עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Cereal Killer,

מאסה נפשי בקאזה! אנשים איטיים שם שמעתי על תוכנה בשם direc connect או משהו כזה שהמהירויות שם יותר טובות אתם יכולים בבקשה לתת לי ללינק?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by shloogy,

הי אני משתמש בתכנה HDDLIFE אשר מראה לי בכל רגע נתון את פעילות ההרדיסק כאשר המחשב במצב "רגיל" אין שום פעילות , אך כאשר אני מריץ מכונה ויראטואלית (VM) לפתע HDDLIFE מראה פעילות כתיבה מלאה כל 10 שניות למשך 2 שניות, למרות שהVM נמצא במצב של חוסר פעילות יש למישהו רעיון למה? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 785 צפיות
  3. בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=516912.msg4418460#msg4418460 נראה לי שנדרש פה בכלל פתרון תוכנה: אשמח לעצה - עדיף משהו מוכח ומעשי. תודה!

• 10 תגובות
    • 986 צפיות
  4. שלום, יש כמה אתרים, שלא נפתחים בנייח, ובנייד. לדוגמא כאן: http://www.synel.co.il/pay/payclick.html כשלוחצים על "שכר בקליק" מהתפריט בצד ימין, אמור להיפתח חלון נוסף. איכשהוא פתאום הדפדפן מפסיק לפתוח את החלון הזה. הוא פשוט לא עושה כלום שלוחצים על זה. זה קורה בעוד אתרים (ממשלתיים בעיקר) הדבר המוזר הוא שיש עוד 2 מחשבים במשרד, עם אותה מערכת הפעלה (WIN7) ואותן תוכנות, ששם זה נפתח כמו שצריך. אחרי בזבוז יום שלם בניסיון איתור התקלה, פרמטתי את הנייח הנ"ל, והנייד הנ"ל, וזה עזר. התקנתי את התוכנות והעדכונים של מערכת ההפעלה, והכל עבד כמו שצריך. לפתע, ניחשתם נכון, התקלה חזרה בנייד ובנייח. בנייח, עשיתי שחזור מערכת לתאריך של אחרי הפרמוט, והאתרים נפתחו. התקנתי תוכנה תוכנה, (Skype adobe rea…

• 10 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. שלום יש לי תופעה מוזרה בעת מעבר לשפת הכתובה מעברית לאנגלית ולהפך alt+shift אני לא מצליח לעבור בין השפות רק בתנאי שאני עומד בשורת ה ADDRES רק אז ניתן לבצע את השינוי כאשר אני "עומד במקום אחר לא ניתן לעבור בין השפות מישהו מכיר את הבעיה הזו??? ואיך ניתן לתקן אותה תודה מראש

• 10 תגובות
    • 3.8k צפיות
  6. Started by VL,

מתי יוצאת הגירסה החדשה? שמעתי שהיא עומדת לצאת בקרוב.

• 10 תגובות
    • 659 צפיות
  7. אני מוריד דברים מהתוכנת שיתוף emule כמו שהרבה םה מורדים ...מהתוכנה הזאת עכשיו הבעיה היא שאני לא רוצה להוריד מהגירסא החדשה היא איטית נוראה אני משתמש עם גירסא 29a עכשיו אחרי 8 7 שעות האימול סוגר את עצמו והwindows מראה את ההודעה הזאת של ה dont send erorr יהני ביצע פעולה לא חוקית למה ה windows מפיל לי את האימול מישהו יודע בבקשה!?

• 10 תגובות
    • 910 צפיות
  8. Started by ofir123,

לפני הכל חיפשתי בפורמים את השאלה ומצאתי רק אחת שלא ממש עזרתם לאותו אדם, מקווה שתעזרו לי. הורדתי MBM ועכשיו הוא מראה לי הכל 0 בכל החיישנים 0. איך אני מגדיר אותם נכון? אם מצאת תשובה לשאלה שלי תנו קישור. לילה טוב

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by RUJI,

עכשיו סיימתי אותי 20 דקות לקח לי \: דיי הרבה זמן אבל לא נגעתי בפוטושופ שנה וחצי ככה ש... איך יצא? (:

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. המחשב הוא פנטיום 3 עם 192 זיכרון פנימי, יש להתחשב בעובדות כי נורטון לא בא בחשבון במקרה כזה.

• 10 תגובות
    • 886 צפיות
  11. Started by compman112,

שהתקנתי את הלוח אם שלי Lan party UTnf4 ultra-d הדרייברים היו כוללים את הפירוול הזה, ואני משתמש כרגע בפירוול אחר, כדאי לי למחוק אותו? אם כן איך? כי לא מצאתי את האפשרות למחוק את זה. תוןדה

• 10 תגובות
    • 947 צפיות
  12. Started by Mgrbtz,

אז ככה.. יש לי מחשב נייד שמחובר ב WiFi לראוטר. בנוסף יש לי מחשב נייח שרחוק מהראוטר אז עד שאני אקנה כבל רשת מספיק ארוך אני משתמש ב"גשר" בעזרת הנייד. כל כמה דקות אני מקבל הודעת שגיאה שיש Ip conflict ובעצם יש 2 מחשבים שחולקים את אותו Ip והמחשב הנייח מתנתק מהרשת לכמה רגעים ואז חוזר.. איך אפשר לשחק ככה ?? אמצע משחק רשת אני מתנתק פתאום! עזרה בבקשה! תודה מראש

• 10 תגובות
    • 5.2k צפיות
  13. איזה תוכנות מומלצות במחשב כדאי לקנות רשיון אנטי וירוס יש לי של בזק MCAFEE אם מומלץ אחר תגידו לי תוכנה לעדכון דרייברים ואם יש לכם עוד רעיונות תגידו לי

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by david86,

אני מוריד מי ריפידש דברים אבל הרוב כשאני רוצה להוריד הוא מראה לי מספרים ואותיות לדוגמע יצא לי 5 מספרים ואני לא יכול לרשום 5 מספרים רק 4 מספרים ואותיות איך אני יוכל לר שום יותר מי 4 אותיות הוא מספרים?

• 10 תגובות
    • 713 צפיות
  15. Started by eyal,

:bash: :bash: מישהו מוכן להסביר לי למה הסימס לא עובד בXP!!!!!!!!1 :bash: :AR15:

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. כותרת.... תודה רבה לעונים!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by mr.eke,

אלהן בשבוע האחרון המחשב שלי עושה בעיה מוזרה שאני רואה סרט נגיד ברושי שומעים ואני שם על הכי גבוה באוזניות ואו/ברמקולים ובקושי שומעים בדרתי את כל ההגדרות בבקרת השמע הכל על הכי גבוה זה ממש מעצבן ממש שומעים חלש ו.. ונגיד אני רואה סרט מקסימום שאני שומע זה המוזיקה שיש ברע יעני קר צלילים חזקים אני שומע חלש וששהאנשים מדברין אני בכלל לא שומע.. מה לעשות? תודה מראש אלי

• 10 תגובות
    • 837 צפיות
  18. הכותרת אומרת את הכל אבל בכל-זאת אני מחפש תוכנה חינמית ואמינה עם ממשק משתמש נוח לצריבה. בגדול אני מחפש מה שנרו הייתה פעם לפני שהיא התנפחה למימדים לא הגיוניים.

• 10 תגובות
    • 902 צפיות
  19. Started by extra-g,

----אני לא יודע אם ההודעה הזאת מתאימה לפורום הזה או לפורום ווינדווס בכל מקרה אם היא לא במקום אני אשמח אם המנהלים יזיזו אותה----- המחשב של אחי בזמן האחרון לא זז. אני כל הזמן - באופן קבוע - רואה את תהליך SVChost תופס 99 אחוז מהמעבד. כשאני מנסה לסגור אותו הוא מבצע איתחול מאולץ של המחשב. מה עושים? תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. יש איזה תוכנה שמאפשרת לי להוסיף כתוביות לסרת???

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  21. Started by Crash5,

אני מנסה לצורב דיסק MP3, אך כל שמות השירים שאני בוחר וגורר לעבר חלון הצריבה מתעוותים בצורה מוזרה. זה קורה גם בשירים הלועזיים וגם בישראליים, אם כי, בשמות השירים בעברית זה בכלל לא משאיר את השם אלא הופך לסימנים מוזרים בסינגון הזה ____ ______ ___ לעומת זאת בשירים הלועזיים עוד ניתן להבין את השם כי הוא נשאר בערך. יש מצב לפיתרון ? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, הציעו לנו ב012 אנטי וירוס של נורטון, דרכם. ז"א, אני מבין, שאנחנו לא מקבלים את התוכנה, אלא התוכנה אצלהם. האם הוא מספיק? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by MeTaLhAmMeR,

אני משתמש כיום אולי בחמש תוכנות להעפת ספיי ווארים ובד"כ אני תמיד מצליח להעיף אותם אבל הפעם ניכנס לי אחד ממש ממש קשה!! כשאני פותח דף אינטרנט דף הבית שלי לא מספיק לעלות אפילו ושניה אחרי שפתחתי את הדף עולה לי אתר חיפוש מעצבן!!!! הבעיה היא שהוא השתלט לי על דף הבית בצורה אכזרית כזאת עד ששום תוכנה לא מוצאת את הספיי וואר הזה שהשתלט לי על דף הבית!!! אני משתמש ב Ad-aware 6.0 מעודכן Spy Sweeper מעודכן CWShredder HijackThis Advanced Uninstaller PRO 2004 אה, וגם כשאני רוצה לערוך חיפוש בווינדווס החיפוש פיתאום ניתקע ואיתו כל הווינדווס!! מה אני עושה?!?!?!?!? >:(0

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אמרו לי שיש תוכנה של טכנאים שסורקת את המחשב ומתקינה דרייברים במקום לגשת לאתר יצרן ולהוריד משם פשוט התוכנה מתקינה לבד את הדרייברים החסרים ! איך קוראים לתוכנה הזאת ? מישהו יודע ?!

25. Started by Boomerang,

זה הקומיקס הראשון שציירתי בעצמי שלב ה"עיפרון" היה על נייר, ה- inking וה- shading היה בפוטושופ, עם מעט מאוד אפקטים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.