עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by eladbu,

אני יודע שיש תמיכה בעברית למקסטון כלומר לשנות את כל התפריטים לעברית! אם משהו יכול להפנות אותי ללינק אשמח בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. האם יש דבר כזה אימולטור של PS2? אם יש מאיפה אני יכול להשיג דבר כזה? ואיך משתמשים בו?

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  3. התקנתי תתוכנה של msi CoreCenter וכשאני מפעיל אותה הוא מחכה כמה שניות ואז המהירות של המאווררים עולה לcpu fan speed על -175-172 והמהירות של nb fan bas עולה ל3515 והתוכנה מתחילה לצפצף (יש לציין שהמאווררים שלי רועשים כמו סוסים גם בלי התוכנה) ומי שיכול שיסביר לי מה כל אחד אומר על המאווררים האלו ואיך אפשר לקרר תעסק תודה לכל העוזזרים

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  4. אז ככה אני נכנס לאתר של microsoft ונכנס לWindows Update וזה לא ניכנס לי לשם לא יודע למה זה עושה למטה בוצע וזהו מה אני אמור לעשות? http://img18.echo.cx/my.php?image=150015001488151315013ii.jpg זה מראה לי דף לבן וזהו .

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  5. יש לי בעיות עם הדפדפן אני רוצה להתקין אותו מחדש אבל אני לא יודע איך ומאיפה להוריד תודה מראש למי שיודע

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  6. הסבר מדויק לבעיה : אני לא יכול ללחוץ על כל כפתור שכאשר אני עובר מעליו עם הסמן של העכבר ובשורה למטה מצד שמאל של האקספלורר רשום: ": javascript" . וזה קורה בכל האתרים. הבעיה התעוררה לפני משהו כמו שבוע יש לי אינטרנט אקספלורר ווינדוס אקס פי אשמח לעזרה

• 7 תגובות
    • 553 צפיות
  7. היי בזמן האחרון הוורד עושה סימנים מוזרים ביותר...הסמנין אומנם לא לא מודפסים עם הטקסטים אבל זה עדיין מעצבן!!! בזמן שאני לוחף על enter כדי לרדת שורה אז זה עודה סימן כזה: ןשאני לוחץ על space כדי לעשות רווח זה עושה סימן כזה: אז איך פותרים את הבעיה??? והינה עוד תמונה שמסבירה את הבעיה: תודה מראש install

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. אין הרבה מה להוסיף חוץ מזה שניסיתי את Clone DVD ובהחלט רואים שהיא פחות טובה בתוצאות

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  9. איך שאני פותח את האוטלוק בלי ללחוץ ע כלום הוא מראה לי את ההודע שבתמונה, ניסיתי את 3 שאפשרויות אף אחת מהן לא נותנת לי גישה לאוטלוק יש פיטרון? איך אפשר למחוק רק ואני מדגיש! רק את האוטלוק ולהתקין רק אותו לבד? (במקרה הכי גרוע) תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by beeper,

אני רוצה להכין קובץ PDF (Acrobat Reader) מקבצי פוטושופ - PSD. חשוב לי שלא יהיו תוספות של התוכנה (כל מיני פרסומות קטנות כאלה של כאלה שלא משלמים), שהאיכות תהיה מעולה ושהכל יהיה בקובץ אחד ולא מלא קבצים. תודה לעוזרים! זה נורא חשוב!

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  11. Started by slim_shady,

לא משנה, למחוק...

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  12. Started by DeadByDawn,

יש לי שתי מסמכים שסרקתי...וגזרתי מהם שתי תבלאות. אני רוצה לאחד את שתי התבלאות...(אחד מעל השני) ולשים את זה במסמך A4 ואז להדפיס. השאלה שלי היא,איך אני מאחד...ניסיתי לגרור כל טבלה בנפרד...אבל זה פשוט יוצר לי אותה ממש בגדול במסמך ה A4 (שהוא ריק..) ואני לא מצליח להקטין אותה במסמך הזה... איך עושים את זה?

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  13. Started by RayZ,

הרצתי בדיקה ב PCMARK 2002 ואלה הציונים שקיבלתי: יש לי גם ציטוט מהסיסטם של התוכנה למחשב: System Info Version:2.2 Operating System: Microsoft Windows XP Processor: AMD Athlon @ 1.77 GHz Graphics Card: NVIDIA GeForce 6600 Total Physical Memory: 768 MB Free Physical Memory: 252.08 MB Motherboard Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. Motherboard Model:NF-CK804 המחשב עושה בעיות, המעבד מהיר במיוחד,הכרטיס להיט,ההארדיסק מצויין.. הלוח,לא יודע ממש.. יש לי 768MB זיכרון, המחשב מראה סימנים כאילו הלוח הוא ASUS של צ'יפ SIS ישן ישן משנת 2001. הנה דוגמא לסימנים: הגלגלת זזה כמו במחשב ישן.. עזרה

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

אני צריך תוכנה שתבדוק אם בכונן אחד נמצאים כל הקבצים הדרושים להפעלת המערכת. זאת מכייוון שפעם השתמשתי בתוכנה של analogx ועשיתי בטעות את האפשרות dll archive, והיא מחקה לי כמה קבצים במחשב, אני משתמש בפרטישן אחר, כונן האם שלי הוא f:, ולמשל קבצי ווינדוס ב-c: אני לא יכול למחוק כי אין לי גישה אליהם. יש תוכנה שתבדוק אם בכונן c: נמצאים כל הקבצים?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by POD,

השתמשתי בו עכשיו ונראה לי שהוא ניקה כמה עשרות MB... הבעיה שאי אפשר לראות מה הוא מוחק בדיוק וכמה (אה רגע, הוא כתב בסוף שהוא שיחרר 600 ומשהו MB מה-H.D :s05:). התוכנה הזו עצמאית מדי ואי אפשר לעקוב אחריה . השאלה שלי היא האם יש משהו יותר טוב ממנה?

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  16. אחר הצהריים טובים, כבר כמה זמן שאני נתקל בתמונה הבאה ואני חושב שזה קשור למקאפי. ניסתי להסיר ולהתקין מחדש אך ללא הצלחה... אודה לכל מי שיעזור לי , אסף. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  17. Started by idoyi,

משחקים היו עושים לי בעיות אז מחקתי את הדרייבר היששן של הכרטיס מסך ושמתי חדש. עכשיו נראה לי שנפתרו ללי הבעיות אבל ה-Control Center לא עולה אז אין לי עכשיו אפרות לשלוט על החיבורים לטלויזיה ... ואני לא רוצה לחזור לדרייבר הישן מה עושים??? ד.א. באתר יש דף שמסביר על ה-Control Center והתקנתי את שני הדברים ששם ומשהו לא מסתדר לי וזה עדיין לא עובד תודה.

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  18. שלום לכל מי שיכול לעזור כאן ... אני צריך להכין דיסקט עם הדריבר SERIAL ATA על פלופי 1.44 הלוח אם הוא של ASUS מדגם P4S800D-X עם ציפסט של SIS 964 \ SIS 655 FX אשמח אם מישהו יוכל לעזור תודה מראש

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  19. Started by WinInc.dll,

בקשה לתוכנת שיחזור קבצים שנמחקו מפרמוט מחשב תודה.

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  20. Started by blackcoma,

ה - Trillian הזה עושה יותר מדי בעיות. בזמן האחרון, מאז שהתקנתי את הפלאג-אין החדש של ICQ ( שבלעדיו המערכת לא הייתה מתחברת לאיסיקיו ) אני לא יכול לכתוב בעברית, אלא רק לפעמים, שום דבר לא עוזר, לא alt+shift, לא להחליף ידנית, הוא פשוט לא כותב לי בעברית. ידוע למישהו משהו על הבעיה הזו ?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  21. פירמטתי את המחשב ורציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות שיחזור מערכת?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by תום מרילין,

היי, לאחרונה הופיעו במחשבי הזקן (P3, 128MB SDRAM) 2 בעיות מוזרות ומציקות ואני לא בטוח מה מקורן. הבעיה הראשונה הופיעה קצת לאחר פרמוט המחשב והתקנה מחודשת של WIN XP, העניין הוא שהמערכת עולה הדסקטופ מופיע, אבל במשך כ2-3 דקות המחשב לא מבצע שום פעולה שמורים לו לעשות, לאחר כ2-3 דקות הוא כאילו "מתעורר" ומתחיל לבצע את כל הפעולות שביקשתי ממנו קודם. החשד הראשוני שלי היה שמדובר באי אלו תוכנות זבל שעולות ולוקחות את המשאבים אל בMSCONFIG אין לי דברים לא מוכרים. מה זה נראה לכם? הבעיה השניה מוזרה עוד יותר, הDVD בן ה4 שלי מת והחלפתי אותו, מאז התחילה להופיע מידי פעם תקלה, הכונן פשוט לא קרא תקליטורים והיה צורך לאתחל את המערכת מחדש בשביל שהכונן יסכים לקרוא. יש לציין שבנסיון לטפל בבעיה הראשונ…

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  23. אם כן - מה צריך לסמן בהגדרות?

• 10 תגובות
    • 817 צפיות
  24. Started by omnius,

עם איזו תוכנה פותחים קובץ OGM?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  25. Started by Gohan,

מישהו מכיר תוכנה שיכולה להוציא את התרגום והתיזמונים מקובץ ogm? תודה. אוקי מצאתי איך, זה דיי פשוט. מפעילים את הקובץ בVirtualDubMod. לוחצים על stream ואז על stream list. בוחרים את הstream שרשום בו text stream. ולוחצים על demux. מקווה שעזרתי למישהו ;D.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים