תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה למשל לחפש אבא או אמא או ילד איך כותבים את OR הלוגי בשורת החיפוש של אמיול?
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אהלן יש באתר שלהם שני גרסאות, ואני לא מבין מה ההבדל ביניהם. גרסת PERSONAL http://www.kaspersky.com/productupdates?chapter=146244099&downlink=155629340 ועוד TRIAL PERSONAL http://www.kaspersky.com/trials?chapter=146481750 ואני בא ושואל... מה ההבדל ביניהם ??? ??? באמת שאני לא מבין... תודה מראש יניב
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תונה להסרה והוספה מהתפריט הימני של העבר ??? תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אחים שלי הפכתי את המודם לראוטר מדובר ב b-focus router 312+ ומאז אני לא מצליח להורדי מרפידשר (ככל הנראה בגלל שהאייפי לא משתנה) ולא מצליח להתחבר לאמיול מה אני יכול לעשות האם יש תוכנה שמשנה אייפי אוטומט או שיהיה אפשר להוריד קבצים מרפידשר ברצף?
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
אני עובד עם ZA כבר הרבה זמן ושמתי-לב שכשהיא עובדת במקביל עם ה Emule היא טוחנת ים זיכרון. יש קובץ שהיא מריצה שנקרא vsmon.exe הוא מתחיל ב 5MB ווככל שהזמן עובר הוא רק גודל !!!! לאחר 12 שעות הוא הגיע לי ל 60 MB !!!!!! מישהו יכול לעזור לי ....
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היי בעבר ידעתי איך לעשות ככה שברשימת אנשים שלי, לא אראה סתם אייקון קטנטן ואת השם, אלא תמונה שיש לאדם בפרופיל עצמו, כלומר הכל יראה "גדול" יותר וכו' איך עושים את זה??
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ניסיתי עם תוכנות- daemon tools, winiso, isobuster ועדיין לא הולך... דיימון מזהה את הקובץ לדוגמא, אולם פה זה נגמר... מה לעשות???? תודה!
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אם למישהו יש לינק שכן עובד ל-Adobe premiere אז שישים פה לאפטיפי אוHTPP או אימיול כי כל הלינקים לא עובדים תודה
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את התוכנה היא לא נפעלת לא יודע למה ואם היא נפעלת ואני רוצה לצלם איתה סרט אז המישחק נתקע מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
אני עורך סרט בתוכנה studio 9 וחלק מהמקורות שלי צולמו ב-NTSC וחלק צולמו ב-PAL. ואני ממש מתחרפן מלנסות לחבר ביניהן מבלי להתפשר על האיכות. כשאני מעביר את קטע ה-PAL ל29.97 FPS (ז"א- NTSC) התמונה מתפצלת לקווים שחוצים אותה לרוחב במיוחד בקטעים שבהם יש תזוזה רצינית. בבקשה, כל מידע יתקבל בברכה. אני יומיים כבר מחפש באינטרנט... תודה.
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
איך אני מגבה את הדריברים של הקול והמסך במצב נתון שהם מותקנים כבר, ואנני יודע היכן קבצי ההתקנה.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
היי אנשים תוכנה חדשה ליצירת , שכתוב , עריכה של קבצי SUB (קבצי כתוביות) במיוחד ל DIVX וכן DVD עריכה סופית מול קובץ מקור (DVDRIP) קובץ עזרה ב PDF אנגלית ועברית!!! וכן תוכנת התקנה \הסרה מובנת ! מהירה מאד ! http://geocities.com/substructurecopy [br]פורסם בתאריך: 05-08-2007, 08:56:18 תמונת מסך :[attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה שמציגה את הטמפרטורות של המחשב, בפרט של הכרטיס גרפי. תודה
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את הקספרסקי ואת נוד32 והדמון טולס אבל רשום שהם לא מתאימים לגרסאת ווינדוס שיש לי (ויסטה) הצלחתי להתקין את ה VGA אבל הוא די מעפן.. יש פתרון?! או אנטי ווירוס אחר מומלץ?! תצא גרסא אחרת לדמון טולס נכון?! :s05: :s05: :s05:
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
לפי כמה חודשים התחלתי להוריד משחק ב utorrent וזה הגיע ל3.4 אחוז. אבל שרואים את המקום שאלין המשחק התחיל "לרדת" הוא כבר הגיע שם למשקל המלא של הקובץ. עכשיו אני פותח את ה utorrent ועדיין כתוב לי את המשקל המלא, כאילו הקובץ כבר הסתיים אבל בתוכנה מראים שהוא עוד בהורדה. ד"א עשיתי בדיקה קטנה ועשיתי העתק לקובץ ושעשיתי הדבק לקח לו 4 דקות להעתיק את כל הקובץ ובישביל 3.4 אחוז מתוך 3.7 ג'יגה זה הרבה מאוד זמן, זה בקושי כמה מגה פשוטים.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אהלן חברה התקנתי על המחשב את התוכנה deamon tools בגרסתה הלא כל כך עדכנית על מערכת vista עכשיו איך שהוינדוס עולה יש מסך כחול. גם במצב סייף מוד יש מסך כחול. מה עושים? זה דחוף המחשב אפילו לא שלי
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
ו-PLEASE לא windows media center ניסיתי ולא הלך לי ממש... תודה!
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
כי נמאס לי להוריד כל הזמן קודים לקספקסקי אז..יש הצעות? ;D
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אהלן, האם יש למישהו המלצה לתוכנה לשיחזור קבצי DOC? לאחותי נמחקו כל הקבצים.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיכולה לבצע שורה של פעולות כמו שבנאדם משתמש במחשב. לדוגמה: פתיחת מסמך, חיפוש מילה ספציפית, העתקה לתוכנת דואר ושליחה. משהו בסגנון של http://www.networkautomation.com/automate/architecture.htm התוכנה חייבת להיות freeware ועדיף שללא התקנה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
קניתי מחשב חזק לפני כמעט חודש - עם זיכרון 1G מעבד AMD 4200 דיסק קשיח WD250G בקיצור בזמן האחרון מופיע לי הרבה פעמים ההודעה על זיכרון נמוך Windows- virtual memory minimum too low ואני לא מפעיל איזה יישומים מטורפים. למה זה קורה? ואיך אני מסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-