עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by o.k,

בוקר טוב לכולם!!! לאחרונה הורדתי את התוכנה NOD32 וראיתי שאני לא מצליח להבין איך להשתשמש בה .... מישהו יכול להגיד לי איפה יש מדריך בסיסי לתוכנה זו???? אם יש בכלל... תודה רבה לעונים....

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  2. Started by BIGWOLF,

שלום לכולם אני רוצה לפתוח קובץ עם סיומת MDF , לצערי לא הצלתי לעשות זאת עדיין מפני שאחרי שבחרתי בתוכנה אופציה Image burning wizard - לפני הלחיצה האחרונה (START) - אני מקבל הודע "הכנס דיסק ריק" - הכנסתי...ושם דבר..."הכנס דיסק ריק אולי מישהו יכול לעזור ? האם יש עוד תוכנה שיכולה לפתוח קבצי MDF ? תודה

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  3. Started by Bone-Breaker,

הורדתי מירק עכשיו ואני לא יודע איך להשתמש עם התוכנה הזאת גם להורדת דברים ולא רק לצ'אט אז אם מישהו יכול להדריך אותי מה לעשות אז שיכתוב בבקשה

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  4. יש לי מצלמה, ואני מעביר את הסרטים למחשב דרך כרטיס fire wire . אני משתמש בתוכנת Movie maker . כשאני העברתי סרטים מהמצלמה לקלטות וידאו התאריך שמוצג בתחתית המסך נשמר, והוצג על הקלטת. כשאני מעביר במחשב, התאריך לא מופיע, למרות שהוא מוצג במסך המצלמה. ז"א הבעיה איפשהו בתוכנה ולא במלצמה. השאלה שלי היא איך להוסיף תאריך בתוכנה?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  5. הורדתי את התוכנה הזאת ואני לא יודעת מה לעשות עכשיו אמרו לי שכדאי שהיא תעבוד מהר אני צריכה לשנות את הפורטים שלה ל 7000 אני לא מבינה כלום במחשבים אז משהו יכול לעזור לי ולהסביר מה אני צריכה לעשות עם התוכנה ? ואם באמת צריך לשנות את הפורטים אז יש לי מקסימום פורטים ומינימום את שניהם צריך לשנות ל 7000 או לא ? תעזרו לי בבקשה ותודה מראש

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  6. Started by eranmor,

השתמשתי בתוכנה PC INSPECTOR (שהומלצה בתרד הזה )על מנת לשחזר מידע מכונן שפורמט. התוכנה הצליחה למצוא מספר רב של קבצים אך לאחר השחזור אין לי מושג כיצד לפתוח אותם. אני רואה קבצים מאוד גדולים שחלקם יותר מ3GB וידוע לי שלא היו קבצים כאלה בכונן לפני הפורמט. איך אני יכול לפתוח את הקבצים האלה על ככה שאני אוכל לראות את התוכן האמיתי שלהם? עריכה ---------------- חיפשתי מה אומר הEXTENTION של הקובץ (שהוא FILE) ולא מצאתי מידע כלשהו שעוזר לי מה שמצאתי

7. שלום, יש לי בעיה מוזרה באקספלורר 6 (לא אוהב 7 ולא רוצה פיירפוקס). שאני לוחץ על לינק הורדה הוא נפתח ונותן את האופציות הרגילות SAVE RUN CANCLE שאני עושה SAVE ואומר לו איפה הוא פשוט נתקע החלון נעשה כולו אפור ואם אני לוחץ על סגירה מופיעה השגיאה הידועה של XP SEND / DONT SEND למישהו יש כיוונים מה לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  8. התקלה היא ב-6TO4 Adapter מסומן בסימן קריאה צהוב וכותב שהדרייבר לא עובד כמו שצריך. אין לי מושג מה זה ולכן אין לי מושג במה לעדכן. תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  9. Started by roey1,

יש לי כמה תמונות שבאות כקובץ PDF שעל כל אחת מהם אני רוצה לכתוב איזה משפט אבל אני רוצה לעשות את זה באלכסון ואם אפשר ככותרת כזו כמו ב-WORD.. אני רוצה לכתוב משפט שהמילוי שלו בצבע אחר והמסגרת שלו בצבע אחר. אני פשוט לא מבין איך מתעסקים עם התוכנה הזאת. אם עוזר יש לי פוטושופ CS3 בעברית. לאחר מכן אני רוצה לעשות עוד תמונה אשר תורכב מ-4 תמונות שונות שאותם אני רוצה לחבר ושהאיכות לא תרד כי כל התמונות שאני מדבר עליהם פה הולכות להגדלה והדפסה. בבקשה עזרה מהר זה ממש חשוב עכשיו... תודה ממש ענקית לעוזרים

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  10. זקוק נואשות לתוכנה שתמיר סרט למחשב כך יד DELL

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  11. Started by QuAKeR_996,

היי. אני כותב ספר פרוייקט באלקט' ואני צריך דרך לעשות קו מעל מילים מסויימות. קו זה נקרא "גג" בשפה המקצועית והוא בעצם מסמל היפוך. אני צריך דרך לבצע את זה ללא שימוש באופציית הצייר (המובנית ב WORD)המסורבלת. בצייר כאשר המילה זזה אז הקו לא זז איתה וזה כאב ראש. הנה תמונה שממחישה למה אני מתכוון.

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  12. Started by Thunder-Head,

שלום וערב טוב, רציתי לדעת איך אני יכול להוסיף לדוח שדות שאינם נמצאים בטבלה שבחרתי שהדוח ייקח ממנה את הנתונים.

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  13. Started by bykeking,

יש לי חשבון אימייל בדומיין פרטי והוא כבר מסונכרן עם האווטלוק. עכשיו השגתי לי גם חשבון gmail ואני רוצה שגם הוא יהיה באווטלוק אבל שההודעות לא התערבבו... יש מצב?! ד"א, אני לא התקנתי את החשבון שהשני על זה ואין לי מושג איך לעשות את זה אז step by stpe יהיה נחמד ;D תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  14. Started by ran19,

התקנתי אותו היום אז רצית לדעת אם צריך להגדיר אותו או משהוו ותעזרוו לי איך להשתמש בו אני לא כל כך מבין תסימני שאלה האלו צריך לא צריך אני לא בטוח וגם קופץ לי כל פעם כל מיני הודעות אז אם אתם יכולים לעזור לי אני אודה לכם מאוד!!!

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  15. Started by Alex1980,

שלום! אני מחפש פונקציהה או דרך לצבוא באקסל את כל המספרים הכי גדולים/קטנים עבור כל עמודה בנפרד. (אבל לא לעבור ידנית עמודה עמודה....) תודה!

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  16. יש לי את התוכנה acronis disk director ואני רוצה למחוק מחיצה ושהשטח שלה יעבור למחיצה אחרת. ניסיתי בכמה דרכים וראיתי שנשאר בסוף unallocated space איך נפטרים מזה?

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  17. Started by shaks,

אני מעוניין ליצור PLANE עם תמונה מעליו (מטיריאל ששיניתי תדיפיוס שלו לתמונה) ואני מעוניין שיראו את התמונה גם בחלון של המקס ולא רק לאחר רינדור איך אני עושה את זה? תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  18. Started by davidreznic,

הי. בתמונה שמצורפת אני רוצה למחוק את הרקע, ואת כל השטח של החיה לצבוע בצבע אחד, יענו שישארו רק הקווים החיצוניים. איך אני עושה את זה? תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  19. Started by WarMachine,

שלום אנשים ,אני די מתחיל בפוטושופ ועוד לא בקיא ברזי התוכנה, אמנם כל העת בודק מדריכים וסרטונים שמראים איך לעבוד איתה אבל עדין לא מצליח כל כך ליישם בצורה יעילה. בכל מקרה אני צריך עזרה קטנה בתוכנה, אני רוצה להכין תבנית של טקסט(לשם העניין: "האירוע של עדי ולירון") ועליו כל פעם תודבק תמונה אחרת כדי שהוא יישלח להדפסה, די הסתבכתי עם כל השכבות בתוכנה ורציתי לדעת אם יש דרך קלה,פשוטה ובעיקר מהירה לעשות את זה.

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  20. Started by yanir89,

שלום, אני משתמש בפוטשופ cs5 ובתפריטים של התוכנה- איפה שכתוב "קובץ", "עריכה", וכו', חסרים לי שתי לשוניות נוספות.. אחת מהן זו ה "3D" ועוד איזה אחת.. למה זה? האם זה אומר שאין את האפשרויות האלה בגרסה שלי? תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  21. Started by bermangroup,

איך אני חוסם גישה לתיקייה מסוימת בשרת? זאת אומרת, כשאני נכנס לתת תיקייה על השרת דרך שורת הכתובת זה יכתוב לי: You don't have permission to access ________ on this server.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by blackangle,

חברה שככתי פה סיסמא של הראר שלי בבקשה עזרו לי !! זה הקובץ בבקשה תביאו לי את הסיסמא !! http://www.filesonic.co.il/file/1822351704

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  23. קניתי כרטיס רשת אלחוטי אבל אבד לי דיסק ההתקנה ואין לי שמץ של מושג איך קוראים לדגם של הכרטיס (חברה + דגם) ככה שאני לא יודע איזה דרייבר להוריד.... איך אני יכול לדעת את הדגם? תודה מראש..!

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  24. Started by Zadu,

שלום, הורדתי את הכלי RootAlyzer (מהמפתחים של Spybot) והרצתי בה Deep Scan בסיום הDeep Scan נמצאו לי 2 Keys ואני רוצה לדעת האם הם roots או לא . אז יש לי את הLog של הRootAlyzer : // info: Rootkit removal help file // copyright: © 2008 Safer Networking Ltd. All rights reserved. :: RootAlyzer Results RegyKey:"Hidden registry key","HKEY_LOCAL_MACHINE","\SOFTWARE\ODBC\ODBCINST.INI\MS Code Page-?bersetzer\","" RegyKey:"Hidden registry key","HKEY_LOCAL_MACHINE","\SOFTWARE\ODBC\ODBCINST.INI\Conversor de p?gina de c?digo MS\","" האם הkeys האלה הם roots או דברים לא מאיימים.[br]פורסם בתאריך: 6.04.2008 בשעה 22:48:55 עזרה?? (סליחה על הדאבל פשוט אין תגובות מאתמול ואני לא רוצה שזה יגיע …

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  25. יש לי מספר סרטי dvd שאני רוצה להעביר למחשב מבלי להוריד איכות, ושאני אוכל לצפות בהם בקלות. איך אני עושה זאת? יש לי את התוכנה dvd shrink, ואם אני מעביר את הסרט להארד דרייבר הוא עושה לי את השתי תיקיות האלו (ןידאו ואודיו) ובתוך הוידאו יש מלא חלקים מהסרט ועוד כל מיני קבצים. אז איך אני הופך את הכל לקובץ אחד? תודה גיא

• 6 תגובות
    • 7.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים