עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. בזמן האחרון שמתי לב לכך שכל פעם שאני נכנס לפורום של מירנדה, פיירפוקס רושם לי שהחיבור הופסק. בדיקה רחבה יותר, גילתה שלא רק הפורום שם לא עובד: גם כשנכנסים ללשוניות Support ו-Addons, הוא לא נכנס ורושם לי שהחיבור הופסק. מה יכולה להיות הבעייה? זה כבר כמה ימים ככה שזה לא עובד לי.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  2. Started by bennnn,

היי יש לי את הסידרה אבודים לצורך העניין- Lost.S05E11.720p.HDTV.x264-CTU אני רוצה לנגן אותה בנגן הזה ולהדביק לה תרגום איך עושים את זה? משום מה לא מצליח לי..... והאם יש תוכנה יותר טובה לנגן תככנים של היי דיפינישין?720 p או 1080 p? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  3. Started by abarbotel,

א. נניח שמחקתי חלק קטן מאמצע הטיים ליין. איך אני גורם לשאר החומר בטיים ליין להיצמד לשמאל כדי שלא יהיה חלל ריק וכדי לא להתחיל להצמיד כל סרטון ידנית לצד שמאל בטיים ליין ב. נניח שבחרתי סימון בתוך סרטון שאותו אני רוצה, נגיד 20 שניות מתוך דקה של סרטון, ואחר כך אחרי שכבר יש לי את ה20 שניות בטיים ליין אני רוצה מתוכם חלק של 5 שניות מתוך האמצע של הסרטון הגזור. איך עושים את זה?

4. Started by miki891,

יש לי תוכנה בדוס שבודקת שגיאות בדיסק קשיח. אבל יש בעיה שאני לא מצליח לסרוק דיסק קשיח מסויים. אני אסביר: יש לי לוח אם בדגם ASUS - P4P800 במחשב שלי יש 2 cdrom אחד DVD רגיל והשני צורב רגיל ושניהם מחוברים ל- IDE2. ויש לי 2 דיסקטים קשיחים אחד W.D. 40GB והשני MAXTOR 160GB מחוברים שניהם ב- IDE1 בדיסק הראשון 40GB יש חומר חלונות XP ודיסק השני 160GB יש חומר חשוב גיבויים אני רוצה ליסרוק בדיסק שגיאות דיסק קשיח השני maxtor 160GB .בביוס הגדרתי ש- CDROM שיעלה לי דיסק תוכנה בדיקה דיסק שגיאות ויסרוק את דיסק קשיח הזה. שעולה לי תוכנה בדיקה מראה שם דיסק קשיח הראשון w.d. 40GB ואני לא רואה דיסק קשיח נוסף של 160GB. נסיתי לשחק בהגדרות ביוס בלוח אם שיעלה לי דיסק קשיח 160GB ולא הצלחתי רק עולה לי …

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  5. Started by mikibo,

שלום רב האם יש הסבר מה תפקידה של כול תוכנה? הסבר כלשהו ? ישנם התוכנות הפופולריות אבל יש בדיסק עוד שאני לא יודע את תפקידם. לכן אני מחפש הסבר קצר או ארוך עך כול תוכנה תודה ויום טוב מיקי

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by elad-k1,

שלום קופץ לי החלון הזה מה אני אמור לעשות? תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  7. Started by love2dev,

יש כלי טוב היום לדיאגנוזה של המחשב מבחינת טיב הרכיבים?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  8. Started by oren99,

שאלה לבעלי מדיה סנטר שלא משתמשים בתוכנה של ווינדוס. איזה תוכנת HTPC בשוק הכי טובה ומתממשקת יפה גם לשירותי וידאו חינמים ברשת?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. Started by jungle-man,

נתקלתי היום בתופעה מענינת ומוזרה: משתמש על אופיס 2007 (WIN7) אשר היו מקושר לו לאאוטלוק קובץ PST נוסף מעבר לmailbox, לא ברור מה עשה המשתמש (הוא לא ידע לאמר) אבל כלל התיקיות והמיילים בתוכם נעלמו. במקומם מופיע מייל אחד שנקרא בשם הקובץ ובגודל עצום של 985MB. גודל הקובץ המקורי, כאשר מסתכלים עליו בווינדוס אקספלורר נשאר הגודל המקורי 1.8GB, אולם בכל ניסיון לפתוח את הקובץ ע"י האאוטלוק מופיע בתוכו המייל היחיד בגודל 985MB. פתחתי את הקובץ באאוטלוק אחר והתופעה זהה. הרצתי scanpst מספר פעמים על הקובץ ולאחר זיהוי שגיאות ותיקונם, האאוטלוק פותח את הקובץ באותה צורה שגויה. רעיונות?

10. Started by roadrunner,

איך לגרום ל ZONEALARM לעבוד עם ADSL ? משום מה כל פעם שאני מתחבר הוא מודיע לי שהוא חסם את הגישה מהמחשב שלי.

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  11. Started by QQQ,

טוב אז ככה, יש לי משחק שהורדתי שהוא בסיומת ISO. כשאני נכנס לקובץ דרך WINRAR, יש כל מיני קבצים ולאחד מהם קוראים data2.cab, והוא שוקל יותר משני ג'יגה. כשאני עושה EXTRACT לכל הקובץ ISO, הdata2.cab מופיע כקובץ ששוקל 0 KB, וכשאני מנסה להיכנס אליו זה אומר ככה: The archive is either in unkown format or damaged. זאת בעיה עם הWINRAR שלי או עם הקובץ? יש דרך לפתור את הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  12. Started by p_q,

איך הופכים שירים(קבצי *.WMA, *.MP3...) לקריוקי(להוריד רק את הקול של הזמר)? תודה מראש....

• 1 תגובה
    • 10.4k צפיות
  13. Started by skitter,

אני צריך לסרוק כמה מסמכים וכל מסמך נסרק לי בפורמט PDF. רציתי לדעת האם יש תוכנה חינמית שיכולה לאחד לי את כל המסמכים למסמך PDF אחד?? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  14. Started by kobibo,

נסיתי להמיר סרט בפורמט divx/xvid ל vcd דרך הנירו ( כמו תמיד ) אבל כאשר אני רואה את הסרט ב DVD אני שם לב שאין סינכרון בין ה video ל audio דבר שדיי מעצבן כמו כן האיכות של הסרט באיכות גרוע . רציתי לדעת האם ישנה תוכנה שיודעת להמיר ל vcd בצורה קלה ( מבלי לשחק עם הרבה הגדרות ) ושיודעת לעשות את העבודה בזמן סביר ( לא 16 שעות ) . נסיתי לעבוד עם ה TMPGEnc ולאחר מס' שעות של קידוד הקובץ שקבלתי לא היה ניתן לצפייה. אודה לעזרה.

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  15. לא משנה איזה קובץ WORD אני פותח אז זה מראה לי את התמונה הזאת, אפילו פתחתי קובץ WORD חדש והוא מראה לי את זה: ואז כשאני מנסה לצאת זה מראה לי את וכשאני לוחץ על NO יש את זה: ורק הקובץ שנקרא NORMAL יכול להיפתח ןכשאני לוחץ YES עדיין לא משנה כלום. מה אני עושה??

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  16. Started by SeRial_KiLLeR,

הורדתי את הדוונלוודר כדי שאני יוכל להוריד גם לא בשעות המוקצות להורדה חינמית. לחצתי על DOWNLOAD וכתבתי את הURL של הדבר שרציתי להוריד. אבל במקום להתחיל להוריד הוא הוריד לי קישור לאותו מקום שבו אומרים לי שאני צריך להוריד בפרימיום. מה לעשות כדי שזה יפעל כמו שצריך? אני עושה משהו לא נכון? תודה לעוזרים

17. Started by davidcohen,

אהלן ! פעם ידעתי איך עושים את זה אבל שכחתי... אני מעוניין לצרוב קובץ ולשמור את ה-image שלו במחשב כדי שאוכל להשתמש בו שוב בעתיד. מישהו יודע ? תודה !

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  18. Started by IG,

מה הגירסה הכי מומלצת ואם אפשר (וחוקי), אז תצרפו בבקשה לינק להורדה... תודה

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  19. Started by blackthought,

שלום ! מחפש תוכנה להקלטת הדסקטופ שלי אני מכין איזה מצגת ואני רוצה להראות מה אני עושה בדיוק בשולחן העבודה שלי...

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  20. Started by 3d7,

יש לי Windows Vista Ultimate x64. התקנתי Maxthon v1.6.3 (אני לא אוהב את גירסה 2). ב-Windows XP x86 וב-Windows XP x64 זה עובד בסדר. אבל, בויסטה בכל פעם שאני מאתחל את המחשב ומפעיל את Maxthon, מופיע המסך של Support Maxthon (למרות שאני מבטל את הוי), כל הסידור האישי שלי של הסרגלי כלים שלו מתאפס לי, ואני מקבל הודעה ש-Maxthon לא מוגדר כדפדפן ברירת-המחדל (לא הפעלתי דפדפן אחר). אם אני סוגר את Maxthon ופותח אותו מחדש אז זה בסדר. זה מתאפס רק אחרי שאני מאתחל את המחשב. מישהו יודע אולי למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  21. Started by Believer69,

היי כולם ^^ קוראים לי רונית ואני בת 17.5 מאשדוד... אני עוסקת זמן מה בפוטושופ ורציתי להראות בפורום את יצירותיי ולקבל חוות דעת (: מקווה להנות פה 3> אני לא יודעת לאילו סגנונות של חתימות אתם רגילים אבל זה הסגנון שלי..מקווה שתאהבו ^^

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  22. Started by Big_Guy7,

יש כמה תוכנות שאני רוצה לבטל אצלן את התוכנה שהן עולות בהפעלת הווינדוס אני יודע שב XP הייתי הולך ל Run, ורושם MSconfig, אבל בויסטה אני לא ממש יודע איך לעשות את זה.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח, תודה

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  23. Started by jacob1000,

שלום לכולם, אני מורה לתקשורת ועורך סרטי וידאו לבית הספר שלי באמצעות תוכנת פרימייר אולם אתמול שניסיתי לערוך סרט הופיעה לי הודעת השגיאה : Xerces Panic error' והוציאה אותי מהתוכנה...מישהו יכול לעזור??? סוף שנה מתקרב ועליי לערוך סרטוני סוף שנה תודה! מצ"ב תצלום מסך

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  24. Started by Vertax,

שלום לכולם, אני חדש בפורום ויש לי שאלה. אני עכשיו עובד על בניית אתר בפלאש. אני עובד בפלאש משולב עם HTML כך שהדף מחולק לשני חלקים ( בפריימסט ) אחד לתפריט, ואחד לתוכן. בקיצור, אני צריך כשאני לוחץ על כפתור כלשהו בתפריט ( שמעוצב בפלאש ) יפתח לי הדף בחלקו השני של גיליון הHTML, כתבתי באקשן סקריפט של הכפתור את שם הדף, וב Target כתבתי " body " שזה השם שנתתי לחלק בפריימסט שבו רציתי שהעמוד יפתח. הבעיה היא שכשאני נכנס לעמוד הראשי שלי ולוחץ על הכפתור, נפתח לי דף חדש... הנה תמונה של מה שכתבתי: http://aycu26.webshots.com/image/507...2941887_rs.jpg והנה מה שכתבתי בקובץ HTML: מה צריך לעשות ? בכל המדריכים שקראתי אמרו לי לעשות את זה וזה לא עבד... בתודה, תומר. ד"א, כתבתי את הנושא הזה פה כי…

• 1 תגובה
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.