תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כאשר אני לחץ על הסמל של Internet Explorer הוא לא נכנס רק אחרי 5 דקות הוא פותח את ה Explorer. גם כאשר אני לוחץ על קישורים הExplorer ניתקה ולא פותח.
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום! רציתי לברר, איזה חברות מציעות חבילת אינטרנט סקיוריטי ל2 מחשבים או יותר ברישיון אחד? (הבנתי שנורטון מציעה 3 ברישיון אחד?) תודה! איתן.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אני צריך לקנות תוכנה למחשב על מה אתם ממליצים? ומה המחיר? תודה יניב
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות חבילת אבטחה טובה 2011 איזה תוכנה הכי טובה של אינטרנט סיקיוריתי יש היום בשוק?!
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה נראה לכם עדיף? אני כרגע עם NIS 2007, עדיף לעבור לAVG? אולי קספרסקי? עם מקאפי אפעם לא הסתדרתי.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי ערכת הגנה של פנדה bitdefender ועכשיו התקנתי נורטון סקיורטי. שאני פותח דפי אינטרנט לפעמים הוא מסרב לפתוח לי חלונות וזה קורא רק באינטרנט סיקיורטי של נורטון מישהוא מכיר את התופעה?
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
What can be the damn reason...? it goes offline with no reason couple times a day. please help ...!
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה , יש שם 6 תקיות מכווצות פתחתי אותם ומצאתי את ההתקנה התקנתי , לאחר מיכן הכל כמעט מושחר אני לא רואה את הטלויזיה אני שומע רק קול מהכרטיס , יש לי 10 xp sp2 + Windows Media Player ניראה לי שזו תוכנה מאוד פשוטה מה הבעיה יש למישהו רעיונות או ניתקל בבעיה
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
קבלתי את ההודעה הזו אחרי ריסטרט. הפעלתי את המחשב מהדיסק הפעלה והלכתי לrecovery ושם שאני עושה chkdsk אז זה רושם לי the volume appears to contain one or more unrecoverable problems וזהו, עכשיו אין לי יותר פתרונות. מישהו יכול לעזור?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני קבצים MDF וMDS / רציתי לפתוח את הקובץ MDS עם SEAMON TOOLS וקיבלתי את ההודעה INVALID IMAGE FILE ניסיתי עם התוכנה אלכוהול וקיבלתי תוצאה זהה. עכשיוהשאלה הראשונה שלי האם יש דרכים לפתור את הבעיה?? וגם האם יש תוכנה כלשהי לייצור קבצי MDS בהתאם לקובץ MDF שקיים ברשותי? אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
יש לי Invisible Discover גירסא 1.3 וזה לא עובד. פתחתי עוד אייסי כמו שכתוב במדריך של התוכנה וכדי לבחון את התוכנה הכנסתי את האייסי האמיתי שלי כדי שהתוכנה תעקוב אחריו וכשעברתי למצב "בלתי נראה" ב- Invisible Discover הופיע שאני לא מחובר והתוכנה לא זיהתה שאני בלתי נראה. יש למישהו פיתרון או תוכנה אחרת שמגלה מי בלתי נראה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
-
אני צקיך שם של תוכנה [אם יש כזאת] שיכולה להסוות את האיי פי של המחשב שלי תודה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש איזושהי דרך להתקין את הIPODHE? (מבלי לשלם 49 שקלים, נראה לי שזה חוצפה שגובים כסף על תמיכה טכנית שצריכה לבוא בחינם ופעם באמת הייתה חינם!) אני פשוט מנסה ולא מצליח
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
בלילה עבדתי על דבר חדש ipod slider וזה מה שיצא אשמח לתגובות... [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום כשאני נכנס לאתר מסוים וממנו אני מנסה להכנס לפורום למשל אני מקבל את ההודעה ips drive error מה קרה ומה עושים? תודה
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
-
יש לי בעייה בIRC-ORK לא מוצא לי שרתים פתוחים בחלונות 2000 ו ב 98 זה מוצא והכל עובד טוב מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה למה זה עובד ב 98 ו ב2000 לא
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני מנסה שנה להתחבר לשם והוא נותן לי ת'הודעה הזו... כיביתי את כל הפיירוולים ואנטי למיניהם... אני מחובר דרך נטויז'ן... יש למשהו הצעות ?
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני מדבר על המסך הכחול שאומר את המשפט המעצבן הזה. למשהוא היה הבעיה הזה ? או יודע איך לפתור את זה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
ראיתי ששניהם עולים אותו דבר אך לאחד יש מסך צבעוני ולשני אין אך יש שלט מישהו מוכן להבהיר את העניין? http://www.iriveramerica.com/products/hd.aspx
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! קורה הרבה שקבצי ISO נפתחים ומקראים משהו כמו TRACK 1 בISOBUSTER ומכאן אין ממש לאן לעשות EXTARCT...רק לקבצים זהים לקובץ המקור. בטוח שהקובץ פגום? בכל זאת, משהו חייב לתפוס את אותו מקום על הארד דיסק...אז מה זה בעצם? אשמח למשוע רעיונות... תודה
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם חג שמח מה המצב תשמעו אני צריך תוכנה להריץ קובץ ISO תודה לעוזרים מראש
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-