עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. פרטים,זיכרון וכל החלקים הטכניים.

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  2. הDVD הוא יצירה שלי, ללא הגנות (סתם דיסק שצרבתי במעבדה) יש תוכנה שאפשר לשלוט בה על כמה פרמטרים פשוטים (כמו גודל קובץ יעד, מקודד ומה שלא יהיה)? תודה רבה מראש, העניין די דחוף אביתר ד"א, חשוב לציין שמצאתי שמות של כמה וכמה תוכנות בגוגל, אבל אני מעדיף לשמוע המלצות שמגיעות מכם

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  3. Started by a-v-i,

יש לי בעיה קלה עם MAXTHON. לא ניתן להחליף בין השפות עברית -> אנגלית ולהיפך עם ALT+SHIFT. חיפשתי בהגדרות ויש שם תפריט של קיצורי מקלדת, אבל עדיין אין לי מושג איך להגדיר את זה. יש מישהו שיש לו את אותה הבעיה וסידר אותה?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  4. אני יודע שהנושא הזה עלה מיליון ואחד פעם בפורום... אבל מה שלא יצא לי לראות זו תוכנה שלא מבוססת על VirtualDub תוכנה פשוטה שפשוט עושה את העבודה בלי יותר מידי סיבוכים! בלי להתחיל להתקין פילטרים, לשנות 101 הגדרות ועד שאני מסיים עם הסרט כבר הייתי יכול להשיג אחד חדש עם תירגום מובנה... אז יש חיה כזאת?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  5. אורח

המעבד שלי הוא AMD Athlon 64 3200+ 939 tray Venice Core הכרטיס מסך Gigabyte GF 6200 TC 128MB PCX והדיסק קשיח הוא WD 160GB 8MB Sata איזה תוכנה תוכל לעשות לי את זה? SpeedFan לא עובדת אצלי EVEREST Home Edition לא מראה לי טמ"פ MBM גם לא מראה לי טמ"פ איזה תוכנה תעשה תעבודה..? תודה מראש יהבץץ

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  6. Started by ozba77,

אני רוצה להתקין תוכנה במחשב, יש לי XP SP3 אבל הוא כותב לי שאני צריך SP1 לפחות. מה עושים במקרה כזה? תודה

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  7. תמיד היא מוצאת לי אותו, ובתיקון מסמנת כאילו היא ניקתה אותו, ופעם שניה שאני עושה חיפוש שוב פעם היא מוצאת את זה. וחוזר חלילה. לא מוזר? למה לא מתנקה לחלוטין? (רק התוכנה הזאת מוצאת לי את זה, ADWAR לא מוצא לי)

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  8. אני מנסה להתקין את הדרייבר האחרון (כי משחקים לא עולים) אני מסיר את הדרייבר הישן מוחק תיקיות ואח"כ מתקין את הדרריבר האחרון (יש לי ראדון 9700) והמסך משתגע.....מרוח עם חורים פריקי לאאלה למישהוא יש מושג מה יכולה להיות הבעייה? כי הדרייבר פותר המון באגים במשחקים

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  9. היקנתי מסנג'ר החדש.אני רואה רשימה חברים שלי.משוחח עם מישהו במסנג'ר. ביקשתי שיעביר לי תמונה או קובץ קטן.התוכנה מסנג'ר סורקת ובודקת אבטחה וירוסים על העברה קבצים.וחוסמת לי העברה קבצים. איך מבטלים את אבטחה של מסנג'ר? אני לא רוצה מסנג'ר יסרוק לי קבצים ויחסום לי העברה קבצים. זה חשוב לי העברה קבצים ללימודים שלי דרך תוכנה מסנג'ר שלי. כי כל החברים שלי מחוברים במסנג'ר.שאלתי חברים שלי והם לא יודעים איך עושים? אני צריך עזרה.איך עושים? בברכה מיכאל

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  10. Started by oribe,

לפני כמה זמן שהייתי פותח טאב חדש באקספלורר היו נפתחים לי כל מיני אתרים ממוזערים שביקרתי בהם לאחרונה ועכשיו נפתח לי דף ריק וזה מבאס כי זה היה מאוד נוח. איך אפשר להחזיר את האופצייה הזאת ? תודה רבה, אורי.

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  11. Started by cateye,

מישהו יודע איך מבטלים את החלונית הקטנה שנפתחת כשאתה רושם את השם משתמש שלך (לא חשוב באיזה אתר) או כל דבר אחר כמו חיפוש וכו'? אני לא רוצה שהוא יזכור לי ולא מצאתי איך מבטלים את זה. מישהו יודע? תודה מראש

12. Started by Marax,

שלום לכולם, אני חדש פה, הודעה ראשונה - וופי לי. קיצר יש לי כונן קשיח C - 186 ג'יגה ואני רוצה לחצות אותו לשתי מחיצות - לC וD איך אני עושה את זה? תודה מראש ;D

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  13. Started by BloodyW,

הלוח אם הוא MSI 845 Ultra (ms-6398) אני מדגיש סאונד תודה מראש

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  14. Started by slim_shady,

"קניתי" כמה סרטים למחשב ומאוד התלהבתי מהם... עכשיו אני רוצה להראות אותם לכל המשפחה ב DVD והמערכת סראונד והכל... אז איך אני הופך את הסרטים שעכשיו ב-DVDrip לקבצים שיפעלו בDVD? (עם תרגום מובנה)

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by J0n1,

שלום. יש לי סרט על המחשב ואני רוצה לערוך אותו... ז"א לחתוך קטע מסוים. אני לא מצליח לעשות את זה. ניסיתי ב: Movie Maker,Sound Forge 8.0,Video Edit Magic 4.3 הוא פשוט בא כגוש אחד ואי אפשר לחתוך. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  16. Started by רוני1,

ישלי סרט בפורמט AVI שאותו אני רוצב לצרוב בעזרת נרו 6 שברשותי ל SVCD שאותו אני אוכל לראות ב DVD .... חיברתי בעזרת VIRTUAL DUB את התרגום לצמיתות לסרט.... 1) האם על מנת לצרוב את הסרט ל SVCD אני צריך עכשיו להשתמש בתוכנה TMPGENC או שאני פשוט יכול לצרוב בעזרת נרו ואסמן לו להפוך את זה ל SVCD ואז אני אוכל לראות את הסרט בדידוידי .....??????????. 2) בתוכנה VIRTUAL DUB גירסא 1.5.10 חסרים לי כל מיני אפשרויות... כמו למשל אין לי מחיצה של AUDIO אלא במקומה STREAM ... ואיו לי ב FILE SAVE AS AVI ו SAVE WAה וכאלו אפשרויות שאני יודע שאמורות להיות.... מישהו יודע מה גורם לזה ואיך לסדר את זה ??????????... תודה מראש......מחכה לתגובות....

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  17. Started by gshhar,

אני הולך להגדרות חתימה ושם את הקישור של קובץ GIF שזז שהעלתילשרת מסויים אבל בחתימה מופיע לי הקישור ולא התמונה.

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  18. Started by omri_ro,

כשאני עושה בFF יצוא לBOOKMARKS ואז יבוא בIE אני רואה את כל העיברית משובשת, יש פתרון לבעיה?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  19. Started by bubugu,

שלום יש לי win xp pro וכל פעם לפני שהווינדוז מתחיל לעלות מהדוס הוא שואל אותי: please select the operating system to start: microsoft windows xp professional microsoft windows xp professional setup .......... איך אני מעיף את ההודעה הזאת?? תודה

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  20. אני מחפש תוכנה לסינון אתרים, כזאת שמונעת מילדים להכנס לאתרים אסורים (סקס, אלימות וכו'). תודה מראש.

21. אני משתמש בפייוול של ZONE ALARM, יש לו בעיית תאימות עם האנטי וירוס של קספרסקי. אני מבקש שתמליצו לי על ANTI VIRUS ו- ANTI SPYWARE שינקו לי את המחשב. ביומיים האחרונים מהרגע שהוינדוס "עולה" ועד הרגע שהסרגל כלים למטה מלא בכל התוכנות שלי ואני באמת יכול לתפקד עוברים בערך 5 דקות שזה המון אני חושב שיש לי וירוס או ספייוור על המחשב שצריך לנקות... תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  22. Started by assafmag,

יש דרך לעשות forward קבוע ואוטומטי מאתרי אי-מייל כמו walla ו hotmail לכתובת האי-מייל שלי באאוט-לוק? פשוט נמאס לי לעבוד דרכם - עושים לי כל מיני בעיות, עד שהם מעלים קבצים וכיו"ב.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  23. חיברתי 10 קבצי וידאו שגודלם הכולל 4.95G בעזרת תוכנת VirtualDubS והקובץ המחובר שקיבלתי שוקל 19.5G !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למישהו יש הסבר לתופעה המוזרה הזו?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  24. Started by the kooks,

אהלן, ניסיתי להתקין את התוכנה DAMENTOOLS ואני מקבל את השגיאה הזאת. מישהו יודע איך לפתור את זה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  25. חיברתי למחשב הארד דיסק (בנוסף לזה הקיים כבר) שעושה בעיות... תוקע את My Computer, וכשזה סוף סוף נכנס אי אפשר לעשות כלום עם ההארד דיסק, הוא גם לא מגיב לתוכנה Backup שנמצאת ב Start >> Programs >> Accessories << System Tools אני ממש חייב לגבות דברים משם יש תקווה?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים