עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. החלפתי ל xp לפני יומיים וכתוצאה מכך נמחקו כל הדרייברים... כעת המסך שלי (lcd lg) פועל תחת ברירת מחדל עלובה, והניסיונות שלי להתקין את הדרייברים מהדיסק שלו נכשלים... בנוסף המחשב אינו מזהה את כרטיס הקול וטוען שאין התקני שמע... אודה על עזרה.

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  2. Started by Mr Gadget,

שמעתי וראיתי שיש Patch לכפולי ליבה שמתקנים ביצועים במשחקים ובכלליות רציתי לדעת האם הם באמת עוזרים ואם אפשר לינקים תודה...

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  3. Started by shuy,

לאחרונה אני מקבל את הודעה הבאה בהתחברות לחלק מהסרברים: Your IP is part of ipfilter.dat file ראוי לציין כי אני לא חש בירידה בקצב ההורדות. מישהו יכול לשפוך אור על ההודעה הזו ומקורה?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  4. Started by cliver,

שלום לכולם המחשב שלי נתקע במצב שלא שמעתי עליו אף פעם ה WIN עולה ונתקע בחלק המחולק ל3 בצבע כחול עם סמל מיקרוסופט במרכז האם מישהו יודע אזה קובץ נדפק ואך ניתן לשחזר מבלי להתקין את המערכת מחדש הכנסת דיסקט התקנה של WIN מתקינה את WIN מחדש בתודה מראש אילן

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  5. יש לי את תוכנת הדואר eMailaya [אחלה תוכנה],אבל אני רוצה להעביר אליה את הדואר שכבר יש לי מ -Microsoft Outlook Express [בערך 40,000 מיכתבים].

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  6. Started by moshiko69,

שלום, יש לי בעיה עם הפוטושופ אני מנסה לעלות את הפוטו שופ ואני מקבל את ההודעת השגיאה הבאה: This application has failed to start because MSVCRT10.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem? אני מבין שחסר לי הקובץ הנ"ל, אבל איך אני מתקן את המצב? אולי להתקין אותו לתוך אחת הספריות של הפוטושופ? מישהו יכול להגיד לי באיזה ספריה צריך להיות הקובץ הנ"ל? שאני אוכל להעתיק אותו לספרה?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  7. Started by slim_shady,

כיביתי את הפייר וואל וכיביתי הכל, עשיתי ריסט אבל עדיין זה לא מתחבר... אולי זה בגלל שיש לי רשת עם ראוטר או משהו?

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  8. Started by liorgadidi,

שלום לכולם... הסיפור הולך ככה: האקספלורר שלי התחיל פתאום לא להראות לי אתרים מסוימים או מראה לי אותם חלקית. לדוגמא: פורום מסוים שאני נמצא בו מראה לי את מפתח הפורומים אך לא את תוכן הפורום. אני מנסה לעשות חיפוש על משהו מסוים וזה לא עובד אבל שאני מנסה על משהו אחר-כן. יש עוד דוגמאות כמו שזה לא נכנס לאתרים מסוימים וכ'ו השאלה שלי היא איך בדיוק אני פותר את הבעיה? להסיר ולהתקין מחדש? מישהו עשה לי חסימה על אתרים מסוימים?אז איך אפשר להסביר את ה"חיפוש" שעשיתי ולא הצליח? אם ובאמת מישהו עשה לי חסימה על אתרים מסוימים-איך אני מגלה ומוריד את החבימה? תודה מראש לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  9. שלום ר ב לכולם!!! רשמתי תוכנית ב ++C ומה שקרה כשהרצתי אותה היא דרסה זיכרון של ווינדוס וגרמה למחשב לעשות איתחול... אחריי האיתחול ווינדוס אומר שקיימת בעיה רצינית ואמר שקיימת תוכנה שמנסה לדרוס זיכרוןן חשוב של ווינדוס ושהוא "הורג" אותה ....עכשיו המחשב עולה כל הזמן עם מסכים כחולים של הערות DOS ... מישהו יודע אולי אם קיימת תוכנה שגורמת לנקות את הזיכרונות של המחשב באופן טוטאלי??????? תודה רבה מראש!!!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם יש לי קובץ avi והסאונד בו פשוט חלש מאוד גם שהווליום בכל מקום על מקסימום אני מחפש תוכנה שתוכל להגביר אותו. תודה מראש על העזרה.

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  11. אני מתלבט בין NERO 7 לROXIO.... אין לי מושג מה יותר טוב אבל נראה לי NERO בגלל הפופולריות שלה... תקנו אותי אם אני טועה המטרות הם לצריבת CD ו DVD

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  12. שלום, יש לי מספר תיבות דואר שהוספתי באאוטלוק 2003 על מנת לשתף יומנים (תחת שרת Exchange 2003) אחרי שהוספתי את היומנים איני יכולה לשנות את שמם כדי שיהיה נוח לראות בתצוגה את שם האדם שלו שייך היומן. אני לוחצת על לוח שנה בלחצן הימני ואופציית שינוי שם של לוח שנה לא זמינה לי. שאלתי היא האם ניתן לפתור את זה? זה מאוד חשוב לעבודה שאני מציגה כמה יומנים יחד כדי לראות פגישות כתוב לי למעלה בשורה העליונה של כל יומן רק לוח שנה ואני רוצה לשנות שיהיה רשום לכל אחד את השם הפרטי למשל. איך ניתן לשנות זאת ? אשמח מאוד אם תעזרו לי בברכה,

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  13. שלום, אני מחפש FREEWARE עבור מניעת נעילת צורב ה DVD על איזור מסויים. אשמח להמלצות. תודה, אמיר

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  14. Started by composite,

שלום. אז לא מזמן קניתי את המשחק 24 ל- PS2, וכמו עם כל משחק שאני עושה איתו, אז עם אותו הגיע הזמן לגבות (זה המשחק הראשון שאני נתקבל בו שהוא יותר מ- DVD5). אני צריך לעשות את זה כי זו הדרך הכי טובה להפעילו על ה- Crystal Chip שלי. הגודל שלו בתור ISO על ההארדיסק הוא 5.8 ג'יגה. DVDShrink לא תעזור כאן. יש איזו תוכנה שכן? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  15. Started by ophir555,

כיון שהמחשב החדש שלי כל הזמן עושה לעצמו ריסט ומתקבלת הודעה(על מסך כחול) כי יש בעיה nv4_disp.dll במחשב מותקן כרטיס gt7600 חיפשתי בגוגל וראיתי שזה דרייבר כיון שאיני אוהב להתקין תוכנות ודרייברים לא מזוהים נכנסתי לאתר של nvidia והורדתי משם את חבילת הדרייברים האחרונה. האפ פעלתי לדעתכם כשורה או יש להתקין את הדרייבר הנ"ל בכל זאת תודה

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  16. Started by SandLegion,

שלום לכולם, הייתי מעוניין לשלוח מסמך WORD אך עם פונט שהורדתי מהנט, עשיתי טסט מול חבר ומסתבר שבגלל שאין לו את הפונט שיש לי המחשב שלו הפך את הפונט לדיפולט (פונט מגעיל שנקרא COURIER). ידוע לי שבתוכנות מתקדמות כמו FREEHAND יש אפשרות לעשות CONVERT TO PATHES לתיבת טקסט ואז זה פותר את הבעיה. השאלה המרכזית: איך אני שולח מסמך בעל פונט שלמישהו אחר אין ושיישאר אותו דבר?? תודה

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  17. Started by avi333,

?.............

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  18. Started by most,

יש לי לוח אם חדש ישן(הוא חדש אבל של socket a)... קיבלתי אותו היום וקיבלתי אותו בלי הדיסק של הדרייברים שלו(לא קניתי אותו מחנות)...הדגם שלו הוא: A7N8X-E Deluxe של ASUS...נכנסתי לאתר שלהם שם אבל לא ידעתי בדיוק מה להוריד שם....הודה לכם אם תעזרו לי

19. Started by The UnKnown,

http://www.miranda-im.org/download/what should i choose and why ? Thnx !

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  20. Started by davidcohen,

לצרוב כמה קבצי BIN על דיסק DVD הורדתי משחק שנימכר בדיסקים של DVD בחבילה של דיסקים רגילים ואני רוצה לצרוב אותו על דיסק DVD [במקום כמה דיסקים רגילים על דיסק DVD] איך אני עושה את זה דרך התוכנות NERO או ALCOHOL 120%??? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  21. Started by Coca Cola,

אין לי תמונה, כי בטעות לחצתי על dont shot it again. בקיצור, הוא אומר שצריך לכייל את המסך\ לכייל את הפוטושופ : אני מניח שאת המסך משום שאף פעם לא היה לי ככה בפוטושופ(במחשב הישן עם CRT) כמו כן, אתמול כשעבדתי בפוטושופ שמתי לב שהצבע הלבן הוא לא באמת לבן, אלא הוא יותר קרמלי כזה. מה עושים? איך מכיילים מסך? =\ יש לי 1750HQ

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  22. אני צריך תוכנה שמשנה לי IP כל כמה זמן .... תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. הקבצים הם באיכות שמע מעולה 128, אבל דיבור בלבד, שומעים מעולה הקטע שכל קובץ הוא 80 מגה ב mp3, אני רוצה אותם יותר אבל לא לאבד את איכות הסאונד, חשבתי שאולי זה אפשרי בגלל שזה דיבור בלבד ולא מוזיקה זה בסה"כ דיבור אבל זה הרבה יותר נקי וכיף לשמוע כשהוא על 128, אני רוצה לשמר את האיכות אבל להוריד את הגודל דחסתי ל 32K, עדיין הבינו אבל זה לא נשמע צלול. תודה

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  24. מאיפו אוכל להוריד את KASPERSKY 6.0 כי לא מצתי באתר של החברה

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  25. שלום אני מחפש תוכנה שתדע להסיר תוכנות שאני אגיד לה, באופן מלא !!!! שלא ישאר שום זכר לתוכנה, כלומר שתמחוק את כל הערכים של הרג'יסטרי + הקבצים שבתקיה של התוכנה + כל קובץ אחר שהתוכנה התקינה בהתקנה שלה ההוספה הסרה של הווינדווס לא עושה את זה, הוא מסיר רק את הקבצים שבתוך התקיה המוגדרת של התוכנה. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 514 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.