עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by NOOB?MASTER,

אני צריך את התוכנהSOUND MIXER של CREATIVE היתי באתר שלהם אבל אני לא יודע מה מהקבצים שיש שם אני צריך להוריד זה קשור לפורם כי זה משפיע על הרמקולים תודה!

• 10 תגובות
    • 958 צפיות
  2. מישהו יודע ויכול לעזור לי בנושא ?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  3. באיסיקיו החדש יש devils - תמונות כאלה בצד שנועדו לייצג משתמש...... עכשיו איך אני שומר devil של סתם מישהו מהרשימה?

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  4. Started by idoyi,

אני כבר הרבה זמן מחפש אימיול נורמלי אתם יכולים להמליץ לי על אחד טוב...תודה

• 33 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. אממממ אם מישהו יעזור לי......אני אעשה לו חתימה יפה או אעצב לו מה שבא לו......רק בבקשה תעזרו לי..... כל התוספת של אייסיקיו 5 לא עובדות לי.....כולל כל המשחקים כמו "מלחמת כבשים",כל המשחקים בממשק של ה-EXTRAZ כשאני מנסה לשחק בהם עם חברים שלי רשום לי את הבעיה הבאה: Cannot Connect To Server,Please Try Again Later. אבל במשחקים שבהם הממשק שונה,כמו דמקה וסנוקר,אני מצליח לשחק,רק בהם,אבל גם בזה יש קצת בעיות,אבל זה פחות נורא... חברה שלי קלטה שכשאני משחק איתה בדמקה אז יש ליד השם שלי סימן כזה של קליטה,והקליטה אצלי תמיד דפוקה כנראה,תמיד הקליטה אדומה כזאת,קרובה לאפס. עכשיו אני מאוד מקווה שמישהו יוכל לעזור לי... ניסיתי להתקין מחדש את האייסיקיו,לבדוק שאין פיירוול.....ולאדע לא מצאתי בעיות...…

6. Started by o.m.l,

התוכנה inCD קיבלתי אותה עם הנרו ולפי מה שהבנתי היא מוחקת או מפרמטת דיסקים צרובים ואני לא יודע איך משתמשים בה אם משהו יודע הוא מוזמן להגיד לי תודה

7. הפיירפוקס שלי התחיל לרצד פתאום אחרי שהתקנתי את הסטייל אקס פי ! מה עושים ? , האקספלורר לא מרצד ולא כלום. עזרה בקשה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by aleXtazi,

מחפש פלאג אין של נרו... של mpeg2 codec encoder

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  9. מישהו יודע מה זה? כי כל פעם שאני נכנס לאתר זה מראה לי את זה ואני לא יודע איך להיפתר מזה וזה ממש מעצבן! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  10. למה עשו את זה? אני לא מבין התקנתי מסנ'גר 7... ואוטמט הוא עובד לי כל פעם שאני עושה ריסט גם אחי שאני יוצא ממנו תאמינו או לא וגם עם אני מעיף אותו מה ms config הוא חוזר

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  11. Started by borg,

האם לאחר שמוחקים בטעות מחיצה ב-Partition Magic או ב-Acronis ולא יוצרים מחיצה חדשה במקומה, ניתן לשחזר את המחיצה שנמחקה במלואה מבלי שיגרם נזק כלשהו לקבצים שהיו במחיצה, ולהחזיר את המצב לקדמותו כאילו ששום דבר לא קרה?

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. Started by roeiw,

שלום יש לי אקספלורר 6 גירסה אחרונה כולל כל עידכון אפשרי וסרקתי ספייוורס בלמעלה מ 5 תוכנות שונות ואחרי כל זההה לעיתים קרובות אני מנסה להכנס לאתר מסויים או שלוחץ על קישור והוא נותן לי מסך כאילו האתר לא נמצא (404) ואחרי ריענון הוא נכנס לאתר.. זה מאוד מרגיז ואני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי תודה. עריכה: איך מוחק לגמרי את האינטרנט אקספלורר מהמחשב (אם זה אפשרי בכלל)

• 11 תגובות
    • 970 צפיות
  13. Started by Fertilizer,

חברים אני מחפש תוכנה שממירה מפורמט SWF ל HTML אנא עזרו לי למצוא

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by TimoTy,

טוב זה פשוט קרה היום אני מדליק את המחשב ופתאום נידפק לי הסאונד אני שומע אבל ממש חלש ..... התקנתי דרייברים חדשים ניסיתי להחליף רמקולים ולהשתמש בתוכנה אחרת אבל שום דבר לא עוזר....... אאהה ויש לי את ה- suond storm ובדקתי הגדרות בדרייברים ואפילו הגדרתי מחדש מה אני עושה?

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  15. Started by iyc,

אני מנסה להכניס קובץ AC-3 של 5.1 והוא בא לפתוח הוא נותן לי הודעת שגיאה ונסגר בקיצור אני צריך איזה דרך שיתן תמיכה ב5.1

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  16. יש לי מחשב פנטיום 3 800 (אני יודע זה ישן מאוד... אבל מה לעשות) עם 256 ראם. אני מעדיף לשמוע מוסיקה במדיה פלייר 10 מאשר בווינאמפ מכיוון שהארגון רשימות שירים במדיה פלייר יותר נוח ועדיף לי. עכשיו, כשאני משתמש בו הוא פשוט משתמש כל הזמן ב20% מה-CPU, מה שמאט את המחשב שלי בצורה מטורפת. ומכיוון שאני עובד בשביל המחשב, אני רוצה מחשב רק בשביל השימושים שלי בו (מוסיקה, פוטושופ, תכנות PHP, VB ולפעמים משחק World of Warcraft). אז השאלה היא, איזו מהירות מעבד וכמה זיכרון מינימום צריך בשביל להפעיל את מדיה פלייר 10 ברקע בלי כל הפרעה? תודה.

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  17. Started by borg,

הפורטים של ה-TCP וה-UDP של MorphXT פתוחים ב-ZoneAlarm Pro ובנתב של Alcatel. למרות זאת, בבדיקה של הפורטים רשום לי שה-UDP שלי חסום. הפורט של ה-TCP דווקא עבר את הבדיקה בהצלחה (ב-ED2K יש לי חץ ירוק, וב-KAD יש לי חץ צהוב). מה יכול לגרום לבעיה?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  18. צריך תוכנה פשטוה וקלה בשביל לדעת מה היא טמפרטורת המעבד הארד דיסק כרטיס מסך ומה שנחוץ לדעת בעיקרון ..

• 23 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. יש לי כמה סרטי DVD שעשיתי להם ריפ ל-XVID ושאני פותח אותם במחשב אני מקבל את ההודעת שגיאה הזו. יש לי את חבילת המקודדים K LITE CODEC PACK - הגירסה הכי חדשה וזה לא עוזר לי,הסרטים לא נסגרים אבל יש לי את ההודעת שגיאה הזו ולאחר מכן נסגרים לי כל החלונות של הווינדוס אבל הסרט ממשיך. ניסיתי גם להתקין במקודדים רק XVID,DIVX ו-AC3 וגם ניסיתי גירסאות ישנות יותר של התוכנה אבל זה לא עוזר. יש לציין שזה קורה לי רק בסרטים שעשיתי להם ריפ אבל רק לאחרונה זה התחיל.

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  20. Started by Dan1989,

יש לי תוכנה של הקלטת אודיו שנפתחת כקובץ מכווץ של WinRar. עכשיו, כשאני פותח את הקובץ זה פותח לי סדרה של קבצים מכווצים, ושאני פותח את הקובצים האלה זה פותח עוד קובץ מכווץ, וכשאני פותח אותו זה מחלץ קבצים ובאמצע התהליך הוא שולח הודעה שזה זקוק לאיזה קובץ, שאני לא יודע איפה הוא, אם הוא בקבצים המכווצים האחרים או באותו קובץ... מישהו יכול להסביר לי איך אמורים לפתוח את כל הקבצים האלה ושהתוכנה תעבוד? ותתוקן בכלל? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  21. איך אני יכול לשלוט על המחשב שלי בויינדוס 2000 ע"י שםמשתמש וסיסמא ללא תוכנה חיצונית? המטרה זה שאני יכול לשלוט על המחשב שלי מרחוק אבל יש לי עליו 2000 ואני לא מעוניין בתוכנות כמו PCANYWHERE , יש דרך לפתור את הבעיה? ( לא אכפת לי להיות חשוף , זאת אומרת שאם יש דרך להשאיר איכשהו פורט פתוח או משהו בסגנון רק שזה יהיה אם סיסמא אז זה מצויין)

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  22. שלום. כשאני בא לנגן סרט מסויים בכל תוכנה ולא משנה איזו התצוגה הפוכה. זה מראה הפוך. Can fix it? תודה. אגב, זה בכל הסרטים ככה. ------אפשר למחוק תיקנתי את הבעייה--------

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  23. Started by sandra,

מישהו יכול לבדוק תלוג שלי? הינה.... תודה .

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  24. בוואלה יש כל מיני סרטוני ווידאו מצחיקים ואני לא מצליח לראות אותם.. אני לוחץ על אחד הקטעים וזה מראה לי שיש בעיה באקספלורר למרות שהקטעים אמורים לפעול עם המדייה פלייר. מה אני עושה?????

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  25. Started by eli20,

הורדתי סרטים למחשב, ולאחר מכן הורדתי את tv tool החדש כדי לצפות בסרטים בטלויזיה, אך לאחר ההתקנה נכתבה הודעה שהתוכנה לא תומכת בכרטיס הגרפי שלי, מפני שהוא של ati. מישהו יודע אם יש תוכנה אחרת של צפייה שתומכת בati? תודה לעוזרים, אלי

• 4 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים