תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להתקין את הNFS החדש והוא מראה לי הודעה שאני צריך DX 0 או יותר ושאני מנסה להתקין NFL הוא מראה לי שאני צריך DX 9.0b או יותר ואצלי מותקן DX 9.0C וזה יוצא לי מההתקנה בשתיהם ואף פעם לא היה לי בעיה לתקין משחקים אני עדכנתי את הדרייבר של הכ.מסך (6200TC 256MB) והוא אמר לי שהוא מעודכן כבר. אני לא יודע אם זה קשור אבל יש לי סימן קריאה צהוב במנהל ההתקנים ליד PnP BIOS Extension הוא אומר שאין לו אפשרות לאתחל את הדרייבר עבור ההתקן אולי זה קשור לזה שהתקנתי DAEMON TOOLS גירסה 4.6 ולחצתי לו אישור שהוא שאל אותי על משהו שקשור לSCSI. אם למשהו יש פתרון עבור בעיית הDX ועבור הPNP אני אשמח ואולי יש קשר בינהם. מצורף תמונה של הPNP ושל ההודעה שמופיעה לי בהתקנה של הNFS. [attachment deleted …
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הורדתי את כל הדרייברים, והתקנתי את הדרייבר של האינטרנט אלחוטי ו.. כלום ! יש למישהו מושג ? אני מדבר על הנוטבוק של ACER.
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
אני צריך על מנת ללמוד ולחפש קודים אתר המכיל תוכנות אשר נעשו בתוכנת ACCESS 2000 תודה לכל העוזרים קובי
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מוריד תוכנה למשל TMPGEnc או VIRTUALDUB בעזרת WINZIP ואח"כ זה ישר פותח לי אותו בלי אפשרות להתקין אז רציתי לדעת מה אני עושה עם כל הקבצים האלה? אני פשוט שם אותם איפה שבא לי או שאני אמור להתקין את זה איפשהו?
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש איזה תוכנה שאפשר להוציא איתה ? http://www.hbo.com/sopranos/video/
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב מופיע השגיאה: מה זה אומר?? ואיך מסדרים את זה?? תודה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם לפני שבועיים קניתי HD חדש לאחר שהישן נשרף לי,התקנתי WIN XP PRO SP2,הכול סבבה חוץ מזה שאני לא יכול לראות סרטים \ סרטונים... דוגמא טובה לכך היא כשהורדתי סרטון של משחק הוא רק השמיע את המוזיקה ולא הראה את הסרטון,או שהוא לא הראה אותו בכלל... ניסיתי לראות אותו בכול מיני תוכנות ועדיין הבעיה בעינה... מה עושים? בתודה והערכה רבה למגיבים Guarding Angel
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
התחיל לי היום מין בעיה כזאת גם זה קופץ מתי שאני מפעיל תווינדוס וגם מתי שאני מפעיל כל מיני תוכנות הנה תראו תמונה ויכול להיות שבגלל זה הSPY SWEEPER אומר לי שהוא לא קיבל KEY מאושר? כי ניסיתי כבר כמה KEY שאמורים לעבוד...והם לא עובדים..
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
כמה אירוני שדווקא 5 דקות אחרי שסידרתי את ה-Bookmarks שלי המחשב קורס עם מסך כחול של Expectional Error (או משהו כזה) ומעלים לי את כולן מה-FireFox. למישהו יש מושג איך אני מחזיר אותם?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אהלן. התקנתי ICQ ועכשיו כל פעם שאני כותב בשורת כתובת חיפוש מסוים למשל: "נענע", אז הוא מבצע חיפוש של נענע באתר חיפוש של הICQ GOOGLE. לפני שהתקנתי את האייסיקיו, כשכתבתי "נענע" הוא הגיע לי אוטומטית לנענע, ואם הוא לא זיהה הוא פתח את החיפוש הרגיל של גוגל. מחקתי את האיסיקיו ואת הסרגל כלים שלו, ועדיין לא עזר. איך אני מחזיר את זה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני זמן לא רב עברתי לחלונות 7 (תענוג!), ובגלל שהיו לי מלא אנשים חשובים במייל שמרתי את הכתובות מ-ADDRESS BOOK. עשיתי EXPORT והכל, ושמרתי אותו על D כמובן (רק C התפרמט). בגלל שב-7 אין דבר כזה אאוטלוק אקספרס, ואני לא יודע אם LIVE MAIL זו תוכנה טובה, רציתי לעבור ל-THUNDERBIRD. שבה, אגב, אני לא מוצא את התיקייה בה הודעות ששלחתי נשמרות. איך זה נקרא? בכל אופן, כשעשיתי IMPORT לספר הכתובות, זה לא הצליח לקרוא כלום. למה? איך אני עושה אימפורט נורמאלי לכתובות? זה מאוד מאוד חשוב, וגם קצת דחוף. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני רואה סירטונים ב HD (הסירטון של GTA4 ) שזה 720p זה פועל אבל זה זז לאט מה יכלה להיות הבעיה ? יש איזה מקודדים או משהו ?
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי לוח של גיגה בייט ועם מעבד דואל קור של AMD, הלוח תומך ב RAID 0 אז הלכתי וקניתי שני דיסקים קשיחים 80 גיגה כל אחד SATA 2, של WD. נכנסתי לביוס וקבעתי שהם יעבדו כ RAID 0, ועליהם תותקן מערכת ההפעלה. כשהעלתי את המחשב מתוך הדיסק של XP וכשמגיע השלב שהוא צריך לזהות את הדיסקים, הוא כותב לי שאין כוננים קשיחים במחשב(באנגלית כמובן), בהתחלה חשבתי שהדיסקים לא תקינים, אז הוצאתי אותם ממערך ה RAID 0 והתקנתי רגיל XP עליהם, הוא זיהה אותם כמו שצריך, זאת אומרת שהדיסקים הקשיחים טובים. אז החזרתי אותם ל RAID 0 וניסיתי להתקין ויסטה 64 ביט, והוא כן זיהה את הדיסקים כמו שצריך כאשר הם מאוחדים. הוא הראה לי אותם ככונן אחד של 149 גיגה. השאלה שלי למה אני לא מצליח להתקין XP. רצוי לציין שניסיתי להתקין …
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי OULOOK 2003 SP3HEB ואינני מצליח למחוק הודעה עם קובץ של 150 MB מצורף. השליחה לא עברה וכל פעם שסוגרים את התטכנה היא מנסה נתקעת בזכרון ובפתיחה הבאה- מודיעה על כך שהתוכנה נסגרה באופן לא תקני ומנסה לתקן את השגיאות. נסיון לפתוח את התוכנה ומייד למחוק את הקובץ, לפני ביצוע פעולות אחרות- לא הצליח. ניסתי גם להתקין את התוכנ המחדש מה ניתן לעשות עוד כדי לגרום לתוכנה להפסיק לנסות לשלוח ברקע ולהאט את ביצועי המחשב ?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
כשניסיתי היום להתחבר הוא עשה לי "שלח" ו "אל תשלח" כמה פעמים, עשיתי ריסט ולא עזר. אז הסרתי אותו ועשיו שאני מתקין הוא פשוט לא מתקדם, הוא נשאר בקו למעלה 0% ולמטה 1% וככה איזה חצי שעה וגם פה הריסט לא עזר, מה לעשות? (ד"א זה ה-PRO B 2003)
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
משום מה המערכת הפעלה לא תמיד עולה. רק כשאני מנתק את המחשב מהחשמל ומפעיל מחדש הוא עובד טוב. כשהמחשב נדלק הוא משמיע צפצוף ארוך שנפסק באמצע כזה. התקנתי ווידווס ויסטה אולטימייט מחדש וזה לא עוזר. מישהו?
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
ומה זה ה- ID Protection שבא עם האנטי וירוס הזה,למה זה נועד?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך כחול בדיוק אחרי שהמחשב טוען את הווינדוס XP השגיאה STOP 0x0000006b (0xc0000102 , 0x00000002 , 0x00000000 , 0x00000000( תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם מישהו יכול להגיד לי אם כדאי להתקין את BitDefender Professional Edition v7.2 ? אם כן/לא אז למה?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
איך אני מסנן אימיילים מחברות שאיני מעונין בהן? שולחים לי הודעות אימייל מחברות של אנטי וירוס מפורסמות וכו' איך אני מבקש מהם לא לשלוח לי או מסנן אותם?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
בוקר טוב, לאחרונה פירמטתי והתקנתי מחדש את ה XP, ובמסגרת העדכונים עודכן האקספלורר לגרסה החדשה - 8. פעמים רבות הוא קורס, לרוב בשגיאה מצוין הקובץ ntdll, העניין קורה ממש כל כמה דקות. מישהו חווה את הבעיה הזו?
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה המסך פשוט קופץ בחלקים מסוימים שלו במיוחד בגלישה בויסטה בחלק התחתון שלו, אני רוצה לראות אם הבעיה היא במסך או בויסטא. מישהו מכיר תוכנה כזו (רצוי חינמית)?
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מצרף לינק. http://www.dr-hardware.com/
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
יש לי סרט וידאו שצולם ע"י אדם שיציבות ידיו היא לא מתכונותיו החזקות, צפייה בסרט הנ"ל לא רק לא נעימה אלא גם זה מעוררת מחלת ים. ההגיון שלי אומר שאפשרי תיאורתית לבטל את הרעידות האלו ע"י ביטול אחוזים מסויימים מהתמונה (למעשה קורפ אקטיבי). יש תוכנה שתעשה דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
לא רוצה שזה יופיע אצלי זה סתם מציק.. יש אופציה להעלים או שלא יהיו שם קבצים?
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-