תא שבוחרים בו משהו ואז לוחצים על כפתור שפותח דף שמציג תמונה. תודה
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה בשם 3DMax לעיצוב בתלת מימד. חיפשתי בגוגל וכל מה שמצאתי זה אתרים בסינית או יפנית, אנערף. אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי לינק לגירסה הכי חדשה (7.0 נראה לי) כי אני לא מצליח למצוא את התוכנה בשום מקום.
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין תוכנה במחשב, יש לי XP SP3 אבל הוא כותב לי שאני צריך SP1 לפחות. מה עושים במקרה כזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
תמיד היא מוצאת לי אותו, ובתיקון מסמנת כאילו היא ניקתה אותו, ופעם שניה שאני עושה חיפוש שוב פעם היא מוצאת את זה. וחוזר חלילה. לא מוזר? למה לא מתנקה לחלוטין? (רק התוכנה הזאת מוצאת לי את זה, ADWAR לא מוצא לי)
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
בימים האחרונים כל שינוי שאני עושה בסימניות "מתאפס" לאחר הפעלה מחדש של FIREFOX. מה הפתרון ?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
ניסיתי כמה אך הם לא עובדים טוב עם emule למשל:mcafee+emule היה תוקע לי את המחשב אחרי כמה שעות.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
לא מצליח למצוא חבילה לווינדוס 98 ?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה, לכתוב בעברית או לראות את הכתוב בעברית, בתוכנות כמו אימול או אי סי קיו הכתוביות מוצגות בסימן שאלה. איך פותרים את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי קובץ RAR עם סיסמא עכשיו זכור לי שיש איזה תוכנה שנותנת את הסיסהמה הזו כמו UZP רק ל RAR מישהוא יודע ??
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
לפני כמה זמן שהייתי פותח טאב חדש באקספלורר היו נפתחים לי כל מיני אתרים ממוזערים שביקרתי בהם לאחרונה ועכשיו נפתח לי דף ריק וזה מבאס כי זה היה מאוד נוח. איך אפשר להחזיר את האופצייה הזאת ? תודה רבה, אורי.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיכולה ליצור לי תקציר של דקה או כמה שזה לא יהיה מתוך קליפ ארוך יש דבר כזה? אני יודע שיש תוכנות וידאו שאני יכול לערוך אבל אין לי נסיון איתן, יש אולי תוכנה שיכולה לעשות לי את זה באופן אוטומטי? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
לפעמים כשאני משתמש באינטרנט המחשב מחליט לכבות את עצמו ולהפעיל מחדש (restart), אחר כך כשהוא מעלה את מערכת ההפעלה הוא לא נותן לי להכנס לתיקיות עד שהוא לא חחק את כל ה"תיקיות אינטרנט הזמניות" מה לעשות על מנת לבטל את זה?זה ממש מעצבן שהמחשב מחליט על דעת עצמו למחוק לי קבצים שלמים יש לי וירוס?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
היו לי משהו כמו 8 הורדות ו4 שיתוף,כיביתי את המחשב ניקיתי קצת אבק בתוך המארז וגם הוצאתי את החוט של הSATA והחזרתי אותו בדיוק לאותו חיבור. עכשיו הפעלתי את המחשב אחרי ניקוי האבק ואני מפעיל את Azureus ופתאום אין שום קובץ להורדה,ועלה החלון של ההגדרות הראשוני כאילו רק עכשיו התקנתי את התוכנה. מה אפשר לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מישהו יודע למה אי אפשר להוריד איתה יותר דברים? היא לא מביאה לי להוריד שום קליפ שום דבר אומרת שכל הכתובות חסומות וכ"ו יש משהו מקביל? רק לא האתרים המגעילים האלה שצריך שעה בשביל להוריד שיר אחד מסכן..
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
לכל בעלי תוכנת האנטי ספיוור של מיקרוסופר או גיינט בעבר התוכנה הזאת פשוט תוקעת את המחשב!!!!! לאחר בדיקה שלי על 3 מחשבים נדהמתי לגלות שהיא פשוט מאיטה את המחשב לא ממש בהתחלה אלה לאחר כמה ימים של עבודה הייתי בטוח שזה רק אצלי אבל הסרה של התוכנה הקפיצה לי חזרה את המהירות של המחשב נסו להסיר אותה ותראו הבדלים משמעותיים!
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שיש כיום אינספור תוכנות להרצת ערוצי טלוויזיה במחשב, אך אני רוצה להתמקד שערוץ אחד ששמו G4 שממוקד שארה"ב. זהו ערוץ סקירות ובעיקר סקירו של משחקים. אשמח לדעת אם מישהו מכיר תוכנה שתומכת ויכולה להפעיל ערוץ זה, ויוכל לתת לי את שמה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
תוכנה שלא תאפשר למשתמש מסויים להפעיל קבצי EXE מצידי. העיקר תוכנה שתגרום שמשתמש לא יוכל להתקין שום דבר ומשתמש מוגבל בווינדוס לא עוזר כי לא כל התוכנות דורשות את האישור הזה...
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-