תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני מחפש תוכנה שיכולה להקליד פקודות קול ישירות לוורד,עם מיקרופון ותומכת בעברית. העיניין הוא שאני לא יודע אם קיימת תוכנה כזו בכלל... זה לבן-דוד
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב נייד יד שנייה ולפני שאני קונה אותו אני רוצה להפעיל עליו תוכנות דיאגנוסטיקה כדי לוודא שהוא לא פגום מישהו יכול להמליץ על תוכנות כאלה?
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמקליטה את הוידאו שמשודר ב- WEBCAM שלי. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה DVD rip על מנת לגבות מספר דיסקים שיש ברשותי. הבעיה שניתקלתי היא שאני מחפש תוכנה שתדע לעשות RIP לפורמט מסויים שיוכל להכיל 2 Audio Tracks (בסרט יש 2 ואני רוצה לשמור על שניהם). עד כה מצאתי רק תוכנות שידעות לשמור על אחד. בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה טובה שמראה את הטמפ' של המעבד.. אבל אני צריך שהיא תראה אותה בצורה קבועה.. כאילו ב tray או משהו כזה ...
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
אוקי.., הכנתי מסמך בWORD, ברצוני להדפיס אותו, אך אין לי מדפסת ;D אז רציתי לדעת אם קיימת תוכנה כזאתי, שמאפשרת איכשהו דרך האינטרנט לשלוח את הדפים האלה לפקס, כי יש לי פקס בבית שעובד ;D, ואולי ככה אני אוכל להוציא את הדפים האלה מהמחשב LOL אז יש מישהו משכיר תוכנה כזאתי, אם בכלל יש?, אם כן, תוכלו לתת לי שם, קישור, משהו.. 8) תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם היום פירמטתי את המחשב שלי עקב כמה וכמה שיבושים. עידכתני את כל העידכונים וגם יש לי את החבילה של sp3. השאלה שלי היא איזה תוכנות אבטחה להתקין כדי לשמור על המחשב שלי ממזיקים ומרוגולות. אני מחפש באמת תוכנות קלות, שלא מעמיסות על המחשב. ותוכנות אמינות וטובונת. בינתיים יש לי את האנטי וירוס antivir, וחומת האש של ווינדאוס פעילה. אשמח לתשובה מקצועית. תודה
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר לאתר. AVG קופץ ואני לוחץ על התעלם וזה לא עוזר אז הורדתי את האפשרות של AVG בהגדרות התוכנה(LinkScanner + Resident Shield) וזה גם לא פתר את הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
הסבר: אני מחפש תוכנה שתוכל להגיד לי איזה חלק בתמונה עבר עריכה, יש כזה דבר?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
יש לי מסך CRT ובטעות שניתי את התדר ב"הגדרות תצוגה" לתדר גבוה מידי בשביל המסך שלי - השינוי נכנס לפועל רק לאחר שעשיתי BOOT אבל עכשיו אחרי שWINDOWS עולה המסך שלי מראה OUT OF RANGE כך שאין לי תצוגה ואני לא יכול לשנות את ההגדרות בחזרה. רק בSAFE MODE עולה לי המסך בהגדרות ברירת מחדל אבל השינויים שאני עושה בSAFE MODE לא תופסים בהרצה הרגילה של WINDOWS. איך אני מוריד בחזרה את התדר כשאין לי בכלל תצוגה? למשהו יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
צריך תוכנה שמראה תתמפרטורות של הכרטיס מסך? תודה.
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
הסרוויס לא עובד קיבלתי EVENT ID 1000 EVENT ID 7000 EVENT ID 7038 אשמח לעזרה
-
כשאני לוחץ על החץ השמאלי במקלדת אז הסרט רץ אחורה.. השאלה איך אני מגדיר את זה למס' השניות שאני רוצה שהוא יחזור אחורה?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מלא זמן דרייברים למחשב מבוסס ASUS P4B266-VMX. ככל הנראה זה מחשב HP ולא משנה איזה דרייברים התקנתי שום דבר לא עבד. אודה מאוד לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה המסוגלת להציג על המסך (כמו שעושה וורד בחלק התחתון בסרגל הכלים) האם המקש Caps Lock פעיל או אינו פעיל. הבעייה היא שאני משתמש במקלדת ועכבר אלחוטיים ובמקלדת שלי (לוג'יטק) אין את הנורות המורות האם הקאפס לוק פועל או לא, דבר היוצר בעיות מדי פעם. אני מאמין שלא תהיה בעייה למצוא תוכנה פשוטה כזו. נ.ב. עוד יותר טוב יהיה אם יוצג ע"פ הצג גם סימון האם ה Num Lock וה- Scroll Lock פעילים או לא (בנוסף ל Caps שהוא החשוב מבין השלושה עבורי). תודה, רועי.
-
- 1 תגובה
- 4.5k צפיות
-
-
-
שלום. מקווה שזה הפורום הנכון לשאלותיי. התקנתי את ה- Bitbomet במחשבי. יש לי מספר שאלות על הורדה דרך ביטרונט: 1. האם בהורדה מסוג זה יש גם תור, בדומה ל- Emule? 2. באופן מפתיע, מרגע ההתקנה, אני מועף לעיתים מהרשת. זה לא קרה לי עם ה- Emule. האם התוכנה גורמת לזה? האם צריך לשנות את ההגדרות? 3. המחשב לי עובד מאד לאט ברמות שאני לא מצליח לשחק במשחקים כאשר ה- Bitcomet עובדת ברקע. האם ככה זה עובד או שיש מקום לשנות אי אילו הגדרות? 4. האם ניתן להגדיר מראש לאיזה שרת להתחבר (בדומה לאימיול)? ואם כן אז איך עושים זאת? 5. מה המשמעות של Score? 6. מהם האתרים המומלצים? 7. האם ניתן לחפש קבצים דרך התוכנה או רק דרך אתרים עם קישורים? ואם כן אז מה מומלץ 8. האם יש הבדל אם במהירות ההורדה בין אם אני בו…
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
בעבר יכולתי להקליט מהטלויזיה מה שרק רציתי היום הוא לא מראה סיגנל התקנתי מחדש את הדרייבר ועדיין ישנה הבעיה האם יש איזו תוכנה שמריצה בדיקת חומרה של הכרטיס??
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
מצטער אם זה לא הפורום המתאים, אם זה לא בבקשה מנהלים להעביר חח תודה :) מצאתי USB ברחוב וחשבתי שזה סתם DOK או משהו אז ניסיתי בבית וזה לא זה, זה נראה ככה: רציתי לשאול מה זה עושה חח מצאתי את זה באנגלית אבל לא כל כך הבנתי..
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
צריך תוכנה לבירור שמות של בעלי פלאפון הכוונה למידע על הלקוח שם פרטי משפחה וכו'.. תוכנה רק בשביל לגלות מידע על מספרי פאלפון לא טלפון רגיל תודה !
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש תוכנה כמו Windows installer כלומר שתתקין את כל היישומים שווינדוס אינסטלר מתקין אבלל ללא צורך בווינדוס אינסטלר
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
1. עשיתי גיבוי של שני מחיצות, כל אחד לקובץ אחר. עכשיו קבלתי שלש קבצים 2 עם סיומת v2i ואחד עם sv2i ,לא אמור להיות לכל גיבוי קובץ sv2i? 2. המערכת שגיביתי יש לו שני דיסקים של sata בraid1. עכשיו כשאני רוצה לראות את קבצי הגיבוי כשאני מפעיל את הrecovery דרך boot מcd אז הוא בכלל לא מזהה את הraid ואת הדיסקים מה עושים? תודה
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
מה דעתכם על המדייה פלייר? פשוט , אני חושב שהוא ממש ממש מסורבל לשימוש, לא ידידותי בכלל (עם כל הלחצנים הקטנים הבלתי נראים והסרבול הנורא שבהוספת מספר קבצים ברצף...), וגם מכוער מאד. בכל הנוגע לסרטים יש לו מספר פאקים מעצבנים: 1. ה-FULL SCREEN עם הפסים המעצבנים בצדדים 2. מחסור בפונקציות בסיסיות (או הסרבול בהפעלתם) כמו פרטים על קובץ הווידאו, פריימים דיספליי, ג'אמפ טו, ועוד 3. אי אפשר להפעיל כתוביות, ואי אפשר לערוך את ההופעה שלהם (DELAY וכו') בכלל נראה לי שבכל הנוגע לסרטים התוכנה הזאת דיי פרימיטיבית. בכל הקשור לאודיו, WINAMP יותר נוחה ויפה לעין. אז מה בעצם אני אומר? השאלה היא האם להחליף את המדייה פלייר ב2 תוכנות כמו WINAMP ו RADLIGHT. הרי למדייה פלייר יש הרבה פלוסים שאני בטח לא …
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
מי שהוא שמע על פורמט סרטים חדש אני לא בטוח בשמו משהו כמו xvcd (לא S) מי שהוא יכול להביא לי פרטים על הפורמט הזה?!
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
במחשב של חבר יש לי בעיה שהסאונד דרך YOUTUBE ובמצגות פאורפוינט נשמע ממש מעוות ומקוטע. בנגינת CD הכול תקין. ברור לי שהבעיה היא בעית תוכנה. התקנה חוזרת של דרייבר הכרטיס קול לא עזרה. אני מניח שזה יכול להיות בעיית משאבים או קידוד שקשור לסאונד אולי... למישהו יש רעיון היכן כדאי לי לבדוק?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-