תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום!!!! יש לי בעיה זה לא רוצה להשמיע לי על 5.1 אני ]שוט לא קולט למה .... הקטע שזה משמיע לי רק 2 רמקולים מתוך ה 6..... אבל לאומת זאת במדיה פלייר זה משמיע לי על 5.1 למי שהוא יש איזה שהיא דרך לסדר אתזה?.??....
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשביל מה? אני תמיד סוגר את האימיול כשאני עובד על המחשב ושוכח להפעיל אותו בחזרה כשאני עוזב את המחשב... רציתי לדעת האם ישנה תוכנה שתפעיל לי את האימיול כשהמחשב לא בשימוש 5, או 10 דקות... כמו שומר מסך - אבל שיפעיל את האימיול...
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
טוב אני זקוק לתוכנה כזאת אני מתכיל פרוייקט חדש.
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שמעתי שאפשר לשמור את המצגת כקובץ (או כמה קבצים) שיכולים לפעול , גם אם אין במחשב בו רוצים להפעיל את המצגת POWERPOINT . ניסיתי בשמירה בשם את הפורמטים ולא הצחתי למצוא דבר כזה. יש באמת דבר כזה? ואם כן איך אני שומר את המצגת ככה?
-
- 9 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל משהו איתה וזה תוקע לא רק אותה אלא את כל מה שמסביב ועד שאני מצליח לסגור את התוכנה התקועה לוקח שנתיים ובזמן בזה, המחשב חושב כמו משוגע כאילו הולך להתפוצץ והרצתי TASK MANAGER ולא מצא שום דבר חשוד.
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
לפני שפירמטתי את המחשב יכולתי לראות קבצי TEMP של האימיול במדיה פלייר כשהאימיול כבוי כמובן. עכשיו אחרי פירמוט התקנתי הכל כמו שהיה לפני אבל המדיה פלייר בכלל לא נותנת להכניס אליה קבצים כאלה, אני לא מבין מה קרה מה השתנה הכל אותו דבר כמו קודם. הקטע זה לא שהיא לא מנגנת היא פשוט לא נותנת להוסיף לplaylist. ??? עריכה: נפתר מצאתי את הבעיה..
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
וזה סרט רגיל WMV והוא נותן לי את ההודעה הזאת ואני לא רואה כלום , מה אני צריך?
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מישהו שלא ברשימה שלי שלח הודעה ולחצתי בטעות על איקס ולא הספקתי לראות את ההודעה (ב System Notice). אפשר לראות את ההודעה עוד פעם או לראות מי שלח אותה? יש לי אי סי קיו 2003b
-
- 9 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מצטער על זה, זה הת'רד השני על זה,אני יודע. אבל לדעתי זה כבר נושא אחר.. כל אימיול שאני מוריד במחשב איטי במיוחד, שום קובץ לא יורד על יותר מ 3.0KB שזה השיא באימיול'ס. עשיתי סריקת וירוסים \ סוסים טוריאנים \ רוגלות. לא עזר.. סגרתי המון משאבים שמפריעים על הרקע. לא עזר.. סגרתי את הפייר וואל ,אנטי-וירוס,וכל אלה. לא עזר.. מה לעשות?
-
- 34 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני לפני פירמוט ורציתי בעצתכם לגבי אילו תוכנות הגנה על המחשב כדאי להריץ ברקע (כלומר שיופעלו בסטארטאפ וישארו ברקע) אנטיוירוס- בחודשיים האחרונים השתמשתי ב-NOD32 והוא עשה רושם טוב וגם ראיתי הרבה ביקורות טובות עליו אז כנראה אני אשאר איתו firewall- כאן הבעיה שלי. האם כדאי/יש טעם להחליף את הפיירוול שבא עם SP2 של האקספי בפיירוול אחר? ונניח שכן, איזה מומלץ? ביליתי שעה או יותר בחיפוש כאן ולא הצלחתי להסיק איזה פיירוול מומלץ. הבנתי שיש כמה טובים כמו Sygate ו-Agnitum אבל לא הבנתי איזה הכי מומלץ פה אחד. חבר שלי המליץ לי על פיירוול בשם Look'n'Stop אבל מחיפוש לא העלתי כמעט דבר עליו, ובקושי ביקורת אחת שממנה הבנתי שהוא קליל וחינמי אבל לא יודע יותר מזה. בנוסף, יש עוד אילו ת…
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שתתן לי את הטמפרטורה של הכרטיס מסך ?
-
היי! התקנתי את הAVG החינמי והוא התחיל להציף אותי בהודועת וירוסים אז התחלתי לאט למחו שניים שלוש ואז ראיתי שזה לא נגמר ולחצתי כל הזמן על DELETE. הרצתי בדיקה וזה המיששך ככה וגם הכנסתי כמה לVAULT. אח"F גיליתי שהוא עלה על קבצי EXE ושמחקתי אותם. זה כולל את האינטט אקספלורר ואת כל המשחקים ועכישו אני לא יכול להיכנס לאינטנרט ולשחק בכלום(אני נכנס לאינטט דרך MY COMPUTER עכשיו) עשיתי SYSTEM RESTORE כדי שזה יחזיר את זה אסבל זה רק מחזיר קבצי מערכת זה לא החזיר לי את האינטנט ואת המשחקים. יש אפשרות להחזיר את הכל כי עכשיו מחשב לא שווה כלום הוא רק קופסא באמצע החדר.... יש אפשרות להחזיר את השינויים ושהמחשב יפעל בצורה נורמלית? נ.ב. שאני אורמ שזה מחק את האינטרנט נכתב ע"י ShAqE בתאריך 2005-04-23 …
-
- 12 תגובות
- 901 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת, אני צריך תוכנה שתיקח את הסרט, את הכתוביות, ותיצור משנהים קובץ (סרט!) אחד. עכשיו אני ממש מבקש שלא תיהיה מסובכת מידי שצריך לעשות מיליון פעולות והכל, יותר פשוטה יותר טובה. תודה מראש slim_shady . כל הקטע הזה בשביל לראות סרטים בDVD שקורא DVX אז אני צריך שהסרט גם יצרב בדיסק רגיל והכל...
-
הו, מחפש מדריך (תוכנה כבר יש, DVD Lab Pro אבל אשמח לקבל הצעות אחרות) שמסביר בשלבים איך להוסיף תרגום לסרט DVD. אנגלית/עברית יתקבלו בברכה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום רב היתי רוצה לשאול האם מישהו מכיר אתר שיש בו השוואות של נגני סרטים? או אולי מישהו יכול להגיד לי איזה נגן הכי טוב? (מבחינת איכות תמונה ביחס לכמות הזיכרון שהיא משתמשת בו ומידעת השימוש במעבד)
-
mustek 1200 ub plus הוא אף פעם לא עשה בעיות היום חברתי אותו התקנתי הכל סבבה אבל שאני ניכנס אליו דרך לוח הבקרה וסורקים ומצלמות רשום ליי במאפיניים שלו שהוא לא זמין...( אבל מזהה אותו) ושאני ניכנס לתוכמת סריקה שקבלתי איתה הוא לא סורק אלה רק כותב פליז וואיט... מישהו יכול לעזור לי..? תודה
-
הורדתי מהאתר http://www.nod32.com/ את גרסת הנסיון של התוכנה וקיבלתי את השגיאה הבאה : error occured during communication with nod32 kernel service ניסיתי להתקין גם במצב בטוח מישהו יודע מה גורם לזה?
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
יש לי את התוכנת צריבה נרו ואני רוצה לדעת איך אני יכול לצרוב סרט של מעל ל700 מ"ב עם התוכנה ויש לי דיסקים של 800 מ"ב אבל התוכנה לא מכירה בו מה עושים בבקשה עזרה בתודה מראש...!!!
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני מעוניין לצייר / לבנות מודל אשר חלקיו יוכלו לנוע - כמו מן סרטון הדרכה . איזו תוכנה הייתם ממליצים לי ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וחג שמח. אני צריך בבקשה לדעת איך לנטרל\למחוק את הNorton Internet Secuirty הוא עושה לי בעיות וחוסם לי יותר מדי דברים . תודה מראש D:
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
האם ישנה דרך לפרוץ את ה EMULE ולקבל קרדיט אין סופי??? ככה שהמהירות הביזיונית שאני מעלה בה - רק 13KB/s לא תהווה מכשול לקצב ההורדה
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אנשים יש לי מלא תמונות שאני רוצה לצרוב לדיסק ולראות את זה אחרי זה בדי וי די יש איזה תוכנה שעושה את זה? למה ניסיתי בנרו וזה לא הצליח...
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין מחדש, מה שכנראה החליף לי את ה USER. בדקתי כמובן שה KAD מסומן ב V בדקתי שהפורטים של התוכנה מוגדרים בתור ברירת מחדל והתוכנה מאושרת בפיירוואל כמו שאמרתי לפני יומיים-שלושה לא היתה שום בעיה. המצב של הקדמילה כל הזמן ב "מתחבר" והוא לא הופך למחובר גם אחרי הרבה זמן..
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אף פעם לא נתקלתי בדבר הזה... זה פשוט לא נותן לי לצרוב אותו לא ב MP3 ולא באודיו... מישהו יכול לעזור לי??? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-