עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. התוכנה הזאת היא מקליטה לבד את השירים מהרדיו שאני שומע והיא מסדרת אותם בשולחן עבודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי סרטון בפורמט של קוויקטיים, MOV ואני רוצה להמיר אותו לפורמט אחר, לדוגמא MPG או AVI ושיהיה גם קטן יותר מבחינת זכרון שהוא תופס... האם זה אפשרי? אשמח אם תעזרו. תודה מראש, ניר.

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  3. שלום לכם, יש לי שיר ואני רוצה להוציא את הקול של הזמרת ממנו...איך עושים זאת? הייתי מעוניין באותו זמן גם לשמור על איכות כמה שיותר גבוהה! אשמח אם תוכלו לתת טיפים, תוכנות או שיטות לעשות מקובץ שמע רגיל שיר קריוקי.. בתודה ניר

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  4. אני חושב שהכותרת אומרת הכל...

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  5. שלום. קודם כל. יש לי בעייה בTeam Speak 2 כשאני מנסה להתחבר אני מקבל הודעת שגיאה כזאת: [03:06:09] Connecting to 80.179.150.79 [03:06:09] Got a bad response from the server לפי הFAQ הזה:http://forum.goteamspeak.com/showthread.php?t=5413 של Team speak זה אומר שאין תאימות גירסאות בין הTS 2 server לגירסה שלי.. וזה לא יכול להיות כי לחברים שלי יש בדיוק אותה גירסה כמו לי והם מצליחים להתחבר. עכשיו בVentrilo נראה לי שהבעייה נוצרה מאותו גורם.. איך שאני מנסה להתחבר לסרבר קופצת לי הודעה שכתוב: Unable to connect to server חשבתי שזה הNorton Internet Securirty אבל כבר לא נראה לי =\ כי מחקתי לגמרי כל פיירוול שיש לי על המחשב.. אני לא מבין מה הבעייה בבקשה תעזרו לי זה חשוב.. אני רוצה להצטרף…

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  6. Started by Armageddon1,

זה בסדר אם אני מתקין דריבר חדש על דריבר ישן מבלי להסיר קודם את הישן? אני מדבר על הדריברים של אומגה...

• 1 תגובה
    • 442 צפיות
  7. Started by night-fire,

היי, בבקשה אני חייב את זה בתוך שעתיים,יעני שזה יהיה מוכן תוך שעתיים בבקשה תעזרו לי ותנו לי תתוכנה הכי מהירה בבקשה!!!

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  8. Started by eizik26,

שלום אנשים האם מישהו יודע אם אפשר ליצור תפריט (כמו של סרט DVD) לסרטי DIVX?

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  9. בייחוד עבור אלה שהיו מאוכזבים מהתמיכה שלו בקבצי שמע בפורמט WMA (תקיעות, קרטועים, חוסר תמיכה ב WaveOut וכו'...) ועוד כמה תיקונים. להלן רשימת העדכונים : Winamp 5.09 * New: By popular demand all "hTtP force to 'Now Playing'" support has been removed * New: Deletes in the Media Library now move files to the Recycle Bin * New: WMA Playback now works with WaveOut plugin * New: NSV Subtitles can be disabled on the fly * Fixed: Authentication for OGG/Vorbis streams * Fixed: Drag and Drop strange behavior in open file dialogs * Fixed: Stuttering WMA On Start and Seek * Fixed: NSV Video stall during buffering * Fixed: Autosize of video to be accurate to the Video size not snap s…

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  10. יש לי קובץ טקסט , עם מלא משפטים, אני רוצה לדעת אם יש משפטים שחוזרים על עצמם.... האם קיימת האפשרות לחיפוש משפטים זהים ב WORD ?(כי לא מצאתי) או על ידי תוכנה אחרת? חשבתי אפילו לעשות תוכנה קטנה במיוחד בשביל זה אבל אני מעדיף תוכנה קיימת.... רועי

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  11. Started by kikkler,

say i've got this function h matlab speaking, i'll define it by - n = -29:29 h = n*exp(n/10) now i want to calculate the following function how do i do that ?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. שמציגה את כול הפורמטים שקיימים, בלי ספי ווארז וכו, ושתהייה נוחה

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  13. אי לא יודע אם יש תוןכנה כזאת. בכל מקרה, העניין הוא כזה, חבר שלי ביקש ממני עזרה עם המחשב הנייד שלו שההרדיסק שלו הלך (אין לי יותר מדי פרטים). המחשב שלו ללא כונן סי-די. בגלל שיש לו שם כמה קבצים חשובים (הוא דאג לגבות את רוב המידע), הוא צריך תוכנה שתעלה על דיסקט ותוכל לפעול מדוס. תודה רבה על העזרה. (אני מצטער שאין לי יותר מידע).

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  14. Started by shirang,

בדיקה

• 8 תגובות
    • 833 צפיות
  15. Started by hellyeahmofo,

האם אפשר לכתוב קו-שבר ב WORD? אני לא מתכוון ללוכסן או למספר מתחתיו מקף מתחתיו מספר אלא לקו שבר אופקי אחיד

• 11 תגובות
    • 6.3k צפיות
  16. אז. הרצתי תתוכנה, קיבלתי לוג, וראיתי שרץ לי פרוסס בשם CRSS, הבנתי שזה וירוס(?!) אם מישו יכול להסביר לי, תודה! בנוסף, רציתי לדעת אם יש לי ספיווארים למיניהם על המחשב... טנקס! בנוסף, פיירפוקס נהיה ממש איטי, מישו יכול להבין אולי אם זה קשור ללוג הזה? Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 12:05:08 AM, on 5/5/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WI…

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  17. Started by night-fire,

טוב אז ככה,הורדתי סרט מהאימיול ללא תרגום ומצאתי מדריך להוספת תרגום (שהורדתי בנפרד כמובן) לסרט בעזרת התוכנה וירטואל דוב... טוב אני נכנס לתוכנה הכל טוב ויפה ואני רואה בפריוויו שהכל תקין וטוב עם הכתוביות אבל כשאני שומר את הסרט עם הכתוביות הסרט רק שמר 2 דקות וזה כבר על 500 מגה?!?!! תוכלו לעשור לי בבקשה?? תודהההההההההה רבה רבה רבה מראשששש.......................

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  18. Started by The UnKnown,

Ok, this is my log... please help me... just the safest things to delete... Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 20:14:35, on 04/05/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Sygate\SPF\smc.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\eMule\emule.exe C:\Program Fil…

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  19. Started by nim901,

היום שמתי לב שפרצו לי למחשב יש לי כמה קבצים מוזרים כמו 1.bat שבפנים יש משהו כזה open xx.xx.xx.xx 28630 user Ax Ax get Winserv.exe quit ויש מלא קבצים של FTP יענו שפתחו לי FTP על המחשב וניסיתי למחוק אבל הם חזרו. שאלה 2 והיא בעצם הכי חשובה - האיפי המצונזר למעלה, הוא ישראלי, של ברק, אני מעוניין לדווח להם על זה, לאן לפנות?

• 9 תגובות
    • 960 צפיות
  20. יש לי קובץ DLL ישן שכתבתי והקוד מקור שלו אבד השאלה אם מישהו מכיר תוכנה שמנסה להפוך את הקובץ חזרה לשפת C

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  21. Started by topgun,

שלום אחותי התלוננה שיש לה בזמן האחרון וכלמיני פופאפס על המחשב, וכלמיני סרגלי כלים שהיא לא מכירה וכו' וכו' - אתם יודעים, הסימנים הרגילים ל-spyware. ניגשתי למחשב שלה, והרצתי את כל התוכנות הרגילות - spybot, adaware, hijack this, כמה אנטיוירוסים - כמעט כולם מצאו קבצים, וכולם הצליחו להסיר את מה שמצאו. אבל משום מה, כמה דברים סירבו לרדת. אז ניגשתי ידנית, והתחלתי למחוק ולהסיר את כל הגורמים המזיקים - דרך "הסר תוכניות", בעזרת RegCleaner (ניקוי אוטומטי+מחיקה ידנית אחרי שעברתי קובץ קובץ...), בעזרת hijack this ידני, ובסוף ע"י שיטוט ב-program files ותיקיות דומות במחשב שלה ומחיקה של קבצים ידנית. הכל נראה טוב ויפה, חוץ מאיזה טולבר אחד מעצבן, שמצליח לשרוד כל מה שאני עושה לו... אני מצליח ל…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by kobibo,

האם ישנה תוכנה ( טובה ) שיודעת לבצע מה שתוכנת ה Partion Magic יודעת לעשות,כגון: המרה ל NTFS ול FAT32 ,חילוק מחיצות ,איחוד מחיצות וכו' ?

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  23. Started by e-r-a-n,

הכוונה היא לאותו פס כחול שיש בקצה העליון של כל חלון שפותחים במחשב..ששם יש 3 כפתורים בפינה למזער\להגדיל\לסגור. בזמן שלא הייתי בבית אחותי גרמה למעט נזק..הפעם אני לא יודע איך לסדר אתזה. אשמח לעזרה...אוונט 10 ואקספי.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  24. Started by balbador,

יש לי את גרסא 1.2 ותהיתי את איך משתמשים בה? ממש אין לי מושג מה קורה שם... תודה

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  25. יש משהו כזה שיכול לשפר לי את הביצועים של הגלישה והפינגים ? ( משהו מוכח שבאמת עוזר ולא תוכנות הפלציבו האלו שמלאות ב spyware) ועוד בקשה קטנה אם תוכלו לעשות פניג לאייפי הזה 82.208.8.9 ולכתוב לי מה הפינג הממועצה שלכם ובאיזה חיבור אתם. תודה. שלי שם בבמוצע 160 אבל לא יציב לפעמים יש request timeout החיבור של הוא 013 ברק.

• 5 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים