תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
לא מצליח למצוא חבילה לווינדוס 98 ?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אתמול, התקנית את התוכנה והפעלתי איחוי בו זמנית לכל שלושת הכוננים שלי. המחשב נתקע קצת אז עזבתי אותו והבאתי לתוכנה לעשות את העבודה שלה.שחזרתי הוא היה ממש תקוע אבל התוכנה כבר סיימה את כל שלושת האיחוים אז עשיתי הפעלה מחדש והופיעה לי הודעה שהמערכת שוחזרה עקב שגיאה חמורה. מאז, המחשב נתקע בלי סוף בתוכנות מסוימות, וגם בפעולות פשוטות (כמו למשל עבודה עם הרבה חלונות פתוחים וביצוע של החלפת שם לתיקיה, יצירת תיקייה ועוד). הפעלת את הסריקות שוב (אחת אחת הפעם), השתמשתי באחוי של וינדוס וגם ב-Auslogics Disk Defrag . והמחשב עדיין נתקע הרבה פעמים (מה שבחיים לא קרה לי - המחשב חדש). מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות לגבי הדפדפן הזה היום עברתי אליו אחרי אינטרנט אקספלורר הגרוע הזה ויש לי כמה שאלות 1.איך מעבירים את פס הגלילה מצד ימין לצד שמאל 2.למה שאני פותח מהמועדפים אתר אז הוא נפתח לי על האתר הקיים ולא בכרטיסיה חדשה 3.האם יש איזה כפתור של מועדפים כמו באקספלורר 7 שאני יוכל לפתוח כמה אתרים במקום כל רגע ללחוץ למעלה על BOOKMARKS וכו' 4.האם יש איזה אפשרות שכל פעם שאני סוגר את הדפדפן הוא ישאל אותי אם אני רוצה שהוא יפתח את אותם כרטיסיות אתרים בפעם הבאה 5.ולמה בפורומים כשכותבים לאורך אני לא רואה את מה שכתוב רואים רק חצי אין פס גלילה כזה למטה שמאפשר לנוע בין צד לצד אני משתמש בגירסה 2.0.0.2 עם תוסף Tab browser Preferences
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
כל לינק שאני נכנס אליו לא משנה איפה פיירופקס קרום אקספלורר שבור בשניה הראשונה ואם אני לוחץ שוב אז מסתדר מה הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה קלה, נוחה ופשוטה לנעילת המחשב בעת הפעלתו?
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שמירת תמונות: אני רוצה לשמור תמונות מהאינטרנט וזה מאפשר לי לשמור רק BMP מה הבעיה ואיך אני מסדר את זה? הארד דיסק: יש לי הארדיסק של 160 ג'יגה אבל זה מראה לי כאילו יש רק 130 איפה נעלמו 30 ג'יגה?! תמונות: אני לא יכול לראות אנימציות ברשת..\: ידע כללי: אני משתמש במקסתון יש לי איכס פי וזהו בערך. תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
הורדתי איזשהו משהו שמחולק למספר קבצי RAR לפני שהספקתי להוריד את החלק האחרון, השרת מחק את הקבצים ביקשתי ממישהו שיעלה שוב, והוא העלה אבל עם סיסמא אחרת מהסיסמא שהיתה לקבצים קודם לכן עכשיו יש לי את כל הקבצים, אבל אם אני מנסה לעשות Extract דרך הקבצים הראשונים הוא נותן לי הודעה שהסיסמא לא נכונה בקובץ האחרון [הוא פשוט מפסיק את התהליך בלי לבקש ממני סיסמא חדשה או משהו] למישהו יש פיתרון? תודה
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
הי, קיימת תוכנה מצויינת להגנה על תיקיות בשם lock folder xp שעובדת לי בוינדוז 7, 32 ביט לשביעות רצוני המלאה. אני מבקש את עזרתכם בהמלצה על תוכנה דומה שתעבוד תחת וינדוס 8, 64 ביט. העקרון של התוכנה: יוצרים רשימה של תיקיות או קבצים שמגינים עליהם וכאשר עוברים למצב מוגן אז התיקיות/ קבצים האלו מוסתרים (ממש מוסתרים ולא מופיעים על סמל של נעילה עליהם). תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
התלבטתי אם לשים את השאלה הזו פה או בפורום תוכנה.. ובאיזה תוכנה הכי מומלץ? אני לא בקי בזה אז אם אפשר משהו קליל גם.
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום איזה תוכנה יש שעוזרת להמיר קבצי RAM ל MP3 ואם צורבים האם יוצא מספיק טוב? תודה
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
בקשה של נובים, אבל פוטושופ הפסיקה לעבוד אצלי משום מה, ואני לא מצליח לעשות את חיתוך התמונה בצייר :-X. אז אם אפשר, תחתכו בבקשה את התמונה שמסומנת, שתהיה לבד בדף ולא עם שאר הציורים שלידה . תסבירו לי גם בבקשה איך אני עושה את החיתוך (עם הצייר או פוטושופ שאתקן אותה), כי יש לי עוד כמה תמונות ולא רוצה לחזור לפורום בשביל זה כל פעם.
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
תוכנה שלא תאפשר למשתמש מסויים להפעיל קבצי EXE מצידי. העיקר תוכנה שתגרום שמשתמש לא יוכל להתקין שום דבר ומשתמש מוגבל בווינדוס לא עוזר כי לא כל התוכנות דורשות את האישור הזה...
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני משתמש בפייוול של ZONE ALARM, יש לו בעיית תאימות עם האנטי וירוס של קספרסקי. אני מבקש שתמליצו לי על ANTI VIRUS ו- ANTI SPYWARE שינקו לי את המחשב. ביומיים האחרונים מהרגע שהוינדוס "עולה" ועד הרגע שהסרגל כלים למטה מלא בכל התוכנות שלי ואני באמת יכול לתפקד עוברים בערך 5 דקות שזה המון אני חושב שיש לי וירוס או ספייוור על המחשב שצריך לנקות... תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
כיצד ניתן לפתור את הבעייה הזאת? יש לי Windows XP ו Norton Internet Security 2005 וגם Nvidia Network Access Manager (פיירוול) מה עושים?? אנא ענו מהר!! תודה
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אין לי מושג מה זה... עם אני עושה אוקיי זה מנסה להתקין לי איזה תוכנה שניראת לי כמו ספייוור והירצתי חיפוש לספייוור במחשב ולא מצאתי כלום מישהו יודע מה זה? וזה קופץ לי כל רגע שאני ניכנס לאנשהו... אי אפשר להישתמש באקספלורר ביגלל זה
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
המדובר הוא בסרטים בפורמט פשוט ולא סרטי קולנוע. בכל הדיסקים/סרטים לא היו בעיות, רק לאחרונה התחילו הבעיות כמו קול ללא תמונה. נכון להיום רק בחלק מהסרטים לא ניתן לראות תמונה (עם הקול אין בעיה) ואלו סרטים שלא היו איתם בעיות לפני כן. מה יכולה להיות הבעיה? פנטיום 2 WIN98 מדיה פלייר של מיקרוסופט נתתי להם גם את ה-DIVX PLAYR האחרון ולא עזר.
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
עולה לי חלונות XP פרו.וישר מופיעה לי הודעה שגיאה של outlook express. ולחצתי "OK" ופתאום היהמהר מדי חלון סריקה.אני לא יודע מה הוא עשה סריקה. אני תמיד משתמש אופיס 2007 רק outlook 2007. איך פותרים את הבעיה הזאת שלא יקפוץ לי הודעה שגיאה שוב בדואר? בתודה מראש מיכאל [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בתוכנה זמן רב,עד לא מזמן היא הייתה מורידה לי בקצבים מאוד יפים קבצים פופולריים במיוחד במהירות של עד 500KB חזרתי השבוע לאחר חודש מתאילנד ופתאום היא מגיעה למקסימום 30 KB אני מוריד את אותם הקבצים ולא שיניתי את הגדרות הרשת שלי... מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום מישהו אולי יודע איך אפשר לשמור קבצי וידאו שמוצגים אונליין לדוגמא כמו באתרים - נענע וידאו, או טריילירים של סרטים באתר של apple תודה
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אין לי בעיה עם בעיית תוכנה אלא אני מבקש עזרה במציאת תוכנה שיכולה להפוך לmp3 קטעים מסוימים מוידאו ולא את כל הוידאו כלומר לסמן מדקה מסוימת עד דקה מסוימת.בyoutube downloader ניתן היה לעשות זאת,אבל עכשיו משום מה יש בעיה של חוסר בקודקים! רק מי שיודע בוודאות מנסיון
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול אם מישהו נתקל בבעיות שאני נתקלתי בעת התקנת שתי התוכנות SystemWorks וInternet Security, שתיהן גרסאות 2004, ביחד - כלומר, אחת במקביל לשניה. כן אני יודע - האנטיוירוס משותף. אבל כמעט תמיד ההתקנות לא הלכו לי חלק, ומעבר לכך פעילות התוכנות אף פעם לא הייתה במיטבה לאחר ההתקנות. פעם האנטיוירוס נחסם, פעם סתם אחת מהתוכנות לא עולה (ועשיתי את כל הרישומים הנחוצים...). הסרות ו/או התקנות מחדש לא תמיד עזרו... מישהו נתקל בבעיות דומות? מה זה יכול לקרות? והאם יש פתרון...? אגב, כשהשיים היו בגרסאות 2003 הצירוף שלהן לא היווה בעיה כלל...
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש בwin vista ובwinamp 5.541 יש לי תופעה מוזרה שבה חלק מהשירים שלי בעברית מוצגים כג'יבריש בPlaylist או בmedia library למרות שאם אני מסתכל על הInfo שלהם הם מוצגים בעברית. צריך להדגיש שזאת בעיה רק בוינאמפ, לא נתקלתי בבעיות עברית בשום תוכנה אחרת במערכת. גרסת הויסטה היא גרסא אנגלית אבל בהגדרות השפה הכל מוגדר לעברית כולל ההגדרות לתוכנות שלא משתמשות בUnicode (system locale) ניסיתי גם לשנות פונטים בוינאמפ וכל הפונטים האפשריים עדיין מציגים את השירים בג'יבריש. למישהו יש רעיון במה מדובר ואיך אפשר לפתור? תודה
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
מחפש להוריד תוכנת צריבה עבור סרטים ומוזיקה חופית ללא חיוב האם זה קיים ומאיפ אפשר להוריד
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם! לא מזמן התקנתי NOD32 ויש לי 2 שאלות שלא בדיוק הבנתי: 1. איך אני יכול להגדיר לו שלא יבדוק קובץ/תיקיה מסוימת ב-ON DEMAND SCANER. ראיתי אפשרות של EXCLUDE ב-AMON אבל אני לא הבנתי אם זה גם שייך ל-SCANER או שיש לו מקום אחר של EXCLUDE. 2. ראיתי שיש שם אפשרות של EMON, שלפי ההסבר שם בודק דברים ממיקרוסופט אאוטלוק,אבל אני מישתמש רק ב-THUNDERBIRD. האם אני צריך את השירות הזה מופעל? כי גם ראיתי בתוך IMON יש סריקה של POP3 אז אני מניח שזה כבר עושה את העבודה. אז אני צריך את EMON או לא? תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מישהו מכיר מדריך מפורט איך עושים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-