תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כשהדפסתי בוורד 4 עמודים לגיליון, אז כל דף A4 מחולק ל-4, ובכל חלק יש עמוד מודפס. הבעייה שזה יוצא עם פונטים ממש קטנים למרות שוורד משאיר המון מקום בין ארבעת החלקים של הדף A4!! איך אומרים לוורד שיצמצם את הרווח הלבן ובתמורה יגדיל את הפונטים עבור כל עמוד מודפס? מדובר על וורד XP אבל אני בטוח שזה לגבי כל גירסה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ok אז בהתחלה היה לי את האזרוס שהיה לו את באג ה 100% שכל הזמן הוא לא היה מצליח לסיים את ההורדות אחרי זה המליצו לי לעבור ל BitComet אבל עדיין יש את הבעיה השנייה שאחרי שזה סיים להוריד הקובץ יוצא פגום , נאמר לי שזה בגלל שיש מלא אנשים ששולחים פאקים פגומים בכוונה וזה מה שדופק את זה עכשיו מה הטעם בלהוריד על 200k אם בסוף ההורדה יוצאת פגומה ? באימיול זה היה מוריד לאט אבל כשזה היה יורד היתי יודע שזה יעבוד לפחות מישהו מכיר ביטונרנט בלי בעיות ? כאלו לפחות...
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קיבלתי מחשב ישן וביצעתי לו פורמט, התקנתי את כל הרכיבים החשבוים ורק את כרטיס המסך לא הצלחתי להתקין. אין לי את הדיסק של כרטיס המסך וכשניסית לחפש בdriver guide וב-google (כמו שעשיתי בכרטיס הקול) את הכרטיס המתאים לא מצאתי הכרטיס הוא כרטיס קטן של 8-M אני אני לא טועה(רשום עליו בשחור כך) על הכרטיס אני לא רואה שם של חברה ספציפית אך רשום בלבן: CR2CSD VER:1.2 בנוסף יש שני ג'וקים עם שמות אחד של: holtek ht27c512-70 a010k0261-2 והשני של agp: rage IIc agp 215R2QZUA21 B1S10 0015SS TAIWAN על הכרטיס אני לא מוצא עוד שום פרט שיכול לעזור, עם למישהו יש את הדריבר או קישור לדריבר, או יש בה דרך שיוכל לעזור לי ?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שמתי תמונה, היא מתוך המחשב של חבר שלי פשוט הוא ביקש ממני לשאול כאן מה הבעיה ואיך ניתן לסדר אותה הוא התקין את הדרייברים של הלוח אם,כולל התקנה של הדייברים מהדיסק שקיבל בשביל הכרטיס מסך ואז ניסה את החדשים שהוריד אך לא עוזר... עדיין הוא מקבל את הודעת השגיאה הזאת... יש דרך לעזור? אולי ע"י התקנת דיירקס 9? בבקשה ותודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה אין לי שמץ מאיזה חברה הוא אני רק יודע שקוראים לו ST TV AV Capture וכן - חיפשתי בגוגל ורק מצאתי אתרים ברוסית... אגב מישהו יודע אם מופיע על זה מידע בתוכנות כמו Everest או Aida32?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אז ככה הורדתי אימיול v0.46c ואני מוריד פיפא 2006 ונבי איי 2006 אז קיצר זה מוריד לי במהירות בין 0-5 מה לעשות למה זה כזה איטי ויש לי מחשב טוב מאוד גם שאני יודע שזה לא ממש קשור אולי בגלל האנטי וירוס נורטון 2005 או מה אפשר לעשות כדיי לשפר את המהירות אהה דרך אגב הודעה ראשונה בפורומים פה ... מקווה שתעזרו
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
כאשר אני מריץ אותו על מחשב אחרי התקנה נקייה של WIN2000 עם SP4 הוא אומר שהוא לא מצליח להתקין עקב root cetificate? במחשב עם WINXP הוא מותקן ללא בעיה אשמח אם תעזרו
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
אני מעוניין להמיר קובץ PDF לקובץ WORD, DOC. עם איזו תוכנה עושים זאת ?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
-
איך אני יכול נגיד לקחת תמונה של אוזניות ואז להפוך את זה למודל של קוים לא סטרוק כאילו לא קו חיצוני ממש כמו אוזניות תלת מימדיות כאלה רק מקויי מתאר של האוזניות בכוונה להפוך את זה אחר כך למברשת..?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום,אני לא יודעת אם הגעתי לפורום המתאים אך אני מבקשת עזרה! אמממ הורדתי פוטו שופ שבע מנענע וכשבאתי להשתמש בזה אז נפתח לי חלון כתוב באנגלית(אני מפרשת)נסה,מידה,ויציאה..אז ניסיתי ללחוץ נסה אבל זה אפור שאי אפשר ללחוץ מישהו יודע למה אני מתכוונת?זה כבר קרה לי.. תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 423 צפיות
-
-
מחפש דריוור למודם ADSL מדגם ALE150 בחיבור USB האם יצא כזה דבר??? איפה אפשר לחפש??
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי מפקסס לי מאתרי FTP דיי מהירים של 100MBIT ל"סרבר" שפתחתי בעזרת התוכנה SERV-U , תמיד המהירות פקסוס היתה גבוהה בהתאם לחבילת אינטרנט שברשותי רק שלאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה שהפקסוס לא עובר את ה1KB. עכשיו נשאלות השאלות הבאות : 1. מה יכול לגרום לתופעה הזו ? בעיה אצלי ? בעיה באתרים שמהם מפקססים ? בעיה בתוכנה ? אם מישהו נתקל בבעיה דומה אודה לתשובתו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
אז ככה: אני מפעיל אותה ולא קורה כלום, אני ניכנס ל START-->All Programs-->ATI Catalyst Control Center--Wizard וזה נותן לי ארור: אז אני הולך ל: START-->All Programs-->ATI Catalyst Control Center-->Advanced-->Restart Runtime וזה לא עושה כלום... התקנתי תדרייברים החדשים של ATI 5.9 אבל זה היה בכול הקודמים [5.8 ,5.7]. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב צהריים טובים אני מחפש נואשות דרייבר לכרטיס איטרנט למחשב נייד 10/100m Fast Ethernet pc card 16bit של Dynamode pcmcia ניסתי את האתר של הם וללא הצלחה למי שיש שה יגיד לי :
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתוכל להציג תמונות כמו מצגת בdvd , הכוונה שתריץ את תמונות אחת אחרי השנייה ברצף . בנוסף יש צורך בתפריטים ,לדוגמא שעל המסך אני אראה : ניו יורק , לוס אנג'לס , סן פרנסיסקו כל אחת מאלו תייצג תיקייה וכאשר אני אלחץ עליה התמונות שבאותה תיקייה יופיעו כSlide Show .
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
חיפשתי בכל העולם ולא מצאתי (ומה שמצאתי-לא FREEWARE) תוכנה לחתיכת קטעים מתוך קטע MID, או תוכנה חינמית להמיר MID לMP3 כדי שאוכל לעבוד עם הקובץ בSOUND FORGE, תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
טוב אז בעיקרון אני רוצה שהמחשב שלי יעשה ריסטרט בזמנים שאני אבחר בלי התערבות שלי כל פעם.כלומר שאני אגדיר לו נניח לעשות ריסטרט בשעה 16:00,18:00 ו21:00 והוא יעשה לבד ריסט בשעות הללו.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אני רואה את ה-BlueTooth הזה בכתבות על פלאפונים ודברים כאלה ואין לי מושג מה זה....אז^^^ אני לא בטוח עם זה מתאים לתוכנה אבל אני לא יודע מה זה אז חשבתי שזה מתאים לפה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אחי ב"טעות" נכנס לאיזה אתר והתקין ממנו את כל השטויות שהם מציעים ... זה התקין לי עוד TOOLBAR ואני פשוט לא מצליח להוריד אותו.... מישהו מכיר איזה תוכנה שמעיפה את כל השטויות שאלה מהמחשב???? תודה לכל העונים/קוראים
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
מחשב תוכנה בישביל לצלם מה עובר אצלי על המסך.... יש לי סרט ברשת עכשיו אני לא יכול להוריד אותו ניסיתי עם FLASHGET זה מוריד לי איזה קובץ מעאפן בימקום... אז הייתי רוצה להקליט את זה.... מה שחשבתי שאפשר לעשות זה להפעיל את זה ושאיזה שהי תוכנה תקליט את מה שאני רואה על המסך... עם מי שהוא ניתקל בדבר כזה שאי אשפר להוריד סרט משרת ויודע איך לעקוף את זה אז שיגיד ועם אפשר ומי שהוא מכיר תוכנה מקליטה זה יהיה גם טוב
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
יש לי קובץ rmvb שזה בעצם קובץ של real media player אני מריץ אותו בתוכנה Real Alternative. כשאני מנסה להכניס כתוביות לסרט אז הוא מקפיץ לי הודעה שאומרת : To load subtitles you have to change the video renderer and reopen the file DirectShow : VMR7 Or VMR9 renderless Real Media : Special Renderer for real media, or open it through DirectShow מה לעשות ?!? בעצם כל מה שאני מבקש זה איך אני יוכל לצפות בקבצי real media עם כתוביות. אם יש לכם תוכנות אחרות שיכולות להריץ קבצי REAL וכתוביות, אז אם אפשר לינק... תודדדהה רבהה לעוזרים !!!!!
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
WTF.. יש לי בעיה מוזרה ביותר!!! הסמיילים שכל הזמן מחייכים,דופקים בפטישים ומתפוצצים לא נעים לי,פשוט דוממים... זה קורה לי בכל האתרים ובכלל שמתי לב שאנימציות לא פועלות אצלי משום מה... :-X מה עושים לעזאזל??? יש לי IE6 עריכה : גם בפיירפוקס הם לא צוחקים!!!
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה לינק לתוכנת גיבויים טובה. אני מחפש אותה לאימא שלי שעובדת אם וורד והיא צריכה לגבות מדי יום את הקבצים על cd-rw. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-