עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הו, מחפש מדריך (תוכנה כבר יש, DVD Lab Pro אבל אשמח לקבל הצעות אחרות) שמסביר בשלבים איך להוסיף תרגום לסרט DVD. אנגלית/עברית יתקבלו בברכה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  2. טוב אני זקוק לתוכנה כזאת אני מתכיל פרוייקט חדש.

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  3. Started by Wood-Elf,

קיבלתי מחבר דיסק ובו התקנה של דבר מסויים. יש לו נורטון אנטי ווירוס (נדמה לי 2004), והוא אמר לי שבזמן ההעברה למחשב שלו (צריך להעביר קודם למחשב), קופץ פופ-אפ ואומר כי נמצא ווירוס בלה בלה, ושהנורטון מחק אותו. הוא הזהיר אותי מראש ואמר לי לבדוק האם הנורטון מוצא ווירוס. העתקתי הכל וכו', וגם לי קפץ פופ-אפ, וכתב כי נמצא ווירוס בלה בלה וכו'.. ואז הוא כתב שהנורטון לא היה מסוגל לתקן את הקובץ... אז מחקתי את כל מה שהעתקתי, והרצתי בדיקה על הדיסק של הקבצים. מצא לי שישה ווירוסים (אותו ווירוס בקבצים שונים). לא הצליח לתקן אותם. אמרתי לו לבודד. לא הצליח לבודד. אמרתי לו למחוק ולהשמיד. גם את זה לא הצליח לעשות! עכשיו אני תקוע עם הווירוס הזה שאין לי מושג בכלל מה הוא עושה, ואני לא יכ…

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  4. Started by overload,

אני רוצה להפעיל את הדמו של קולין מק ראי 2005 על הGF4MX440 שלי. מה אני צריך לעשות בתוכנה הזאת אחרי שמצאתי את הקובץ EXE של המשחק? עשיתי RUN וזה לא פעל. ניסיתי גם את "סטאר ווארס-רפבליק קומנדו" להפעיל וזה לא פעל.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by sk8,

מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שתתן לי את הטמפרטורה של הכרטיס מסך ?

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  6. Started by tsvika,

שלום! יש לי קצת בעיות עם התוכנה. אני לא מצליח להתחבר.. בחלון שבו אני אמור להכניס שם משתמש וסיסמה אני לוחץ OK והתוכנה לא מצליחה להתחבר הסבר: לאחר כמה שניות של נסיון התחברות מופיעה ההודעה הבאה: ולאחר שאני לוחץ OK מופיעה ההודעה הבאה: וכן, ווידאתי שאני מחובר לאינטרנט ויש לי חשבון ג'ימייל למישהו יש נסיון עם התוכנה ויכול לעזור?

• 9 תגובות
    • 665 צפיות
  7. טוב אז ככה אני לפני פירמוט ורציתי בעצתכם לגבי אילו תוכנות הגנה על המחשב כדאי להריץ ברקע (כלומר שיופעלו בסטארטאפ וישארו ברקע) אנטיוירוס- בחודשיים האחרונים השתמשתי ב-NOD32 והוא עשה רושם טוב וגם ראיתי הרבה ביקורות טובות עליו אז כנראה אני אשאר איתו firewall- כאן הבעיה שלי. האם כדאי/יש טעם להחליף את הפיירוול שבא עם SP2 של האקספי בפיירוול אחר? ונניח שכן, איזה מומלץ? ביליתי שעה או יותר בחיפוש כאן ולא הצלחתי להסיק איזה פיירוול מומלץ. הבנתי שיש כמה טובים כמו Sygate ו-Agnitum אבל לא הבנתי איזה הכי מומלץ פה אחד. חבר שלי המליץ לי על פיירוול בשם Look'n'Stop אבל מחיפוש לא העלתי כמעט דבר עליו, ובקושי ביקורת אחת שממנה הבנתי שהוא קליל וחינמי אבל לא יודע יותר מזה. בנוסף, יש עוד אילו ת…

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. שלום. קודם כל. יש לי בעייה בTeam Speak 2 כשאני מנסה להתחבר אני מקבל הודעת שגיאה כזאת: [03:06:09] Connecting to 80.179.150.79 [03:06:09] Got a bad response from the server לפי הFAQ הזה:http://forum.goteamspeak.com/showthread.php?t=5413 של Team speak זה אומר שאין תאימות גירסאות בין הTS 2 server לגירסה שלי.. וזה לא יכול להיות כי לחברים שלי יש בדיוק אותה גירסה כמו לי והם מצליחים להתחבר. עכשיו בVentrilo נראה לי שהבעייה נוצרה מאותו גורם.. איך שאני מנסה להתחבר לסרבר קופצת לי הודעה שכתוב: Unable to connect to server חשבתי שזה הNorton Internet Securirty אבל כבר לא נראה לי =\ כי מחקתי לגמרי כל פיירוול שיש לי על המחשב.. אני לא מבין מה הבעייה בבקשה תעזרו לי זה חשוב.. אני רוצה להצטרף…

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  9. Started by Shadowman,

או תוכנה אחרת נורמלית?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  10. mustek 1200 ub plus הוא אף פעם לא עשה בעיות היום חברתי אותו התקנתי הכל סבבה אבל שאני ניכנס אליו דרך לוח הבקרה וסורקים ומצלמות רשום ליי במאפיניים שלו שהוא לא זמין...( אבל מזהה אותו) ושאני ניכנס לתוכמת סריקה שקבלתי איתה הוא לא סורק אלה רק כותב פליז וואיט... מישהו יכול לעזור לי..? תודה

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  11. יש לי את התוכנת צריבה נרו ואני רוצה לדעת איך אני יכול לצרוב סרט של מעל ל700 מ"ב עם התוכנה ויש לי דיסקים של 800 מ"ב אבל התוכנה לא מכירה בו מה עושים בבקשה עזרה בתודה מראש...!!!

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  12. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

אני צריך מדריכים לתוכנה blender (סרטונים ואנימציות 3d). תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by saturn,

שלום רב היתי רוצה לשאול האם מישהו מכיר אתר שיש בו השוואות של נגני סרטים? או אולי מישהו יכול להגיד לי איזה נגן הכי טוב? (מבחינת איכות תמונה ביחס לכמות הזיכרון שהיא משתמשת בו ומידעת השימוש במעבד)

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  14. ניסיתי להתקין מחדש, מה שכנראה החליף לי את ה USER. בדקתי כמובן שה KAD מסומן ב V בדקתי שהפורטים של התוכנה מוגדרים בתור ברירת מחדל והתוכנה מאושרת בפיירוואל כמו שאמרתי לפני יומיים-שלושה לא היתה שום בעיה. המצב של הקדמילה כל הזמן ב "מתחבר" והוא לא הופך למחובר גם אחרי הרבה זמן..

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  15. Started by nondos,

האם ישנה דרך לפרוץ את ה EMULE ולקבל קרדיט אין סופי??? ככה שהמהירות הביזיונית שאני מעלה בה - רק 13KB/s לא תהווה מכשול לקצב ההורדה

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  16. אנשים יש לי מלא תמונות שאני רוצה לצרוב לדיסק ולראות את זה אחרי זה בדי וי די יש איזה תוכנה שעושה את זה? למה ניסיתי בנרו וזה לא הצליח...

17. היי! התקנתי את הAVG החינמי והוא התחיל להציף אותי בהודועת וירוסים אז התחלתי לאט למחו שניים שלוש ואז ראיתי שזה לא נגמר ולחצתי כל הזמן על DELETE. הרצתי בדיקה וזה המיששך ככה וגם הכנסתי כמה לVAULT. אח"F גיליתי שהוא עלה על קבצי EXE ושמחקתי אותם. זה כולל את האינטט אקספלורר ואת כל המשחקים ועכישו אני לא יכול להיכנס לאינטנרט ולשחק בכלום(אני נכנס לאינטט דרך MY COMPUTER עכשיו) עשיתי SYSTEM RESTORE כדי שזה יחזיר את זה אסבל זה רק מחזיר קבצי מערכת זה לא החזיר לי את האינטנט ואת המשחקים. יש אפשרות להחזיר את הכל כי עכשיו מחשב לא שווה כלום הוא רק קופסא באמצע החדר.... יש אפשרות להחזיר את השינויים ושהמחשב יפעל בצורה נורמלית? נ.ב. שאני אורמ שזה מחק את האינטרנט נכתב ע"י ShAqE בתאריך 2005-04-23 …

• 12 תגובות
    • 901 צפיות
  18. שלום וחג שמח. אני צריך בבקשה לדעת איך לנטרל\למחוק את הNorton Internet Secuirty הוא עושה לי בעיות וחוסם לי יותר מדי דברים . תודה מראש D:

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  19. Started by זקן ארציאלי,

שלום אני מחפש Plugins ל-Pinnacle- Hollywood FX 5 אתם אולי מכירים?

20. Started by jingel,

אני מעוניין לצייר / לבנות מודל אשר חלקיו יוכלו לנוע - כמו מן סרטון הדרכה . איזו תוכנה הייתם ממליצים לי ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by at,

יש לכם המלצות לתוכנות שאפשר לנהל איתם את הקבצים ותוכנות שעל כמויות הדיסקים שמחזיקים? {בבקשה תציינו היתרונות חסרונות!} אגב מחפש גם תוכנה זהה לקבצי MP3 כרגע יש לי את רשימה הבאה (אתם מכירים משהו מפה ? יש ניסיון בשימוש? פרטו) Whereisit 3.65 CD.Bank.Cataloguer.v2.3.2 Advanced.Disk.Catalog.v1.49 Advanced Mp3 Catalog Pro v3.16 תודה על המצלות, טל הערה: הן צריכות לתמוך גם בגופנים של עברית

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  22. Started by Milford Cubicle,

היי Kaspersky מכוון אצלי לסריקת מערכת מלאה פעם בשבוע. הבעיה היא שהוא תמיד נתקע באמצע על קבצים מוגנים בסיסמה. הקבצים הם משום מה שני קבצים בסיפריית ה-Skins של Adaware SE, וקובץ ההתקנה עצמו - aawsepersonal.exe. כמו כן, גם קובץ ההתקנה של WinZip 8 עושה את אותה צרה. כמובן שאין לי מושג מה הוא רוצה מהחיים שלי, ואני עושה לו skip archive, אבל ככה הוא אף פעם לא מסיים את הסריקה בלילה כי הוא נתקע על חלון "בקשת הסיסמה"... יש למישהו מושג מה אפשר לעשות בשביל למנוע את זה? לא מצאתי בהגדרות האנטי-וירוס אף אפשרות לדילוג אוטומטי במקרים כאלה.. thanks

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. וזה סרט רגיל WMV והוא נותן לי את ההודעה הזאת ואני לא רואה כלום , מה אני צריך?

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  24. Started by eladbu,

כבר שבוע אני שובר תראש למה msn suite לא עובד ניסית הכל התקנתי את זה אולי 10 פעמים והיום עליתי על זה האם-אס-אן סוט לא עובד עם וינדואו בלינד 4.4 אז רק שתדעו!!!!

• 0 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים