תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום. לצערי הביטורנט נסגר לי לא מסודר וכשפתחתי אותו שוב כל ההורדות נעלמו. הקבצים עצמם עדיין נמצאים על הדיסק הקשיח אך הביטורנט לא רואה אותם. יש דרך לגרום לו להמשיך את ההורדה?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה אשר אני יוכל לעבוד על המחשב ובאותו הזמן להציג סרט בטלויזיה האם קיים כזה דבר??
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לשאול בקשר לתוכנה Dmark 063: מה זה בעצם התוכנה הזאת ? מה היא עושה? שמעתי שזה לכרטיסי מסך אבל לא הבנתי בידיוק מה הכוונה. למה אני צריך אותה? אם יש מאמר בעברית אז מצויין! בתודה מראש בר לוי!!
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אהלן אין את הלוח ברשימה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי שני בעיות מתי שהמחשב עולה הוא מוציא לי שני הודעות שגיאה 1-"אין אפשרות לאתר את הקובץ SVCHOST.EXE" 2-"שגיאה בטעינת NVCPL המודול שצויין אינו נמצא" איך אני פותר את זה?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום קניתי ספר של ASP3 בהוצאת הוד-עמי עכשיו מקבלים אתו דיסק שכולל את התוכנה VISUAL INTERDEV שאיתה עובדים. אז ככה בספר מתייחסים ל 98 ואני משתמש ב XP אז עשיתי דברים דומים כמו שהיה מצויין. עשיתי ריסט ואמור היה להופיע סמל של התוכנה על יד השעון בקיצור אין זכר אליו עשיתי חיפוש והכל לא מוצא. אז אולי מישהו שקרתה לו תקלה זו יכול לעזור לי. בבקשה :-\
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
לא ברור למה אבל כמה שניות אחרי שאני מתחיל בתהליך ההמרה של DVD9 ל- DVD5 כל המחשב קופא. בדרך כלל זה קורה בשלב של באנליזה ולא של האנקודינג. יש למישהו רעיון? הבעיה התחילה לצוץ לאחרונה בלי שום קשר לכלום.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, למישהו יש מושג איך אני מוסיף פקודות או קישורים לתפריט שנפתח כשאני לוחץ על קליק ימני עם העכבר על קובץ מסויים? אני יודע איך מוסיפים פקודות ל - SEND TO אבל איך אני שם קישור או פקודה ליד ה SEND TO? יש לי WINXP.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מנסה לשלוח הודעות לאנשים שונים, ומקבל הודעה שלא ניתן להעביר את ההודעה לכל הנמענים. ניסיתי ריסטרט לתוכנה, וניסיתי גם להתקין אותה מחדש. לא עובד. מה עוד אפשר לעשות? למחוק שרידים שלה מהרג'יסטרי?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לפתוח קובץ עם סיומת MDF , לצערי לא הצלתי לעשות זאת עדיין מפני שאחרי שבחרתי בתוכנה אופציה Image burning wizard - לפני הלחיצה האחרונה (START) - אני מקבל הודע "הכנס דיסק ריק" - הכנסתי...ושם דבר..."הכנס דיסק ריק אולי מישהו יכול לעזור ? האם יש עוד תוכנה שיכולה לפתוח קבצי MDF ? תודה
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
לצערי השועל לא שואל אותי בכלל אם לשמור או לא סיסמה שאני מקליד באתר. למרות שבאפשרויות זה מסומן בV. נמאס לי כבר להכניס פרטים לאתרים כל פעם מחדש. 3.6.8 גירסת שועל
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למרות חיבתי הרבה לגרסאות הקודמות, עברתי למסנ' החדש גרסה 2009 (גרסה 14.0 משו כזה). נעזוב את זה שהוא מעצבן ברמות. כשאני בא לשלוח קובץ (בדרך כלל אני עושה העתק-הדבק לתוך החלון שיחה), זה מחליט "לשתף" לי אותו, ז"א להדביק אותו בקטן בחלון שיחה. מה שגם לא באמת שולח את התמונה, וגם דופק לי את החלון שיחה (ראו קובץ מצורף). השאלה, איך אני שולח פה קבצים כמו בן אדם? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
למה כשמשנים את אזור הזמן של המחשב, אז היומן עצמו גם משתנה? יש אפשרות לבטל את זה? או להזיז במכה את כל האירועים?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
על אילו תוכנות הגנה תוכלו להמליץ למחשבים ישנים(פנטיום 2) כדי שישארו מוגנים כמובן שמדובר בווינדוס 98 ... לגבי פירוול חשבתי על sygate תמיד משתמש בו לגבי אנטי ווירוס אין לי מושג נראה לי שנוד לוקח פחות משאבים מקספרסקי אבל עדיין בספק שמחשב ישן יוכל לסחוב אותו ביחד אם פיירוול ואולי גם antispyware השאלה בעצם איך אפשר להגן על מחשבים ישנים שלא מסוגלים להריץ את כל התוכנות ומה הכי כדי להתקין אליהם?
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי הרבה דפים להעביר למחשב ואני זוכר שהיה לי פעם איזה תוכנה שידעה לזהות את הטקסט ולהעביר אותו ישר למחשב בצורה של טקסט מישהו אולי מכיר תוכנה כזאת? כמובן עם תמיכה בעיברית תודה
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעלות מספר רב של סירטונים ל - youtube ול - facbook הסרטונים הם ממצלמה לכן הם מאוד גדולים מה ה - bitrate,רזולוציה,ויחס של video/audio הסטנדרטי לאיכות הרגילה ול - HQ של youtube ושל facebook? תודה
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
מכיוון שאני מתעסק בקידוד וידאו ואודיו מספר שנים ואני מחפש עכשיו אלטרנטיבות לתוכנות אודיו בעיקר שיעשו לי את העבודה הטובה יותר, החלטתי לערוך סיקור מקיף של התוכנות הקיימות בשוק כדי למצוא את התוכנה האולטימטיבית לפי הידע שלי כמובן. מושגי יסוד: Bit - בעידן הדיגיטלי, המושג ביט מתאר את מספר הביטים שהוקלטו בכל דגימת קול. הכוונה היא לכמה רזולוציה ירדו כשהקליטו את הסאונד. לצורך העניין, בדיסק רגיל ההקלטה נעשית על 16 ביט ובדיק DVD על 24 ביט. Bitrate - המושג ביטרייט מתייחב לכמה ביטים עוברים בטווח זמן מסויים. הייצוג של זה בקובצי אודיו יהיה בדרך כלל לפי Kbps, כלומר, קילוביט לשנייה. לצורך העניין, דיסק מקורי מקודד ל-1411.2 קילוביטים לשנייה. יש גם דבר כזה הנקרה סופר אודיו CD הכולל 5644.8…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל סרט הוא משתלט לי על המחשב ולא נותן לי לעשות כלם אין עכבר אין מקלדת כלום!!! מנתק אותי מהאינטרנט!! רק כניסה למצב "שינה" מוציא אותי מזה זה גירסה 9 תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היום, בשעה טובה ומוצלחת החלטתי להתקין פיירפוקס. הבעיה שלי היא, שהממשק בעברית. אני הייתי רוצה להפוך את הממשק לאנגלית. כמו כן, אני צריך המלצות לסקינים, או לפחות אתרים שיש בהם מבחר גדול של סקינים לפיירפוקס. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אהלן חברים, הבעייה שלי היא כזו, מלפני כמה ימים, אני לא מצליח לעשות EXTRACT לקבצים, כל דבר שאני מוריד (אני מוריד הכל דרך UTORRENT) יורד בסדר, וכשאני מנסה לחלץ אותו אני מקבל הודעה שיש קבצים פגומים, בדקתי את זה ואין לאנשים אחרים שמורידים את אותו הקובץ את הבעייה הזה.. מה יכול לגרום לזה? אני מקווה שכתבתי את השאלה בפורום המתאים, אם לא בבקשה תעדכנו אותי ואני אעביר את הת'רד. תודה חברים! נ.ב סתם כדדי להיות נחמד לחברי הפורום האדיר הזה, מי שיעזור לי לפתור את הבעייה, יקבל ממני צ'ופר בדמות הזמנה לTORRENTLEECH..
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
כדי להתקין את הצ'ט של נענע האתר מבקש ממני להתקין את הפקד שלACTIVE X אבל האנטי וירוס של מקאפי מבטל לי את ההתקנה כל הזמן ומודיע לי שזה וירוס טרואיני האם זה וירוס ?ואם לא איך אני גורם למקאפי לקבל התוכנה -הוא לא נותן לי אופציה כזו בכלל
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
כמעט רוב הקבצים מסוג PDF ועוד סוגים אחרים פשוט לא עולים יפה על אופיס 2003 שמותקן אצלי במחשב. כל קובץ שאני מעלה ,אני רואה כתב חרטומים לא מובן,והתוכנה מפנה אותי לקידוד הקובץ,ושום מקודד לא מוצא את השפה הנכונה של המלל המופיע בקובץ. מה יכולה להיות הבעיה? אולי חסר איזה עדכון לאופיס או משהו?
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי כרטיס קול ac97 שבא יחד עם הלוח אם (Ic7), ובערך לפני שבוע כל הקולות במחשב שלי נהיו פתאם עבים, עמוקים וכבדים, אני ינסה להסביר את זה יותר טוב - קול של בנות בשירים נשמע כמו קול של גבר. אז הורדתי דרייבר חדש לכרטיס קול (3.73), התקנתי אותו, ומאז אין לי קול בכלל, שום דבר, יש לי רק צפצופים מעצבנים וחזקים במקום קול. ניסיתי לחזור לדרייבר הישן שבא בדיסק עם הלוח אם אבל גם זה לא עוזר. בינתיים אני בלי קול וזה מאוד מתסכל, אני מאוד יודה לאדם הנחמד שיפתור את הבעיה :-*
-
- 10 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם... שאנ לוחץ על ctrl+alt+del ופותח את מהנהל המשימות או את msconfig זה מראה ל את תצוגת החלון לשנייה ונעלם.. התקנתי את התוכנה Registry Mechanic והפעלתי אותה מאז הבעיה התחילה... הורדתי קובץ של עורך הרישום זה לא עזר... זה הקובץ: http://www.kellys-korner-xp.com/regs_edits/TaskManager_Reset.reg תודה לעוזרים ....
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ועכשיו כשאני שומע מוסיקה או משחק במשחק עם מוסיקה אז סבבה הכל טוב ויפה אבל כשאני רוצה להקליט מנגינה האינטרנט או קול ממשחק האיכות של הקול יוצאת זוועה עם רעש שרוף כזה ולא משנה מה ניסתי הרבה תוכנות הקלטה ככה שזה כנראה במאפיינים של הסאונד במחשב אז מה ההמלצות כרטיס הקול שלי הוא Realtek HD Sound Effect Manager
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-