עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by tal hw king,

מה שאני רוצה בעיכר לעשות זה לקחת תמונה מפוסקלת ולתקן אותה שתראה חלק וטוב וגם להגדיל תמונות מבלי לפגוע באיכות שלהם (שזה תתסעיף לסעיף הראשון) כי את כול שאר הדברים הפאויר פוינט והצייר עושים את העבודה תודה רבה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  2. Started by Anas-Nanas,

שלום, יש לי צורב DVD, נרו וסרט בפורמט VOB מה עליי לעשות בכדי שאוכל לראות את הסרט בנגן ה-DVD בתודה ניר

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  3. שלום, יש לי בעיה בתוכנה אימולטור אז ככה: דבר ראשון התקנתי את התוכנה אימולטור עשיתי את windows XP professional לקובץ iso וצרבתי אותו, עכשיו עשיתי מחשב וירטואלי בתוכנה אם ההגדרות האלה: בהתחלה עשיתי את האפשרות Typical אחרי זה Microsoft windows אפשרות windows XP professional אחרי זה בחרתי את התיקיה הזאת לשים בא את המחשב C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\Windows XP Professional לאחר מכן.. את האפשרות הראשונה ב Network connection אחרי זה נתתי לו 20 ג'יגה ולא סימנתי וי כלשהוא אחרי זה שיניתי את ההגדרות ב Edit Virtual machine settings הכל כמו שצריך עשיתי ואז כמובן שעשיתי ריסט הוא אומר לי את השגיאה הזאת (שאני עושה power On): "Unable to open kernel device …

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  4. Started by blackbimer,

לא יודע למה בזמן האחרון לא נפתחים לי קישורים וחלנות למשל: זון אלרם רוצה להתעדכן אז אני עושה אפדייט ואז אמור להיפתח חלון קישור לאתר..הוא לא ניפתח בווינאמפ שאני עושה get mor skim שוב לא ניפתח כלום... בטפוז למשל למי שמכיר בצאט אם לוחצים על השם ש למישהו עם הכפתור הימני או השמאלי לא זור אז אמור להיפתח הדף שאישי שלו.. קיצר זה לא קורה מה הבעיה..?

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  5. שלום לכולם הבת שלי מצאה דף FLASH שהיא צריכה לעבודה שלה (אתר) אך אנו לא מצליחים לשמור אותו בצורה גרפית. יש למישהוא רעיון? תודתנו מראש, יהודה

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  6. שלום לכולם אני צריך עזרה דחופה. המחשב שלי עושה קולות של גסיסה -כל דבר לוקח לו שעה להפתח ונראה לי שאני צריך להעלות אותו מגיבוי שנעשה מזמן ע"י טכנאי מחשבים. אין וירוסים ותולעים. המשאבים של המחשב בסדר גמור אבל הוא ממש עובד מאוד לאט גם כשפותחים את האינטרנט לוקח כמה שניות מרגע הלחיצה ועד שהדף נפתח ,כנ"ל גם בפתיחת MY COMPUTER. לכן נראה לי שאין מנוס מהעלה מגיבוי רק הבעיה היא שאני לא יודע איך מגיעים לאותו חלון דוס של ה-GHOST ואיך להעלות מגיבוי את הגיבוי שנעשה בעבר ויושב על כונן G שבמחשב. זקוק לעזרה ממכם דחוף !

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  7. Started by nehmia,

איך אני יכול לגלות את הססמא של ה אי סי שלי ולא דרך האתץר של אי סי קיו כי שכחתי תאי מייל שרשמתי

• 14 תגובות
    • 885 צפיות
  8. שלום התקנתי את Macfee ואחרי ההתקנה יש לי אפשרות להתקין פיראול ועוד אז לאנטיוירוס זה לתמיד אבל לפיראול ולתוכנות האחרות אם אני מתקין זה רק ל30 יום אך אני עושה שזה היה לתמיד? הגירסא של ה-Macfee היא 8.0 Professional

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  9. Started by at,

מעוניין להרציץ מ"ה וירטואלית כנראה windows 2000 (אם לא אז ME או 98SE) , על איזה אימולטור אתם ממליצים? VMware Workstation v5 או Virtaul PC 2004 ? מה היתרונות וחסרונות של כל אחד ? (מה לא ניתן לעשות בכל אחד מהם?) אם כבר מדברים אז יש לי מעבד P4 2.4GHZ 512 cash עם 768MB ddr266 עליו רץ מ"ה XP pro, האם צפיות בעיות עם אימולטור? כמה זיכרון להקצות לו 128 , 192 , 256 ? תודה על המלצות ועזרה, טל

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  10. Started by orlupo,

אני משתמש ב-PanitShopPro 9 ופוטושופ CS ואני צריך לכתוב באחת מהן בערבית. הבעיה היא שבערבית יש אותיות סופיות ותחיליות ויש חיבורים בין חלק מהאותיות איך שתי התוכנות לו עושות לי חיבורים ושמות רק אותיות סופיות. עליי לציין שבוורד אין את הבעיה הזו. יש למישהו פיתרון? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  11. שלום. אני מחפש תוכנה שמשווה את תוכן של קבצי notpen (הגדרות ) היא בודקת את שני הקבצים ונותן לי לבסוף פלט: ערכים שאין , ערכים שישנם אך שונים וערכים זההים. תודה מראש. סתו.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Drek Boy,

היי הורדתי מהABC (ביטורנט) פרקים של סאוספארק ואני לא מצליח לראות אותם. ניסיתי מדיה פלייר, מדיה פלייר קלאסיק וקויקטיים פלייר וכולם לא יכולים להראות את הוידאו אבל המדיה פלייר יכול לפחות להשמיע את האודיו. הקובץ הוא south.park.907.dsr-loki.[bT].avi מישהו יכול להביא לי קודק או תוכנה שאני אוכל לראות איתה את זה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  13. קניתי DVD חדש מהדגם LG 9723P והוא ממש מצויין, קורא את כל הפורמטים, חברה אמינה, בקיצור אפשר לראות סרטים בראש שקט. כמובן שבהתחלה הייתי חייב לעשות את הטעות הנוראית ולקנות אחד שקורא כתוביות והכל ב400 ש"ח אבל תוך שבוע החלפתי אותו בLG וההבדל הוא שמיים וארץ. יש רק בעיה אחת מוזרה, הוא קורא את התרגום כשהוא מגיע בקובץ בנפרד, אבל פשוט אין לו פונטים בעברית, ולפי מה שהמוכר אמר (הוא נראה אחד שמבין בסחורה) שלדגם הזה לא הולך לצאת עדכון אף פעם שזה ממש מוזר... בכל מקרה איך אני יכול להדביק תרגום לסרטי DIVX בדרך הפשוטה והטובה ביותר?

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by 111111,

השאלה בכותרת תודה.

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  15. השתמשתי בגירסת אמיול מסויימת, והחלפתי לאחרת לגמרי. האם אפשרי להעתיק את תקיית CONFIG של המיול הישן למיול החדש? ההגדרות ישמרו? הקרדיט ישמר? (כי יש גם כמה שינויים באופציית ההגדרות בין הגירסאות)

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  16. Started by yoavb,

שלום לכולם, אני נתקל בבעייה לא ברורה: אני מוסיף אובייקטים (תמונות בפורמט jpg) ע"י הוספה->תמונה מקובץ וכו'. הכל טוב ויפה, אלא שכאשר אני סוגר את הקובץ ופותח אותו שוב, במקום התמונות אני מקבל מלבן לבן עם X אדום. כל התמונות נמצאות על המחשב שלי, ובנוסף ידוע לי ש powerpoint אמור לבצע הטמעה של גרפיקה במצגת (פרט לקטעי וידאו) כך שלא ברור לי מה בדיוק הבעייה. בתודה מראש, יואב

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  17. אני יודע לעשות הרבה דברים טובים בפוטושופ יחסית , אבל הדבר הכי פשוט שיכול להיות - מסגרת , אני לא יודע לעשות. אז... מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 4.6k צפיות
  18. Started by psycho killer,

צילמתי מרחוק אזור חשוך יחסית ואני לא רואה את האנשים שהתצלמו איך אני יכול להבהיר את התמונה באופן אחיד ?????

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  19. הפוטושופ 9 cs2 באנגלית ,האם ישנה אפשרות להפוך אותה לעברית? ואם כן איך עושים זאת? תודה מראש

• 16 תגובות
    • 12.1k צפיות
  20. Started by ZorD,

שלום לכולם. השירים שיש לי כבר התחילו לשעמם אותי מעט, ואין לי כוח לחפש חדשים.. חשבתי שזה יהיה רעיון טוב להכניס לWinamp כמה תחרות רדיו של שירים מכמה סוגים וכך אוכל להנות ממגוון רחב של שירים ואם אוהב משהו אוכל להשיגו בקלות. אז ראשית, איך בידיוק עלי להגדיר את הWinamp כך שהוא יוכל להתחבר לתחנות? ואיך אני מכניס תחנות אלו לWinamp? *חשוב לציין שכל פעם שהתוכנה עולה היא מבקשת ממני להתחבר לאתר Winamp.com ואני תמיד מסרב, האם יש לזה חשיבות כלשהיא? (לגבי הכנסת התחנות או משהו..) ודבר אחרון, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על תחנות טובות שאתם מכירים וממליצים אם אפשר לגוון בסוגי השירים שבתחנות זה יהיה ניפלא! תודה רבה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  21. Started by likantrop,

התקנתי ARES LITE,ומשום מה כשאני מפעיל אותו,הוא כל הזמן נמצא במצב של CONNECTING. אני משתמש בFIREWALL של WINXP וברור שביטלתי את אופציית החסימה של ARES ועדיין,כלום. אולי זה בגלל הפורט...?אני מתחבר עם הפורט שהתוכנה נותנת 24822,אולי אני צריך פורט אחר?

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by darkman,

אני לא מצליח להוסיף אפקטים בין סרטון לסרטון אני לא מבין מה הבעיה שלי אני מצליח רק להוסיף FADES עזרה

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  23. הכוונה לקטע מסויים מתוך שיר ושזה כל פעם יחזור על עצמו? ואיזו תוכנה צאפשרת לי לחתוך את אותו קטע הכי בקלות?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  24. כמן למשל CTRL+ALT+B זה מעביר שיר אחד קדימה .. גם אם אתה נמצא במשחק אחר או בתוכנה אחרת .

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  25. היי, אני משתמש בשלושה players שונים. 1. subedit גירסה 4040: player מבוסס media player 6.4 אשר יתרונו הוא בטיפול ב- subtitles (המון אופציות כולל שינוי קצב הצגה מ- pal ל- ntsc), מנגן הרבה מאוד סוגי קבצים (לאחר התקנת ה- drivers המתאימים), הרבה מאוד קיצורי דרך, ואופציה חשובה ביותר בשבילי שזה הצגת הסרט בצורה מינימלית במסך מוקטן (רק הסרט ללא שום שורת תפריט). 2. media plater classic: גם הוא plater המבוסס על media player 6.4 וגם הוא מנגן הרבה סוגי קבצים, אפילו real player או קבצי mov. כל אחד משני ה- players הללו לא יותר גדול מ- 1MB, זריזים מאוד, עולים מהר ולא מתחברים לאינטרנט (אלא לחפש drivers שצריך) 3. VLC player: לעשות preview ב- emule ומאחר והוא מכיל את ה- drivers בעצמו, הוא …

• 6 תגובות
    • 953 צפיות

דיונים חדשים בפורומים